Sziasztok!
Most csak pár percre. Terápiás célból kicsit hagyogatom a babanetre írogatás, de igyekszem figyelemmel kísérni, netfüggő lettem, muszáj így tenni. Köszönöm a hiányolást, aranyosak vagytok!
Évi, barátnőd AFP-je stat. szerint először fiút mutatott
A lényeg, hogy mindkét érték brilliáns és ezek szerint egészségesnek tűnik a baba, ez a fontos. Nemsokára úgyis majd a vak is látja UH-n, hogy kisfiú v. kislány. Ha fiú, hamar észrevenni
:):), ha a baba is akarja.
Évi, Neked nem veszek szekrényt, mert képes vagy egyedül hurcolkodni! Ilyet ne csinálj többet a terhességed alatt! Pocakfotód nagyon jó, ne akadj le a kilóknál! Nekem a 12. hétig semmi sem volt, azaz úgy írnám, hogy a sima farmer minden komplikáció nélkül rámjött és nem szorított. Egyél napi ötször, lassan, fogyassz sok folyadékot és kevés sót használj.
Nagyszülők
Nálunk anyukám él már csak sajnos. Idegenre, szomszédra nem bíznám a gyerekem, annyi a pedofil. Nálunk, mint írtam annó, a bébicsősz Ricsi volt dadusa a bölcsiből. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ő van és még fizetni is tudjuk
Néha kikérem tanácsát gyereknevelés során, ő a háta mögött lévő 20év bölcsis tapasztalattal nagy segítség.
Babaruhák
Mint írtam, mi nem kaptunk. Nálunk minden új és szerintem gőzöléssel és mosással kijön a vegykezelés káros része. Főleg leárazásoknál vásároltam őket, összejött dögivel. Hármaska után elajándékozok, védőnőm sok szegény családot ismer munkaköréből kifolyólag, ők mindig örülnek. Így ment el tőlünk a babakád, a régi légzésfigyelőnk, babakocsi, télikabátok Ricskótól, mikor még nem volt Enikő stb. és tudom, hogy jó helyre, nem tudnák kifizetni. Ha meg ilyen szegény valaki, valószínűleg internete sincs, amin tesz-veszelhet v. ilyesmi, örül, ha kajára telik. Pár ruhácska meg lesz tartva az Örökkévalóságnak, kedves emlékek, megtartjuk
Az esetem óta eltelt napokban 4kilót fogytam és még nem tudok tiszta szívből nevetni. Idővel. Egyébként a nehezén már túl vagyok/túl vagyunk. Ma megyünk Tinával a dokinkhoz, ahogy írta is, előtte meg bemegyünk a záróért. Nálam filmszakadás volt, fogalmam sincs, hogy mi történt, ügyeletes meg ugye olyan volt, amilyen, nem mondott semmit. 6 hónap múlva, ha még akkor is neki merünk futni, akkor elkezdjük a babaprojectet. A laborokat már lezsíroztam, hétfőn megyek vérvételre, meg beadatom az influenza elleni védőoltásokat. Lassan magamhoz térek, nehogy sajnáljatok v. féljetek v. hasonló butaság!!!
Csillag, szerintem ha te raknád fel a saját készítményeidet, sokkal nagyon siker, mint díszpárnahuzat! Legalábbis nekem iszonyat tetszenek az "arcaid", nem is hiszem, hogy sokan csinálják. Ha lehet tőled rendelni, én szeretnék, nekem nagyon bejött. Lehet, hogy egyszer ebből fogsz megélni, nem lepődnék meg, úgyhogy hajrá!
Üdvözlet az Újoncoknak! Szépen gyarapszik a Csapat!