Szép kis formás pocakocska! Nekem tán fénykoromban volt ekkora!
Üdv az újaknak, had adjak egy puszit:
Hátha nektek bejön az álruhás királyfi. èn hiába csókolgattam... (tegnap csináltam az állatkertben)
Látod csillag, nemhogy mi egyidösek vagyunk pár hónap eltéréssel, hanem még egy napra is vagyunk elvileg kiírva. Mi 18-án akcióztunk, így nagyjából össze is lennénk hangolódva, nem gondolod?
Megnéztem az iwiw-en a képeket. A gyerekeidröl nincs sok fent, vagy csak én vagyok bamba.
Ma kezeltem a hányingeremet palacsintával, de nem javul.
Ircsi!
A használt ruha bizniszben én nagyon otthonosan mozgok, mert gyakorlatilag csak azt használunk. Annak, hogy ennyire olcsó az az egyszerü oka, hogy sok van belöle és sok jön ezután is, hiszen minden szezonban tonnaszámra vesznek az emberek új ruhákat. Semmi bökkenö nincsen velük, nincsenek széthordva, nem lukasak, nem koszosak, csak a tömeg. Én pl. hónapok óta próbálok két banánosdoboznyi babaruhát otthon eladni. Megrendelésre küldtem, de az illteö nem vette át! Én meg összetörtem kezemet-lábamat a nagy igyekezettöl, hogy meglegyen nekik (ikres szülök, számomra vadidegenek), ingyenesen házhoz szállították nekik a barátaink innen 1000 km-nyire és tessék! Mind márkás cucc, semmi bajuk, nem nyúltak ki, vagy tudomisén. Már a sokadik tiszteletkörét teszi meg a mi topikunk lányai között, valamennyi így azért fogyott is, most Zsófinál van, aztán megy tovább. Visszahozatnám, ha tudnám, de akik visszafelé jönnek, azoknak nincs helyük, viszont 3 gyerekük.
Mindenki azt mondja nekem, hogy eladhatatlan, mert két tucat egy pár, annyi használt ruha van a piacon, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele. Engem ez nagyon frusztrál. Egyébként nagyobbacska kisfiú cuccok, nálunk mellékesen hiánycikk. Itt nagyon jól el lehet adni a kisfiú cuccokat, ezért is szívom az öklöm, hogy belementem ebbe az ökörségbe.
Nyugodtan vegyél használt ruhát, mert egészségesebb. A ruhák túlnyomó többsége ázsiából érkezik, tele van vegyszerekkel, hogy a hosszú úton ne gombásodjanak meg. Ha kibontasz egy új ruhát, annak van egy bizonyos szaga és nem éppen kellemes. A használt ruhából ez már mind kijött, végleges méretére zsugorodott vagy nyúlt és felvette a végleges színét is. Én mindent 60 ill. 90 fokon mosok, soha semmi nem festette meg a szomszédját, nem hagyta színét és nem változtatta meg a formáját. A gyerekek nagyon vigyáznak a ruháikra, azok két-három gyerek után is úgy néznek ki, mint elötte. Nekem kifejezetten kellemes tapasztalataim vannak, csak ajánlani tudom!
-Persze az igazsághoz annyi hozzátartozik, hogy ennyi kisember mellett nem is tudnék mindent újonnan venni. Alsónemüt és cipöt mindig újat veszünk, ebbe a body nem tartozik bele. -
Barbi