Új privát üzeneted érkezett!

laptetőm a tiétek nekem most nincs rá szükségem.

Pedig api mindig poénkodik hogy kész van az öcsi...
De egyenlőre most még nem biztos ó betű volna a számon.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Lányok, most egy kicsit én is el vagyok keseredve. Picikék a tüszők, kell még injekció. Ilyenkor mindig rossz érzésem van, mintha tehetnék róla, hogy nem nőnek rendesen. Ráadásul megbeszéltem a dokimmal egy keddi inszeminációt, és utána jutott eszembe, hogy kedden BKV sztrájk lesz. Én el sem tudom képzelni, hogy fogok eljutni a Kaaliba. :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodina
Örülökm, hogy alakulsz. Én most elgondolkoztam, hogy kell mennem egyáltalán a mensbe? Elvileg minden eredményem jó.

Bikfy
1. Vizsga? 2. Baba?

Dy
Szépek vagytok.

És csók mindenkinek.

timejka
 
 

 
 

Hajrá bikfy

Kiki ne légy elkenődve nekem is kelett még injekció annak idején.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kiki! Ne keresd magadban a hibát!!! Ha kell még szuri, akkor legyen, és kedden meg sikeres inszem.
A BKV-sztrájkot sajnálom. :?

Mi most ugrottunk neki a 2. inszemnek. Ha minden tökéletesen alakulna, akkor kedden együtt lenne inszemünk, és aztán egyszerre tesztelnénk zebrát! :wink: :lol: De nem akarom elkiabálni, majd pénteken kiderül. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Ez a terv meggyőzött, de jó is lenne... :) , nem mondok még le erről a ciklusról. Remélem szépen fognak még nőni a tüszők, aztán meglátjuk (csak a nyálkahártya is vékony volt..., remélem még vastagszik az is :oops: ). A sztrájk meg hátha elmarad, bár ahogy a héten kimaradoznak a buszok, valahogy nem hiszem, hogy sztrájk nélkül megegyeznének. :( Na, azért majd kitalálunk valamit.

Vius!
Köszi neked is a bíztatást! Eddig mindig nagyon optimista voltam. Bár annyira nem sajnálom, hogy nem élem nagyon bele magam, ugysem azon múlik, és legalább nem csalódok akkorát, mint múltkor. :roll:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Sajna megbuktam. De ez most nagyon gáz volt, mert én vagy tudom, vagy nem. Na ezt nem tudtam, 50 tétel volt, az első 10 ment szépen. Úgy voltam, ha ebből húzok, akkor megpróbálom. Melyiket húztam? Az 5-öst. Na felcsillant a remény. 4 részből áll a buli. Az első rész 3/4 lett, a második 4-es és a harmadik pedig 5-ös. Az utolsó is ment, csak 1 kérdés nem, de nem volt hajlandó segíteni, csak ültünk ott felette. Azt mondta, jó, akkor húzzak új tételeket Azt hittem, tökön szúrom magam. 17-es. Még ezzel is megpróbálkoztam. Ment is. Megint kiszúrt egy aprólékos kérdést, aztán megint vagy fél órát csöndben néztük egymást. Aztán elegem lett. Mondtam, hagyjuk a csudába a dolgot, attól, hogy némán ülünk, még azt is elfelejtem, amit addig tudtam. Ha megpróbált volna rávezetni, de így.........na mindegy.
Úgyhogy újra játszom, valamikor 21-e után.

Mensim még nincs, estére alább hagytak a görcseim, mára meg el is múltak. Most semmi. Cicim felrobbanva, de sajna a hőm ma elég alacsonyka volt. Hát majd kiderül. Mivel nem sokat tudtunk együtt lenni apival, így nincs sok értelme reménykedni, de ugye Isten útjai kifürkészhetetlenek. Hátha az az egy jó időben végzett buli betalált. Nekem a Mettől mostanra szépen beállt a ciklusom, 28-29 napra, ma vagyok a 28. napon, ha holnap sem jön meg, akkor teszt.


Rodikám!
Ugye mondtam, hogy minden okés lesz? Hidd el, értik a dolgukat. Az 1500 mg a Te esetedben jónak tűnik, de majd meglátod, lehet, emelned kell rajta. De ezt érezni fogod. Hidd el. Most viszont az a lényeg, hogy pontosan mindent csinálj úgy, ahogy mondták. Napi 5-6x-i étkezés!!!!!!!!!!!!!!! Ha ezt pontosan tartod és annyi Ch-ot eszel, amennyit mondtak, akkor nem lesz semmi bajod a Meforaltól. Én is azzal kezdtem, én szerettem. De nekem az kevés volt. Én csak 500mg-ot, baba adagot kaptam, most 2x750-et kapok, Mercformin XR-ből. És még lehet, ez sem lesz elég. De az én értékeim már nagyon rosszak voltak. És még erre is azt mondták, hogy bármikor rendezhet annyira, hogy spontán jön a baba. A másik lényeg, hogy nagyon lassan, fokozatosan emeld az adagot! Én vagy fél éve szedtem már azt a baba adagot, mire megkaptam ezt az emelt dózist, de vagy 1 hónap is eltelt, mire 500-ról 1500-ra felemeltem. De én egyszer sem voltam rosszul tőle. Soha, pedig hogy riogatott vele az itthoni endokrinológusom. Azt mondta, 500 mg-nál egy grammal sem ad többet, mert hipózni fogok tőle, meg nagyon vékony vagyok, meg fogyni fogok, meg bla-bla. És tessék. Én már 3x-os dózist szedek, de még csak hasmenésem sem volt tőle soha.
Mondjuk mindig van atáskámban szőlőcukor meg 2dl-es szívószálas gyümölcslé, hogy ha bajba kerülök, akkor könnyen cukorhoz jussak. De nem lesz gondod neked sem. Szeresd ezt a gyógyszert és higgy benne, mert nekünk ettől lesz spontán babánk. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Tudod, megbeszéltük, hogy mi együtt tologatunk babakocsit. Csak meg akartalak várni, de most már sínen vagy. Édesöcsém, most már mi jövünk a zebrával, úgyhogy húzzunk bele!!!!!!!!!!

Elmész azért az inszemre?

KépKépKép
bikfy
 
 


Tudjátok, én nagy boszi vagyok és most azt érzem, hogy hamarosan valaki berobban egy pozi teszttel. Érzem. Tudom. Nagyon várom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki, Lucuzs, akkor meg is van az első zebrapárunk. Lányok, jujj, de jó is lenne.

Kiki ne félj, a Jóisten meg fog segíteni. Nem fog múlni semmi a BKV-n. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Sajnálom a bukást :( , szar újra nekiállni az utált anyagnak. De nem is értem, hogy buktathatott meg, ha 4-ből hármat tök jól tudtál. :shock: :evil:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Vius!
De mikor téged műtöttek, már nem találtak cisztát. Ugye?

Timejka!
Mi az, hogy nem mész el a Mens-be? Menj csak, mondják ki ők, hogy nincs baj, de lehet több szem többet lát. Hidd el, segíteni fognak. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Bikfy!
Hú, ez a vizsga nagyon durva lehetett, sajnálom, hogy ennyire nem segített a tanár. Nagyon felnézek rád, hogy megpróbáltad! És így is úgy is a mi okos Bikfynk maradsz! :)

Bikfy-boszi!
Remélem a saját babád érezted meg! :) Most tied az elsőbbség! Volt mostanság lapetőd is, nemde?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy
Te leszel az első pozitiv tesztes. Istenútjairól annyit, hogy emlékeztek múltkor volt időpontom a kaáliba és le kellett mondanom. Ma hívtam a nőgyógyászom, hogy megvan-e a hormon eredmény, még mindig nincs - bár fura, hogy 1 hónap alatt nincs meg, na mindegy -, január 19-én lesz meg az eredmény, így ugyebár felesleges mennem a mensbe. Úgyhogy, a Jóisten se akarja, hogy gyerekem legyen. Bár megmondom őszintén, hogy veszek egy tesztet - ne röhögjetek ki -, igaz, hogy megjött, 2 napig véreztem, utána barnáztam, most fáj a cicim. Hogy mi a túró van velem? De lehet, hogy nem veszek tesztet. Na ezt most jól megmondtam. Holnap kérek másik időpontot.

Bikfy b....a a vizsga.

timejka
 
 


Timejka!

Isten csak úgy tud segíteni, ha azért te is mindent megteszel. Ha megtettél mindent, a lelkiismereted tiszta, akkor talán tényleg valamiért neked 1 gyereket szánt a sors. De még nem tettél meg mindent. Nehogy nekem feladd!!! Tudod, innen szép talpra állni, innen szép nyerni. :wink:

Képzeljétek, sorra hívnak fel az évfolyamtársaim, hogy szerintük igazságtalan volt a vizsga. Nem is értik, miért húzatott velem újat a tanár, mikor az első négyet tudtam. -hát ilyen az én szerencsém :?

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki!

Köszi, jól esik. Okos Bikfy? :lol:

Már kezdem érezni a derekamat, nemsokára mensizek. Hogy még ez is. :?

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Nincsenek régebbi hormon eredményeid? Miért akarsz frisset vinni? Nekik a régebbi is jó. Abból is látják, ha van gebasz. Vagy ők ha levennék a vért. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem már régen elkeverték az eredményeidet. Egyszer én is így jártam a rákszűréssel. Aztán hasukra csaptak és azt mondták, jó, akkor biztos P2-es volt. ----...nyátok!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy, ez nagy szemétség volt, simán megvolt a vizsga, nem értem, miért kellett kirúgniuk! Menjenek melegebb éghajlatra!!! A babát pedig még ne temesd, a felrobbanó cicik nagyon jó jelek, én nagyon szorítok, de ezt úgyis tudod!

Timejka, veszel tesztet?

Kiki, csak pozitívan, a tüszők és a nyh is meg fog vastagodni, aztán jöttök Lucuzzsal a zebrákkal! Én meg valamikor tavasz-nyár környékén követlek benneteket.

Rodi, ezek nagyon jó hírek, de örülök!!!

Nati, hajrá lombik és tesóbaba!!! Drukk megy ezerrel!!!
Lexi tortája gyümölcsös lesz.

Dy, azta, Gréta nagyon ügyes, Lexinek 11 hós korában sikerült először átaludni az éjszakát.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy
Lehet, hogy hülyén gondolom, de a régebbi eredményemnél még nem volt ilyen barnázás, és a mostani vérvételnél volt, ezért szeretném a mostani vinni. Azt mondták, hogy nincs reagensük, vagy mi, azért nem tudták még megcsinálni a hormonvizsgálatot. Úgy le voltam döbbenve a telefonba, hogy megse kérdeztem, hogy lehet ez, de a doki asszisztensével szinte minden nap találkozom a suliba, úgyhogy majd rákérdezek. Egyébként nem adom fel, mert nekem lesz még egy gyerekem és kész, mert én erre vágyom, de nagyon.

Voltam tornázni hétfőn és ma is, és annyira jól esett. Volt egy kismama is, kb. 6 hónapos, de lehet, hogy 7 hónapos is volt már. Nem csinált mindent, jó volt látni, de kicsit rossz is volt. Belegondoltam, hogy én is tornázhatnék már pár hónapos kismamaként.

timejka
 
 


Beze
Még nem tudom, lehet, hogy már csak bebeszélem magamnak.

timejka
 
 


Timej!
Nekem is volt má sajna ügyem ezzel a reagens dologgal. 1 hónapot vártam az eredményre. :?


Többiek???? Írjatok!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


hali

csak gyorsan mert Dari nagyon nyügi fáj a pocója. a kezemben nyöszörög a tesco is tőle volt hangos.

sajnálom hogy megbuktál az egyik barátunk barátnője is me3gbukott anatómiából.

Így van Bikfy akkora már nem volt cisztám de előtte sok volt.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bikfy
Akkor most mit csináljak? Várnék a friss eredményre.

timejka
 
 


Hú, ahogy látom, hogy mennyi vizsgálatot megcsináltattok, én is kezdek ráállni, hogy ha az első lombik nem sikerül (ami még odébb van), akkor én is kezembe veszem a sorsom, és mindenféle vizsgálatokat megcsináltatok, hátha attól okosabb leszek.

Timejka!
Próbáld meg kideríteni, hogy mikor várható az eredmény, a közljövőben-e, ha nem, akkor menj el szerintem is a mostanival. És meséld el nekik a tüneteidet, abból is le tudnak szűrni valamit.
Egyébként meg vesgyél egy tesztet, ki tudja, lehet akkor már nem is kell gondlkoznod azon, hogy menj-e a Mensbe... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda
19-e lesz meg az eredmény. Holnap felhívom a mens-t, elmesélem nekik, hogy mi van, aztán majd megátom mit mondanak és mikor van a legközelebbi időpont. Szerintem nem vagyok terhes, tényleg csak bebeszélem magamnak. Ha mégistesztelek, úgyis megírom, ha negatív ha pozitiv.
Tüszőiddel mi van? Szuggerálom, hogy nőjenek és a mnyh is.

timejka
 
 


Sziasztok,

Timejka,

sajnálom, hogy ki kell venni Bence manduláját, de tényleg úgy van, hogy a gyerekek könnyebben viselik az ilyesmit és a szövődmény is kevesebb.

Rodina,

örülök, hogy jól alakult minden, én is biztos vagyok, hogy hamarosan babás leszel, hisz nincs is akkora gond. Remélem a szervezeted hamar megrázza magát és visszatér minden a rendes kerékvágásba.

Nati,

én a pozitív teszt hetében vettem magamnak úgy ruhákat (jó sok pénzért) épp azért amiért te, ugyanis én sem bírtam visszafogyni és azért nem vásároltam addig mert úgy voltam vele, hogy hátha visszafogyok és jók lesznek rám a régi ruhák.
Persze az új ruhák azóta el vannak csomagolva, előkerültek újra a kismamaruhák, de szülés után még tuti hasznát veszem a nagyobb méreteknek.
Drukk a lombikhoz, biztos, hogy sikerülni fog. Az inszemes topicból lombikra ment lányok 90%-a már az első lombikkal babás lett, köztük én is :wink:

Bikfy,

annyira fel vagyok háborodva, hogyha tudnám ki volt ez a tanár biztos felpofoznám az utcán. :evil: :evil: Nincs az ilyennek lelkiismerete????? HOgy tud éjjel aludni ezek után????????
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen, és remélem, hogy a 70 kg-os diákod akciója nem ártott neki. Nagyon sajnálom, hogy ilyen körülmények között kell dolgoznod... :cry:


Köszönjük kérdéseiteket, hát mi nem vagyunk jól :cry:
Danika már több mint 1 hete nagyon beteg, ma vittem ellenőrzésre, azt hittem gyógyultnak nyilvánítanak minket, erre kiderült, hogy a bronchitis ráment a tüdejére :cry: :cry: Újabb antibiotikumot kaptunk, és a spray-s inhalátorok mellé mostmár géppel is kell inhalálni. HOlnap tudok csak gépet kölcsönkérni....
Aztán hogy teljes legyen a kép 2 napja engem is lefertőzött Danika, nagyon beteg vagyok, iszonyúan köhögök, a takonytól nem látok, tiszta homály a fejem...
VOltam ma dokinál, kaptam gyógyszert, de még így is hátráltatni fogjuk Danikával egymás gyógyulását mert keresztbe fertőzzük egymást. Egy 11 hós gyerektől meg nem tudok elszigetelődni, hisz amikor beteg duplán anyás...
A H1N1 elleni oltás is itthon van a hűtőben mert a 12. hét előtt nem ajánlotta az orvos, azóta meg folyamatosan van valami nyavalyám... Remélem eljön egyszer a nap amikor anyu beadhatja végre.

Nati kérdezte, hogy milyen egy 11 hós mellett terhesnek lenni, hát a válaszom 1 szó: nehéz...
A terhességi vizsgálati eredményeim 90%-a rossz, a szervezetem nehezen viseli ezt a terhességet, és amikor a belgyógyász megkért, hogy a visszeres lábam miatt sokat üljek felpolcolt lábbal, kitört belőlem a röhögés, mert egy 10,5 hós mászó-totyogó mellett ez egyenlő a lehetetlennel.
Senki ne értsen félre, továbbra is hihetetlel szerencsésnek tartom magunkat, hogy spontán babánk van, de ezt a terhességet nem sikerül annyira könnyen viselni mint amikor Danikát vártam.
Na, jól kipanaszkodtam magam... :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka!
Ma nézte a doki, és volt több is, csak kicsik. A legnagyobb volt 13*13 (fogalmam sincs milyen mértékegységgel... :oops: ), a mnyh meg 7 (ezt megkockáztatom, hogy mm). De hátha tényleg javulni fog a merionaltól, holnap este kell beadnom egyet. Aztán vasárnap délután a repesztő, és kedden inszem. Szurkálgatást érzek, remélem ez a növekedést jelenti. Mondjuk felmerült bennem, hogy nem akkorák a tüszőim, mint eddig, mert most nem éreztem azt, hogy majd szétfeszülnek a petefészkeim, pedig legutóbb úgy volt. Pedig már én olyan szépen beterveztem magamnak az inszemet péntekre... Na nem baj, megoldjuk így is valahogy. :)
Az jó ötlet, hogy felhívod őket és megbeszéled, hogy mit tegyél.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfykém!
Ez a tanár egy kretén! NAgyon sajnálom, hogy nem sikerült! Basszus, igazán láthatta volna, hogy tanultál, és segíthetett volna! Miért nem átlagolta a jegyeket a részfeleletekre?! Úúúúú, nagyon sajnálom! Legközelebb biztos jobb lesz majd!
Remélem én is, hogy a saját pozi tesztedet érzed meg. Hidd el nem fogok haragudni :wink: , ha nem együtt, hanem előttem leszel babás! Úgyis szorosan követlek majd! :wink:


Kiki!
Ne izgulj, minden rendben lesz! Meg fog vastagodni a mhny-d is. Minden okés lesz! Gondolj arra, hogy ez az utolsó beavatkozás, mert jön a baba!

Timejka!
Telefonon kérdezted az eredményedet? Mert ha igen, menj oda személyesen, és mond meg, hogy neked kell az eredményed, mert hónapokat vártál egy időpontra, amit miattuk fogsz elszalasztani. Ha személyesen mész oda, akkor nehezebben tudnak elküldeni.
Vegyél tesztet!!!!!!!! Mert ha +, akkor elfogadom, hogy nem akarsz a mensbe menni!
JA, most látom, hogy írtál a hormon eredménnyel kapcsolatban. Bocsi, de a dokinak mindenképpen mondd el, hogy ez téged mennyire hátrányosan érint. Ja, és legyen nála protekciód! Intézze el!

MOnic!
SAjnálom, hogy ezt a terhességet rosszabbul viseled! Az én legjobb barátnőmnél, most jön a 3. baba, és a második babát sínylette meg ő is a legjobban! Hidd el, lesz ez jobb is! Csak vigyázz magadra, és azért a nagyfiadat ne nagyon emelgesd!

rodina74
 
 


Bikfy!
A 3x1-es adagomat szépen fel kell építenem. Most 3 napig csak este egy fél tablettát szedek, a 4. naptól reggel, este fél, 7. naptól reggel délben este fél, aztán először este emelni egészre, és három naponta emelni az adagot, így csak valamikor január vége felé fogok beállni az előírt adagra! MA este is főztem, hogy holnapra legyen ebédem. Eléggé ki vagyok, megint tovább dolgoztam, még főztem, most van végre időm jönni. Ja, és még egy kicsit tornázni is szeretnék!

Kiki!
A 7mm nyálkahártya már jó! Már arra megcsinálják a lombikot is! Egyél mézet, meg tejtermékeket, sokat! Hányadik napi tüsző kukucs volt ez?

Vius!
Sajnálom, hogy Darninak fájt a pocija! Olyan helyes kislány!

Egyébként én is már egy hónapja várok a TPO és TG eredményemre. Ebből derülne ki, hogy van-e hasimotom. Egyébként 1 hét alatt elkészülne a vizsgálat! Bár a Rencz dokinő mondta, hogy a TSh és a többi pajzsmirigy eredményeim alapján biztos nem vagyok az. De azt is mondta, hogyha meglesznek az eredmények, akkor írjak neki.

Ja, még az jutott eszembe, hogy Bikfyke tessék bízni, hiszen volt laptetűd is!

Nati!
Hol vagy? Ma mi történt? Nagyon izgulunk érted!
Ezerrel drukkolunk!

Beze!
Lexike, hogy viselte megint ezt az időjárás változást?
Nagy, családi ünneplés lesz?

rodina74
 
 


Dy!
NAgyon szépek vagytok!
Gréta baba pedig nagyon ügyes, hogy végigalussza az éjszakát! Nagyon jók a képek!
Olyan jó, amikor te is tudsz jönni, még ha csak egy picit is!
KÉPEK PEDIG JÖHETNEK EZERREL! VIUSTÓL IS! :wink:

rodina74
 
 


NA, mire ideérek már senki sincs? :cry:

rodina74
 
 


Szia Rodi!
Én itt vagyok. Ez a 10.napi kukucs volt.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hú, tényleg, köszi, Rodi, az ötletet, elkezdem enni a sok-sok fehérjét.
Biztosan használni fognak neked a gyógyszerek, és hátha spontán összejön már ebben a 3 hónapban! :wink:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Úgy látszik, most Rodi után meg én maradta egyedül...
Jó éjszakát nektek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki!
A tüszők vasárnapig szépen meg fognak nőni, a nyálkahártya is szép vastag lesz! Az inzem előtt is meg szoktak uhuzni?
Méhpempőt nem szedsz?

Bocs, este elkezdtem tornázni, és utána még fürcsi, meg minden és már nagyon fáradt voltam!

Lányok, nálam a piri még mindig nem jelentkezett! Peigmár mindent kipróbáltam, ami meghozhatná. Mit kéne tennem? :roll:

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Rodi!
Mit kéne tenned? Minimalizálni a szénhidrát bevitelt. És az Aviva mensi meghozó tornája volt nálam mindig a tuti befutó. De csak akkor, ha 1000% hogy nem vagy terhes.

Ja, nekem megjött reggelre. Ne is mondjatok semmit!

Legalább annyi, hogy a 28-29. napon vagyok, jókor éreztem a peteérést, ja és 1 nap nem sok, annyit sem barnáztam. Kezdem isteníteni ezt a barátcserjét!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Megint egy kicsit elöntött a meló, úgyhogy rövid leszek.

Bikfy!
Sajnálom a vizsgát, meg a pirit is.

Timejka!
Szerintem is tesztelj egyet.

Kiki!
Tüsző és mnyh növelők mennek!

Monic!
Sajnálom, hogy rosszul viseled, és nagyon irigyellek.
Sajnos a lombikkal kapcsolatban én vagyok a negatív példa, és Katának sem sikerül elsőre. Úgyhogy azért rosszabb az a statisztika 90%-nál. Ami viszont biztos, hogy a topicból vagy elsőre sikerült valakinek a lombik, vagy rohadt sokat kell küzdeni a babáért.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Én ma vagyok 1cnen, és ha a múlt ciklusom görbéjét megnézitek, akkor láthatjátok, hogy szinte végig barnáztam az egészet. Remélem ez csak egyszeri eset.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumikám!

Akkor hajrá barátcserje!

Egyébként meg puszillak és fel a fejjel. Az egyik főiskolai tanárnőmnek a 8. !!!!!!!!!!!!!!!!! lombik jött össze. Gondoljátok el, mi lett volna, ha az 5.-nél feladják! Most ikreket várnak.

KépKépKép
bikfy
 
 


Ja és január 25-én leszívják a cisztám.


Bikfy!
Nem nagyon fogok semmit sem szedni, majd csak a vénusz cseppekkel irrigálok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Köszi!
Sajnálom a cisztát, mióta küzdesz vele? A leszívással legalább ez a része megoldódik a dolognak. Utána kezdhetitek újra a lombikot? Ti hova jártok, hol volt lombikotok? A barátnőmék most jutottak el oda, hogy segítség kell, és Debrecenben keresnek meddőségi központot, tudod ajánlani, ahova jársz?

Rodi!
Nem, az inszem előtt már nincs uh, sajnos. Mi az a méhpempő?

Bikfy!
Sajnálom, de legalább tényleg időre. :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Nagyon sajnálom a pirpt, de az nagyon jó hír, hogy beállt a mensi, és nem barnáztál. Így valószínű, hogy a gyógyik, meg a barátcserje összerakott, és jöhet a baba!

esthajnaltól vettem 10 es teszteket, és kétszer is teszteltem, ami nega lett. Lehet, hogy ma hazafelé veszek egy tesztet, és ha az is nega, akkor hajrá aviva. Tudod arra gondoltam, hogy van othon proverám és elkezdem szedni. Rá is van írva, hogy 3x2-t kell szedni, mert még egyszer régebben felírták, mert nem akart megjönni. De a szavatossága még jó!
Még azért sem valószínű, hogy terhes lenék, mert apával a 12. nap voltunk együtt, utána a bacik miatt védekztünk. A progim is nagyon gyenge volt ovu+7. napon. De talán ezt írtam. Szóval szinte biztos, hogy nincs itt baba.

Bumi!
Sajnálom, hogy az a fránya ciszta még mindig meg van! De ha legalább leszívják, akkor rndben leszel. Mikor tervezitek a következő lombikot?

Timejka!
Na teszteltél? Nagyon izgulok! Drukkkk!

Kiki!
Méhpempő kapszula szintén a nyálkahártyát vastagítja, és sokan használják. Igaz, én még nem használtam, de biztos fogom!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bikfy, csatlakozom, én ma kezdtem barnázni, holnap megjön. De annak örülök, hogy 26 napra beállt minden segítség és bogyó nélkül. Reméltem, hogy nem fog késni.

Bumi, ez hányadik lombik lesz?

Rodi, nem lesz nagy ünnepség, mi leszünk 3-an, meg a szüleim feljönnek, ennyi.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kértem új időpontot, január 29-én. Akkor ha törik, ha szakad megyek, kivéve a terhes vagyok, leszek addigra.
Még nem teszteltem, mert szerintem nem vagyok az, csak fura volt ez a mensim, azért gondoltam, hogy veszek.


Beze
Buminak a cisztáját szívják le még csak sjanos. Ugye Bumi?

timejka
 
 


Sziasztok,

Hoztam képeket:

Kép

Kép

Megint elaludtam az etetőszékben:
Kép

Szeretek az autókkal játszani:
Kép

Leszüreteltem a fáról a citromot:
Kép

Én és a mikulás csomagom:
Kép

Karácsonykor a papával:
Kép

Mászok:
Kép

Szánkózás közben:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monic80 2010.01.07 15:11-kor.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumi,

én csak bátorítani akartam Natit, nem akartalak megbántani.
Drukk a ciszta leszívásához+++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Pár kép Darinkáról tegnap esti fürcsi Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép

Ez lemaradt

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Monic mekkora Danika nem rég született.hogy rohan az idő jesszusom.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


na neeee
a héten már másodszorra a tiétek a laptetőm osszátok szét.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: