Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Fanetta, hát kezdek idegbeteg állat lenni, sehol semmi, beléptem a 40. hétbe. Tuti megint túlhordom :evil: :evil: :evil: és majd akkor indul meg a szülés, mikor egyedül leszek itthon a két gyerekkel.

Tegnap átrendeztem a fél lakást, szobát cseréltek a gyerekek, már kész van minden, Emi megkapta az új kiságyát, meghoztuk a bölcsőt, kisikáltam azt is, már csak baba kéne bele.

KépKépKépKépKép
uxi

Pókica!
Köszi...azt a tűzoltót a 6 évesem kapta!
Jobbulást a betegeskedőknek! Nálunk is csúcsra jár a porszívó, mert a kicsinek szívatom az orrát, na nála már nem annyira buli a dolog.... :roll: két láb térdem közé, két kéz lefog, és úgy kapjuk ki a cuccot! Ő meg nyíg hozzá! Szerencsére éjjel nem kell szívatni, elég jól alszik.

FAnetta!
Szia!
Hát a bulizós szilvesztert én is szeretem, nagyon szeretek táncolni, de míg van kicsi, addig a nyugi pártján állok!
Nektek jó bulizást! :) Mi lesz a menü?
Párom főzött egy nagy tál lencselevest, este szendvicsek, meg a szokásos virsli, pár édesség. Na meg pezsgő!! Nekem inkább csak kölyök változatban! :)

Uxi!
Kitartás......nagyon rossz ez a várakozás, tudom....A picivel nekem a kiírt napon indítottak, na az is rossz...végig imádkoztam, csak magától induljon be, de semmi!

Kép

Kép
ditta76

háj jányok

mi is betegen, nehogymá kimaradjunk.....kezd elegem lenni. Most én meg Márk vagyunk soron....apa itt is folyton kimarad ezekből....jellemző. De el nem árulnáa titkát.

A kari tök jó volt csak a 20on fok miatt egy kicsit lehangoló. Szilveszterre elviszi anyós a 2 törpét mi meg apával meg benéz egy baráti pár 1 órára de kettesben leszünk, vettem dvd-t és azt nézzük meg csinálok szendókat osz kész. ja meg pija....és reggel addig alszom míg akarok!!! Ez a legjobb benne!!!! :lol:

uxi: én cserélnék veled!!! Nekem is kell 3. De nincs lakás vevő jelölt...addig nem fog menni. Úhogy parkolópályán...de a reményhal! Kitartás, várjuk a jó híreket!

pókica: anyááám, milyen nagy baba! Szép arca van nagyon. Irigy vagyok..... 8) nekeeeem is keeeeeell!!!!

ha nem jönnék idén, akkor jövőre benézek!

BÚÉK!!!!!

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Ditta
Nagyon aranyos a lurkó a képen. :)
Szilveszterrel nincs bajom, nem megyünk sehova, tv-zünk. A durrogtatást én sem szeretem, de itt július 4.-én többet durrognak, mint most. Kibírható...

Pókica
Nagyon szép a kiscsaj! :P

Uxi
Kitartás! Nem volt lázadozás, hogy szobát kell cserélni? Nálunk minden változás kisebb harccal jár. Bence még új cipőt sem akar, nem új szobát. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ez lemaradt....

Mindenkinek boldog új évet!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Üdv mindenkinek 2010-ben! :wink:

Egcsi, volt némi méltatlankodás pár hete, de alaposan marketingeltünk nekik, a végén már alig várták a szobacserét. :D De inkább Emit kellett meggyőzni, Beni még nem sok véleményt nyilvánított.

Nono, jobbulást nektek!
Az ingatlan.com-ra próbáltátok már feltenni a lakást?

Nekünk onnan nagyon sok vevőjelölt jött, igaz végül- bármennyire is nem fűlt hozzá a fogunk- csak ingatlanügynökkel sikerült eladni. :?

KépKépKépKépKép
uxi

Ditta, nekem még csak nem is fognak indítani, 10 nap túlhordási időt engedtek. Hát remélem nem kell kitöltenem, mert megőszülök. :roll:
Benit egy héttel hordtam túl, az sem volt könnyű.

KépKépKépKépKép
uxi

hi, jobb január elsejét mint nekem.....eh....olyan takonyos vagyok h csak ihajja.....az a vízszerű orrot kidörzsőlös, zsepit tonna szám elhasználós fajtából.....jellemző...

uxi: a vége nagyon nehéz. Várod h a baba végre a kezedbe legyen, vége legyen a menninemtudokdeállniésülnisemsőtfeküdni sem korszaknak. tudom milyen nehéz, akinek gyereke van pláne közeledve a 40.hét végéhez mind átélte, szval kitartás. De azért még hivatalosan van hátra 6 napod. Ez sem könnyű, a gondolat viszont h ez 16 nap is lehet....jáj, ez szörnyű. Remélem hamarabb jön minthogy indítamni kellejen. Tudom nem vígasz de cserélnék veled! Mármint elfogadnám a pocilakót!

Lakás: hirdetjük 10 ingatlanossal, fenn van a neten sokhelyen, nem csak az ingatlan.comon hanem az expresszen, ingatlanbazár meg mittomén miken még, benn van a helyi hírekben szval mindenhol és mégsincs egy darab jelentkező sem. Nagyon mennénk már, nagyon kinőttük.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

[quote="dr_nono"]
írta:
dr_nono
Lakás: hirdetjük 10 ingatlanossal, .

Nono, nem lehet ez a baj? Egy ingatlanos mondta, és igaza is lehet, hogyha több ügynökkel is hirdettek, egyik sem fogja magát igazán törni, nem túl eredményes a dolog. Ő azt mondta, ha csak egy kapja meg a megbízást, sokkal motiváltabb, mert mindenképp pénzt akar belőle...

KépKépKépKépKép
uxi

Igen, hivatalosan még 6 nap van, fogamzás szerint már csak 3.
De ez sem jelent semmit, úgysem stopperral a kezükben ülnek bent, hogyha letelik a 40 hét a fogamzástól, startolhassanak...

Mindjárt megyünk a dokihoz, kíváncsi vagyok, mi a helyzet méhszájilag.

KépKépKépKépKép
uxi

Nono
Lehet csatlakozok az orrfolyósok táborához...bár szerintem nálam allergia. :roll:
Anyósomék is árulják a lakást már 2 éve, nem egyszerű az ingatlanpiac mostanában. :?

Uxi
Rendes dokid van, ha új év napján is dolgozik. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gondolom kénytelen dolgozni, ügyeletes. :wink:

Magánba jártam hozzá, aztán megdumáltuk, hogy az utolsó hónapban, amikor hetente kell menni, már a kórházba járok, mert nem bírnánk kifizetni a heti magánrendelést. :oops:

Nst szépen mutatta a jóslókat, 90 körüliek, de még nem fáj nagyon, úgyhogy nem szülés. Méhszáj felpuhult, de nagyon hátul van még, afonta a doki, bármi lehet, túlhordás is, attól függ, mikor lesznek rendes fájások. Jóslók már napok óta vanank, ma 15-20 percenként jöttek.

Szóval megint nem lettem okosabb, két héten belül szülök...

KépKépKépKépKép
uxi

uxi: kitartás

sajnos nem rajtunk múlik h nem megy el. A piac ilyen ma. Hitelt felvenni nem lehet csak horribilis törlesztőrészletűt, a szocpol nincs és használt lakásnál is azért szép summa, nincs újra sem ugye szval nehéz ügy. Nem hírdettük ilyen sokkal, de mostmár nálunk is 2 éve van hirdetve kb, egy rövidebb időszakot leszámítva és semmi. Egyszer vki azt jósolta h 2010 nyarán lesz ú ház. Szval az még előttünk és nincs már olyan messze.

egcsi: üdv a takonyórosok klubbjában.

Apa ma melózik.....muszáj volt. A lánykám nincs itthon de fiam igen viszont iszonyat gyengének és fáradtnak érzem magam...szegénykém már itt kínlódik de nincs erőm sétálni vinni....max beteszek neki másik dvd-t....ma ilyen impotens napom van... :cry: aludni akarok....

dr_nono

Takonykóros klubbtagtágit mi is kérünk!!!!!!!!

Uxi: akko vuduzunk egy erőteljesebb fájásért!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Nono
A taknyom mára eltávozott, gondoltam, hogy allergia. Gyönyörű, allergiás vagyok az új évre. :roll:
Jobbulást neked és az összes klubbtagnak.

Uxi
Hajrá! Látod, nem kellett volna aggódni a 180 nap miatt. Lassan meglesz a 200 is. :D

Ma elég depis vagyok...gondolkodtam Hármaskán, akarom-e egyáltalán, ha az idén nem akkor már nem, így is 37 leszek januárban. Mi lesz, ha valami baja lesz a korom miatt, mi lesz, ha anyagilag nem állunk úgy, hogy bevállaljuk...ilyenek. Említettem anyámnak, hogy az idén szeretnék még egy babát, nem mondta ezekkel a szavakkal, de szerinte hülyeség, minek, örüljek, hogy van két egészséges gyerekem, meg "magnak, bajnak" elég kettő is... Szóval ma kicsit magam és a béka feneke alatt van a hangulatom :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi: bár dönteni helyetted nem tudok de én úgy érzem h sem 38 sem 39 sem 40 évesen nem lennél öreg. Barátnőm 39 évesen szülte a kisfiát, első baba volt. MIkor terhes volt elhagyta az ura. Még nem tesztelt mikor szétmentek de utána sem jött vissza. Nem így tervezte nem így akarta de élete legjobb döntése volt h akkor nem védekeztek pedig kilógott már a lóláb és nem volt túl jó a kapcsolat. Ha 2 év múlva születne meg sem lennél öreg hidd el. Ma már mások a viszonyok, mint egykor. Ma már sokkal tovább élnek az emberek és sokkal tovább maradnak gyerekek. Ha valóban vágysz rá akkor legyen de ne félj attól h beteg lesz vagy bármi. Nem nagyobb az esélye mint a 2.nál volt. Semmi baja nem lesz hidd el. Pláne h az előző terhességek nemrég voltak. Még emlékszik a szervezeted. Érdekes egyébként h a 3. gyereknél sokan attól félnek h az beteg lesz. Hogy ha Isten adott nekik 2 egészségeset akkor 3szorra nem biztos h ad. Amúgy ez nekem is megfordult a fejembe de sztem nincs reális alapja, nem nagyob baz esélye minthogy elüt egy autó. Sztem. Sztem ne azért ne vállald mert azt hiszed beteg lesz. Ha szeretnéd és a férjed is akarja sztem ne legyen akadálya. Nálunk apa nem akarja (még). de ami késik ugye nem múlik, nem adom fel.

fanetta: olyan kis vidám vagy mindig! 8) Adok vudu babát hátha jön uxira egy nagyobb görcs!

Van aki szól ha uxinak megérkezik a legkisebb csemetéje????

dr_nono

Uxi: használt a vuduzás?????? ha nem, megpróbáljuk a nono által említett babával :lol: :lol: :lol:

nono: igen, érdekes a megállapításod, és az én esetemben is így van. Az első kettőnél meg sem fordult a fejemben, hogy bármi gáz lehet -igaz nem is paráztattak- természetes volt, hogy minden eredményem rendben van. És most, annyit szívatnak, amennyit az első kettővel sem összesen.

Ugye előszőr kezdődött a pozitív cmv-vel, azzal húztak több, mint 2 hétig, most meg egy alacsony afp miatt küldtek genetikai tanácsadásra (bár szerintem lehet, hogy az én dokim nem küldött volna, csak ő achilles inszakadással épp nyomta az ágyat akkor De január közepétől visszajön!!! ÉS AKKOR VÉGE A MOSTOHA SORSNAK :lol: :lol: :lol: ).

Ott nem látták indokoltnak ugye a hasbadöfést -de hogy megnyugodjak 100%-san, elküldtek (volna) spéci szív uh-ra (mert ugye azzel társul a kromoszóma rendellenesség az esetek 60 %-ban) -de itt most megálltunk. (egyébként megnéztem, és az első 2-vel alacsonyabb volt az afp-m, és nem paráztatott a dokim) Talán már írtam, hogy gondolom, hogy ha ott minden rendben lett volna, lehet, hogy a fennmaradó 40% kiküszöböléséért valószínűleg nemtomhová küldtek volna tovább. És lehet, hogy ez olyan, mint a 22-es csapdája 8) 8) 8).

De hát az is lehet, hogy ez volt az utolsó lehetőségem, hogy megnézzem, hogy néz ki egy genetikai tanácsadás :lol: :lol: :lol: , és ezért nem szabadott ezt kihagyni.

És nem tudom, hogy ezeknek a hatására-e vagy miért, de megfordult biza a fejemben (főleg a parák közepette), hogy lehet, hogy jobb lett volna komformistaként megállni kettőnél, és nem akarni többet :roll: :roll: :roll: , hiszen, ahogy ti is írtátok, max. kettő "illik "a mai világban :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Dehogy használt, bent röhög továbbra is. :?

Egcsi, szerintem nem leszel idős még, sokan szülik 38 évesen nem a harmadik, hanem az eslő babájukat.
Modjuk én nem szólok semmit, 30 éves koromra 3 gyerekes anya leszek... :oops: Rám meg ezért néznek furán, az én korosztályom még most házasodik, nemhogy a harmadikat szülje...

KépKépKépKépKép
uxi

Egcsi:Szerintem sem aggódj a korod miatt.Mint Uxi is írta vannak akik ilyenkor szülik az elsöt amikor Benit szültem szobatársam 40 volt elsö gyerekel.De remélem hamar össze jönn hármaska. :lol:

Uxi:Te szegény nagyon jól érzi magát oda bent öcsitesó.Te most már naponta jársz Nst-re.Talán el kéne menned a bába koktél hozzá valókért....

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

[quote]A írta:dok vudu babát hátha jön uxira egy nagyobb görcs!

Ezen még most is kacarászom. :lol:

Köszi Lányok a megnyugtató szavakat. Tegnap 5 perccel azután, hogy megírtam a depis hozzászólásomat apjuk kijött a szobából és közölte, ha a harmnadik gyerek fiú lesz, Béla lesz a neve, apukája után. Lánynak kell lennie. 8) Nem árultam el neki, hogy éppen a kétségeim között vergődöm. :roll:

Nono
Köszi, hogy leírtad a meglátásodat, legalább így tudom "normálisak" az érzéseim. Még akkor is, ha nincs alapjuk.

Uxi
Neked továbbra is drukk. Csak nem várja meg a jövő vasárnapot... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi: az az érdekes h mikor szóba került h jöhet a második olyan voltam mint a nyulak...csináljuk már....és tutira mentem... :lol: :oops: de most...ha szóba kerül elsőként jön a sok kérdés h akarom e aztán a sok kétség h nem lesz e zizis aztán meg a millió ellenérv h na várjunk még egy kicsit aztán a millió dilemma, mégse várjunk....vagy mégis? 8) és a nyúl effekt valahola sor végén kullog....pedig akarom de sztem nincs itt az ideje..vagy mégis? :lol: Nők....

uxi: nem bíztatlak, a gyerekek 5%-a születik a kiírt napon, 60 % a kiírás utáni napokban és csak a maradék 35% érkezik előbb mint a kiírt nap.....nálam Márknál reggel bementem a kiírt napon a szokásos nstre és mivel olyan zárt voltam mint a zsinagóga a palesztinok előtt így nagybevásárolni mentem mert doki szerint még egy hét volt hátra és indítással. ez volt reggel 9kor. Este 8kor négykézlábra estem az első fájástól és 23:25kor a kezemben fogtam azt akiről doki aszondta magától nem mondja fel az albit ki kell lakoltatatni. MOndta nekem h apával kekszeljek hátha meghatja. Ekkor 25 kg plusz volt rajtam a bokám vizesebb volt a földközi tengernél és vastagabb egy mamut fenyőnél a hasam csíkos volt a cickóim meg sokmindenre hasonlítottak csak nem cickókra, úhogy mondtam az orvosnak ha ilyet az uram előtt mer mondani tuti ráfekszem (simán agyonnyomtam volna). Amúgy apa
elkerült...terhes keksz nem jó keksz de ez másik sztori.

Szval kitartás, de azért van még remény. Én a reggeli nst után megnyugodtam és tudomásul vettem rám NEM lesz egyedül igaz a mondás, mely szerint baba bennt repülö fennt még nem maradt. Gondoltam dehogynem. És estére mégis megváltozott minden. Szval kitartás. De nem tépem itt a szám még felbosszantalak a sok okossággal! :wink: :oops:

dr_nono

Nono, nekem is a kekszet mondta a doki meg a szülésznő is. Egyerlőre halogatom még, hátam közepére nem kívánom már a tornamutatványoka... máshogy meg már nem megoldható :oops: .

Hemej, már megvannak a hozzávalók a koktélhoz, de egyelőre még nem ittam meg. Attól tartok, vaklármát csinálna, leállnának a fájások, és potyára mennénk be.
Ez alapból persze nem gáz, de enkünk vagy 140 km-ről kell ideugrasztani a szüleimet a gyerekkere vigyázni, vagy Bp-ről a nagynénémet, aki viszont taxival jönne, amit niylván mi fizetünk , lenne vagy 5-6 ezer Ft... Szóval inkább nem gyúrnék vaklármára...
Viszont ha szombatig nem történik semmi, megiszom.

KépKépKépKépKép
uxi

sziasztok!

ma találtam a fórumra, és ha nem baj szeretnék csatlakozni.

Én is 3 gyermek boldog anyukája vagyok. :)
kristy

Szia Kristy! Írj egy kicsit magatokról. Mennyi idősek a gyerkőcök? Fiúk? Lányok? Vegyesen? :)

Nono
A hozzászólásod első bekezdését én is írhattam volna, szinte szóról-szóra. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ezt biztos sokan ismeritek, engem mindig megmosolyogtat. :)

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi az a legjobb ebben az irományban, hogy míg az első gyereknél csak egy jó poén, és igazából el sem tudjuk képzelni; a harmadiknál már a való világ! :oops: :D :D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

egcsi: és mi van azokkal, akik már a 2. gyereknél is úgy csinálják mint a 3.nál????? Én simán visszanyomtam a szájába a cumit amit a tescoba köpött ki mikor épp a nagyobbat kaptam el h le ne rántsa a konzerves polcot majd döbbenten konstatáltam h a kisebbet nem zavarta h caros tescos cumit nyomok vissza belé....engem jobban zavart mikor leesett h hoppá nem kellett volna....de hát ez van ugye. 8)
Amúgy nem ismertem az egész sztorit csak egy egy részét. :lol: de jóóó, bejön.

dr_nono

nem tudtam hamarabb jonni, suru volt az utobbi két hét... nem is nagyon voltunk itthon.

Jobbulast a taknyosoknak. remélem ez a virus a neten még nem kering!!!

Egcsi: jot nevettem az idézeten, de tényleg igy van. kulonosen az tetszett, mert pont erre gondoltam a napokban, hogy bar kislany lesz, de marad a sotétkék babakocsi és az elso babaruhak...
3. baba, akkor legyen, ha igazan vagysz ra, a tobbi majd jon magatol. én sem gondolom, hogy tul idos lennél... az ismerettségi koromben rengetegen szultek 3. gyereket és mind egészséges! én is ezzel nyugtataom magam. 35 leszek jobore.
Amikor eljon az ido: 3-nal magamra sem ismertem, egy vasarnap délutan azt mondtam a aférjemnek, hogy MOST szeretném a 3-kat. O mindig is pozitivan allt a témahoz. és onnantol kezdve 3 napig éreztem, hogy MOSt leszek terhes. azota is emlegeti... én sem értem, hogy ilyen egyértelmu jelet kaptunk, hogy eljott a megfeleleo pillanat...

Uxi: mar csak napok, esetleg orak kérdése az egész. én mindkét fiamat tulhordtam 7 valamint 10 nappal és mindent kiprobaltunk, pezsgo, koktél, szex, lépcsozés. A 2. szulés 2 oraval a megbeszélt szulésbeinditas elott kezdodott... szoval tudom nagyon nehéz, de nemsokara tul leszel rajta
Nekem az akkori szulsznom azt mondta a legjobb és legtermészetesebb szulésbeindito a szex. kell hozza egy kis fantazia mondjuk, de apa biztos nincs ellenére, mert utana 6 hét bojt kovetkezik. Allitolag a sperma puhitja a méhszajat és az orgazmus pedig felerositi a méhosszehuzodasokat. De val.szinu errol mar hallottal.

Ma egyedul vagyok Matéval, mert esett 10 cm ho éjjel és az iskolaban elromlott a futés! amikor egyedul vagyunk semmi konfliktusunk nincs. SZUPER! viszont. tegnap volt az Alex 6. szulinapja, latszott Matén, hogy majd megoli az irigység! egész nap kibirhatatlan volt. nagyon sajnalom
s.orsi

Hali!

Én se tudtam jönni bocsi :oops: mindenki itthon..kicsit nyüzsi volt és káosz :lol: Mostmár kicsit nyugisabb..Márk suliban,Krizsi oviban,apa melóba...mi itthon ketten Olikával lájtosan :wink:

Kari jól sikerült.....mindenki elégedett volt az áhított ajándékok láttán...sokat zabáltunk :wink: sokat "meneteltünk"rokonokhoz,szilveszterkor buliztunk...a nagyokat vittük magunkkal,Olika anyuval meg apuval koccintott tápszerrel éjfélkor :wink:

Minket a betegség hál'istennek elkerült(eddig).

Már várom a 7.-ét mert akkor hívom a dokim a szövettan miatt és végre kapjuk apjukkal közösen a gyogyit és utána hajrá babuci!!!

Uxi!

Az én férjemet is furán nézik néha hogy 28 évesen már 3 gyerekes apuka volt..a korabeliek még csak nem is házasok általában.

Kívánom neked h úgy alakuljon a szülés ahogy tervezed és akkor amikor tervezed :wink:

Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek...elsősorban egészséget,békét és nyugalmat..akiknek esedékes szép szülést,akik vágynak rá babucit a pocakba,Nonoéknak siekres lakás eladást:)....(nem utolsó sorban mindannyiunknak kormányváltást :))

Ditta!

Üdv.itt is:)
Persze h nem adom fel..hiszen ismersz:)...pozitívan állok a dolgokhoz mert másképp sztem nem is lehet..novemberre babázni akarok!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Orsi
Boldog szülinapot Alexnek!(Nem akarsz vonalzót tenni az aláírásodba? Akkor egyszerűbb lenne nyomon követni az ilyen nagy eseményeket. :wink: )

Mióta az eszemet tudom, három gyereket szerettem volna-anyám is megmondja, mióta az eszemet tudom le akart beszélni ezen tervemről-azért néha a körülmények elbátortalanítanak. 8)

Panny
Hajrá babaproject! Remélhetőleg semmi komoly. :)

Ma végre nálunk is kezdődik a suli. Nem volt vészes a két hét, azt hittem rosszabb lesz, de azért nem bánom, hogy vége a szünetnek. :wink: Vissza a szürke hétköznapokba....

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok

Egcsi, a legnagyobb és a legkisebb fiú a középső lány.
a nagyfiú és a kislány között "nagy" a korkülönbség, majdnem 7 év. (kislányért küzdenünk kellett :wink: ) a lány és a kicsi fiú között pedig 15 hónap.
ahogy párommal szoktuk mondani,a fiúk maguk döntöttek mikor akarnak jönni, a kiscsajt meg körül udvarolni :)
kristy

[quote="egcsi"]M írta:egcsiióta az eszemet tudom, három gyereket szerettem volna-anyám is megmondja, mióta az eszemet tudom le akart beszélni ezen tervemről-azért néha a körülmények elbátortalanítanak. 8)

az én környezetmről, anyámról is írodhatott volna!

Panny: ha mákom van mire apjuk 28 lesz nálunk is 3 gyerekes apa lesz

dr_nono

[quote="panny"]n írta:pannyem utolsó sorban mindannyiunknak kormányváltást :))

ámen 8)

dr_nono

nono: van valami ötleted, ami még a vudu babánál is erősebb ???? :lol: :lol: :lol: bár ma még nem jelentkezett be uxi!! várjá, kiáltok érte, hátha meghallja, és ideballag.

UXIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! MI A PÁLYA ECSÉM???????? KERESGÉLJÜNK TOVÁBB A BABASZSZÜLETÉSELIDÍTÓ MÓDSZEREINK KÖZÖTT, VAGY MÁ HAGYHATJUK???????

Egcsi: ha akarnék még egyet, nekem sem lenne akadály a korom!!!
Igen, olvastam már egy párszor ezt a 3 gyerekes dolgot, de most megint végigröhögtem. Még mindig naon jaóóóóóóóóóó!!!!!

Üdv a csapatban Kristy!!!!

Panny: már kezdtelek hiányolni!!!!

Egcsi, Nono: másoknak is van olykor pocsék napjuk!!!! Khmmm...még nekem is :lol: :lol: :lol: De tudjátok, mi jutott eszembe???? Hogy még mindig jobb -Nonot idézve-, hogy olykor mi vagyunk impotensek, mint a ha apa-bocsi, de ez feladott labda volt. 8)

Kép Kép Kép
fanetta

Csak szólok, hogy még mindig semmi.
Éjjel voltak 15 perces fájások, szépen elmúltak, azóta csak a rettenet lábfájás, topmpa görcs és derékfájás, ami már napok óta megvan. :?

KépKépKépKépKép
uxi

fanetta: nincs más ötletem....mostmár csak a türelem, de ezt ne mond uxinak mert félek ez lenne az utolsó ötletem! :wink:

uxi: kitartás! a vége a legnehezebb (az eleje után.....) Elfelejtettem, megvan a baba neve? Ha nem titok elárulod? Lesz aki üzen nekünk ha meggondolja magát az albérlő? Mekkorára saccolják a súlyát?

póki? eltűnt nagyon. Bár gondolom akad tennivalója 3 gyerekkel.

dr_nono

Nono: valamit mellévuduzhattunk asszem!!De nagyon!!!!! Mert nem lábfájást akartunk előidézni az eredeti terv szerint uxinál, ugye??? :shock:
A derékfájás mondjuk már közelít, de asszem ez sem az igazi, nemde????? asszem valamit elírhattak a vudutankönyvben!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Hihetetlen, hgy pókicát ennyire leköti a 3 lurkó, hogy már ideje sincs jönni!!!!! :lol: :shock: :lol:

Uxi: gondolj arra, hogy mikor mi panaszkodni fogunk, hogy, itt fáj, ott fáj, ezt a cipőfűzőmet sem tudom megkötni, meg azt sem (pláne nono 8) ) -akkor te már arra sem fogsz emlékezni, hogy mi is az a terhesség 8) 8) 8) 8) .

Kép Kép Kép
fanetta

Szerintem Egcsi vagy Hemej majd hoz hírt a másik fórumról.
Ugye hoztok? :mrgreen:

Nem túl nagy bébi, két hete 3 kilóra saccolták, pont jó lesz. Csak meg ne nőjön nagyon itt a végén :shock: , aszonta a doki, a két előző gyerekem súlya között lesz valahol (3100 és 3810g voltak)

KépKépKépKépKép
uxi

Itt vagyok, itt vagyok, figyelem minden lépéseteket! :D Uxi különösen izgalomban tart. :wink:
Írni most nincs sok időm, pusztít a házban a dögvész már egy hete. A fiam kezdte, ő 2 nap alatt túlélte a takonykórt, aztán jöttem én a babával, a kicsi még mindig taknyos, de már inkább éjjel. Én 3 nap alatt túl lettem rajta, amikor is átmászott a vírus a szememre és kötőhártya gyulladást kaptam. Az ma reggelre szinte már teljesen elmúlt, 30-án jött elő. Nagyon kellemetlen volt. De, hogy ne legyen kerek a világ, ma reggel megint torokfájásra ébredtem, ami egyre jobban fáj és már köhögök is. Ping-pongozunk egy kicsit a betegséggel. :cry:
Ha sikerül élertben maradni és erőre kapni,jövök sűrűbben ám! :P

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

pókica: mindhárman átestünk a családban u.ezen.

torokfájás (enyhe)-takony-kötőgyuszi-torokfájás köhögés

Nálunk az első takonyhoz társult láz a többihez nem.....mikor már túl voltunk a taknyon azt hittem visszaestünk de doki mondta h ez egy ilyen vírus, beizzít h meggyógyultál azt hiszed kifelé vagy és akkor lecsap és jön a java. Nálunk a totál gyógyulás 1,5-2 hét volt....naná h nálam tartott 2 hétig....bezzeg a kölkök megúszták 1 hét alatt....

fanett: nem vuduztam...az lehet a baj, csak felajánlottam h ha kell a vuduhoz baba adok. :wink:

dr_nono

póki: msélj egy kicsit, pár mondatért is élek haolk, MIlyen a 3 skac? Nehéz? De őszintén ám! Hogy viselik a tesók?

dr_nono

Uxi
Ha az én időzónámban szülsz, akkor leszek hírhozó. :wink:

Póki
Jobbulást! :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nahát, nálunk is ez a vírus járt karácsony előtti két hétben, azt hittem, sosem lesz vége. Lázon kívül minden volt, a végén jött a kötőhártyagyula. Nekem a legrosszabb a múlni nem akaró (7 napon át tartó) rettenet erős torokfájás volt.
Többször is visszaestünk, felváltva és egyszerre is. Tényleg jó két hétig tartott, még nem is láttam ilyet.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi
Anyukámnak is ugyanez volt, most mászik belőle kifelé. Mikor mondta a kötőhártyagyuszit, megnyugtattam, hogy akkor mindjárt vége... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Pókica jobbulást neked és a családodnak is!!

Uxi látom ez a pocaklakó is ragaszkodik az albérletéhez :)
én legalább a 3.-t nem hordtam túl :)
de legalább nem lesz óriás baby , nem kínozza anyukáját!!

Kép
Kép
Kép
kristy

BUÉK!
jó rég voltam, bocsesz, annyi sok volt a program, szinte alig jutott idő géphez jutni.....szép volt a karácsony, jó mozgalmasan telt, voltunk 3 napos szilveszteri buliban, szuper volt, és most kezdünk visszazökkeni a szürke 7köznapokba......vagyis fehér, mert szakad a hó!
Remélem több időm lesz majd, és akkor jövök gyakrabban!
Ja, és gartulálok Pókica! Én csak most látom, hogy kibújt a picike, és már jó rég! Hú de lemaradtam! Gyógyulgassatok!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Egcsi, Amerikában is ott van ez a vírus?
Vagy anyukád itthon él?

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi
Csak mi vagyunk itt kint. Úgy tűnik a vírus egyenlőre nem ért ide. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

uxi: jáj, már csak egy nap hivatalosan.....hát sok erőt. Gondolom nem vígasz h átvenném édesterhed!

dr_nono

Tegnap voltunk dokinál, elkezdett nyílni a méhszáj, gyerek leszállt, startpózba helyezkedett.
Legalább haladtam valamennyit.
Afonta, ne várjam meg, míg erős fájásaim lesznek, ha kb 5 perces, hiába enyhék, menjek be, mert harmadik gyerek lehet gyorsan jön.

Hát volt az éjjel minden, csak 5 percesek nem, aztán el is múlt. De hátha legalább tágulok tovább szép csendben itthon.

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?