Új privát üzeneted érkezett!

Tündi

A genetikai UH-ot a 18.-20.terhességi hét között végzik, az AFP eredmény birtokában. Alaposabban vizsgálják a babát, minden egyes szervét megnézik, mindenét lemérik, nagyobb felbontási UH géppel csinálják. Ha az átlagosnál alacsonyabb vagy magasabb az AFP még ennél is jobban végigvizsgálják a babát.
Ilyenkor jó estben már az is kiderül, hogy kislány-e vagy kisfiú.

A PCO(=PoliCisztásOvárium)-nál a petefészkek megnagyobbodtak, teli vannak sok kis apró cisztával, ezáltal nem tudnak tüszők, illetve ezáltal petesejtek érni. Az én könyvem szerint ezen betegek 75%-a meddő. (már amíg ki nem gyógyítják őket)
De a (másik) Móni erről többet tudhat, hiszen neki van ilyen.

Móni
Monik
 


Móni

Én is azt hiszem, hogy megpróbáljuk, veszíteni nem veszíthetünk semmit, és talán pont ebben a lehetetlen helyzetben fog összejönni, és akkor még a műtétet is megúszhatom.

Tündi

A PCO valóban azt jelenti amit Móni írt azzal a kiegészítéssel, hogy ezt általában a hormonháztartás felborulása okozhatja, és a cisztákon kívül egyéb tünetekkel (pl.: vérzészavar, magasabb férfihormonszint stb.) is jár.
Nekem április óta nem volt menstruációm, ezért mentem el a dokihoz és eddig a ciszták alapján hozta meg ezt a diagnózist, de a hormonvizsgálat eredménye csak szeptember végén lesz meg.

Móni

Kép
móni23
 
 


Stella!
Köszi érdeklődésedet,itt vagyok,de mivel nem történik velem semmi csak olvasgatok.A suli elkezdődött alsós napközis lettem 15 órában és 8 óra szakos óra.KépKitolás,mert a bérpótlékot nem kapom,sőt a munkabajárásomat( bérlet=12640 Ft/hó) sem téríti,pedig köteles a munkáltató,de gázszámla,nehéz anyagi helyzet stb...Kicsit megvisel mert nem tehetek semmit,mert ha szólok kivág.Ez van.Kép
Csütörtökön megyek nődokihoz,mivel elmaradt a 14. napi UH,kíváncsi vagyok hogy kell e még szednem az utrot vagy sem.
Puszika!

Viki
Vendég
 

 
 

Szia Stella!

Tudnál nekem segíteni cickafark teával kapcsolatban?

Mikor mennyit és meddig kell inni?
A teherbe esést nem befolyásolja?
Nekem 32-33 napra szokott megjönni,de a most 44 napra jött meg. Be kéne valahogy állítani a mensit, mert így nem tudom mikor van a peteérésem.

Ha valaki tud segítsen! köszike!
nyanita
 
 


Moni!
Drukkolok neked az AFP-hez! Biztos minden rendben lesz.
Remélem tényleg nem késtünk le a tüszőrepiről, szoval ertitek. En mar most tesztelnek Kép

Stella9!
Ezt a teat barmikor elkezdhetem inni? En is szeretnem, ha beallna 28naposra. De ugye a peteeres nem marad el tole.

Mindenkinek minden jot kivanok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Normális vagyok ám, hogy hajnalok hajnalán írokKép
A helyzet az, hogy valami gyomorrontás félém van, fáj a pocim(csak a gyomrom tájékán), zubog a gyomrom, émelygek egy kicsit, folyton a WC-n ültem, de az sem segít. Közben már vacogni is elkezdtem, rémületemben mértem egy hőt, de szerencsére semmi(sőt inkább le vagyok hűlve, talán nem kéne nyitott erkélyajtó mellett aludnomKép, dehát az allergiás, eldugult orromnak olyan jól esett a levegő).
Az ágyban se jó, mert amint vízszintesbe kerülök, még inkább fájdogál. Úgyhogy ezért kuporgok itt a gép előtt.
Remélem nincs nagy gáz, csakhát engem a pocifájás mindig aggaszt, mert hát hiába érzem, hogy nem a méhem tájékán, hanem a gyomromnál görcsölget, azért na, csak nem hagy nyugodni a dolog. Meg a láztól is aggódom.
Majd jelentkezem. Remélem csak múló kellemetlenség volt és mikorra felkelek, kiheverem.

Móni
Monik
 


MóniKép
Remélem tényleg nincs gond. Erősnek és egészségesnek kell lenned!!

AnitaKép, EzviccKép
A gyógyteát a ciklus elején kell inni, naponta 2* kb. 2 decit. Az összetétele pedig, ami Diónak már használt cickafark-palástfű-zsálya. Én forró vízbe teszem és lefedve hagyom kihűlni. Lehet bele ízesítőt (mézet) is tenni, úgy tűrhetőbb az íze. A méz amúgy is nagyon jó mindenfélére.
Kiváncsi vagyok nekem is beáll-e a ciklusom, mert én is csak most kezdtem el inni.
Van egy másik tea is, ami "állítólag" a teherbe esésben segít. Ez fagyöngyből készül. Ezt 5-10 órát szobahőmérsékletű vizbe kell áztatni. Reggel éhgyomorra és este lefekvés elött kell inni. De ha kaptok valahol fagyöngy cseppet az is jó. Ebből 25-25 cseppet kell bevenni, ugyanígy reggel és este.
Azt nem tudom, hogy használ-e, de ha legalább annyira hatásos, mint amennyire rossz az ízük, akkor abból akár hármas ikrek is lehetnekKép!
Remélem tudtam segíteni és tényleg hatásos lesz nálatok is!
Mindent bele++++++++++++

VikiKép
hát ez elég nagy kiszúrás a munkáltatótól, de legalább egy kicsit lekötöd magad.
Aztán mielöbb tessék gyesre menniKép!

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!
Móni és Móni! Köszi a sok infót,amit tegnap írtatok az AFP-ről, PCO-ról és genetikai UH-ról! SOkat okosodtam Kép
Móni23: sajnálom, hogy nálad ez a probléma van, idegörlő hónap áll előtted a vizsgálat eredményéig, de ha ez gyógyítható, kezelhető, akkor ne keseredj el!
Monik: remélem, jobban vagy! Tudtál azóta aludni? Vagy éppen még most is alszol?!?! Kép
A gyógyteákhoz sok sikert kívánok, nekem még nincs gusztusom hozzá Kép Aztán ki tudja, ha nem jön össze a bébi, később mit meg nem teszek majd érte! Kép
Viki: a munkáltatómmal nekem is van gondom sajnos Kép Elvárják a napi 10 óra melót, meg hogy minden meg legyen csinálva, de túlórát nem fizetnek. Én is nagyon várom már, hogy teherbe essek, mert egyre nehezebben viselem ezt a helyzetet. Persze nem ezért akarok babát, csak hát nem mindegy, hogy ha összejön és jövőre szülök, akkor mennyi táppénzt meg GYESt és egyebeket számolnak majd az idei fizetésemből. Szóval kitartás neked is!
Edina: te milyen jellegű munkát végeztél, hogy rögtön el tudtál menni táppénzre?
Stella: már készülődsz a nyaralásra? Remélhetőleg HorvátO-ban jobb az idő, mint most itt.

Tündi
Vendég
 


TündiKép
Készülődünk, de azért még holnap is jövök dolgozni.
azon egyáltalán nem idegesítem magam, hogy milyen lesz az idő. Az a lényeg, hogy végre együtt leszünk a párommal. Itt a fősulin a tanév kezdetével totálisan beindult az agymenés, ugyhogy nagyon jó lesz elszökni egy kicsit.
De ti nagyon hiányozni fogtok, ámKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Móni,
Remélem most már jobban vagy és csak azért nem jelentkezel, mert végre sikerült aludnod egy kicsit.
Tündi,
Én is nagyon bízom, hogy minden rendben lesz csak olyan messze van még az a szeptember 27. Lehet, hogy gyorsabban meg lenne az eredmény, ha nem otthon, hanem Pesten mentem volna el vizsgálatra, de már mindegy.
Stella,
Biztosan jó időtök lesz, az öcsém szombaton jött haza, és azt mondta, hogy alig bírták annyira meleg volt. Különben bocsi, hogy nem tudom, de fősulira jársz? Megkérdezhetem mit tanulsz?
Lányok,
Megkérdezhetem, hogy hogy csináljátok ezeket a mosolygó és szomorú fejeket?

Móni

Kép
móni23
 
 


SziasztokKép

Most ébredtem és első utam a géphez vezetettKép
Úgy tűnik, kialudtam a pocifájást. Hajnalban még elneteztem egy darabig, apucit fél 6-kor innen költöttem a gép előlKép, aztán gondoltam nekifekszem, persze erkélyajtó bezárva, nyakig betakarózva, zoknit húztamKép, bekuporodtam oldalra(bár más a hasonfekvés nem is megy) és elaludtam. Most felébredtem és lám szinte teljesen jól vagyokKép Nem fázok, nem fáj a pocim, inkább csak egy picit étvágytalan vagyokKép

Stella
jó készülődést! Horvátországban tuti nagyon jó idő van még ilyenkorKépKépKépHozzál nekünk képeslapot beszkennelve!(ha tudsz)Kép

Móni
Monik
 


MóniKép
A fejeket én kettőspont és zárójelekkel csinálom. Csak a nézetben jelenik majd meg fejként. De ebben igazán Viki a profi. Ő mindenféle ugri-bugris fejeket is tudKép.
"Járok" fősulira, de nem tanulni, hanem dolgozniKép.
MóniKép
Próbálok majd képeket scannelni.
Örülök, hogy nincsen semmi baj.
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok
Móni mikortól kezdtél gömbölyödni hanyadik héttőlKép)
Lehet hogy a rosszul létedet a tegnap esti vacsi okozta!!! Nem ettél sokat? Mindegy az a lényeg hogy már elmultKép Olgival mi van már rég hallotam róla? Remélem nincs semmi baj? Sziasztok Stella jó pihenést kivánok

Kép

Kép
edinka
 
 


Edina

Nem igazán vacsiztam sokat, úgyhogy nem tudom mitől volt, de már jobbKép

Én amúgy alapból egy gömbölyű pocis vagyok, de valószínüleg még így is jó korán elkezdtem gömbölyödni, mert már a 8.hét körül észrevették rajtam. Mostanra, a 17.hétre már nagyon beindultam a gömbölyödéssel,(főleg az utóbbi héten), hason fekvés már nem megy, köldököm kezd ellapulniKép, és már le sem tagadhatom, hogy babát várok, sokan már alapból azt kérdezik, hogy mikorra vagyok kiírva, és nem azt, hogy babát várok-e.
De ez alkati dolog, van akinél sokáig rejtve marad, van aki hamar gömbölyödik. Én persze büszkén viselem a pocimatKép

Móni
Monik
 


Stella!
Én is kívánok neked jó és kellemes nyaralást,az idő meg tuti jó lesz!Kép
KépKépKép

Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Tartozom Nektek egy vallomással. Remélem nem haragszotok meg Kép Szóval, most még POlgi néven küldöm el ezt az üzit, de ez lesz az utolsó ilyen. Ugyanis már elég régóta babanetezek egy másik felhasználói néven, ez a Psandi. A friss babákba szoktam írogatni, meglepinek szántam nekik a bébit, ezért addig nem akartam írni erről oda, amíg nem lett biztos. Viszont mivel nem tudtam magamban tartani az érzéseimet, aggodalmaimat, ezért regisztráltam egy új néven és jelentkeztem be Hozzátok.
Remélem nem nehezteltek rám emiatt, továbbra is szoktalak olvasgatni Benneteket, és szívesem leírom azt is, hogy mi van velünk, ha "ezek után " még érdekel Titeket. Egyébként tegnap voltam dokinál, és most fogok bejelentkezni a 2005. tavaszi babákhoz, ahová látom, Móni, Te is írogatsz Kép
Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt Nektek, hiszen valószínű, sosem derült volna ki, de most már elvesztette a jelentőségét a 2 külön felhasználói név, így ha lehet, az eredeti használnám ide is Kép


Stella
nagyon jó nyaralást kívánok. Nekem mindkét bébi a horvátországi nyaralás után jött össze Kép Remélem, Ti már hárman jöttök haza Kép

Olgi = Andi Kép
Polgi
 


Na szóval, ez az eredeti, megnézhetitek a profilomban a kisfiamat is Kép
Andi
psandi
 
 


AndiKép
Ez jó kis meglepi volt nekünk is. Tündéri a kisfiadKép
Köszi mindenkinek a nyaralási jókiványságokat. Én szeretném remélni, hogy nem csak hárman jövünk haza, hanem már hárman is megyünk kiKép
Stella

Kép
stella9
 
 


Andi

Aranyos a kisfiadKép
Várunk a tavaszi babásoknálKép

Egyébként nekem is van egy másik felhasználói nevem, de ezt csak egy másik topikban szoktam használni, nagyon ritkán, mivel a kórház, ahol dolgozom, nem vette jó néven az írásaimat. Az álnévből viszont nem tudják, hogy én vagyokKép

Móni(én tényleg az vagyok)Kép
Monik
 


Stella, Móni
köszi Kép

Móni, ez jó Kép
már be is jelentkeztem a tavasziakhoz

Andi
psandi
 
 


Szia Andi!
Nekem mindegy, hogy milyen néven irsz, engem továbbra is érdekel, hogy mizujs a törpével a pocidban Kép És szeretném megnézni a kisfiadat, csak nem tudom, hogy kell ezt megtenni Kép Segítesz? Kép
Tündi
Vendég
 


Tündi

Rákattintasz bal oldalt a 'Psandi' felhasználói névre és már be is jön a profiljaKép

Az enyémre rákattintva pedig a kisbabám 13hetes UH képeit nézheted megKép

Móni
Monik
 


Szia Andi!
Nagyon aranyos a kisfiad, oylan kis huncut szeme van Kép
Móni! Köszi a segítséget, elidőztem a képeken... Hihetetlen még a számomra, hogy odabent van egy baba és kivülről is lehet látni az UH segítségével Kép Épp bejött az irodába a férjem, és megmutattam neki is, ellágyult a mosolya Kép
Én sajnos még babaképpel nem szolgálhatok, de egy esküvői képünket feltöltöttem, ha érdekel benneteket... Kép
Tündi
Vendég
 


Szia Tündi!
Na látom sikerült megnézni Kép Én is megnéztelek Titeket, szépek vagytok Kép

Móni
a Te képeidet meg már jópárszor megcsodáltam Kép

Andi
psandi
 
 


Tündi

Nagyon szépek vagytokKép

Andi
Azért én szívesen dícsekszem veleKép Majd 2 hét múlva rakok fel újakatKép

Móni
Monik
 


Sziasztok!

AndiKép, gratulálok a babához. A kisfiad nagyon aranyos.
MóniKép, remélem mihamarabb láthatunk új képeket.
TündiKép, tényleg nagyon szépek vagytok.
Ha már képekről vólt szó, én is raktam fel egy esküvői képet rólunk, ha kíváncsiak vagytok a profilomban megnézhetitek.
Különben nagyon jó hogy lassan kezdődik nekem a suli, az legalább eltereli egy kicsit a gondolataimat. Most is próbálom elterelni egy kis munkával, de nagyon nehezen megy. A párom szerint jobb lenne, ha kicsit kevesebbet babaneteznék, de hát olyan jó olvasni titeket.

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni

Nagyon jó a kép!Kép

Móni
Monik
 


Sziasztok!
Kihasználtuk a nyár utolsó napjait, aztán beindult a suli a fiamnak, kb. tizedannyi időm van feljönni, így kissé lemaradtam az eseményekről. Most olvasgattam vissza.
Az újság: van peteérésem!!! Prolaktin ide vagy oda, a 16. napon csodálatos, fantasztikus, meseszép páfrányokat láttam a PG53-mon, a hőm pedig felment 38,8 körüli értékekre. Szegény sógornőm, amikor neki is áradoztam a páfrányaimról egy sms-ben, azt hitte, hogy az Állatkertből, a Pálmaházból írok nekiKép. Most azt sem bánom, ha ebben a hónapban nem jön rögtön össze, lényeg az, hogy nagyobb baj nincsenKép!
Mindenkinek szép napot, a babásoknak nagy rugdalózásokat, bukfenceket, a még nem babásoknak pedig mielőbb babákat kívánok!
Tünde

Tünde
tünde28
 
 


Sziasztok!
Ha már mindenki tesz fel képeket, én sem szeretnék lemaradni.

Tündi (28)Kép
ez a 38,8 elég maras érték, szerintem kicsit túl magas is, nem?

MóniKép
Lehet, hogy neten keresztül is terjed a tegnapi rosszulléted, mert éjjel vagy 3-4-szer arra ébredtem, hogy rögtön kidobom a taccsot (bocsi). De végül is hiába ölelgettem a "nagy fehér mikrofont", szerencsére.
Pont ez hiányzott a nyaralás elött. Remélem sikerül addig kigyógyulnom.
Én már nagyon várom az újabb képeket a kis balettáncosrólKép

Stella

Kép
stella9
 
 


SZiasztok!

Köszönöm a dicséreteket! Kép

Stella: szia, örülök, hogy látlak KépLÁtom ,ti is fotózkodtatok a Székesegyháznál Kép Nagyon szép a kép, aranyosak vagytok rajta Kép
Remélem, jobban leszel itt a hosszú út és nyaralás előtt!

Móni: a te fotód is nagyon tetszik, kedves, szeretetteljes a mosolyotok Kép A babanetezésre én is rászoktam, nem tudom mi lesz, ha nem leszek netközelben Kép Nehéz lesz leszokni róla Kép

Monik: én is nagyon várom az újabb képket a babáról Kép

Druszám: Én ugyan nem értek hozzá, de nekem is magasnak tűnik ez a 38,8 :o Lehet, hogy nálad ez mégis normális?!?!?!

Szép napot nektek!
Tündi
Vendég
 


Sziasztok. Még új vagyok itt, de remélem, hogy szívesen fogadtok minden új tagot. Jó kis társaságnak tűnik a tietek:-))))
agi74
 
 


Szia ÁgiKép
Üdv a csapatban!

Kép
stella9
 
 


Stella! Írj magadról valamit
agi74
 
 


ÁgiKép
Pécsett lakom, májusban volt az esküvőnk, ez a 7. babaprojectes hónapunk, ja és holnap leszek 27 éves
Veled mi a helyzet?
Stella

Kép
stella9
 
 


Hódmezővásárhelyen lakom, szeptemberben (tavaly volt az esküvőnk) és ez a harmadik nekifutásunk, ugyanis két méhenkívüli terhességem volt egy éven belül (sajna)
agi74
 
 


Sziasztok!
Ági, üdv köztünk. Sajnálom, hogy nálad sincs minden rendben, de neked is biztos hamar összejön.
Stella, készülődsz már? Remélem jobban vagy már és jól fogod bírni az utazást. Nem lehet, hogy ez a rosszullét egy jel....?
Móni, mi van veled? Ma még nem is jelentkeztél, remélem minden rendben.

Móni

Kép
móni23
 
 


ÁgiKép
nagyon sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül alakultak a dolgok nálatok.
A doki mivel magyarázza a két méhen kívüli terhességet? Egyszer láttam egy képet, ami ezt okozhatja. Azon volt egy szűkület a petevezetőn, amin az ivarsejtek még simán átjutottak, de a megtermékenyített, osztódásnak indult petesejt már nem tudott átjutni. Nam lehet, hogy nálad is valami hasonló oka lehet?

MóniKép
Én is hajlamos vagyok arra, hogy mindent jelnek vegyek, de ez most nagyon korai lenne. Azt pedig nem mondhatom, hogy ennyire érzékeny lennék mindenféle változásra. Szerencsére nagyon ritkán vagyok beteg. A mostani rosszullét okára nincs ötletem, de sajnos biztos, hogy nem a baba.
Stella

Kép
stella9
 
 


A dokim azt mondja, hogy pusztán véletlen, hogy mindkét alkalommal a jobb oldalon volt a méhenkívüli. Ezért a legutóbbi alkalommal lezárták a jobb oldalit. Tehát maradt a bal! De azért bizakodó vagyok.
agi74
 
 


Ági
üdv közöttünkKép

Stella
Ti is nagyon szépek vagytokKép

Én sem tudom már, mi ez a fránya rosszullét. Ma éjszaka megint újrakezdődött, és a legrosszabb az volt, hogy képtelen voltam eldönteni, hogy a beleim rendetlenkednek vagy a baba körüli helyen görcsölget. Tisztára bepánikoltam, aludni se mertem tovább, nekiálltam tévézni, hajnali fél 2-től 4-ig. Aztán kicsit enyhült, elaludtam, azóta semmi. Én ezt már nem értem. Mindig csak éjjel, és mindig elmúlik kb. 2 óra alatt. De mi van ha Babóval történik ilyenkor valami rossz? Lehet, hogy a sok tüsszentés miatt van? Estére már besokall a pocim? Azt hiszem délután felhívom a dokimat és tájékozódok.

Ja, és boldog szülinapot Stella!

Kép

Móni
Monik
 


ÁgiKép
bízom benne, hogy hamarosan összejön. Minden okod megvan a bizakodásra. Annyira zért a dokid sem lehetett biztos a véletlenben, hiszen elzárták a jobb oldalt. De ez csak az én véleményem, nem értek hozzá!
Sok sikert és neked is megy a drukk++++++
Stella

Kép
stella9
 
 


Már előzőleg is le akarta zárni, ugyanis azt az elvet valja, hogy ami egyszer már nem működött és lehet nélküle élni, akkor meg minek. A másik oldal is el tudja látni ezt a funkciót. Sőt a szervezet megtanulja, hogy egy oldalról is képes legyen nem csak kéthavonta peteérést produkálni.
agi74
 
 


Lányok, vigyázzatok magatokra nagyon!
MóniKép szerintem is jobb, ha megkérdezed a dokidat. Én is ilyen pánikolós vagyok, és jobb félni, mint..., de lehet hogy tényleg csak az allergiád.

Kép
móni23
 
 


MóniKép
kérdezd meg a dokidat, nehogy valami baj legyen!
Nem lehet, hogy a babónak nem tetszik valamilyen testhelyzet és attól vagy rosszul.
Az egyik kollégán felesége is így járt. Rosszul feküdt (hanyadt) és a baba úgy helyezkedett benne, hogy nyomta a vesevezetékét és ettől a lány teljesen begörcsölt, mentőt kellett hívni hozzá.
Remélem, hogy nincs gond, hiszen már most annyian imádjuk a babótokat, hogy muszáj vigyáznia magára és az anyukájáraKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Használta már valaki közűletek a PG53-at? Szeretném megkérdezni, hogy ez egy egyszerhasználatos dolog, mint a tesztek, vagy többször lehet használni. Nem nagyon van türelmem kivárni a vérvétel eredményét, és talán "házilag" is megtudom állapítani, hogy van-e peteérésem. Sokat olvasgattam a neten a PCO-ról, és azt írják, hogy a PCO-s nők kb. 5%-nak azért van peteérése, hátha...
Móni

Kép
móni23
 
 


Lányok! Írjátok le, mert még nem jöttem rá, hogyan kell az új üzeneteket frissíteni (hogy lássam mindig az új hozzászólásokat). Mert én ugyanis a frissítés gombra klikkelve előröl kezdi a topikat és újra be kell lépnem (szerintem nem így kell)
agi74
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek megnéztem a képét, nagyon szépek vagytok mindannyian! Majd megkérem a párom, hogy csináljon rólunk is egy friss képet, mert ami a profilban van, már régebbi.

Ági!
Szia, remélem, tudunk segíteni.Kép Engem ugyan nem kérdeztélKép, de mi négy éve vagyunk házasok, a kisfiunk 26 hónapos és most tesót szeretnénk. Peti annak idején azonnal beköltözött, a tesója most ugrat minket egy kicsit, de még nem vagyunk nekikeseredve.

Stella!
Jobbulást, és - nem tudom, holnap jösz-e még - nagyon boldog születésnapot kívánok!Kép

Dió
szabotimi
 
 


Szia Szabotimi!
Ti mióta próbálkoztok?
agi74
 
 


MóniKép

A PG/53 többször használható, kb. 2eFt a gyógyszertárban. Nekem össze-vissza mutatott mindenfélét, úgyhogy nekem nem vált be.

Henci
henci
 
 


Móni23
én használtam a PG53-at, nekem bevált Kép és akárhányszor lehet használni, mert ez egy minimikroszkóp, a lencsére kell az ujjaddal nyálat vagy cervix váladékot kenni, és pár perc után a "kukkolón" megnézni. Nekem ez volt az első hónap, hogy használtam, és össze is jött a bébi Kép

Mindenkinek megnéztem a profilját, szépek vagytok

Andi
psandi
 
 


Ági
én jobboldali egérgombbal frissítek
Andi
psandi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?