Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép Kép

Sucer!
Kép Kép
DRUKKOLOK!!!! Nem lesz semmi baj, Ilangocska fogja kapni a legszebb szülinapi ajándékot.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet!!!
Kép

Sucer! De jÓ! Minden rendben lesz, drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


MINDENKINEK BUÉK!

Végre elkezdődött egy új év és bizakodva fogok neki, hogy idén sokkal jobban fognak alakulni a dolgok, mint 2009-ben!

Sucer!
Drukkolok, hogy eltűnjön a hematóma. Az utolsó terhességemnél nekem is volt (bár nem nagy) és fel is szívódott. Remélem, nálad is így lesz! Hanyadik próbálkozós hónapotok volt?
Vendég
 

 
 

Boldog új évet mindenkinek :)
Vendég
 


Sziasztok!

Angie, igazad van, 2010 a mi évünk lesz!!! :D Mindannyiunknak! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


MI IS NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK NEKTEK!! TELJESÜLJENEK BABÁS (s nem csak babás) ÁLMAINK!!! :-)
...most elutazunk három napra, de még jövök ám idén :-) ....

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok Lányok,

nagyon köszönöm nektek a gratulákat! Pihenek sokat és csak a szépre és a jóra koncentrálok. Bízom benne, hogy a baba komolyan gondolja és velünk marad. Hétfőn majd jövök és megírom mi volt a főnökömmel, hogy Ő hogy fogadta a hírt.

Vigyázzatok magatokra és bocs, hogy nem írtam névreszólóan. :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok Boldog Új Évet mindenkinek!
Szeretnék csatlakozni de csak ritkán leszek.
Vendég
 


Hahóóó!

Én csak bekukkantok...még ma apázunk, aztán holnaptól talán tudok jönni rendesen.

Linus??? Nem jelentkeztél egész ünnepekben...minden oké??? Én is mennék már veled, most kezd nagyon elég lenni a dolog...a frontoktól kész vagyok...

Sucer...csak okosan és nagyon hajrá!

Üdv az újaknak!

Danyu
danyuci
 
 


Sziasztok újak! :lol:

Sucer vigyázz Ilangocska kistesójára :wink: ++++++++++++++
Vendég
 


Üdv az újaknak! Gyeretek, legyünk jó sokan, és húzzunk bele!! Még van 3 hónapunk, hogy beleférjünk az évbe! Biztosan menni fog!!!
Vendég
 


Boldog, sikeres új évet kívánok én is mindenkinek!!!

Sucer
Gratulálok, és ne félj, nem lesz gond, pihenj tényleg sokat!!!!
Jó ez az év-indítás!!! Remélem főnököd tolerálja a helyzetet.....

Angie
Ha számoljuk a hónapokat, akkor nem olyan jó, nem? És mi van ha később fogan? Akkor is összetartunk ugye? A topic címe: "2010-ben kistestvért szeretnénk". .....de ha még csak a pocinkban lesz, akkor is kistestvér.... és 2010-ben lesz...... - úgyhogy még van időnk!!!!!! még csak január van /remélem ez picit feldobott :):):) / -engem ez éltet-

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!

Üdv Gitka!

Angie, Benita, Teri!
Nekünk egyidősek a gyerekeink, nektek már kijöttek a 17-18-19-20 fogak? Rékának 16 van, már mondogatja, hogy fáj a foga, most jönnek ki neki. Nem tudom, mert néha füllent. :lol: :lol: :lol:
Nektek nem furcsa, hogy hamarosan már 3 éves lesz a gyereketek?? Mintha most született volna...


Hát igen, az idén remélem mindannyiunknak sikerül, hogy kisbabát, jobban mondva, saját kisbabát foghatunk a kezünkben. Tegnap este elvoltunk sétálni, s nekem az járt a fejembe, hogy jövőre már babakocsiba toljuk a kicsit. :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Benita!
De, igazad van, a számolgatás semmiképpen sem jó, csak nekem az nem lenne jó, ha mondjuk novemberben esnék teherbe. Júniusban töltöm a 39-et, és nem nagyon érnék rá még hosszú hónapokat várni. Szomorú lennék, ha így lenne. Ettől függetlenül lehet, hogy így lesz, de akkor sem fogom feladni, mert tesót szeretnénk Szilárdnak!!!
És persze, hogy összetartozunk, függetlenül attól, hogy ki mikor babásodik. Én csak drukkolok, hogy márciusig mindenkinél megtörténjen, és akkor 2010 dec. 31-re már elő is bújnak a pocaklakók :)
Ja, és egy 16 hetes magzat elvesztése után én igazából már csak akkor hiszem el, hogy van kistesó, ha már kint van a pociból.

Annamari!
Mindjárt válaszolok az e-mailre is, csak még nem jutottam el odáig.
Szilárdnak is októberben kezdtek előbújni a leghátsó rágófogai. Talán a 20. még nincs kint. Eléggé egyszerre jöttek, de nem zavarta, azon kívűl, hogy az ökle tövig a szájában volt egész nap, pedig nem az a szájbavevős fajta.
És DE, én néha rácsodálkozom, hogy te jó ég, egy totál értelmes gyerekké cseperedett a fiam. Lehet vele értelmesen megbeszélni dolgokat, elmeséli az élményeit. Ilyenkor ledöbbenek, hogy nemrég még a cicimen lógott, cserélgettem a kakis pelusát, aztán tessék, itt van egy értelmes kisember. A éjszakai cumizást is épp az ünnepek alatt beszéltük meg vele, hogy abba kéne hagyni, és már három napja nem cumizik elalvásnál. Vele minden olyan könnyen ment, az elválasztás, a külön szobába költöztetés, a szobatisztaság, a cumileszoktatás. Büszke vagyok ra!!! (de ezzel biztos minden anyuka így van :wink: :lol: )
De neked ott van egy még nagyobb gyereked. Te duplán csodálkozol ra ezekre a dolgokra! Szuper érzés lehet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.04 14:32-kor.
Vendég
 


Csajok én is felhagytam a számolgatással! :lol:

én mint topikinditó bevallom arra gondoltam, hogy 2010 ben kistesó szülessen, de most már úgy vagyok vele, hogy 2010 ben pocakban legyen legalább kistesó :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Én meg pont tegnap számolgattam, hogy hol tartunk, mi van...ha megkérdezik fogalmam sincs :oops: :oops: :oops:
Gabinál naprakész voltam, most bezzeg, de ennyi mindent nem bírok fejben tartani...

Ma is azon gondolkodtam, mit nem intéztem még el...hát van 2 csekk, az valahogy kimaradt...apa hívta az ácsot, délután megyek vele terepszemlére...árajánlatot készít, többet is kérünk, kíváncsiak vagyunk...ez a felújítás...napi dolgok...Gabim, kiveszi minden energiámat...bár néha úgy érzem, mióta nem dolgozom az agysejtjeim is szabira mentek...talán nem butulok el teljesen...

Holnap egyeztetek a dokibácsival, aztán ellátogatok hozzá...november első hete óta nem látott :oops: irgum-burgum, de rossz vagyok...

Remélem ebben az évben mindenkinek teljeseülnek álmai-vágyai...

Puszi: Danyu
danyuci
 
 


Sziasztok!

Végre minden megy a régi kerékvágásban..Márk suliban,Krizsi oviban,apa melóban..mi meg ketten itthon Olikával..így van egy kis időm netezni is..eddig nem nagyon volt.

Túl vagyunk az ünnepeken,jövés-menés,szilveszteri buli.

Utólag is mindeinek Boldog Új évet Kívánok..elsősorban egészéget,békét és nyugalmat...pocikba babákat..(aztán nem utolsó sorban mindannyiunknak kormányváltást az új évre :wink: )

Már várom a 7.-ét ,akkor híbvom a dokim a szövettan miatt és kezdhetjük apával a gyogyi szedését és után hajrá babucira megint :wink:

És ne feledjétek:Babásodásra fel 2010-ben is!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


sziasztok,
Boldog Újévet mindenkinek!!!!

Remélem, mindenkinek szépen teltek az Ünnepek, és az Újévben teljesülnek a nagy vágyak is. :D Őszintén kívánom.


Csak gyorsan bekukkantottam, Linus, mi újság a Pici Lánnyal? :D

Sucer, gratula, vigyázz magatokra!!!jól kezdődik az év!

Boniko, Boldinak is hozott egy ugyanilyen hintalovat a Jézuska! :D Nekem nagyon tetszik, olyan klasszikus szépség.Kár, hogy engem már nem bírna el.

Danyu, én is most kezdek elnehezedni, mármint érzetre.alig tudok hajolni, fizikailag hamar elfáradok.Szerdán viszont megyünk kicsit pihenni, vasárnapig.már várom.bababarát szállodába, kíváncsi vagyok, Boldinak hogy tetszik majd.

Ja, a legdurvább...egyik este kimászott a rácsos ágyból.....nem tudom, hogyan.mindenesetre lebontottuk, most csak a szivacson alszik, onnan nem esik le. :D holnap megyünk neki ágyat nézni.úgyis aktuális lett volna már, csak halogattuk, még szerencse, hogy nem lett baj belőle.

szép napot mindenkinek!

KépKépKépKép
moti
 
 


Szilárd még mindig rácsos ágyban alszik, és meg sem próbál kimászni belőle :roll: :roll: Szerintem, amíg nem próbálkozik vele, szét sem szedem, mert így legalább nem költözködik. Mondjuk, jó nagy ágya van 70*140-es, bőven elfér benne.
Vendég
 


Sziasztok,

megvolt a megbeszélés a főnökömmel, nagyon rendes és megértő volt! Ki is írattam magam a háziorvossal, vettem elevitet is, aludtam ebéd után, így remélem mindent megteszek a babócért. Majd hívnak ha kellek, amúgy nem kötelező bejárnom. Huh, egy gonddal kevesebb.

Kiságy:
nekünk egy 65 éves kiságyunk van, ami nagyon nagy méretű, igazi bükk fából készült, nagyon szeretem. Azt használta a párom, a párom testvérei, unokatestvérei, de még az Ő apukája, nagynénje is :) . Ilangocska 4 éves koráig aludt benne, nem is akart kimászni belőle, így addig nyugi volt :lol: . Mondjuk nagyon szerette azt az ágyatm így nem volt nehéz.

Bocs, hogy nem írok név szerint, de elég fáradtka vagyok a mai izgulós nap után.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! Lányok, én is úgy vagyok vele, hogy egy pocilakó is tökéletes lesz az idei évre, megszületni ráér jövőre is. :wink: Mi gyakorlatilag hónapok óta nem védekezünk, a ciklusom rég visszaállt, peteérésem is van. Hát, nem szopi alatt leszek várandós, ez már fix.. :roll: Na, majd utána! :P

Sucer, örülök, hogy jó fej volt a főnököd!

Kismamik, vigyázzatok magatokra! :wink:

Azt hiszem, a mi ágyunk is 70x140.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Annamari, bár nem engem kérdeztél, de Zsófinak kinn van mind a 20 foga, van, amelyiknél belázasodott, de más nem volt vele.

Mad jövök bővebben is :)
Vendég
 


Sziasztok!

Annamari! Petrának nagyon hamar int voltak a fogai, szinte meg sem éreztük h jön, egyszercsak ott voltak... Ne is mondd! Nagyon furcsa h már ekkora. Nemrég még a pocakomban volt, most született...

Angi! De jó h le tudtad beszélni Szilárdot a cumi elhagyásáról! Nincs semmi fegyverem már h Petra letegye a cumisüveget éjszaka. :twisted: Az is tök jó h még mindig a kiságyban alszik...

Sucer! Jó fej a főnököd! Ritka az ilyen...

Én is benne vagyok abban h 2010-ben a pocakban legyen a baba. Bár a legutolsó mensim után...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek megvalósuló álmokkal teli új évet kívánok!És természetesen ezt főleg a babásodásra értem!Szerintem meghozza gyümölcsét a türelmetek, szeretetetek!!!

Köszönöm az érdeklődést: nincs semmi gond, csak minden percet kihasználtam, amíg apa itthon volt, és így nem jutott idő a netezésre.
A kicsi lyány remekül van, döngeti a hasam szinte egész nap.És imádja a jobb oldalamat :lol: Ott képes a végsőkig kitolni egy-egy könyököt, feneket stb.Bár még van 3 hét, őszintén szólva, nem bánnám, ha kikéredzkedne.Napról-napra nehezebb: hajolgatás, derékfájás, nem alvás, Kristóf nevelés :D ....És hát rengeteget híztam, gondolom ez sem könnyíti meg a helyzetem :roll: De őszintén szólva: eszméletlenül kíváncsiak vagyunk már Tulira, és nagyon szeretném a karjaimban tartani :lol: :lol: :lol: (Szombat este akkora pánik jött rám a szüléstől...biztos voltam benne, hogy éjszaka megyünk a kórházba.Nem éreztem semmi különöset, de mégis...Aztán reggelre teljesen elmúlt.Na, ennyit rólunk.

Bocsánat, hogy nem reagálok mindenkire, legközelebb lesz már idő...

Kép Cicám kissé elfáradt....


Kép Hát, ekkora a pocakom

Kép

Kép
linus
 
 


Linus,
nagyon édes Kristóf a kiflivel! neked meg nagyon szép a pocakod, méghogysokat híztál....hehehe :D. csinos vagy, punk-tum! :D

Megyek pihizek még.
Kajában az új sztár nálam a tükörtojás, remélem nem lesz tőle bajom... :oops: A sárgáját is jól megsütöm, hogy ne nyersen egyem, így gondolom nem okoz magamnak gondot. A másik kedvencem a banán és a vajas kenyér, minden mással hadilábon állok.

Lányok nincs tippetek arra mit igyak? 1 hete a víztől hányingerem van, tea dettó, a fantát és a kólát bírom meginni, de mégse ihatok abból napi 2-3 litert... ti mit itattok hányinger idején???

Mindenkinek mielőbb babát kívánok a pocakjába! Ja és 2010-ben pocakba került, de csak 2011.ben született baba is 2010-esnek számít, ez nem kérdés!!!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Ja már akartam kérdezni:
a védőnőhöz mikor érdemes bejelentkezni? Én a jövőhét végén tervezem, akkor leszek 9 hetes. vagy az még korai? nem emlékszem már ezekre a dolgokra.... :oops:

Köszi!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Linus,

örülök, hogy írtál!!!!szép a pocid, egyáltalán nem látszik, ha Te úgy is érzed, hogy sokat híztál!én attól a gondolattól vagyok rosszul, hogy nem láthatom majd Boldit 3 napig a kórház miatt.komolyan, ez a legnagyobb stresszem a szüléstől. :D annyira Anyás, és igazság szerint én is úgy hozzánőttem az utóbbi hetekben. :D
az ő kiságya is tök nagy, de szerintem a rácsok zavarták.nincs lehetetlen, kimászott és kész.hálát adok az Úristennek, hogy nem törte össze magát.ma megrendeltük a kiságyat. :D holnap meg utazunk, már várom nagyon, mert kíváncsi vagyok, milyen egy ilyen bababarát hely. :D

Panndi, vagy bárki, akinek egynél több gyerkőce van, a kettő egyszerre altatása milyen sorrendben célszerű?főleg, amíg még a kicsi szopizik? :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Linus!
Nagyon csini kismami vagy, szép nagy a pocakod. Jók a képek.

Panndi!
Igaz, kérdezhettelek volna téged is, de nem gondoltam, hogy Zsófi ilyen ügyesen növesztette a fogait. :lol: :lol: :lol:

Sucer!
A gyömbért szokták javasolni, én is így voltam, hogy ihattam bármit, nem esett jól semmi. Sajnálom, hogy rosszul vagy. :( :(
Dokinál már voltál ugye, ő adott papírt neked, szóval szerintem a 10. hétig bármikor mehetsz. Bár ott Pesten másképp vannak a dolgok, mint erre felénk. Én már a 6 hetes vizsgálat után mentem a védőnőhöz, mert olyan jó volt, hogy van már kiskönyvem. :D :D

Moti!
Nálunk eleinte ( apa itthon volt 2 hétig), úgy működött, hogy én a Rékával, ő a Leventével volt. Bár Réka inkább éjjel hallatta a hangját. Aztán később Réka cici, aztán be a kiságyba, egyedül elaludt. Jé, mondom, ilyen is van, hogy egyedül elalszik??? :lol: :lol: Majd meglátod, hogy a második alkalmazkodik hozzátok. Legalábbis nálunk így volt. Ő mindig kivárta a sorát. :lol: :lol:
Ja, nálunk is úgy kezdődött, hogy Leventét beraktam a kiságyba, másfél éves volt, ő nem akart aludni, hisztizett, egyszer csak hopp, átmászott a kiságyon. Vissza bele. Na megint átmászott. Este levettük az oldalát a kiságynak, s másnap mentünk heverőt venni. Nekünk 60x120-as ágyunk volt.
Réka is 17 hónapos kora óta alszik a heverő.

Kép Levente Kép Réka

Egy kicsit már kopottabb lett az ágy. :lol: :lol: :lol:
Levente párszor legurult róla, de tettünk mellé matracot, arra esett. Ő észre sem vette, hogy nem az ágyon fekszik. :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

De szépek a gyerekek!
:D

Sucer, én 10 hetesen mentem, de bármikor mehetsz, ha van már szívhang. Én most se mennék korábban. :wink:
Hányingerre sajnos nincs tippem, a víz, illetve a 100%-os gyümölcslevek mind bennem maradtak, inkább a kaják nem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok,

sucer: én Fruzsival csak kólát tudtam inni az elején, minden más kijött :roll: Nem egészséges, de már majdnem kórházba kerültem, szóval így ittam a kólát :?

moti: a kicsi tényleg alkalmazkodik, nálunk is egyedül alszik el :wink: Amúgy nálunk úgy volt, hogy Zsófi velem aludt el, szóval amíg este szoptattam Fruzsit, Zsófi mellém bújt és elaludt, aztán Apa felvitte a helyére. Fruzsit meg letettem és elaludt. Amikor beállt a rend, hogy Fruzsi mikor alszik, akkor kezdtük Zsófit a helyén egyedül alvásra megtanítani.

Hoztam egy fotót, ilyen pózban is sokat voltunk, ez az ebéd utáni altatás, akkor Zsófi még szopta az ujját :)
Kép
Vendég
 


Panndi: Jaj, de gyönyörű ez a kép!!!Nem lehetett túl könny ez a kicsi korkülönbség....Vagy hamar megszoktátok?

Sucer: Nagyon-nagyon gratulálok a bogyódhoz-ahogy te nevezed :lol: !Vicces, hogy Ilang szülinapjára vagy kiírva :) Jut eszembe Ilang nevéről: titeket nem birizgáltak, hogy miért adtok ilyen nevet a gyereknek?(Nekem nagyon tetszik)Nekünk az ismerettségi körünk 80%-a ki van akadva a Tulipántól.És ilyenkor mindenki a sajátjának érezvén a gyermekünket, felháborodottan utasít arra, hogy gondoljuk át a dolgot...Egészen elképedek ezen a viselkedésen... :evil:
Velem 12 hetes kor előtt szóba se akartak állni itt, Szentendrén.Most a védőnőmmel kb. két hónapja beszéltem, akkor is csak azért, mert én hívtam.Szerintem fogalma sincs róla, hogy 3 hét múlva szülök...Szomorú...,de igaz...Szerintem terület, meg védőnő függő...Hívd fel őket, és kérdezd meg...

Higyjétek el lányok, nem én én érzem magam túl kövérnek, hanem egyszerűen 20 kg-ot!!! :shock: híztam.Mondjuk Kristófnál is 24-et.Ma voltunk UH-n, ctg-n:kisasszony nőiesen vékony, de a pofija telt, mondhatni kis hörcsög :wink: A súlyát 3200g-ra becsülték.És úgy tűnik, esze ágában sincs még kibújni :lol:

Kép

Kép
linus
 
 


Jó reggelt :)

linus: hamar megszoktuk, Zsófi 19 hónapos volt, mikor Fruzsi megszületett, szerencsére még nála is minden képlékeny volt, így jól egymáshoz tudtuk igazítani a két lányt, a két lány napirendjét például, stb. Persze Zsófinak voltak igényei, hazajöttünk a kórházból Fruzsival, másnap már játszótereztünk, akkor öt napos volt Fruzsi :) Szóval neki kellett alkalmazkodnia, mert egyszerűen nem volt más választása.

Szerintem szép neeket választottatok a lányoknak (Ilang és Tulipán), akinek nem tetszik, annak meg csönd :)
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyunk mi is csak Ádám mostanában nem igazán díjazza, ha netezek. Azért igyekszem jönni, amikor csak tudok.

Moti!
Boldinak boldog névnapot!

Kép

Kép
ske
 
 


Boldinak boldog névnapot!
Vendég
 


Boldog Boldi napot!

megyünk le szánkózni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Fruzsinak meg utólag boldog névnapot!
Vendég
 


SZegény Fruzsit jól elfelejtettük...puszi neki és Boldinak is...

Én kész...kipurc...Gabim végre elindult és most gyakorol...esik-kel...

Tegnap voltam doktor bácsinál, Boró szépen befordult, feje még nem illeszkedett, méhszáj 3110, 2 hét múlva kell visszamennem...

Most lakátoltam egy kis havat, ha Gabi ébred folytatom, addig szusszanok egyet, mert olyan vagyok, mint egy nyugdíjas csiga...ez van...

Danyu
danyuci
 
 


Sziasztok,

Linus,
annyi cseszegetést sose kaptunk mint akkor. Szerencsére Apa elég karakán volt a kérdésben és akit lehetett, nagyon diplomatikusan lekezelt. A nagyszülők vittek a sírba, a "hogy fogjátok becézni?" kérdéskörrel, azt hittem falnak megyek. Szerintem a virágnevek nagyon szépek, tudom elfogult is vagyok. Engedjétek el a fületek mellett a megjegyzéseket. Lám milyen a világ 33 évvel ezelőtt anyukámékat a nevem miatt zaklatták, hogy na de ilyet?, miközben ma meg egy baromira közkedvelt név lett. Szóval változnak az idők, a szokások, na és az ízlések, amik soha-de soha nem fognak megegyezni akár családon belül se. Azt gondolom, hogy ez kizárólag a szülőkre tartozik, mármint, hogy minek keresztelik el a gyereküket, mindenki másnak tiszteletben kell ezt tartani. Az unokatesómékat is szétszekálták a kislányuk miatt, akit Grétinek akartak nevezni, majd a szüléskor Lénára módosítottak.... na amit azután kaptak.... Most várják a 2. bébikét, az előzőekből okulva, senkinek nem árulják el a nevet, toll a fülébe mindenkinek :D :D .
Jó ötletet mondtál amúgy, felhívtam a védőnőket és a jövőhéten szerdán megyek hozzájuk. Kedden úgyis mennem kell kontroll UH-ra, így lesz friss leletem is. Vigyázz magadra és ne aggódj!

Danyu,
örülök, hogy Boróka befordult, gondolom te is megkönnyebbültél! Óvatosan a hólapátolással!! Ügyes Gabi, most majd győzz a nyomában lenni :)

Panndi,
nagyon drágák a lányok a karodban :) :) Fruzsidnak, megkésve is boldog névnapot kívánok!

Annamari,
milyen édesek a gyerekek, szinte ugyanabban a pózban alszanak :)
Köszi a gyömbéres tippet, ki fogom próbálni, mert gáz, hogy kólán élek 1 hete :oops: :oops: . Sose iszom kólát, szénsavasat is ritkán is duplán megvisel a dolog, arról nem is beszélve, hogy hízlal. :?

Na megyek pihenek még, mert reggel gyalogoltunk az oviba a nagy hóban, mivel nem tudtam ellapátolni a havat, azaz nem mertem, Apa meg vidéken van tegnap reggel óta, csak ma este jön haza. Ez a fél órás séta kiütött egész napra.... ciki de ez van. :oops:

Ma pedig Isten éltesse a Boldizsárokat!

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Köszönjük szépen a köszöntéseket :)

Azt hisze meszem egy almát... fogyókúrán vagyok, kevés reggeli, normál ebéd, aztán délután már csak gyümölcs, ha nagyon muszáj, de hat után már az sem. Már két kilót fogytam karácsony óta :D
Vendég
 


Bocsi lányok, nincs időm reagálni, olvasni is csak az elejét tudtam :oops: :oops:

Boldog névnapot Fruzsinának és Boldinak!!

Sucer!
Én a történtek után tutira csak a kombi teszt után (12. hét) megyek védőnőhöz legközelebb. Nem kell még egy kiskönyv, amit kidobni sem tudok, de fájdítom vele a szívem.
Vendég
 


Sziasztok!

Fruzsinak és Boldinak boldog névnapot!!!
Kép

Panndi!
De jó neked!!!! Én meg vasárnap sütöttem csokis meggyes sütit, s 2 kiló felszaladt rám. :twisted: :twisted: :lol: :lol: Lehet, hogy te küldted??? :lol: :lol:
Nagyon édesek a lánykáid. Mi ezt a pózt nem próbáltuk.

Danyu!
Csak óvatosan a hólapátolással!!!! Hamarosan te is a finisben leszel. :wink:

Ma mi is szánkóztunk egyet. Meg párszor fürdött Levente a hóban. A bolond anyja mindig belelökte. :lol: :lol: :lol: :lol: De élvezte.


Linus!
20 kg????? Hova ment az neked???? Nem akarom elinni, jó az a mérleg??? :?: :?: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Légyszi szülj 25-én, akkor együtt ünnepelhetek Tulival!!!!! :lol: :lol: :lol: 33 év különbséggel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Angie!
Nekem 4 kiskönyvem van. Kettőben csak 1-1 bejegyzés. Szép sorban elraktam egymás után őket.
Jobban vagy már???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmarya 2010.01.06 17:08-kor.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ja, még azt akartam kérdezni, hogy Évivel (Lillanyus) mi lehet??? Már elég régen jelentkezett. :? :?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


ÓÓó, de hülye vagyok! bocsánat!

Fruzsi! Boldog névnapot utólag is !

Kép

Kép
ske
 
 


Sziasztok!

Boldinak és Fruzsinak nagyom boldog névnapot kívánunk!

Sucerral egyetértek, mindenkinek a magánügye, minek kereszteli a gyerekét, nekik kell, hogy tetsszen! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Fruzsinak, Boldinak nagyon boldog névnapot!!!

Sucer! Kóla-hihi, az elején én is azt vedeltem, csodálkoztam is... Aztán áttértem az eperszörpre szénsavas vízzel. Nekem csak az ment le. :oops: :oops: :oops:

Annamari! Nagyon szépek a ygerekek! Tényleg majdnem tök egyformán alszanak.

Linus! Ilyenkor nem nézegetjük a kilókat! Főleg így h alapjáraton teljesen normál méretű vagy. na ha én híznék annyit, az már gond lenne...

A nevek olyanok h úgyis ők találnak meg minket. Nekem a Petra nem tudom honnan jött. Aztán az utolsó hetekben lett az. Addig több variáció volt, de egyiket sem éreztem igazinak.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Nekem a Petra nagyon tetszik, Fruzsi is Petrának indult :)
Vendég
 


A névnaposoknak Boldog Névnapot :wink:

Hívtam, a dokim és megvan a szövettani eredmény..ugyanazt mutatta ki mint az előző,egy gyulladással járó bacit.Azt modja a dokim hogy az első műtét alkalmával minden kitisztítottak és mégis megint ez okozta a bajt,nagyon valószínű, hogy apa hordozza a bacit és ő adja nekem át mindig..szal holnap megy urológiára apa,lesz vizelet vizsgálat meg váladék tenyésztés...utána szedjük mindketten a gyogyit.Pont jó az időzítés mert egy mensit amúgyis ki akartam várni,az meg kb.január vége felé lesz,szal a kövi pé-re meg pont túl leszünknk a gyogyikon is.


Annamari!

Nekem csak 3 kiskönyvem van hál'istennek...lehet rosszabb lenne lelkileg ha 6 lenne :( Áltzalában csak a 10.héten szokltam a védőnőkhoz menni.Nagyon rem,élem hogy végre mehetek már hozzájuk :wink:

Mi is szánkózunk ezerrel minden nap míg van hó.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Most dagasztottam le a második adag lekváros buktát.
Az elsőnél az élesztő nem futott fel rendesen, gondoltam összekeverem, majd megkel a tésztában. De sajna nem. :twisted: :twisted: :twisted: Én meg még meg is sütöttem, hátha... de nem. :twisted: :twisted: :twisted:
Ebéd után elő a hűtőből a az utolsó élesztőm, de ezt már kivártam, hogy a tejben rendesen felfusson. De nem. Szóval az élesztő nem volt jó, pedig még szavatossága nem járt le.
Irány a szomszédba. :lol: :lol: :lol: Na ez most már jó. Most kel rendesen a tészta.

Teri!
Nálunk a Rékát szokták Petrázni. Mondom, ő Réka, erre nem is tudom miért akarok mindig Petrát mondani. :lol: :lol: :lol:

Panny!
Akkor hamarosan ti is újra próbálkozhattok. Ez tök jó!!! Február végén már tudsz is jönni + teszttel. :lol: :lol: :lol: Amilyen gyorsan megy ez nektek. :lol: :lol: :lol:
Drukkolok!!!!

Beze!
Nagyon aranyos Alexa ezen a képen. Már megy???
Azt írtad, hogy a 4. inszem sikerült. Ha nem vagyok pofátlan megkérdezhetem, hogy veled vagy férjeddel volt a probléma? Mondták, hogy spontán is összejöhet, vagy megint mentek inszemre? Pestre jártatok?
Drukkolok, hogy simán is sikerüljön. Kicsit macerásabb lenne gondolom eljárni, így gyerek mellett. :shock: :shock:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Bocsi, nem volt időm ma semmire, és nem tudtam neked sem írni. Három riportot csinálok párhuzamosan. Szerintem holnap sem lesz időm, de pótolom, ahogy tudom.
Lekváros bukták küldhetsz nekem is :)
Vendég
 


Sziasztok!

Annamari, bármit megkérdezhetsz nyugodtan. :wink: Férjem tenyészbika, :lol: velem voltak gondok, pco-m van, + az alig megtapadt embriókat kilökte a szervezetem, ezért volt 3 nagyon korai szakban történt vetélésem, az első spontán összejött, a másik kettő az első, illetve a 3. inszem után. Fehérvárra jártunk, ott is szültem. Az orvosom szerint jöhet a következő spontán, mert júliusban nem látott cisztákat, de szeptember óta nem védekezünk, és sehol senki, pedig a ciklusom is beállt, holnap jön meg, 26 napra. Még szoptatok, de már csak napi kétszer. Igazából az élest a szopi után gondolom, addig tuti nem jön a kistesó. :roll:
Igen, Lexikénk szilveszterkor elindult, 11 hónaposan és 1 hetesen, azóta pedig már lényegesen többet közlekedik 2lábon, mint négykézláb. Én meg irtó büszke vagyok rá. :D
Köszönjük a bókot. :)

Ha nem bánjátok, holnap hozok pár képet.

Panny, a következőnél is én is csak a 10. héten megyek, úgy, mint Lexivel. Szerintem az pont jó. :wink: Örülök, hogy kiderül, mi okozta a bajt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?