Sziasztok!
Délután már akartam írni, de a rendszer nem engedett be, csak olvasásra.
Voltam ma én is uh-n, írom a méreteket:
BPD: 85,5mm THQ: 83mm, FL: 63,5mm
Magzatvíz továbbra is változatlanul kevesebb, viszont épp telt volt a hólyagja. Azt mondta az uh-s, hogy Emőke szépen nő és jól van. Számomra ez a lényeg. Viszont a háton fekvést továbbra sem ajánlja.
Jóslófájás: az milyen? Hajnalban arra ébredtem, hogy fáj a derekam. Nem vagyok benne biztos, hogy menzesz-szerű volt (ki emlékszik már arra, hogy az milyen?
), nem volt határozottan eleje és vége a fájdalomnak, de tény, hogy 2 Magnerot után elmúlt, s azóta se fájt. Lehet, egyszerűen elfeküdtem? És nem lenne még korai, ha jósló lenne?
Kakti, nem tudom, mert nem látom, de lehet, hogy a pötty, amit a bimbódon látsz, a Montgomery mirigy.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... -szine-stb
Pelenka: én is Libero Newborn-t vettem, a 2-4 kilóst. Emőci nem lesz nagy baba, tuti ez lesz a kezdő méret. Annó Borival próbáltuk kicsinek a Pampers-t, de nekünk sem jött be, s többé nem kísérleteztünk mással, maradt a Libero. Majd miután diagnosztizálták, Berbero pelust kapunk, az is jó minőség (maxi méret volt akkor már jó rá, de gondolom a kisebb is olyan minőségű).
Nóri: még nem gratulálok, várom a híreket!
Kérdés: teafa olajat hol lehet beszerezni? A kölcsönkapott/örökölt kiságyat kellene átfertőtleníteni. Csiszolni sem ártana a fognyomoktól
, de azt hiszem, az most elmarad.
Málnalevél tea: köszi a beszerzős tippeket, az egyik gyógyszertárban kaptam is, 560 ft-ért vettem 2 csomagot. Mikortól kell inni, s mennyit belőle?
Nóri, amit múltkor írtál, hogy nem tudod, mikor nőtt fel a kisbabád-érzés, az nekem is megvan. Pityeregtem én is a minap emiatt! Olyan hihetetlen, hogy Bori itt van, már 5 éves múlt, csodaszép, s az ÉN kislányom! És hamarosan lesz másik kislányom is! Mikor ment így el az idő? Belül nem érzem az idő múlását!!!!!!!!!
Gmailra küldtem egy kis irományt, ide nem akartam beírni...