Új privát üzeneted érkezett!

Majd meglátjuk mi lesz!
Majd a dokinőt is megkérdezem, hogy így mi legyen.

grat a laptetűhöz!

rodina74
 
 


Bikfy,
most olvasom, neked is sértődős pasi jutott??? :lol:
Nálunk a férjem próbálta levenni a farmerét, letolta, és ahogy próbált kilépni belőle, a cipzárnál valahogy beleakadt a lába és orraesett előttem. Hát én akkorát röhögtem, ő már órákig nem szólt hozzám, hogy nem is az érdekelt, hogy mi baja lett (ugyan mi baja lett volna...). Szerintem ezen minden jóérzésű ember röhögne. Anyunak csak elmeséltem, de így is tök jót röhögött.
Csak azt nem értem, mikor felállt a spájzban egy székre, ami megbillent alatta és mind az összes 120 kilójával beesett a spájz sarkába, rá a kazán csöveire és szelepeire, meg az összegyűjtött szatyrokra, lehorzsolta a vállát, szóval tényleg gáz volt, és felállni sem tudott, mert keze lába égnek állt, de ezen röhöghettem (mondjuk már nem mertem :oops: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt Mindenkinek!

Linus, jajj, hogy röhögök. :lol: Úgy látszik a pasik alapból ilyenek. Szerencsétlen flótások. Mondjuk nekem azóta sem szabadott röhögnöm semmi "balesetén", na de gondolod kibírom? Minél jobban tiltja, én annál jobban vonyítok!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Rodikám!

Remélem nem bántottalak meg a véleményemmel, és nem is biztos, hogy jól gondolom, tényleg az a legjobb, ha megkérdezed az orvost.
Tényleg ne haragudj, de nekem ezt mondták, én ezért is jöttem haza Pécsről és ezért nem vágtunk bele egyelőre semmi komolyabba. Most várjuk a mi csodánkat. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Én nagyon örülök, hogy végre munkanap van, így kiszabadulok a tanulás börtönéből. Jól fog esni, hogy egy kicsit mást is csinálhatok.
Amúgy anatómiáról már lemondtam, szerdán elmegyek ugyan vizsgázni, de ha nem megy, kijövök. Sehogy nem akar összeállni a fejemben. Sajna későn jöttem rá, hogy ezt hogyan kell tanulni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Merre vagytok csajok?

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Kép


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak hogy jól induljon a nap. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnálom, hogy ilyen sokáig nélkülöznöm kellett titeket, lassan két hete csak rokon látogatás volt, bejártuk az egész országot, na jó, csak a keleti felét... Már nagyon hiányoztatok! :)
Nem tudom, mikor lesz alkalmam visszaolvasni. Remélem jól teltek az ünnepek, és tudtatok pihenni is!

Azt remélem, hogy a 2010 a mi évünk lesz, és itt mindenki babás lesz! Benne vagytok? :wink:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!
Remélem mindenki megkapja azt, amire vágyik, az idei évben!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Jaj, Bikfykém, dehogy bántottál meg. Én nem értek hozzá, ezért is írtam, hogy majd megbeszélem a dokival.
A másik topikon 6 hétig szedte a gyógyit egy csaj és a következő inszemre terhes lett. Csak ezért vagyok kicsit optimista!
Nagyon szurkolunk szerdára! Mindenképpen menj el, hátha szerencséd lesz, de én biztos vagyok benne, hogy a tudás ott van a fejedben! :wink:

Hát én nem sok kedvvel jöttem dolgozni! Otthon sokkal jobb. Bár mikor én is tanultam, alig vártam, hogy emberek közé menjek!

Bumi!
Jaj, de jó hogy jöttél! Most már gyakrabban fogsz tudni jönni? Remélem igen! Cisztáddal hogy állsz?

Kiki!
Már éppen gondoltam rád, hogy merre járhatsz. MÁr arra gondoltam, hogy titokban tartoda + tesztedet, és már a szívhang után jössz csak! De jó is lenne!

Az én pasimon lehet röhögni! Ő nem húzza fel magát! Ő olyan kis édi! :P

rodina74
 
 


Rodi!

Szép is lenne, ha csak így összejönne nálunk... :) Hát pozi tesztet nem tudok hozni, de itt titokban elkezdtem készülni a következő inszemre és szerdán megyek tüszőkukucsra. Remélem tudok majd felmutatni néhány szép tüszőt!
Te a mensbe mégy a héten, ha jól emlékszem, ugye?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki
Igen, holnap fél délre megyek!
Én szurkolok nagyon, hogy sikerüljön! Szerdán mindenképp számolja be, hogy mi volt a tüszőkukucson.

Ja, és Timejka, küldtek ma sms-t, hogy várnak, és emlékeztetőül elküldték a dokinő nevét és az időpontot. Szóval ez már egy jó pont!

Bikfy!
Tényleg, elveszik a leleteimet? Vigyek fénymásolatot, vagy mindent visszakapok. A saját példányaimat nem akarom odaadni.

rodina74
 
 


Bumi!
Neked is teljesüljön a vágyad! :)

Rodi!
Ez tényleg jó pont. Én mindig mindenhova másolatot viszek, el ne keverjem valahogy az eredetit, mert egyébként kitelne tőlem, hogy ott felejteném valahol. :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Csak gyorsan, mert tanulok:

Nem kell másolat, vidd az eredetit, nem fogja elvenni. Ami számára érdekes adat, azt a gépébe bepötyögi, a többi papírt visszaadja, azt mondja, vigyázz te rá.
Hát igen. Valahogy így képzelném én is a magyar egészségügy szolgáltatásait. Én is kaptam sms-t tőlük, és nagyon jól esett a figyelmességük. Kicsit irigy is vagyok rátok, én szerettem a Mens-be menni, onnan mindig megfrissülve, újult erővel léptem ki. A pozitív hozzáállás netovábbja jellemzi őket. Biztosan nem fogtok csalódni. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi, Kiki jó hogy jöttetek, puszika mindkettőtöknek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Rodi, nagyon tetszik az új avatarod! De jó, férjed is 24-ei? nyém 12-ei, kicsit sűrű a januárunk. :D Márciusban meg mindkét drágám névnapot ünnepel, szintén 12 nap különbséggel. Na, ezt csinálja valaki utánunk. :lol:

Kiki, pont ma akartalak reklamálni. Jó, hogy megint itt vagy.

Bikfy, a vizsgád sikerülni fog, én tudom, ellenvetést nem fogadok el!!! :wink:

Csajok, 2010 a mi évünk lesz!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hú Csajok, nagyon nehezen megy a tanulás. Szívesebben lennék veletek!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Még a mai napot elnézzünk neked, hogy nem jössz! De holnap már kötelező!!!! Holnapra Kína egész évi termését kívánjuk, és majd gyorsan számolj be az abszolvált vizsgádról!

Nálunk is sűrű az év eleje. Húgom jan 1., Párom jan 24., Anyu szülinap feb 11., anyósom névnap febr 16., párom névnap márc 8. Szóval alig heverjük ki a karit, máris csomó ünneplés! :P

rodina74
 
 


Rodikám!

Csak szerdán vizsgázok, nem holnap. ----na nem mintha addigra többet tudnék. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Rodina,

megértem az érzéseidet, nagyon nehéz feldolgozni amikor az ismerősök között jön a baba és nem nálatok :cry:
Mi Danikáért 3 évig küzdüttünk intenzíven hormonokkal, inszemekkel, mindent kipróbáltunk amire csak utalás volt, hogy segíti a babásodást, és a 3 év alatt bizony szinte mindenki babás lett körülöttünk...
A legnehezebb az volt amikor a legjobb barátnőmmel egyszerre volt a mensink, mindkettőnknek késett, azt tervezgettük a telefonban de jó is lesz ha egy napon szülünk... Ők több száz km-re laknak tőlünk és eljöttek hosszú hétvégére hozzánk, itt aludtak nálunk, és nálunk tesztelte a +-at, életemben akkor láttam először + tesztet. Én nem mertem tesztelni, aztán másnap nekem megjött a mensim. Nem tudom szavakba önteni, hogy mit éreztem akkor. :cry: Egy világ omlott össze bennem... Közben szégyelltem magam, mert ő arról nem tehet, hogy nekik adj uramisten azonnal sikerült a baba minden külső segítség nélkül.
Aztán amikor a lombik után felhívtam az örömhírrel, hogy kisbabám lesz, úgy zokogott örömében a telefonba, mint egyik családtagom sem, együtt sírtunk örömünkben, és én akkor minden rosszat elfelejtettem.
Tudom, hogy nálad is így lesz és nem is olyan soká, mert mindenki aki a babáért küzd anya lesz, ebben 100%-ig biztos vagyok!

Bikfy,

remélem sikerült megküzdened az anatómiával, kína össze terméséhez az egész városunkét odaadom. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

Csak gyorsan Boldog Babákban gazdag új évet kívánok!!!!

Bikfy rossz helyen voltál Pécsen Oda kelett volna menned ahová nekem!!!Én is szedtem metet két hónapig aztán inszem lett. Kitartás és sok sikert!!!

Rodi sírd ki magad megkőnnyebülsz


Lányok ne búsuljatok nektek is nem sokára jön a bébi.

Mi jól vagyunk egy két kis malőrt leszámítva két ünnep közt dokinéninél voltunk mert nem múlt el a szájpenész rendesen és nem akart enni.Azt hittük a tápi nem, jó de kiderült hogy a szája fáj.
Most épp anyu dajkál még írok mert öszintén hiányoztok ám.
A szilveszteri petárda nekem volt idegesitő a drágám éjfélkor aludt el a himnusz alatt.
Babicsek nagyon jót nevettem.

Az én férjem nem sértődös tegnap oda húztam magamhoz ellenkezett és kicsúsztak a lábai kirugta a harmonika ajtót a konyhában de szerencsére nem sértődik meg.
Apám annál inkább mikor tavaly előtt elcsúszott a Dunán akkor nem mertem röhögni csak akkor mikor már ő is röhögött.
Nekünk is sürü a január a nagybátyám január 8 van egy Ágnes január 21 ugyan ekkor párom szülinapja akkor egyik nagyon jó barát szülinapja 26.án és most még 24.én lesz a keresztelő a 8 órási mise után .ja és persze dec 31gyel kezdődik mert akkor Darinak van a névnapja.
Február Zsuzsanna anyum meg a mamám Bernadettünk is van anyós 25.én aztán márciusban anyum szülinapja férjem névnapja.stb....

Karácsony elött Darinka keresztanyujának a babája meghalt 12 hetes uhn már nem volt szívhang azonnal kelett műteni.Tök sokat sírtam miatta.
De a rosszban a jó hogy még most az elején, és nem később mikor már nem tudnak vele mit csinálni.

Pár kép ha nem baj.
Kép Kép Kép Kép Kép

Mai fürdőzés.
Ha tudok jövök.Most épp Teát iszik meg csuklik a drágám.Megyek átveszem anyutól.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám eddig is, próbálok most már rendszeresen jönni.

Rodi!
Várunk a mai hírekkel, remélem te is feltöltődsz, mint Bikfy!

Bikfy!
Kitartást, én minden vizsga előtt úgy éreztem, hogy nem tudok semmit, és volt azért olyan vizsgám, ahol tényleg nem tudtam semmit, de mindig elmentem vizsgázni, ha egyszer bejelentkeztem. Főleg, ha megtaláltad a módszert, amivel tudsz anatómiát tanulni, akkor ne add fel! És mi is nagyon várunk már vissza! :)

Vius!
Sajnálom, ami a barátnőddel történt. Én nem is tudom, hogy lehet ezt túlélni.
Darinka nagyon édes kislány, és így utólag is boldog névnapot neki!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Monic, Rodi!
Én is rosszul viselem, ha a környéken baba születik, meg a munkatársaim egymás után mennek el babázni. És én szilveszterkor kaptam hírt arról, hogy decemberben egy ismerősömnek babája született, nem is tudtam róla semmit, nem lehetett soha elérni, és az újévi jó kívánságunkra válszolva írt 3 feladót, én meg azt se tudtam, hogy van párja, nem hogy babájuk... Most született 16-án. Ilyenkor érzem azt, hogy ez nem is barátság, ha ennyire nem tudunk egymásról semmit. Bár az is felmerült bennem, hogy minket akar kímélni, mert neki összejött, mi meg évek óta hiába próbálkozunk. A barátainknak sem lehet könnyű, hogy mit és hogyan mondjanak...

Beze!
Lexi már mindjárt egy éves! Hogy telik az idő! Nálunk az október a nagy szülinapos hónap, és inkább augusztus és november között vannak a szülinapok.

Lányok!
Ti jártatok már úgy, hogy rosszul lettetek szuri után? Én ma reggel szúrtam a második Merionalt, és utána elég rosszul éreztem mgam, hányingerem lett, meg mintha messziről hallottam volna a saját hangom... Nagyon fura volt, szerencsére csak kb 5-10 percig tartott a rosszullét.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda,

én ezekhez a szurikhoz mindig pozitívan álltam hozzá, ha rosszul viseltem mindig azt képzeltem, hogy azért van mert hat rám a szuri :wink: Biztos hülyeség, de én így tekintettem. Mondjuk én merionalt nem kaptam, nekem csak a lombikos szurik voltak.

Biztos nehéz a barátainknak is nehéz, mert sokszor nem is tudják, hogy mit mondjanak, hisz segíteni ők nem tudnak a babásodásban, a szánakozó pillantásokkal meg gondolom mindenkinél teli van a padlás...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hali

Kikinda én nem voltam tőle rosszul.egyik fajtától sem pedig én egyszerre kaptam a clostylbegitet a merionalt meg a fostimont.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Monic!
Ez jó megközelítés!:)

Vius!
Én is kaptam már Fostimont is korábbi inszemeknél. Most meg múlt héten szedtem a Clostylbegitet, és úgy tűnik nekem, elég könnyen rosszul érzem magam ezektől a szerektől. Na mindegy, az van, szerencsére hamar elmúlt. Remélem legalább nőnek a tüszőcskék szépen, tegnap délután már éreztem nyilalgatást mindkét oldalon.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziaztok!

Rodikám hol vagy?

Gyerekemnek ki kell venni a manduláját úgy néz ki, 2 hét múlva kell visszamenni a gégészetre, akkor megnézi a doki, hogy milyen. 2 hete taknyos, elvittem a lökött háziorvosunkhoz, de kár volt. Nem múlt el neki teljesen, elvittem a gégészetre és közölték a rossz hírt. Mindig van valami a mandulájával, de érdekes, hogy szinte sose lázas, csak krákog, meg taknyos. Úgyhogy most kicsit szoorú vagyok, mert úgy félek.

Kikinda
Remélem szép nagy tüszőcskék lesznek és persze baba is.

Bikfy
Kitartás a vizsgához.

Tök hülye mensim volt, van. Megjött 28 napra, két napig valamennyit véreztem, és 2 napja csak barnázok. Ez normális?

timejka
 
 


Sziasztok

Timejka én 20 éves voltam mikor kiszedték pont ilyen dolgokért én sosem voltam lázas csak állandó taknyos meg fájt a torkom.
a kisgyerekek hamarabb átvészelik de gondolom ez nem vigasz de ha kiveszik akkor jobb lesz én azóta nem voltam beteg igazán mióta kiszedték és ennek már több mint 4 éve.!!

Kitartás.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Háááááááát érdekes volt a mai napom. Azt hiszem a 27. napon vagyok, 28.-ra várom pirit, mert tudom, mikor volt a peteérésem. Csak 1x voltunk együtt abban az időben, de azt pont jókor. Nekem mensi előtt mindig barnázás szokott beköszönteni. Eddig semmi, viszont a cicim az úgy fel van robbanva, mint a fene. Ma még egy kollégám is megjegyezte. Már majdnem kezdtem bizakodni abban, hogy terhes lehetek, hát amikor bemegyek a terembe az egyik Down-kóros fiacskám, aki röpke 70 kg nekifutásból szaladva felugrott a nyakamba, felhúzta a lábait, és csak csüngött rajtam. Akkora nyilallást éreztem a jobb petefészkemben, azt hittem, ott betojok. Ha valaha volt gyerekem, az most ment el. Azóta is görcsölök, fájdogálok. Mensi még nincs, de ma elgondolkodtam, bizos a legjobb munkahely-e ez nekem. Ugyanez a fiúcska miatt cipekedtem a múltkor, utána férjemmel robogtunk a kórházba, mert ömlött a mensim. Az az igazság, hogy el vagyok keseredve.

Ki az Istennek van ilyenkor kedve még tanulni is? Most ittam a nagy bánatra egy Bacardit. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám!
Merre vagy?

Timejka!
Bencét igazán sajnálom. Hááááát nem egyszerű.

Monic!
Neked még nem is kívántam boldog új évet. Hát most megteszem és nagyon puszillak. Jól vagytok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! :( Hát ez az! A munka anno nekem is gondot okozott, engem egy kb 50 kg-os 6 éves kislány ütlegelt folyton, szintén sérült... Hát mikor zebrát teszteltem, gyorsan táppénzre rakattam magam.

Izgulok érted!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szia Lucuzsom!

Gondolhatod, mit éreztem akkor. Az a baj, hogy ilyen alapon még zebrát sem fogok tudni pisilni. Mert minden hónapban már a mensiig kiverik belőlem a gyereket.

KépKépKép
bikfy
 
 


Lucuzskám, ti most hogy is álltok? Már mész is a következő inszemre?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Nem tudom, hogyan lehetne segíteni a problémádon, pedig súlyos gond, értem... :cry:

Drukk a holnapi anatómiához! Én is utáltam, nem vagyok egy seggelős típus. :oops: Te most a Bárczira jársz, jól tudom? Én is ott végeztem. :D

Nálunk újra inszem, szedem a clostyt és pénteken uh.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Nem Bárczi, ez Szeged JUGYU.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Akkor bocs. :oops: :lol: De a drukk azért megy! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jaj Bikfy! Első gondolatom az volt, hogy csinálj tesztet. Nem is, az első az volt, hogy egy 70 kilós gyerek egy 40 kilós kismama jelöltre ne ugrálgasson. Persze megértem a gyereket is. Sajnálom az ilyeneket. És most mi van, hogy vagy? Én nagyon-nagyon szorítok.
Nekem is a cicim lett akkora mint a csuda, amikor terhes voltam, úgyhogy neked is ott a baba, csak ezek a gyermekek ne ugráljanak rád.

timejka
 
 


Sziasztok! Benézek ide is.
Rodina, nálad is megállapították az IR problémát és gyógyszert kapsz? Jól olvasom? Szuper, hogy találtak valami dolgot, ami kezelhető, mert valszeg miután ezt beállítják, máris jön a várva-várt babuci:)

Bikfy, hogy-hogy ütlegel egy gyerek? Sarokba kell állítani!

Dy-jal mi újság? Nagyon rég nem hallottam róla, amióta megszületett a babája.

Én minden nap és minden éjjel várom a fájásokat, várom, hogy megérkezzen a pici lányom. Úúúúúúúúúúgy dajkálnám már!!!

Timejka, ti jobban vagytok? Írtad még dec-ben, hogy nagyon náthás lettél.

Puszi és drukk mindenkinek!
Vendég
 


Twist
Kiderült, hogy a vérnyomásom ment fel, de nagyon szar volt, alig tudtam fenn maradni, csukodtak le a szemeim, meg az ágyat kívántam. Mst már rendbe vagyok.

Édes, drága arany Rodinám! Már akkora luk van az oldalamon. Mi volt?

Nálunk nagyon esik a hó. Hát nálatok?

timejka
 
 


sziasztok,

Bikfy,
ahhhhhh!!!! Vigyázz magadra!!! De én még nem adnám fel!!! Bencussal az első inszem után szombaton társadalmi munkába festeni voltunk, én nyújtózkodtam egyet, és felsikítottam, annyira belenyilalt a petefészkem. Hétfő reggel pozitívat teszteltem :P :P ma már tudom, hogy ez a nyilalós érzés, a világon az egyik legszebb, amikor még nem tudom, hogy biztos baba van-e. Szóval most pihizz és tesztelj!!!!!!!!
Giga-mega drukk holnapra!!

Twist,
sokat gondolok Rátok!!!! Gyere baba, bújj ki!!!!!!!!!!
K. doktornő tényleg tüneményes, remélem nekünk is szerencsét hoz!!!!

Timejka,
sajnálom Bencét, de hátha ez megoldja a gondot!!!

Kiki,
hogy állnak a tüszőcskéid?????? mikor mész megint kukucsra??? Én adattam merionalt, nálam ilyen hatások nem voltak, de nőtt tőle a tüszőm (egy), mint a bolond gomba :oops: .

Rodi,
merre vagy már?????????

Beze,
bizony, mindrjárt ünnepletek!!! Milyen tortája lesz a kis ünnepeltnek???

Luczus,
hajrá inszem!!!!!!!!!!!!!!! nagyon drukkolok nektek (is)!!!!!

Vius,
örülök, hogy már jobban vagytok!!!!

Monic,
ti hogy vagytok??? Hogy bírod az áldott állapotot gyerkőc mellett???

Mi ma elkezdtük A LOMBIKOT. Délben megjött, úgyhogy be is vettem az első clostilt és beadtam magamnak a gonalt. :P . Nagy ceremóniára készültem, de mivel sürgetett az idő, így gyors voltam :P . El is mentünk délután vásárolni, hogy a héten már ne kelljen. Vettem is két farmert magamnak (hónapok, mit hónapok, 15 hónapja nem vettem új gatyót, mondván, hogy majd lefogyok, aztán mondván, jön a kistesó). De most kettő is jó volt rám, gondoltam, jöjjön csak a kistesó, utána is fel kell vennem valamit :P :P .
Izgatott vagyok, de a jó fajtából :wink: .
Vendég
 


Monic!

Köszönöm a vigasztaló szavaidat!
Amiről írtál, szerintem is biztos így lesz..., csak tudod eléggé türelmetlen vagyok! De már túl is tettem magam ezen az egészen, és bizakodom ebben az évben! Én is biztos sírni fogok, ha egyszer tényleg minden rendben lesz.

Vius!
Köszi neked is a biztatást és az együttérzést. Most már minden rendben,
A met szedése utáni inszemből lett Darnika?
A képeket pedig követeljük!!!
Darni nagyon aranyos, amikor mosolyog. Olyan lágy lesz tőle a kis arca. Cuki pofa!
A képeken te fürdeted? Nagyon szakszerűnek tűnik!
Fürdetés után, olyan nyugodtnak tűnik. Imádni való!

Sajnálom a barátnődet, nagyon rossz lehet neki!

Kiki!
Kösz, hogy neked is van hozzám egy-két vigasztaló szavad! Tudom, hogy így van, a barátoknak sem könnyű, hogy tiszteletben tartsák a fájdalmamat, és közben az örömüknek is hangot adjanak! Nem is bántom őket ezért, mert nagyon bírom őket, csak valahogy nagyon szíven ütött. Ennyi...

Én még nem szúrtam magam merionallal, így nem tudok róla mit mondani.
Szurkolok a jó nagy tüszőkhöz!

Timejka!

Megértem, hogy aggódsz Bencusért, de hidd el nem lesz semmi baj. Nekem 6 évesen vették ki a mandulám és látod, nincs semmi bajom, csak nem esem teherbe! Ez meg Bencusnak nem veszélyforrás! Timejka, én már a te mensidet nem tudom épp ésszel felfogni! Szerintem ez tuti prrogeszteron!

Bikfykém!
Úgy sajnálom! Tényleg nem biztos, hogy ez a neked való munkahely! Nagyon vigyázz magadra! Gondolj arra, hogy nagyon kapaszkodik a picike! A görcsölgetés pedig jót is jelenthet! Úgyhogy amíg nincs piri, bizakodás! Én is néha szoktam inni egy-egy pohár bort, csak úgy vigasztalásul.
Bikfykém! Nagyon megy nektek a drukk!


Twist!
Jaj de jó, hogy jöttél! Már zargatni sem merlek! Egy minden órás kismami, biztos ki van! Hogy érzed magad? Elhiszem, hogy várod Dorcit! Minden nap olvasom a blogodat, úgy hogy képben vagyok veled kapcsolatban! Hogy bírod az utolsó napokat? Tudod, hívj, bármikor!
Igen, megállapították az IR-t, és majd a végén mindent leírok.

Bocs, lányok, de nagyon sok volt a melóm, és mivel munkaidőben voltam dokinál, ezért bent maradtam, hogy a 2 hét szabi után, úgy ahogy utolérjem magam!

Beszámolóm:
Idő előtt odaértem, mert a gyors 7, és a gyors 173 pikk-pakk odavitt. A környezet nagyon kulturált, a recepciósok nagyon kedvesek. Mivel hamar odaértem, így várnom kellett. Ki kellett tölteni egy bejelentkezési lapot, a szokásos adatokkal. Mindenkire kb. fél órát szánnak, de én több mint 45 percig voltam bent. A dokinő kb. 38-40 év körüli, nagyon kedves, és mindent aprólékosan elmagyaráz. Bármilyen kérdésem volt, érthetően, egyszerűen elmondta a folyamatokat. Nekem nagyon szimpatikus volt. Az eredményeim láttán, azt mondta, hogy már a cukor eredményemen látszik, hogy nem jó az inzulinom, mert az éhgyomri értéknél nem lehetne alacsonyabb a 120 perces. Ez azt mutatja, hogy az inzulinom nagyon aktívan termel. Aztán úgy ahogy Bikfy doktornő is mondta, az inzulin éhgyomros értékénél a 120 perces nem lehet csak max 3x4 magasabb érték, nekem meg a 10x-e volt. Így írt fel Meforalt 500mg-t, amiből majd 3x1 kell szednem, de fokozatosan kell hozzászoktatni magam. Ma este már el is kezdtem!
Mondta, hogy nem vészes az inzulinom, és szerencsém van, mert nem vészes, és van rajtam egy kis súlyfölösleg, és az ilyen típusú embereket a lehető legjobb kezelni, mivel ilyenkor a leggyorsabb a javulás. 3 hónap múlva kell visszamennem kontrollra. Ja, és azt mondta, hogy mivel a többi hormoneredményem jó, így ne csodálkozzak, ha ez alatt a pár hónap alatt spontán is terhes leszek. Ha vagy lesz, hívjam fel, és akkor a továbbiakat megbeszéljük.
A prolaktin gondom is az inzulinnak köszönhető, mert ha önmagában lenne rossz, akkor mindig magas lenne az értékem. De nekem, ahogy a ciklus periódusaim vannak, aszerint változik a prolaktinom, és ez mutatja, hogy az inzulin hat rá. JA, és ha az inzulint rendbe rakják, akkor a progeszteronom is helyreáll! Azt hiszem hirtelen ennyi. Timejka, ha van kérdésed, kérdezz!
Bikfy! Te is ezt szeded? Milyen mennyiségő dózist írt fel nekem a doktornő az átlaghoz képest? Sajnos ezt most nem tudom, jobban megfogalmazni, de biztos érted, mire gondolok!

Natikám
Gratula a pirihez! Küldd már el hozzám is!
Nagyon szurkolok a lombikhoz!

rodina74
 
 


Rodina! Én is Mens-es vagyok, és én is nagyon szeretem azt a helyet. :D
A 3x500 egy átlagos kezdő adag. Sokaknak már ez is elég, ha estleg nem, akkor szokták tovább emelni. De ha nálad amúgy rendben vannak a hormonok, akkor tényleg nagy a sanszod egy spontán zebrára hamarosan. :wink:

Nati! Drukk a lombikhoz! :lol:

Kikinda! Te hol tartassz a mostani inszemben? Uh-ra mikor mész?

Timejka! Nálunk semmi hó. :cry: Pedig már annyira várom!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Rodi,
végre egy jóóóóóóó orvos!!! Ez szuper, hogy ennyire részletesen elmagyarázott mindent és hogy van rá gyógyszer!!!!!!!!!
Vendég
 


Lucuzs!
Kösz a véleményt!
Remélem ennyi pont elég lesz a babához!

Natikám!
Nagyon szurkolok a + teszthez!

Bikfykém!
A holnapi vizsgádhoz egy kalappal. Nagyon szurkolok! Gyere gyorsan az eredménnyel, hogy gratulálhassunk!

rodina74
 
 


Sehol senki?

rodina74
 
 


Na, akkor én is megyek alukálni! Jó éjt!

rodina74
 
 


Jó reggelt lányok!

Bikfykém! Neked mára egy jó nagy kalappal kívánok!
Drukkkkkkkkk!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Először is,BUÉK mindenkinek!!!

Bikfy
:cry: :cry: :cry: De remélhetőleg nem lesz semmi gond! Megy a drukk! És sok sikert a vizsgához is! :wink:

Twist
még mindig 2in1?! :D Nem akarsz még menni szülni???? :lol:

Velünk minden ok! jól vagyunk,Gréta szépen fejlődik. Megvolt már a 2 hós oltás is... Jól viselte,nem sírt egyáltalán,pedig 2 szurit kapott.. az ünnepek jól teltek,karácsonykor nagy forgalom volt,a szilvesztert viszont csak hármasban töltöttül.Ja,és Gréta 2 hete átalussza az éjszakákat,már enni sem kel fel. Este 8:30-kor szopi,aztán alvás reggel 7-8 óráig.

Vius
nagyon ari Darinka!

Sajna nincs időm visszaolvasni,de azért mindenkinek megy a drukk!!!!+++++++++++++++++

Kép Kép Kép Kép

Sok puszi mindenkinek!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hali

Rodina engem 2008 október végén megműtöttek majd mütét után azonnal met ezzel akartak ciklust beállitani és megelőzni a cisztásodást de továbbra sem menstruáltam csak gyógyival igy abba hagyatták velem a metet jöttek a hormonok és 2009 január végén volt az első inszem.az nem sikerült aztán ujabb hormonok éés március 2.án 3.n inszem amiből lett Darinka.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Twist!
Jaj, de jó, hogy jöttél. Kitartás, már tényleg nem sok van hátra, hogy megszülessen a kislányod. Addig is pihenj sokat. És várjuk a híreket!

Tényleg, Vickyről tudunk valamit? Régen nem írt!

Timejka!
Sajnálom, hogy gondotok van a fiad mandulájával, és megértem, hogy aggódsz. Hátha 2 hét múlvára rendbe jön és mégsem kell műteni.

Bikfy!
Sajnálom, ami veled történt és megértem, hogy el vagy keseredve. Azóta jobban vagy már? Szerintem még nincs veszve minden, hátha sikerült!

Lucuzs!
Ti a hanyadik inszemnél tartotok? Nekem most lesz az ötödik.

Nati!
Ez szuper, hogy kezditek a lombikon, már én is azt szeretnék nagyon. Remélem sikerrel jártok, nagyon drukkolok!

Rodi!
Ezek nagyon jó hírek! És most 3 hónapig spontán próbálkoztok, vagy közben nálad is lesz inszem vagy lombik?

Dy!
De jó, hogy Gréta már átalussza az éjszakát, így van időtök egy kicsit kettesben is. Nagyon jók a képek, olyan édes kislányotok van! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: