Új privát üzeneted érkezett!

Angie
Nagyon-nagyon várjuk haza apát, úgy volt, hogy holnap mehetek érte. Erre közölték, hogy jó esetben szentestére lesz itthon. :( :( :(
Tesóügyben még nincs döntés.

Syry
Annyira sajnálom. :(
Bízom benne, hogy legközelebb nem az átjárhatósági eredményével jössz, hanem valami egészen mással. ;)

Fleur
Aranyosak vagytok a képen, Dani szépen gyarapszik!
Javul már Lillával a helyzet? Dani pocakja?

Jucmuc
Én is úgy tudom, hogy 36. héttől lehet inni a teát, de nekem nem sokat használt. Más viszont esküszik rá.
Vendég

Jucmuc
36. hét.
És ne aggódj, nálatok nem kell hogy így legyen. Nem minden gyerek reagál így és én úgy érzem ha a cumi nem tűnik el nem lett volna ekkora gond.

Angie
Édes vagy kösz :)

Alakulunk Lillával, hol jobb, hol rosszabb. Néha nagyon dacos tud lenni, főleg ha valami baja van, olyankor kezelhetetlenül hisztis lesz. Értem ez alatt a betegséget.
Amúgy Dani már 5500 gramm felett már majd leszakad a karom olyan nehéz :)
Lilla meg ma egész délelőtt kora délután több felvonásban hányt...most szorítunk, h többet ne, mert akkor lehet hogy kórház....

De azért egy kép róluk olyan szépek:
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Hogy van Lilla??? Ugye nem kellett kh-ba vinni?

kacsa14

Kacsa
Nem szerencsére. Este már nem hányt. Amúgy aztán, h végig gondoltam előbb ügyeletre mentem volna. Ott valószínű kapott volna szurit és ha nem múlt volna azt hiszem csak akkor kórház.
De szerencsére abba maradt és szerintem még csak nem is vírusos a dolog.
Se láz, se hasmenés. Azt hiszem idegi alapon volt....

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Akkor jó! Nem jött volna jól piciDani mellett, így karácsony előtt ...

Tudsz Lillával kettesben programozni? Séta, bármi, amit csak TI KETTEN csináltok, amiből érezné, hogy ő is ugyanolyan fontos, mint régen volt.

Amúgy tényleg nagyon szépek a gyerekek, ezt tegnap el is felejtettem írni.

kacsa14

Kacsa
Egész nap azon igyekszem, h kettes programokat csináljunk, de néha a játékidőt is arra használja fel, h hisztizzen :( ahelyett, h jól éreznénk magunkat.
Amúgy szoktunk csak kettesben (olyankor Dani alszik, vagy mással van) mosogatni, sétálni menni, építeni, számítógépen színezgetni, mesét nézni (leülök vele és beszélgetünk közben) szóval tényleg megfeszülök, h jó legyen és lehangoló, h ez sem elég. :(
De néha néha már azt érzem, h talán ez a baj....mind1...remélem egyszer túl leszünk rajta és rájön, h uannyira szeretjük mint eddig ez nem változott meg.
Most a hányás óta megint ébred éjjel is sikítva :( és játék közben is olyanokat játszik, h pl azon vitatkoznak a kezei, hogy melyik akart sétálgatni. És közben mondogatja, h nem én akartam. Ne máááá nem kell :( annyira lehangoló, h ennyire nem tud feldolgozni valamit :( :(

KépKép
KépKép
fleur

Lanyok :P

Nagyon szepen köszönöm a malna teas tanacsokat! :P A neten is többnyire 36- hettöl irjak de van aki 34.-töl ezert voltam bizonytalan.

Fleur,

Nagyon sajnalom hogy ilyen nehez most Lillaval! Edes draga csöppseg ki tudja mi zajlik a lelkükben. Nagyon nehez lehet most neked! Kivanom minel elöbb javuljon a helyzet! :P
Gyönyörüek a kepen!

Kép
Kép
jucmuc

Fleur!

Nem szeretnél beszélni esetleg egy gyermek pszicho-val? Hátha neki tapasztalattal könnyebb lenne tanácsot adni, mert ez így tényleg elég borzalmasan hangzik! Kimerít és megvisel mindenkit ez a helyzet.

kacsa14

De már beszéltem :( majd találkoznunk kell személyesen is mert telefonon és emailben nehéz ilyen dolgokról beszélni. Amúgy nem mindig olyan szörnyű. Hullámzik ez a dolog.
Az biztos a cumi elhagyása és nem pótlása óriási hiba volt ebben a helyzetben....de ez már megtörtént :(

KépKép
KépKép
fleur

Na, akkor az is haladás már, hátha tud segíteni.

És ha vesztek most még Lillának cumit? Vagy már nem akarod visszahozni, ha végre leszokott róla? Vmi. szorongatós állatkája nincs, ami pótolhatná a cumit?

Timinek van egy nyálkendője, Gréti, na nálunk ő a vigasz és álomtárs, Gréti nélkül nincs alvás és rossz kedv. Már hármat szereztem belőle, hogy bármi történik, mindig legyen 1 tiszta Gréti.

Ő Gréti, Timi bal kezénél. Pár hetesen kapta, azóta hű társa.

Kép

Viszont érdekes, mert utcára nem visszük (csak ha ott alvós helyre megyünk) és ott sosem hiányolja.

kacsa14

a tehénke 1. naptól vele van, meg van még belőle egy kisebb és egy hasonló kisegér (Brendonos zenélő forgóról szedtem le), őket viszont most hajigálja el a feje mellől, hogy "HESS!!!" :shock:

kacsa14

Fleur!

gratulálok!

sajnos a testvérféltékenységre nem tudok mit írni, nálunk nem volt.

tjuca

Minden babának, anyukának és apukának

Boldog, békés ünnepeket kívánok!

Kép

Kép

Kép
syrynx

Szeretetteljes aldott ünnepeket kivanunk mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Békés, áldott karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!

Kép
Kép
norwell

Boldog, gyerekmosolyban és örömökben gazdag karácsonyt kívánok Mindannyiótoknak!

Kép

kacsa14

Békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Boldog békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Heni és családja

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok nektek!

Fleur Lilla és Dani

KépKép
KépKép
fleur

Kép

Kép

Sziasztok!

Hoztam 2 karácsonyi képet! Timinek nagyon bejött a Fifi ház. Ki sem lehet robbantani mellőle + a duplo álllatkertből.

kacsa14

Sziasztok!

Remélem Mindenki jól van, babák is, és mamák is:)

Én csak mostanság jutok géphez, anyáéknál vagyunk:)
Karácsony eseménydús volt, idén a saját házunkban ünnepelhettünk, családi körben:)
Emili élvezte, örült a sok ajándéknak, de főleg a csokiknak :? :lol:
Képek nincsenek még feltöltve, a kábel otthon maradt:(
De itt egy kép, mostanában készültek:
Kép

Kívánok Mindenkinek nagyon boldog, sikerekben, egészségben, örömökben gazdag új évet!
pankaa

Ami mögöttünk van,
ha nehéz is, vége.
Tegyük most a gondot,
bosszúságot félre!
Búcsúztassuk méltón
az öreg Óévet,
s bizakodva várjunk
Új esztendő, téged!
Hozz az embereknek
boldogságot, békét!
Varázsold szemükbe
öröm tiszta fényét!
Hitük sose fogyjon,
szívük ne csüggedjen!
Asztalukon étel,
s ital mindig legyen!
Pénzt adj a szegénynek,
erőt, csüggedőnek!
Reményt nyújts, ha néha
nehéz napok jönnek!
Feledjük a rosszat,
őrizzük a szépet!
kívánjunk egymásnak
Boldogabb Új Évet !!!
Vendég

Boldog új évet Lányok!

Gyertek karácsony, szilveszteri beszámolókkal, 2010-es tervekkel! :)

Kép

youtube-on vannak fent Timi videók, ha rákerestek a "timcsanyu" felhasználó névre

egy kis ízelítő, Timi számol, bár már elég fáradt volt (nem aludt du., fekvés előtt videóztam) és azért volt ennyire kelekótya, de ha jó formában van az 5öt kihagyva elszámol 10ig

http://www.youtube.com/watch?v=kttNJBiCgY8

kacsa14

Sziasztok Lányok!
Bocsánat, hogy nem jöttem karácsonyt és újévet köszönteni, de nem jött volna a szívemből, így inkább be sem jelentkeztem! Sajnos, karácsony napjára nagyon leengedtem, eszembe jutott minden, ami szeptemberben történt, és nem éreztem úgy, hogy bárkinek boldogságot tudnék kívánni, mert valahogy nem tudtam hinni benne.
De átléptünk az újévbe, és muszáj reménykednem és továbblépnem, hiszen van Szilárd és van a hitem, ami tovább visz....

Az idei évre egytlen kitűzött tervem van, hogy Syryvel együtt teherbe essünk, és ha lehet, még idén meg is szüljük a kisfiaink kistesóját! (Syry, én hiszem, hogy sikerülni is fog!!)
Vendég

Angie!

Sajnálom, hogy ennyire kijött rajtad a feszültség, pont karácsonyra!
(Zuram is elég depis lett, ő is pont karácsonyra.)

Kívánom, hogy mielőtt visszatérjen a szívedbe a remény, mert bármennyire is írod, azért a soraidban még azt érzem, hogy a lelki békéd még nem a régi, ennél voltál már sokkal-sokkal bizakodóbb!

---

Most foglalkoztam engem is a kistesó téma, mert több ismerős is most szült + babát vár, de a min. 2 évet még ki kell várnunk, a már említett okaim miatt is + belépett még egy pár objektív tényező is, ami miatt meg muszáj kivárni a 2 évet. (mielőtt megijedtek, semmi extra, nem betegség vagy ilyesmi, de erről nem is szeretnék beszélni). Szóval így most kicsit nekem is nehéz, hogy most már vágyom újra babázni, de nem lehet még jó ideig.

kacsa14

Sziasztok!

Nagyon-nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Kacsa!

Olyan szép Timi, és minden évben olyan cuki karácsonyi ruhája van :) örülök, hogy bejött a házikó, olyan jó látni az örömüket :)

Panka!

Olvadok Emilitől, az a morcosan nézős fürdős kép mindent visz :) Belaktátok már az új kérót?

Angie!

Szívből kívánom, hogy az idénre kitűzött terved maradéktalanul teljeseüljön!!!

Syry!

Hogy vagy? Mikor lesz átjárhatósági vizsgálat?

Nekem is van nagy tervem az idénre... Majd csak akkor mesélném el, hogy mi az, ha már megvalósult, most a héten csütörtökön lesznek meg az első tapogatózó előkészületek, de sok drukkra lesz szükségem hozzá... Bocs, hogy csak ilyen szűkszavúan írok róla, de ígérem, el fogom árulni majd...

Pár képet is hoztam:

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

A Te gyerkőceid is gyönyörűek!

Ádám nekem kicsit jobban hasonlít Dórira, főleg a mosolyuk és a pisze orruk! :)

Nagyon titokzatos vagy! :wink: Mennek a drukkok és reméljük, mihamarabb megtudhatjuk mi is, hogy mi a nagy terv!

kacsa14

Évi!
Csodálatosak a gyerkőceid, és milyen nagyok már! Én is nagyon kíváncsi vagyok erre a titokra! De nagyon úgy hangzik, mintha négyeske készülődne. Bármi legyen is, a drukkaim száguldanak feléd!!! És várlak ám a hírrel, gyorsan-gyorsan, mert kifúrja a kíváncsiság az oldalamat!!

Kacsa!
Nem kell azon sokat agyalnom, hogy miért pont karácsonykor jött ki rajtam a letargia. Év végéhez érve az ember (tudatosan vagy tudat alatt - nálam most tudat alatt) felidézi az év történéseit. Sajnos nem is olyan régen megtörtént életem legszörnyűségesebb eseménye, és bár úgy éreztem, hogy túl vagyok rajta, a seb mégis túl friss volt ahhoz, hogy ne szakadjon fel. Én azt mondanám, várható volt, hogy kijön belőlem. De ahogy telik az idő, ismét enyhül a fájdalom, és lassan visszatérek a normál kerékvágásba.
Totálisan elcsüggedve azért nem vagyok, mert teherbeesési sikerélményen van bőven (eddig összesen 4x). Inkább türelmetlen vagyok, hogy miért nem azonnal, és ha majd igen, akkor úgy ne járjak, mint a korábbi hárommal.
Azt még nem is mondam, hogy Timcsád milyen csinoska. Fifi őrület Szilárdnál lecsengett. Fiú létére az volt a mániája. Bementem egy játéküzletbe, hogy vegyek neki valami Fifiset. Kérdem az eladótól, hogy merre találom a Fifis cuccokat. Válasz: a lány játékoknál :oops: Gondoltam, nem mondom neki, hogy a fiamnak keresem. Papája vett neki egy Fifi babát, és azzal aludt legalább egy évig. Alig pár hete, hogy féljedobta, és már a Micimackóból az Ormi figura (mi Fáninak hívjuk) a kedvence, és a Némó plüsshalacska. Ezekkel alszik.

Többiek!
Merre vagytok? Nagy a csend!

Syry!
Sokat gondolok Rád! HSG mikor lesz?
Vendég

hihi, először én is 4eskére tippeltem, de szerintem annyira nem merészek, azért 4 gyerek már igen sok ...

én most arra tippelek, hogy magánovit/bölcsit nyitnak :)

na, Évi meg jókat röhög biztosan a tippjeinken

Angie!

Persze, érthető, hogy kijött a feszültség, kell is a léleknek 1-1 ilyen leeresztés, hogy utána újult erővel induljon a harc![/u]

kacsa14

Sziasztok!

Angie, Kacsa!

Hideg, nagyon hideg :twisted: Négyeskéről szó se lehet, magánovihoz nem lenne türelmem. Még a saját kölkeim is úgy fel tudnak bosszantani, hát még akkor másé :roll:
Nemsokára kiderül úgyis :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ejnye bejnye Évi! Ennyire játszani az ember türelmével!!! Most aztán még kíváncsibbá tettél. Mennyi idő, amíg kiderül? Legalább azt tudjuk, hogy hány napot, hetet, hónapot vagy évet kell várni. Gondolom csütörtökön még csak tapogatózni fogtok, na de meddig??? Na!!!!!!!!
Vendég

Az idén biztos kiderül. Legkésőbb őszig. De ha nagyon jó, vagy ha nagyon rossz híreket kapok csütörtökön, akkor már aznap bevallom. Csak drukkoljatok légyszi! Ja, és azért nem annyira nagy dolog ám, csak nekem iszonyú fontos :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó, drukkolok! Mennek ezerrel ..............................
Talán melóhely?! Na jó, nem tippelgetek, csak tűkön ülök tovább és várom a csütörtököt.......................
Vendég

Dórinak ovi ...

Bár az sem hiszem, na nem tudom ...

Drukkolunk akkor csüt-re a nagyon-nagyon jó hírért, hogy vallomást tegyél!!!

hihi, mindjárt csinálok egy csüt-ig percről percre visszaszámlálót vonit :)

kacsa14

Ja, ovi az lehet!
Vendég

Kérjük a távollélvő topictagokat is, hogy tegyék meg voksaikat Évi nagy tervére vonatkozóan, majd a szerencsés nyertesek között kisorsolunk egy családi fotót Éviékről! :lol:

kacsa14

Ilyesmire sose gondolnátok :twisted: Nem ovi, nem munka, és még a választásokon se fogok indulni :twisted: De ne tippelgessen senki, mert frászt kapok, ha valaki beletrafál :oops: Csütörtökön elárulom, na, de csak akkor, ha nem egy határozott talán lesz a kérdésemre a válasz az illetékestől :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évicica!
Ne minket hibáztass, hogy itt összevissza találgatunk! Te csigáztál fel minket úgy, hogy lehet, hogy még aludni sem fogunk tudni egész csütörtökig :wink: :lol:
Hmmmm, mi is lehet akkor ?? Gondolkozok tovább....... :twisted:
Vendég

Sziasztok Lanyok! :P

Elöször is boldog uj evet kivanok mindenkinek! :P :P Remelem jol teltek az ünnepek babaknak es mamaknak egyarant!

Mi nagyon jol ereztük magunkat, az iden Davide is jobban elvezte a karacsonyt tavaly meg nagyon pici volt.

Evi,

Tenyleg jol felcsigaztad itt az embereket! :P Szivböl kivanom, hogy jo hireket kapj csütörtökön! A gyerekek gyönyörüek mint mndig!

Angie,

Sajnalom, hogy karacsonykor magad alatt voltal de megertem. Lenyeg, hogy most mar jobban vagy! Minden rendben lesz meglatod! :P

Syry,

Mi ujsag veletek? Hogy telt a karacsony?

Kacsa,

Timike is nagyon szep, mindig olyan kis csinosan van öltöztetve! :P

Panka,

Nagyon jo ez a kep összeallitas Emiliröl, nagyon edes kis huncut! :P

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Először is:
Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánunk!!!!!!!!!!!!

Fleur
Jól tartod Danit! :)
Lillával rendeződtek a gondok?

Kacsa
Timi nagyon csini az ünneplő ruhájában!

Panka
Micsoda kis hölgy lett Emiliből!

Angie
Sajnálom, hogy ilyen félresikeredett karácsonyod volt. :(
Jobban van már a lelked?
Az én fantáziám is beindult a pirszingtől kezdve minden vadbaromság eszembe jutott. :lol:

Évi
Nemsokára nagy ünnep lesz, készülődtök valami nagy bulival? :)
Milyen nayra nőttek az ikrek! Dóri is micsoda nagylány lett!

Jucmuc
Lassanként a finisben. :D

Apa 23án este ért haza, előtte még szerelőhöz kellett vinnem a kocsit. :? Tegnap indult útnak.
A karácsony jól telt, Levit nem hatotta meg a karácsonyfa, de mostmár tetszik neki. :) Voltunk Szegeden, kiunokázhatták magukat a nagyszülők, megállás nélkül kajáltunk. Meg is lett az eredménye +4 kg formájában. :twisted:
A szilveszter kicsit meredekebb lett, de sikerült megoldani mindent.
Ma voltunk mázsán, Levi 13 kg és kb. 86 cm.
Vendég

Sziasztok!

BUÉK!!!
Köszönöm a dicsiket:)
Felteszem majd a bölcsis képekete is:)

Évi!
Nekem is van egy tippen, de juszt se árulom el csütörtökig, had furja a Te oldaladat is a kíváncsiság :twisted: :lol: 8)
Hát az a 3 kölök...bűbájosak!Dorci a nagy tesó, és a két kis csibész, főleg Ádámon látom, hogy hétördög, Eszti meg amásik fele. :lol: Igaz?
Házikót nagyon szeretjük, de mindig van vmi csinosítgatni való.Most a redőnyt szeretnénk megcsináltatni a hónapban.

Tervek:minden hónapra van vmi a házzal kapcsolataosan:)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Nagyon nagyon régen jártam erre...vagyis zugolvasni szoktam, de írni nem... :)

...jövő hétre terveztem, de Évi lebuktatott :D ... mert figyeli zug üzemmódban a többi hozzászólást :lol: :lol: :lol:
engem is felcsigázott ez a titokzatos terv... kíváncsi vagyok...
az ovi ötlet tetszett volna...beadtam volna majd én is az ovidba az utánpótlást :D

szóval mi mostantól itthon növesztünk pocakot, mert a november eleji lombik (az első volt) több mint sikeresnek mondható...
sok petét szívtak le, de csak 2-t kaptunk vissza... 35 év felett lehet 3at kérni. (már örülök neki hogy így van :D :D :D )
és hát még november közepén kiderült, hogy mindketten megtapadtak :)
aztán számunkra is új infó volt, hogy a tegnapi uh-on kiderült, hogy az egyikük tovább osztódott, így most 3 Kicsi-picink van a pocimban... :D ketten egy petéjűek, és van egy külön burkocska is. Mind jól vannak, erős a szívük, folyton mocorog kezük-lábuk, és forgatják a fejüket megállás nélkül. tegnap voltak 36-37-38 mm-esek :)
Ez még a benfenteseknek is új infó ... ugye, Fleur? :lol: :lol: :lol:
...hát nekünk is az volt.

ugyhogy mostantól fekvés van, és a cél, hogy június végéig bent maradjanak a babák.

Így utólag remélem hogy jól teltek az ünnepek, és mindenkinek megvalósul az álma idén!

én bizakodó vagyok, ... 5 évet vártunk hogy terhes legyek, és most jól "megkaptuk"... csak kérni kellett és kivárni az idejét :D :D :D de most olyan boldogok vagyunk, hogy szavakat nem találunk :)

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Eszter!

Szívből gratulálok akkor már itt is! Ezt nevezem jól sikerült lombiknak :) Te buktattad le saját magad, én hallgattam volna, mint a sír :wink: És nem zugolvasok sehol, csak bekukkantok, ha felbukkanni látok egy rég nem látott topiktagot.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Eszter!

Én is zugolvastalak ám, még írtam is Neked privit (odaért?) a poz. eredmény után, azóta is figyellek, de tartottam a számat. (mondjuk, Te írtad még egyszer az ősszel, hogy a BMC-sekhez írsz, én azóta olvasgatlak ott, külön nem kutatok senki után)

Gratulálok a 3. babához is! Tegnap este fel is olvastam a Zuramnak a soraidat, annyira megörültem!

Az államvizsgáddal mi újság? Az utolsó hányós hazamenőset még olvastam.

:wink:

kacsa14

Panka!

Emili olyan gyönyörű, hogy esküszöm megálmodni se lehetne szebbre... Mint egy porcelán baba. Elolvadtam :)

Terved bejött, engem is esz a fene, hogy mire gondolhatsz :) Első betűjét elárulod? :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

A legfontosabbat nem is írtam: Esztikém tegnap 5 lépést megtett egyedül! Annyira büszke voltam rá!
A Dóri meg egyre ügyesebben kóstolgat és eddig elképzelhetetelen dolgokat megeszik. Lehet, hogy haladunk? Talán mégse reménytelen a helyzet...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gratula Eszti első lépéseihez!

Miket eszik Dóri?

Timinek direkt vettünk tejszínhabot, hogy tuti fincsi, erre megkóstolta és távozott. A pogácsáért (Aldi-s),sajtért, uborkáét, paprikáért viszont ölni képes, újabban a lilahagymát is nyomja nyersen.

Timi is az öltözködéssel hisztizik, nem lehet akármit ráadni. Vettem neki egy tuti pihe-puha köntöst estére, mikor még olvasgatunk, 3 napig könyörögtem, míg felvette, most meg nem hajlandó felvenni bentre hosszú ujjút, hiába szedtem elő a legédibb cicását is ... Jól nézünk majd ki, ha kisüti, hogy -10 fokban neki fürdőruciban támad kimehetnékje ... meg összevásárolok egy rakta édi cuccot és a felét se veszi fel ... :twisted: :shock:

kacsa14

Eszeter!!!

Betehetlek a táblába? Vagy van még babonás kivárási időd?

kacsa14

Kacsa!

Sajtkrémes kenyeret(eddig kizárólag a mogyorókrémes és a vajas jöhetett szóba bármilyen zöldség nélkül), retket, paradicsomot, többféle leves levét. Evett túrós derelyét is. Nálunk ez hatalmas lépés :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Timi is Medve sajtos kenyeret + vajas trappista sajtosat vacsorázik, kígyó/csemege ubival, zöldpaprikával, ezeket magában is eszi.
Imádja a túrós tésztát.

A normális ételekkel ő is válogatósabb, ha pl. grillezett natúr cs.mell van + párolt zöldség vagy krumpli/püré, képes megenni vagy csak ezt vagy csak azt, jobban eszik, ha összekutyult főzelékes állagú hússal kevert egytálételszerűt kap, mert abból nem tudja kiválogatni, amit akar.

Mondjuk náluk ugye ez mind újdonság, a diéta miatt. Kb. úgy állhatunk az evéssel, mint az ikreid, most kezdjük kóstolgatni az igazi ételeket/ízeket/állagokat.

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?