Sziasztok, jó reggelt!
Nos, háromnegyed 9-ig aludtunk. Már, aki. Lara mindenképpen. Én egész éjjel éber voltam, a tököm kivan (már bocsánat), de most meg olyan vagyok mint a mosott sz....r. Jó, hogy Melinda írta a melegfrontot, na ezt már írtam párszor, hogy arra én érzékeny vagyok, hát tuti most is ez van, mert alig látok ki a fejemből. Egyébként meg éjjel mindig megnéztük, hogy esik-e már a hó, mert várjuk kicsit, hogy kipróbálhassuk az új karfás szánkónkat, erre semmi. Ezt megint jól benézték a meteorológusok, nem igaz, hogy itt nem tud egy kis hó lenni, hogy el tudjam vinni a Cicát szánkózni. Bocs, hogy ilyen negatív vagyok korán reggel
, de nagyon nyűginek érzem magam.
Úgyhogy, Melinda, Évi nem csak Ti vagytok éjjeli baglyok, mert a hozzászólásaitokat még elolvatam úgy fél 12 felé, de már nem volt erőm reagálni. Meg mondogattam magamnak, hogy Moncsi, aludni kéne, de semmi hatása nem volt.
Melinda! Nagyon aranyosan összefoglaltad a picinyeink tulajdonságait, jót mosolyogtam rajta. És császáros is voltál? Mert itt az is kritérium
, legalábbis úgy emlékszem csak Anna volt spontán szülő. (bocs, ha rosszul emlékszem). De attól még szeretünk Anna!
Megalapíthatjuk a császáros, tápis, reklámot néző gyerekek topikját + Anna!
(nehogy megsértődj!
)
Nagyon szép a kisfiad, kis cukkerpofi, azok a nagy kék szemek, behalok tőle. Kis kópé lehet ő is.
Nem semmi, hogy már 3 hósan beirattad a bölibe?
Hát igen, résen kell lenni. És tényleg nagy a túljelentkezés, legalábbis ezt állítják.
Sajnálom, hogy nincs segítséged, 600 km az nagyon sok. Anyukád nem is szeretne közelebb jönni hozzátok? Vagy nem tud esetleg? Tudom, aki már idősebb, nem mozdul könnyen, de ha Ő is egyedül van ott, vagy vannak ott rokonok? Bár biztos vannak, de hülye vagyok. Bocs, ha nagyon indiszkrét vagyok, akkor ne válaszolj. De azért gondolom jó lenne, ha itt lehetne veletek illetve a közelben.
Egyébként már több éve szeretnénk kijutni Erdélybe, csak szuperlativuszokban beszélnek róla, hogy milyen gyönyörű hely, kíváncsi lennék rá, mert képeken tényleg szép.
Évi!
Akkor jól elszúrtad a lefektetést. Ezt most nem rosszindulattal írom, nehogy félreérts. Nekünk is volt ilyen időszakunk, kb. annyi idős volt Lara mint most Gergő, hogy még du 5 felé le kellett rakni, mert nem bírta, viszont este pörgött mint a búgócsiga.
De ez is elmúlt.
Majd írd meg mit mondtak az oviban, hogy tudnak-e magánbölit ajánlani.
Igazad van, tervezni nagyon könnyű, de aztán tényleg véghezvinni.... Hát sajog a szívem, ha belegondolok, hogy a Cica nélkül telnek majd a napjaim, de ezt már tegnap kiveséztem, úgyhogy nem koptatom a klavit tovább. Ez van, ezt kell szeretnünk.
A víziló jelzőt pedig vedd le magadról légyszíves, mert az az enyém!
Én tényleg az vagyok korábbi önmagamhoz képest, lassan csak elfogadom, hogy ilyen lettem, mert van egy gyönyörű gyerekem és kész. De Te anyááááám, tényleg csini vagy.
A depit meg felejtsd el, lesz ez még rosszabb is
! Mondom ez én, akinek ma éppen nincs kedve még levegőt venni se
. Néha rám is rámtör, főleg most az ünnepek után, mert olyan jó volt, hogy itthon volt a Zuram is, Lara is megszokta apát, hogy itt van, mindig keresi. Leveszi a komódról az esküvői képünket és mondja apppaaaaaaa, mondom és ki van apa mellett, aszongya néniiiiiii.
Abban teljesen igazad van, hogy akkor van értelme a magánbölinek, ha tematikája van. Én nem ragaszkodom ilyesmihez, abszolút. Nem vagyok híve a gyerek túl korai képzésének, mondjuk ami a nyelvet illeti, de hát mint mindenben vannak eltérések köztünk, ebben is. Ettől függetlenül tiszteletben tartom a véleményedet, Te tudod, hogy mit szeretnél a gyerekednek, és egyáltalán nem nézlek hülyének emiatt, ahogy Te fogalmaztál.
Nekem eddig az óvárosi bölcsivel van tapasztalatom, Biankám oda járt (ő az uncsitesó), és nagyon elégedettek voltunk vele. Nagyon profi gondinénit kaptunk, voltak helyes kis programok, odafigyeltek rájuk. Bia imádott oda járni, most az óvárosi oviba jár, oda is imád, és nekem is nagyon szimpi az az intézmény is. Úgyhogy bízom benne, hogy állami intézményben is már változnak a nézetek.
És igenis szentségtörés a 7 órási reggeli!
Tudd meg!
De hát erre ma sem volt szükség, hála az én naaaaaaagy és okos kislányomnak. Imádom, és nem csak azért mert ügyesen alszik, hanem mert LÉTEZIK és kész.
Jajjj, Évi, még nem válaszoltam egy régi kérdésedre
. A masszázstémában. Egy nagyon kedves hölgyhöz járok, aki régen a munkahelyemen kezdett masszírozni, akkor még fizette a felét a vállalat, mostmár nem. De mindegy Én attól még járok. Szóval nagyon elfoglalt, de ha komolyan gondolod, akkor megkérdezem tőle, hogy ajánlhatlak-e neki, mármint, hogy el tud-e még vállalni, és akkor le tudjátok beszélni telón, akkor elküldöm majd a telószámát priviben. De előtte mindenképpen meg akarom neki említeni, mert tényleg telítve van. De nagyon tudom ajánlani, mert egy órát masszíroz, az a teljes testmasszázs, ha nem akarod, csak a nyakad, karod, hátad, az fél óra, vagy akár csak talpmasszázsra is mehetsz, de lehet akár thai is. Szóval nagyon ügyes, én voltam már pár masszőrnél a gerincem miatt, messzemenőkig Ő a legjobb. És egy nagyon aranyos nőci.
Anna! Jót röhögtem azon, hogy azt sem tudod hogy kerültél vissza az ágyadba. Hát mikor Lara kicsi volt, akkor éjjelente is 3 óránként evett, kb. 6 hetes koráig, na akkor én sem tudtam, hogy jövök-e, vagy megyek, mikor éjjel felsírt. Sokszor álltam a konyhában, vártam, hogy megmelegedjen a tápi, és sírni tudtam volna, amúgy is hülye bébibluesos voltam, és tudtam, hogy ha megetetem úgy felélénkül, hogy még van egy órát ringatom, és utána hiába fekszem vissza, másfél óra múlva újra kelés. Na szóval, kemény volt, de van aki még mindig csinálja ezt ugyanennyi idős babával mint Lara. Hááááááát, kössssszi.
Na, mennem kéne már nekem is, mert a szárító már megy, lassan pakolhatok ki belőle (hajnalra állítottam be a mosógépet, hogy kimosson, mire felkelek), meg főznöm se ártana valamit, igaz holnapra kell, mert mára van husileves meg szilvás gombóc. Holnapra lecsós virslit csinálok tarhonyával, már ha van itthon tarhonya, azt még nem tudom, ha nincs, akkor rizzsel.
Na léptem csajok, sziasztok!