Új privát üzeneted érkezett!

Réka&Dani,
boldog első szülinapot!
szegény kis ünnepelt... jobbulást!

Krisz,
neked is boldog szülinapot!

Hanna,
Olivér nagyon cuki! 8)

Timi,
nagyon kis édesek! :D


bocsánat, most ennyire futotta :oops:
Makilány dicseket köszönöm/jük!

angel37
 
 


Skrisz,
Téged is Isten éltessen! :D

Vovanda,
Rékának gyógypuszik! :oops:

Timi,
Istenem, de gyönyörűek!!! :D :D :D

Pusz Mindenkinek, Kismamik, vigyázzatok magatokra és a Pocaklakókra! :P

tillidian
 
 


Skrisz,boldog szülinapot :D
Vendég
 

 
 

Timi, hú, de szépségesek az ikrek, jó rájuk nézni!:))

Vovanda, szegénykém! Jobbulást kívánok Rékának, biztosan ijesztő hogy beteg szegényke:(

Lois, köszi a tanácsokat, tetszenek!:) Mindig úgy félek, hogy nehogy éhezzen a babám. Pedig már egy ideje van előtejem is, szóval nagyon remélem, hogy igazi tejem is lesz és a családban is mindenkinek sok-sok-sok teje volt, így azért bizakodhatnék is....

A kórházban nekem kell tisztába tenni a manócskámat, ugye? Honnan tudom, hogy pellust kell cserélni? Szagolgassam egész nap? Vagy hogy van ez?
Vendég
 


Sziasztok!!

Vanda Réka babának sok gyógypuszi remélem hamar rendbe jön!

Twist jó a pelus csere kérdése nekem is millió lenne.

Pl: honnan tudom, hogy elég ruha van e rajta vagy épp nem túl sok? :roll:

Ismerősi körbe mindenki már boldog anyuka és most rajtam a sor, így kezdek izgulni!

Twist neked nagyon mennek a drukkok!!
Ki a "hiradósod"?
Ha kell én szívesen leszek! :D

Ma megyek a szülésznővel lesz randim, és volt rengeteg kérdésem de most egy se jut az eszembe, fel kellet volna írnom! :roll:
Tudna valaki korházi listát küldeni nekem? :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rékának torokgyulladása van és ez a kisebb baj. A nagyobb az, hogy Balum bárányhimlős. Oltás ellenére kapta meg (tudtam, hogy előfordulhat, de oltás mellett enyhébbek a tünetek), borítékolható, hogy az ikrek is elkapják. Ráadásul az óvónőket legszívesebben megfojtanám, december eleje óta van bárányhimlő járvány az oviban és nem szóltak. Soha nem szólnak, ha valami ilyen betegség van, most már szóvá fogom tenni. Pöcs kivan...

Peluscsere: alapból azt szokták mondani, hogy etetés előtt tegyétek tisztába a babát. Én azt modnom: kaja után fél órával, mert a legtöbb újszülött kaja közben telerakja a pelust.
vovanda
 
 


Raniko, megértelek, jönnek az izgalmak:)) A 2010 januári kismamás fórumon már vagy 15-en szültek, jönnek a babák sorra, most rajtam a sor, de mégsem történik semmi. Minden kis hascsikarásnál úgy reménykedem, de semmi...
Az öltöztetésnél azt hallottam, hogy úgy öltöztessük, mint magunkat + 1 réteg.
Én Loistól kaptam tök jó kórházi listát, azt használom. Bár így is 4 csomagom van, de ebből kettő Tena betét és Pelenka.
Mindig idegbeteg vagyok, amikor jeges az út, vagy hóesés van, vagy -10 fok vagy közlik, hogy ónos eső lesz (ezen a héten is mondják), pont amikor én a kórházba készülök.
Vendég
 


Vovanda, azta, mekkora szemétség!:(( Az meg főleg, hogy oltás mellett kapta el Balu. Az frankó lesz, hogy az ikrek is bárányhimlősek lesznek, ezt a szívást!:(( Aszem 3 hét a lappangási idő, még gyerekkoromból úgy emlékszem. És tökre viszkettem és sok balzsam kellett. Nyoma szerencsére nem maradt. De te jól meg lettél áldva:((((

Ez az óvónő sem semmi! Szólnia kéne és akkor mondjuk nem viszed be a gyereket addig, míg a járvány van, vagy ilyesmi. Kinek hiányzik két pici babával a bárányhimlő? Nem igaz, hogy még nem írották ki ezt a járványt, állandóan tele minden óvoda beteg gyerekekkel. Hihetetlen, hogy ezt nem lehet megfékezni. :(
Vendég
 


Hanna, a legszebb ajándékot kaptam a kislányomtól. Reggel negyed 7-ig aludt! :shock: :lol: :lol: És még utána is három órát. Negyed 11-kor indult a napunk. Szépen süt a nap, ma kiviszem a kertbe is egy kicsit.

Twist, priviben nagyjából azt írtam, mint Vanda. :wink: Szerintem elég neki egy body meg egy rugi. Nem fog fázni a kórházban.

Vanda, én agyonütném az ilyen hülye óvónőket... :evil: Tényleg a pöcs kivan velük. Meg a szülőkkel is, akik elengedik betegen a gyereket.

skrisz72
 
 


Twist!
Balu még régebben kapta az oltást, akkor még egyet adtak, most már kettőt, úgy teljes a védettség. A kötelező oltások között nincs, ára 6900 Ft/oltóanyag...
Eddig működött az oltás, most valamiért elkaptuk, ez van.
A kórházba menés miatt meg ne idegeskedj, mi hóviharban mentünk szülni... :D

Skrisz!
Lappangási időszakban is fertőz, amikor még nem látszik semmi a gyereken, ez benne a leggázabb. De tényleg szólhatnának az óvónők. A múltkori skarlátot is csak véletlenül tudtam meg...
vovanda
 
 


Twist,
ja, akkor én is elmondom :wink: , kaja előtt, kórházban így szokták ,de valóban sokan kaja közben rakják tele. én itthon is kaja előtt szoktam, tök összevissza kakil be.
pelenkát szagolni meg nem feltétlen kell, lesz hogy messziről érzed :wink:

Vanda,
ne már :roll: :roll:
ja, ez a hülye bárány sajna így fertőz, mikor már szárad le, nem is...
(félek tőle én is, nekem enm volt)
jobbulást a családnak!

angel37
 
 


Twist: én is kaja előtt pelenkázok, úgy vagyok, mint Angel, tök össze-vissza van kaki. És messziről lehet érezni! :lol:

Én felnőtt fejjel voltam barihímlős, bár gyerekkoromban átestem volna rajta! Senkinek sem kívánom a 2 hétig tartó 40 fokos lázat és azt az őrült viszketést!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Ez a gáz nálunk is. A pasim még nem volt bárányhimlős. Az ikrek tuti elkapják, Téka már alig eszik, Dokisógor azt mondta, hogy akár a torkán meg a szájpadlásán is lehet kiütés. Ráadásul Laura is elég sokat vol nálunk mostanában, szóltunk az anyjának, hogy ne jöjjön a héten és hogyha bárányhimlős lesz, akkor sorry, de mi voltunk... :?
vovanda
 
 


Timi :wink: :lol:

ja, és a kisasszony nem tiszta pelenkában nem igazán szeret enni, csak ficereg :roll:

hát, ja bárány gáz felnőttnek :? jobb gyerekkorban, de hát nem sikerült. szüleim azt mondják, ők se voltak. többször voltam "tűzközelben", de nem szedtem össze mégse.

angel37
 
 


Lányok, szóval úgy javasoljátok, hogy a kórházban 2-3 óránként tegyem tisztába a kiscsajt majd szoptatás előtt? Aztán hagyjam úgy, mert úgyis elalszik szoptatás után?

Most fejési technikákat nézek, mert ami van a neten, az olyan furi. A mellet mellkas felé kell húzni.
A Kismamák nagykönyvében egészen más van. Ott ki kell facsarni valahogy (semmi magam felé húzás).
Vendég
 


Vanda: hát ez tényleg gáz! Felnőtt pasikra nézve sokkal veszélyesebb.

Angel: az enyémek is finnyásak, csak tiszta pelusban szeretnek enni. :lol:

Twist: én kézzel sosem tudtam fejni, csak mellszívóval.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Twist, én a bimbóudvartól a bimbó felé szoktam megnyomni és húzni. Nem a mellkas felé, hanem kifelé. Így szoktam ellenőrizni, hogy van-e tejcsi a ciciben.

skrisz72
 
 


Twist!
Azért a kórházban még nem igazán fog beindulni a babád emésztése. Legalábbis én ott még csak meconiumot kapartam Zé seggéről :roll: (Az olyan fekete kaka, ami ahogy elkezd emészteni eltűnik, és szépen kivilágosodik a cucc) Nekünk itthon volt először rendes kaka. Merthogy itthon kezdett el rendesen enni. Benn úgy 2-3 alkalommal cseréltem csak pelenkát naponta. Ja és annak a kakának még nem nagyon van szaga. De az anyatejes kaka sem büdös szerintem.
Mi a szopi alatt rottyantók táborát erősítettük, szóval előtte és közvetlen utána nem volt értelme tisztába tenni, ami elég nehéz volt, mert ő meg kaja után rögtön bealudt :roll:

Vanda!
Basszus de gáz, sajnálom. De annyiban tehetetlenek az óvónők, hogy tényleg a lappangás alatt fertőz, szóval mire kiderül a dolog, addigra már rég benyelték a Kölkök :?

Skrisz!

Micsoda úri dolgod van, maradjon meg ez a jó szokása Eszternek :D
Mi ma elkezdtük a barackot, ez is tetszik neki, már szerintem ez nem annyira finom, fagyasztottat vettem, tök savanyú :shock:
Sajna úgy fest rövidülnek az egyszerre nagyot alvós éjszakai ciklusok, úgy 4-5 óra múlva felébred, éhesen. Lehet kell neki adnom valamit este, hogy ne ébressze fel a korgó pocak :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz, tényleg igaza van Loisnak és el leszel kényeztetve itt a végén. :lol: :lol:

Mi ma megismerkedtünk a védőnénikkel és megkaptuk a kiskönyvünket. :D

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba!
Ez gyors volt.Én is ma felhívtam a védőnőt, de csak 01.-19-re kaptam időpontot, na mind1, nem kell kapkodni.Milyen tanácsokat adott?Amúgy mizu?Velem semmi egyre jobban vagyok, egy felől jó más felől aggódok.Holnap megyek dolgozni.A délelőttöket elviszem, a délutánokra van helyettesem, így 3 napot kell melóznom, talán bírni fogom.Mi lesz a genetikai vizsgálattal, csináltatsz kombinált tesztet?

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny: semmi különös nem volt. Vérnyomásmérés, vizelet vizsgálat, súlymérés, kiskönyvet kaptam. Jövő héten akarok telefonálni kombinált teszt ügyben. (Én is állandóan aggódok!)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, dokit már választottál? Keny, és te? Keny, most látom: Most lesz az esküvőtök! De klassz!!!:)

Én Skrisz dokijához tértem át és azóta is elégedett vagyok vele. Köszi Krisz utólag is!:) Mindig megnyugtat a doki, van benne valami:)
Vendég
 


Twist!
Igen már van dokim az SOTE I-en, 12 éve hozzá járok, nagyon megbízom benne!Igen jön az esküvő :oops: , kicsit izgulok, és rengeteg a dolgom elötte.
Ja szoktam olvasni a bloggodat, jó sok hasznos infót megtudok, klassz!

Baba!
De jó neked már van könyved!

KépKép

Kép
keny
 
 


Twist, nekem is Sote I.en van a dokim. Még alig ismerem, de megbízom benne.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


De jó, akkor ti lehet, hogy taliztok majd szüléskor:))) Meg az UH vizsgálatokon is, ami a kórházban lesz:) Lesz ismerős, akivel el lehet ütni az időt:)

Keny, mondtátok már a családnak a picúr érkezését? Vagy majd az esküvőn jelentitek be?
Vendég
 


Twist neked már nagyon izgi minden nap! :wink:

Vanda nem semmi szegény gyerkőcök.
Hihetetlen, hogy tényleg annyi nincs az ovónőkbe (tisztelet a kivételnek), hogy mondják hohóóóóó picit figyelj jobban mert bárányhimlő van! :evil:
Ez dühítő! :evil:

Me találkoztam a szülésznővel!
Nagyon kedves szerintem jól megértjük egymást!
Hozzá megyek majd NST-re is.

Kép

Kép
raniko
 
 


Twist,
A Péterfiben meg mutatják majd, hogyan pelenkázz és hogyan kezeld a köldökcsonkot (alá is íratnak egy papírt errôl). Lesz hozzá minden a szobában a pelenkát kivéve. Azt neked kell vinned.
Nagyon tartottam mindkettôtôl, de szerencsére ezekkel a mai pelusokkal pofon egyszerû a pelenkázás, a köldökcsonkot meg olyan gyorsan elhagyta Marci, hogy nem volt idôm aggódni rajta. Hidd el olyan jól fogod csinálni, mintha mindig ezt csináltad volna!!

Loisnak teljesen igaza van a cumival kapcsolatban! Ha nem lett volna lelkileg megtört (és ettôl hisztis) várandós a szobatársam én se használtam volna. Ahhoz túl fáradt voltam, hogy ne legyek konfliktus kerülô. Így is hallgathattam, hogy ô bizony kibulizza majd a gyerekének a tápszert és nem hagyja, hogy ott legyen vele folyton. Ô aztán tuti eléri, hogy éjszakára bennt legyen a babája a csecsemôosztályon és nyugodtan aludhasson.

A védônôm szerint ez a legújabb, hogy elôször magad felé kell húzni a mellett. Nekem a kézi fejés sose ment... Kézi mellszívóval viszont jól megy a dolog. Ha nincs saját, kérj kölcsön egyet a biztonság kedvéért. Pénteken született Marci és hétfôn estefelé belövelt a tejem. A mellszívó mentette meg az életemet. Annyira feszült, hogy a gyerkôc be se tudta kapni a mellbimbót. Fejtem belôle és akkor már ment a szoptatás.

Baba,
ugye milyen jó mikor megkapja az ember lánya a kiskönyvét?
Én majdnem azzal aludtam :D

Lois,
jelentem tegnap már nem kellett a tápszer :D
Még nem rendezôdött teljesen a dolog, de rengeteget javult.

Kép
lona1
 
 


Lois!
Azért ha már van 1-2 beteg a csoportban, szólhatnának. És Balu iker csoporttársai még a téli szünet előtt lettek betegek. Szóval jelezhettek volna. Azt tudtam, hogy nem járnak, de úgy voltam vele, hogy bizti takonykór... Mindegy, ez van. Majd túléljük. Legalább megspórolom a védőoltást az ikreknek, majdnem 30 rugó lenne...
vovanda
 
 


Lona, neked is köszi az infókat!:)

Még van kérdésem ám: amikor elhagyom a kórházat, akkor kapom meg az igazolást arról, hogy hány terhesgondozáson vettem részt? Tudjátok, az egyszeri anyasági támogatáshoz kell benyújtani majd.
A baba TAJ kártyáját, születési anyakönyvi kivonatát és adókártyáját ott intézik helyben?
Vendég
 


Érdemes egyébként beoltatni a gyerekeket bárányhimlő ellen? Hatásos? Vagy jobb, ha túlesnek az összes gyermekbetegségen?

skrisz72
 
 


Twist, mindenre igen a válasz. :D A baba személyi iratait postán fogod megkapni.

skrisz72
 
 


Aztaa, mennyit írtatok!!! :shock: :D

Twist,
a születést követő napon jön majd egy csecsemős, és Neked személyesen - a saját Babádon - megmutatja majd a peluscsere mikéntjét, köldökcsonk ápolását, stb.

Nekünk amúgy rögtön másnap megindult a sötétzöld kaksizás, 4 ilyen pelust produkáltunk :lol: -és lehetett "hallani", mikor kell pelusozni :lol:. Már a kórházban megindult az anyatejes kaki is (jellegzetes sárga fosi, szinte kimoshatatlan :mrgreen: ).
Ja, mi is kaja közben rotyogtatunk: egyszer csak megáll a cici a szájában, majd pirosodik a pofija, rotty, és elégedett vigyor - és szopi folytatódik: szétrötyögöm magam rajta, annyira édes :lol: :lol: :lol: )

Skrisz,
én nem oltatnék bárányhimlő ellen! Vackor még oviban megkapta, és néhány pötty kíséretében 5 nap alatt lezajlott, szinte észre sem vettük! A csoporttárs-barátot meg beolttatták, és ugyanúgy megkapta...

tillidian
 
 


Sziasztok!

Hű,mennyit írtatok.

Baba,gratulálok a kiskönyvhöz :D

Twist,én mindig kézzel fejek,megmutatták hogyan kell,gyors,és kényelmes.Interneten nem néztem hogyan kell,de majd kérd meg valamelyik csecsemőst,hogy mutassa meg.Van 1-2 normális köztük.
Kakit lehet hallani :lol: Én mindig kaja elött cserélek pelust,aztán ha van kaki evés közben,akkor utána is.

Till,bizony fosit rögtön kell mosni,vanish szappan csodákra képes. :D

Vanda,jajj...jobbulást nektek!

Skrisz,végre átaludt éjszaka :D tartsa meg jó szokását :D

Rani,kérdéseket bizony fel kell írni :lol:

Csajok,Balázs 8 kiló :shock: Már nincs mérlegünk,csak mienk,ráálltam vele,kerek 8 volt fürdés elött csupaszon.Ez normális?Nem eszik sokat,átlag napi 5x 140-et.Noémi 5.7. :roll:
Vendég
 


Ja,egy kérdés,mi hason alszunk,Noémi nyugodtan,de Balázs elmocorog,és tegnap meg ma is arra keltem,hogy nyöszörög,kilógott a karja a rácsok között,és nem bírta visszahúzni.Mit csináljak vele?semmit?Csak bosszantó,mert tegnap 4-kor,ma 5-kor volt ez.És biztos aludt volna még,de úgy felébredt,hogy ki is kellett hoznom.Aztán ha már ébren van,éhes is lesz,így meg szétcsúszik a kajálásunk,ami azért gáz,mert akkor a sétát is nehéz összehozni. :evil:
Vendég
 


Nyulasz, majd be fog lassítani a kissrác. Elkezd majd nyúlni. Én is aggódom picit, hogy elég sokat híztunk mostanság, de majd csak elkezdenek növögetni, és mocorogni is. Hálózsákban alszotok?
Egyébként visszatértünk a régi kerékvágásba. Keltünk 2-kor meg 7-kor.

Babim, gratula a kiskönyvhöz! Hogy van a vuk család?

Keny, pocaksimit küldök!

Twist, csak hogy bosszantsalak: egyben vagy még? és kérsz egy kis tejet? boci-boci-tarka.... :lol:

Rani, mikor mész nst-re?

skrisz72
 
 


Skrisz, Vuk nincs. Viszont köhögök. A háziorvos gyógyszert akar (baci van szerinte és antibogyó kell, pl. Maripent ajánlott) én nem akarok gyógyszert.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nagy bűnöm van. 10-kor kelltt volna tízóraiznom 20 ch-t, erre tök nagy éhség kapott el, megkívántam az ebéd spagettimet (50 ch!) és megettem most. :oops: :oops: :oops: :oops: Naná, hogy lelkiismeretfurdalásom van.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babim, éhes az a gyerek. Etetni kell! :lol:

skrisz72
 
 


Baba,
gratu a könyvecskéhez! 8)

Keny,
neked is lesz :wink:

Twist,
most már nagyon bármikoros vagy! :wink:

Rani,
te is közeledsz! :)

Tilli,
na igen, ilyen kakálás is előfordult, ez tényleg vicces :lol:
mostanában nehezebben megy, de az erőlködéses pofi se kevésbé vicces :lol:

Lois,
bejön akkor a savanyú barack is? :lol:
savanyúval nálunk sincs gond, viszont a krumpli tömény utálat. most hagyom vele kcsiit, majd gyümölccsel keverve újrázunk.

Nyulasz,
na ez a kar/láb kidugás nálnuk is megy, rácsvédő sem akadály, és emiatt kel föl :? éjjel a vastag zsák jó a lábra, de délután nem adok rá.

erre tipp vkinek??
(plexit már mégse, a kórházban az volt)


ja, megromlott az összes lefagyasztott tejem :(

egy kérdés: fog milyen gyorsan nő? a kis csücskünk napok óta u. akkora :roll: tán nem is fog?

angel37
 
 


Baba,asszem terhes vagy :lol:

Skrisz,fenébe az éjjeli keléssel :? Rugiban alszunk.

Angel,ja,plexi :lol: Lábunk nem lóg ki :lol:
Vendég
 


akkor csak Maki ilyen csámpás :lol: ki tudja dugni cipővel is :roll:

na, akkor zsák nem segít, karra nincs mit húzni.

leteszem hason hosszába, megtalálom - néha a hátán - keresztbefordulva, egyik oldalon láb kilóg, másikon karjával (jobb esetben) markolja a rácsot, van, hogy fejelgeti :roll: :lol: már legalább felismerem ezt a hangot a bébiőrőn.

angel37
 
 


Angel,most azt találtuk ki,hogy fordítva rakjuk le.Mivel mindig csak bal oldal felé jön,hátha ez segít.A másik oldalon fal van,ott nem tudja kidugni.Persze mi még nem forgolódunk,gondolom akkor még rosszabb lesz a helyzet.
Vendég
 


Eszti hál istennek nem forog. Ahogy leteszem, úgy ébred. Csak a fejét forgatja jobbra-balra.

Angel, első fogacska?

skrisz72
 
 


Skrisz,Noémi sem mocorog,ő is csak a fejét forgatja éjszaka.Balász ilyen sajtkukac :lol:
Vendég
 


Nálunk mindkét lány sajtkukac, mindíg máshol találom őket, mint ahová leraktam.
Gyerekorvos ma azt mondta, hogy semmi jel nem árulkodik arról, hogy korababák lettek. Az izomtónusuk, reflexeik teljesen rendben vannak, de jövő héten megyünk fejlődésneurológiára, kíváncsi a doki is, hogy mit mondanak, ja és azt mondta, olyan, mintha tornáztatva lennének. :D
Alexa a bukására kap Sinlacot, ha nem válik be jön az AR táp. Megvárt ma egy etetést a doki, hogy lássa mit művel a kisasszony, aki persze most egész normálisan evett, csak a tizedét mutatta, na meg bukta ki a szokásosnak. Tudja mikor kell viselkedni! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz,
mondasz vmit, lehet, hogy megfordítom!
egyik oldalon nálunk is fal van, de sajnos odafér egy kis kéz,láb a fal és ágy közé :?
meg hát hol erre, hol arra.

Krisz, Nyulasz,
Maki is csak az utóbbi időben mocorog ilyenformán, régebben máshogy közlekedett ágyon belül. volt darab fa is.
a forgás az ágyban még újabb, ha nem akar aludni, leteszem, máris négykézlábba vágja magát vagy a hátára.
szerencsére este okés, már kaja közben kidől, max. a feje alatt a pelenkát gyűri meg. éjjel tán 2x dugta ki karját.
délutáni alvás a gáz. lehet, hogy soha többé? :shock:

Timi,
ügyesek vagytok! :) :)
sajna én ezt nem mondhatom magunkról, bár a korababaság rólunk se ordít ránézésre, szakember szerint sem :oops: meg hát sokat dolgoztunk a mozgásán.

jaa, ha produkáltatni akarsz bármit, azt juszt se :lol: se jót ,se rosszat!
AR nálunk nem jött be, azt is kibukta, csak kínlódtam vele, hogy ne ragadjon a cuimba, és csak a kakáját fogta :roll: be is fejeztem.
szerintem simán csak falánk, nem is refluxos :roll: :wink:
kíváncsi leszek nálatok!

angel37
 
 


Sziasztok!

Angel igen telnek a napok!! :D

Tegnap jól sikerült a talim a szülésznővel nahyon remélem tényleg nem lesz semmi gond! :roll:

Skisz 12-én megyek nődokihoz és ő mondja mikor kell menni NST-re.
A szülésznőm fogja csinálni szt is.

Ja ma el hoztuk a bababútorokat így nagy szerelésbe vagyunk. :D
Megye ránézek apára mindent jól csinál e! :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok! Sajnos ma sem tudta megmondani mikor szülünk. Még várunk.... Csütörtökön újra NST és akkor lesz méhszáj vizsgálat is és kitalálunk valamit, azt mondta. A NST fájásokat mutatott és reménykedünk, hgoy beindul magától a szülés.
Ti hogy bírtátok a végét a terhességnek, ezt a feszült türelmetlenséget? Én nekem ma 140/80-as vérnyomim volt, úgy izgultam, hogy mit mond a doki. Reménykedtem, hogy azt mondja, hogy feküdjek be és szülünk. De hát nem így történt:(
Vendég
 


Raniko, pont Valentin napra vagy kiírva? De aranyos:))
Jó egy saját szülésznő, olyan jó érzés, hogy nagyon odafigyel az emberre!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz, Angel:

Grétinek is kilóg hol a lába hol a keze az ágyból. A rácsvédő se akadály mert rápakolja a lábát és úgy lógatja ki. Egyre többet fordul hasra megint. Ma adtam neki pici almalét vízzel keverve pohárból. Nagyon szépen itta.


Timi:

úgy látszik ilyenek a gyerkőcök mert Gréti sem bukott amikor a dr.-néni itt volt és meg akarta lesni. Csak szép szolidan.
Nagyon szépek az ikrek!

Baba: Gratulálok a kiskönyvhöz. Nagyon jó érzés, nagyon édes a picur az uh képen.


:)

Twist:

Közel a cél!

Vanda:

Rékának jobbulást és gyógy puszi!

Hanna :

Nagyon édes Olivér!

Rakok fel karácsonyos képet:

Kép Kép Kép
Almát eszek!

Raktam fel új képeket a www alá.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: