Új privát üzeneted érkezett!

Vayacon!
Nagyon várjuk mi lesz tovább nálatok! :) Ti majd most kezditek az egészet ugye?

Én személy szerint örülök,hogy nem kellett végigcsinálni a 6 inszemet.Lombiknál nagyobb azért az esély is és elég megterhelő így is annyiszor hallani hogy negatív! :( Az a sok sikertelen próbálkozás megviseli ám az embert!Mondjuk nálam hál isten csak pár napig tart szomorúság hamar túlteszem rajt magam,de az a pár nap nagyon borzasztó.És ahogy telik az idő egyre nehezebb...Főleg mikor ott ül az ember a negatív teszt után a sírás kerülgeti és akinek meg pozitív lett ott örül melletted.... a szívem összeszorul.Az ember egyrészről örül mert tudjuk nagyon jól,hogy megérdemlik és min megy ott mindenki keresztül de a másik felől meg az van az emberben én mikor élhetem ezt majd át nekem miért nem sikerül???Aki ezt átélte már tudja miről beszélek...
Ma is olyan rossz volt nézni az egyik pár örül,mellette a másik pár szomorkodik.Úgy sajnáltam őket ahogy ott sírtak!Pedig csak "kívülálló" voltam.

Remélem mihamarabb sikerül mindenkinek és végre babaeső lesz! :)
horváth beáta
 
 


Bea! Szóban nem bíztatott a Török, de nekem elég ránéznem és már a tekintete annyira megnyugtat, én még ilyen szimpatikus dokival nem találkoztam. Nagyon jó, hogy rátaláltunk! :D

28-án tényleg rengetegen voltak, de én a plusszos meg a negatív tesztekről nem értesültem (csak az enyémről). Mivel mi mindig szinte utolsónak érkezünk, már mindenki mindenen túl van. :roll:

Amúgy is az elmúlt két alakalommal az az ötletem támadt, hogy társasozással fogjuk elütni az időt. :oops: :lol: Mi a párommal nagy stratégiai társas kedvelők vagyunk, és épp van egy új, amit nagyon szeretünk, úgyhogy ott is azt nyomjuk. :lol: Múltkor az első kérdése az volt a Töröknek, mikor bementem hozzá, hogy "na ki nyert?", hirtelen szóhoz sem jutottam... :lol:

Jó lenne ha januárban sikerülne összefutnunk!
Én most nagyon várom már pirit, hogy kezdődhessen a visszaszámlálás! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Jajj, de buta vagyok Lucuzs, úgy értettem, hogy a Török Doki mondta,hogy ez lesz az uccsó inszem! :oops: :oops: :oops: Remélem hamar jön pirinéni, aztán hajrá előre! :D (nekem a duphaston abbahagyás után 24 órával megjött, bár Te utrot használtál,ha jól emlékszem!?)

Zsó, tisztában vagyok ezzel az előírássall, meg azzal is, hogy a dokik döntik el ki mikor mehet lombikra, és nincsenek kőbe vésett szabályok orvosilag. Nekem van olyan ismerősöm, akit azért irányítottak lombikra, mert nehezen bírta a sikertelen inszemek kudarcait, és kérte, hogy inkább lombikot szeretne a nagyobb esélyek miatt. Pedig ismeretlen eredetű meddőségről volt szó, tehát elméletileg nem volt orvosi indok. Simán elintézte a dokija. :wink:
Drukkolok, hogy sikerrel járjatok, az első lombikkal!

Bea , ez nagyon izgi, ez a long protokoll, kb mit jelent, mikor lesz a beültetés?

Vayacon, de jó, hogy már csak pár nap, és tudjátok, hogy hogyan tovább! Mi itthon leszünk - mint két kis uborka - szilveszterkor. Ma akartunk szinházba menni, de nem biztos,hogy hazaérek...

Csajok, itt január végére, február elejére megint nagy izgalmaknak nézünk elébe tesztelés ügyileg! :lol:
benigna
 
 

 
 

Beni! Reggelre ide is ért piri!!!! :lol: Annyira örülök neki, nem volt sammi barna, és szép élenk piros színnel köszöntött reggel! :lol:

Olyan izgatott vagyok! Mindjárt megyek uh-ra! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bea! Írtad, hogy talán szerdán nincs a Török Tapolcán. Olyankor nem is csinálnak inszemeket meg lombikokat? Vagy a másik doki nyomja? Jó lenne, ha a Török csinálná, úgy jönne ki a lépés! Tőle akarok gyereket! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok csajok!

Végre ide tudtam ülni...beteg az uram :cry: Tiszta láz két napja. Remélem nem lesz ennek hatása az inszemre. Összesezdett valami köhögős bacit vagy vírust, a doki azt mondja szerencsére nem tüdőgyula. Közben kiváltottam én is gyógyszereket. Szegénykém teljesen berezelt, amikor meglátta a dobozokat. Nem gondolta, hogy megint egy rakást kapunk. Persze anno a lombiknál csak egy doboz utrot tudtam kiváltani, mert akkor épp hiánycikk volt. Akkor a sok dobozban a stimus gyogyik voltak, most meg az utro. Most azt látom a férjemen, hogy félt engem az egésztől. Nyilván a depis év miatt ami a lombik után volt. De azt érzem, most nem lesz semmi ilyesmi :D

Nagyon örülök, hogy kudarc ide vagy oda, mindenki bizakodó most! Új év, új lehetőségek! Azt kívánom 2010 legyen a mi évünk csajok!!! :wink:
tapedli
 
 


Sziasztok,

Tapi, jobbulást a zuradnak, mega adag C vitamin 2 napig csodákra képes!!!

Lucuzs, akkor minden szuper! :lol:

Akik buliba mennek, azoknak jó mulatást, akik meg nem, azoknak romantikus, pezsgőhabos szilveszter estét kivánok!

Puszi, Beni.

Kép
benigna
 
 


Csajok! Kívánok mindenkinek kellemes év utolsó napját! És zebrákban, pocakosodásban, gyönyörű babavárásban, csodálato szülésekben gazdag 2010-es esztendőt!:D

2010 a mi évünk lesz :!:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Drága virtuális barátnőim! :D

Én is minden szépet és jót, de legfőképpen mielőbbi babaesőt kívánok nektek! :wink: Vidám szilvesztert, kettesben vagy társaságban és boldog-boldog új esztendőt! :D


T
tapedli
 
 


Én is jó bulizást kívánok Mindenkinek és Bort,Búzát,Békességet,Babát!!!!
Vendég
 


Lányok, kívánok Nektek 2010-re sok erőt, kitartást, erős hitet abban, hogy nekünk is sikerül ebben az évben!

Mert SIKERÜLNI FOG! És ilyen kis bimbó babáink lesznek hamarosan!

Kép

Puszi
Beni
benigna
 
 


Sziasztok lánykák!

Olyan aranyos újévi üzeneteket írtatok, hogy teljesen elérzékenyültem. :oops: Én is hasonlókat kívánok mindenkinek, boldogságos új esztendőt és mellé pöttöm babákat, vagy legalábbis nagy pocakot 2010-re.

Mi 5-ösben buliztunk, életkorilag jó vegyesen voltunk, 22 év volt a korkülönbség a legfiatalabb és a legidősebb (a zuram) között, de ehhez képest tök jól elvoltunk. De azért sokszor eszembe jutott, hogy mennyivel jobb lenne otthon egy kisbabával. :cry:

De nem rontom a hangulatot, én is hiszek benne hogy az idei a mi évünk lesz. Lesz itt sok-sok pozi teszt.

Nekem ma kezdődött kis barnázás, szerintem holnap-holnapután megjön rendesen.

Bea, mi most kezdünk, igen. Már alig várom a 7-ét, amikor kiderül, mi lesz. Hát érzelmileg biztosan nem könnyű ezt végig csinálni, de arra kell gondolni, hogy biztosan összejön egyszer a baba, az nagyon ritka, hogy valakinek egyáltalán nem sikerül. Nagyon szurkolok Nektek, és remélem beindítjátok a babaesőt. :lol:

Lucuzs, drukkolok Nektek is. Török doki tényleg aranyos lehet, amiket írtok róla.

Tapi, jobban van már a párod? Dokinak azért említsétek majd a betegséget szerintem. De reméljük, nem lesz semmi hatása a betegségnek és kezdhettek. Ne aggódj, az inszem sokkal kisebb megterhelés, nagyon remélem, hogy sikerrel jártok.

Bumi, veled mizu?

Lányok, tényleg beindulnak mindenkinél a dolgok, annyira jó. Hajrá, előre a pozitív tesztekért! :lol: :lol:
vayacon
 
 


Sziasztok Lányok! Merre vagytok?

Tapi! Apa meggyógyult már?
Eszembe jutottál tegnap mikor apa szólt, hogy fáj a torka, estére meg már láza is volt. :evil: Ma elküldtem/elment ügyeletre, hogy minél hamarabb kikeveredjen belőle.
Én már nyomom a clostyt, remélem a katonák bírják a harcot a betegség ellen, mert szar lenne ilyenen elcsúszni... :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, hát nagyon sajnálom, hogy a te párod is beteg lett. Ez a sok hülye betegség. :evil: Szorítok, minél előbb kijöjjön belőle, és jobbulást Neki.

Tapi veletek mi újság? Remélem, jobban van Api.
vayacon
 
 


Sziasztok csajok, csak gyorsan benéztem.
Tegnap is akartam jönni, de nem sikerült :( . Takarítottam meg idióta pogácsát csináltam, amit egy évezredig kellett hajtogatni, meg pihentetni :evil: és újra . Vagyis én vagyok az idióta,hogy ilyen receptet választottam! :lol:

Lucuzs, jobbulást a párodnak! Pihenjen sokat!

Többiek!? Hogy telnek az utolsó napok a téli pihenésből!?

puszi
beni
benigna
 
 


Csajok!
Utólag is mindenkinek B.U.É.K.!Látom tényleg mindenkinél beindultak a dolgok! :)

Lucuzs!
Örülök,hogy már nyomatod a clostit!Én is elkezdtem már a decat tegnap.Api nálunk is beteg lett! :( remélem hamar kikeveredik belőle.Mikor mész legközelebb Tapolcára?

Beni!
A longnál decapeptileket szúrok elöször,közben megjön majd a mensim utána megyek felirnak mellé gonalokat és utána lesz majd a beülti.Ahogy számolom kb.jan utolsó hetében lesz a beülti.( a másiknál nincs deca csak gonalok,de kérdeztem Törököt azt mondta ez a long azért "jobb" mert ezt jobban tudják irányítani.) de nekem végülis mindig azt mondja mindegy melyik mert nálam az is jó volt rendben volt minden nem azért nem sikerült.de azért most megpróbáljuk ezt.

Zsó,Bumi???
horváth beáta
 
 


Örület, hogy ennyi apa beteg! :?

Bea! Jól emlékszem, hogy szerdánként nincs a Török? Ha arra a napra esne az inszem, akkor a másik doki csinálja? Vagy úgy időzítenek, hogy a Törökhöz kerüljek?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Nekem ma reggel jött meg genya Piri. :evil: De nem baj, most már minden energiámmal a lombikra koncentrálok (illetve egy halvány kis reménnyel az inszemre). Lombikosok, meg tudjátok írni, hogy kb. mennyi költségre számítsunk? Jöhet priviben is.

Beus, te Apidnak is jobbulást. Vegyük úgy, hogy ez a sok betegeskedés még a tavalyi rossz évnek a hatása, és mostantól mindenkivel csak jó fog történni. :wink:

Jaj lányok kiderült, hogy nekem még mammográfiát is kell csináltatnom a lombikhoz. Remélem, beleférünk az időbe. Nincs valakinek tapasztalata, erről rögtön kapok papírt? Mert akkor még talán belefér a hónap végéig.
vayacon
 
 


Lucuzs!
Szerdán tuti nincs Török. ( azon az 1 nap ) Én csak úgy voltam a másik dokinál, hogy csak UH-on.De ő is kedves doki.Én úgy szoktam "időzíteni" hogy mindig Törökhöz menjek.De ha már nála kezded mindig úgy rendel vissza legközelebb,hogy hozzá kerülj.Ez is tuti mert nekem is volt már úgy hogy ahogy számolgattam pont a másikhoz kerültem volna szerdai nap ( mindig az előző lombikos papírjaimból szokom kiszámolgatni mikor kell mennem legközelebb ) és erre ő előző napra rendelt vissza.De azt nem tudom,hogy a másik doki is csinál-e inszemet és lombikot.Láttam már bemenni a laborba.... De szerintem biztos ő is csinál.Pl. ha beülti pont szerdára esik valakinél???Azt mindig leszívás után 3. napra csinálják.Biztos jó orvos ám ő is.Gondolom Török se dolgozik csak úgy együtt mindenkivel!
Biztos te is Törökhöz kerülsz.Én eddig még mindig nála voltam. :wink:
horváth beáta
 
 


Sziasztok,
az én "apám" is beteg volt,de nem nagyon,náthás volt,de lázas nem.

Vayacon,
a mammográfiánál rögtön van eredmény,ránéz az orvos és már írja is.Én most csak azért nem kaptam,mert 2 ünnep közt nem volt orvos,így csak felvétel készült és majd postázzák a leletet.De mi is láttuk,hogy nincs ott semmi hál'Istennek.A teljes omkológiai kontrollt megcsináltam 2 ünnep közt,sehol semmi vész.Jöhet a lombik!

Bea,
nagyon együtt leszünk majd,reményeim szerint én holnap kezdek,megyek a profhoz és remélem elkezdjük,holnap lesz a 20.napom,pont jó,hogy elkezdjem szurkálni a Decát.
Képzeld,a klinikás topikból valakinek nem sikerült az 1.lombik és azt mondták neki,3 hónap múlva próbálkozhat csak fagyikkal.Neked rögtön lehetett,ugye?Lehet,hogy neki azért kell várnia,mert hosszú protokollos volt?Ki tudja...
Biztos vagyok benne én is,hogy a Török megválogatja,kivel dolgozik együtt.Tuti.De azért megértem,Lucuzs,hogy hozzá akarsz kerülni.Ritka egy szimpatikus ember,olyan megnyugtató.
Vendég
 


Hali lányok!

Hát az én Apim, jó beteg lett :cry: Amióta együtt vagyunk,. ilyen beteg még nem volt. 3 nap egyáltalán nem ment le a láza. Három óránként szedte a lázcsillapítókat és ha nem vette be, fél óra alatt 38 fölé ment a láza. :( Minden volt, vizesruha, hidegzuhany. Még most is köhögcsél, de ez már szárazköhögés. A doki azt mondta vírus, de ne szedje be az antibiotikumot csak ha 3 na után is lázas. Azt mondta, ilyen esetben többet árt egy antibiotikum kúra (a házidokink tudja mire készülünk) mint a lázcsillapító. 1000 mg C vitamint kellett csak szednie, meg köptetőt és 3 liter mézes teát innia :shock: Nem mondanám, hogy nyugodt voltam az elmúlt napokban... De annak azért végül nagyon örültem, hogy a szervezete legyúrte a bajt. :D Így persze szilveszterezni se mentünk, kettecsként voltunk itthon.
Nagyon bízom benne, hogy nem lett semmi bibi a hadseregben.

Nagyon izgis, hogy mindenki startol lassan :D Zsó a kitűnő eredményeknek külön örülök! :wink:
Ápolgassátok a az Apikat, mert nagy szükség lesz mindenkinél most a képességeikre :wink:

Egyébként sajna máris tragédiával kezdődk az év, mert a legjobb barátnőm apukája január 1-jén összeesett és meghalt. 59 éves volt...egyelőre nem tudjuk felfogni, borzasztóan le vagyunk döbbenve. Nem is volt beteges, jó fizikumú erős ember volt. :(

T
tapedli
 
 


Sziasztok!
Én csak a minap regisztráltam és szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehet. Egy másik (hasonló témájú) topikba már írtam tegnap este, de elégé kihaltnak látszik. Remélem itt többen vagytok.
Szóval kicsit magamról: kb 2 éve próbálkozunk eredménytelenül. Volt már régebben andrológusi vizsgálata a páromnak, és az eredmény szerint alacsony a spermaszáma. (most pontosan nem emlékszem mennyi, de megkeresem) És rögtön lombikot javasolt. akor mi nem kezdtük el, mert egyáltalán nem tudta feldolgozni a hallotakat, (a doki hülye címmel) Sok időbe tellett míg egyáltalán természetgyógyászhoz, illetve energetikushoz elment, a problémával.
Ma már hajlandó újra dokihoz menni, és megvizsgáltatni magát, hogy miért nem jön össze spontán a baba.
Nálam oké minden, doki látott, hormonjaim jók. Ja és a 11 éves nagylányom is van (bár nem a mostani páromtól).
Szóval ennyit röviden.
Maca-t és Q10-E vitamin párosítást szedetek a párommal, és a homeopátiás aranyat is fogok neki adni.
A kérdésem az lenne, hogy mostanában költöztünk új kerületbe, itt még nincs nődokim, eddig nem volt rá szükség, a régihez meg nem szeretnék visszamenni. Viszont a BMC-t néztük ki , hogy oda megyünk, hétfőn fel is hívom őket, de nem gáz, hogy nincs nődokim, esetleg beutalóm?? Ott is választhatok orvost?? Ha már úgyis keresnem kell valakit?? Mi a menete a Kezdésnek??
Előre is köszönöm a tanácsokat, válaszokat
Üdv.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi1212
 
 


Sziasztok!

Remélem apikáitok meggyógyulnak hamar!!!

Zsuzsi, Üdv itt a topikban!



Csajok én már most fáradt vagyok, pedig még el sem kezdődött a hét! :evil:

puszi
beni
benigna
 
 


Sziasztok! Kértem uh időpontot Tapolcára. Pénteken megyek. :D

Bea! Ti mikor jöttök? Nem futunk össze véletlenül? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsuzsi,
üdv.itt!(sajnos).
Szerintem biztos nem baj,hogy nincs dokid.Én is államilag finanszírozott helyre járok (SOTE I.Női Klinika),és ott sem kérdezték.
De biztos jön majd Vayacon,ő oda jár és megmondja neked.

Tapi,
hát ez rettenetes!Őszinte részvétem!(az én apám is 59 éves,még nagyon fiatal volt a barátnőd apukája!)
Vendég
 


Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!
Remélem mindenki megkapja azt, amire vágyik, az idei évben!

Zsuzsi!
Üdv köztünk!

Vaya!
Nekem a short kb 80 000 Ft volt. A long kb 90 000 Ft.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

itt egy újdonsült lombikos! :lol:
Elkezdtük,most adtam be magamnak az első Decapeptyl-t!
Ojjé!
Vendég
 


Zsó! Szuper!!! :lol: Drukk hegyek mennek mostantól! :lol:
Én nem vagyok járatos lombikban. Hogyan fog zajlani?

Zsuzsi! Üdv itt! Én BMC-ben nem vagyok jártas, csak annyi tapasztalatom van velük, hogy először oda akrtunk menni, de 2 hónapra tudtak volna csak időpontot adni, így elmentünk Tapolcára. Nekünk sürgős volt.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Zsó, ez nagyszerű, drukkolok ezerrel!!! Majd számolj be róla, hogyan érzed magad a stimu alatt!
benigna
 
 


Zsó,

ez szuperságos! Gratula! :D Remélem hamarosan úgy jelentkezel be, hogy itt egy új kismami :wink: Drukk ezerrel!

Üdv. Zsuzsi! Szerintem sem lesz gond, hogy nincs külön dokid. Ha ez szóba kerül, még az is lehet, hogy ott is ajánlanak. A meddőségi dokik szakterületen mozgó orvosok nem vállalnak szülést és sima beteggondozást. De ha ilyen dokinál kezdtek, tuti intézményen belül fognak ajánlani jó szülészt :wink: Egy meddőségi központba bejelentkezés pedig semmi extra. Az asszisztens úgyis megkérdezi miért akartok oda járni és esetleg bekérik a korábbi leleteket is. Ha elmondod, hogy két éve vártok a picurra, nem problémáznak a beutalón.

Nálunk semmi történés. Api már kevesebbet köhög. Kopp-kopp..
Megklezdődött az év és igen, és máris fáradt vagyok :lol:
tapedli
 
 


Tapi! Jó, hogy apa gyógyul! :D

Bea! Na mikor jössz Tapolcára?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsuzsi!
Üdv.! :)

Zsó!
Ez szupi!Végre te is elkezdted! :) Remélem minden okés lesz nálad!A sok-sok vizet majd nyomasd ám ha ott tartasz!Fontos! Tényleg majdnem egyszerre kezdtük.Én ma tartok a 4. szurinál. :) A fagyi az úgy van,hogy amikor nem sikerül a beülti és megjön utána,akkor abba a hónapba nem,hanem a következőbe lehet fagyira menni( kezdeni).Nem kell kivárni a 3 hónapot mert fagyinál nincs stimuláció ( injekciók ).Csak a 2 beülti között kell kivárni a 3 hónapot.

Amúgy nekünk mikor hogy... mennyibe került.... az első beülti 200 ezerbe lett, a második kb. 130 ezer, a fagyi az 10 ezer mert csak 1 gyógyszert kell kiváltani.Most is kb.120-130ezer körül lesz úgy számolom.Persze attól függ hány injekciót írnak ki.+az utrók.

Luzuzs!
Még nem tudom mi mikor megyünk.Ma vettem be az utolsó fogamzásgátlót.Ha megjön akkor kell telóznom és megmondják mikor menjek.Kérdés hányadik napra jön meg.Ha a 3.nap megjönne akkor az péntek telózok és lehet akkor aznap le is kell mennem mert azt hiszem a gonalt a 3.mensinap kell kezdeni a deca mellé.Reménykedem én is a péntekben.Fú de jó lenne összefutnánk!!! :) Meghát nálunk még apinak is kell mintát vinnünk mert múltkor elmaradt. :( Sokáig azt se halogathatjuk.
horváth beáta
 
 


Sziasztok,

csak egy gyors bekukk, amúgy meló ezerrel.

Zsuzsi, én a BMC-be járok. Kb. 2-3 héttel előbbre kaptam időpontot, de valószínű szerencsém volt, általában többet kell várni. Nálunk is a sejtszámmal vannak gondok.

Az nem gond, hogy nincs nőgyógyászod, ti is választhattok ott orvost, vagy ők is beoszthatnak, ahogy szeretnétek. Mi Skriba Eszterhez járunk. Elvileg kell vinni háziorvosi beutalót, de nem mindig veszik ezt komolyan. Viszont el kell menned majd valahova nőgyógyászati rákszűrésre, ha lombik lesz, én SZTK-ban oldottam meg.

Van egy BMC-s topik itt a babaneten, én is írogatok oda (is), ott sok mindenre választ kaphatsz, tapasztaltabbaktól is. (Mi is most fogunk kezdeni).

Vizsgálatok: nőgyógyászati vizsgálat, hormonvizsgálat (3x kell menni), párodnak 2x spermavizsgálat, illetve lombiknál kell még rákszűrést, mammográfiát csináltatni.

Ezek jutottak eszembe, ha van kérdésed még, nyugodtan.

Zsó, óriási drukk. :wink:
vayacon
 
 


Köszi,Lányok a biztatást!

Lucuzs,
a lombik úgy néz ki,hogy 3-4 hétig injekciózom magam,aztán leszívják tüszőket,benne a petesejteket,összeeresztik a kiskatonákkal és 2-3 nap múlva beültetik.Nálunk az a szokás,hpgy 2 vérvétel van utána kb.2 héttel és a 2.után megmondják,hogy széna vagy szalma.
Vendég
 


Bea! Na megjött piri? Talizunk esetleg holnap? :wink:

Nálunk Bogi 3 nap ovi után megint beteg lett. :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,
sajnálom a betegséget.Pedig megint lehetne szánkózni...
Gyógyuljon meg gyorsan!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Nagyon jó hírem van. Megint rengeteget javult Api eredménye, valószínűleg a Fer14-től. 15 milliós lett. :lol: Ez azt jelenti, hogy mehet az inszem, a hónap végén kezdünk. :lol: :lol: Nagyon boldogok vagyunk és nagyon várjuk az inszemet.

Dokinő még 1000 gramm c- és e-vitamint szedését javasolta. Meg csináljuk még a György-teás programot is, hátha még jobb lesz inszemig.

Képzeljétek kiderült, hogy mégsem kell mammográfiára menni, csak azokat küldik el, akik elmúltak 35 vagy volt a családjukban emlőrák.

Lucuzs, sajnálom Bogit, remélem hamar meggyógyul.
vayacon
 
 


Vayacon! Ezek szuper hírek! :lol: Dejódejó!!! :lol: :lol: :lol:
Húúúú, nagyon beindult a topik! Hamarosan csomó zebránk lesz! Hajrá 2010!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Vayacon!
Tök jó,hír hogy inszemre mehettek.Anno nálunk is pont ennyi volt api eredménye.Egyszer 12,másodszor 15 millió. :) Drukkolok ezerrel!

Lucuzs!
Még semmi jele a pirinek.Pedig holnap max. szombaton elvileg meg kell hogy jöjjön. :( Lehet hogy csak hétfőre rendelnek vissza minket.Csak azt nem tudom mi van akkor ha szombaton jön meg,hogy telózzak akkor????
Amúgy ti hánykor mentek?Ha esetleg mennék könnyen megismersz szemüveges vagyok és fogszbályzóm van.Nem taliztam ott még fogszabályzós csajszival. :lol: ( ez a szexepilem! :) )
horváth beáta
 
 


Bea! Szerintem hívd fel őket holnap, ha nem lesz piri akkor is, mondják meg ők, hogy mi legyen!
Ha jönnél, akkor én meg dugó vagyok (155 cm) és derékig érő hosszú egyenes barna hajam van. Amúgy egyedül megyek, vagy ha nagyon hóhelyzet van, akkor apám elkísér, mert a Laci a Bogira vigyáz.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Lányok!

Vayacon, ezek szuper hírek, örülök, hogy a vitaminok nálatok is javítottak!

Lucuzs, majd mesélj mi volt tapolcán!
Boginak jobbulást kívánok. Az első év az oviban sok gyereknek ilyen, utána annyira megerősödik az immunrendszere, hogy már nem beteg! Legalább amire megérkezik kistesó, már túl lesztek ezeken a kezdeti nehézségeken!!!

Bea, drukk, hogy ma megjöjjön piri, és minden klappoljon!

Tapi, elkezdted már a puregont szúrni!?
Zsó, hogy érzed magad!? Remélem jól viseled az injekciózást és nincsenek mellékhatások!

puszi
beni
benigna
 
 


Sziasztok!
Tegnap megjött a piri, így kértem időpontot a Kaáliba ciszta leszívásra. Január 25-én megyek.
Egyébként meg kezdődik megint a sok sok meló.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lucuzs!
Szerintem ma nem megyek én! :( Nem volt még pirim,kezd barnás lenni ... de szerintem csak holnap jön meg.Végülis holnap lesz a 28. napom.Te majd gyere és mesélj mit mondtak. :)

Bumi!
Remélem hamar mihamarabb túl leszel már ezen a ciszta ügyön és folytathatod. :)

Beni,
nálatok mizu?

Zsó?
horváth beáta
 
 


Sziasztok! Megjöttem Tapolcáról. Hát nem vagyok túl boldog. :?

A jobb oldalamon egy 12 és egy 11 mm-es tüsző, a balon semmi, a mnyh 6 mm. :? Hétfőn kell mennem újabb uh-ra, talán ott már látunk valamit...

Az út sima ügy volt nekem. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


megyek pihenek egyet, mert azért jól elfáradtam :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Vayacon,
ez szuper!!!Remélem,rajtunk is javít majd a Fer14!Hajrá inszem!

Lucuzs,
ezek miért rossz hírek?2 szép tüsző bőven jó egy inszemhez!És a mnyh is jó,vagy neked mást mondtak?

Köszi az érdeklődést,jól vagyok,nagyon jól.Ügyesen szúrom a decát.
Vendég
 


Bumi, szegényem jó régóta szenvedsz ezzel a hülye cisztával. Nem baj, mindjárt itt van január vége, és utána végre mehettek tovább.

Lucuzs, én nem értek hozzá hogy ezek jó eredmények-e, de reméljük, minden jól alakul.

Zsó, szorítok, hogy Nektek is váljon be a Fer. Egyébként kb. 2-3 hónap, mire hat, bár ezt te is biztosan tudod. Örülök, hogy minden rendben, szorítok.
vayacon
 
 


Igazából csak az első pillanatban voltam elszöntyölödve. Azért, mert így mehetek vissza megint uh-ra. Sokkal egyszerűbb lett volna, ha már tudta volna mondani a Török, mikor kell jönni inszemre és kész.

Na de mindegy, most már így alakult. De azért a mnyh vastagabb is lehetne, a 6 mm-től nem estem hanyatt. Na de most tudatosan elkezdtem növeszteni. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bea! Akkor én holnap megint megyek Tapolcára. Nem csatlakozol? :wink:
9-körül tervezem az érkezést... aztán meglátjuk, hogy sikerül. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok csajok!

Lucuzs remélem már nem vagy szontyoli! Minden ok, csak az még a 10. nap volt! Bár értem én , hogy szívesen kihagytad volna azújabb utat egy uh kedvéért. És mit csinálsz a tudatos méh ny.h. növesztés érdekében!? Sok folyadékot iszol?

Bumi, hajrá cisztaleszívás! Drukkolok ,hogy utána ne is jöjjön vissza!

Bea, köszönöm kérdésed, de shemmi. Ugynevezett spontán hónap, amiben már nem hiszek nagyon. 20-n konzultálok a dokival és újabb inszem lesz. Egyébként mi természetesen megtettük a tőlünk telhetőt ebben a hónapban is :lol: .

Szép napot!
benigna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: