Új privát üzeneted érkezett!

Judy! Ha latszik orrcsont es a tarkoredo is normal tartomanyban van, akkor nagy valoszinuseggel nincs gond. Nalunk nem latszott a 14. heten sem az orrcsont es downos is volt a baba. Nekem 1:4-hez volt az eredmeny, a tied ettol majd 20szor jobb. Viszont en rogton elmentem az Istenhegyire m.lepeny biopsziara, mert annak ket nap mulva van eredmenye. Amniot ott nem csinalnak, es az 2 het mulva ad eredmenyt. Nekem Hajdu Kriszta csinalta, profi! Bathorfy is szuper. Hetfonkent csinaljak a lepeny biopsziat, es ha hivod, lehet soron kivul is megcsinaljak. Semmikeppen ne hagyd ki! Akarmit is mondanak a dokik. Seni mas nem ad 100%os eredmenyt, es nehogy a szuloagyon lepodj meg, amikor mar nincs visszaut! Nagyon szoritok, hogy ugy ne jarj, mint en! Szivesen segitek, barmiben, mert sajnos en szemelyesen erintett vagyok :cry:
Vendég
 


Sirki: Betsy véleménye +
Most hány szopi van? Reggel és este? És csak szopi vagy fejsz is?
Én egyiket a másik után hagytam el, fokozatosan, így a tej is zökkenőmentesen igazodik a csökkenő igényekhez. Az utolsó általában az esti szokott lenni, azt következetesen, egyik napról a másikra elhagytuk, ott volt vége a szopinak...Réka jól viselte.
Az fontos, hogy ha egy szopit elhagysz, azt már ne hozd vissza, szóval legyen végleges a dolog.

A cicidnek bizti nem lesz semmi baja, ha a fokozatosság megvan. Ilyenkor már nem szopiznak annyit a gyerekek.

Ahogy látom, Niki készen áll rá...
jaimee1
 
 


A PAPP 0.7-tol jo (de van ahol 0.6-tol veszik jonak). Judynak ez alacsony. Azt olvastam hogy a kovereknel ez az ertek lehet alacsony. Judy nem tudom, milyen alkat. Nekem 0.53 volt, de en vekony alkatu vagyok. Judy, nektek orrcsont is van, igy kicsi a valoszinusege. A HCG erteken belul van. Valaszoltam a prividre!
Vendég
 

 
 

ANGI: Én azt a neten olvastam, hogy mik a normál értékek, de köszi a helyesbítést.
JUDY: Még azt találtam, hogy 35 évesen átlag 1:310 az arány, de az értékeid (bár normál tartományba tartoznak a PAPP A kivételével) azért rontanak rajta, mert "az AFP és az ösztriol értékek 0,84 MoM alatt, az inhibin és a szabad béta-hCG értékek 1,3 illetve 1,6 MoM felett, a PAPP-A érték a 0.6 MoM alatt, míg a nyaki redő vastagságának MoM értékben való megjelenítésekor az 1,5 MoM fölött vannak, akkor mindegyik esetében a Down-kór kockázatának átlag fölé emelkedését jelenti, míg az értékek ellentétes irányban való elhelyezkedése a kockázat csökkenését jelenti."
Vendég
 


Lányok, Angie,

Nagyon köszönöm a pozitív gondolatokat, most nagyon bízakodó vagyok, főleg az alapján amit Angie írt. És igen nagy darab vagyok, 96 kg, és igen én is olvastam, hogy a kövéreknek rosszabbak az értékeik+az is befolyásolja, hogy többedik baba és ilyenkor már nem olyan az anya vére.
A lényeg, hogy ma délelőtt felhívom a Géndiagnosztikát, mert az az ár amit Angie írt nem sok azért hogy ne kelljen heteket várnom az eredményre. Én ilyen 100ezres nagyságokat gondoltam, de ez jóval alatta van. :o :o

Mégegyszer nagyon köszönöm hogy szorítotok nekem. Álmomban sem gondoltam volna hogy ez velem is megtörténhet.
:oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Felhívtam a Géndiagnosztikát, beszéltem Hajdú dr-nővel, de sajna a biopsziából kicsúsztam, egyrészt mert biztonsággal a 14. hétig csinálják + ma volt utoljára biopszia ebben az évben + mivel nekem nagy a súlyom, ezért azt mondta, hogy mindenképpen biztonságosabb a magzatvízvétel. Elő is jegyzett a volt MÁV kórházba (most nem tudom mi a neve)január 5-re és ő fogja megcsinálni nekem. Előtte jól meg is uh-oz.

Amúgy nagyon aranyos volt, bediktáltam az eredményeket és azt mondta, hogy ezek azért nem olyan rosszak mint ahogy képzelem, csak a súly és a kor miatt olyan kockázati szorzóval számoltak ami ennyire rosszra hozta ki az eredményt. :oops: :oops: :oops:

Eredmény 2 hét múlva, akkor leszek 18 hetes, de legalább nem 20-21 mintha csak magamtól hívtam volna az I.sz Női Klinikát, akkor hosszú lett volna a várakozás. :oops: :oops:

AFP-re nem is kell mennem, mert a genetika 100% lesz függetlenül attól, hogy mit hoz ki az AFP, mert lehet, sőt biztos, hogy ott is alacsony lenne és akkor meg mindenképpen kellene mennem magzatvízvizsgálatra. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Na ez az, szerintem Judy, tényleg nyugi, nem lesz ott semmi gond!+++++++++++++++
Vendég
 


Sirkici,
Válaszolva a kérdésedre, most hogy kicsit lenyugodtam, én úgy csináltam, hogy először a napközbeni ciciket vettem el. A reggeli és esti megmaradt. Pár napig húzkodta a pólómat napközben, de aztán rájött, hogy tök felesleges, mert nem kap cicit. Ez ment kb 1 hétig.
Utána a reggeli cicit hagytam el, és az esti maradt.Ezt kb pár napig, amíg meg nem szokta a cumisüveget és a tejet. Aztán amikor nem volt gond a tejci ivással az estit is elhagytam. Persze azért rinyált sokáig, de megszokta. És amióta nem kap cicit azóta alussza végig az éjszakát. Előtte még éjjel is felkelt cicizni, csak hogy bújhasson egy kicsit. :lol: :lol: :lol: :lol:
Bibi,
A Jó Isten beszéljen belőled. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy! Ha Hajdu Kriszta azt mondja hogy nincs ott akkora gond, akkor hidd el hogy NINCS IS! Nekem nem mondtak ilyeneket, hanem csak csovaltak a fejuket. Ok tutira kiszurjak a hozzam hasonlo eseteket. Az amoiot is a legmegbizhatobb ember fogja csinalni! Nyugi!
Vendég
 


Sziasztok!
Végre sikerült visszaolvasnom, tényleg igaz a mondás, hogy aki korán kel, aranyat lel... :) Nagyon szépen köszönöm Betsynek, Jaimeenek és Judynak is a tanácsot, jól haladunk a leszoktatással, Nikici egyre többször válassza a cumisüveges megoldást. Vasárnap cicizett este, sokáig is, éreztem, hogy egy kicsit hiányzott neki, de azután hétfőn meg tegnap cumisüvegből kérte ismét. Meglátjuk ma mi lesz?! Egyébként még Jaimee kérdésére válaszolva már csak este volt szopi az elalváshoz kellett, tej már biztosan nem volt sok.

Betsy,
Jó a szánkós kép, látszik, hogy élvezték a fiúk. Igen, felénk is esett a hó, szánkóztunk is Nikivel, sőt, szánkóval mentünk mindenfelé bevásárolni meg ilyenek, nagyon tetszik neki, szerencsére. Én imádom a havat, remélem lesz még az idei télen bőven belőle, mert például még hóembert nem is jutottunk oda, hogy épitsünk. Niki nem sokat beszél, sőt, szerintem majdnem, hogy mondhatom, hogy semmit, mondja, hogy anya, mama, apát tudta valaha mondani, de mostanában nem akarja, nyinyi (az a macska), be (olyankor használja, ha valamit beleteszünk valamibe, vagy bebújunk valahova, tehát a be ragot amikor használjuk), meg néha mondja az első két betűt, ha mi mondunk vagy kérdezünk valamit, például ha megkérdezem, hogy mit kér enni margarint vagy szalámit, akkor mondja, hogy ma meg mutat is rá és bólogat. Úgy kb ennyit, bár már várom, hogy beszéljen, de szerintem ő is olyan lesz, mint az uncsitesója, nem sokkal a két éves szülinapja előtt kezdett el beszélni, de akkor hirtelen mindent mondott, tehát rendesen beszélt.

Gyabi,
Szegény Bandita, látszik, hogy meg volt fagyva. Tényleg jól megúsztátok a bakancsokat!

Judy,
Nem semmi amin keresztülmentél, de biztosan minden rendben van/lesz, nyugi! Meg tényleg annyi minden befolyásolhatja az eredményt. 5.-re nagyon szoritok, és az olvasottak alapján nyugodj meg, ha Angie azt mondja, hogy az a doktornő ilyen jó, és ő is nyugtatott, akkor biztosan nincs gond. Még nem hangosan, de gratula a kiscsajhoz, milyen szép is ez, két fiú, két lány... A pé figyelésről meg már megint ennyit... hiába, oda lyukadunk ki, hogy csak a lombikkal lehet befolyásolni a baba nemét...
A kép meg nagyon jó, főleg a második képen nagyon szépen látszik a babóca!
Emlékszem, hogy neked hirtelen kellett abbahagynod a szopit, mert gyógyszer kellett szedned, ugye? Meg hogy Barbika is nagyon cicis volt, de legalább azóta átalussza az éjszakát, a rosszba a jó. Nikinek igyesen az elalvás megy nehezen, most megissza a tejcit, azután meg még egy-másfél órát ugrál rajtam, mire már elmondom neki százszor, hogy elmúlt 11 óra is, és hogy legyen szives aludni, akkorra odabújik, és elalszik egyik pillanatról a másikra.

Nemtudom mennyire tudok jönni az ünnepekben, igy előre is MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK, LEGYEN NAGYON SZÉP ÜNNEPETEK!
sirkici
 
 


Éppen most másoltam át a fényképezőgépről a képeket, teszek fel egy párat:

Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


Sirki: nagyon szuperek a képek...olyan igazi csajos! Szánkós kép tetszik a legjobban...mondjuk a darálós sem semmi... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Kép
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK NEKTEK ÉS SOK-SOK FELEJTHETETLEN PILLANATOT A KIS-NAGY CSALÁDDAL!!!

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Kép

Áldott karácsonyt és boldog készülődést mindenkinek!!!!

Sirki: Csodaszép nagylányod van! :P
jaimee1
 
 


ÁLDOTT, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!


Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES ÍRÓ-OLVASÓ ÜZEMMÓDBAN LÉVŐ BARÁTNŐMNEK!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


NAGYON BOLDOG, MEGHITT, SZERETETBEN TELJES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!
Kép

Kép
arikon78
 
 


Boldog békés karácsonyt kívánok mindenkinek :!: :wink:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Boldog karácsonyt csajok!
Vendég
 


Sziasztok!

Betolakodóként, de én is szeretnék nektek szép ünnepet kívánni és a fa alá sok szeretetet és egészséget küldök!

Kép



www.albertiria.freeblog.hu

babszika
 
 


Kép


BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

KépKépKép
bambika
 
 


Kép
Vendég
 


Utólag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Remélem, mindenhol szuper volt a karácsony.

Arikon: Olvastalak a Kaálisban. +++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.02.08 14:35-kor.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Jaimee: nagyon jók a képek...remélem csepplányod megbocsátja, de nekem most a pocakkép tetszik a legjobban. Nem semmi, hogy mekkora pocakod van. Legalábbis nekem 22 hetesen teljesen lapos...akkor még kocka...hasam volt. Jól érzed amúgy magad???

Remélem mindenki lassacskán jelentkezik...dobok én is képet:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Nagyon édi Benedek!! (mint mindig):wink:

Köszi! Imádom a pocakom!!!!!!!!!! :oops: :oops: :lol: Kockahasam meg sose' vót, sose' nem is lesz ebben az életben. :lol: :lol: :lol: Már a 15. héten is gömbölyödtem. Túl a hájamon. :wink:

Jól vagyok, köszi, kb. mint Marci Hevesen, az idő meg csak repül... :shock: :shock: :shock:
jaimee1
 
 


Tényleg...még nem is kérdezetm...Ti megkérdezitek a nemét kettecskének, vagy meglepi lesz? Nevek???

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! :wink:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Jaimee,
Nagyon szép a pocakod, tudjátok már hogy fiúcska vagy kislány? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Kép
Vendég
 


B.Ú.É.K
sirkici
 
 


Nagyon boldog új évet kívánok!

Kép
arikon78
 
 


Arikon,
Kezem csuriban érted holnap. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Bíbi: nem tudom jól gondolom e, hogy jól jönne ez a piros gyüjteménybe!!!!! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


BIBI: Nagyon boldog szülinapot!!!

Kép
Vendég
 


Bíbianyunak nagyon boldog születésnapot!

Kép


BUÉK mindenkinek!!

Arikon: ++++

Judy: Még nem. :) Drukk a keddi naphoz! ++++

Gyabi: Szeretnénk tudni már a nemét, talán a jövő héten ki is derül. Hogy mi lesz a neve, azt még nem döntöttük el.
jaimee1
 
 


Bibi,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :lol:

Arikon,
drukk!!! ++++++++++++++++
sirkici
 
 


Bibi,

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Bíbi!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!


Judy, Jaimee, Sirki,
Nagyon köszönöm Nektek a drukkokat, már eléggé izgulooooook! :roll: :)

Kép
arikon78
 
 


BUÉK Mindenkinek! És köszönöm szépen a köszöntőket is. :lol:

Arikon, drukk megy innen is, gyere máááááár, mesélj!

Jaimmemami, ekkora csudaszép pocak! Tök irigy vagyok! :lol: :lol: Akkor siker volt a konyha is, látom. :lol:

Gyabi, milyen helyesek vagytok a fiaddal! (Hasonló a fánk :lol:)

No, egye fene, dobok egyet én is:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Bal oldalon 3, jobb oldalon 4 tüsző van, a legnagyobbak 10 mm-esek. Mondta doki, h. a mennyiség nagyon jó, sőt valszeg több is van, csak nőniük kell! De még az elején vagyunk, most tartok a 6. napon. Azt is megbeszéltük, h. növeljük újra 150-re a gonalt. Kedden megyek újra uh-ra és akkor beszéljük meg a továbbiakat. Addig kérek sok-sok tüszőnövelőt!!

Bíbi nagyon édes!!!! Mi volt a zsákban?

Kép
arikon78
 
 


Arikon:itt is meg ott is, meg mindenhol, tudod... +++++++++++++++++
csnóri1
 
 


Arikon: meglepi :lol: :lol: :lol: ( Amúgy egy nagy ronda fekete zenélő madár, meg építőkockák). És ez az, csak így tovább, csak növesztgesd szépen őket, sok sok drukk!
Vendég
 


Arikon,
Örülök a szuper mennyiséghez, és még csak a 6. nap! :shock: :shock:
Lesz ott még kistesóra való mennyiség is. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


OLIK: Nagyon boldog 2. szülinapot kívánok Tündinek!!!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

ARIKON: Mennek a tüszőnövelők! De úgy látom, nem lesz itt gond, mert már most szép nagyok! Gyere majd holnap a hírekkel!

HENI: Hogy telt a karácsony? Miket kapott Alexi? Képek? Ciklusban hol tartasz? (lehet, nem jól írtam be a tábliba..)

CHRISSYY: Martinnak tetszett a karácsonyfa? Mi a kedvenc játéka? Képeket nem raksz fel? Olyan kíváncsi vagyok, most hogy néz ki Martin! Könnyen ment ma reggel bölcsibe a hosszú szünet után?

JAIMEE: Gratula a félidőhöz, gyorsan elszaladt. Pocakod szerintem már szép nagy, hegyes (fiús..)Látom Rékánál nagy sikere volt a konyhának! És a szilveszter hogy telt? Nem félt a tüzijáték, petárda hangoktól? Nagyon édes a kis kötényében Réka, sütöttetek már együtt valamit? Ma hányra mész UH-ra? Este megint? Képet feltétlen kérj!

JUDY: Már csak 1 nap, és túl leszel az amnión. Remélem, nem izgulsz nagyon. Nem fog fájni. Tudsz majd pihenni utána? A karácsonyi képeiteket már láttam az iwiw-en, úgy látom, sikerült eltalálni mindenkinek a megfelelő ajándékot.

MIRCI: Hogy vagytok? Fiúk? Képek?

NIKI: Te is jelentkezz! Mesélj magatokról! Boldog 4. hófordulót Alexnak!

GYABI: A képeket már aznap láttam, mikor felraktad az iwiw-re, és pont ez a fekete inges volt a kedvencem, amit is megmutattál. Ezen a képen olyan komoly nagyfiú már Beni. Melyik ajándék lett nála a sláger? Szilveszterkor meddig bírta ébren? Vagy mentetek valahova?

BIBI: Milyen volt a cirkuszban? Megfelelő volt a hőmérséklet? ;) Nagyon szép ajándékot kaptál Bibitől a szülinapodra, egy anya számára nincs is ennél szebb! Nagyon csajos ebben a ruciban Bibi, ő is egyre nagylányosabb!

SIRKICI: Huncut kis mosolygós Nikilány hogy van? Karácsonyi fotók?

BAMBIKA: Hogy vagytok? Hógolyózás, szánkózás volt az ünnepek alatt? Gergő is élvezte?

CHRISTELL: Nagyon eltűntél! Ha erre jársz, mindenképp írjál pár sort!

OLIK: Hogy teltek az ünnepek? Anyukád itt volt Nálatok? Képek? Szülinapi bulit mikor tartjátok?

NÓRI: +++++++++

ANGI: Szilárdról nem mutatsz fotót? Biztos nagyon aranyos kisfiú!
Vendég
 


2010. január 4. hétfő

Kép Kép Kép
Vendég
 


sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, nagyon félek a holnapi naptól, nagyon nem találom már a helyemet. :oops: :oops: :oops:
És még csak most jön a neheze, a várakozás az eredményre. :oops: :oops: :oops:

Jaimee,
Drukk a mai uh-hoz, remélem már megmutatja magát a picuri. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Arikon: ++++++++ Hajrá tüszőcskék!

Judy: ++++++++ Minden rendben lesz, meglátod!!!!!

Olik: Boldog szülinapot Tündinek!

Betsy: Nem, mostanában főleg a macskáknak melegítünk tejet, vagy magunknak kakaót főzünk. De Réka szokott csirkét sütni, répát főzni stb....Nagyon klassz kis konyha, meglepően realisztikus effektjei vannak. :-)

Szilveszterkor már megszokás, hogy egy baráti házaspárral töltjük az estét, most is így volt. A lányok között csak 7 hónap van, úgyhogy ők érezték magukat a legjobban. És ti? Voltatok valahol? Ótó a régi már?
jaimee1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?