Új privát üzeneted érkezett!

Meg egy gyors megjegyzes, mert Orsi uzijet nem lattam:

Orsikam, nincs ven fejed, max kisse gyagya vagy, de ezen NEM ront sem a fekete haj, sem mas!
Viszont igy hogy mondod, el tudnalak kepzelni egy olyasmi szoke arnyalattal mint ami Hajni eskuvoi fotojan volt. Szerintem szep lenne!
:D Igen, bevizualtam. Vagy esetleg meg egy enyhe melirt is bele, de az osszhatas ne legyen szoke, inkabb olyan lagy, vilagosbarnas. :D

Tenyleg, miota vagy fekete?

(Az en hajam sem szep mindig, mivel csak egyszer mosom egy heten, az utolso napokban mar kezelhetetlen, all a fejemen mint egy golyafeszek.) :mrgreen:

Na telleg (!) megyek !!!! Patrik ehen hal itt nekem....

sünciboglya

hüm, nem ér. Mindenki áradozik a tegnapról, én meg még az őszimet sem tudtam meginni! :cry:

Én is jó füstös lettem, pedig fél órát sem voltam. :?

Hajni: nekem is a mozi jutott eszembe. Itt is megnézhetjük, csak nekünk nincs meg a 2. rész.
Akit érdekel jöhet hozzánk mozizni, belőjük a a kivetítőt, csinálunk pattogatott kukit, nacsót, a hálóból csinálunk egy gyerekszobát és kész is az itthoni mozi :lol:

Januári edzésben én is benne vagyok, apa megjegyezte hogy plötyi vagyok! :cry: :cry: :cry: Ő meg dagi! :twisted:

Ja és mi ez a csoki száműzés???? Ezt remélem nem komolyan mondtátok?????? :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Hajni!
Ez tényleg nagyon hasznos.

Csajok!!!
mogyoróval, dióval, mandulával tényleg nagyon vigyázni, nagyon hasznosak, de könnyen fulladáshoz vezethetnek, ne kapja a gyerek csak ülve, ne rohangálás jövés menés közbe!!!
Nekünk egy ismerősünk gyereke fulladt meg tőle!!!
Azóta ha ilyet eszik Dorina még a száját is kiöblítettem ahogy befejezte a magvak evését!!

Cora járat kipipálva:)))))
Vendég

Bakker Mia!

Most aztán feladtad a leckét! :shock:

1 órája csak a képeket nézegetem és agyalok mi legyen a hajammal! :oops:
De arra jutottam, hogy tényleg meg kéne válnom a feketétől!
Fekete kb 10 éve vagyok, amikor terhes lettem Bubuval, akkor elkezdtem leszivatni, és jó pár alkalomtól sikerült is egész világos árnyalatot elérni. Persze nagyon randa volt a világos csíkokkal, és a vöröses árnyalattal!Viszont akkor tök hosszú hajam volt!
Visszanéztem a fotókat és 2003-tól fokozatosan sötétültem be, hónapról hónapra egy-egy árnyalattal és 2004 decemberére lettem megint feka!
Szóval két évig nem voltam fekete. Viszont annak is már 5 éve!
Kép Kép Kép
Vendég

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok! Délután még napsütéses jó időben sétáltam Lilivel most meg nagy pelyhekben esik a hó!!!! :shock: :shock:

ZsAndi: hát a dióféléktől én is félek. Azt hiszem jó ideig nem adok neki egyben. :roll:

Orsi: így elnézve a képeket szerintem ez a mostani fazon és szín a legtutibb!!!! Ez így annyira illik az egyéniségedhez!!!! :lol: :lol:

Brigi: 10-re menet készek leszünk. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini: Párod megzakkant?????? :evil: :evil: :evil: HA én olyan csini vékony lehetnék, mint TE!!!!! :roll: :roll:
Orsinak megvan a második rész! :lol: Csak az a kérdés este 9-kor hogy jutok el hozzátok? Max. befogom Apósom! :twisted: Épp most adta ki utázba, hogy bepácolja a malacot én meg szilveszterkor süssem meg. :o Ja és beáztatta a lencsét. Na de ma még minek????? Azt nem elsején szokták enni?????

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok,

Egy utolso alvas elotti bekukk...

Orsi, nekem tetszik amit osszemontazsoltal. EGyebkent en anno ugy indultam a szokeseg fele hogy eloszor melirom lett... az a barna hajamtol (ami most is van) kicsit vilagosabb arnyalatu voroses volt. A masodik melir (kb 2 honap mulva) mar picit vilagosabb es hamvasabb volt. Ra 3 honapra jott a kovetkezo melir es akkor mar sok szinu volt a hajam. Azt mondtak sokan, hogy eletemben akkor volt a legszebb szine. Vilagos barna, de a szelid, hamvas fajta, icipici vorosebb arnyalatokkal. Van meg fotom valahol, be kene valahogy scan-elnem.... Tenyleg szep volt az a szin. Csak en "elszokultem" utana mert untam allandoan meliroztatni jarni (2-3 havonta mentem es felvaltva tettek sotetebb vagy vilagosabb szineket ra hogy sok szinu maradjon de csak arnyalatnyi kulonbseggel.)

Szilveszteri kaja: Na mi magyaran mondva c@rban vagyunk, fogalmunk sincs mit fogunk venni.... a Teletal, ahonnan rendelunk kajat, nem szallit ilyenkor, majd csak januar 4.-tol, en meg a pizzaert nem vagyok oda amit hazhoz szallitanak... fozni tuti nem fogok :D:D:D (a konyha nalunk disznek van) Na majd turok valamit a melyhutobol... ott mindig szoktak lenni csodas cuccok. :)

Lencse ujevkor? Az nem rossz. Szeretem es egeszseges is! :) Hehe, belegondoltam hogy az emberek jo masnaposan talan nem is tudnak enni semmit. :D

En egyet tudok biztosan mit NEM eszem ujevkor..... CSokit... :( De megfogadtam, igy betartom! Bele akarok ferni ismet a farmeromba es Orsi is megigerte ha nem csokizom akkor csinal nekem cellulit kezelest! Ugye Orsi?
;)

na joejt, en Lhullok aludni! puszka

sünciboglya

Hajni: esik a hó????? hol???
Elmegyek én érted! ezen nem múlik! :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi: te ho, csinálsz ilyen hajas képet??? én is meg akarom nézni milyen haj állna nekem jól! :P

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!

http://www.femina.hu:84/frizuraproba

Megnéztük Apival az Alkonyatot, jaaaaaaaaaaaaaj de jóóóóóóóóóóó film! Köszi Hajni! :D
Vendég

Hajni!Gyere,gyere,gyere drága cimborám! :)
Milyen csini volt Lili! :)

Mimi!Hogy bekuporodott Szabi Regi mellé! :) Csak én látom úgy,hogy mennyire hasonlít a két gyerek egymásra?

Lini!Szeretnék olyan plötyi lenni,mint Te! :roll:

Én voltam vörös is meg szőke is.Majdnem fekete is,csak az valamiért nem maradt a hajamon.Talán nem is baj. :)
Megtaláltam a neten a Szeretem a testemet.Most azt nézem.

És: :)
A szaloncukor ősét, a fondant cukrot a 14. században a franciák találták fel. Magyarországon a németek közvetítésével terjedt el a 19. században.
Eleinte házilag állították elő, majd a 19. század végén a Stühmer csokoládégyár és a Gerbaud cukrászda gépiesítette a készítési folyamatot.
Ma gyakorlatilag csak a magyarok díszítik a karácsonyfát szaloncukorral, ezért ez a termék hungarikumnak tekinthető.

jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelt! :D

Brigi, micsoda szaloncukor szakértő lettél! :lol:

Bakker nagyon kemény fekete hajból mást csinálni! :(
Januárban elmegyek a fodrászomhoz és megvitatom vele a témát!
Lehet elzavar, hogy növesszem le! :?
Hogy lehet lenöveszteni egy fekete hajat???? :shock:
Én arra gondoltam, hogy melíroztatni kéne és visszafesteni barnára.
Most mindenhol azt olvasom, hogy öregít a fekete! :?
Hááát valjuk be, 30 felett vagyok, nincs ezzel baj, de lehet hogy bele kell törődnöm, hogy a feketéből kiöregedtem!Lehet most még elmegy, de 1-2 év múlva már bizti nem! Ne akkor kezdjek el kapálózni!
Most amúgy is rövid a hajam, túl sok vesztenivalóm nincs! :wink:
max. 4 hetente járok fodrászhoz, mindig halványít rajta egy kicsit, közben vág is a végéből! Nyára még lehet akár jó hajam is! :lol:

Más!

Tegnap a barátnőmtől olyan szupikirály társasokat kaptak!
Fruzsi kapott egy riszáló százlábút, de csak este próbáltuk ki, mert kellett bele elem!
4-en lehet játszani vele, Bogi is tudja használni! Én annyit röhögtem, játék közben, hogy nem láttam semmit a könnyimtől! :lol: :lol: :lol: Naná hogy carrá vertek a gyerekek! :wink: Bogi meg csúcs, ha nem sikerül felraknia a csipesszel a golyót akkor megállítja a riszálást és miután felrakta visszakapcsolja! :wink:

Ma jönnek sógórnőmék, egy digitális képkeretet vettünk neki, tegnap 1 órán keresztül válogattam a képeket rá!Mindig panaszkodik, hogy nem küldök képeket a gyerkőkről! Most ráraktam többszáz képet! :wink:

Szilvike! Majd hívlak, hogy megbeszéljük a holnapot!
Mit szoktatok enni szilveszterkor?

Andi! Mentek ma sétálni? Megnéznéd nekem, hogy nyitva van-e a Biotech üzlet két ünnep között? Nem akarok palira odamenni, mert nem tudok ott megállni kocsival. :( Fogytán van a shakem.

Mia! Vegyél festéket és szólj és felmegyek valamikor befesteni! :wink:
Igen csinálok Neked cellulit masszázst, de tényleg vissza kéne csöppenned a régi énedbe és a tudatos táplálkozásba! :wink:
Ha kell mindenben segítek!Mindenre van valami ötletem! :wink:
Én sem alkatilag vagyok 60 kiló! :(

Na megyek összeszedem a lakást, magamat és megyünk át sógórnőmért!
Vendég

Szasztok csajok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert szarakodott a net :evil: lasabban jött mint kellett volna, a párom felhívta őket aztán csomót kötöttek rá, ááááááá, olyan bénák ezek. Aztán mire sikerült netet csiholni.... borzasztó! :evil:

Mimi, mi az a müller? Nekem kellene valami jó mosópor, mert a fehér cuccaink katasztrófák, én nem értem, ezek a hiperszuper mosóporok sem szedik ki a foltokat! Lili zoknia olyaaan.... a konyharuhákról nem is beszélve!
Olyan sokat változott Regi! Kis vigyori, nagyon ari!!!!
Gratula a barátnődéknek!!!! Most nagy az öröm! Nálunk is volt... Bubó is nehezen jött össze....

Zsand, mosószódát hol lehet venni? Attól fehérek lesznek a cuccok?

Gabi, buék Nektek is!!! Jó pihit!!!!

Fotók: egész jók lettek... bár a fejemet ki kéne cserélni... :wink:

Orsi, de furi vagy hosszú hajjal.... Tedd csak vissza azt az esküvői fotót!!!! Most is nagyon jól nézel ki!
A barna nagyon jól áll Neked!!!
Mi zsugáztunk tegnap a skacokkal, tök jó volt :)

Haj: én saját szőkén kívül vörös voltam, olyan barackos, azt nagyon szerettem, imádom a vöröset...

Mia, de jó, hogy párod meg tudta menteni az adatokat!!!!!

Lini, Te plötyi? Nem lát a szemétől a párod? Olyan csini vagy!!!!!

Hajni, annyira szép vagy az esküvői fotón!!!! Annyira cuki Lilibaba!!!!

Megyek, mert lassan megyünk vásárolni... Orsi majd hívlak!!!!!
sylph

Sziasztok!

Szilvi!
Nekem is szürkék voltak a fehérek, aztán elkezdtem úgy mosni, hogy kimostam egy rövid programon őket és még egy mosás abba raktam a fehérítőt, eleinte a Domestosnak a fehérítő porát és most a csodaszódát használom, karácsonykor anyum még meg is jegyezte, hogy milyen szépek a fehérek:)))

Mia!
Csinálj lencsefőzeléket, nagyon egyszerű, hamar kész van.

Csajok!
Én szoktam lencsefasírtot csinálni a mindmegettéről és nagyon finom, nálunk nagy sikere szokott lenni.

átmegyünk Diósdra korizni majd még jövök
Vendég

Jó reggelt sziasztok!

Orsi!
Nekem spec nagyon tetszik így a hajad ahogyan van.Lehet jó lenne világosabban is de én elképzelni sem tudlak úgy.Azért valljuk be,az ennyire sötét fekete nem áll ilyen jól mindenkinek mint neked :lol:

Szilvi!
Konyharucikat dobd bele egy jó nagy lábosba,tegyél bele mosószert ,kis mosogatószert is,és főzd jó 1órát,mikor már gusztustalan a víz öntsd le és tény rá friss tiszta vizet és megint mosószer mosogatószer.Most már elég fél órát is főzni.Vigyázni kell mert az elején kihabzik a víz ha nagyon forr.És a szabi pamut pólóit is ki szoktam így főzni.Arra kell csak vigyázni,hogy a színes engedheti a színét,viszont ha csak enyhén enged az nem fog.
Nekem így tök szépek a konyharuhák,és a Szabi dzsuvás pólóiból is kijön a folt.. :lol:

mimi12

ZsAndi!Lencsefasírt???Tök jó lehet.Majd kipróbálom én is.
Mi amúgy havonta 1-2x eszünk lencsét,meg sárgaborsót.Mi nagyon szeretjük ezeket és tök egészségesek :wink:

mimi12

apa lement Lilivel sétálni. Az én feldatom a takarítás, rend rakás. Erre van 1 órám!!! :shock: Szerintem 2 nap is kevés lenne! :twisted:
ááááááááááááááá
rohanok páááááááááááááááááá

Lini
Kép
kicsi lini

itt találtok lencsés recepteket, mindenki tud kedvére válogatni!!

http://mindmegette.hu/kereses/recept/lencse?p=1
Vendég

Sziasztok ! 

Latom tegnap ejjel ismet bagolykodtatok. Elgondolkodtam rajta
Hogy at kellene varialnom Patrik napirendjet mert igy nem tudok fenn maradni ameddig nekem “naturalisan” jol esne. Ez a dolog meg fejlesztes alatt van egyenlore…

Orsi: nem kell lenovesztened! Nekem is fekete volt az elso melirozas elott. Az a lenyeg hogy 2 havonta menj fodraszhoz es egyre tobb csik legyen benne ami vilagosabb, cask picivel. Ez nem rohasztja szet a hajad es gyonyoru amiikor sok szinu. Mert ugye a tincses melirt nem lehet kivalogatni hogy ne keruljon ugyan az sorra ketszser. Ezert alakul ki az a szep szin. Ha ugy csinalja hogy a csikok ne legyenek szokek akkor nincs gond. Szerintem elvallalja. Egyebkent voltam en mar feketebol szoke… 3x festettem (!!!) egymas utan (egy napon!) es abbol olyan vilagos narancs szin jot ki… (Otodik elem, Lilu hajszin kb.)
3 napra ra ismet festettem, akkor mar szokebb lett… Azt inkabb nem emlitem meg hogy mennyire tettem tonkre a seromat. :D
De hat fiatal voltam es boho…. (vagy inkabb orult!!!) Amikor rossz kedvem volt mindig festettem. (vagy vagtam….) Mostranra mar csak a vagas maradt meg es nem hangulatfuggo. Amikor mar megorulok a hosszusagatol akkor nekiesek. (Huh, de jol esik nyesni!)
Ja, meg annyit, a szemed szine nagyon jol harmonizal a vilagos hajhoz es szerintem olyan babassa tenne az arcod a vilagosabb haj. Most egy Amazonhoz hasonlitanalak, a vilagos hajjal pedig olyan Holywood-os leszel :D
Ilyen arnyalatokra gondoltam...
Kép

Hajam festese: Koszonom szepen elore is a fastest, orokke a rabszolgad leszek ha megteszed! A festeket osszekaparom az ev elejen valahonnan. Van egy bizonyos amit kineztem, sajnos nem tudom hol lehet kapni, de ha nincs olyan akkor marad a jo oreg Loreal, ami mindig bevalt eddig. A lenyeg hogy egyforma szinu legyen a fejemen a haj es selymesse tegye, akkor majd 3 honapig ismet elmeny lesz fesulkodni… (most leginkabb egy lo kefelesehez lehetne hasonlitani amikor nekiallok a sorenyemnek)
Cellulit masszazs: Elorehoztam a csokitilalmat, tegnaptol kezdtem. Igazad van, minel elobb elkezdem annal jobb. Mostanra jutott el a tudatomig hogy valtoztatni kell! A segitseget koszonom! Mindenkinek konnyebb ha egy kedves barat all a hata mogott es segit. (engem pl. ostorral kellene kergetni a haz korul amikor csoki jar az eszemben.)

zsAndi: Apa nem eszi meg a lencset en meg nem tudom megemeszteni.  Meg a voros lencset sem. 

Most ennyi..... en L. :D

sünciboglya

Sziasztok!

Tök jó volt ma Brigiéknél! :lol: :lol: Mire hazaértünk Apa is itthon volt és holnap sem megy már dolgozni! Hurrrááááá!!!!!

Brigi: lottóznom kellene.... Lili negyed órát aludt pedig arra sem ébredt fel, hogy levetkőztettem. :? Most meg tök nyügi de nem akar aludni, APával akar játszani.... :roll:

Juhhhéééééé!!! Apósom bejelentette, hogy a szilvesztert a nőjénél tölti!! :lol: Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok !!!

Nagyon szupik lettek a bulis képeitek nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni !!!(igaz csak Orsit ismertem fel ) :oops: :wink:

Orsi

Szerintem is nyugodtan kirakhatod az esküvői képed én simán felismertelek rajta !!! :wink:
Gyönyörű kék szemét kitől örökölte Bubu ???
Nagyon jól nézel ki azokon a képeken is !!(női szemmel a bók többet ér) :wink:

Usziba pestre járunk a XI-be.

Óra miatt apuka volt pipa nekem kellemetlen volt, hogy selejtes ajit kapott tőlem !! :oops:

Zsand

Lencsefasirtot lehet én is megpóbálom !!! :wink:

Mimi

Konyharuhákhoz én még egy kis hypot is szoktam önteni a mosópor fehérítésekor. Plussz az edények kifehérítésekor is a vízbe és úgy forralom fel. :wink:

Mia

Mindkét hajszín nagyon jó !!!

Lini

Neked kellet volna sétálni menni és apának takarítani hátha neki elég lett volna az egy óra !!!Hi-Hi-Hi !!! :lol:

Annyira édes Tomika hallom, hogy kérleli apját: Édesapuka kérlek szépen-hát ne engedjen valaki ennek a kérésnek !!! :wink:

Utolsó pillanatban megkötöttem Opel biztosítását a neten !! :oops: Kép Kép Kép

Kép
kditke

na csak kitakarítottam :D
Igaz mire hazajöttek csak a nagyszoba lett készen, de aztán Lilivel befejeztük :lol:

nincs nagy élet ma! Na én is megyek, mert jöttek hozzánk...

Lini
Kép
kicsi lini

Brigi: próbáltam befűzni Apát, hogy gyertek le és szilveszterezzünk négyesben, de ugyan azt mondja, mint Párod: tunyulni akar. :cry: :evil: De ha este kitalálja, hogy mégis átmegy a haverjához ( ahogy minden évben eddig!!) esküszöm felrúgom! Rohadt haverja meg olyan erőszakos, hogy végül mindig enged neki. :cry: Már most hívogatja... :evil:
Bosszúból jól el kellene menjünk ketten valahova nem? :lol: Csak kár, hogy az éjszakai élet elég húzós itt Érden... :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szilveszter: nálunk meg apa azt mondta a barátainknak, hogy alvás után átmegyünk 5 után. De 7kor meg fürdés, majd alvás. 1,5 órára menjünk át???????? erre mit mond, max most az egyszer kihatja a fürdést. Persze ő könnyen beszél nem neki kell altatni. :evil:
Még jó hogy azt beszéltük itthon leszünk. Grrrrrrrrrrrr

Lini
Kép
kicsi lini

Szijasztok!

Hajni! Szerintem Rólatok is készült fotó hétfőn, csak egy csomóan lustiznak képeket letölteni gépről, feltölteni pacasára! :wink:

Edit! Nagyon aranyos Tomika! Ez a hatalmas kutya! :shock: :shock: :shock:

Egyikünknek sincs kék szeme, biztos a postás! :oops:
Na jó Apinak kékes szürke! :lol:
Köszi a bókot! :oops: Simán beveszünk a leszbicsapatunkba! :lol: :lol: :lol:
Viccet félre(vagy nem is vicceltem? :wink: :lol: ) most nincs bajom a feketével, de kezd uncsi lenni, vagyink nem kezd hanem nagyon az! És szeretnék teljesen mást!PONT OLYAT amit Mia tett fel(második képen)! :shock:
Ami érdekes, hogy mindig elmondják a fodrászok, hogy mennyire jól áll nekem a fekete és ez nagyon ritka!
Pedig nem vagyok egy mediterrán típus, a szemem is világos! :roll:

Viszont azon filóztam, hogy úúúúúúgy szeretnék hasonlítani Fruzsira! :lol:

Andi!

Nem értünk oda Biotechbe, de azért köszi!

Tényleg nagy pangás van ma.
Mindenki készül a holnapra?????

Én ezerrel mosok mindent, hogy ne vigyek át munkát az újévre!
Újév első napján csak kellemes dolgokat lehet csinálni, mert az fog megismétlődni egész évben a népi babonák szerint!Én délelőtt tutira edzeni fogok! :wink:
Vasalni senki ne vasaljon, mert köztudott, hogy ebben a topicban mindenki utál vasalni! :lol:

Nekem jön sógórnőm délután, mindent kért(manikür, pedikür, masszázs) az nem lenne rossz, ha jó sok munkám lenne! :wink: Itt is alszik, szombat hajnalban megyünk úszni, Szilvike nem jösz velünk?
El sem hiszem, hogy jövőhéten már suli, ovi van! :cry:
Bakker még a házit sem kértem el! :oops:

Ma megnézzük az újholdat, nagyon bejött ez a film!
Vendég

Kedves kutyagazdák!!!

Ezt ajánlom a figyelmetekbe, mert ez most NAGYON aktuális:

http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=656
Vendég

Sziasztok!

Jó látni, hogy ilyen jól sikerült a buli! :D Kérek még képeket, nem csak két masina volt ott! :wink:
Orsi! Ari vagy, hogy hiányoltál! :D Jó sokan összejöttetek! :roll:

Judy! Nekünk felnőtt magán bőrgyogyink van, de Csibét is mutattuk már neki anno az ekcémájával...

Hajni! Elég csúnya dolog lenne, ha párod egyedül (illetve Lilivel) hagyna szilveszterkor. Após hurrá, hogy elmegy! Hátha párodnak is nagyobb kedve lesz veletek maradni.

Édesek a gyerkős és karis képek mindenkinél. Én még nem raktam gépre őket, nincs is nagyon affinitásom hozzá!
Jah, és az esküvősök meg... itt álmélkodtam! :)

Gabi! BÚÉK Nektek! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi,
Már csak Szilvi mehet úszni? :( Nekem is a második kép tetszik.

Dolli,
Pocak hogy van?

Edit,
Mi történt az órával?

Kép[
Kép[
kostyika

Hahó

hazaérkeztünk a rokonságtól.
sajna Gellért beteg, reggel lázas volt, kezdődő mandulagyuszi.
így a szilveszter itthon lesz nekünk is.

sajnálom hogy a tali kimaradt. a képeket megnézhetem én is?

Dolli
tulajdonképpen magándokinál én is voltam már.
nálunk is az ekcéma újult most ki Gellértnek elég durván :roll: :roll:

próbálok karácsonyos képet feltenni. olyat amin nem nagyon látszódom :roll: :roll: Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szija Judy!

Küldtem privit, hol tudod megnézni a képeket! :wink:

Szegény Gellértnek jobbulást!!!! :cry:

Tényleg Gergő sok házi feladatot kapott a szünetre????

Te milyen csini kismama vagy!!!! :shock:
Szép a fátok!

Dolli hogy vagy???? Pocakfeszülés?

A mai napomat azzal koronáztam, hogy vettem magamnak egy 34-es rucit! :D Apa azt mondta ez már gyerekméret! :oops:
Na jó ez egy könnyű kis pamut ruha, szóval egy számmal nagyobb ember is beleférne! Csak a tudat olyan jó! :D
Bár api 13 éves unokahuga biztosan nem férne bele!

Andi! De-de! Csak elég korán kéne menni, mert szombaton jönnek Apósék 10-re addig meg is kéne főznöm! :roll:
Vendég

Mire elaludt Lili, el is mentek a barátaink, pedig végre én is tudtam volna úgy beszélgetni, hogy az egyik szemem nem a Lilin van. :?

na sebaj. Úgy látszik nekem várnom kell még 1-2 évet, hogy én is nyugiba társaloghassak.

Tényleg kéne egy privát topik, úgy leírnék valamit amit nyilvánosan nem szeretnék................

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!
Elfelejtettem pár dologra reagálni..

Orsi!Persze,hogy jöhettek bármikor!!De jobban örülnék ha az összes gyerekedet hoznád :lol:
Ok jöhetsz egy gyerekkel is de a három az izgibb.
(én szeretem a zsivajt)Most voltak itt a húgomék 3gyerekkel és átjött a szomszéd kettő is+ a Szabi az 6 gyerek.Na jó a húgom legidősebje 12éves,ő a Regit putyujgatta.

Gabi!
Nagyon aranyosak a képek!Nem semmi milyen birka az a kutya a fajtájához képest.No de a tacskó is lehet pitbull ha annak nevelik.

ZsAndi!
Nem olvastam el a linket...De nekünk Golden Retriverünk van.No ez ugye vadászkutya,elvileg lövés állónak kéne lennie.Viszont...ezt a Bella nem tudja magáról.Ááá ha dörög az ég akkor is bedönti az ajtót.Szilveszterkor csak épp dolgát végezni engedjük ki a garázyból,és egész nap be van zárva.

Judy!De jó a kép.Hol van neked a hasad??
:lol:
Tényleg lehet írtad..pocaklakó fiú vagy lány?

Orsi!Nekem van egy rahedli vasalni valóm.Lehet holnap már nem tudok vasalni.Viszont annyira nem érdekel ,hogy év elején vasalok e vagy sem..Eddig sem jött be..
Viszont januártól fogyókúra...de csak csínjával mert a szoptatás az első.

mimi12

Lini!
Küld köremailben,mint én múltkor :lol:

mimi12

Orsi
Köszi:)
Megnéztem a képeket:) Jó lehetett a buli:)
lecke: nem sokat kaptak. írásból semmit, olvasás van valamennyi, meg matekból kb 5 feladat. de nekünk is csak azért ennyi, mert pótolnunk kell 2 napot.
ők az utolsó napon már csak karácsonyoztak meg a betlehemesre készültek.

Noémi
most úgy néz ki kiscsaj. legalábbis eddig 3-szor azt mondták, de csak úgy hogy 90 %, meg hogy kislányos. szóval hiszem, ha látom :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kostyika

Elméletileg ugye rádiójelle állítják be a pontos időt és a napot az órán de a férjem óráján a nap nem mutatja az aznapot, hanem állandóan lassan ugyan, de körbe-körbe megy és nem áll meg ma pl. a szerdánál. :twisted: :evil:
Nagyon helyesek és segítőkészek voltak a boltban így remélem tényleg kicserélik ha komolyabb baja van, de csak hétfőtől lesznek.

Orsi

Igen 65 kg tömény kutyi !!!!! :wink:
Nálunk ő a második gyerkőc !!! :wink:
34-es ruci, de jó neked és sajna nem is álmodhatok ilyen méretű ruháról !! :twisted: :evil: :oops:

Mimi

Fogyókúrára én is benevezhetnék, mert sajna a pajzsmirigyem miatt nagyon elszálltak velem a kilók !! :oops: :oops:
Pedig a terhesség után olyan szépen visszafogytam még minuszban is voltam 10 kg-al, de a szoptatás abbahagyása után sajna duplán jött vissza !! :oops: :oops:

De neked most a szoptatás az első, majd ha Regi már nem szopizik !! Szabinak hogy tetszett a karácsony? Bár ő már tavaly is érette, hogy mi ez ugye ??

Hajni

Osztom Dolli véleményét, csaknem hagy egyedül benneteket szilveszterkor ?? Tedd le korán a babót és dobd be magad ha már após kartárs sem lesz odahaza hátha nem lesz kedve elmenni otthonról !! :wink: :lol: Plussz tudod ahogy Orsi is írta, ha kellemes dolgot csinálsz szilveszterkor és elsején akkor olyan lesz az éved is !!!! :lol:
:oops:

Kép
kditke

Szijasztok, Jó reggelt! :D

Ha ennyien akartok fogyni csinálhatunk egy fogyiklubbot! :wink:
A mi terhestopicunk indított egyet, pont 2 éve és bakker mindenki lefogyott! :D
Több módszerrel fogyóztunk, megosztottuk egymással a tapasztalatainkat, tartottuk egymásban a lelket, kéthetente, majd havonta mértük magunkat és egy lány nagyon profin összesítette az eredményeket.
Én akkor fél év alatt 73-ról 57-re fogytam le!
Minden nap írtuk miket eszünk, mennyit tornázunk stb.(szerintem azóta bennem maradt, hogy mindig le kell írnom, hogy éppen milyen edzést csináltam, szaunáztam)
Én nagyon szerettem, mert tényleg tartottuk egymásban a lelket, arról nem beszélve, hogy a jó példa ragadós is!
Ha valaki éppen próbálta feladni, akkor azt rugdostuk tovább!

Én is híztam 1,5 kilót karácsonykor, erre most lemet 3 nap alatt 2 kiló! :roll:
Most annyit változtattam, hogy délelőtt eszem(én sosem ettem délelőtt csak tejeskávét ittam) és délután már nem is vagyok éhes! :shock:
Szóval fogyni nem igazán szeretnék, de erősíteni igen, szép izmos testre vágyom!Már összeállt a kép a fejemben mit hogyan, érzek is elég elszántságot magamban, nyárra meg is valósítható a tervem! :wink:

Mia! Ha gondolod, leszek az edződ, táplálkozási tanácsadód és lélek-kurkászod! :wink: Nyárra bomasztikus Mia mama leszel! :wink:
Vendég

Megnéztük tegnap az Alkonyat második részét!
Háááát nekem az első jobban tetszett! :(
Ebben Edward a film felében nem is szerepel, Bella a fél filmet végigszenvedi.
Ja és Edward tök csúnya lett! :shock:
Viszont baromi kiváncsi vagyok a harmadik részre, lehet én is megveszem a könyvet!

Hajni! Nem hiszem, hogy otthon hagyna párod egyedül! :shock:
Hozzánk Szilváék jönnek, kiváncsi vagyok meddig bírják a csimók!
Max egyszercsak kidőlnek! :lol:
Szilvike! Tényleg nem ihatsz???? :cry: Vettem Breezert magunknak!
Max jót röhögünk azon, hogy a pasik berugnak! :wink: :lol:
Nincs valami jó táncolható zenétek?Diszkógömb? Füstgép?Fénypásztázó? :lol:
Vendég

Jóreg!

Orsi, Andi! Köszi! Van pocak is, meg feszülés is, meg keményedés, görcs, minden, mint a jó boltban. Nem annyi, de dühít, hogy negyedannyit bírok, mint szeretnék. Evvan.

Fogyiklub... hűha! :)

Judy! Küldök privit!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Zsand, akkor lehet én is kipróbálom azt a mosószódát, mert katasztrófák a konyharuháim...

Mimi, főztem én már őket, volt olyan, hogy három napig, áztak/főztem, hol fehérítőben, hol mosószerben, de semmi :evil:

Lini, küldd el kör emilben, amit nem akarsz leírni! :wink:

Edit, de helyes kisfiad van!!!! És mekkora kutyátok! :shock: Gyönyörű! 65 kiló?! :shock: Aztaaaa, akkor nem keveset eszik!

Orsi, az nagyon szőke lenne neked!!! Neem?!
Úszni? Nem rossz ötlet! De még nem tudom.... majd szilveszter után megmondom :wink: nem tudom milyen állapotban leszek...
Sógornőd is itt lesz szilveszterkor? Nem fogunk zavarni?
Buli: zene, nem sok, nem is biztos, hogy szeretitek.... a lidl-be volt diszkógömb... megfordult a fejembe :wink: szerpentint azt vettünk :wink: István akrt konfettikilövő pisztolyt, de lebeszéltem, nem akarunk kicseszni Veled! Takaríthattál volna :lol:

Dolli, szia! Hogy vagy? Milyen volt a pihi?

Judy, de csini vagy! Szép nagy fátok van!

Megyek, el kéne kezdeni a napot....
sylph

Szilvike!

Csak magunk leszünk, sógórnőm csak pénteken délután jön vissza hozzánk!
Vendég

Sziasztok!

Mimi!
Nekem volt egy Németországból behozott német juhászom aki nagyon komoly versenyekre járt és nagyon jó eredményekkel büszkélkedhetett, a bátorságpróbája is a pályán kitünő volt, de itthon félt a petárdától!!!

Szerencsére a mostani kutyáink jól bírják!!!

Ez a fogyi klub nagyon jó ötlet, bár én most annyit tehetek, hogy sokat mozgok és oda figyelek mit eszem.

Ha az Nektek megfelelő mindenki megírja a mosószóda igényét és én beszerzem a következő találkozóra, mert itt nálunk a sarkon lehet kapni!!!

Szilvi!
Próbáld meg 2-3 alkalommal úgy mosni, hogy csinálsz egy rövid programot, az kimossa a koszt és még egyszer elindítod a géped és akor teszed bele a fehérítőt, nekem ezt barátnőm mondta és fehéredtek a szürkefehérek :)
Eleinte így mostam, azóta már nincs erre szükség, de fehérek maradtak!!!

megyek mert dolog van:)))))
Vendég

Én is benevezek egy mosószóda bulira! :lol:
Viccet félre kipróbálom!

Lemaradtam a kutyás dologról!!!!!!!!!!!!!!
Mit, hol, hogyan?????

Mit kell tenni a petárdák miatt???? Hűűű de hülye vagyok, csak a Mimi és Te hozzászólásaidból gondolom, hogy erről lehet szó! :oops:
Nekem még sosem volt kutyám szilveszterkor, mit kell csinálni?
Vendég

Jó reggelt!
Tudom tudom,hol van már a reggel Orsi 5órai bejelentkezéséhez képest? :lol:
Este végig néztük a filmet ami 02-ig tartott,utána még a Regi evett egy kört,de rendes volt mert reggel 1/2,8-kor evett megint.
Képzeljétek!!Kezd enyhülni a szopisztrájkja,most már hajlandó ébrenlétben is enni,szerintem többet is eszik és 2-3. napja éjszak is jobban alszik.Gondolom ez annak is betudható,hogy nappal többet eszikél.
Tegnap meg kóstoltattam vele a sütőtök almát,hát köszönte szépen de etessem meg mással :lol:
Lehet a Regi is majd 7hósan kezd el enni mást mint a Szabi.De nem is bánom annyira.Tél van,van tejem bőven ha hízik ráér a hozzá táplálással tél végén is.

Edit!
Nem szeretnék én drasztikusan fogyózni.Kenyér tészta meg egyebek megvonására gondoltam,vagyis a szénhidrát csökkentésére és több zöldség gyümi evésre.
Szoptatás végét nem várom meg...a Szabi 2éves koráig szopott :lol:
Mire a Regi 2éves lesz addigra ki kéne verni az ajtót,hogy beférjek ha így folytatom :lol:

ZsAndi!
Én a Bellát sokat vittem magammal lovagolni.És ugye az erdőben nem ritka,hogy lőnek,sőt a lovastanyán is lehetett hallani lövéseket mindig,hisz az erdő közepén volt.No a Bella sem félt a puskalövéstől élesben..Vagyis lövésálló de nem dörgés és petárda álló :lol:
AMúgy nekem egy Bernim volt amelyik az udvar közepén ugatta a szilveszter éjszakát.
Nem tudom Te láttad e a Bull masztifot?(régen),mert volt azom is.Na az kb 10x10cm-esre húzta össze magát ha dörgött az ég :lol:

mimi12

Orsi!
Be kell zárni!!!!!!!!!Ha kint van,ne egyedül legyen mert megijedhet ,ijedtében elszökhet,elütheti autó ,...stb.

mimi12

Köszi Mimi!

Semmi más teendő nincs????
Amúgy is bent van, majd kiengedjük fél 12-kor pisilni, hogy már csak reggel menjen ki legközelebb!

Megyek vasalok ezerrel...... :?
Vendég

Sylph

Nem eszik sokat egyáltalán minden nap 1 tállal, (kb. 2 liter) és mindent megeszik a szárazat, a konzervet és a maradékot is !Havonta egyszer egy nap pedig nem kap enni :wink:

Jó bulizást nektek !!! :P :lol:

Mimi

Az én kutyám sem fél a petárdától sem a tüzijátéktól, az udvar közepén ugatja ő is !!!!!!! :wink:

Dolli

Te írtad , hogy Gézu is házias igaz nem tudom miért nem tetszik ez a rokonoknak, én nagyon örülök, hogy ilyen kis szorgi Tomika.
Neked segít az csak jó !!!Pláne, hogy kisfiú !! :lol:
Ma reggel mire felkeltem elmosogatott és apukának kiöntötte KÁVÉT , de egy csepp sem ment mellé !! :wink:

BUÉK MINDENKINEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kditke

Orsi!
Ti otthon vagytok,vagyis felügyelet mellett van a kutya.
De sokan ilyenkor is kint hagyják a kutyát az udvaron,nem gondolva arra,hogy szerencsétlen eb lehet fél és világgá szalad.
Ha elsején végig mész az autó pályán Pestig lehet sok kutyut látsz az út szélén elütve :cry:

mimi12

Ja téleg...nem is írtam...Megoldódott a szilveszterünk..
Megyünk a Gyurinak egy régi ismerőséhez.Bár nem leszünk ott max 8-10ig de legalább kimozdulunk.
A Regivel meg még mi nem is igazán tudunk sokáig kimaradni..
De kicsit fáj ám a szívem...
Nem tudom meséltem e??Ezt is köremailben kéne de most juszt sem..ha olvassa érintett hát akkor gondolkodjon kicsit...
Meg lett beszélve a szomszéddal,hogy együtt szilveszterezünk,áthívta a másik szomszédot is(azt aki Szilviék ismerőse is).Majd a Gyuri karikor kérdi a rokont,hogy na???? mikor menjenek tűzijátékot venni???Mire a rokon elpirosodik és közli,hogy hát ja izé szóval hűű meg haaa....a szomszéd(Szilviékkel közös ismi) azt mondta inkább ők menjenek át hozzájuk mert kicsik a gyerekeik és blablabla...
Bacca meg!!! A Szabi erre készült,ezt várta,hogy majd a Bencével tűzijátékoznak és ébren lesznek sokáig :cry: :cry:
Minket nem hívtak,miért is tették volna?
A rokon mondja a Gyurinak,hogy majd megfűzi a szomszédot ,hogy hívjon meg minket is...Hülye ez????Mondta a Gyuri,hogy meg ne próbálja!!!
Amúgy meg nem lenne semmi baj,ha időben szól,hogy báttyám old meg a Szilvesztert a kölköddel együtt mert vissza vonom a meghívást..
ÁÁÁÁ,mindegy...néha a tököm tele van a sunnyogásból mismásolásból...

mimi12

Szasztok!

Csajok, csak egy gyorsra jöttem, később viszaolvasok!

Küldtem mélt... csináltam egy oldalt CSAK NEKÜNK :) oda lehet írni, amit ide nem szeretnétek...

Edit, Judy, pü-ben küdjétek el az emil címeteket és nektek is küldöm! Ja és ha fel akartok kerülni a térképünkre :wink: akkor a neveteket, címeteket és a mobil számot is küldjétek.... :D és akkor a térképet is küldöm frisítve!

Léptem! Pááá
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?