Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok így utólag is! Nem voltunk itthon ezért sem tudtam jönni.
Mot család,
Nagyon aranyos a kép, a nagylány igazán büszkén tolja a babakocsit!:)
Hogy teltek az ünnepek? Milyen nagyot nőt már Kincső! Jó baba?
Rebe,
Nagyon szépek a lányok! Utólag is Boldog Születésnapot kívánok!
Minden rendben veletek? Majd írj!
Chesti,
Ha tudsz Te is tegyél fel képeket! Rólatok is már rég hallottunk!
Zsókuci,
Nagyon jó hogy jelentkeztél és hírt adtál magadról! Írhatnál is pár sort, hogy mi van veled!
Witch,
Ahogy telefonba is mondtam, Boldog 1 születésnapot kívánok Jaminának! nagyon aranyos a karácsonyi képeken! Jó nagy baba!
Elan,
Nagyon aranyosak a képek és a közös kép is hasonlóan jó, mint az őszi! Amin Gábor egyedül van az is nagyon aranyos, kis huncut!
Aludni alszik már rendesen? Tejjel hogy álltok, adtál már neki sima tejet?
Süni,
Gratula a fogacskákhoz!
Irigykedek, hogy ilyen "jó" fiad van! Remélem, hogy nálunk Uche is át fog valamikor aludni az éjszakát záros határidőn belül!
Benszi,
Nagyon jók a karácsonyi képek! A gyerekekről és a családról is! Azóta már esznek normálisan? Szerintem csak az ünnep tett be nekik, nem?
Mamm,
Szorítok nagyon és ne aggódj, mert nekem is anno alacsony volt az afp-m, a klinikán egy doki azt mondta, aki a kötelező uh-t csinálta, hogy ebből magzatvízlevétel lesz, de hála a MÁV kórházban a genetikus semmit nem talált, így nem kellett! Neked is minden jót kívánok, azért majd jelentkezz a hírekkel, hogy mi volt!
Gabicsibe,
jó lett volna Gabi arcát látni, amikor meglátja a szuper autóját!
Milyen elmélyülten nézi gömböt a fán! Ő is nagyot nőt már!
Nika,
Eszméletlen nagy már Ati! Gratulálok a menéshez! Azóta még mit csináltok? Tud menni már a motorral, ez olyan akkumulátoros, ugye?
Málna,
Sokat pihenj és nem lesz semmi baj! Azért majd néha adj jelet magadról, hogy minden rendben!
Bibar,
Ti is írhatnál magatokról! Minden rendben?
Olivér? Falatkáékról tudsz valamit?
Juci,
Ti hogy vagytok? Dorka és Lilit már szoktatjátok a gondolathoz, hogy jön a másik kistesó? Gratulálok a kislányhoz!
Jerika,
Nagyon nagyot nőtettek már! Mindegyik kép nagyon tetszik főként az utolsó
magától kezdett segédkezni Neked vagy Ti rávetétek?
A hóemberen a gombokat Te rajzoltad rá utólag?
A tornát mikor kezditek?
Fiona,
Bence már hatalmasat nőt! Úr Isten, amikor megláttam a képét! Nagyon helyes kispasi lett belőle! Apukájval minden ok?
majd mesélj magatokról!
Rólunk:
1020 grammok vagyunk, a magasságunk ugyanannyi, mint volt. december 29-e óta megyünk! Segítség nélkül, egyhuzamban kb 1-2 métert. Amikor reggel felkel, vagy alvás után nem indul el rögtön inkább mászik, illetve ha nagyobb a távolság! De azt vettem észre, hogy most ez a járás annyira tetszik neki, hogy mászni nem nagyon akar már, csak ha "muszáj".
Karácsonyt nagyon élvezte, a fát is, mármint inkább a gömböket! Igaz szerintem még nem nagyon fogta fel, majd jövőre!
Több kérdésem is lenne:
Bölcsibe már most be kell íratnom Uche-t, én két éves kora után visszamegyek dolgozni. Kérdésem az lenne, hogy ma voltam bent a bölcsibe és azt mondták, hogy írjak be decemberi kezdést, mert hogy januárban tölti a két évet és akkor felírnak valami későbbi listára, ahol ha majd beférek akkor ok, ha nem akkor maradok otthon vele. Ez hogy működik, tudja valaki?
Kipróbáltam már, hogy hátha csak szomjas, de ivás után kb 5-10 perc után fogta magát és ugyanúgy forgolódott.
A doktornő azt mondta, hogy ne adjak neki semmit, hagyjam kb három napig üvölteni utána át fogja aludni az éjszakát. Hát én eddig ezt nem szerettem volna. Valaki csinálta már ezt?
végül is csak enni kell fel, csukott szemmel és utána visszalszik rögtön. Így van, hogy este 8-tól reggel 8-ig alszik egy evéssel!
Képzeljétek, hogy egy hónappal ezelőtt mutattam Uche-nak egy angol mondókás oldalt, ahol ilyen zenék és mondókák vannak. És akkor énekeltük "együtt" az ABC-t angolul. Vasárnap valahogy eszembe jutott és elkezdtem az ágyon ülve énekelni, a gyerek fogta magát és elkezdett a számítógéphez rohanva mászni és mutogatott
eléggé meglepődtem!
és néhány kép