Új privát üzeneted érkezett!

Kati megprobálom akkor 3x!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!

Kép

Kép
anyci
 
 


Szép napot Lányok! :)

Írjatok már, kinek hogy telt a karácsony+szenteste :wink:

Marcikának leesett az álla a karifa láttán, kapkodott ide-oda a játékokért :) nálunk nagyon szép volt minden :)
Pár képet is rakok, ha nem bánjátok

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 

 
 

Nocika!
privit megkaptad?
Ha nem: 8e, de épp kölcsön akarom adni, ha kell, szólj holnap légyszi mindenképp.
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Majd irok, de nem jutok géphez, csak néhány percre. Bocsi.

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Valóban az ünnep alatt mindenki elfoglalt volt.

Fürti, nagyon szép Marci. Azért biztosan más így a karácsony, babával.
Az az izgalom, hogy mihez mit szól....
:D

Nekünk mászkálósan teltek az ünnepek, Andris most dolgozik, meg minden este kellett mennie, mert azt nem mondtam, hogy üzemeltetünk egy kocsmát, az igényesebb fajtból. De januártól befejezzük, mert így állandóan rohanunk, annyit meg nem hoz, így a válság közepén. Úgyhogy ezt most ki kell bírni.
Csak szar itthon egyedül, így karácsony este.

:(

Írjatok, meséljetek!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Itten vagyok! Én is csak két szó erejéig!

Kati! Privi ment vissza!

Fürti! Nagyon aranyosak vagytok a kis manóval a képeken és a fácskátok is csudiszép!

Dorka! A kis kocsmát nagyon sajnálom, hogy be kell zárni, de jobb ez így mint minustba! Mikor mi elköltöztünk pestről meg volt rá a pénzem, hogy nyissak én is kiskocsmát, de mivel feltörték a házat és még a mosogépnek a falban lévő szifonját is kiloták így elment a pénzem és így nem lett az álomból semmi! De még nem adtam fel! Nos lehet majd ha a válság elmúlik akkor nektek is lesz ujra egy szép kis kocsmátok! Vagy már majd nem szeretnétek?
És amit jobben sajnálok az az, hogy a karácsony estét egyedül töltöd!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Nóci, az a helyzet, hogy nekem is ez volt az álmom, de annyira a baba vált fontossá és hogy együtt legyünk, hogy nem érdekel. Mínuszba még nem ment szerencsére, de még mielőtt menne, az előtt kell lépnünk.

A szemét betörők, olyan idegesítő, hogy az ember dolgozik, és pár óra alatt tönkrevágják a munkáját. Gusztustalan.

Csajok, írjatok, kíváncsi vagyok, kinek mit tojt a Jézuska!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka! Úgy ahogy mondod! Ezek a genyládák egy pár perc alatt tönkre teszik egy élet munkáját és hamar szerte foszlanak az álmok! Ha tudnám kik tettét ezt tuti a farkuknál fogva lógatnám fel őket! Nagyon bánt a dolog! És tudod mikor a rendőrők kiértek levették az ujlenyomatokat és úgy viccesen beszoltak, hogy ugysem tudnak mit tenni ne is reménykedjünk, hogy valaha is meg lesznek a tttesek! És rá 1 hónapra ki is jött a papir, hogy ismeretlen tettesek ellen inditott eljárást mit tom én már mi miatt lezárják a nyomozást! Undorittó na!
Nektek meg igen most a baba az első! És addig jó míg nincs minusz!

Többiek merre vagytok????

Pendi is igérte, hogy jön, de sehun semmi! :?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Dorka! És amugy te mit kaptál karira???? nem láttam sehun, hogy írtad volna! Vagy csak én votam lütyő???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Neked mit hozott a jézuska?? Apa dolgozik 2 ünnep között?? Bár tudom ott nem divat a szabi, de azért mostz a két ünnep között azért más nem??? Gyere és mesélj ha van kedved!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika, ez így szokott lenni, ismeretlen a tettes lezárják a nyomozást. Mikor történt?

Mit kaptam? Szabadidő, kenyértartó, függönykrni, testápoló, tusfürdő, kötött egészruha, gyertyatartó, kép, édesség.

De a legjobban annak örülök, hogy a kiskuttyám már nem beteg! :D :D :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka!
Nagyon jó kis ajándékok! Bár Én a gyertya tartót sose értettem de ezzel nem megbántani akrlak nehogy nekem félre érts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak azt én ha netán kapnék lehet valahol landolna! De nem vagyunk egyformák! A lakás diszeket én magam szeretem kiválasztani és nekem sikerült olyan frankon megszületnem, hogy csak a saját izlésem jön be nem másoké! Lehet, hogy azok is szépek csak én nem tom szal nem! Bár örülni bizti örülnék!

Nos ez 2007 oktober 23.-án történt amikor még nem laktunk itt, de onnan tudjuk, hogy ez egy szombati nap volt akkor van anyuék házassági év fordulojuk és pezsgöztünk és kedden lettek meg az uj butorok hozták én nyitottam volna a kaput csak nem kellett kinyitnom, mert már nyitva volt és akkor már leesett, hogy miért is! Ja és azt tudni kell, hogy addigra már le lett rakva a laminált padló és frissen volt festve, hogy a butorok egyből a helyükre kerüljenek, de a köcsög szemét banda egy üveg vörösbort szétfröccskölték a falra és a padlóra! Rohadjanak meg! Nagyon haragszom rájuk! De bizom abban, hogy ha tényleg van jó isten akkor már megbüntette őket!

Én is örülök, hogy a kis kutyád meg gyogyult! Tudtam, hogy így lesz hisz ez nem is lehet másképp! Én nga yállat barát vagyok! Nekem is van kutyikám van egy rövid szőrű magyar vizslám! És van egy vadász görényem és szülés elött el kellett altatni a cicám! Elütötte az autó és nem birtam meg gyogyitani! Nagyon kiborultam! Ezt is a koraszülés számlájára írom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Karácsony jó volt, Lexi nagyon megilletődött a csomagjain, olyan édes volt. :D Én köntöst kaptam, hálóingeket, vérnyomásmérőt, egy kardigánt, Bijou brigitte nyakláncot és karkötőt, és smokie greatest hits cd-ket.

Nóci, nem hiszem hogy ezért jött korábban Regi, bár ki tudja.
A támadóitok előbb-utóbb biztosan megkapják a magukét, amit megérdemelnek, én hiszek ebben.

Dorka, de jó, hogy a kutyid jobban van. :D Teszteltél már? Drukk megy!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!


Kicsit kiakadtam. 23-án kellett volna megjönnie , nem jött, Andris mondta, hogy ne éljem bele magam.Pisilni jártam folyamatosan, alig ettem, szinte tutira vettem, hogy sikerült.
Bár görcsölt a hasam. Aztán kb 1,5 órája elég intenzíven kezdtem görcsölni, és már jön az a rohadt barna folyás, meg érzem, hogy meg fog jönni. Szóval k.o.
Tudom, pozitívan, meg minden, majd megrázom magam, csak ma egy kicsit szomorkodom.
A rohadt életbe!!! :( :( :(

Nóci, én örültem a gyertyatartónak, mert a sógornőm saját kezével csinálta, és olyat, ami illik a lakásba.

Úgy utálok most mindent!

Nóci, remélem azok az emberek, akik ezt tették, már tényleg megkapták ezért a büntetést, más formában.
Az a baj, hogy nincs igazság, de az élet néha jó döntőbíró....

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Lánykák :)

Hát, Nóci, ez durva, amit írtál :evil: Hogy lehetnek ilyen aljas emberek?Nem véletlenül cigányok voltak?Mert azokból nézni ki ilyent :evil:

Dorka :? Mi újság van ma?
Marcival, amikor terhes lettem, akkor is barnáztam, sőt a hasam is görcsölt :wink: én is azt gondoltam, itt a piri.És a barna egyszercsak eltünt :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak jelentem, élek.

No, meg kíváncsi voltam, Pendi írt-e. De látom, nem :cry:

Csucsu-t láttam bejelentkezni, de ő se írt :cry:

Dorka, sajnálom :cry:

Örülök, hogy nektek jól telt a karácsony!

Bridget, ti még ünnepeltek?

Nálunk nem volt semmi, még karifa sem. Csak közeli rokonoknál voltunk ebéden ill. vacsin, meg a bátyám jött ki 25én vacsira.
Szilveszterkor is csak bátyám jön, meg egy baráti pár. Eszünk-iszunk, ennyi.

Anyós aranyos volt, kaptam tőle egy díszgyertyát meg egy mézes csuprot. Amúgy másoktól pénzt kaptunk, az én családom meg ugye nem karácsonyozott.

Tegnaptól rajta vagyunk a baba témán, remélem, most összejön. főleg hogy a closty mellékhatása már kijött rajtam, pár napig olyan hányingerem volt :x

Párom munkatársának megszületett 24én a kislánya, Viki. Sztem majd jan.-ban, vagy az influenza szezon végén megyünk csak meglátogatni.

Párom unokatesójáéknak meg ikrei lesznek nyáron.

Na, röviden ennyi. Most már kezdek visszarázódni a való világba, jobban vagyok lelkileg is, csak most meg megfáztam. :?

Puszi!
Vendég
 


Kitty :) örülök, hogy jöttél, és még jobban, hogy lelkileg jobban vagy!

Fúúú, ez a closty mellékhatása nem semmi....nem gondoltam volna, hogy hányingert is okozhat.Amikor én 1x szedtem életemben, akkor nagyon puffadtam meg szurkált a pf-m.Ja, egyébként én clostiztam előtte való hónapban, hogy megalkottuk Marcit :lol:
tehát december elején kaptam clostit, ugye december 24.-én kellet akciózzunk, akkor nem lett semmi és utána február elsején alakult meg Marci :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Kitty, örülök, hogy jöttél. Babához megy a drukk ezerrel!!!

Fürti, szépek vagytok. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nos későn, de itten vagyok!!!
Nos ma elég nyügi voltam! Eleve az éjjel nem aludtam 3-4-ig fennt voltam aztán 7 elött keltünk, mert mentünk ma kontrollra a fejlödés neurologiára ahol még stagnálunk tehát változás nincs! De milyen érdekes, hogy ott is megemlitettem az emelt szintű családit, hogy nem e kaphatnánk e és érdekes igen! Szal következő kontrolon meg leszenk a papirok aztán levettek tőle vért és azt nekünk kellett elvinni az üllöi ut 26-ba ahol mondták, hogy a patologiára kell bevinni! Na jó mondom bátorságom ami az inamba szált össze szedtem magam azt bementem! Szóltam a portásnak mit akarok mondta üvegajton át és majdnem szembe! Bemegyek nagy betükkel BONCTEREM!!!!!!!!!!!!! jaj mondom majdnem kifordultam! Én gyorsan csöngettem aztán jött a csaj odaadtam azt huztam is kifele mint akit picsán rugtak! Már bocsi, hogy így írom, de én nem is az, hogy féltem vagy igen nem tudom, de ugy fusztrált oda bemenni! Olyan rossz érzés volt! Pláne, hogy nézem ezt a sok helyszinelős sorozatot a sok feket zsák én ugy félek, hogy bele fognak oda rakni meg aposom is hulla szállito volt és mesélt e, hogy például egymás hegyén hátán vannak az emberek meg em számit ott már semmi apa is volt a soténak a muzeumába és ott sem eberként beszéltek róluk, hanem dögöknek nevezték őket! Szal én bevallom rohadtul félek ettől az egésztől pedig tudom, hogy nem vagyok halhatatlan! Na midegy nem beszélek erről!
Aztán haza jöttünk! Itthon meg jól összeveztsztem apával persze az én hülyeségem miatt mi más miatt! Aztán ledöltem az ágyra mondom minjá leülök gépezni azt beájultam! majdnem 5 volt mire felkeltem! Meg aztán meg is jött ma! Bizti ez volt az én nyügöm ma!
De most már minden ok! Apa elment hozott pizzát mert itt nálunk nem valami jó a pizza, hanem át ment vecsésre, mert onnan már ide nem hoznak! Sajna!

Beze! Csak nem magas a vérnyomid, hogy azt kaptál??? Azaz mérőt??
Gondolom milyen kis édes lehetett Lexike! Ezért várom én is a következő karit, hisz akkor már másfél éves lesz és akkkor már fogja majd értékelni!!!

Fürti! DE valószinű és ezt mondjuk mondták is a rendőrők! DE hát mit tudunk tenni?? Semmit! Ez van! De azért vannak köztük kivételek szerencsére és ahogy fehérek közt is vannak rosszabbak! Sajna!

Dorka! A Barni még nem jelent semmit! Nekem is volt, de utána át alakult roszaszines folyássá valószinű az volt a beágyazódás és utána elmult minden csak az öröm nem!!! És amugy neked is lehet rossz napod! Itt írd ki magadból nyugodtan!
Tényleg a kis kocsmában csináltok valami záró bulit??

Kitty! Örülök nagyon hogy jelentkeztél! És annak még jobban, hogy a kicsi lelked is jobban van! Idén sajna nem lett olyan igazi karácsonyotok, de remélem jövöre már ti is 3-asban töltitek! Szívből kivánom! nagyon megérdemled! Tényleg és apukád, hogy van? Hogy viseli?? Nagyon maga alatt van??? Vagy azért Ő is kezd valamennyire túl vészelni a dolgot???
Tényleg láttad csucsut bejelentkezni?? Na szép!
Sajnálom a closty-s hányingert ehelyett kivánok másmilyen hányingert!!!

Brid!! Kicsim! Remélem ma már jössz!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Kitty, örülok, hogy jöttél. Bár én még olyan régen nem vagyok itt, de megörültem, amikor láttam, hogy írtál.

Mára teljesen megjött, sajnos. De így jobb, mint bizonytalanságban.
Attól függetlenül, még mindig folyamatosan wc-re járok, széselgek, félek, hogy más van a dologban.
Olyan jó volt ez a pár nap remény.

A kocsmában a szilveszteri buli lesz a záró.
Azért utána biztos furcsa lesz, hogy nem kell rohanni, lesz időnk egymásra.
Bár, ahogy magunkat ismerem....Lehet, hogy belefogunk még valamibe.

Nóci, a patológia kemény, Helyszínelők , igaz? :D

Azért biztosan teljesen más a karácsony kisgyerekkel, az az izgalom, meg minden.
Na, elmegyek fürödni, már Andris is itthon van, még megnézünk egy filmet, kicsit összebújunk :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Elek meg :oops: Unnepek alatt meg a gepet is alig alig kapcsoltam be...vasarnap ujabb fejmosast kaptam :? hasonlo mint az elozo :roll: Ugyhogy ma meg veletlen se tudtam gepre ulni :x egesz nap mentem aztan haza itthon is tettem vettem es mar jott is a fonok haza :lol: kajalas ennyi :roll: Holnap jovok es meselek 8) Ne harizzatok,hogy nem jottem :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Dorka, nagyon sajnálom... :cry:

Nóci, nekem mindig is alacsony volt, már megszoktam, de azért nem árt, ha van itthon egy mérő.

Hozok képeket, ha nem bánjátok. A 2-on nézzétek el a kupit, ajándékbontás után készült. :oops:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Fürti
petefészek szurkálás nálam is volt, de gondoltam, az természetes. Hányingerre én se gondoltam volna. Amúgy érdekes, mert doki azt mondta, hogy az utolsó szem bevétele utáni 2-3. napon csinál pé-t, nekem rögtön másnap szurkált a pf-m. Na, mindegy, mi megtettünk mindent.
Akkor ezek szerint closty mentes hónapban fogant Marci? Vagy neked is carakodott a mensid, és u.az a ciklus volt?

Beze
Lexi nagyon édes az ajándékaival, látszik, hogy örül nekik! A kupi meg természetes jelenség, ahol kisgyerek is van :wink:

Nóci
a szüleim elváltak, de Anyu betegsége óta megint beszéltek egymással. Az utolsó vasárnap is apu főzött, meg is jegyeztünk bátyámmal, hogy olyan ez, mint régen, mikor egy család voltunk. Akkor még nem tudtuk, hogy ez az utolsó együtt töltött ebéd :cry:
Stagnálás akkor jó, legalábbis jobb, mintha rosszabbodott volna! Emelt családit meg igényeld, jár nektek!
Boncteremmel én is így voltam, mikor intéztünk a temetést. A boncmester beillene egy horrorfilmbe :shock: De mi is gyorsan elintéztük, amit akartunk, aztán pucoltunk kifelé.

Dorka
sajnálom, hogy megjött, de új év, új remények! 2010-ben már mi is babásak leszünk :wink:

Bridget
remélem, a főnök mielőbb hagy géphez ülni! Sajnálom, hogy megint vitatkoztatok ezen :(
Vendég
 


Nem hiszitek el apacska most megy meloba de nekem is mennem kell 1-2dolgot vasarolni :? Aztan meg nagytakaritas az ujev elott :x :roll: De este mindenkepp jovok es irok csakhat addigra senki nincs itt :(

Lattam a szep kepeket es Kitty orulok,hogy itt vagy :D

Cup cup mindenkinek :!: Este jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, várunk. :wink:

Kitty, igen, örült mindennek, a kibontásban kellett a párom segítsége, egyedül nem boldogult volna, de olyan megilletődötten nézte a dobozokat. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Itt vagyok én is,olvastam mindent,de ne haragudjatok,nem írok név szerint.
Képzeljétek,3 hónapon belül a 2. legjobb barátnőmnek is tönkrement a házassága.Ő az,akinek a lányát kereszteltük,egyszerűen csak bejelentette a pasi,hogy már rég van valakije és el is költözött.Ottmaradt 2 kisgyerekkel,5 és másfél évesek.Tavaly a sógornőm vált,nagyon kivagyok,nem bírom már,hogy mindenki szomorú körülöttem,meg nekem panaszkodnak.Meghallgatom,lelkileg velük vagyok,de segíteni nem tudok :cry:
Mi végül 26,27én wellnesezni voltunk,de és 26án alig éltem,komolyan sokkot kaptam,mikor felhívott a barátnőm.
Szóval remélem nem én következem :roll: :lol:

Holnap d.e. repülünk,hétvégén jövök,akkor pótolok,ígérem. :wink:

B.Ú.É.K. mindenkinek és jó szórakozást

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Hazaértem :D
Beze, annyira édes a kis manó. Annyira jó lehet nézni, ahogy örül és izgatott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kitty, 2010 a mi évünk lesz az tuti biztos!Én már eldöntöttem :wink:

Brid, gyere ám és mesélj, kíváncsi vagyok, hogy mit tojt neked a Jézuska!

Enis, az kemény. Bizalom!Az kell, minden mennyiségben.
Engem az előző párom folyamatosan csalt 1 éven keresztül, együtt éltünk, de nem vettem észre semmit.
Veszélyes dolgok ezek, és sajnos sokszor az embereket az érzelmeik és egyebek vezetik, nem pedig a józan ész. Hogy van a barátnőd?
Mondjuk ez buta kérdés.
Lehet, hogy hülyeség, de én minden rossz dolgot azzal szoktam magyarázni, hogy minden valamiért történik az életben. A rossz részt ki kell bírni, bár általában legalábbis az én esetemben nem a jobb jön, hanem valami egészen más, ami nem jöhetne létre, ha előző dolog nem történt vona.
Na, ezt jól megfogalmaztam :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Az uccso 2oldalt sikerult visszaolvasnom ugyhogy elore is elnezest kerek ha kihagyok valamit :oops:

Enis
Sajnalom,hogy ilyen dolgok foglalkoztatanka karacsony kornyeken...akkor gondolj bele en hogy erzem magam amikor az en kapcsolatom is labiris lett hirtelen...legalabbis en ugy erzem :roll: Moso masanak hianyzom :lol: :lol: :lol: mer hogy fini leveseket csinaltam meg kajakat :lol: :lol: :lol: kuldtunk nekik karacsonyi ajikat...a moso masa kapott egy ugyanolyan arcparolot,mint ami nekem van :wink: orult neki ngyon! :)

Anyci
Nem ngyon izgultam de azert vartam a gyurut na...talan azert nem akartam kinyitogatni oket tudat alatt nehogy csalodjak :roll: Igen Zsu eltunk....X-akta lett :roll:

Furti
Jo az a betlehem amit csinaltal es a kepek ngyon jook :D Marci mar milyen nagy fiu :shock:

Dorka
Neked ,mit tojt a Jezuska? :lol: :lol: :lol: :lol: ez jo volt :lol: :lol: :lol: :lol: Sajnalom a karacsony estet :( Kutymorgod,hogy van? :roll: Na most olvastam a felsorolast 8) huuu mennyi minden :) Piri meg monnyon le...amikor azt hiszed,hogy huh nem jott meg vajon meg na akkor meg kell varni mert tuti jon a ruhese :twisted:

Beze
Micsoda porszintyuuu :shock: :lol: :lol: :lol: Latom nalatok is jol telt a kari :D

Noci
Milyen szep is volt amikor vegre bebabasodtal :D aztan jott zsu... :D aztan meg jol emgalltunk :? Privit meg mindig nem lattam :oops: azaz nem volt idom majd legkesobb holnap :oops: :roll:

Kata
En nem hogy kibirtam de ajandekot is csak 25-en reggel bontottunk,mint a gyerekek :lol: :lol: :lol: 2gyerekkel megertem nem egyszeru nekem csak a parom van itt de o ket gyereket is kitesz altalaban :twisted: mikor itthon van nincs egy szabad percem se :oops:



Lista:
-Megkaptam a kabatot amit kineztem(vegulis ez volt a nagy ajandek)
-Igazi patogatott kukorica gep 8) (imadom a pattogatott kukit :lol: )
-egy ilyen kezi nintendo jatek az az uj (allandoan jatszom a telefonomon :oops: )
-2ilyen noveny valami keramia kutya es arra magokat kell tenni es kino es a kutya tiszta zolt lesz :lol: (szeretem a novenyeket de meg nincs itt egy se)
-Es labtutyoket kaptam vgy mi :wink: (mindig fazik a labam)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok.
Nos először is elnézést, hogy nem jöttem hónapokig. Sajnos ez az átkozott utazás a melóba és haza kikészít. De nagyon sokszor gondoltam rátok.
A napokban egyáltalán még azt sem tudtam mi a belépő nevem , jelszavam. Aztán sikerült belépnem. Most pedig oda jutottam, hogy már írni is van időm. Ma szabin vagyok.
Velem semmi extra nem történt mióta nem voltam.
Dokihoz nem járok mát április óta mert nincs rá időm. Éjjeli nőgyógyász nincs.(
De baba nem jött.
Talán januárban elmegyek dokihoz.

Kivel mi van ??
Lett valaki kismama?
Hogy teltek az ünnepek?

Ígérem mostantól igyekszek jönni sűrűbben.

Ki mit csinál Szilveszterkor?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Bridget, ez beszélő porszívó. :lol: Kicsit idegesítő, de azért jópofa, Lexinek nagyon tetszik.
Szép ajikat kaptál! :D

Dorka, köszönjük szépen! Igen, miatta vártam nagyon az idei karácsonyt, a jövő évi meg biztosan jobb lesz, hisz akkor már majdnem 2éves lesz.
Pirit sajnálom. :cry:

Enis, biztosan nem te leszel a következő! Barátnődet nagyon sajnálom, nagyon nem lesz könnyű neki 2 picivel. Viszont Dorkával egyetértek, mindig oka van annak, mi miért történik. Remélem, talál egy rendes párt, akit a gyerekek is elfogadnak, és nem fognak nagyon sokat szenvedni.

Csucsu, szép neve van a kislányodnak! Babához drukkolok, mi is lassan nekiállunk a kistesónak.

2010 legyen mindannyiunk éve!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze írtam neked privit! De azért leírom hátha nem kapod meg! Be tudnád linkelni azt az oldalt mert nem találom amikor azokat az ügyvédeket linkelted be?? Nem találom sehun se! Pedig végre megjöttek ma a papirok! És nagyon kéne velük beszélnem! :o :o :o :o :o

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Beze! Ne keresd megtaláltam!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nos itten vagyok!

Csak végre talán remélem be is tudom fejezni a levelet! Tegnap is zaért is nem voltam, mert a kis Regike nagyon nyügi! Asszem jön a fogacskája! Iszonyuan nyálzik az egész ökle a szájában és rengeteget sír! Bár az éjszakát végig alukálta! Egy szavam sincs!

Csucsu!!!!!!!!!!! Hát szejjja! lveszett barika! Látom sokat dolgozol, de remélem hamarosan neked is a fő profilod a pelenkázás lesz!
Remélem hamarosan végre eljutsz a dokihoz és most már lesz valami mert ez már hihetetlen! Remélem most már tényleg sürübben jössz!
Kicsi lánykád hogy van??? Milyen volt a karitok?? Mesélj kicsit magadról! Hogy avgytok???

Csajok! Én tiszta szívből kivánom, hogy mindenki ablakába száljon indén a gólya aki igazán tiszta szívből szeretné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brid! Kasa kis ajik ezek!
És igen szépen ketten bebabásodtunk! Most rajtatok a sor! Én tudod kívánom nektek!!!

Na lépek, mert apa kártyázni szeretne! ÁÉs én nem vagyok semmi rossz elrontoja! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci, közben már elküldtem. :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csucsu :D
végre te is előkerültél! Hogy vagytok? Szabina? Gyere kicsit sűrűbben, ha tudsz :wink:

Enis
sajnálom barátnődéket, főleg így karikor bejelenteni :(
Hol voltatok wellnesezni? Irígy-irígy :twisted:

Bridget
tök jó ajikat kaptál!

Nóci
kitartást! Barátnőm kisfia már két hós kora óta nyálzik, szó szerint ömlik a szája, és csak most, 10 hósan kezdett el nőni a foga. Mondjuk ő nem nyűgös.

Holnap már nem biztos, hogy tudok jönni, mert jön bátyám, és csinálok vmi vacsit, aztán meg együtt leszünk. Lehet még pár barát eljön, de nem leszünk sokan. Elég is, nem is hiányzik :oops:

Kép
Vendég
 


Nócika: Jól vagyunk. Szabina imádja az ovit. Van már szerelme is. Nem is akármilyen fiú. Most volt SZabina 4éves a zsúron itt volt a szerelme is.
Kicsit zsúfolt volt a december. Mikulás, szülinap, Jézuska.
Ti , hogy vagytok? Kicsi lányod?

Kitty: Akkor ma kívánok Neked Boldog Új évet! Holnapra pedig jó szilvesztert.

Beze: sok sikert a kistesóhoz. Mi sajnos már vagy 2éve várjuk a kistesót de eddig nem igen akart jönni.

Bridget merre jár?? Kiváncsi vagyok rá mi van vele.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Most csak ennyi mert erőm is csak ennyi :shock: Bacis vagyok :(
Kép

Kép
anyci
 
 


Csucsu, 2010 a mi évünk lesz itt mindannyiónknak! Köszönöm a drukkot, aranyos vagy! :D

Anyci, mielőbbi gyors gyógyulást, küldöm a gyógypuszikat!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Noci
En rajtam nem mulik :wink:

Kitty
Szerintem is talalosak voltak de megkell mondjam ngyon nem tudtam orulni...jo-jo nem ugy de bizti azert mert titkon vagytam a gyurure :roll: Viszont a kabat draga voltes azt is ngyon szerettem volna :wink:

Dorka
Merre vgy?

Beze
Beszelo? :shock: Es miket mond?Most jobbra egy kis szemetet felszedek...meg egy kicsit balra...mindjart szep tiszta lesz a lakas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu
En meg szulcsinapodra is irtam udvozlest ha visszakeresed nap szerint 8) Lanyodnak meg utolagos Happy szulinapot :lol: azert mar nem irtam ide neked mert tudtam nem olvasol :? :roll: Velem semmi...volt egy lombikom japanban meg aprilisban az nem sikerult,aztan lett volna meg 1 de becisztasodtam,juniusban elkoltoztunk New Yorkba es itt lett volna a folytatas...viszont majdnem 3milla...ezert hazamentem novemberben es megvolt a 2.lombik....7tuszobol lett kemeny 3peti amik tiszta kukak voltak es egy termekenyult meg az meg nem nott tovabb igy beutetesre nem kerult sor :? 3honap mulva lenne a folytatas azaz februar vegen meg nem tudom mi lesz...

Szabinanak
Kép

Anyci
Neked mielobbi gyogyulast :!:
Kép




Meg kesobb benezek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!


Itt vagyok :D
Ma egész nap a kocsmában voltunk Andrissal, utolsó előtti napunkat , ami még hátra van belőle ott töltöttük.....
Csajok, úgy néz ki, hogy aki úgy volt, hogy megveszi vissazlépett, holnap mond biztosat, de nem sok rá az esély. Betojt a gatyába. Itt nekünk végünk lesz extra anyagi csőd, úgyhogy most kétségbe vagyunk esve. Utólag bután hangzik, de örülök, hogy megjött, mert ilyen idegeskedés mellett, nem hiszem, hogy jó helye lett volna a pocakomban egy babának.

Anyci, jobbulást!!!

Brid, a "Főnök" elutazott?
De ugye nincs nagy baj kettőtök között?
Bocsánat, nem akarok ám tolakodó lenni....

Puszi, mindenkinek, én még vagyok!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Bridget: Én a szülinapomra irt üzire válaszoltam pedig.
Ha nem akkor szar volt a rendszer. Még írtam is igyekszek menni a babanetre. A Japánban végzett lombikra emlékszem akkor még jártam ide. Meg arra is, hogy elköltöztetek. Arról is, hogy nagyon drága amcsiba a lombik. Arról viszont lemaradtam, hogy itthon volt lombikod.
Most akkor mi lesz a köv lépés?? Jössz újra haza?
Figyú ne add már fel mostmár össze fog jönni a babó hidd el. a 2010 év szerencsés lesz mert a 10szám változást jelent. Szóval kitartást.
Pároddal jól megvagytok?? Kint sikerült barátokra lelned?
Hogy sikerült a beilleszkedés Amcsiba?

Dorka: Aranyos a vonalzód nagyon:)

Beze: igazad van a 2010 a mi évünk lesz. Csak pozitívan:)

És tényleg ha máshova nem is de ide azért fogok jönni mert kicsit szégyenlem is magam, hogy eddig nem jöttem.
Amúgy nem is tudom mikor jöhettem ide arra emlékszem a Regi megszületett és kórházban volt Nócikával izgultunk végig.
És utána elnyelt a föld engem......
De itt vagyok és mától nem úsztok meg engem:)


Anyci: Javulást kívánok Neked. Bacik menjenek a búsba....

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Kép

BUÉK mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csajok: Mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok!

Kép
csucsu05
 
 


Szeretnék mindenkinek boldog, egészséges, aprótalpúakban, szerencsében, szerelemben és mindenben, ami jó új évet kívánni!

És köszönöm, hogy befogadtatok magatok közé, nagyon hálás vagyok, és remélem egyszer személyesen is találkozhatom veletek!!!

Sok puszi mindenkinek!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!!!

KÍvánok mindenkinek nagyon sok boldogságot, kitartást, erőt, szeretetet és álmokat beteljesülni!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Mindenkinek nagyon boldog uj ;vet kivanok szeretettel

Kép
Vendég
 


Sziasztok!!!

Én képet feltölteni nem tudok, de azért írok valami szépet!!!

Újévi kismalac farka lógjon a szádba, reggel 6 elött ne kerüljél az ágyba. Durran a pezsgő, szóljon azének: Így kívánok boldog 2010-es évet!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


En is most csak gyors bekukk majd jovore irok bovebben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


már nincs másfél óra és itt a jővő év!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?