Új privát üzeneted érkezett!

Még utoljára: az én ismerösöm 30 kg ot vallott be, ránézésre több
azt mondta, ugyan már, neki volt h. egy héten 2-3 kg felugrott,
és nem b@sztatták
azért voltam idáíg nyugodt
2 liter tejet ivott naponta az utolsó honapba!!
Én meg "jéééézusom, hol vagyok én a 20 kg. mal
pcd1985

Zsófi! Sajnálunk ezerrel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zarja 2009.12.29 06:03-kor.

zarja

nekem a pocaklakom is egy nagy nagy :?: kérdöjel :?:
a doki mindig csak hümmögött, hogy hát ö kislánynak gondolja, talán, esetleg, de ne kövezzük meg ha nem.
30 hetes uh-n vigyorogva mentem, h. NA MOST
akkor végképp semmit nem látott
azt mondta, h. gyereknek gyerek, de ennyi
pcd1985

Zsófi!

Nekem spec kiakadtak a szemeim, mikor az októberben a kis osztálytalin a csajszi azt mondta, hogy ő kb 15. héten van, és felszedett már 23 kilót. Én akkor jártam a huszonnyolcadik hetemmel a 9 kilónál.

zarja

Nóri: Apa a következő technikával szed ki az anyósülésről: amíg ő megkerüli a kocsit, addig én kihúzódom az ülés jobb szélére, kifordulok, kilógatom a lábaimat, és kicsit hanyattt dőlök a kartámla felé. Közben ő az alkarjával átkulcsolja az én alkaromat és kihúz a kocsiból, én meg mint a limbózásnál, hanyatt dőlve tipegek. :D Szerinted, mennyire röhejes? :lol: :lol: :lol:

Más: a gátmasszírozásnak nekiállt már valaki? Úgy tudom, hat héttel a szülés előtt célszerű elkezdeni, szóval én elvileg lassan nekiállhatok. Egy másik topicban olvastam egy technikát, de az szerintem kivitelezhetetlen, meg kissé elrettentő is. :shock:

Kép
juci-77

nyah-nyah-nyahhhh :twisted: :twisted: :twisted:
(gonosz gonosz gonosz)
tudtam, h. vannak nálam is dagadtabbak
jaj persze csak viccelek, én nem kívánom senkinek,
KOMOLYAN
és nem csak magának árt aki nem figyel oda
én is úgy "éhezek" h. azért meglegyen minden
de komolyan
annak milyen trauma lehet tényleg, aki egy kifejezetten karcsu nő, és meghízik, nekem már volt egy kis kezdő súlyom, sose voltam vékony, csak ha szerelmes voltam
pcd1985

Hát az én ismerősöm is 45kg-t hízott. Mondjuk vizes is volt. 60-ról 105-re. Ő 183cm magas, szóval 60kg-val igazi csontkollekció volt! Most meg olyan 75kg körül maradt 1évvel szülés után.
De rajta már 15kg vigyorgott a 12. héten!

Én nem bírnék almán élni a sav miatt. Bár szeretem. De mondjuk sztem nagy baromság ez az alma, mert nagyon egysíkú lesz a táplálkozás. Jó, mondjuk a sajt az ok. De én inkább úgy mondanám, hogy zéró szénhidrát (mármint lisztes cucc) nulla zsír. Bár ezt az én 3-4körüli cukrom baromira "kómálná" :lol:
De mondjuk nekem beleférne sült gesztenye, saláta és sok egyéb zöldség is!
Vendég

Juci, én nem csináltam gátmasszázst. Majd 5-én megkérdezem a szülésznőt mit javasol. Én magamtól még nem döntöttem...egyet tudok inkább vágás mint szerte-szét repedés...

Kép
csipike09

zsófi: Igazad van. Én is voltam 56 kiló és 78 is. Sajnos a fogigátlók csak úgy húzták rám a súlyt, pedig mint kiderült nem is kellett volna. De szerencsére a stimulációs kezelések alatt nem híztam, pedig erre is lehetett számítani. Szóval a mostani súlyommal szerencsésnek mondhatom magam. És már nemsokára vége ennek a cukorbetegségnek és újra ehetek mindent, persze csak módjával, hogy ne utána hízzak meg. Nagyon remélem, hogy nem maradok cukros.
vicky79
Budapest III. kerület

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zarja 2009.12.29 06:03-kor.

zarja

Én vettem gátmasszázs olajat. Holnap elhozom a kiságyat, meg utána kérdezek az ágyneműnek, hogy áll. És akkor nekilátok a készülődésnek. Jövő héten összevásárolom a kórházi pakkot. Meg vasalok és pakolok. Január 14-én megyek dokihoz. Utána szeretném, ha kész lenne minden, mert a heti CTG, bölcsi meg miegymás mellett már nehezebben megy!
Vendég

Szerintem egy várandós nőnek MINDENRE szüksége van...még szénhidrátra is, Érdekes hogy mindenhol hangoztatják, hogy tilos a fogyókúra terheseknek, közben a dokik és védőnők meg erre kényszerítik a kismamikat :shock: (kivétel persze a cukidokik akik pl értenek is hozzá)

Kép
csipike09

na jó!én idáíg ugy voltam, h. kell a szénhidrát is, mert attol fejlödik az agya-eltulzom a dolgot, de azt olvastam, h. az is szükségeltetik, a fejlödéshez, ha jol emléxem pont az idegrendszeréhez
((ha hülyeség szoljatok)
nekem a csokitol és a kakaotol van savam MÁZLI
amugy semmi sav, ez a baj velem, h. tul képpen a vasszöget is megemésztem mindenféle savasodás nélkül
amugy félig-meddig vegetáriánus vagyok:amit csak azért irok le, h. nem a körömpörköltön híztam meg,meg a desznyótoros káposztán, hanem egyéb máson
pcd1985

Igen, kell a szénhidrát. Azért is írtam hogy kenyér nem. Az almában is van szénhidrát. Mindenben van! Csak nem mindegy mennyi. Gondolom az almában kevesebb, mint a gesztenyebombámban...
Vendég

vannak olyan oldalak, ahol leirják, h. hány kalóriát kell enned ahhoz, h. annyit szedj föl, amennyit a babád "hízik" növekszik
hmm és mi lesz a kismamával??
sőt van táblázat, napi bontásban, a templom egere többet eszik (vagy mi) :)
pcd1985

gezstenyebomba
hmmm
mámor
pcd1985

Zsófi!
megérkezett a privim?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ezek után nem csodálkoznék, ha mindnyájan elmennénk harapni valamit, mert annyit "beszéltünk" a kajálásrol
:oops: miattam
Üdvözlök mindenkit a klubban: :) , örülök, h. vannak rajtam kivül is aludni nem tudó-vagy lefeküdni nem akaró kismamák
ez nekem uj
de örülök
pcd1985

kakti:ja,meg, csk nem tudtam, mi az most megkeresgélem :oops:
pcd1985

Látod Zsófi!
Ez itt már hetek óta így megy! Mindig van egy-két éjjeli bagoly... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Aludni!

Nekem ilyenkor kezdődik a nap.... :oops: Luca anyóséknál főpróbát alszik. Még nem aludt ott egyedül. Hátha szükség lesz még rá. Apa pókeren. Én meg állok a hűtő előtt és várom, hogy rádermedjen a csoki a sütire :oops: . Mondjuk dél óta nem ettem.
És most KEZDEM kikeresni, hogy milyen filmet nézzek ma.

(tettem fel KÉPES) recepteket a másik topicba.
Vendég

csoki a sütire?
akkor most megeszek egy almát
:evil: :evil: :evil:
pcd1985

Akkor annak örülj, hogy nem ide pakolom a képeket már! Szegény csajokat halálba kergettem a sütési mániámmal! :oops: :oops:
Vendég

én egy vajaskenyeret nem tudok jol megkenni
nem vagyunk egyformák
pcd1985

Helyzetjelentés:
miközbe almáért mentem, megjött CICUS, a 2 éves kandur macskánk, egész nap nem evett, és reggel láttam utoljára
Egy frászba voltam.Kinyitottam este az ablakot.

Szerintetek mennyire fogom agyonfélteni a gyereket??
pcd1985

Na jó, nem bírom tovább.
Nem ragadnak le a szemeim, csak a gyermek sem szereti, ha sokat ülök a gép elött.
Megnézem a cicust, szerintem nincs minden vele se rendben.
Honap is jövök.Vááááááá! :D :D :D
pcd1985

Jó éjt részemről is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na akkor én is kikapcs!

Megyek, megeszem a ...-t és nézek valami filmet!
Vendég

Ne vegyetek BABICA márkájú pólyabetétet!!!!
Kaptam az Anyutól és kimostam, 30 fokon (cimke szerint 40-en lehet)
Egy merő csomó lett az egész :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
teljesen összeállt benne a töltőanyag :(
Ráadásként jópár helyen feslik szét a varrás
minőség:I. osztály
ANYÁTOKAT!!!! mocskos hazugok
nem tudom miért akasztott ki ennyire, de itt bőgök miatta

Kattkat

Kép
kattkat

kísérlet bocs

zarja

Jó reggelt!

Kattkat, próbáljátok meg kicseréltetni...sima pólya v kókuszpolyabetét? Nekem sima pólyabetétem van, még első gyerekhez kaptam és tökéletes. Ha gondolod megnézem a márkáját du-ra (apa most jött haza éjszakából és alszik már).

Zarja, mivel kisérletezel?

Na, nálunk is jól indul a reggel...bedöglött a kávéfőző :evil: :evil:

Kép
csipike09

Jó reggelt!

Akartam valamit kérdezni tőletek, de elfelejtettem... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

szasztok skacok,

Nóri: ez nem ér, e a gyesztenyés cucc :shock: :shock: :shock: hajnal fél3kor...jaaa,mert hogy totál nem birok aludni..
Ez olyan érdekes csajok, az első harmadban báermikor, bármilyen pózban 30 másodperc elaludtam, a középső harmadban beállt ugy, hogy fél10kor feküdtem le, és végig huztam a lóbőrt reggelig...most meg?! éjfélkor még karattyolok az öreg fülébe, hogy nézzünk már meg még egy filmet :oops: gondolom örül nekem :roll: nem tudom mi lesz velünk csajok....annyira horkol az uram, hogy egyszerűen nem tudk már vele együtt aludni...és nem tudom mi lesz ha babo itt lesz...szegény lelkibeteg lesz ha folyton átzavarom a másik szobába, hogy ott aludjon...eleve kicsit horkolos is, aztán kicit pufi is lett (123kg :oops: :oops: :oops: ), gondolom az is rátesz egy lapáttal....valaki nem tud valami jo ötletet, dokit, akármit?

Edit

Kép
ézsóné

Jó reggelt!

Hát ez a hízás téma tényleg relatív... Valakinél rögtön rinyál az orvos meg a védőnő valakinél meg nem szól semmit. Azt mondják, hogy a diabétesz a sok hízás miatt alakul ki, biztos azért próbálnak visszafogni minket, hogy ne legyünk cukrosak. De amúgy ki tudja...

Semmihez semmi kedvem... Lehet visszafekszem és sz@rok mindenbe bele. Lusta vagyok mint a dög. :oops:

Tényleg Szana meg Geri is hiányzik, sőőőőt Zsizell is régen írt. Kokonya, Molmar, Beneildi, Ananácska, Erusverus, Pammut. Merre vagytok???? Remélem nem hagytam ki senkit :roll:

bellerreni
Eger

Edit! A horkolás az nálunk is megy... És én sem tudok éjjel aludni, de viszont lusta vagyok felkelni a géphez :oops: Biztos rátesz a horkolásra a súly is, de azt tudom, hogy amit a patikában lehet kapni ilyen orrtapaszt az jó, csak sajna drága :shock: Kicsit fogyni kellene az embőckédnek, mert ebből még baj is lehet. Az embőcnek már magas a koleszterinje, meg néha a cukra is ki-ki ugrik, úgyhogy megegyeztünk, hogy szülés után ő is fogyókúrázik velem.

bellerreni
Eger

jaj, de paraszt vagyok, üdv az új pajtásoknak!!!! :P :P

Edit

Kép
ézsóné

Reni: enyimöreg kipróbálta a tapaszt....hát, azon kívül, hogy szarrá röhögtem magam, mert igencsak idétlenül festett, semmit nem ért...sőt, mindent végignyomtunk, az orrcseppet, ilyen bizbaszokat, de SEMMI :cry: :cry: Fogyni??? hááát, ember bazira szereti a pandahasát :roll: nekem meg nincs szívem rászólni, hé hasitasi, nem kérsz te már több kódot.... hallottam valami dormio-s (remélem jol irom) párnáról, ami sok ezer pézbe kerül, de állitolag jo... nemtom.
Erusverus mondta, hogy ritkán jön majd, Annácska lehet halálra kekszeli magát Ferivel :wink: Szana lehet télleg azt hiszi, nem hiányzik, de ez nem így van!!!!! Szana, énis ha nem jövök senkinek nem tűnik fel na....evvan...
A többiekre nincs tippem, remélem nem kórházban vannak!
Atyagatya, nézem a vonalzómat.....asztapasztaaaa, zarja :!: :!: :!:
Na mék is, csinálom a babaruha vasalást, mert emberre nemlehet bizni, ha idő előtt jön enyimgyerek...csak ne úúúúúúúúúúúúúúúútálnék annyiera vasalni...váááááááááááá

Edit

Kép
ézsóné

látom ma reggel elnyerem a szófosó címet :oops: :oops: :oops: dugultam...télleg,,,,

Edit

Kép
ézsóné

Reni!

Nekem sincs kedvem semmihez, de itt a két dögentyűm, akiket sajna ki kell vinnem, mert Apa hajnalban ment dolgozni. Még az a szerencse, hogy a zebek lusták (mint az anyjuk), és most kezdenek ébredezni :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit!
Lökjed nyugodtan!

Már mi is 50 napon belül vagyunk! Ááááááááááááááááááá!
Januárban be kell szereznünk mindent a kórházi cuccba! Nem akarom sokáig húzni a dolgot!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit! Beszélj csak nyugodtan én szeretlek olvasni :lol: Hát akkor nemtom mit csináljatok a horkolásra. Tesóméknak bevált az a tapaszos izé.

Vasalás: Megmondom őszintén, hogy én nem is szeretek és nem is tudok vasalni :oops: Mindenbe élt vasalok. :roll: Ha Zsoltinak inget vagy valamit kell vasalni azt visszük anyóshoz és ő megcsinálja. :roll: Fogalmam sincs, hogy hogy fogom kivasalni a cseppség ruhatárát... :shock:

bellerreni
Eger

Az én vasalódeszkám olyan, hogy fokozatmentesen állítható a magassága. Múltkor már széken ülve vasaltam. Úgy nem fájt annyira a hátam. :)
Nálunk most anya-apa-ruhák száradnak. Aztán megint majd egy adag gyerekcucc jön - amit majd vasalhatok. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt Lányok!

Üdv Zsófi és Zsani!

Evés téma: nekem teljesen változó, néha rákattanok, néha meg egyáltalán nem vagyok éhes. Mondjuk anyu zserbójából benyomtam egy fél tepsit :( A mérlegre nem merek ráállni így karácsony után :oops:
De tgnap pl. anyuklám hozott nekem spenótot, ami imádok, de annyira sós volt, hogy csak a felét bírtam megenni, és utána gész délután meg este csak ittam :) Vacsorára csak a gyümölcs csúszott le, mást nem kívántam (na jó, egy kis tökmagot utána :))

De elvileg ez lenne az ideál, reggel többet enni, este meg 6 után csak inni, ill. esetleg vmi nagyon könnyű ch-menteset.

A tegnapi szar, kedvetlen, fáradékony, nyűgös napom után a mai neutrálisnak ígérkezik, és ez kész felüdülés. A ma meg a holnap a különböző szerelések, átrendezések és rokonlátogatások lineáris kombinációjának ígérkezik, nem lesz sok pihi, remélem, bírom.

Szilveszterkor meg vszeg szolid baráti beszélgetős-társasozós (aki teheti, szolidan ivós) partit rendezünk barátokkal, de még lehet, hogy nem jön össze érdeklődés hiányában.

[size=7]Keksz téma volt még korábban: nekem - lekopogom - elmúlt ez a szemölcs, úgyhogy doki szerint lehet már zokniban 'csemegézni', de apja azt nagyon utálja .... Mondjuk egyszer ráfanyalodott, de nem az igazi neki. Csak én meg félek, hogy mi van, ha kiújul, és akkor mehetek császárra :([/size]

boruska

Sziasztok!

Kora reggel rendesen elfáradtam. Elmentem a táppénzes papírért, majd a postára feladni, azután hazasétáltam. Nem bírok én már ennyit gyalogolni. :( De azért igyekszem majdnem minden nap menni, mert tornára tuti nem tudnám rávenni magam. :roll:

A horkolás sajnos nálunk is komoly gond. Amíg dolgoztam jóval korábban feküdtem le, mint Szabi, így nem zavart, de most alig bírok elaludni és felkelek hajnalban többször is és nem tudok visszaaludni. Időnként már sajnálom bökdösni, legalább ő aludjon...

A babacucc mosás-vasalást én januárra tervezem, szépen elosztva minden napra egy kicsit :)
zuzmooo

még mindig nem vasalok....az uram elment, na mondom kihasználom, hogy nem csérog a fülembe, hogy ne csináljak semmit, elkezdtem takaritan, erre nem hazajött :shock: :shock: mondom fasza

Edit

Kép
ézsóné

de azé esze ágában sincs megcsinálni, már ül a laptop előtt és "dolgozik"=játszik...mondom ezé minek vagy itthon, csak engem zavarsz :?

Edit

Kép
ézsóné

Huhh, Edit!
Akkor te is olyan házsártos kismami tudsz lenni, mint én... :)

Nálunk Apa tegnap kitalálta, hogy a szabad levegőn teregessünk ki, mert "tök száraz az idő"! Na, betonra vannak fagyva kint a ruhák! Tök jó! A melltartómat reggel a radiátoron olvasztottam ki... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.12.29 10:27-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

edit: Nálunk az én horkolásommal nem tudunk nagyon mit csinálni, a párom már jó pár éve füldugóval alszik. Nem volt jobb ötletünk.

bellerreni: Hát nálam az inzulin-rezisztencia már kamasz korom óta meg lehet (a hormonzavarom miatt gondolom). Mondjuk tényleg pufi is voltam mindig. De én úgy tapasztaltam, hogy a terhességi cukornak nincs nagyon köze a testalkathoz. Legalábbis akikkel együtt jártam a cukros dokinénihez, azok nem mind voltak ducik.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit: nálunk szegény Zsolti panaszkodik, hogy horkolok. El is tudom képzelni, amúgy is nehezen kapok levegőt, a várandóság tett rá egy lapáttal, és még a téli száraz levegő is. No meg gondolom éjjelente gyakran fordulok hátra, így még jobban lehet horkolni.

Lehet, hogy érdemes lenne (magamból kiindulva) emelni a páraszintet a levegőben (nálam régebben megoldás volt). (az én esetemben várható volt a hangos horkolás, mert orrsövényferdülésem van, elvileg műthető, gyakorlatilag nem szánom rá magam).

Másik technika: amikor felébredsz horkolásra, nézd meg, nagy valószínűséggel hátán fekszik, piszkáld meg az orrát, arcát, hogy rávedd, forduljon oldalra vagy hasra. Ez is szokott segíteni.

zarja

Sziasztok!

Én meg, ma voltam dokinál, azt mondta, még a végére meggyogyulok!volt egy kis felfázásom, azt kurálgattuk.
És képzeljétek, holnaptol beindul a buli:
Megyek UH-ra, remélem nem derül ki h. mégiscsak fiu, mert már rákattantunk a rozsaszinre rég.
Utána hetente nst.
Utána hétfön táppénz....+az nst+még be kéne 1x menni a melohelyemre+1 barátnöm hívott shoppingolni(ki kéne mozdulnom cimszo alatt)
Közbe összerakjuk a kiságyat, közbe kell még kádat, ruhát, pelenkát stbstbstb venni(babakocsi, autósülés sincs)
És el kéne kezdeni mosni.......
És le kéne bontani a karifát, mert 3 szobát rendezünk át, h. tökéletes legyen minden, és mindenki elférjen(szülöi hát, szülökkel, mindenki külön szobába....)
huhh belefér?
Nálunk apuka 1 héten másfél éjszakát alszik otthon, és egyáltalán nem horkol, semennyire sem. :D
pcd1985

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?