Ismét sziasztok!
Mary!Ne add fel!Drukkolok!!
Hát rólam csak annyit,hogy az endometriózisom miatt én is a Sotéra jártam Dr Szendei Györgyhöz.Az endóm és a férjem sperma eredménye miatt csak 3 inszemet engedélyezett a doki,de sajnos mindegyik sikertelen volt.Ezek után a lombik jött volna amit a párom nem akarta.Így sajna nem sok esélyem van a teherbe esésre.Pár százalék esélyem van a természetes úton teherbe esésre de a párom inkább "védekezni" szeretne,így az esélyem a babára egy nagy 0.
Twist!örülök,hogy jól vagy!!Tudom,hogy még ráérnék a babával de a szívem nem győzi le az eszem.Nem oltattam be magam mert félek attól,hogy lesz valami mellékhatása,viszont attól is félek,hogy elkapom.Így nagyon nehéz dönteni.
Röpcsi!Örülök,hogy vigyázol a bogyókákra!biztos vagyok benne,hogy sikerült!Sikerülnie kellett!!!!!!
Nem mondta a doki,hogy influenzás voltam e vagy sem,csak annyit csinált,hogy meghallgatta a légzésem és messziről belenézett a torkomba,kaptam gyógyszert és ennyi.
Hát nem tudom,hogy mennyi idő kell a páromnak ahhoz,hogy babát akarjon tőlem,mert néha úgy beszél,mintha neki egyáltalán nem kellene gyerek.Úgyhogy nagyon érdekes
.Igazából arra a kérdésedre,hogy jól vagyunk e a párommal nem tudom,hogy mit is válaszoljak mert van,hogy nagyon jól elvagyunk és van,hogy borzasztóan összeveszünk,ilyen se veled se nélküled kapcsolat a miénk.
Ditke!Írok neked privit!Pussz!