Új privát üzeneted érkezett!

Beze,Jaffa, nagyon kedvesek vagytok!Azért megpróbáljuk megjavíttatni..első lendületből azt mondta a férjem ,hogy nem érné meg, de majd megpróbálom felhasználni a "kapcsolataim." :wink:

Ha sehogysem sikerül megoldani, akkor lehet ,ohgy élek az ajánlatával vmelyikőtöknek!

Jaffa, ne is állj neki a Katedrálisnak, mert nem lehet letenni..csak, ha vége..szóval kétnapi élelmet ágy mellé készíteni!!!

Betti, nekem is csinálja, de nem sűrűn és csak rövid ideig, de én is azt gondolom, ohgy a rángatózás az a csuklás..Én bébim már nem is igen rúg, inkább forog, kitologat ezt-azt..tegnap uram sokáig nézte a pocakom:"ÓÓÓ,te jó ég!!ÓÓÓ, ez nem fáj??ÓÓÓÓ, most ez komoly???ÁÁÁ,legalább fél centire kitolta a bőröd!!!"""
Szerintem sokkot kapott az uram! :D
Ma meg egyszercsak bejön a szobába, majd így szól:Te Tünci, én belegondoltam, hogy se helye nincs, meg egyedül is van, meg sötét is van és minden csupa víz...húú, egész rosszul lettem, nem rossz neki ez??Jaj, még a víz is levert..."
komolyan, én azt hiszem meg kell zabálni a pasikat!!! :lol:

Beze, jut eszembe, múltkor dokinál volt egy csajszi ,egyidős terhes velem, akkor esett teherbe, mikor három hónapos volt a babája, még most is szoptat, végig a terhesség alatt, ráadásul császáros volt..úgyhogy szerintem is simán lehet , hogy rögtön terhes maradsz!
tünci28
 
 
 


Bocsi, hogy ideszemtelenkedem... :oops:

[quote="tünci28"]
írta:
tünci28Ma meg egyszercsak bejön a szobába, majd így szól:Te Tünci, én belegondoltam, hogy se helye nincs, meg egyedül is van, meg sötét is van és minden csupa víz...húú, egész rosszul lettem, nem rossz neki ez??Jaj, még a víz is levert..."
komolyan, én azt hiszem meg kell zabálni a pasikat!!! :lol:


:lol: :lol: :lol: Aranyos!
Tünci, mondd meg a Zuradnak, hogy ne aggódjon, ő is túlélt már hasonló helyzetet! :D
És bár elég gáz, hogy az aktuális sporthíreket Kismuci pillanatnyilag nem tudja kivel megvitatni, de ezért nincs EGYEDÜL!
És bátor férfiember, aki nem fél a sötétben.
:D

(privi készül már)
aarnika
 
 


Lányok, olyan kedvesek vagytok, egészen meghatódtam...A drukkokat bespájzoltam. :D

Lara, januárban kellene, de nem megyek, tudod, úgy gondoltam, hogy Ágival vetetnék vért, a pco miatt, hogy tudjam, hogyan állnak a hormonjaim. Mivel Lexi akkor még tuti szopizni fog, nem látom értelmét. Szóval csak akkor megyek, ha már nem szoptatok. Napi 3 van még.

Jaffa, vitamint szedek, folsav eszembe se jutott. :oops: Pedig kéne... :roll:
Nézzetek körül Gárdonyban, a neten, szerintem még találnátok házat.
Köszönjük az érdeklődést, eddig 7 lépés volt a legtöbb, amit megtett a tündérke. Karácsonykor nagyon aktívan gyakorolt. :D

Betti, Lexi rengeteget csuklott, ez normális, születése után is, aztán elmúlt.

Betti, Tünci, nagyon aranyosak vagytok, de kötve hiszem: gyakorlatilag hónapok óta nem védekezünk, peteérésem van, de a kistesó még nem jelentkezett. Bár ami az előéletemet illeti, nem is feltételeztem, hogy elsőre sikerül. Csak azt szeretném nagyon, hogy spontán foganjon. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Lara, miért kell visszamenned szerdán? Ugye nincs semmi baj?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze:nincs semmi baj,az eredmény miatt megyek vissza meg ilyenkor megnézi uh-on a spirált meg a cisztákat meg felírja a merckformint.
Nagyon drukkolok nektek+++++++++++Én is szeretném ha a második baba spontán foganna és természetes úton születne(de szerintem erre kicsi az esély :( )

Jaffa:Nálunk is gyorsan eltellt az ünnep de 24-én csak hármasban voltunk és ez igy jó is volt reggelre a fa is diszítve nem csináltam nagy főzést se igy egész nap játszottunk pihentünk.

Tünci:Párod de aranyos hogy aggódik :D :D :D
Vendég
 


Tünci, párod tényleg nagyon aranyos lehetett. :lol:

Lara, akkor jó, már értem. :wink:

Mi 23-án este díszítettük a fát, jól is tettük, 24-én én hülye halálra dolgoztam magam, hulla voltam estére. :? Persze tök fölösleges volt ennyit sütnöm. :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Tünci, én bébim még elég erősen meg tudja küldeni a végtagjait, van, hogy beleremeg az egész hasam, tegnap ilyent kapott el a párom véletlen és ő is teljesen elámult, hogy ez nekem nem fáj ott belül? :shock: Mondtam, hogy nem, kivéve, ha a bordáimat veszi kezelésbe.
De egyébként olyan kis lüke, annyit mosolygok neki, főleg éjjel, mikor bulizik bent, én meg csak figyelgetem, miket csinál, akkor nagyon aktív.

Beze! Folsavat, kérlek, előtt is szedj! Nagyon-nagyon fontos. A gerinc a 16. napon alakul ki és záródik. Addigra még a teszt sem mutat szinte semmit és mire elkezded szedni, már rég mindegy.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti:Én babóm is éjszaka bulizott délelött meg aludt érdekes mert ezt a szokását meg is tartotta a mai napig késön alszik el és késön ébred.


Beze:Vendégeid voltak azért készültél ennyit?Jövőre majd tessék pihenni is :!: :D
Vendég
 


Lara, nem jött senki. :oops:

Betti, igazad van, Lexinél szedtem is, de akkor ugye inszemek előtt rám is "parancsoltak." Azt viszont nem tudom, hogy lehet-e hónapokig folyamatosan szedni. :oops:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze:Szerintem mindenképp szedjél folsavat is meg vitamint is.(bocsi nem akarok okoskodni,neked kell eldönteni mit szedsz.Én szedtem mindegyiket már pár hónappal elöbb.)

Úgy emlékszem tavaly én is sokat készültem karácsonyra pedig nem vártunk vendéget,talán azért mert az volt az első családi karácsony :)
Most inkább előkészítettem mindent aztán tudtunk sokat játszani pihizni.
Vendég
 


Jó reggelt!


Beze,végülis a folsav(folát) egy vízben oldódó vitamin(tehát a fölösleg könnyen ürül, pl, mint a c-vitamin.),ezért nem is igen lehet túladagolni, plussz a mesterséges készítmények jobban felszívdnak, mint a természetesek(leveles zöldségek).Pótolni terhességnél azért kell, emrt amúgy vacakul étkezünk..mint minden egyéb vitamin esetében,emiatt aztán nyugodtan szedheted hoszútávon is.Én egyébként júni 1.óta szedtem napi egy folsavat, meg napi egy elevitet és csak júli végén fogant a baba.a lényeg, hogy jól fel legyen töltve a szervezeted, mert a gerinc záródása valóban csak akkor megy végbe tökéletesen, ha jelen van a folsav.

Telefonáltam az Ántsz-be, megvan a toxom, negatív megint, hála égnek.Különben annyira kedves mindig mindenki ott, komolyan a telefonközpontttól, az asszisztensen át az orvosokig..én nem is értem, mert az ember úgy megszokja, hogy türelmetlenek és gorombák..ott meg mindig kiakadok, hogy még a hangjuk is mosolygós!!!!Bzitos szeretik a munkájukat!Vlgre vki!!! :lol:

Jaffa, emlékszel ,hogy beszéltük a múltkor, hogy melyik hét, hányadik hónap?Ez a vonalzó is úgy számol, hogy én 10 nap múlva már a hetedik kis kockába ültetem Kismucit, a 32.hét már a 8. hónap és a 36-40 a 9.hónap..még nem láttam két egyforma számítást..a harmadik trimeszter kezdetét is mindenki másképp mondja..áá, nem értem.A lényeg ,hogy bennt kalimpál, de úúúúúgy!!!!! :lol:

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Sziasztok!
Tegnap este visszaolvastam. A döbbenettől, nem tudtam szóhoz jutni. Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak!Tünci nagyon nagyon sajnálom! Meséltem a férjemnek is, ő is teljesen kiakadt!

Tényleg az Ántsz-ben milyen kedvesek. Még mikor Olivérre gyúrtunk oda kellett mennünk Hiv tesztet csináltatni. Nagyon rendes, aranyos volt mindenki. Belerekták boritékba az eredményt és külön oda irták, hogy lombik programhoz.

Beze: hajrá!:)

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Lara: Neked miért volt császár?

Lehet, hogy hülyének néztek, de engem lelkileg nagyon megviselt, hogy Lotti természetes úton született. Hónapokig próbálkoztunk, hogy visszarendezzük a házaséletet, mire sikerült. Mikor arra került volna a sor .... Mindig eszembe jutott, hogy ott kijött egy gyerek és most másra használnám. :) :oops: De már minden a régi. :) Csak tovább tartott mint a császár után.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Sziasztok!

Tünci"már a hetedik kis kockába ültetem Kismucit,"ez nagyon tetszik :lol:
Örülök hogy jó lett az eredmény :D

Kriszti:Nekem toxémia miatt lett császár.Nekem olyan fura volt császár után mintha nem is velem történt volna,hanem csak végignéztem volna egy üvegfalon kersztül.De a lényeg a Hannus :D :D :D :D :D

Holnap Hannus is megkapja a h1n1 oltást most beszéltem a doki nénivel és mondta hogy most már javasolja 300 1-2 év közötti gyereket oltott már és nem volt gond.Meg azt mondta hogy elég rossz hírek vannak róla.Most már az unokáit is beoltotta.
Kicsit nyugodtabb is leszek igy.
Vendég
 


Nekem a barátnőm panaszkodott, nem is egy, hogy a gátmetszés után 8 hónappal még nem volt képes együtt lenni a férjével, úgy fájt neki.
Fene tudja.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Lara: Hát elképedtem, hogy Hannus egy órát nézte a karácsonyfát! Réka 5 percnél tovább sehol sem képes megülni! Neki is tetszett a fa, nézte kb. fél percig, kitátotta a száját, lekapott egy díszt, és szaladt tovább a dolgára! :lol:
Én annyira nyugodt vagyok, azóta, hogy beoltattuk Rékát!

Beze: Drukk a kistesóhoz. Kicsit irígylem az elhatározásotokat, de nekem még nem lenne hozzá erőm. Réka kiveszi az összeset.

Tünci: Nagyon ari férjed van!

Folsav nincs az elevitben is? Én csak elevitet szedtem 3 hónappal a teherbeesés előtt elkezdtem, és szedtem végig, még a szoptatás alatt is egy ideig.

Betti: Réka is a pocakban is, meg kint is hasonlít Hannusra! Reggel alszik sokáig, de este alig bírom elaltatni! Ő is éjszaka bulizott a pocakban. Szóval készülj az éjszakázásra! :D

Én nagyon örülök, hogy természetes úton szültem. Nekem jó élmény volt, később sem volt gondunk itthon. Én remélem, majd kistesóval is hasonló lesz!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Lara: már többször akartam kérdezni, Ti mikor vacsiztok Hannussal? Mert Réka sokszor olyan későn alszik el, hogy azon gondolkodom, nem éhezik-e meg újra, mert a vacsi már olyan régen volt. Tudom, hogy Hannus is későn fekvő azért kérdezem Tőled.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Betti:Biztos hogy mindegyik szülésre van jó és rossz példa is.
Nekem akkor nem volt választás csak vittek és kész,de akkor az volt a lényeg hogy Hannus minnél elöbb kinnt legyen.

Szösz:Szerintem én is nyugodtabb leszek,meg elég nehéz megoldani hogy ne vigyük társaságba Vásárolni nem visszük meg tömegbe se.
Hannus 8-9 között eszik vacsorát(falatkák virsli vagy felvágott sajt)Mostanába 10-kor fürdik utánna eszik még 300 mili tápszert van amikor ilyenkor elalszik de tegnap pl még élfélig kinnt volt aztán utánna aludt csak el.
Ilyenkor már nem adok neki enni meg párszor próbáltam de nem kell neki.
Réka mit eszik este?
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat a folsavval kapcsolatban.

Szösz, nem hiszem, hogy rögtön sikerülni fog, akkor se, ha Lexi már nem szopizik, ezért állunk neki. Meg most már jobbak az éjszakák is. Ezt lekopogtam. Folsav minden terhes vitaminban van, de sokak szerint az kevés. Nekem a dokim elevit mellé napi 2 folsavat írt elő. Most gravidát szedek.

Lara, szerintem szülhetsz még simán császár után, pl Éva, a szülésznő is így szült, a fiát császárral, a lányát természetes úton.

Kriszti, nekem szerencsére csak 10 napig fájt a gátsebem, amikor kikapartak, kiszedték a varratokat is egyúttal, ezért utána már nem tört az sem. Azért az első pár együttlét nekem is kínszenvedés volt, ennek ellenére a kistesót is mindenképpen természetes úton szeretném szülni. A császártól mindig is be voltam sz.va.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hát végül is én sem tudnék dönteni, hogy császár vagy sima. Olivért császárral szültem, téraránytalanság miatt.Egy kínszenvedés volt az első hét. Lottinál meg minden ment a maga utján, ahogy a nagykönyvben megvan irva. Én attól féltem, hogy ha sima lesz a második, akkor ugye meglesz az a élmény, hogy a hasamra teszik. Az első érintés, pillantás. És akkor talán jobban fogom szeretni. Vagy ilyesmi. Tudom hülyeség, de Olinál kimaradt ez. Mikor elöször megfoghattam, odahoztak egy felöltöztetett 6 órás babát. Viszont őt sokkal tovább szoptattam. Inkább ez miatt érzek lelkiismeret furdalást, hogy Lottinak nem tudtam megadni. Mert gyenge voltam, és kikészitett idegileg a házasságom. 15 kilót adtam le 2 hónap alatt.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Beze:Én is garvidát szedtem + 2 folsav.
Majd meglátjuk hogy lesz a kistesónál :wink:

Kriszti:Téged altattak a császárnál?Nekem eda volt úgyhogy egyböl odahozták Hannust megmutatni.Levittek az örzőbe és akkor odahozták kb 15 percre akkor megfoghattam,erröl van egy videónk párom telefonjába sokszor meg szoktam nézni olyan hihetetlen,hogy milyen nagy már.
Nekem is nagyon nehéz volt az első 2 hét utánna már nem volt gond.

Hoztam képeket :D Kép

dec.24 Kép Kép


dec.25 Kép Kép

dec.26 Kép

Kép Kép
Vendég
 


Gégéé Anyany már itthon vagytok?

Mancsa:Remélem jól vagytok :( majd írj pár sort ha gép elé kerülsz.

Naspi????

A mi karácsonyfánk nem lett valami szép,de milyen volt? majdnem sírva fakadtam mikor megláttam :oops: Az egyik oldalon alig volt ág a másik oldalon meg iszonyú sürű volt igy ott megritkitottam aztán próbáltam takarni a diszekkel.Kettő törzse volt a fának amit nem vettünk észre mert az egyik nagyon alacsonyan volt és ahhoz a törzshöz volt egyenes a fa a magas csúcshoz meg tök ferde volt 2 órát kinlódott a párom mire befaragta és beállította úgy hogy ne látszódjon.Hát én késsz voltam mondtam éjfélkor a páromnak hogy menjünk el a tescóba műfenyőt venni.

Aztán végülis ilyen lett.
Vendég
 


Szia Lara!

Akkor jól megjártátok a fenyővel! De nem látszik, szépen kijavítottátok a hibáit! Nekünk idén műfenyőnk volt, hát ilyen formás fánk még sohasem volt! :D Először kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz illata, meg ilyesmi, de feldíszítve aztán olyan szép lett, hogy most már nagyon örülök neki!
Réka is falatkákat eszik vacsira 7-8 között, aztán 9-kor megyünk fürödni, utána még szopizik, azt ugye nem tudom mennyit, és elvileg fél 10-kor alszik, de nagyon sokszor van, hogy még 11-kor is fent van! :shock: Ilyenkor gondolom, hogy éhes, néha adtam neki enni, de aztán leszoktam róla, hogy ne szokja meg, hogy ilyenkor is lehet enni, mert ilyenkor inkább aludni kellene!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Mennyi szép ruhája van Hannusnak! :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Egyik nap összefutottam Bendével! Úgy örültem Neki! Niki nem volt vele, szegény karácsonyra megbetegedett! Remélem már teljesen jól van, puszi neki!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Lányok!

Lesz tali a két ünnep között? Vagy januárban? Olyan jó lenne! Valaki szervezze meg! :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szia Szösz!Reméltem hogy jössz :D
Vendég
 


Igen szeretem a kisszoknyákat Hannusnak,de mostanába nem is volt rajt csak karácsonykor minden nap :D
Szerintem nem éhes olyankor Réka egy óra alatt bizti nem éhezik meg.
Teszel fel majd képeket?

Szegény Niki :( jobbulást neki.
Mi sajnos úgy be vagyunk táblázva 2 ünnep között :( minden nap megyünk valahova.
Vendég
 


Én még itt vagyok, csak Réka közben felébredt. De talán vissza alszik. Apa nincs itthon, elment pasis szórakozásra. Majd holnap teszek fel képeket én is.
Szerencsére mi már nem megyünk sehova, éppen elég volt karácsonykor minden nap! És kivételesen apa sem dolgozik egész héten! Legalábbis egyelőre úgy néz ki.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Örülök neki hogy Apa otthon lesz veletek :D
Hannus alszik egész meglepődtem hogy fürdés után egyböl elaludt.
Bizti jó képeket csináltál Réka minden képen gyönyörű kis tündér.
Tényleg jó lenne összehozni egy talit.
Vendég
 


Lara: Nem altatak, spinális érzéstelenités volt. Csak lázas, hasmenéses beteg voltam, mikor szültem. És Olivér nagyon csúnyán kipöttyösödött születés után. Megvárták a délelötti vizitet, mielött kiadták volna az osztályra. De végül nem tudták megmondani, hogy én miattam-e lett pöttyös. De az egész egy rémálom volt. Kedden szültem és szombaton már majdnem kiabáltam az orvosommal, hogy csináljanak valamit, mert egy korty viz sem marad bennem. Erre az volt a válasza, hogy ez itt a szülészet nem a fertőző osztály. De aztán tiz percen bellül bekötötték az infulziót, meg kaptam gyógyszereket. Akkor lettem jobban

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Jó reggelt!

Kriszta!

Neked sem volt akkor egy könnyű menet a császár után. Szörnyű lehetett. Látni Olit, hogy ő sincs rendben, plusz ez a betegség... :(

Engem a császár lelkileg nagyon megviselt. Hónapokig beszélni sem tudtam bőgés nélkül az egész szülésről.
Remélem a másodikat már természetes úton szülhetem. Aztán meg lehet, hogy az fizikailag sokkal jobban megvisel és ezért leszek lelkileg padlón.

Lara!

Nagyon jók a képek! Egyáltalán nem tűnik fel a fán, hogy milyen "betegségei" vannak. Az biztos, hogy idegbajt kaptam volna, de főleg a férjem.
Látom Hannus is mennyi játékot kapott. Elfértek tőle? Én most hatalmas gondban vagyok, hogy tudom megoldani a szülinapi és a Karácsonyi játékok elhelyezését.
Tegnap délután vettünk az Ikeában egy szekrényt. Régebb óta terveztük, mert egy kis könyvespolcnál és egy ruhásszekrénynél több nincs a Milu szobájában, ahová pakolni tudnék. Délelőtt összeszerelem, délután pedig pakolunk a kiscsajjal.

Ma egyedül leszünk, párom megy Békéscsabára. Estére áthívtam pár barátomat, főzni is kell valamit nekik. Sűrű lesz a mai nap.

Sikerült találnom Szilveszterre egy kiadó házat Hárskúton. Hívom a barátainkat, hogy van ház! Erre ők: Majd megbeszéljük, hogy megyünk-e. Aztán úgy megbeszélték, hogy nem jönnek. Így aztán mi sem megyünk, mert aki kiadta volna, azt mondta, hogy van egy másik társaság aki jelentkezett még és kitöltenék az egész házat. Így aztán nem megyünk. :?

Képzeljétek, tegnap Milu cumi nélkül elaludt. Nem mertem megcsinálni, hogy totál cumi nélkül hagyom, így mellé raktam. Reggel már lógott is a szájából. Este többször kérte, de annyira meséltem neki, hogy nem akartam meghallani. :)

Kép
jaffa4
 
 


Tünci!


Sokat gondoltam rád azokban a napokban, mikor Viola megszületett. Most már a 25. hétben jársz. Beszéltük, hogy ez egy váltás-megkönnyebbülés lesz majd nálad.

Hogy vagy?




A terhességi hetek számolása és a terhességi hónapok számolása nagyon nehezen vethető össze, hisz egy hónap nem pontosan 4 hét. Van 2-3 "szabadon álló" nap. Ha ezt a 2-3 napot felszorozzuk 9-el, mint a hónapok számával, akkor az max 27 nap, ami majdnem 4 hét. Így azt gondolhatnánk, hogy a terhesség 10 hónap. Ezt holt hónapnak is hívják egyesek.

Pussz mindenkinek!

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

Hannusnak micsoda királylányos ruhái vannak :lol:

csak gyors átfutottam amit írtatok, Matyi pakol ezerrel én meg utána :twisted:

Most épp szeretnénk beoltatni Matyit az új oltással, csak nincs se doki se védőnő, viszont a héten kellene hogy meglegyen a védettsége mire megyünk Pécsre, nyugodtabbak lennénk...

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Kriszti:Jaj szegény hát nem volt egyszerü császár után :(

Jaffa:Mi is vettünk az ikeába müanyag nagy tárolót ami pont befér az ágy alá,amúgy Hannusnak is nagyon sok a játéka,de csak 1 tárolót vettünk ha megyünk majd szemészetre megint bemegyünk mert 4 db fér az ágy alá és sok minden elfér benne.
Akkor most otthon lesztek szilveszterkor?
Nagyon ügyi Milu hogy cumi nélkül aludt :)

Winchi:Hannus ma kapja meg az oltást.
Mikor mentek pécsre?Biztos nagyon jó lesz :D
Vendég
 


Sziasztok másodszor is! :lol:

Matyi alszik, már vártam hogy lerakjam. Nem rossz gyerek, csak nagyon kíváncsi és mindenhol ott van, minden érdekli, mindent leutánoz. És úgy érzem most kell megfognom, hogy mit szabad és mit nem különben veszett fejsze nyele le a gyerekből. Így aztán egész álló nap magyarázok mit szabad, mit nem, miért nem. De gondolom ezt nektek nem kell mesélnem... :wink:

Ahogy írtátok, hogy mennyire megviselt titeket a császár rájöttem, hogy engem koránt sem ennyire. Biztos benne van, hogy előre tudtam hogy császár lesz nem ért váratlanul már pocakosan lefociztam ezt magamban bármennyire is szerettem volna természetesen szülni.
Az még nem fogalmazódott meg bennem, hogy hogyan szeretném a másodikat, harmadikat, majd kiderül milyen lehetőségeim lesznek.

Szösz amikor Rékáról írtad, hogy mennyire (nem) kötötte le a fa, mintha Matyiról írtad volna :lol:
Naponta megcsodálja kb 1 percig aztán robog tovább. Számomra hihetetlennek tűnik, hogy Hannus ennyi ideig nézte :lol: Megfontolt kislány nem olyan hebrencs mint a fiacskám :lol:

Csuklás: Matyi rengetegett csuklott a pocakomban és ezt kint is folytatta tovább. Kicsinek nagyon sokszor csuklott naponta akár 2-3 alkalommal is, most már lekorlátozódott annyira hogyha egy erősebb front jön akkor két napig csuklik és semmivel nem tudom elmulasztani, de őt nagyon nem zavarja a múltkor csuklott és úgy aludt el.

Jaffa akkor maradtok otthon? Remélem nem lesznek túl hangosak a szomszédok!

Bende Nikije remélem már rég túl van a betegségen!

Ja a szomszéd gyerekek nálunk h1n1-esek lettek a hétvégén a nagymamánál vannak. Kedden volt át nálunk a kislány, úgy tudom egy hétig nem lappang a vírus, remélem ezt megúsztuk. kopp-kopp

Mindjárt elárasztalak titeket képekkel :lol:

KépKép
winchi
 
 


Kép
Kép
24én reggel
Kép
Mamánál az ajándékokkal
Kép
horgásszéket is kapott :lol:
Kép
olvas
Kép
az állatvédők ezt a képet ne nézzék, azóta menekül a cica a Matyi elől

KépKép
winchi
 
 


Winchi!

A horgászszékes képen "betojok"! Imádnivaló!!!

A macskás képet tényleg nem az állatvédőknek szánhatta Matyi. Én azon gondolkoztam,hogy vajon mennyi ideig tarthatta így, hogy még le is tudtad fotózni? :D

Én is kicsinyítettem pár képet. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
jaffa4
 
 


Annyira imádott bontogatni, hogy sutyiban kibontotta az unokaöccsének az ajándékát is.

Szilveszter: Nem megyünk. :( Majd jövőre. Már most elhatároztam, hogy januárban lefoglalok egy házat a 2010-es szilveszterre. Minden évben, mikor el akarunk menni szilveszterezni és elkezdünk keresgélni helyet, az összes jó már ki van adva. Most megelőzök mindenkit!!! 8)

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

Nagyon szép képeket raktatok fel, még mindig minden pici gyönyörű! :D

Lara, nagyon szép a fátok, meg nem mondtam volna, hogy nem stimmel vele valami! Hannusnak is nagyon tetszett, látom. :) Lexit kb fél percig, ha érdekelte...

Jaffa, sajnálom a szilvesztert. :( Remélem, Milu azért tud majd aludni. Ügyes a kislányod nagyon!

Winchi, hú, a macsek egész jól bírta a kiképzést. 8)
3 gyereket szeretnétek?

Ahogy olvasom a császárokat, még jobban örülök, hogy simán szültem. De azért a következőnél a gátmetszéstől szívesen eltekintenék. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mutatok 3 képet én is. A 2-on nézzétek el a kupit, ajándékbontás után készült. :oops:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mi ma voltunk Gyulán, Békéscsabán, Csongrádon....fél órája értünk haza és már kopogott a szemünk az éhségtől, útközben megrendeltük a kaját, mire hazaértünk, az is.
Kaptam decemberben a munkahelyen kajacsekket, meleget, ami 31.-én lejár, úgyhogy most holnap sem főzök, megyünk kajálni, mint az urak. :D

Aranyosak a képek!

Akkor én most a 30. hétben hány hónapos terhes vagyok? A 7. vége felé, ahogy számoltam, ha jól számolom ugye?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Winchi:Ettöl a horgászszéktöl kész vagyok :lol:
Nagyon aranyos :D Látom Matyi is szereti a cicákat :D Hannus egynelőre még csak simogatja közbe mondja hogy jaaaaaaaaajj :)

Jaffa:Nagyon szépek vagytok :D :D :D Nagyon szép babakocsit kapott Milu.És milyen nagylány már :D Nagyon csini.
Sajnálom a szilvesztert :(

Beze:Lexi is nagyon édes :D :D :D Látom ő is szeret főzni :D

A karácsonyfák is nagyon szépek :D

Betti:De jó :D :D :D én se bánnám ha pár napig nem kellene főzni.
Rokon látogatóba voltatok?

Megkapta Hannus az oltást.Szóltam a doki néninek hogy Hannus még mindig nem megy és nem is próbálkozik :(
Kaptunk beutalót a fejlődés neurológiára már kértem is időpontot jan 8-án megyünk.
Vendég
 


Hú, Lara, akkor már most nagyon drukkolok nektek, de szerintem tuti nincs semmi baj, csak Hannusnak nem sürgős! Oltást hogy viselte? Puszi neki és az anyukájának is. :wink:

Lexi egyelőre a pakolást élvezi, nekem meg a hajam égnek áll az állandó kupi miatt. :oops: Nem bírom elviselni, de már tudom, hogy felesleges minden egyes ledobott cuccért lehajolni, úgyis megint a földön köt ki. :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lara, remélem én is, hogy nincs baj, de ha meg indokolt mindeképp nézze meg szakember, mert ilyen kis korban csodákat csinálnak a játékos fejlesztéssel, foglalkozással, időben el kell kezdeni. Aztán meg lehet, hogy tényleg csak nincs kedve elindulni, felnőtt korára meg maratoni futó lesz majd! :D

Juj, végigküzdöttem ezt az Álom.net filemet. Azt a mindenit mekkora sz---! És azon csodálkozom, hogy neves színészek ehhez nevüket adták. Én még magyar filmben ilyen rosszat.....ezt már nem lehet überelni.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Nálatok is elromlott az idő? Itt elég borús, esős, olyan sötét van az egész lakásban.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Lara: pontosan milyen tároló van az ágy alatt? Úgy emlékszem ugyanolyan ágya van Rékának is, mint Hannusnak, én is szeretnék alá tárolót. Leírnád a pontos nevét?
Remélem nem lesz baj a neurológián, és Te is megnyugszol!

Jaffa: Nagyon tuti babakocsit kapott Milu! Ha megint kiesik a mienk kereke, majd kölcsön kérem! :lol: Nagyon szépen összeöltöztetek karácsony este! :D Mindketten nagyon csinik voltatok!

Winchi: Nagyon édes Matyi, ahogy bámulja a karácsonyfát. Én is elkaptam az első rácsodálkozást, aztán ugye több nem is volt. Mindjárt fel is rakom. És nagyon elegáns volt Matyi is! :D
Mikor mentek Pécsre, és hol szálltok meg? Bizti nagyon jó lesz!

Beze: Megnyugodtam,hogy nem csak Réka tud pakolni!:D

Réka az utóbbi pár nap alatt tökélyre fejlesztette a járást, szinte már mindig két lábon van! Azért még néha lehuppan, de gyorsan feláll, és megy tovább!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Ja, és a hiszti is egyre jobban megy neki!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket :lol:

Milu micsoda csinos kis hölgy! Az a babakocsi mintha igazi lenne :lol:

Lexi meg takarítónőnek készül? :lol: Beze a kupi miatt ne szabadkozz szerinted nálunk mi van? :lol:

Lara drukkolok, hogy ne legyen semmi gond Hannussal! Jól tetted, hogy kértél időpontot inkább nézzék meg de akár addigra még el is indulhat Hannus :wink:

Betti jó ez a kajacsekk legalább pihentek is! :wink:

A 3 gyerek csak álom, nagyon szép lenne de jelen anyagi körülmények között örülök ha egy tesó lesz pár év múlva...

Szösz Matyi is tud ám hisztizni, néha úgy visít mint akit nyúznak, tudod ilyenkor szoktam felajánlani, hogy melyik malacólba megy :lol:

Megkapta az oltást csak egy kicsit sírt, az aszisztens aki beadta jobban aggódott, mert gyereket nagyon ritkán szúr meg ő a felnőtteket szokta:lol:

Ismerőssel beszéltünk aki a szülészeten dolgozik, kb naponta van egy kismama aki h1n1-es és kisérik át másik osztályra. Szerintem ez sok én nem gondoltam volna, csak ugye erről nem szólnak a híradóba. és ez csak a fehérvári kórház

11 nap múlva megyünk ide:
http://www.barbakanhotel.hu
:lol:

KépKép
winchi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?