Új privát üzeneted érkezett!

Twist, én szalonnaágyon sült, aszaltszilvás, vörösboros őzcombot sütöttem. Krumplipüré volt hozzá. Még van belőle bőven. :wink:

skrisz72
 
 


Sziasztok Csajok!

Fúúúú micsoda kaják, csorog a nyálam, pedig aztán én sem panaszkodhatok, mi eddig csak mentünk ide-oda vendégeskedni a családhoz, és mindenhol degeszre ettem magam :lol:
Ja és totál elhatalmasodott rajtam az álomkór, párom szerint olyan vagyok mint egy csecsemő mert csak eszem és alszom :wink:

Lois!
Örülök, hogy jobban vagy!Én is 9 hetes vagyok mint Te tavaly ilyenkor :P

KépKép

Kép
keny
 
 


További bioldog Karácsonyt! :D

Twist,
kitartás!!!!! :P
More Milk: nem akarom elkiabálni, de beválik!!!!! :D :D :D
(4 nap szedés után tej visszajött! Remélem, marad is megint egy ideig :roll: )

Skrisz,
de ügyes vagy!!!! :D :D :D (nekem egyenlőre foglalt a 2 kezem, gyerekkel van tele :wink: -így egy krumplisalin kívül mást nem is készítettem az ünnepek alatt :roll: :oops: )

tillidian
 
 

 
 

Skrisz: hát ha itt laknál a szomszédban, vagy legalábbis közelebb, már ott is nyomnám a csengőt nálatok! Nyami!

Mi is úgy voltunk,mint Keny! Mentünk ide-oda enni. :D Így összehasonlíthattuk anyu és anyós halászlevét és kacsasültjét. Anyu nyert jócskán! :D Na, jó,sütiben anyós a nyerő, bár nagymamám méteres kalácsát senki nem tudja überelni nálam. :D

Nektek volt-van karácsonyi hangulatotok? Mert nekem és a férjemnek sem semmi a világon. :oops: :( Ugyanolyan napok, mint bármelyik másik. Bánatos is vagyok, mert azt hittem, hogy most, hogy négyesben vagyunk szép lesz és földöntúli boldogság lesz, vagy lehet, hogy az a baj, hogy amióta a lányok itthon vannak minden napunk boldogságos és már nem lehet fokozni.? :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!
Skrisz!
4 évesem cudar napja: vagy pörgött, vagy semmi nem volt jó, ment a hiszti ezerrel....

Szép az összes bébi. :D

Nálunk élvezték a kölkök a karácsonyt, majd dobok képeket.

Lois!
Laura nagy százalékban nem rajtunk múlik, hanem az anyján, aki még mindig tobzódik a saját sértettségében... :?
vovanda
 
 


Timi :D
1 hónapos ikrek mellett ne csodálkozz, hogy nincs :wink:
majd ha már vége a robotnak, és nagyobbak lesznek, hidd el, eljön az is.
karácsonykor is ugyanúgy 3 óránként esznek, nem? :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Timi, nyugi, nálunk sem volt nagy karácsonyi hangulat. Pici baba mellett nehéz. Hozzá kell igazodni. :D

skrisz72
 
 


Orsi: hát ez az, ráadásul a mintagyerekeim elromlottak karácsonyra, eddíg gyönyörűen 4 óránként ettek, éjjel volt 1x5 óra alvás, most meg sokszor a 3 óra is áldás, ha összejön. És rengeteget esznek, mert tegnap már a 120 is simán lecsúszott és utána még ment a nagy szemekkel pillázás, na meg a mérges kiabálás, amivel már nem nagyon tudok mit kezdeni, mert nem éhes, tiszta a pelus, nem fáj a hasa és ölben sem halkabb, na ez Alexa. Próbáltam ilyenkor cicire tenni, amitől ájulásszerűen bealszik, de ahogy megmoccanok, már pattan ki a szeme, meg a szája is, de még véletlenül sem szopizik, csak nem enged el. Na de nem panaszkodom, csak kezdek fáradni. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, Skrisz! Tavaly 18-án hoztuk haza a gyerkőcöket, se karácsonyfa, se szilveszter, semmi nem volt. Jöttek a rokonok és hoztak 2 hétre való kajcsit, így éltük túl szó szerint. Most viszont nagyon jól sikerült az ünnep, mi is vártuk, öröm volt nézni az arcukat, ahogy játszanak, jókat esznek-isznak.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


HA mi ugyanúgy mint minden este itthon lettünk volna és úgy próbálunk meg "karácsonyozni", valszeg nekem sem lett volna túl sok hangulatom. De nálunk mindig közös karácsony van a nővéremékkel, 9-en, vagyis most már 10-en ünnepelünk együtt, és mindig nagyon jó hangulatú, vidám szentestéink vannak (na jó bevallom kevés benne a vallásos áhítat, inkább a forralt boron van a hangsúly :wink: ) Sajátos ajándékozási ceremóniáink vannak, amit a gyerekek (és mi is :roll: ) nagyon élveznek. Zétény szállt kézről-kézre, jól érezte magát, megnyomkodta az összes játékát, csörgött a csomagolópapírokkal, csak akkor méltatlankodott, mikor le lett rakva a vacsora alatt. Nekem meg láz meg fájdalom ellenére szép este volt nagyon (de lehet az algopyrin meg a forralt bor tette meg a hatását :roll: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


sziasztok!

24-én nálunk se volt karácsonyos a dolog, olyan, mint a többi nap. kajával szüleim láttak el :oops: :) miután Makilány elalukált, este azt ettük meg szépen elrendezve, borocskával kísérve - persze normál asztalunk még mindig nincs :roll: :lol:

Diána tegnap debütált rokonság előtt, cukin hozta a legjobb formáját! :lol:
nagyon tetszettek neki a karácsonyfa fényei, díszei, de leginkább a pezsgőspoharak :D

angel37
 
 


Skrisz, istenien hangzik az ünnepi menüd, hmmmm!
És gyönyörűek vagytok együtt a családi fotón a blogodban:)

Valami hidegfront jöhet, mert keményedik egész nap a pocim, eddig laza voltam, míg meleg volt.
Vendég
 


Péterfys Csajok!!!
Segítséget kérnék. Barátnőm a Péterfyben szeretne szülni és orvost keres. Első baba, ráadásul csodabébi, nem nagyon jósoltak neki spontán bébit. Olyan dokit keres, akinek van magánrendelése is, elég kötött a munkahelye, azt mondja, inkább kifizeti, amit magánba kérnek, csak ne kelljen minden egyes vizsgálatért, UH-ért szabit kivenni és egy fél napig a kórházban dekkolni.
vovanda
 
 


Vovanda,
nagyon jó szívvel ajánlom az én orvosomat, Dr Papp Istvánt, csak szuperlativusokban tudok nyilatkozni!!!! Priviben megírom az elérhetőségeit :P

tillidian
 
 


Jaja, nekem is tetszett Skrisz menüje, bírom a vadhusit :roll:
Én totál antitálentum vagyok konyhailag, még szerencse, hogy Clarkom ott is szuper :wink: Ő követte el az ünnepi étkeket, bár nálunk csak egy nap volt vendégfogadás, és akkor halmenü volt. Ízlett, könnyű volt, finom.

Úgy fest, hogy a mellgyuszi megtette hatását, gondolom megcsappant a tej, Zé fogyott egy csomót :( Holnap hívom a támadónénit, mit javall.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, sajnálom a tejmizériát:( Még jó, hogy mától már minden nyitva, mindenki dolgozik, lehet kit felhívni. Ebből a szempontból ez a 4 napos ünnep és otthon dekkolás nem volt valami jó.
Vendég
 


Sziasztok!

Én csodás ajándékot kaptam a lányomtól,végre eszik üvegből :D Így ki is mertünk mozdulni,már nem másfél órás procedúra az etetés.Cserébe viszont nem rakom cicire,nehogy megint gond legyen,Balázs pedig már nem nagyon akar cicizni,így reggel-este fejek,úgyhogy tejcsi nálunk is apad rendesen.

Lois,nagyon sajnálom,a második elzáródás után,hogy 2 napig szinte nem bírt belőle enni Balázs,nálam is a mennyiség rovására ment.Azért még vissza lehet hozni,csak idő,remélem sikerül.

Till,éljen a more milk :D

Na,mennem kell,ébrednek...
Vendég
 


Nálunk meg most a jobb cici a mumus. Olyan carul eszik belőle Eszti. Izeg-mozog, a jobb kezével cibálja a pólómat, rugdalózik. A másik cicin normális. Amióta tápszerezünk is, több idő kell a ciciknek, hogy megteljenek. Legalább három óra, de inkább négy. :oops:

Nyulaszkám, látod, lassan minden probléma megoldódik, hogy újak jöhessenek helyette. :wink:

Lois, mennyit fogyott Zé?

Vanda, én dokim is jó fej. A Kerepesi úton rendel hétfőnként délután, és a Medve utcában Budán asszem csütörtökönként. Ha érdekel, dobj privit.

Szöcsi, én már a következő karácsonyt várom. Addigra Eszti 1 éves 4 hónapos lesz! 8) Az bizti sokkal jobb lesz, mint az idei.

Twist, köszönöm a dícséretet. :oops: Anyósom mondta, hogy jól lefogytam, Anyu meg, hogy fáradtnak nézek ki. Jó fejek, mi? :wink: :lol:

Újdonsült kismamik, hol vagytok? Kérünk szépen helyzetjelentést! Minden rendben, ugye?

Timi, 120??? :shock: Van, hogy az én lányomnak ez a mennyiség most is elég. :wink: Kis zabagépeid vannak. :wink: :lol: :lol:

skrisz72
 
 


Az ünnepek alatt sikerült megfáznom és a rokonok is többen betegek voltak. Tegnap azt hittem, megfagyok pizsiben, meleg zokniban, köntösben, paplan alatt a meleg radiátor mellett. Fáj a torkom, mellkasom és a hátam. Elmentem a háziorvoshoz, aki torokgyulladást diagnosztizált. Azt mondta, öblögessek Glykosepttel és ha nem múlik, akkor váltsam ki a kanalast, amit írt (Suspensio Terpini). A kanalast így nem váltottam ki, csak majd ha kell. Egyenlőre a glykoseptet nem tudtam beszerezni, de elolvastam a betegtájékoztatót, mely szerint nem igazán kismamáknak való. Terhess.esetén az orvos az előny-kockázta mérlegelésével dönt. Én rákérdeztem az orvosra még amikor mondta, hogy azt lehet-e terhesen és azt mondta, ne nyeljem le. Köpjem ki. De hát könyörgöm, eleve nem nyeli le az ember az öblögetőt.
Most teljesen tanácstalan vagyok. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Ja és a vérnyomim: anyu megmérte hétvégén: 80/60 és 90-es pulzus. 5 perc múlva ismét megmértük, meg nem hittem el, akkor 1-2 számban különbözött. Mondtam a háziorvosnak, megmérte, most 95-100 körül volt, de a pulzus most is magas volt. :shock:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba: Glykoseptet nyugodtan használhatsz! Jobbulást!

Skrisz: hát tényleg zabagépek, éjjel is simán becsókolják ezt az adagot és 4 óránként éhen akarnak halni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok Csajok!

Baba!
Szájöblögetőt nyugodtan használhatsz, de a sima sós víz is megteszi és az nem árthat a babának.Jobbulást!!
A vérnyomim nekem is alacsony de az amúgy is, és a pulzus pedig magas, gondolom a szervezetünk így kompenzál.

Nálam minden okés, nagyokat ettünk, aztán rókakoma kerülgetett de még nem dobtam ki 1xsem.És rengeteget alszom, nemtom mi lesz velem az esküvőn mert ott éjszakáznom is kell :lol:

Anyukák!
Milyen teszteket érdemes elvégeztetni?Kombinált?Integrált?Fogalmam sincs mik ezek, de szeretnék mindent kiszűrni!

KépKép

Kép
keny
 
 


Sziasztok!

Baba:

Tantum verde, nagyon jó és kismamák is használhatják.http://www.tantumverde.hu/01-oldat.htm

Látom mindehól jól elteltek az ünnepek. Én irigykedek mindenkire aki otthon volt szenteste, mert mi nem szokásos összejövetel anyósnál. De az idén utoljára jövőre nem így lesz. Szenteste otthon és kész.
Grétike nagyon jól viselte az ünnepek alatti mászkálást és tömeget. Mi nem voltunk itthon egy fél napot se. Ami miatt full depi vagyok ma mert apa dolgozik már így megint csak kettesbe vagyunk. Imádom Grétit de hiányzik apa nagyon.

Lenne pár kérdésem:

Milyen időnknét főzitek ki a cumisüveg cumikat és a játszó cumit, illetve a rágókákat mennyi időnként kell sterilizálni?
Kinőtte Gréta a hordozóját, a biztonsági öv teljesen háturól jön nem a válla felett. Van egy ülésük ami tesóméké volt, 10 éves. Nem tudom használjuk azt vagy már egy modernebb kéne. ezt néztem ki a brendonba: Szerintetek melyik lenne a jó???????

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/1947?storetype=store&store=32 vagy ezt http://brendon.hu/Products/ViewDetails/15062?storetype=store&store=32 és ilyet örököltünk ez csak egy kép de ilyen a miénk is:http://www.teszvesz.hu/item805543623_safety_baby_gyerekules_0_18kg_ig.html#gallery

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó :D
szerintem egyik se a kettő közül.
Nekem az a bbc volt, s háttal bekötve nagyon rossz az övvezetése, nehét betenni a gyereket, és _nagyon_ nehéz stabilan bekötni, úgy, hogy feszesen fogja az ülést a kocsi öve.

szerintem concord ultimax

http://www.brendon.hu/products/ViewDeta ... e&store=25
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára icsilya 2009.12.28 11:36-kor.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


10 éves ülést amúgy sem jó használni, mert ha még 03as szériás is, akkor is 10 éves a műanyag része, ami ennyi idő alatt elöregedik és baleset esetén törik, nem tölti már be a funkcióját.

milyen hordozótok van, amit ennyire hamar kinő???
de egyébként háttal bekötött ülésnél _nem_kell_ hogy a válla felől induljon az öv, keresek majd neked leírást erről. A váll alól is indulhat. (Az öv nem fűzhető át?)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya!


nem tudom a hordozó márkáját de szerintem valami noném. De az is 7 éves már. :( Nekem az eszembe se jutott, hogy elöregszik a műanyag. Pedig tényleg. de buta vagyok

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó, szívás ez az anyós dolog. De biztos fontos a párodnak. Cumikat és üvegeket én minden használat előtt sterilizálom. Viszont gyakran megkóstolom a tápszert, hogy milyen meleg. Ennyit a sterilizálásról... Játszócumit ritkábban.

Keny, a 12. hétre jelentkezz be az Istenhegyi útra kombinált tesztre. Előtte két héttel érdemes őket hívni. Sokan járnak oda. Ha jól emlékszem 28 ezer Ft a komplett vizsgálat. UH és vérvétel, plusz dvd és fénykép. Ha nincs rá pénzetek, akkor a kórházban is megcsinálják, ahol a nőgyógyid dolgozik, csak ott két hetet kell várni az eredményre. Istenhegyin másfél óra alatt megvan.

Babim, jobbulást! Tantum verde tényleg jó. Meg az is, amit a doki felírt. A pulzusod meg azért magas, mert a vérnyomásod alacsony. A szervezet tényleg így kompenzál. Alacsony vérnyomás legalább olyan gyakori terhesség alatt, mint a magas. Szerintem ez a jobbik eset.

skrisz72
 
 


Ok, Skrisz, nem is aggódtam nagyon emiatt, csak a háziorvos kérdezte, miért ver annyira a szívem, mikor meghallgatta és érdekesen nézett rám a 90-es pulzusnál és ő is megszámolta és 89 lett nála is.
Mi úgy gondoltuk a kispapával konzultálva, hogy -ahogy Ti is írjátok- a szervezet kompenzál az alacs.vérny. miatt. Meg a háziovos mondogatta, hogy nagyon sápadt vagyok. (Én meg mondtam, hogy dehát terhes vagyok. :D )
Kiderítettem, ki a védőnőnk és hétfőre leegyeztettünk egy első találkozást.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


BAba, gyógyulgass.ki a védőnőd?pozsonyiban rendel vagy máshol?

Lois, sajnálom.

Till, örülök.

babaülés:concord ultimax, a 10 éves hát nem épp a legjobb már.

karácsony, nálunk jól telt, igazán mindig jól telik, mióta 3-an vagyunk.ez a harmadik így együtt.2 éve 2 hetes volt a gyerek, nagyon jó volt már akkor is mégha fárasztó is volt, tavaly nagyon élvezte, most meg már odáig volt az élvezettől.
egy gond volt, hogy gyerek beteg lett, 39 fokos láza volt, dokit este kellett kihívnom hétvégén, majd amikor ő meggyógyult, mi kaptuk el, én már egy hónapja beteg vagyok, nem tudok kigyógyulni, most a nyirokcsomóim gyulladtak be,a körzeti leállított a diétámról 1 hónapig.nincs immunrendszerem, nem jól működik :cry: túl sokat fogytam.

Katica, írtam püt.
Vendég
 


Hunci, akkor nektek is jobbulást. (Írtam privit.)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok,
Édesek a képek, amiket készítettetek Karácsonyra.
Két bocs és egy anyamedve, h nem jelentkeztem de egyfolytában vendégeink voltak, így már gépezni nem akaródzott :oops:
(bocs, de le vagyok maradva csöppet események tekintetében de igyekeztem végigszambázni az elmaradott oldalakon)

Baba, jobbulást!!!!
és Hunciéknak is jobbulást!! Vigyázzatok Magatokra!!!

Angel,
örülök, h fejl.neur vizsgálat eredménye jó lett!!!

Lois,
most már minden okés tejcsi ügyileg? Tudtál beszélni a védőnővel?

Skrisz,
jobb cici mumusa elhúzta már a csíkot? Nagyon remélem!

Till,
örülök, h tejcsi ügyben sikerek vannak!

Twist,
ügyik vagytok!!! kitartás!!!

Lányok mozognak ezerrel, holnap megyünk dokibához.
Mindenkinek cuppantás!

KépKép
tobi
 
 


Hali!
Majd teszek képeket is, szép karácsonyunk volt, összes kölköm példásan viselkedett, ráadásul balut teljesen elkapta a karácsonyi hangulat és nem "jaj, mit kapok" értelemben, hanem "együtt vagyunk" fíllingje volt. Sütit sütöttünk, a karácsonyfa díszítést, végigasszisztálta, énekelt (spontán), tündéri volt.

Nikó!
Hanyaganya jelentkezik. :oops: :lol: :P Elég gyéren sterilizálok. Sok értelme nincs, eleve egymás szájából kapkodnak ki mindent...
Mosogatásnál egyszerűen csak a meleg vizet nyitom meg és azzal pucolom a cuccot.
vovanda
 
 


Csatlakozom Vandushoz, 6 hóig sterilizáltam, aztán csak napi1x, heti 1x, és valahogy kiesett a napi rutinomból. Mindegy, mert a földön ülve is esznek. Így maradt a kőmosás. Játszócumikat útközben cumiláncon hordják, ritkán sterilizáltam azokat, inkább a cumisüveg a baktériumtenyészet-szerintem. A hűtőrágókát egyszer betettem a mikrós st.-ba és elolvadt, úgyhogy azt is hanyagoltam.

Baba, az elején nekem is így volt, vérnyomás alacsony(ülve alszik mindenhol), pulzus időnként magas. A végére megfordult, de én extrém esetnek számítottam.

Krisz, a köv. karácsony tuti szuper lesz. Pl. mint a miénk.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Ikerhinta a leleményes apukánktól: Kép

Ez a zsiráf mit csinál? Kép

Csigabiga is zenél? Kép

[/img]

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Hello Lánykák :)
Én is jelen, de csak villámban, mert hulla vagyok :oops:

Nyuszi!

Üvegezés: Éljenéljen!! :D

Skrisz!
Hivatalosan 30 deka körül veszített a súlyából, de szerintem nincs annyi, mert a múlt héten kissé felülmérték, én meg itthon nem mértem.

Támadónénivel beszéltem, egyelőre kivárunk, ez még belefér, így hogy látszatra nem viselte meg Zét, van pisis-kakis pelus, jókedvű, jól alszik etc. De most már gyümizni fogunk, ezzel pótolunk, és ha nagyon éhezne (bár szerintem nem fog), akkor van itthon Sinlac vész esetére.

Baba!
Jobbulást, Glycoseptet én is használtam terhesen, bár én nem az első trimeszterben. Én akkor egyáltalán nem szedtem be semmit és most is így tennék, amíg nincs láz.

Hunci!

Jól megjártátok, jobbulást!! Ennyire durván nyomod a diétát?? :shock: Hol tartasz most fogyásban?

Tobikám!

32.-ik hét azta.. Olyan ritkán jelentkezel, hogy csak kapkodom a fejem, úgy szalad el (legalábbis nekem :roll: ), a terhességed, mindjárt véghajrá :D

Én gyakorlatilag nem sterilizálok semmit, mi nem használunk cumikat, meg üvegeket, egyszer sterilizáltam a műanyag játékokat, mikor elkezdett minden a szájához venni, de mivel a cuccok felét így sem tudom, így meglehetősen gyorsan leszoktam róla :oops: Most egy elemes plüssös játékkal mégis mi a francot kezdjek? Max leporolhatom :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


A Glykosept hiánycikk, így megoldódott. A gyógyszertárban a Tantumra is fejrázás volt a reakció. Kaptam homeós bogyót (HOMÉOGÉNE9), meg kiváltottuk a kanalast (Suspensio Terpini). Eddig a kanalasból még nem is vettem be, de a homeósból este és hajnalban elszopogattam 1-1-et és elkezdett felszakadozni a cucc.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois, cickód jobban van?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a sterilizálásos véleményeket. Csak azért kérdeztem meg mert furcsán néztek rám, hogy csak reggel fözöm ki a cumikat és ennyi, napközbe melegvizes csap marad. Játékokat csak ha elvisszük itthonról vagy ha kisgyerekkel vannak itt és ő összetapizza vagy szájába veszi a mi játékunkat. meg persze ha új akkor első használat előtt sterilizálom.
Cumisüveget használat után kiöblítem és estére megy mind a mosogató gépbe.

Autósülés véleményeket is nagyon köszönöm, megvettük a Concordot. Csúcs szuper!!!!!! Jobban fekszik benne mint a hordozóba. sajnos nem segítettek sokat a Brendonba így jó nagy kupit csináltunk, ami szimpi ülés volt bekötöttük mindet a kiálítot ülésbe és beleraktuk Grétit az 5.-ik után már nagyon kiabált. :D
Vettünk tányért is neki, mert 3.-án 4 hónapos lesz és szerintem elkezdjük a gyümölcsöt. Vagy túl korai még???? Tápszeres babáknál mikor kell elkezdeni a hozzátáplálást?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó, én tegnap kipróbáltam a Milupa tejpépjét, amit 4 hónapos kortól lehet adni. Azt írták, hogy egy teljes értékű étkezéshez elég. Utána még bevágta a kiscsaj a két cicit, és alig 3 óra múlva már felébredt, hogy enne. Na ennyit a csodapépekről.

Baba, olyat én is ettem. :wink: Nekem is használt.

Lois, mi az a Sinlac?

Szöcsi, irtó édesek a kölkök. :D

skrisz72
 
 


Szöcske!
Szépek a skacok!

Nikó!
Mosogatógép 70fokos programja sterilizál tökéletesen, hagyd a fenébe a kifőzőcskét, a többivel meg ne foglalkozz.
vovanda
 
 


És még van egy kérdésem (nekem mindig van...)

Izraelben élő netes ismerős keresne Pesten olyan meddőségi szakembert, akinek sorozatos korai vetélés a szakterülete. 5ször ment el a baba, a kinti dokik csak a fejüket csóválják, volt pár vérévtel, de semmi érdemi... Tudtok valakit?
vovanda
 
 


Vanda, Fülöp doki az emberetek. Babaimádó meg tudja adni az elérhetőségét. Ők jártak nála. A habituális vetélés a szakterülete. Kissé bogaras a fickó, de állítólag érti a dolgát. Rengeteg vizsgálatot kér előzetesen.

skrisz72
 
 


Vanda!

a terhesség hányadik hetébe vetélt el? Én is 4 elhalt terhesség uténi vetélésen vagyok tul. oka genetika. Egy vérvétel ami a kromoszómákat nézi sokat segíthet. Mi is a bolgárkerék utcába kezdtük Timmermann Dr.-nál. Ő küldöt genetikára

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Baba!
Köszi, egyre jobban vannak, már a mellbimbóim is gyógyulgatnak :) Jó, hogy a Homeogéne bevált, nekem az nem segített, de nálam kevés volt a hit is, én nem vagyok nagy homeo-hívő :oops:

Nikó!
A mosogatógép 70 fokon teljesen csíramentesre mos, az bőven elég. Szóval bejött az Ultimax?? Az jóóó, nekünk is olyan lesz, csak mi még beleférünk a hordozóinkba :) Meg várok egy jó vételt, áttételesen ismerem aki ezeket kárpitozza (nem is gondoltam volna, hogy itt nálunk csinálják), és hátha hozzájutok olcsóbban :roll:
Tápszeres babáknál a hozzátápi 4 hótól teljesen oké tudtommal.

Skrisz!
Szóval Eszternek meg sem kottyant a tejpép?? Lehet ám, hogy olyan kis időzítő van benne, hogy 3 óránként kipattan a szeme :roll:
A Sinlac szentjánoskenyérmag és rizsliszt alapú tápszer, minden allergén mentes (tej, glutén, szója, tojás stb.), nem teljes értékű tápszer, csak kiegészítő, lehet magában is pépként, gyümikhez, zöldségekhez hozzáadni sűrítésként napi 1-2 alkalommal.

A Kölköm épp most evett meg 1, azaz egy egész almát :shock: :shock: És még tátogott utána is.... :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nikó!
Mindig a betöltött 12. hét előtt és egyre korábban. Bocsi, hogy mindig benneteket zargatlak, de Porontyon engem szoktak ilyenekkel keresni, mert rólam tudott a lombik.
vovanda
 
 


Baba,jobbulást.Pulzus nekem is mindig magas volt,100 körüli,a vérnyomás meg 100/60 körüli.

Skrisz,kanalaztatok?Hogy ment?

Lois,örülök,hogy cickók javulnak.Egy egész alma :D

Angel,csak nekem tűnik úgy,hogy régen írt? :roll:

Szöcsi,cukik vagytok :lol:

Nikó,Balázs is kezdi kinőni a hordozót,de nagyon húzós ára van ennek az ülésnek :shock: Mi megkaptuk a sógornőmék két ülését,az is concord,de meg kell néznem milyen tpus,és rákeresni,hogy mit lehet vele kezdeni.Dönteni,vagy háttal bekötni :roll:

...és egy kép:

Kép
Vendég
 


Nyulasz :D
háttal beköthető concord csak az ultimax.
Ami 9-18as ülés az a trimax, de az 9-10 hótól jó.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nyulasz, már én is hiányolom Angelt. Lehet, hogy elutaztak valahova?
(Remélem, nincs baj náluk!)


Vanda, megírtam részletesen.Mi 1* jártunk nála egy konzin, aztán végül nem kezdtünk bele a vizsgálatokba.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nyulasz:édesek a bébik. (Igaz, itt minden baba tündéri!)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Orsi,köszi.ez nem jó hír :?

Baba,köszi...csak nem holnap? :D jó mozizást :wink:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: