Új privát üzeneted érkezett!

Én azon idegelek, hogy mi van, ha pár nappal az én szülésem előtt hozzák ezt a fasza rendeletet? Akkor már nem lesz időm az üzemorvost rángatni, hogy adjon papírt!!!! :shock:
Vendég

én pánikolok gyárekek!! :D :D :D :D
pcd1985

pcd!

A keresztneved még nem árultad el... :oops:
Vendég

jó, jó, mindenki pánikol itt!
vicceltem
:D
pcd1985

pcd=zsófi
:oops:
bocsi, figyelni fogok
pcd1985

Amúgy váci is vagy? Melyik suliba jártál? Csak mert egyidős vagy a tesómmal és hátha osztálytársak voltatok???? :D
Vendég

Csak most csöppentem Vácra, ott is cak a kórházba, nem nagyon ismerek senkit.Peströl költöztem a szüleimhez,nemrég, h. ne "egyedül" kinlodjak majd a babával...
pcd1985

Hú!
Lehet átlépem a pofátlan kérdezősködés határát, de akkor Neked nincs párod? Vagy van, azért a macskaköröm?
Vendég

(Nóri az én szócsövem = hasonlót kérdeztem volna) :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!!!
Hát ez a mai nap nem az én napom volt...olyan voltam, mint akit kétszer kimostak egymásután...égett a torkomig mindenem, álmos voltam, de nem tudtam aludni, feszült a pocim, meg úgy ááááááá...
mostmár ágyikóban vagyok, fekszek a bal ldalamon és így kicsit jobb már...
Nóri!!! szerintem jó ürügy a habszifon!!!! én egyfolytában cseresznyét zabálok! most is mindjárt megyek egy fordulóra... az a baj, hogy ez is jó cukros, ugyhogy csak hízok-hízok.stb... :lol:
üdv az újaknak!!! nálam még nincs pánik, szerintem majd még ezután fog érkezni... még biztos nem gondoltam bele igazán... én mindig attól tartok, hogy valamilye nem lesz meg, mire megszületik kicsi lány... hogy elfelejtjük megvenni, pedig nagyon kéne.... :oops:

Kép
Kép
ronci

De van, de van!
Csak külföldön dolgozik, és nem is vett feleségül,szeptemberben volt egy éve, h. megismertem és van ahol ez olyan "téma" hogy alíg bírok kikavarodni belöle.
És tény:nem sokat van itthon, egyedül leszek, talán a szülésnél is(99%)
pcd1985

Ronci!

Hát azt meg tapasztalatból mondom, hogy egy-egy apróságot apuka is be tud szerezni. Ami otthon kelleni fog. Ami meg akkor kell, ha már kimehettek, azt meg majd megveszed Te. Mégis mi létfontosságú maradna le? Pelenka, babakocsi, kiságy? :lol: Esetleg ha a babát felejtitek ott a kórházban! :lol: A "főcsomag" a lényeg. Ha az megvan, mindegy, ha csak egy pár zoknija van, majd mosol minden nap! :lol:
Vagy ha nem elég a ruha, kenőcs, akármi. Majd apuka megy és megveszi. Hidd el, élvezni is fogja!
Vendég

jézusom!!ti hogy mertek enni??
Engem letiltott a doki mindenröl ami ehetö
Csak az alma.......
RENGETEG almát eszek
Van rajtam + 20 kg :oops: :oops: ,ciki-nem ciki, de én erre számítottam, én ilyen alkat vagyok nagyon odafigyelek, de EZ VAN.És még nem volt olyan babás ismerösöm, aki megállt volna 20 kg alatt(a legvékonyabb is azthiszem pont ott állt meg)
Ja és van rajtam pár kg. víz is...gondolom ezzel vigasztalom magam :)
SEGITSETEK
ÉHEZEM :D
pcd1985

Hát Zsófi!

Nem könnyű!
Pláne, hogy van még egy hónapod! :?
Nem is tudom, én mennyit híztam most, az ünnep alatt... De még ha 2-3 kilót is, akkor is 8-9-nél járok. És fogalmam sincs, milyen jótanácsot adhatnék, hogy ne éhezz! :? Sorry! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsófi!

Téma kivesézve! :lol:

Kakti!

Tudod, hogy rám számíthatsz! Pofátlanságért még nem kellett a szomszédba mennem!!! :lol:

Jaj, ma is! Elmentem a táppénzes papírért, mert már november 1-óta nem hoztam el. Pont akkor mentem be a kórházba, amikor el akartam hozni. Szóval odahívott ma 5-re. Erre fél 6-kor még a tömött váróban ÁLLTAM! rengeteg beteg között. Na volt ám pofám felhívni apát és hangosan elpicsogni a telefonba, hogy "hiába ítéltek a kórházban fekvésre a koraszülés miatt" :shock: Én voltam a következő, aki bement! :lol:

Dokim kérdezte, hogy legalább egy jó kis szex okozta a keményedéseket? :shock: Mondom, ja, talán a szekrény tologatás és padlásról fel-le cipekedés valakit kielégít... :twisted: Szóval aggodalmát fejezte ki a szexuális életemmel kapcsolatban. :lol: :lol: Milyen kedves!

(egyébkén halkan megjegyzem, hogy visszatért a keksz az életünkbe. Méghozzá kölcsönös verzió és ráadásul napi többször... :oops: Lehet apa eddig bírta és mégis "rámfanyalodott" :lol: :lol: )
Vendég

Ronci:
mi is ugy vagyunk, ha ágy és ruha van, akkor minden van
ezt egy babás oldalon olvastam,hogy ebböl a szempontbol jó, ha megközelited
ez persze tulzás
de voltam már olyan kisbabásoknál, ahol a csillárrol is babacuccok lógtak, mint egy kirakodovásár, gyerek meg még sehol
pcd1985

Nori:
miert van kivesézve?
mert itt mindenki + 10 kg nál tart és most beégtem
vagy más is küzd ezzel és szarjam le
pcd1985

Hááááá!

Csak hogy röhögjetek! Luca ágya 2,5hónappal a születése előtt:
Kép

(azóta elajándékoztam a rózsaszín ágyneműt, mert hányok tőle. Illetve IGEN! jól látjátok, az egy UH fotó a kiságyban!!! :lol: :lol: :lol: )

És ha jól látom, mindez a vizsgaidőszakom kellős közepén, mivel a tételek ott virítanak az éjjeliszekrényem aljában... 8)
Vendég

Zsófi!

Én a párodra gondoltam, hogy kivesézve a téma!!!!! :oops:

Nem tudom, mennyiről indultál, de általában a 40kg-s lányokra szalad fel 20-30kg. Ők meg "megérdemlik"!! :evil: (irigy szmájli) :lol:
Vendég

Nóri!

Szét...sz az irigység az apróbetűsek miatt! (bocs, a kifejezésért) :D
Amúgy a kiságyban nekünk is majdnem minden benne van. Csak a zenélőforgómicsoda hiányzik... :) Jaaaaa! A baldahin sincs a kiságyunkon, de úgy tűnik, nem is lesz...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nori
Annnnnnyira ráérzel a dolgokra!!
Mi van ha 40 kg os voltam és akkor most jól megsértödhetnék
DE NEM!
pcd1985

Nóri

Nekem teccik az ágynemű:) de nálunk még csak most kezdődik a rózsaszín korszak :lol: :lol:

ha ez megnyugtat valakit, eddig két ruhát és két bodyt vettem. ja és kaptam egy kis sapit. ezenkívűl még SEMMI nincs.
jó a régi cuccok megvannak a fiúktól, de akkoris.
hiába, hármaska hátrányos helyzetű. max fiúcuccokban lesz.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Üdv köztünk Zsani! A február vége nagyon jó kis időpont lesz a Baba érkezésére ;) A pánik nálam is totál megvan! :shock:
Te hol laksz, szülsz? Első baba? Fiú vagy lány? Neve megvan már?

Ronci: ne parázz! Olyan nincs hogy minden megvan. :lol:

Zarja: hát az urad nem a leghatározottabb :lol: (hátha most már kitart ennél az álláspontnál) ;)

Nóri: lehet hogy a karácsonyi fotók hozták meg a férjed kedvét... ;)

A kilókban sajnos nem tudok segíteni, mert én aztán mindent eszek. Csak szerencse, hogy nem 20kg-nál járok én is. :oops: (most toltam be egy XL mazsolás krémtúrót)
zuzmooo

Csak én zabálom le folyton a hasamat???
Meg ha főzök, vagy vasalok, tuti figyelmetlen vagyok és mire észreveszem, már égeti a pocakomat valami...
Meg ha mosogatok, úgy nézek ki, mint egy pancsoló röfi, az összes vizet a hasam szívja fel! :lol:
Vendég

én is ráfröccsentettem a forró olajat a halsütéskor :roll: :roll: szerencsére ruhán keresztül és csak egy csöpp.

amúgy pedig mindennek nekimegyek, a méretváltozásomat nem tudom bekalkulálni..

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nóri: a pocakkal én is így vagyok! :lol: Evéshez már rá szoktam teríteni a konyharuhát :oops:
zuzmooo

Ja, és mindig megpróbálom behúzni, mikor egy szűkebb helyen akarok átmenni és aztán csodálkozok, hgy mégsem megy :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Kiságy téma:
Én legszivesebben már rég belöttem volna a kiságyat. és ha senki nem látja, beöltöztetném a macskát, és azt is beleraknám :D :D :D
Vannak ilyen ambicioim
Egy a gond, van körülöttem 3 ember, akik "Zsofika még azt nem kell" felkiáltással lefújja az akcioimat
De lassan átveszem a hatalamat :twisted: :twisted:
pcd1985

hú én rá se merek majd állni a mérlegre ha hazamegyek. 5 napja héderelünk anyukáméknál...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Zsuzsa!

:lol: :lol: :lol: :lol: Én is! Én is behúzom! Sőt néha odanyúlok, hogy beljebb toljam. De nem megy!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nóri!

Mosogatás, vasalás detto!
A kajálásnál csak azért nem eszem le magam, mert a nyakamba akasztok egy konyharuhát. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A megaciki:
a szétszórt kismama(ÉN) az elözö héten lekajált fehér ingjében
ment a szülészdokihoz vizsgálatra.
naggyon trendi akartam lenni
pcd1985

Hát úgy tűnik ez a mai nap a parázás napja mindenkinél... Majdnem én vagyok a legutolsó, de ma rámtört a pánik. Néztem az örömapa 2-t és abban ugye szül az anyuka is meg a lányuk is egyszerre. És mondja a lány, hogy mehetünk én felkészültem. Erre elkezdek Zsoltinak pityeregni, hogy én még nagyon nem készültem fel stb stb... :oops: Egyébként nem is lehet felkészülni rá szerintem, vagyis én nem hiszem, hogy valaha is készen leszek rá. :oops:

Nekünk szinte minden megvan csak anyósnál. Az összeszerelés majd januárban következik, mert át kell rendezni a szobát és az csak akkor megy, ha a karácsonyfa megszűnik a szobából. :roll:

Én még nem eszem le a pocakom, meg nem is akadok bele semmibe, egyedül az van amit Zuzmooo ír, hogy be akarom húzni és nem megy :lol:

Na megyek lefekszem, bár az embőc nincs itthon, mert limuzinozik, úgyhogy lehet még jövök, de ha lusta leszek akkor szép álmokat mindenkinek.

bellerreni
Eger

Relax Zsófi, nem vagy egyedül a kilóiddal, lassan elérem én is a +20-at, ha így folytatom...:shock::shock::shock::shock::shock:
És én is az apa nélkül szülők táborát erősítem :?

Editmk!
Nekem is a jobb kezem zsibbad a víztől.

Nóri!
Biztos elküldeném a picsbe a dokim, ha ilyen módon érdeklődne a szexuális életünk iránt.
Nyálát nem csorgatta közben? :evil:

Nálam sincs (még) pánik. :shock:

Szana!!! Merre vagy???

Kattkat

Kép
kattkat

Megjöttem a taliról, jó volt, bár kevesen voltunk. Nosztaligáztunk kicsit, jókat röhögtünk a régi nagy bulikon.

Én régen az abroszt ettem le, most a hasamat. Mondjuk kicsit idegesítő, hogy egy pulcsit egyszer tudok felvenni, mert rögtök lemajszolom.

Nekem az utóbbi egy hétben változott meg a pocim úgy, hogy most már eléggé vicces a mozgásom. A gyerek - aki egyébként visszafordult, és jelenleg a buksiját tárolja a tüdőm alatt :roll: - a pocakom felső részét preferálja, emiatt nem tudok hajolni, mert olyan, mintha egy labda lenne a melleim alatt. Cipőfelvétel, kanapéról felülés új techikákat igényel és a kocsiban tükörből tolatok, mert nem bírok hátrafordulni. Többedik babások, Ti meddig vezettetek szülés előtt?

Kép
juci-77

Gerivel és Pamuttal vajon mi lehet? :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jajaja! Csajok!

Tegnap találkoztam a szülésznő barátnémmal! Azt mondta: saját tapasztalata (az évek során), hogy a derékfájós kismamáknak gyorsabban születik meg a babájuk. Na, nem úgy, mint a múltkor az M3-ason szülő csajszinak, de nem is tizen-huszonórákat vajúdnak. Hát mondtam neki, hogy a próféta beszéljen belőle (nekem szétesik a derekam). És csak remélem, hogy nem csak engem akart megnyugtatni ezzel...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juci!

Én a Golfot novemberben eladtam, mert nem volt benne légzsák és nem szívesen vezettem. Az új meg áprilisban érkezett, szóval kb alig vezettem terhesen. És ennek a tényére csak most döbbenek rá, hogy egyre nehezebben megy. Felülés, cipőfelvétel, mosógépből ki-ba pakolás katasztrófa. Illetve megnézném, milyen "elegánsan" szállsz ki Te is a párod kocsijából. Sztem abban is elég alacsonyan van az ülés... :lol:

Szana: én még 1000éve beszéltem vele, hogy betojt az otthoni gépük. Aztán egyszer bejelentkezett és sérelmezte, hogy nem hiányzott senkinek... Én meg azért nem érdeklődtem felőle, mert gondoltam úgysem tud jönni! :oops: De lehet, hogy már nem az eredeti gond miatt nem jön, hanem mert úgy érzi, nem hiányoljuk!
Vendég

Hát remélem, Szanáéknál tényleg csak a gép a rossz...
(mienk is lassan okosodni megy, így nem tudom, leszek-e)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Pocak, akkora, hogy a rokonság " húúúúú mekkora hasad van!" felkiáltással üdvözölt :roll:
Szintén az étlap megtalálható rajta. Székböl, fotelböl külőn művészet kiszállni :oops:

Vezetés, az előzőeknél végig vezettem...most is vezetek, de csak ha muszály...a család a lakásból nem akar kiengedni :roll:

Kilók, soha nem voltam 1 szál bél...első 2 gyerekkel 20kg híztam (vizes is voltam). Most, így kari után nem tudom hol állok...előtte 12-13kg volt.

Első babások, NO PARA. Minden ok lesz....egyébként tök mindegy hányadikat várod mindig van min idegeskedni, csak mindig más :wink:

Nóri, szerintem is hihető... :wink: :wink: :D
Én imádom a rózsaszínt, bár a mi ágynemünk most halványzölt és sárga (még ezt nem mostam ki :oops: )

Kép
csipike09

Nóri, Ronci: otthon felejtős téma. Egy nappal korábban indultunk haza Komlóra karácsonyozni. Összepakolok mindent, Zsolti lenn az autóban… hiányérzetem van. Átfésülöm a lakást, kihúzok még két dugót, becsukok két konyhaszekrényajtót, akkor is valami nem stimm. Szorongva ülök a kocsiba, valami nem stimm… (előtte nap néztük meg ezredszer a Reszkessetek betörők filmet). És akkor Gödre előtt az erdőben elüvöltöm magam: A torta! Nem hogy otthon hagytuk, meg se sütöttük. Pedig minden alapanyag otthon várt. Röhögünk: még jó, hogy a gyereket nem hagytuk otthon. Komlón meg kutattuk az éjjel nappalikat 25-én délután hogy a hozzávalókat horror áron újra beszerezzük.
Szal a gyereken kívül mindent be tud szerezni apa is majd. Sőt, legalább szegényem hasznosnak érezheti magát ő is. Nélkülözhetetlennek.

Zsófi: és mi a baj az almával? Tolj hozzá néha mazsit, diót, mogyorót, mézet vagy más gyümölcsöt. Laktatóbb lesz és legalább változatosabb. Le is tiltott a doki a kajáról? (csak halkan jegyzem meg, nem ő fog küszködni majd szülés után a kilókkal, amik nem akarnak eltűnni)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zarja 2009.12.29 06:04-kor.

zarja

nóri: Nem lehet hogy a fotók megtettük a hatásukat apánál? :wink: Egyébként nagyon szép volt Luca kiságya. Nagyon babás. Én rendszerint a cicimet eszem le. Ma a barna-fehér blúzomat ettem és ittam le. A barnát joghurttal, a fehéret kólával. :)

zsófi: Nekem pont az ellentéte a bajom a súlyommal. Cukros vagyok ugye és szerintem emiatt még mindig a kezdő súlyom -5 kilónál tartok. Néha megijedek, hogy miből nő a babám, de ő korának megfelelő méretekkel rendelkezik.

Has-méret: Én az ajtót akarom állandóan rányitni. Még szerencsére nem ütöttem meg, de néha nem sok hiányzik hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület

Alma + sajt a legfinomabb terhes diétás kaja!!
Néha megbolondítom egy kis körtével is :)
Semmi bajom vele, csk néha nutellás palacsintával álmodom, és ez komoly :) tényleg azzal álmodom
másrészröl tudom hol rontottam el:a 4-5 honap körül elkezdett egy picit növekedni a hasam, és akkor ugy gondoltam, zabálhatok, mert terhes vagyok, most iszom a levét
pcd1985

na de azért sajnáljatok, mert éhazam, akkor is
pcd1985

Zsófi!
Megkérdezhetem, mennyivel kezdted a terhességet? Mármint kilóban...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ha belegondolok, hogy 3 honapja ugyanazt a nadrágot, és fölsöket hordom,
és 4-5 honaposan szinte hetente vettem az uj ruhákat, h. ne lógjak ki,
hmmmmmmmmmm
tényleg
lehet, h. én qrtam el
pcd1985

Zsófi, nagyon sajnálak. Neked az alma nem csinál savat?
Egyébként nem értem a dokikat, nekem pl nem szóltak semmit anno a + 20kg-hoz. A barátnőm majdnem +30-at szedett fel és őt se b@sztatták. És aki szoptatás alatt hízik meg?

Kép
csipike09

jó, jó, lehet, hogy túlpörögtem ezt a kiló témát, sosem voltam kis darab, 64 kg al kezdtem
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
pcd1985

zsófi: Hidd el, én megértelek. A 15. héttől semmi édesség, semmi fehér liszt, napi két inzulin és 3 cukormérés. Mostanában mondjuk már eszem cukrot, de csak annyit, amennyi belefér a 180 gr-ba.
vicky79
Budapest III. kerület

Épp elég izgulni valónk van e nélkül is. Egyébként is mindenki saját magával tol ki. És nem utolsó sorban tipus kérdése is...

Tényleg Zsófi, tudod már ki a pocaklakó?

Kép
csipike09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?