Sziasztok
én még egyben, bár már nagggyon közeledik az idő. ma vagyok 38 hetes.
mi vasárnap karácsonyoztunk, ugyanis a családom fele csak így ért rá, de tök jó volt ez az előrehozott karácsony, így rá tudok hangolódni az igazira, ami lehet úgyis kórházas buli lesz. (van ám karácsonyfa is, meg minden, tök jó)
jaigen, nem tudom ki mennyit járkál gyerkőccuccokért, de pl. a Sugáros Skálában, a jól tudom mindig van valami akció, amikor bizonyos termékek 25%-kal olcsóbban, meg decemberben mindenre amúgy is 10% engedmény van.
ja és találtam ott szoptatós melltartót 800 Ft-ért, felpróbáltam, teljesen okés volt.
és vannak nagyon cuki gyerekcuccok is, okés, kínai cucc szerintem szinte mind, de vannak köztük nagyon aranyosak. van egy csomó most 50%-osan, de nekem az mondjuk nem jött be, mert 'hátulgombolós', és a tesó mondta, hogy az kényelmetlen lehet a babának.
aztááánnn. a Rákóczi úti angol gyerekturiban nagyon aranyos cuccok vannak, és plüssjátékok (azt mondta a párom, hogy ha még egy plüssel megyek haza, kivág..) hehe
de hát van egy-két annyira cuki, hogy na.
viszont téli vastag kocsiba való cuccokat 1200-1500 Ft-ért simán kapni és nagyon jó minőségűek. és szintén nagyon cukik. én vettem egy barna mackósat, tappancsos, és van füle a kapucnijának, meg egy fehér macisat, annak van farka is. (ugyanilyen szerkókat láttam másik használtruha-üzletben kb. 3-4x-es áron)
pelust én is néztem (a moshatós bugyisat, beletehetős betéttel), de tényleg elég drága, meg mondta a csajszi, hogy ha csak azt akarom használni, min. 25-30 db kell. és hát nem óccsó'.
úgyhogy egyelőre nálam is marad az eldobhatós pelus, nekem annyit mondott a nővérem, hogy vigyázzak, ne vegyek túl sokat a legkisebből, mert nagyon hamar kinövi a gyerkőc.
hátfájás, keményedés: nos, én még mindig nem tudom, hogy pontosan milyen az a jósló fájás, mert nekem csak bekeményedik a hasam esténként - vagyis épp most is-, de akkor elég sokszor. bár a legtöbbször akkor, ha nevetek nagyon. már mondtam a páromnak, hogy ha jót akar, ne röhögtessen, mert a végén ott szülök meg az orra előtt.
a derekam fájdogál, de próbálom magam normálisan tartani, viszont most már maga a fekvés fájdalmas, főleg a megfordulások.
(a múlt héten voltam mérésen a dokinál, kb 3 kilós a kis kukis) és az egyik oldalt kifejezetten nem szereti, és az nagyon fáj, mikor arra fordulok, de már lassan lapos leszek a bal oldalamon.
a múltkor azt álmodtam, hogy már megszületett, és eltelt kb egy hét. mire én fogtam a babát és odaadtam a tesónak (két pici gyerkőce van) és anyunak, hogy jó, akkor innentől vigyázzanak rá ők, nekik jobban megy. : )) kíváncsi vagyok ebből egy cihológus mit szűrne le. elmeséltem a tesónak is, ő jót röhögött, és megnyugtatott, hogy neki egy év kellett kb. mire kialakult benne rendesen az anyaság dolog. szóval meg vagyok nyugodva.