Új privát üzeneted érkezett!

Onlány: Véleményem szerint sem kell aggódni 1 cseppet sem az eredményed miatt, mivel tesóm is pont így járt, mint te! A frászt ráhozták! Aztán kiderült, hogy nem pont időbe vették le a vért (nem tudom, hogy előbb vagy később, mint kell)!!!! Mégis makkegészséges a lánya hatalmas hanggal :lol: Gusztustalannak tartom ezt a rémisztgetést, na meg azt, hogy ennyi időt kell várni.....
SEMMI gond NEM lesz, hiszen többi eredményed jóóóóóóóó!!!!!

A babakocsi 20ezer volt (fekvős és sportossá alakítható)
A hordozó 7ezer.

Kép
hné29
 
 


Ma 5-re megyünk 4D-re jujj annyira izgulok, tudni akarom a nemét!!!!

Kép
hné29
 
 


onlány
Te is szenvedtél hasonló takonykórban? :) Ha esetleg felkúszna a testhő, akkor milyen lázcsillapítást lehet. Én panadolt vettem. De valahol azt olvastam, hogy azt lehet valahol meg pont azt, hogy a paracetamol tartalmút nem.
Mocorgoni szokott igen most már elég jól megállapíthatóan is. Biztos tetszett neki a karácsonyi műsor, mert akkor is csinálta a mókát. Igaziból nekem annyira nem zavaró, vagy hogyan mondjam, nem érezhető, hogy erre felébredjek. Vagy olyan szerencsés vagyok, hogy éjjel ő is szunyókál. Bár Én most emiatt a megfázás miatt nagyon keveset alszom.
Ma beszéltem az egyik kislány anyukájával, aki most szült. Azt mondta, hogy ő mindhárom terhessége alatt többször is szenvedett a náthától. Háááátt én a múlt héten dicsekedtem éppen, hogy az idén még náthás sem voltam erre tessék.
hné
Valóban csinos kis járgány. Na meg a hordozó is klassz. Hol vettétek ilyen olcsón? Ő vagy használt? Milyen márkájú? De jó neked, te már ma mész 4Dre :lol: Én is nagyon szeretném már tudni a nemét biztire. Az kevés nekem, hogy valószínű kislány. Remélem a 4Dn meg tudják mondani. :lol:

Kép
domi001
 
 

 
 

Felhívtam az aszisztenst, de mivel pontos eredményt telóban nem közölhet, így csak annyit mondott, hogy alacsony lett az afp értéke és emiatt tovább kell küldeniük genetikai tanácsadásra a Barossba, ahová egyébként is jártam. Nem baj, megyünk és kész :)

Hné, jaaaj de izgulok már én helyetted is!!! Gyere a hírekkel azonnal, hogy mi volt és képet is kérünk!

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány: Nem tudom mi ez a nagy titok, ami miatt nem mondhatták meg telefonba az eredményt..... Nem lesz gond, tesómé is alacsony volt!

A babakocsi Pierre Cardin, a hordozó Graco márkájú. Használtak, de nem lehet megmondani róluk:) Van tatán egy nagyon jó kis bababizományi bolt, ahol csak alig használt cuccok vannak és nagyon jó állapotban. Ott szoktunk körülnézni és általában elcsábulni :oops:

Mérges leszek ha nem derül ki a neme, kicsit drága buli... főleg karácsony előtt.

Kép
hné29
 
 


Hné, merre van a bolt vagy esetleg van valami honlapjuk? Nem az a lényeg, hogy használt, hanem az hogy jól szuperáljon :)
Már az aggodalmam jóval alábbhagyott, hála égnek. Remélem, holnap megmutatja magát a dis drágám, meg a tietek is délután :) Igen kari előtt így drága mulatság lenne, ha.... de jössz ugye megosztani a hírt?!

Kép
Kép
onlány
 
 


tényleg a kiscsajjal mi van? Bizti nagyon édes lehet! Van hangja, huhuuuu akkor hiszti miszti lesz lehet :D

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok,

rólam röviden annyit, hogy első baba, 24. hét, és eddig úgy tűnik kislány. :)

Nem dolgozom már a kezdetektől, mert az első három hónapot a szó szoros értelmében végighánytam... Itthon feküdtem, és hánytam reggeltől estig. Aztán ez már nagyjából elmúlt, de még mindig nem vagyok a topon, meg most már sok értelme nem is lenne visszamennem.

Egyébként meg pislogok mint hal a vízben, és próbálok nem ráparázni így kezdőként se a szülésre, se a h1n1 mizériára (nem oltattam...).

És már az én kislányom is mocorog, néha olyan, mintha egész nap pörögne... Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem fogok mellette unatkozni, ha előkerül .:)

Kép
ceruza26
 
 


Sziasztok!

Ceruza:
Hú, szegénykém, durva lehetett a rókakomázás eme mesterfoka :S
Amúgy szerintem nem olyan biztos, hogy a benti mentalitását hozza majd idekint is ;) huncutok ám... de unatkozni akkor sem fogsz mellette, ha magát a Kis Buddhát szülöd majd meg
:lol:
A szülés miatt meg ne parázz, nem érdemes. Tudom, hogy könnyű ezt mondani, és elismerem, hogy egy kis egészséges izgalom kell, de ha túlságosan rágörcsölsz az bizony nem tesz jót. Sok minden fejben dől el szerintem :oops:
Tudja a természet, hogy mit kell - hogy kell, úgyhogy csak nyugi :roll:

Hné:
Frankó járgány és nagyon jó áron fogtátok ki! Igazán ügyik+mázlisták vagytok!
8)
És majd gyere a 4D-s hírekkel... :D
én is szerettem volna elmenni még 1x, de végül lemondtam róla, másra kell a zsé :? no nem baj, már csak cirka 2 hónap és megláthatom élőben is az én kis hercegemet :D

Domi:
nincs iylen fényterápiás lámpád esetleg? vagy ismerősöknek stb, hogy kölcsön tudnátok kérni? Nálunk van 1 a családban és nagyon jó, ilyen hegyikristályos cucc, olyasmi mint a bioptron. 2-3 nap alatt bármilyen megfázást/taknyolást(meg egyéb nyavalyákat...mindenfélét) kikezeltem eddig vele (csak most nem tudták odaadni mert ők is betegek voltak)

Kép

Kép
redwings
 
 


Ceruza :shock: jesszusom! Még jó hogy nem fektettek kórházba kiszáradás veszélye miatt... Na igen, visszamenni dolgozni az azért már butaság lenne. Gratula a kis puncishoz :D De most hogy érzed magad? Mitől volt ez a folyamatos hányás? Gondolom sokat fogytál.
H1n1: hát ha nem mész közösségbe és a rokonság be van oltva, akkor no para! Én sem oltattam magam. Bár most is folyik a nózim :(

Hné, gyere már amindenit :wink: :D

Red, a bioptron ilyen nyavalyákra is jó? A családban van nekünk is... na akkor elkérem lehet, bár előbb infráznék, mert tuti bújkál bennem is valami. Elvan dugulva az orrom és folyik :shock:

Kép
Kép
onlány
 
 


nah, holnap lesz a nagy napom :shock: :roll: :cry:

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok!

Gyorsan rakok fel 2 képet:)
Színes:
Kép

Végül a bizonyíték, hogy kukis lesz :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
hné29
 
 


hné,

gratula a kis kukishoz!!!!!!!

domi,

nekem a védőnő a Rubophent mondta, hogy azt lehet szedni. ha jól emlékszem más is ezt mondta.

Kép
gota79
 
 


hné,

szép a kocsi. nekünk is megvan már, csak majd februárban hozzuk el. megvan kiságy is, de azt meg majd januárban. mi is használtan vesszük, a kocsit ismerőstől, a kiságyat netről. a kiságyról van képem megpróbálom felrakni.

Kép
gota79
 
 


Gratulálok hné !
Irigyellek, hogy kiderült, szép kis karácsonyi ajándék. :lol: Remélem nekem meg az Új év kezdődik majd ilyen jól.
Infrázni infráztam ma egyszer. Majd meglátjuk mire megyek vele. Igazából ezen az orrfolyáson és orrduguláson kívül más bajom nincs már, de ez nagyon kellemetlen, mert állandóan könnybe lábad a szemem, mikor eldugul. Hiába fújom nem segít. Remélem karácsonyra sikerül elűznöm.

Kép
domi001
 
 


Sziasztok!

Onlány: nincs honlapjuk, a bolt Tatán van a Sport utcában! Ma is szeretnék menni körülnézni :oops:
Nagy drukk neked, remélem megmondják, hogy ki is van odabent! :D


Gota: Várom a képeket, főleg kiságy ügyben, mert abban még nem döntöttünk! Meglesném a tiéteket :P

Domi: Szép ajándék az tuti, apukám lányos család vagyunk :)
Ti januárba mentek 4D-re???

Kép
hné29
 
 


igen január 5.-én megyünk mi 4Dre. Remélem, akkor már mi is pontosan megtudjuk kisfiúcska vagy kislány van odabent. :lol:

Kép
domi001
 
 


Kellemes, nyugalmas Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép
domi001
 
 


Hné:
gratulálok Damienhez!
:lol: 8)

Domi:
mennyből-a-malac meg minden és már itt is van jan 5.-e :D
jobbulást neked

és mindenkinek:

Boldogságost-békességest...
Kép

Kép

Kép
redwings
 
 


Domi: Az már nincs messze:) Bár alig bírtam ki ezt az időt, hogy megtudjam ki is lakik odabent :oops: Nem tudom, hogy te hogy bírod :P


Köszi a gratulációkat aranyosak vagytok :D

Onlány: Gyere a hírekkel!!!!!!

Kép
hné29
 
 


Jó reggelt mindenkinek!


Először is szeretnék Boldog Békés Ünnepeket kívánni mindenkinek!

A tegnapi nap egy rémálom volt. Megkaptam az afp-s papíromat és mentem uhura vele. Ott a szonográfus akkorát visított és azt mondja a kollegájának, hogy ilyet még nem is látott :shock: Mondom miért nem látott még 0,41et? azt mondja, hogy az 0,41 az 0,28 :shock: na akkor elkapott a szapora szívdobogás, forgott körülöttem minden. Mondtam, hogy voltam kombinált teszten, meg a sotén is a Csabay megnézett, erre azt mondta, hogy akkor überelnie kéne azt (nagy) mukit. Nagyon kedves volt végülis a nő és rendkívűl alapos. Nagyon részletesen, lassan és 2xer megnézte a KISLÁNYUNKAT és azt mondta, hogy egyáltalán semmiféle eltérést nem lát, de javasolja a genetikát, meg a c kategórás uhu genetikai vizsgálatot, amit ott a főorvos végez. 01.07-éig nagyon izgulhatunk.... Rendi volt, mert megnyugtatott, de nem mondta 100%ra, hogy minden negatívum kizárva.

Este mentünk a drimhoz, ő is meguhuzott és azt mondta, hogy ő sem lát semmi kórosat vagy eltérést, -hála égnek-, na ő már jobban megnyugtatott, de javasolta dr hajdú Krisztinát. Itt írta valaki talán hogy volt nála, ha igen, az írja már le nekem priviben az elérhetőségét.

Mindjárt jövök csak Liza nem hagy békén.

Kép
Kép
onlány
 
 


Szóval ott tartottam, hogy javasolta a drnőt vagy, ha nem tud fogadni, akkor az Istenhegyi klinikára menjek el. Aztán rám tértünk és a kedvem megint lelombozódott, mert a betegségeim, meg az előző terhességem kórtörténete alapján én eléggé veszélyeztetett terhes vagyok, amire azt mondta, hogy szereti az ilyen speciális eseteket, mert számára ez kihívás :shock: wháááá. Visszakérdeztem, hogy ugye ironikus formában értette, mert eddig 2 dr mondta, hogy nem szeretik az ilyen típusú (nem személyemre irányuló) betegeket. És azt mondta, hogy nem ironiával fogalmazott. Ő is kislányt mondott, tutira :)

Aztán hazafele majdnem az ügyeleten kötöttünk, ki, mert a férjemnek nagyon fájt a foga. Már fél éve fáj, de most már kezdi pedzegetni, hogy elmmegy ügyeletre és kihuzatja. Magyarul ez azt jelenti, hogy elviselhetetlenül fáj neki. Amikor mondtam, hogy menjük erre összeveszett velem, hogy mindent rá akarok eröltetni és hagyjam békén. Mondom jó... Éjfélig tömte a fejébe a fájdalomcsillapítókat, most meg a sarkamban van, hogy mit csináljon. Mondom neki nem érdekel, mert ezt neki kell tudni. Erre két percenként kérdi, hogy menjen e az ügyeletre. Kicsinál.


Megen visít a gyermek, mindjárt jövök

Kép
Kép
onlány
 
 


Jaj még ezt gyorsan... én meg baromi beteg vagyok, annyira hogy belázasodtam, szóval király karácsonyunk lesz :roll:

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány: Na jó hírek ezek tudtam én :!: Semmit nem láttak, nem tudom ki mit tollt el, de a doki is meglepődött az eredményen, akkor biztos a laborosok bakiztak!
2 Doki is azt mondta minden ok én megnyugodnék :P A januári vizsgálaton mennyivel látnának mást? Szerintem ugyanolyan UH-val néznek majd meg!!

Kép
hné29
 
 


Nagy gratula a pici lányhoz :D

Férj kínlódása ismerős... enyém is sokszor fogfájós és bele akar halni :?

Kép
hné29
 
 


Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! :)


Kép

Kép
hné29
 
 


onlány
Gratulálok neked először is a kislányhoz. Nem lesz vele semmi baj. A férfiak már csak ilyenek. Bár most én is rettenetesen szenvedek ettől a náthától. Nem igazán kara múlni. Az orrfolyástól már a hasam is időnként fájdolgál kicsit. Éjjel alig alvás stb. Nekem lázam továbbra sincs, de szeretném lekopogni. Te elmentél dokihoz a lázaddal vagy mit szedsz vagy teszel ellene? NAgyon vigyázz magatokra. Férjedet meg hagyjad kínlódjon, majd ha nagyon fáj, akkor magától is elvonul :lol: Bár tudom marha idegesítő. De te inkább magataokat kúráld.

Kép
domi001
 
 


Mert ugye nem azaz érdekes, amit ő kapott ajándékba, inkább a fát kell lebontani :lol: :lol: :lol:
Ő Zsizell a cicám :)

Kép

Kép
hné29
 
 


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!!!!!

Kép
gota79
 
 


hné,

Kép

Kép

használtan van a netről, igaz csak januárban megyünk érte. van még hozzá baldachin szett is. amúgy 22e.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gota79 2009.12.24 14:13-kor.

Kép
gota79
 
 


:lol: hné :lol: jó húsban van ez az édes macsesz :wink: Ahogy látom, neki már megjött a Jézuska :D
Apájának az egyik ajándékát anyuméknál hagytam :shock:

Kép
Kép
onlány
 
 


Gota, annyiért megéri!!!!!!!! És a 2ennyi :shock: lehet én is körbenézek :roll: a kiságy nekem nagyon tetszik!

Kép
Kép
onlány
 
 


onlány,

gratulálok a kislányhoz!

sztem ha lenne valami baj uhun biztos látnák. a lázat pedig kezelni!!

Kép
gota79
 
 


onlány,

szerintem is megéri. nagyon szép a baldachin szett is, arról majd akkor rakok képet, ha már itt lesz. a csaj küldött, de rajta van az ő babája is, így meg nem akarom felrakni.

Kép
gota79
 
 


Gota: Meg nem mondanám, hogy használt!!! Neked is nagy mákod volt :P

Onlány: Zsizell cicám kicsit husis jól láttad :lol: :lol: Mindenki azt hiszi, hogy kandúr :? Ő már akkor is sokkal nagyobb volt az átlagnál, mikor hozzám került (kb. 6 éve)

Kép
hné29
 
 


És itt van Rebibaba :) Amikor éppen nem sír :lol:

Kép

Rebibaba hisztis hangulatban :lol: :lol:

Kép

Ma délután megyek hozzájuk csinálok 1-2 fényképet róla :)

Kép
hné29
 
 


sziasztok!

Hát Hné, tényleg kandúr bandira tippeltem.... :D Szóval inkább hisztis a kisasszony... ismerős :( de nagyon cukorfalat! Majd tegyél fel képeket!
Nem tudom mi van velem, de már az ízeket sem érzem :shock: és nem javulok. Aszem, elmegyek gyógyszertárba és kérek valami homeós cuccot. Ma megyünk anyumékhoz :)

Kép
Kép
onlány
 
 


hné
Nagyon édi Rebibaba. Még akkor is mikor hisztizik :lol:
onlány
Nem vagy egyedül ezzel a nyavajával. Cefetül voltam tegnap és tegnapelőtt. Ma nem mertem elmenni anyósomékhoz, úgyhogy most egyedül vagyok itthon a nagy karácsonyban. :cry: Iszonyú rossz, de egyszerűen annyira szarul voltam tegnap, hogy nem kaptam levegőt, enni sem tudtam, nem tudtam becsukni a számat. Mára mintha jobb lenne, de szeretném lekopogni. Lázam továbbra sincs, hogy ezt is gyorsan lekopogjam. Remélem mire hétfőn megjön a férjem, már jobban leszek sokkal. Te lázas is vagy?

Kép
domi001
 
 


Akárcsak magamat hallanám Domi :shock: Voltam ügyeleten, mert már a hangom is kezd elmenni, gondoltam -én naív kismami- hátha valami okosságot mond. Erre, kapaszkodj! Még meg sem hallgatott, bele sem nézett a számba. Kérdem, lehet akár influenza? Azt mondja lehet. Ok, köszi, ennyire szarni az emberre.... Aztán kikönyörögtem, hogy mondjon valami homeós, házi okosságot. Ami a köv.:
oscillo akármi, amit a tévében is reklámoznak
lándzsás utifű
kamillatea inhalláláshoz
hársfatea a köhögésre
tantumverde
nasivin tengerisós orrspray
Beszereztem a hiányzó kellékeket, az ügyeleti díjjal volt 6000ft :shock:
Én egyszer voltam lázas, meg mintha reggel is az lettem volna, de 3 lázmérő 36foknál nem ment feljebb.

Képzeljétek, itt viharvan és olyan eső hogy na!
Voltunk apuméknál, anyum a szokásos karácsonyi hisztit kivágta, legszívesebben hazajöttem volna. De Liza felvidította a mamát és utána már normális volt.

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok,


előszöris nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!

Mindenkinek aki beteg: Remélem minél hamarabb meggyógyultok! Nekem a védőnő is, meg más is azt mondta, hogy lázcsillapításnak algopyrint lehet szedni kismamáknak. Én alapból rubphenes vagyok, de megnéztem a leírását, és az jött le belőle, hogy az annyira nem javallot babásoknak.... :roll:

A hányásomról: nem tudni mitől jött ennyire durván ki rajtam, szerencsére a kórházat megúsztam, de nem álltam tőle messze...
Valamelyik ismerősöm azt mondta, hogy lehet a pozitív ellenanyagteszt miatt van a rosszullétem, hát ezt nem tudom... Mindenesetre az orvosok sincsenek nagyon képben, sem a pozitiv ellenanyag teszt kapcsán (0+ vagyok, a férjem is, és ez az első baba, ergo nem lehetne pozitiv az ellenanyagteszt....), sem a brutál rosszullét és a nyálfolyás kapcsán...
Merthogy van egy másik príma tünetem is: túl intenzív nyálfolyás - ami abban testesedik ki, hogy van egy kék, nem átlátszó kis műanyag flaskám, és abba köpködök (rém undorító, tudom...), mert rosszul leszek az ilyen mennyiségű nyáltól, ha le kell nyelni, és ez tényleg brutál. De az uhus néni azzal vigasztalt, hogy így nehezebben kapom el a vírusokat....

Ja, és nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én hiperbrutál módon frontérzékeny lettem.... :shock:

Mindegy, kibékülök ezekkel, csak legyen szép és egészséges kis rosszcsont a kislányom. :D

Onlány: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. A francnak se hiányoznak ezek a parák, főleg nem karácsonykor.

Kép
ceruza26
 
 


Onlány:
gratula a kislányhoz! :D

itt is volt nagy vihar (pont akkor kellett hazahozni Ancsát a mamitól, úgyhogy jól eláztak mindketten)

Hné:
édes nagyon Rebibaba a kis bogárszemeivel :D

JOBBULÁST minden betegeskedőnek!!!
(nekem is kapar a torkom tegnap óta :? de messze nem vagyok annyira vacakul, mint ti)

Kép

Kép
redwings
 
 


Sziasztok!

Nem lebetegedni lányok :shock: :shock: :!:
Nekem pár napja kezdett kaparnia torkom, ittam langyos tejet benne sok-sok mézzel és el is múlt gyorsan (nekem általában ez jön be).
Lázcsillapítót is be kellene szereznem, bár nem vagyok az a típus, akit kiüt a nátha, de soha nem lehet tudni, ne akkor kelljen futkosnom.

Tegnap voltam Pesten, felvittem a páromat :( 20 nap múlva megyek érte, nem tudom, hogy megérkeztek-e, mert csak törököktől küldött sms-t. Remélem minden ok....

Kép
hné29
 
 


jó reggelt!

Ceruza, szegény, mik történnek veled :shock: hát én nem hallottam olyat, hogy az ellenanyagtermeléstől lenne ilyenfokú hányingered. Valamikor, amikor a kórházban unatkoztam és ott nem egy ilyen kismami volt, utánanéztem ennek a dolognak, de már nem emlékszem rá :oops: Nagyon nagy szerencséd van, hogy ennyivel megúsztad! A nyálzás dologról én még nem is hallottam :shock: Engem nem zavar, max az, ha vagyok valahol és van ott olyan ember aki tüdőrerántja meg gargalizál vele, na attól fog el a hányinger!
[quote]M írta:indegy, kibékülök ezekkel, csak legyen szép és egészséges kis rosszcsont a kislányom.
igen, ez a lényeg! Most én is ezen drukkolok!

Red, na ne tessék szórakozni, hogy magácskának is kapirgál a torka! Mi is akkor indultunk, amikor kezdődött a vihar, de itt Dömsödön ez nem volt már érzékelhető, viszont Harasztin annál inkább. Apája ezek szerint már jobban van, hála égnek!

Hné, már te is :shock: tejes méz vagy mézes tej :roll: na ezt kipróbálom. Most apája hová ment? Juj törökök, :lol: én 1,5nap után kiborultam az erőszakosságuktól, viszont az arany mennyiség enyhített ezen fájdalmamon, amit ott lehet kapni :D :oops: Én sem vagyok az a lázas típus, viszont ha netán az vagyok akkor 40foknál kezdődik :shock: és ezen csodálkoztam épp, hogy 4 napja 38 volt, no de nem baj, legalább időben bevettem a dolgot.

Kezdem úgy érezni, hogy hatnak a bogyók, mert mintha minden kezdene felszakadozni, most éjjel csak 3 szor voltam fenn. Viszont nagyon köhögök! :shock: és folyik a víz rólam, remélem ez a gyógyulás jele.

Mi történt tegnap :D Pötyikém elkezdett ficánkolni és odatettem a kezemet és szórakoztunk, éreztem, ahogy kidudorodik, kapar, stb, annyira jó volt! (nem vagyok egy anorexiás típusú ember, nagyon nem úgyhogy ezért örültem, hogy már kézzel is érzem, sőt a méhlepény is mellsőfali)

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány: Most nagy az irigység bennem, hogy te kézzel is érzed :oops: én hiába tapizom, amikor beindul még semmi :?
Köhögéssel viszont vigyázz, nehogy valami baj legyen! Homeós bogyók nagyon jók (szerintem) Legalább nincs 20 féle mellékhatás....
Kb 2 deci tejbe tettem 2 teáskanálnyi mézet, aztán mikróba, végül kortyonként megittam :)

Párom épp Indiában van, csak átszállás volt törököknél, ahol kb 2 órát dekkoltak a reptéren. Vitt laptopot, 5 csillagos szállodába mentek, ahol a katalógus szerinte van wifi a szobában, remélem hamar jelentkezik...

Kép
hné29
 
 


Onlány
Örülök, hogy jobban vagy. Én ügyleten nem voltam. Ha nem múlt volna hétfőn mentem volna el a házidokihoz. De úgy tűnik, hogy tegnap óta kezedek helyre jönni. Éjjel én is ritkábban keltem fel, illetve ha fújtam az orrom utána nem dugult el. Most napközben jól vagyok, csak egy bajom van. Néha a torkom elkezd kaparni. Nagyon ritkán, kicsit olyan mintha a száraz levegőtől, mintha egy porszem irritálná. Akkor kellemetlen, mert rögtön innom kell. Most vettem be Stodalt (ez is homeos dolog) hátha használ. de az orrom hála istennek kitisztult :)
Akiknek kapar a torka vigyázzanak, nekem is torok panasszal kezdődött. Ez a mézes tej jó lehet, csak az a baj, hogy az összes mézet felettem. Kellene szereznem, de most ugye sehol nem tudok, addig marad a Stodal :lol:
További jó karácsonyozást mindenkinek !!![/b]

Kép
domi001
 
 


Indiába????????? Jesszusom, jó közel :shock: gondolom nem a nyaraló övezetben van dolga...
Nem sokára te is fogod kézzel érezni :) én meg kis gonosz vagyok, simizem a pocakomat, hogy jelentkezzen. Apa erre azt mondja, hogy ne zaklassam :D Éjfélkor elkezdett a férjem dumálni fura dolgokat, de ébren volt, hogy addig próbálkozunk, míg fiúnk nem lesz :shock: Néha fura dolgokat mond...

Mézet a férjem a cukrom miatt kezdi eldugdosni... csak ugye most beteg vagyok, így kéne, de ezzel párhuzamban nagyon kéne vigyáznom Domi, de jó, hogy már jobban vagy! Remélem ma éjjel már fog szelelni rendesen a nózim. Apja 3szor minimum felkeltett, hogy a számon vegyem a levegőt, mert ugye próbáltam az orromon venni de enyhe sípoló hangot hallattam :shock: :oops: Lányom meg éjjel beszélt álmában! Annyira édes volt! Azt mondja: vau vau dádá vau! hmmmmmm oooooooo :lol: A stodal az jó cucc!

Csajok, nem itt volt valaki, aki a Hajdu Kriszinánál járt? Vagy csak kérdezte, hogy vállal e szülést? Nem tudom... Úgy döntöttem, hogy bejelentkezek hozzá, hogy nyugodt legyek, ő nála nincs jobb a (genetikai) szakmában. Ez uhus vizsgálat lenne.

Jaj Hné, apájával mi van végülis? Mert mintha arra emlékeznék, hogy ezt az utazós dolgot nem sokáig fogja már csinálni :roll:

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok!

Megérkezett a párom Indiába, akkora kő esett le a szívemről jajj ne tudjátok meg.... :D Azt írja, hogy a szálloda nagyon tuti, de ami odakint van... Kosz, fegyveres rendőrök vigyáznak a rendre....
Minden nap estére mennek melózni, remélem hamar eltelik ez a 20 nap 8)
Írta, hogy minden munkatársának meg kellett néznie a kukis képet kicsiny fiáról :lol: :lol: (gondolom mennyire érdekelte őket) :lol:

Onlány: Ez az út volt még benne azok között, amit elvállalt, elméletileg nem tudni, hogy lesz-e vagy hol mikor valamilyen projekt nekik! Kínát rebesgetik, viszont áprilisban dolgozik utoljára és májustól itthon van határozatlan ideig ( 1 hónap a minimum). Aztán nyáron lesz 2 hónap, hogy nem megy sehova állítólag:) Nagyjából most ennyit tudok, na és persze lessük mind a ketten a belföldi munkákat, hátha találunk jobbat vagy legalább hasonlóan fizetőt....

Kép
hné29
 
 


Sziasztok!

na végre én is géphez jutok, eddig férjem kuksolt itt fél délután meg este.
képeket keresgélünk a neten, mert végre rászántuk a pénzt egy-egy kis tetkóra. de amilyen gyér a felhozatal, lehet hogy inkább majd én rajzolok mindkettőnknek.
a torkom sokkal jobb, pedig 2 db tantum verdén és szokásos heti1 ampulla oscillo-n kívül semmit nem vettem be (ezeket is tegnap) :oops:
bizti a töltött képi rakta helyre :lol: tavaly karácsonykor szoptattam és csak csipegethettem belőle, mert elég érzéken gyomrú volt a csajszi - de most istenesen belaktam anyám mennyei kápijából!
NEKTEK is jobbulást, gyógyulgatni serényen, különben mi lesz a szilveszteri bulival? :wink:

onlány:
Hajdu Krisztináról sok jót hallottam én is. Úgy rémlik, hogy a "2010 februári babák"-topicban volt nála vki, talán többen is. Esetleg egy kérdés erejéig írhatsz nekik...

Kép

Kép
redwings
 
 


bekukkantottam a decemberiekhez, és képzeljétek, született egy 4850g és 67 cm -es kislány :shock: :roll:

remélem a betegeskedők gyógyulgatnak, és mindenkinek jól telnek a napok 8)

Kép

Kép
redwings
 
 


Boldog Új Évet Kívánok minden kedves topictársamnak!

Kép
Kép
onlány
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?