Sziasztok,
na voltunk dokinál.
Semmi extra. Azt mondta, hogy most, hogy fogzik Lotti, mindent a szájába tesz, benyelhet akármikor akármilyen vírust, de a tüdeje is és a torka is rendben van, csináljam úgy, ahogy eddig, tehát orrszívás, előtte a sós spray, utána egy antibiotikumos orrcsepp (ezt írta fel), cebion csepp és ajánlott Calcium szirupot és a köhögésre jó amit szedünk, a lándzsás útifű szirup. Ha belázasodna, vissza hozzá, amúgy ennyi, ja és azt mondta, hogy levegőzni vihetem nyugodtan, de ha ennyire hideg lesz, akkor egy fél óra elég.
Szóval megvagyunk.
Én elég pocsékul, a torkom iszonyatosan fáj, folyik az orrom ezerrel és nyomom magamba a teát. Mivel még reggel és este van, igaz, minimális, de van cici, nem merem bevenni semmilyen gyógyit
Szóval most a természetre bízom, hogy hamar meggyógyulok-e, teázok, mézzel, C-vitamint szedek, remélem ez elég!!!???
Szöszke, örülök, hogy rendben van Gergő!
Az éjszakai kelésnek már nem annyira, de hát ez van, nem?
Nálunk most nagyon sok éjszakázás van a nátha miatt, meg amúgy is, mindig köztünk alszik, úgyhogy most azon töröm a fejem, hogy ha meggyógyul, visszaszoktatom az ágyába. Csak hát nehéz, mert imádom, ha velem alszik
Kutyus húzza a szánkót
Jó ötlet!
Tényleg, volt valaki szánkózni???
Mi nagyon mentünk volna, csak hát Lotti ugye beteg.
Éva, látom, ti voltatok, nagyon édik a képek!!
Sajnálom Áron balesetét, és most mi van a lábával?
Veronika, remélem rendbejön a lábad!!! Elég gáz lehet, főleg, hogy nem tudod, mi a baj
Pálmi hogy van? Remélem nem lesz beteg!!!
Nem biztos, hogy konkrétan az oltás mellékhatása, lehet, hogy tényleg "csak" meggyengíti az immunrendszert és könnyebben jön a nátha, de az is lehet, hogy most ilyen időjárás van, mert a dokinál találkoztam egy ismerős csajszival, az ő babájának dettó ugyanazok a tünetei, mint Lottinak, de ők nem oltottak H1N1 ellen, szóval lehet, tényleg valami vírus (is) van.
LKata, nagyon édes a táncis videó, csak fordítva van, vagy csak nekem? Mármint elfordult oldalra az egész, így nehezebb volt megnézni.
Találtam a cipőméretről még egy ilyet:
""Fontos, hogy amikor megmérjük a láb hosszát, a kisgyereknek teljes súlyával a talpára kell nehezednie, mert ilyenkor a láb kiterül. Ez már egészen kis lábnál is 3-4 miliméter különbséget jelenthet. A lábat körberajzoljuk majd megmérjük, majd az így kapott számhoz 7-10 milimétert hozzáadunk, így kapjuk meg a cipő ideális belső méretét."
Karácsonyi ajcsi, én már belinkeltem nemrég, egy formabedobós szerű valami + még kap a Fakopáncsból pár dolgot. Ennyi elég, így se férünk el és már egyszer kifejtettem, hogy nem is az ár és a db-szám a lényeg, hanem a hangulat, a meghittség, a fények, illatok, stb. Csillagszórót is vettem, kíváncsi vagyok, mit fog hozzá szólni Lottika!
Vikcy, anyagi dolgok, ne is mondd, hónap végén mindig totál kivagyunk
De hitelünk az van, sajna kettő is
De tényleg nem az ár a lényeg, már olyan sok szép ajcsit lehet kapni olcsón.
Mi mondjuk ügyeskedtünk és CORA pontokból váltottuk be a formabedobót Lottinak
Jobban vagy már???
Torkom nekem is iszonyatosan fáj, most is teázok
Timi, szia, örülök, hogy jól vagytok, rég nem voltál. Sanyika elindult már?
Jaj, olyan gáz, mert szegény Lottika köhög. Most is, alszik és közben halljuk itt kint párommal, hogy köhög
Remélem hamar helyrejön!!!!
Mennem kell, jó éjt!