Sziasztok!
Én is eléggé el vagyok tűnve, mindig van valami, ami miatt nem tudok jönni.
Próbálok bekapcsolódni újra!
Witch,
Ügyes vagy, hogy ennyi mindenre jut időd Jamina mellett, igaz jó, mert anyukádék biztos sokat is segítenek Neked. Sajnos nálunk Uche esténként senkivel nem marad meg manapság, csak velem.
így ha el is kell mennem rohanhatok haza, mert ordít
Vic,
Sajnálom, hogy ez történt, de reméljük, hogy most már minden rendben van. Ugye, ez a következő mensesnél nem fog megtörténni? Reméljük a legjobbakat és azt is, hogy nem kell ezért kórházba menned. Szorítok!
Málna,
Gratulálok az új pindurhoz! Férjed mit szólt hozzá?
Agnese,
Nagyon szépek a fiúk együtt! Nagyon nagy már Zalán és nagyon szép is, mondjuk Miló sem semmi igazi nagyfiú már! Sokat szoktak együtt játszani? Kinek az akarta teljesül inkább Miláné vagy Zaláné?
Süni,
Zéti nagyon nagy fiú, és milyen huncut! miket csinál már? Sokat alszik még? Én is sajnáltam, hogy csak 5 hónapig szoptathattam, de ez is jobb, mint a semmi. Csak úgy elment a tejed? Vagy hogy volt?
Elan,
Köszönöm a kisfiam dicséretét! Gábor is nagyon helyes kispasi
látszik, hogy már tetszik neki, hogy mehet! Nagyon tetszik a sétálós kép nekem is, kivel sétál ott?
Eszik már rendesen?
Mot család!
Gyönyörűek vagytok, tényleg, egy valami nekem hiányzott a képről, a boldog apuka
, de gondolom, akkor nem tudta volna ki megcsinálni a fényképet. Tejcsi van, minden rendben a babával? Jó kisbaba?
Chesti,
Neked már igazi nagylányod van és gyönyörű, az nem is baj, ha szereti a közösséget, még mindig imád járni óvodába?
Gabicsibe,
Gratulálok Botinak a bilizéshez, majd rákap az ízére! Milyen boldog ott a bilis képen
nagyon vagányan nézi a tévét, látszik, hogy kis eleven kölök
várja már a karácsonyt? nem emlegeti azóta a mikulást?
Juci,
hogy vagytok? Megtudtátok már a baba nemét? A két lány már tudja, hogy jön egy másik baba, ők mit szólnak hozzá?
Baby 81,
Én is emlékszem Rád! Nagyon sokat nőttetek! Volt valami oka az eltűnésnek? Nagyon nagy már Bendegúz, gyere máskor is!
Erika,
Ti hogy vagytok? Minden rendben?
Share,
Tényleg már Ti is 11 hónaposak vagytok! Hogy bírják egymást a fiúk? Képet is kérünk!
Benszi,
Veletek mizu? Ikrek? Majd tegyél fel róluk fotót!
Rólunk:
Uche elindult, három-négy lépést már megy magától!
Azt hittem, amikor csinálta, hogy rosszul látok
, de nem. Inkább úgy csinál, mintha rohanna és nagyon tetszik neki
Kint van már 6 fogunk és növünk mint a gomba. Már 21-es cipő kell neki
mondjuk az apukájának is 46-os a lába
Eszünk már mindent, nincs olyan, amit ne enne meg. Nagyon jó étvágya van. Viszont még éjszaka is felkel kétszer enni. 210 ml-eket megeszik hajnal 1-2 között és reggel 4-5-6 között. Hétfőn megyek vele a doktornőhöz a szokásos havi rutinra, kíváncsi leszek, hogy mennyit nőt egy hónap alatt, mert súlyra is és hosszúságra is sokat, mármint úgy vettem észre. Múltkor 80 cm-ek voltunk, most biztos több.
Ti mit ajánlanátok? A szemét ki sem nyitja csak megeszi és utána alszik is. Valaki azt mondja, hogy adjak neki tejbegrízt, mert azzal jobban tűr és lehet, hogy nem kelne fel.
Este mostanában elég későn alszik el 11 óra körül, viszont reggel 9-10-ig alszunk. Utána eszünk majd játszunk és megint visszaalszik másfél órát, délután újból két órát. Szóval újra sokat alszik nagyon. Ha fent van, akkor állandóan beszél, még nem lehet érteni, hogy mit. Utánoz minket, amiket csinálunk
és nagyon sok mindent megért angolul és magyarul is. Eszméletlen akaratos és már most nagyon hisztizik, ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné. Nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki nála, de állandóan harapdál, de csak engem a családban
senki mást nem.
egy-két képet teszek fel
nevetek nagyon
Az első lufim
mi a manó?
dobolok