Új privát üzeneted érkezett!

Szolgálati közlemény: átléptük a 14000. hozzászólást :lol: :lol: :lol:

Kép
jovana
 
 


jó sok hozzászólásunk van már!!!!!!!!
de külön az enyém se kevés......... :shock: :) :) :) .....17398:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

A mai délutánt egyedül nyomtam.Tamarát háromra vittem dokihoz szakadó hóesésben,még szerencse,hogy 5 percre lakunk a rendelőtől.Közben Pannit egy barátnőmre hagytam.
A dokinő megállapította,hogy "csak" hasmenés,felírt egy port,ami nem volt a gyógyszertárban,a másik kettő zárva volt.De a barátnőm ajánlotta Smecta-t,ami szintén jó(telefonon lebeszéltem a dokival),de azt majd csak ma éjszaka hozza a férjem.Szegény,nem tudom,mikor ér haza ebben az időben Pestről.........
Jovana,nagyon ügyi vagy!

Mi még az idén élősködünk a szülőkön.23-án utazunk Debrecenbe,így egy hétig főz ránk anyukám,nekem semmit sem kell csinálnom,csak élveznem a kényeztetést.De nem bánnám,ha Tamara addig rendbe jönne.Pannit meg hétfőn beoltatom,nem vacillálok tovább...Otthon meg anyukám beadja nekem is a védőoltást(a férjem már megkapta)

Kép
Kép
zanikóó
 
 

 
 

Na,léptem aludni..
Az Urtica meghozta a kellő mennyiségű tejcsit is.Hurrá!!

Kép
Kép
zanikóó
 
 


[quote="szilveeaa"]P írta:szilveeaaocok, köszi...

Itt nálunk is hóhelyzet van - úgy érzem magam, mint valami osztrák síparadicsomban... Csak sajnos nem a félpanzióra fizettem be, hanem az ellátás nélkülire úgy látszik... :mrgreen:


én mindíg szétröhögöm magam azon amiket írsz --- de ezt még Zolinak is felolvastam annyira röhögtem --- bár ő azért hozzáfűzte: nem ellátás nélküli hanem önellátás :mrgreen:

Kép
zsrit
 
 


Zanikóó + Jovana de jó Nektek!!!!!!!
Rám miért nem főz SENKI??????
Anyós is vendégnek jön ... én fogom etetni

Kép
zsrit
 
 


sziasztok :)

Ma reggel mi is voltunk a dokineninel, mert Patrik egy hete, szinte minden evesnel meghagyott 40-60 ml kajat a 140-bol. Minden OK a gyerekkel, csak egyszeruen elerte a kello sulyat, sot! Allitolag vagy masfel kiloval tobb mint az atlag es joval nagyobb. (6100g es 62 cm) Az tenyleg sok???? Nem hat dundinak pedig, nem is hurkas kulonosen es hordo hasa sincs. :D


Egesz delutan jo volt a fiam, ahogy lement a nap (vasalni keszultem...) elkezdte a cuncorgast, nyoszorgest. Azota ki-be kapcsolja ezt a funkciojat.
Apa 2 ora alatt ert haza, eleg nagy a ho... Most o probalja Patrikot off modba tenni, egyenlore nem sok eredmennyel. :D
Az viszont edes volt, amikor apa hazajott, odahajolt Patrikhoz, a gyereknek meg amikor bejutott az agyaba hogy ki van ott olyan boldogan, megvilagosodott pofaval nezett apjara, elolvadtam! :D

_________________________________________


Lanyok, ha ekkora ho lesz meg a kozertig sem tudunk eljutni, max ha van otthon a szekrnyben egy hokotro traktor. :D
Bar en nem banom! Gyereknek van tapja es pelusa, van itthon egy par csomag Abonett kenyer, viz, villany van. :) Tobb mar nem is kell! Tokeletes karacsonyi menu. :mrgreen:

JO KEDVEM VAN!!!!!!

Apa es Patrik elaludtak itt mellettem az agyban. Ossze vannak bujva..... Asszem elosonok vasalni! :D

sünciboglya
 
 


nita:
Nalatok kotorjak a havat? Nalunk max a tarsashaz felugyeloje reszelte egesz delutan es este a parkolot es a lepcsoket... a keritesen belul minden szep es veszelytelen...
Csak ki ne lepjen az ember a kapun. Akkor elveszik a hoban...

A kocsimon a nyari guminak koszonhetoen tok jol lehet rally-zni, csuszkal ossze-vissza. (Mivel a nagy budos canadai telek alatt megtanultam hoban-jegben vezetni ez most olyan muris. Persze gyerekkel felszerelve nem lehet. De egyik nap a baatnomhoz csak egyedul mentem. :D Yeah, jo kis buli volt. :)

(remelem apa nem olvassa ezt a topic-ot !!!) Nyakon lennek tekerintve. :D:D:D


sztercsi:
Jaj szegenykem!!!! Az a lenyeg hogy minden jol vegzodott. Azt en is eszrevettem hogy enyim csibe is nagyon melyen tud aludni a setak kozben. Nem is tudomilyen pocsek hidegben hogy lehet setalni? Szerintem sehogy. Azt szoktam csinalni estenkent hogy beteszem a gyereket a teliesitett mozesbe, teljes menetfelszerelesben es ranyitom az erkely ajtot. Imadja. Azt a vigyort amit lenyom elalvas elott. Persze mellete ulok vegig nagykabatban. (a mamara is rafer egy kis hibernalas neha....) :D

anyabebi:
Cifrafosos torteneten sirva-rohogtem!!!! Imadom a humorod :):):)
Meddig nem kakilt a babod mielott bevetettetek ezt a Papa-izet?

szilveeaa:Siparadicsom :D:D:D:D:D Nagyon jooooo! :D
Tenyleg, kene menni korcsolyazni... de hova tesszuk az Aprotalput? :S Ot meg nem vihetem csuszkalni...

zsrit:
Megoldhato hogy fozzenek rad. En a Teletal-tol rendelem minden hetkoznap a kajamat. 700-800 kozott vannak az etelek es naygon finom. Izlik pedig en finnyas egy noszemely vagyok. :D IGy nem kell fozni :D:D:D

sünciboglya
 
 


Jah, utazas karacsonykor:

Nalunk ugy volt hogy en elore lemegyek anyosomhoz hogy babazhasson. Csak hogy rendesen beparaztam mert ilyen kicsi gyereknek 8 napig egy idegen helyen (ahol kutya is van ami allandoan ugat) nem valami jo lenni. Millio mustralo csaladtag, szomszedok, talan egy kis H1N1 is osszejonne mert ott falun nem oltatnak az emberek....
Imadkoztam hogy ne kelljen egyedul lemennem annyi idore es meghallgattatott imam! (Jo az Isten!) igy hat 24.-en reggel indulunk le egyutt parommal es 26.-an jovunk haza este. HURRA!!!! Igy ez nem lesz olyan sok es legalabb mindket szuloje ott lesz Patriknak, remelhetoleg nem parazik be! :D

Igy hat en nem fozok semmit (amugy sem foznek, nem vagyok egy konyhabajaro tipus...) Max ha nagyon ehezunk ket unnep kozott, rendelunk a Teletal-tol, ahogy szoktuk. ::D:D::D Onnan legalabb lehet mindenfelet rendelni. Es minden finom, jo minosegu. :)

Na megyek aludni, joejt mindenkinek! (ebredesmentes joejt!!!!)

puszka

sünciboglya
 
 


Valami állat a szomszéd előtt kotorja a havat. Ilyenkor!!!! Miért nem alszik inkább? :shock: :? Úgy esik a hó, hogy mindjárt kezdheti újra. :roll:

Nálunk bezzeg mi leszünk a vendéglátók karácsonykor. Éppen a legjobbkor. Szívesebben lennék most vendég, mint szoptató anya és vendéglátó egyszerre. :?

Kép
Kép
tündér09
 
 


SZép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Zanikó,
ügyi vagy! :P
Hogy szeded az uticát? :roll: Meg mióta???(én tegnap és ma 3x5öt szedtem, mikorra fog ez hatni??? :roll: :oops: :oops: -mert mára még nem hatott :? )

Csajok,
aki tápol, milyen cumit használ??? (Asszem ez a baj: a szilikonos k...kemény cumi miatt nem fogadja el a tápit!!! :shock: Most akkor milyet vegyek? :roll: - gyerekkorunkban volt olyan hosszú, barna gumi-cumi, lehet még olyat kapni? :mrgreen:)

Ma az egész napunk az etetésről szólt...3x is próbálkoztam táppal, mert nem teltek a csöcsök, de üvegből nem esz', csak rágja a cumit és vigyorog rám :shock: , aztán képes üres csöcsön addig cumókálni, míg vagy 20at meg nem indít belőle...UUUUúgy szeretném már ezt a mizériát letudni, enné meg a tápot oszt' jóvvan!

tillidian
 
 


Tilli, mi Aventos 1-es cumit használunk. Nekem szerencsém van a kismanómmal, a mellemet is elfogadja és utána cumisuvegbol a tápit is, immár 7 hete így kombinálva papizunk minden gond nélkul!
Jaj, szegénykéim, elhiszem mennyire kimeríto lehet ez az orokos kajaprobléma, kívánom, hogy minél hamarabb megoldódjon!!!!!
Mi lenne ha csovecskén keresztul próbálnád neki adni?! Létezik olyan vékony csovecske /a nevét nem tudom/, aminek az egyik vége benne van egy uvegben, az uvegben a tápi, a csovecske másik végét pedig rogzíted a melledre és a babókát mellre teszed és kozben a szája sarkába dugod a csovecskét és úgy issza meg a tápit.

Jaj, Sztercsi, annyira sajnálom, hidd el, nem lesz semmi baj, ne emészd magad rajta!!! :?

Kellemes karácsonyi készulodést Mindenkinek! :D :D
ginuska
 
 


Till, mi is az avent 1-es cumit használjuk mióta Ginuska felbátorított (addig poharaztunk és kanalaztunk). egyelőre szerencsére nincs gond.
Az a cucc amit Ginuska ír a medela szoptanít SNS készüléke, az tényleg működhet nálatok.

chardonnay
 
 


Till
Két napja iszom a görögszénamagot és éjféltől elégedett telijelzésű babát látok, próbáld ki. Most annyira csutra töltöttem, hogy egy korty vissza is jött. Eddig ezt két cicivel sem tudtam elérni...
Meg csináltam tejcsináló golyócskát, leírom, ha érdekel.

Fúúúúúúúúúúúúúúúúj a szél!
pocok001
 
 


Sziasztok!

Köcsög egy idő van!!!

Till :)
nagyon sajnálom hogy így szenvedtek --- tényleg car lehet ... kitartás!
Mi is Aventes cumiból eszünk, de eleinte nekem sem akarta elfogadni ...
Azt csináltam, hogy nem egyes lukú cumiból hanem kettesből adtam neki ... azzal nem kellett úgy melóznia és simán megette.
Aztán mikor már rákapott a dologra visszaálltam 1-es cumira most is azzal nyomjuk ...

Kép
zsrit
 
 


Mézeskalács

50 g vaj/margarin
60 g barna vagy kristálycukor
125 g méz
1 citrom
250 g finomliszt
1 tasak (12 g) sütőpor
mézeskalács fűszerkeverék
1 tojás

Az elkészítését nem ecsetelném, össze kell kutyulni mindent, citromhéjat reszelni bele, citrom levét csurgatni bele. A lisztet jó melegíteni, hogy könnyebben kezelhető legyen a cucc. Ha kész, pár órát állni kell hagyni. Utána szaggatni, lehet jól b@szakodni vele :lol: aztán sütni. Ha tojással kenjük a tetejüket, szép fényesek lesznek. Díszítéshez a megszokott tojásfehérje-porcukor kombót használhatjuk, vagy még sütés előtt magvakat, aszalt gyümölcsöket stb. nyomkodhatunk a tésztába és ezután kenjük tojással, de nem hinném, hogy van idegzete az ember lányának ehhez, miután kiszaggatta a 150 db mézeskalácsot :lol:
Vendég
 


Gyümölcskenyér

15 dkg margarin
15 dkg cukor
5 tojás
25 dkg liszt
fél csomag sütőpor
20 dkg szárított gyümölcs-minél több fajta, annál jobb
1 citrom reszelt héja
5-5 dkg apróra vágott dió, mogyoró vagy mandula
5 dkg darabolt étcsokoládé
2 evőkanál rum vagy rumaroma

A szárított gyümölcsöket vágjuk apró darabokra. Keverjük össze a mazsolával, a dióval, és locsoljuk meg a rummal. Tegyük félre állni.
A margarint keverjük habosra a cukorral és az 5 egész tojással.
A lisztet keverjük össze a sütőporral és a lereszelt citromhéjjal majd adjuk a vajas masszához. Jó alaposan keverjük össze.
A szárított gyümölcsökre szórjunk 2 evőkanál lisztet, és jól forgassuk bele, hogy a gyümölcsök ne süllyedjenek majd le a tészta aljára. Fakanállal keverjük bele a gyümölcsöket a tésztába.
Nagyon alaposan kivajazott és liszttel kiszórt, hosszúkás sütőformába vagy őzgerincbe öntsük bele a tésztát, és előmelegített sütőben kb. 200 fok süssük meg 40 perc alatt.
Még melegen borítsuk ki, majd csavarjuk konyharuhába, amíg kihűl.
Be lehet vonni csokimázzal vagy megszórni porcukorral .
Vendég
 


Tesómnak újra lánya lesz :D
úgy látszik ebben a családban nem születik fiúgyermek :lol:
ÉLJEN A NŐURALOM!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Hello lányok a hóhegyek mögött!!!!

Mi is behavaztunk...de én nagyon élveztem, a férjem ugyanis ma rohangálni akart még néhány dolgát elintézni, ehelyett pedig itthon alszik a babával :wink:

És tegnap a kandallóba is begyújtottunk, mert annyira hideg volt a házban. Ettől viszont 28 fok lett, babácskát le kellett vetkőztetni egy kicsit, mert olyan melege volt :roll:

Pocok - görögszénamagot még én sem hallottam...pedig azt hittem, hogy már minden tejszaporító trükköt ismerek :roll: Ez is megér egy próbát...

Tilli - Bocsi, a Baby-fit tényleg 1es tápi...ezt el is felejtettem, illetve annyira azért nem ismerem a termékskálát (a dolgozói vásárlásos listán nincs is rajta, mert 1es tápszert mi sem vehetünk olcsóbban...) Tudom, hogy nem vígasztal, de nálam is nagyon-nagyon szegényes a tejfelhozatal...és semmi sem segít, úgy érzem. Mi is Avent 1-es cumizunk.

Megkaptam a Suttogó mindent megold-ot karácsonyi előzetesként apától. Olvastam már belőle pár fejezetet, nekem egy kicsit túl spártai, de azért van benne pár jó ötlet.

Kép
kkia
 
 


Eszti :)

jó is a nőuralom!! :)
én most kaptam hülyét tizedszerre a rendetlen 3 pasitól akivel élek :twisted: iszonyatosan trehányak mind!!!!

Kép
zsrit
 
 


De azért vicces, hogy 4 unokából 4 lány :mrgreen:

Nekem tecccik ez a hóhelyzet, ha marad, anyósomék tuti nem jönnek 26án :twisted: :twisted: :twisted: de szép is lenne...!
Vendég
 


Till!Én az Urtica-t péntek dél óta szedem,2x5-öt.

Valószínüleg ettől a szeles időtől az én csöpp lánykám nem nagyon tud aludni ma. :?

Kép
Kép
zanikóó
 
 


Eszti: a mézeskalács mennyi idő alatt készül el a sütőben? És úgy összességében mennyit kell vele sz@rakodni? Idő szűkében vagyok, így ezek is fontos momentumok mostanság. :oops:

Rendeltem neten szánkót. :lol: Remélem mire ideér nem olvad el a hó, mert akkor a nem létező tökömön bököm magam! :wink: :mrgreen:

Cumi ügyben nem tudok nyilatkozni, mi a NUK szilikonos "régi" fajtát (ami minden cumisüveggel kompatibilis) próbáltuk még a legelején, a mikor a lefejt tejet is odaadtam neki pótlásként. Azt elfogadta, nem volt gond vele. Azóta meg nem kell szerencsére a cumisüvegeket, és a fejőgépet mindenestül elraktam a szekrénybe. Remélem jó ideig nem is lesz rájuk szükség. :)

Zanikóó: az urticát szerintem naponta 3-4* kell szedni, ha gyors eredményt akarsz. És amint érzed, hogy megnőtt a tej mennyisége, abba lehet hagyni.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Na gyorsan elmesélem amit a doki mondott!

Ilyen hidegbe(kemény minuszok, -5 volt)) az én csöpömet nem kellett volna kivinni, mert a szervezete nem bírja még a hideget. Be van öltöztetve, de megfagy,mert nem mozog. És ő kb kómás állapotban volt már. Alig vett levegőt már. Vigyázni kell!!!
Eléggé oda vagyok most lelkileg.Vigyázok rá nagyon!

Pusssz!

Sztercsi
Vendég
 


Sztercsi, én még ilyet nem is hallottam! Mennyi időt voltatok kint a hidegen?!
Én ma is kint voltam 1 órácskát, még az eddigieknél is jobban figyeltem Sophiát :shock: de Ő direkt élvezi a kint létet még ilyen hidegben is, olyan jót alszik, még utána is, amikor hazaérünk!

Tündér, végülis nem vészes ám és nagyon finom lesz! A cuccokat összegyúrni nem sok idő, csak kell hozzá egy kis erő, mert ugye a mézen kívül nincs benne folyadék és jól össze kell dolgozni. Ez kb. negyed óra, egy tepsi forró sütőben pár perc alatt kisül (vigyázni kell, mert hamar odaég!!!), inkább a szaggatás a macera, de úgy összességében szerintem egy másfél-2 óra alatt megvan!!! És nagyon fini!
Ja azt elfelejtettem, hogy ha kihűlt, érdemes jól záró dobozba tenni egy negyed almával, így 1-2 nap alatt megpuhul!

Sziszkó, a csirketortát ennyi emberre legalább 2 kiló húsból csinálnám, az a minimum!

Én most állok neki a mézeskalinak! :wink:
Vendég
 


SZiasztok Csajok,

Annyira kiborultam én is attól ami történt, hogy az tuti, hogy ki nem viszem addig, amíg ilyen hideg van. Próbálj megnyugodni, tudom könnyű ezt mondani, de ki gondolta volna, aznap mikor írtad mi is kint voltunk és Marci is szó szerint elájult, még a vetkőztetésnél is alaudt, amit ő soha nem szokott. Lehet neki is sok volt a hideg. Úgy hogy én is nagyon vigyázok.

Msparis, gratula a negyedik kiscsajhoz. Nekem is volt egy barátnőm akiknél csak lányok voltak és a lányok is csak lány unokát szültek. :D

Anyabébi, engem a fiam fosott le valamelyik nap. Vittem fürdeni, és érzem a melegséget a hasam közepétől bokáig, és már csattant is a parkettán a fos.

Csajok nektek napközben hol alszik a gyerek? Mert nekem sikerült kiszoktatnom a nappaliba, és nem is akar este előtt bemenni a szobájába. És szinte csak rajtam hajlandó elaludni. Fasza, majd 6 kg és én ökör magamon altatom. Nálatok, hogy van ez?

Kép
gmelcsi1
 
 


Sünci nem szokták kotorn a havat...mellék utca a mienk..de olyan mennyiségű hó esett hogy muszáj volt..de csak 1x járt erre...a többi hó ami esett akadályoz mindenkit.........
Till LATEXES cumit vegyél!!!!!!
Paris gratula a tesódéknak a kislányhoz!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hú Csajok én már nagyon várom a Karácsonyt!
Most, hogy összegyúrtam a mézeskalácstésztát,
már attól is olyan illat lett a lakásban...!
Apa holnaptól itthon van, bevásárolunk még ezt-azt,
elmegyünk a gyerekorvoshoz JA TÉNYLEG MA 2
HÓNAPOS SOPHIA!!! aztán ki kell takarítani a kecót
utána meg pihi aztán sütés-főzés :D
Nálunk ez lesz a 24-i menü:
-sült kacsacomb petrezselymes krumplival és párolt lilakáposztával
-almás-körtés csirketorta francia salátával és tojásos rizzsel
-málnás túrótorta

És mézeskalács, gyümölcskenyér, forralt bor a vendégeknek!

Aztán 25-én anyukámék hoznak minden földi jót :D
apukám direkt nekem csinál harcsapaprikást :D
anyukám meg a Rolinak Kinder Bueno sütit :D

Csak a gyerekorvoson, vásárláson, takarításon
lehetnénk már túl :roll: jaaaaaaaa és 23-án még
nunivizitre megyek :roll: nem halogatom tovább,
tegnap bejelentkeztem, így is 2 héttel később, mint
kellett volna...! :roll:
Vendég
 


hello,

na én meg abszolút nem várom a karácsonyt.
Azt várom, h legyünk túl rajta.
Zéró kedvem van. :oops: :?
megvettem szinte mindent.
a rákóczi úton a 7-es busz vállig teleküldött sárral. még a kapucnimba is ment....


Sztercsi,

basszus ez ultra durva. Most pl -10 fok van. De ha mondjuk egy hétig ilyen, akkor egy hétig nem szív a gyerek friss levegőt? :?:
áááá.


holnaptól jön az enyhülés (meg az eső... hurrá kanyikuli)

és tegnap nem jutottunk el a barátainkhoz Szenendrére karácsonyi partizni a hó miatt.

és a depressziós nagyanyám hozzávetőleg 70szer hívott telefonon.

bocs a lehúzásért.

Viszont olyan jó, h van Teo!!! :lol:

Szilveeaa,


simán megjöhet. Állítólag ha kimarad az éjszakai szoptatás, akkor hamarabb megjön... Én is úgy érzem, h nekem is meg fog.
:oops:

Kép
screen
 
 


viszont az jutott eszembe, h olyan jó, h már megszülettek a babáink! :lol:
szar lehet mostanában szülni: h1n1-zárlat, karácsony, hóakadály....
grrrr.

Kép
screen
 
 


Screen, fel a fejjel! Jó lesz a Karácsony, majd megjön a kedved!!! És bizony milyen jó, hogy mi már babástul ünneplünk!!!
Vendég
 


Pusza! :P

Sztercsi,
annyira örülök, hogy nem történt baj!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
Vigyázz Rá, bugyoláld be nagyon!!! :P (Apa is a legjobbakat kívánja Nektek!!!!!)

Eszti,
köszi a recepteket, kimásolom :)
Én rétest sütök idén, ezeket majd jövöre :wink:

Pocok,
és hányszor iszod naponta ezt a görögszénát? :roll:
(Holnap addig ingázik Apa, míg nem kap!!! De csúcsra kétségbe estem, így valszeg a More Milk-et is megvetetem vele :oops: )

Mára totál kifogyott a tej...idáig szopott 40 grammonként 400-at, pedig 5 kiló körül 750-et kéne enni...na jó, még tart a nap :roll:
És TUTI, a cumi a hunyó: 40 perc alatt mokkáskanállal etettem vele 30-at ebből a banános cuccból :shock: -ugye ez nem megy ííííígy sokáig, mert beleőszülök :cry: :cry: :cry:
Szal míg más karácsonyi bevásárlást intéz, nekem holnap első a cumi és tejserkentők beszerzése :oops:

Kkia,
köszi!!! Akkor ez a banános mehet? :roll: Mer' ha tényleg azt mondod, hogy storno, szerzek másikat :roll: (bár kanalanként benyálazta :roll: )

tillidian
 
 


Szilveeaa,
nekem Vackornál épp 28 napra jött meg, mintha mi sem történt volna :? (most 2 naponta szinezget, aztán eláll, de ezzel elvagyok :roll: )

Screen,
sajna én is így vok: valahogy nincs hangulatom :( (mondjuk rátesz ez a para, hogy kiszárad a babóm :oops: és 5 nap alatt 50-et hízott :( )

Ginuska,
köszi, utánanézek!

Eszti,
boldog hófordulót!!! :D
(nem a pelyhes fehérre gondoltam :lol: )

Mindenkinek köszi a cumis tanácsot!!!

tillidian
 
 


Lányok,
Használ valaki ilyet? Vagy próbáltátok esetleg? :roll:
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... suveg.html

Avent:
erre gondoltatok?
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... suveg.html
Attól tartok, ez ugyanolyan szilikonos cumi, amit nem venne be :roll:

tillidian
 
 


tilli,

én nem is mérlegelek.
Figyu, nekem volt olyan, h 7 nap alatt hízott 50-et. A para akkor van, ha fogy! :(
én már ezen nem is stresszelek...
viszont megfájdult a torkom. Biztos pszichoszomatikus alapon :cry:

Kép
screen
 
 


till,

döntött nyakú chicco-m van itthon egy original csomagolásban. Szívesen átadom.
Avent-ből az 1-est javasolják, mert azt nehéz szíííni, így nem szokik le a csecsről.

Kép
screen
 
 


csákó!

Én ma három órát töltöttem a DM-ben és Kaiser's-ben, ami totál feltöltött... Sose gondoltam volna, hogy egy hajsampon megvásárlása ennyire katarktikus élmény lehet... :lol:

Gmelcsi
Én ma installáltam a járókát a nappaliban, elég jól elvan benne... remélem, hogy az éjszakát nem itt akarja tölteni...

Screen
Akkor majd januárban együtt vásárolunk leértékelt betéteket!!! :mrgreen:

Mi tegnap este azért elmentünk barátokhoz vacsizni, hála a négykerék-meghajtásnak. Mondjuk én így is paráztam, de a pasim valszeg sarkkutató volt előző életében, mert direkt olyan utakon mentünk, ahol bokáig ér a hó...

Kari: milyen igaz!!! Mennyivel másabb lesz idén, mint tavaly... :D

Till
Ó köszi! Igen, nálam is „színezgetés” van... Köszi a szakkifejezést és a megnuygtatást! Az urtica nekem kb. egy nap után szokott hatni - további drukkok neked++++++!

Eszti
Boldogságot a két hónapos Sophiának!

Kép
szilveeaa
 
 


Till,
nekem ilyen van: http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... entes.html

Eszti,
boldog hófordulót!
Mi holnap ünnepeljük :D

chardonnay
 
 


Till
Nem tudom merre laktok, de a Lehel téri piacon lévő bioboltban tuti van.Én azt a fél litert egy nap alatt gurítom le..
Ennek is meg a More Milknek is adjál 2-3 napot ;)
pocok001
 
 


Eszti micsoda menü.....nyamiiiiiiii.......nekem is teríts!!!!!!!!!!!!!
Sophiának boldog második hónapot!!!!!!!!!:))milyen nagy már!!!!!!!:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pocok,
köszi!!!!! Akkó' fél liter/nap...Lehel tér kissé kiesik, de megoldjuk, ha máshol nem kapunk! :P

Nitácska,
milyen a latexes cumi? :roll:

Szép álmokat! :P (Lencsim most aludt el, dőlök én is :) )

tillidian
 
 


Ja, látom már, igen, a barna a latexes cumi...
Ok, mindenképp olyat kerítek és köszi!!!!!
(Vackoromnak totál mindegy volt, milyen a cumi, csak kaja legyen benne :mrgreen: -dehát Kisasszony válogat :roll: :) )

Screen,
Te nem használod a döntött nyakút? Én szivesen átveszem!
Holnap írok privit!

tillidian
 
 


Sziasztok

Gyors beköszönés... tegnap szar napunk volt. Az egyedüli jó, hogy itt voltak sógornőmék. De.. Vivi délutánra belézasodott. 38,3 aztán kora este 38,6 és fél 10-kor 38,8.. Király. Szegénykém végighányta a fürdőszobát, fáj a feje. Remélem nem influenza. :( Erre még rájött, hogy Bencus 2 órát üvöltött egyhuzamban úgy, hogy a végére már hangja nem volt, és folyt a könnye. Fájt a pocak. Ivott teát, maszíroztam, tornáztattam, kapott espumisant, kakiltattam, de semmi. Aztán nagy nehezen elaludt. :( Többet ilyet nem akarok..
Ja és ráadásul hiába ment éjjel a fűtés basszus reggelre az egyik ablakunk sarkában a pára jéggé fagyott belül(!) :shock: :shock: :shock:

sztercsi: nagyon sajnálom ami történt. :( A lényeg, hogy nem lett nagyobb baj.

Na megyek, felkelt a kisherceg.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó,

jobbulást Vivinek. Gondolom ilyenkor megy a para, h nehogy az egész család bekapja a vírust..
főleg kari előtt.

Mára jobb kedvre derültem. Kicsit.

Till,

nem használom és nem is szimpatizálok a döntött nyakúval, ezért tényleg szívesen átadom.

Kép
screen
 
 


Hello lányok!

Valahogy nem várom a melegfrontot, mert állítólag most meg ónos eső lesz...és apának az egyetlen, de nagy balesete ónos esőben volt (igaz, hogy nem ő volt a hibás, de akkor is parázok mindig) :? :? :?

Mi sem voltunk kint péntek óta...Pedig babóca is imádta a hidegben alvást. Most inkább az ágyikóban felöltöztetem és rányitom az ablakot egy negyed órára, de akkor meg nem alszik olyan jót...

Nappaliban alvás - állítólag ha nappal nem az ágyában alszik, akkor nem keveri össze a nappalokat és az éjszakákat...mivel nekem nappal egyébként is nagyon keveset alszik Kristóf, ezért már próbáltuk mindenhol...most éppen a nappaliban, a járókában :roll:

Tilli - nem fog éhenhalni a baba, ne aggódj! Állítólag ahhoz kell 6-8 nap konkrét éhezés. És ha 50 g-ot hízott, akkor nem éhezik! persze, maradhat a banános Baby-fit, nem HA, de ha nem látsz rajta pár nap múlva sem kiütést, főleg, ha majd többet is megeszik belőle, akkor beválhat. A védőnő annak idején nekem még a régimódi kifelé hajló szájú kávéspoharat is ajánlotta, hogy cumisüveg helyett abból egyen a baba...de két próbálkozás után én felhagytam a kanállal és a pohárral, mert még az én bugyim is tápis volt :roll: Egyébként a Suttogós nő szerint a cici és a cumi között a gyerek gond nélkül vált, ami Kristófnál így is van. Sőt, ő javasolja is, hogy a baba tanuljon meg cumival is enni lefejt anyatejet, mert ha - ne adja isten - az anyával bármi baj történne (kórház vagy bármi...), akkor más is tudja etetni a babát.

Én most ezerrel fejek, és evés után még lejön 30 ml :shock: Ezek szerint a baba a lusta??? Vagy én csinálok valamit rosszul???

A görögszénamagot én is kiadtam apának :D A More Milk-et legegyszerűbb telefonon rendelni, másnap kihozza a gls.

Eszti - szuper a kari menü! És leginkább azért csodállak (és mindenkit, aki erre képes), hogy ezt tudod kivitelezni :roll:
Bár tegnap én is főztem kétfogásos ebédet úgy, hogy babával csak ketten voltunk és nem is aludt. De azért lefáradtam a járóka és a konyha közötti rohangálástól rendesen...
Ja és képzeld, lesz sárga Corby-m :D A webshop-ban rendeltük (T-Mobile), ma hozza a DHL állítólag.

Pattogó - jobbulást Vivinek!

Kép
kkia
 
 


Helló csajszik!

Hozzászólok azt húzok a búsba, ma megyünk csípőuh-ra.

Melcsi: a gyerek napközben a nappaliban, éjjel mellettem a matracon alszik. Elnézelődik bárhol és ha elfárad fel kell venni és akkor elalszik, de én nem bánom :). Imádom :), picit nehéz már. Tegnap a mei-tai-ba kötve volt hajlandó elaludni, úgy hogy közben sebesen járkálnom kellett fel és alá a lakásban, tiszta kabaré volt. :mrgreen: A kiságyban eddig tán 5x aludt, viszont ha nagyon vircsaftol az apja berakja és felhúzza a zenélő forgót és azt imádja, simán elvan félórát csak húzogatni kell azt a szart.
Screen: az apósom a 7-esen buszsofőr :oops:, remélem nem ő volt :mrgreen: .
Az időjáráson elgondolkodtam énis amikor leesett az a nagy hó. :shock: Hogy a lószarba értünk volna be a kórházba, amikor a tesómék a 20 percre lévő camponából másfél óra alatt értek haza? :shock:
Tiili: Esetleg ha nem fogadja el a cumisüveget, akkor próbáld meg egy kanalasorvosságos adagolókupakból, tudod ami be van mércézve, mi a Sinecodhoz kaptunk és abból tök ügyesen iszik :).
Ez a döntöttnyakú tök jó, nekem is kéne venni a szelep miatt, hátha nem fuldokolna. A pár csepp teától képes megfulladni és annyi levegőt nyel hogy ihaj. Barninak a Bébé Comfort döntöttnyakú, szelepes üvege volt. Vigyázni kell, hogy ne ejtsd le, nekünk leesett aztán eltörött a szelep az alján :shock: , oszt kuka, ennyiből szarabb mint a hagyományos üveg.
Pattogó: tISZTÁN ÁTÉRZEM A HELYZETED!!! Nekem ugyanez volt 3 napja (hányás nélkül). Iszonyat hogy csak ordít és semmi nem jó, azt hittem már felkötöm magam. :cry:
Mi lakótelepen lakunk és 6000 fok van mégis a pára be van fagyva a 2 üveg közé :shock: .
Kkia: Ha 30-at lefejsz szopi után, az azt jelenti, hogy van sok tejci!!! Éljen! Attól mert te üresnek érzed, attól még tele van a raktár!!! Mantra!!! :lol:

Na meek, majj jövök.
ui: Eszti: írtam már hogy köszi a recepteket? Kimásoltam:), köszi, köszi :) Ja és add át az gratulációmat "Csicsónénak" a tesódnak :mrgreen:
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Én is csak gyorsban ... mindhárom gyerekem itthon egész héten, 24 estig egyedül leszek velük mert a páromnál óriás karácsonyi hajtás van -- juhéjj :?

A változatosság kedvéért Bence beteg - lázas, fáj a torka - de tegnap azért még megvolt a szülinap, tegnap voltak 5 évesek a fiúk :)

Nappali alvás:
mi is szívunk, keveset alszik nappal, fél órákat, én lent altatom a földszinten a járókában ... de néha marha nehéz elaltatni, tegnap is 1,5 órát üvöltött mert már fáradt volt de elaludni nem tudott ... ez azóta van így mióta hason kinyomja magát és megfordul ... előtte letettem aztán aludt ... most meg tornászkodik basszus :roll:
este simán elalszik --- még --- kopp kopp
de nappal, bár elveimmel ellentétes néha kínomban már én is kézben altatom el ... főleg ahogy megy előre a nap, mert délelőtt még simán elalszik, aztán egyre nehezebben.

Pattogó - Vivinek jobbulást!
Till - kitartás, ha hízott tuti nem éhezik!!! Remélem megoldódik már lassan ez a dolog, úgy sajnállak hogy így szívtok!!!!!!!!!

Akinek nem írtam bocsi

Mindenkinek puszi

R

Kép
zsrit
 
 


Anyabébi, remélem, hogy az út nem lesz gáz, amíg mentek az uh-ra :? Tej-mantra ezerrel :!: :!: :!:

Ritus - mi apánk is 24én délelőtt is dolgozik :evil: :evil: :evil: Srácoknak Happy Birthday :D

Kép
kkia
 
 


Nálunk a karácsonyi menu: aszaltszilvás lencseleves, rántott ponty, rántott tengeri halfilé + majonézes krumplisaláta
ez szokott lenni általában szentestén és
25-én pedig tyúkhúsleves és sult kacsa, párolt káposzta, knédli
Ezenkívul száraz sutiket sutunk és bejglit!
Idén csak 1 fajta sutit sutok, a tobbit az anyum és a bejglit is, aztán kapunk belole mi is :wink:

Chardonnay, orulok, hogy nálatok is bevált az Avent 1 cumi, akkor ti is kombinálva papiztok? :lol:

Eszti, boldog hófordulót Sophienak!

nappali alvás: amióta megvan a rezgos pihiszékunk, kismókus azóta alszik nekem igazán napkozben :shock: :shock: Ha ezt tudtam volna, már hamarabb beszerzunk egyet!

Járokánk még nincs, de újévben korulnézek, mi a kínálat :D

na csajok repulok, éhes a manóm és én is :D :D

Szép napot!
ginuska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?