Sziasztok!
Már eléggé régen nem írtam nektek.
Én is voltam szerda este 12-dik heti UH vizsgálaton.
A babu ülőmagassága 58 mm volt, a vizsgálat alatt éppen relaxált a pocakján.
Már kortyolgatja a magzatvizet, mert látszódott a pocakjában.
Mondta a doki,hogy ez nagyon jó jel, mert így kizárható a nyelőcsőelzáródási rendellenesség.
Láttuk a lábacskáit, a könyökeit, gerincét, a szívének dobogását.
Nagyon boldog voltam! Igazi szülinapi ajándék volt aznapra!
)
A haematoma, amit korábban találtak (15mmx9mm) eltűnt, s már 2 hete nincs barnázás, vérezgetés sem.
Másnap elmentünk integrált vérvételre is, mert kivételesen a kórházban ingyen megcsinálják.
)
Így megspórolhattunk 25.000 Ft körüli összeget.
Viszont most egy dilemma gyötör, mivel vérhigítóval kellett ezidáig naponta pocakba szúrnom magam (fraxiparine inj.).
Nos elvileg ezt az injekciót egészen a terhességem végéig alkalmazni kellene az egyik orvos szerint, viszont a nőgyógyászom, akihez 7 éve járok és genetikus szakorvos elmondása alapján abbahagyható.
Az abbahagyása azért is indokolt, mert allergiás lettem rá.
Az az orvos, aki pedig felírta egy másik injekciót írna fel helyette.
A fura az egészben, hogy ez trombózis megelőzésére szolgálna, viszont semmilyen trombózis-vizsgálaton nem voltam, csupán immunológiai vizsgálaton, mely eredményében nem volt trombózisra, véralvadási problémára utaló jel.
Fel is hívtam az immunológust, hogy mi tévő legyek, s ő mondta, hogy csak hallgassak az orvosra, aki azt mondta, hogy végig szúrjam...hacsak nem el szeretnék vetélni! Fő a megelőzés szerinte!
Muszáj voltam abbahagyni az injekciót, mert ahogy írtam allergiás vagyok rá.
Erre szokták mondani, hogy most légy okos Domonkos!
Na de csak reménykedni tudok 1000-rel, hogy nem lesz semmi gond!
Üdv:
Emi