Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttem! :lol:
Megvolt az inszem. A mnyh 12 mm, a tüszők megrepedtek és 7 millió jól mozgó katonát kaptam. Boldog vagyok, és nyugodt, bár csak voltam, mert most, hogy megjöttünk látom, hogy véres a betétem. :evil: Pár csepp, ez belefér? Én még ilyet nem hallottam. Nem akarok komplikációt!!! :( Volt már ilyen valakinek?

2x1 utrót fogok nyomni, és 28-án teszt Tapolcán.

Hát ennyi.
Megyek pihenek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luczus,
most csak neked írok! Nyugodj meg, ez teljesen normális. Valószínű a méhszájad vérzik egy kicsit a cső miatt, de ennek egy-két napon belül el kell múlnia. Azt hiszem Rodinak is volt ilyen anno, meg nekem is.
szuper a méhnyálka, drukk a pozi teszthez!!!

nekem ma végre megjött, már be is vettem a marvelont, két ünnep között megyünk uhura, aztán már semmi se állít meg bennünket az ikrekig :lol: :lol: . Pénteken voltam vérvételen, 21. napi hormonon, mteljes vérképen, cukor és inzulin terhelésen. Az IR fizetős volt, 9600 ft-ot fizettem, de úgy voltam vele, hogy legyen meg, mert én még egy szakorvoshoz már tuti nem mentem volna el.. igy legalább kiderül, van-e valami gond.

igyekszem jönni, de Bence már kel is... puszi és drukk mindenkinke!!!
Vendég
 


Szia Lucuzs!

Csatlakozok Natihoz, ne ijedj meg, van ilyen és semmi gond nincsen! Nagyon drukkolok Neked!

Nati!
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de a jövő év biztosan sok + (vagy II, mint két csíkos) meglepetést rejteget számunkra! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

 
 

Sziasztok Lanyok!!

Bocsi a bepofatlankodasert.....Segitseget szeretnek kerni töletek!!

Ugy nez ki, hogy nalunk is inszem lesz de ugye elötte meg kell csinaltatnom a HSG-t....Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek megcsinaljak egy ciklusban a kettöt??Ugy ertem, hogy 10-11.nap körül HSG es akkor utana az inszem...Vagy ez lehetetlen??

Nagyon köszönöm elöre is a valszokat!!
Mindenkinek nagyon sok sikert aki most benne van, akiknek mar sikerült, sok boldogsagot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Szia Ancsa!
Nem tudom, hogy van-e olyan hely, ahol együtt egy ciklusban csinálnak mindent, de én még nem hallottam róla. Amíg nincs a HSG addig nehéz eldönteni, hogy lombikra vagy inszemre készítsenek fel, viszont mire megcsinálják a HSG-t, addigra már lekésel a stimulációról abban a hónapban, szerintem.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Lucuzs, akkor várunk egy pozi teszttel. :D Drukk megy!!!

Nati, sajnálom... :cry: Nekem is ma jött meg, úgy tűnik, lassan beállok 26 napra. Végülis ez is valami. Előtte mindig van barna figyelmeztetés, így tudom, hogy másnap jön piri.

Rodi, igen, esik, kora délután óta. Lexi még kint nem látta, az ablakból kinézett, de nem igazán foglalkozott vele.

Vius, nem szeretnélek kiábrándítani, de amíg Darinka eszik éjszaka, addig az általam alkalmazott módszert nincs értelme elkezdeni. Kitartást és sok erőt kívánok, az anyaság néha borzasztóan nehéz, Lexi 6. éjszaka óta nem kap cicit, előtte végig éjszakáztam. Első nap itthon 3/5-kor aludt el reggel, én semmit nem aludtam, a kórházban is alig. Nem akarlak untatni, a lényeg, hogy mindig is pocsék alvó volt. Talán most kezd javulni.

Babicsek, gyere gyakrabban, várunk ám.

Timejka, elfelejtettem múltkor írni a jósnőről, hogy anya 2007-ben felhívott egy tv-s jósnőt, megkérdezte, lesz-e unokája. A válasz: igen, de nem 2008-ban, hanem 2009 elején fog megszületni. Lexi 2008. április 28-án fogant, és január 24-én született. Szóval én hiszek benne.

Ancsa, kizárt, hogy bárhol is a kettőt egy ciklusban megcsinálják. A stimu rögtön a ciklus elején indul, amikor hsg-t még nem lehet a menzesz miatt. Következő ciklusban indul aztán minden.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, egyszerűen nincs időm reagálni, éjjel-nappal megy a tanulás. Mai vizsgám sikerült, ötöst kaptam. Nagyon örültem neki, mert iszonyatosan sokan megbuktak.

Szerdára újra kérem a drukkokat! :wink:

Dy!
Nincs rá szó, milyen szép ez a bébi. Csodálatos. Hú, de elfogadnám.

Nati!
Sajnálom, de hidd el, a lombik sikeres lesz. :wink:

Rodi!
Hajrá BMC! 2010 a mi évünk lesz.

Timejka!
Ezt üzenem neked is. 2010!!!! :wink:

Vius!
Sajnálom a hasfájást!

Beze!
Lexinek millió puszi. Örülök, hogy már jó alvó.

Ancsa!
Üdv itt, szurkolok, hogy sikerrel járj, gyere máskor is, és számolj be a sikereidről. :wink:

Kiki!
Továbbra is inszemeztek? Szorítok, hogy teljesüljenek az álmaid.

Csajok, most tényleg mennem kell, ha valakit kihagytam, attól bocsi, őt is nagyon szeretem, de most nincs időm többre.

Még gyors Bumikámnak: remélem, már nem sokáig tart az őrület és tudsz közénk jönni.

Mindenkinek puszi és ölelés: Bikfy
:wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lányok! Köszönöm a megnyugtató szavakat! Kialudtam magam, a fájásaim is elmúltak, úgyhogy most kisimult vagyok és nagyon bizakodó. :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek mennek a drukkok és a pozitiív energiák (nekem most rengeteg van)! :lol:
Aztán most meg belevetem magam a karácsony előtti hajtásba, aztán hipp-hopp itt is lesz a teszt ideje. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luczus
Inszem után nekem is volt barnácska, de elmúlt.

Bikfy
Gratulálok, akkor még sok szekérrel. Tudom, hogy 2010 a mi évünk lesz.

Rodina
Aháziorvosomnak küldik meg a leletet, majd holnap hívom, hogy megkapta-e. Terheléses cukor is volt, meg minden. január 7-én TSH. Jól írtam?

timejka
 
 


Annyire tele van már tököm, tegnap délelőtt kitakarítottam, porszívóztam a gyerekem szobáját, erre elkezd játszani a playmobiljaival és már megint tele van az egész szoba játékkal. Ennyi játék és nem tudom kiszanálni, mert valamit elteszek azonnal észreveszi és kérdezi, hogy hol van. És akkor még jön karácsonykor a sok star wars lego, megőrülök.

timejka
 
 


Ja és 1 hete bélelt gatyát a gyerekemnek, sehol semmi. Gondoltam teszvesz, vatera, persze ott se, majd este eszembe jutott, hogy van egy használt gyerekruhás, tök jók vanna és olcsón, találtam neki ma kettőt, szinte új és összesen 3000 Ft volt. Rápróbáltam 2 télikabátját, persze az is kicsi, kabátot nem találtam még neki. Azért van mit ráadnom, de amit kinőtt azt kb 3 évig hordta, síruha, kabáttal, kantáros gatyával, imádtam és ugyanolyat szeretnék, de ilyet úgy se kapok sehol biztos.

Most már befogom a számat, mert tele van a topic velem és csak pofázok és pofázok.

timejka
 
 


Sziasztok lányok!

Bocs, hogy idepofátlankodok közétek! Látom itt már jó sok tapasztalat összegyűlt inszem ügyben!

Az lenne a kérdésem, hogy inszem után hányadik napon érdemes tesztelni!? Pénteken lesz vv. De oda már felkészülten szeretnék menni! Nem tudom mikor mutatja ki az ilyen vizeletsugaras csik legkorábban. :roll: Ma vagyok 12. dpon!

Köszönöm előre is Nektek!

Üdv
Beni
benigna
 
 


Sziasztok Lanyok!!

Köszi a valaszokat!!!Hat akkor valoszinü nekem is 2 külön honap lesz....Sebaj, ha mar eddig vartam, akkor azt az 1 honapot mar kibirom :wink:

Mindenkinek mennek a drukkok!!

Szep napot!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Szia Beni!

Üdv itt! Én mindig az inszem utáni 14. napon szoktam tesztelni. De van, aki már hamarabb. Sok sikert Nektek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Bikfy, gratula, szerdára is megy a drukk!!!!!!!!
A puszit átadom, na annyira azért még nem jó alvó, de már 6. napja nincs éjszakai cici, anélkül is elalszik, csak hosszabb ideig van fenn.

Dy. nagyon szép Gréta!

Beni, a 14. napot szerintem várd meg.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Köszi szépen, Beze, Kikinda ! Akkor megvárom tényleg a 14. napot. Bár olyan tesztem van amire az van írva beágyazódás +3 napos terhességet kimutat. Gondolomez valami marketing duma lehet :S !

Üdv
benigna
 
 


Beze!
Milyen módszert alkalmazol az altatásnál meg éjszaka? Kitartást Neked továbbra is, hátha megtanul aludni is a szépséges kisasszony! :)

Bikfy!
Gratulálok, és továbbra is hajrá!!!CSak így tovább, nagyon ügyes vagy!

Lucuzs!
Ez az, pozitív hozzáállás kell! :)

Timejka!
Remélem jók lesznek a nadrágok. Mikor olvastalak, megint eszembejutott, hogy mennyire nem tudom elképzelni, hogy milyen az élet gyerekkel. Én utálok vásárolni pl. ruhát, a cipőről nem is beszélve, és egy gyerek meg ráadásul mindent gyorsan kinő. Persze az ici-pici ruhák még nagyon aranyosak, de aztán az egész ruhavásárlás inkább gonddá válik (főleg, mikor már a gyereknek is vannak elképzelései, hogy mit szeretne, meg mit nem), ezt el nem tudom képzelni, hogy lesz, ha majd egyszer ott tartunk. De talán ez így van jól, mert ha minden nehézséget látnék (a pozitív oldala nélkül), akkor lehet, hogy nem is szeretnék gyereket. :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Megvagyok!

luczus: Nagyon szorítok! Remélrm lesz eredmény! :)

Bikfy: Naggyon szupervagy! Gratulálok és mennek a drukkjaim továbbra is!

Megvettem apusnak az ajándékot, de véletlenül megtalálta. Olyan mérges vagyok még mindig. Nem hiszem eeeeellllllll.
Most mit csináljak?

Kép
babicsek
 
 


Kiki, az Aludj jól,gyermekem című könyvben olvasottakat alkalmazom, azt hiszem, itt, az anyaság című topicban van róla szó. Nem írnám most le részletesen, ha nem baj, kicsit hosszú lenne, inkább gondolj arra, hogy a ti picitek aludni fog. Segítség nélkül is. :wink:
Majd megtudod, milyen az élet gyerekkel, szerintem jobb is, ha az ember nem tud mindent előre. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok

Csak annyi időm van mert fürcsi jön hogy képet rakjak fel.Ha tudok jövök igérem!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kikinda
Én imádtam venni a pici ruhákat a Bencének, majd megszereted a vásárlást. Most egyre nehezebb, mert alig találok neki valami normális ruhát. Nem egyszer jártam úgy, hogy minden méretbe volt, de pont a Bencéébe nem. A gatyák, amiket vettem, jók lettek, kicsit bő, de van öv. Most éppen vízálló kabátot és kantáros vastag bélelt csúszkálóst gatyát hajtok neki. Valahogy 15000 Ft-ért nincs kedvem venni. Szóval most nem igazán van szerencsém a ruha vásárlással.

Vius
Nagyon szép Darinka. Ha nem tudsz jönni mindennap ne idegeld magad, első a kislányod. Pihenj sokat.

timejka
 
 


Hali!

Köszönöm szépen lányok a kép dicséretet!!!!

Rodina
jól beletrafálltál a dolgokba! pont etetés előtt készült a kép.... :lol: :lol: :lol:

Bikfy
gratula,és további sok jó jegyet!!! :wink:

Vius
sajnálom a sebedet! mit mondott a doki?
Tündéri Dari! :wink:

Timejka
csak nyugi...
amúgy tökre átérzem a helyzetedet. Grétus is úgy nő,hogy már csak 3db 62-es ruhánk van ami jó rá. Na, jó lenne a többi is,csak már kinőttünk az 56-os rucikból,62-est meg még nem nagyon vettünk.... de ma már mindenképp útnak kell indulni. :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


hát ez jellemző! :twisted:

a gyerek alszik,nem kell főznöm,sem takarítanom,van egy kis időm,amit eltölthetnék veletek,erre sehol senki..... :roll: :roll:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Szia Dy!

De jó, hogy jöttél! Te hogy állsz a karácsonnyal? :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Vius!
Darinka a középső képen olyan, mintha mikrofont tartana a szája elé, és énekelne! :) Nagyon aranyos!

Babicsek!
Mit vettél neki? Teljesen kiderült minden? A meglepetés lett volna a lényeg, vagy maga az ajándék is olyan, amire vágyik. És ha vennél neki még valami apróságot meglepetésnek, és mellé csomagolod?
Mi már évek óta nem veszünk egymásnak semmit, hanem megbeszéljük, hogy mit szeretnénk kapni, venni, és megvesszük magunknak együtt, betesszük a fa alá. Nagyon nem tudtunk mit kitalálni, csak mindig olyat, amit azért már meg kell beszélni a másikkal is, olyan tétel.

Beze!
Remélem az alvási készségét tőlem örökli majd a gyermekünk, én bárhol, bármikor el tudok aludni... :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kiki, ez tetszett. :lol:

Vius, nagyon édes Darinka!

Babicsek, sajnálom. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dy
Amikor még icuri volt Beni, akkor mindig találtam neki elsőre ruhát. Most meg? Fél megyét be kell járnom, hogy talljak valamit. Most a vaterán vettem neki kétrészes téli hacukát, kíváncsi vagyok milyen lesz.

rodi
Megvan az eredmény, a dokinál van, hétfőn megyek, akkor tudom meg, hogy milyen lett.

timejka
 
 


sziasztok,
sajna rossz a gépem, most apáéról irok. este igyekszem jönni, addig is valaki megszakértené az eredményeimet????
Köszi!!!!

cukor:
égy: 4,8
60 p: 3,8
120 p: 4,4

inzulin: 5,2
60p: 12,7
120 p: 8,6

hálás köszönet, este jövök!!!!!
Vendég
 


Nati! Amennyire én tudom ezek csodaszép eredmények!!! :lol: Gratula! Szerintem minden ok.

Egy fura, hogy a 60 perces cukrod kevesebb mint a 0 perces, de erről nem tudok nyilatkozni. Lehet ez nem fontos... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Nati, ezek jó eredmények, gratula!

Lucuzs, ez már nekem nem furcsa, a 26 hetes vérvételnél nekem is alacsonyabb volt a terheléses, mint az éhgyomri. Azt hiszem, azért, mert az inzulin dolgozott, hogy a cukrot lebontsa.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Natikám!
Ez több, mint tökéletes. Irigyellek. :lol:

Tegnapi vizsgám is sikerült, megdicsértek, 5-öst kaptam. De holnap megint játszom, aztán meg hétfőn is és már nagyon unom a tanulást.

Csak olvasni van erőm esténként, de látom, Rodi nem jön egy ideje. Mi van vele? :shock:

Többieknek puszi!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Gratulálok.

Rodi el lesz fenekelve!

timejka
 
 


Nati!
Én nem értek hozzá, de úgy látom, bíztatnak a többiek, hogy ez JÓ eredmény!!! :)

Bikfy!
KItartás, hidd el, eltelik ez a pár nap, és aztán megint pihenhetsz, és jön a karácsony! Gratulálok az eddigiekhez! Okos csajszi vagy!

Rodi!
Ezen a héten meg te készülsz a karácsonyra? Remélem semmi gond!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda
Vaterán vettem a Bencének téli hacukát, ma jött meg és tök jó, mérete is és még ajándékba kaptunk egy orkán kesztyűt. Kesztyűt is kb 1 hete keresek, de vagy pici vagy nagy. Ma tök jó napom volt ez miatt. Egyébként én annyira fáradt vagyok már napok óta. Mindent egyedül intézek, párom délutános de szegénykémnek semmi ideje nincs délelőtt. Úgy sajnálom. :evil:

timejka
 
 


Halihó lányok!

Nem tűntem el, meg vagyok! A gépet félig sikerült megcsinálni, de még nem teljesen. Valahova külföldre kell kivinni a további javításokra, de mondtam, hogy az ünnepek alatt kell a gép, így majd csak januárban viszik el.
Gyorsan visszaolvasok! Egyébként nagyon sokat jártatok az eszembe, Bikfynek is nagyon szurkoltam szerdára!
Na mindjárt jövök még!

rodina74
 
 


Dy!
Sikerült 62-es ruhákat venni Gréta babának? Olyan jó, hogy most már gyakrabban tudsz jönni! És ha még készülnek képek, látni akarjuk!

Vius!
Nagyon helyes Darnika! Az utolsó képen, olyan, mintha egy rock koncerten lenne, és éppen csápolna és énekelne! Tündéri!

Timejka!
Na, kíváncsi leszek nagyon az eredményekre! Nem is tudom mit kívánjak! Azt, hogy minden egyen rendben, vagy azt, hogy legyen kicsit magas, és meg van a bibi, és miután rendbe teszik, jöhet a tesó! Írd mg, hgy mit szeretné, és azért fogok drukkolni!

Bikfykém!
Hát, nagyon gratulálok a szép vizsga eredményhez! Nagyon ügyes vagy, de ebben eddig is biztos voltam! Holnapra is szurkolok! Csak így tovább, aztán gyere gyorsan vissza!

Tnati!
Az eredményeid, tökéletesek! Itt nincs semmi baj, erre ne szedj gyógyszert!
Igaz, a cukornál nem értem, hogy a 60 perces, hogyhogy kevesebb, de nem értek én ennyire hozzá! Ha mész nőgyógyihoz, vagy háziorvoshoz mutasd meg nekik!
Ja, átom lucuzs is megjegyezte ezt a 60 erces eredményt!

Lucuzs!
Kérünk karácsonyra tőled egy pozitív tesztet!

Kiki, Beze!
Hogy vagytok? Lexike hogy van? Hogy tetszett neki a nagy hóesés?

rodina74
 
 


sziasztok!

Na márnálunk is esett a hó. Voltunk is szánkózni, de én hamarabb bejöttem, mert úgy fáztam. Ebből is látszik, hogy öregszem. Kép

Bikfy: Nagyon ügyes vagy. GRATULÁLOK!
És milyen tantárgyakból vagy ennyire profi? Szorítok továbbra is, de ügyesen boldogulsz. Előbb utób vége lesz, csak kitratás!

tnati: Én nem értek az eredménykehez! :shock:

kikinda:egy bőr övtáskát vettem neki. Annyira gáz hogy megtalálta. Nagyom mérges voltam. Meglepinek szántam, mert egyébként mi is megszoktuk beszélni ki mit akar és most úgy akartam, hogy csak karácsonykor kapja meg. Úgyhogy ez van. Vettem még mellé parfümöt is arról nem tud. Legalábbis remélem :oops: :?

Jaj már csak 4 nap van én már anyira nem bírom a munkahelyemet, olyan nyögve nyelősen megy minden.

Na elmentem szunyókálni, legyetek jók, szép álmokat mindenkinek.
Kép

Ja és csodálatosak a kis babáink! :)

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

A tanítást befejeztem, már csak az indexek aláírása meg jegybeírás a neptunba van hátra, így egy teher lement a vállamról. Pályázatos melóm az mindig sok, de megfogadtam, hogy a lehető legkevesebbet foglalkozom vele a hivatalos munkaidőn kívül. Tök stresszes meló, bár kihívás is. De mivel a főnökömnek sosincs ideje semmit megbeszélni, a melót meg nekem kell elvégezni, a kapcsolatot a partnerekkel én tartom, így tök kellemetlen helyzetbe kerülök sokszor. De majd lehet ezt is megszokom.

Bikfykém!
Képzeld, most én jártam úgy, mint te legutóbb a menzivel. Teljesen meggárgyult, előbb késett 2-3 napot, aztán meg ömlött csak ömlött. Ma már szerencsére alig van, így valszeg megmaradok.
Látom te se sokat pihentél mostanában, de mindjár itt a karácsony, az újév, tudunk pihizni.

Nati!
Gratula a szép eredményhez!

Lucuzs!
Megy a drukk ezerrel!

Most lassan mennem kell, mert 10-re megyek dolgozni.
Többikenek pusz, majd még jövök és reagálok!(Legalábbis ez a terv)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Ügyes vagy és hamar megszokod.

Rodi
Igazából nem is tudom mi lenne a jó. Talán tényleg az ha valami bibit találnának. Hétfőn azért majd megírom az eredmnyeimet.

Babicsek
Egyszer később mentem haza a melóból, mert páromnak vettem ajándékot. Hazamentem és bedobtam a kis szobába a zacsit. Párom tiszta ideg volt, hogy hol voltam. Valamit mondtam neki, de akkor még nagyon féltékeny volt és folyamatosan morgott. Megfogtam a zacsit és hozzávágtam. Modntam, hogy boldog karácsonyt. Nagyon mérges voltam.

timejka
 
 


Sziasztok!

Bikfy, gratula, nagyon ügyes és okos vagy! :D

Rodi, Lexit nem igazán érdekli a hó. Jól vagyunk, köszönjük szépen.

Az őrangyalunk ma is segített: ősszel a férjem centikkel tudott kikerülni egy 50-100 cm közti gerendát, ami egy teherautóról zuhant le egyenesen az autónk felé. Ma egy kisteherautóról 3tenyérnyi nagyságú jeges hó esett a szélvédőnkre, szerencsénkre sem a szélvédő nem sérült, sem a motorháztető. Mindannyian megijedtünk. Lexi el is sírta magát.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Vius!
Darinka nagyon szép bébi!


Timejka!
Sok sikert a kabátvásárláshoz. Hát nem lehet könnyű dolgod. Főleg egy fiúval. Gondolom Bence se egy vásárolgatós, felpróbálós fajta.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dy!
Nagyon szép Gréta. Most még szép kék a szeme is.

Beze!
Hú, az húzós lehetett.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Timejka: Nálunk is mosolyszünet volt egy pár napig miatta. Most már kezdünk egyenesbe jönni. Lehet hogy én is túlreagáltam a dolgot.

Ma meg elment karácsonyi buliba apus. Úgy utálok egyeül itthon lenni este.

Beze: Húúú. Nem semmi. Tényleg nagy szerencse hogy nem lett bajotok.

bumi: eddig a terv nincs teljesítve! :D

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Babicsek!
Tudom én. :) Igyekszem. :)
Látom megy nálatok is a visszaszámlálás!
Én sajna majd csak 30-án és 31-én leszek szabin.

Kiki!
Az aludj jól gyermekem c. könyv tényleg jó. Én ugyan nem olvastam, de nálunk a könyvtárban megvan és sokan dicsérik.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Bumi, olvastad is? Tényleg jó, Lexi a csütörtök éjszakát végigaludta. :D Ez volt az első. :D Azóta persze nem, de lényegesen jobbak az éjszakái.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Sajna még nem volt miért. A könyvcímeket elraktározom, és ha majd aktuálissá válik, elolvasom.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Én is benéztem, most mind a két gyerekem alszik, ebéd majdnem kész, anyósomék itt vannak, úgyhogy segítségem is van. (nem kell mosogatni, ezt imádom, és minden csillog-villog :P )

Nagyon aranyosak a csajszik!!!

Teszek én is képet a kék vámpíromról :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
hű, mit evett meg Levi????? Cuki egy kis vámpírod van!!! Lilike hogy van??? Füle és a kézügyessége???

Bumi,
de jó, hogy többet tudsz jönni. most már legalább egy kicsit te is fellélegezhetsz!!! Nem lehet, hogy az erős vérzés elvitte a cisztádat is???

Bikfy,
gratula a szép vizsgákhoz!!! Már nincs sok hátra, aztán kismamiságból kell csak legközelebb vizsgáznod!!!

Rodi,
hiányzol, gyere és írj hol tartotok, hogyan tovább!!!

Beze,
nálunk is alakulnak az éjszakák!!! Sőt. de többet nem írok, babonából!!!

Kiki,
a könyv rövid lényege, hogy a babának meg kell tanulnia egyedül elaludni. Hagyni kell sírni, de mindig be kell menni, megsimizni, biztosítani arról hogy nincs egyedü, szeretjük, de neki most aludni kell. Kegyetlenül hangzik, de azt hiszem senki se pár hetesen hónaposan kezdni alkalmazni... fél-egy év után meg már mindent kipróbáltál és még mindig nem alszik el egyedül, többször kel éjszaka, egy éve nem aludtál 3 óránál többet egyfolytában.. szóval eljut az ember erre a pontra..
Valóban rengeteg mindennel jár egy gyerkőc, jóval is és rosszal is, de semmi pénzért el nem cserelném, bármit megér a mosolya, a kuncogása, az egészsége és az egész lénye!!!! szóval ne gondolkozz, babásodj minél előbb!!! !

DY, Vius,
gyönyörű gyerkőceitek vannak, büszkék lehettek rá!!!!!!

Babicsek,
sajnálom a kari meglepetést, de remélem szent lesz a béke kariig!!! most már lassan te is pihizhetsz!!!

Timejka,
szuper, hogy fel tudtad öltöztetni Bencét!!!!! Csak így tovább!!!! Drukk a jó eredményhez!!!

megyek, végre van gépem, utol kell érnem magam sajnos itthon is.. holnap sütök, aztán a jövő héten már csak apróságok lesznek... vagy nem :wink:

köszönöm az eredmények kiértékelését!!! Aranyosak vagytok. Igen a 60 perces fura, de majd kiderül hogy mi okozza. A terhességem alatt is ilyen volt, nem mondtak rá semmit sem... :shock: Beze, neked sem??? Nem mondták mitől van???
Vendég
 


Linácska!
Én is kivi vagyok mitől ilyen kék Levi szája. Nagyon ari!


Nati!
Nem bánnám, ha a ciszta okozná. Ami biztos, hopgy most vagyok a 8.cnen és még mindig barnázok. Illetve majdnem fekete cucc távozik belőlem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nati, ez így van! Mindenben egyetértünk. :D Nekem csak annyit mondott a védőnőm, amit le is írtam, persze pontosabban fogalmazta meg.
Örülök, hogy a ti éjszakáitok is alakulnak! :D

Bumi, ez tuti alvadt vér, nem szeretnél orvossal legalább konzultálni? Ez nem normális! Aggódom...

Képzeljétek, Lexi ma a konyhában megtett 2 lépést egyedül. :D Olyan büszke vagyok rá!!!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: