Új privát üzeneted érkezett!

Tulip, drukkolok, így te is otthon lennél Karira Ajsával!!
Vendég

Köszi Judy!

Hát a gyerekek miatt nagyon jó lene!
Az a selejt csomag pelenka,elég bosszantó lehetett...nekem eddig 3-4db volt a max.egy csomagban!
Szegény Gio már végre megkönnyebülhetett...már nagyon ingerült volt az utóbbi pár napban!
Vendég

Ja, örülök, hogy lassan mindenki "végez", és teljes lesz a táblázat. Ha mindenki lebabázik, kíváncsi leszek, hogyan pörög majd a fórum. :lol:
Vendég

Nagyon-nagy gratula Gionak és Gombinak és a minden bizonnyal gyönyörűséges lánykáiknak!!! :D :D :D

Lehetne kérni ide egy friss táblázatot? Kíváncsi vagyok nagyon, hányan maradtunk, mondanám, hogy a végére, de még majd két hét van decemberből!!! :shock:

briell

Briell

Kérésed számomra .... :D

Üdv. Gabi

Kép [/b]
Vendég

Sziasztok lányok!

Akkor ide is beírom.. :)

Délután 4 órakor megszületett Pókica Tündéje , 4kg és 60 cm,mindketten jól vannak!

Nagy -nagy gratula nekik itt is,jó egészséget,sok tejcsit,és minden jót kívánunk nekik!
Vendég

Sziasztok!
Ma tényleg babadömping van. Mégegyszer gratulálok mindenkinek!

Nekem a kórházban mondták a kukis dolgot, meg azt is, hogy a pelenka "fodros része" a lábánál legyen kint, mert kifolyhat a cucc. Én tudtam, férj kevésbé, de saját hibájából tanul az ember, úgyhogy gyorsan megtapasztaltuk, hogy miért is mondták :lol: .
Nálunk még akkor szokott pisi lenni, mikor kibontom a pelenkából, így sikeresen átöltözéses pelenkázásokat szoktunk rendezni. Ja, és én is inkább szoptatás előtt szoktam tisztába tenni, és evés közben nálam is rotyogtat, de tényleg nem zavarhatja annyira, mert simán alszik utána.
tedorka

Pókicának nagy-nagy gratula!

Már nem jó a táblám, de a következőben már ők is benne lesznek :D

Üdv. Gabi
Vendég

Én is Pókiról jöttem híreket közölni, de Gabicika megelőzött. Épp szopizott a fiunk, így csak most értem ide. Itt is nagy gratuláció nekik!

Anita, köszi a tippet, ezen túl szopi előtt lesz tisztába téve, max. sokat szellőztetünk. :oops: :D

Judyka, selejtes pelus? :shock: Nem is gondoltam, hogy ilyen létezik...

Tedorka, nálunk még nem volt kibontásnál pisi, már várom mikor fog szembepisilni a drága. :lol:

Most, hogy többen írtátok már nyugodtabban fogom rajta hagyni a pelust kaja után. :wink: Köszi csajok!
csillag25

Gio, Gombi, Pókica Nagy gratula Nektek!!!!! Sok boldogságot!!!!!!!!! :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Végre tudok nektek írni! Először is nagy-nagy hurrá, hogy ilyen sokan kibújtak már a pocikból és gratula minden maminak és papinak, valamint boldogságos babázást kívánok mindenkinek!

Nekünk sajna nem volt minden egyszerű a szüléssel és az azt követő napokkal kapcsolatban. De már jól vagyunk és végre itthon. Egy hetet töltöttünk a kórházban , ami elég nehéz volt, de majd a levlistán bővebben...
Szülés: 8 óra vajúdás után végül császárral született meg kismackónk és rekord súllyal, kereken 5kg-mal (azóta is hírünk van a kórházban :lol: ). Sajna valami batériumot találtak a vérében bébinek és ezért antibiotikumot kapott egy hétig, szóval elég sokáig élveztük a kórház vendégszeretetét... :( Na, de hál Istennek már vége..
Elég nehezek az első napok, mert Noel sajna hasfájós és délután sokat sírdogál emiatt.Ráadásul még a szopizással is küzdünk, mert a kórházban cumisüvegből kapta a tejcsit egy hétig és rászokott... Szóval nálunk már rekord, ha 50-60 grammot cicizik! :D Na de majd csak beáll a rend.
Férjem a világ legédesebb apukája és összeteszem a két kezem, hogy van nekem és ennyit segít a drágám. Ketten próbáljuk kitaláni drága kisfiunk minden kívánságát, gondolatát és reméljük, hogy a bénázások ellenére meg van velünk elégedve a kis óriás.. :D
Nagy puszi mindannyiótoknak és a gyönyörű babócáknak, nemsokára jelentkezem képekkel is. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vagyogatok én is még, lelkesen olvasom a fórumot, de mire végigérnék, elfáradok a válaszhoz, aztán mire írnék, megint olvashatok egy csomót :)

Még van pár napom, a doki szerint. Tegnapi mérés alapján 3,6 kiló és 53 cm körül lehet - csak kb adatok, mert a kis fejét pl csak nagyjából tudta lemérni, annyira a helyén van. Doki azt mondta, karácsonyig szerinte tuti bent marad, és nagy baba lesz, de szerinte nem lesz komplikáció, simán kijön. Úgy fogalmazott, 'masszív' gyerek lesz :)
Hát én most ahogy beszélgettem vele, annyira elkezdtem benne bízni, mint a páromon kívül még soha senkiben... Megnyugtató volt, pl fejből tudta a két héttel ezelőtti uh mérések adatait... és mindenre emlékezett velünk kapcsolatban.
Hazajöttem tegnap, és azóta olyan nyugalom van rajtam, hogy tudok aludni is... sokat keményedek éjszakánként, de nappal bepótolom az alvást, ha éjjel nem megy. Már csak várakozással telik az idő, de úgy repül, hogy csak na. Próbálom élvezni az utolsó napokat, figyelem a Kiskirályfi minden moccanását (még mindig elég aktív...), hogy jól az emlékezetembe véssem az érzést. Hiányozni fog, de már alig várom, hogy idekint lássam a megszokott mozdulatait...
(sóhaj) -
Jó éjt az újdonsült anyukáknak, akiknek már megadatott a csodás érzés, hogy karjukban tarthatják picijüket...
és jó éjt nekünk, pocakos kismamiknak, hogy teljes pihenéssel telhessenek utolsó napjaink...

Gratulálok minden ma született csöppkéhez! :)

Milla

Kép

Kép
millababa

Milla,
jó volt olvasni amit írtál! :)

Tegnap este nem volt hasfájásos ordítás! :lol: :lol: :lol:
Kicsit nyűglődött fél11 és fél1 között éjjel, de az nekem már meg sem kottyan! 8) És reggel 6ig aludtunk egyhuzamban!!! :D

Kép
apkata

Sziasztok!

Gratulálok Pókicának és Andinak is, ő a levlistára üzent!

Jó egészséget és sok tejcsit kívánok Minden anyukának és babájának!

Milla tényleg néha úgy eltűnsz, hogy már azt hittem Te is szülni mentél :wink: Nagyon aranyos amit írtál, de tényleg így van, nagyon hiányozni fog ez az érzés.

Nekem most két nap nagyon keveset mozgott a pici lány, de éjszaka mind bepótolta :lol: Nem sokat aludtam és most még a torkom is bedurrant :cry: Ja és néha elég furcsa dolgokat érzek a hasam alján, de majd meglátjuk mi lesz belőle.

Anna
hát tényleg nem kis méretekkel rendelkező babóca, de a lényeg, hogy jól vagytok és veszitek az akadályokat :wink:

Kép
Kép
akella

Nagy gratula Pókinak és Andinak is!!! :D :D :D

Milla: Azt hiszem elolvasom majd időnként ezt a hozzászólásodat :wink: Én sokszor kibillenek ebből a hangulatból, és nyűgös és türelmetlen leszek. De tegnap pl. próbáltam nagyon kiélvezni, hogy egyedül, minden tennivaló, sürgetettség nélkül mászkálhatok a Vörösmarty téren. Mostanában úgysem lesz ilyenre alkalmam :)

Nekem is szörnyen fáj a torkom, de amiatt, hogy éjjel teljesen bedugul az orrom, és végighorkolom az éjszakát :x Párom reggel a fürdőszobában is hallja az én horkolásomat :shock: :oops: Nem csoda, hogy reggelre totál száraz és fáj a torkom. :?

Anna: jó, hogy ti is otthon vagytok végre! :D

briell

Férjem elment dolgozni :( Elvileg korábban végez, de így sem valószínű, hogy hat előtt hazaér. Azért mondtam neki, hogy kocsival menjen, ha tényleg jön ma nagy hó, kb 90% esély van rá, hogy nem mennek vagy késnek majd a vonatok :?

Most gondolkodom, hogy mi a fenével töltsem értelmesen a napot. Takarítani nincs erőm, pedig azt kéne leginkább... :roll:

briell

briell én is így vagyok a torokfájással, nagyon gusztusosak lehetünk alvás közben :lol: :lol: :lol:

Nekem is takarítani kellene, de már a 3. napja nincs kedvem és erőm semmihez.

Most elég sokat szurkál odalent :shock: Nem tudom mi lehet ilyenkor, de mindig úgy megrémülök :roll:

Kép
Kép
akella

Nekem is szurkál, de én örülök neki :oops: Érzem (vagy legalábbis remélem) hogy Picúr nyomakodik lefelé. Olyan hülye vagyok, meg sem kérdeztem a dokit, hogy egyébként van-e változás. Csak annyit mondott, hogy zárt vagyok. De mivel nálunk sosem mondanak ilyen számokat, nem tudom, hogy bármi kicsike változás van-e. Mondtam, hogy vasárnap szeretnék szülni, erre felvillanyozódva megvizsgált, aztán csalódottan közölte, hogy zárt vagyok :lol: Szerintem ő sem szeretné, ha karácsonykor szülnék :) Egyébként nekem mindig mondja, hogy nagyon óvatosan fog megvizsgálni, és tényleg utána egy fél óráig picit fájdolgált a hasam, de semmi vérzés, ilyesmi, amiről olvastam másoknál.

Ancsa: azt hiszem, mostanában mi leszünk itt az aktív csapat :P 8)

briell

briell szerintem is, de majd jól elleszünk kettecskén, aztán mi is hirtelen eltűnünk :lol: :lol: :lol:

Gondolom én is azért vannak a szurkálódások, de biztosan nem tudom :roll:

Papírt a vizsgálatról nem adott a doki? Azon nincs valami szám?

A barátnőméknek is azt mondta a doki, hogy teljesen zártak és mind a ketten két nap múlva megszültek :D

Érdekes lesz, ha a dokit a karácsonyi vacsi mellől kell majd elhívni :shock:

Kép
Kép
akella

Ja, azt mondta, hogy nagy csoda kéne ahhoz hogy két nap múlva megszüljek. Én meg azért gondoltam magamban, hogy hallottam már ilyen csodákról :twisted:

Eleinte aggódtam a karácsony miatt, de jobban belegondolva, biztos nem én lennék az első, aki miatt be kell mennie karácsonykor :? Mondjuk én sem szeretném nagyon. Azért neked is van esélyed akkor szülni, nem? :)

Én sosem kapok a papírt a vizsgálatról, ha a kórházban csinálja...

briell

briell engem a karácsony annyira nem érdekel, majd akkor lesz fontos, ha itt lesz a picuri :wink:

Nekem sem szokott mindig papírt adni, de vizsgálatkor mindig ad és rajta van az érték.

Furcsa érzés ahogy a pici mozog, mert már nagyon lent van a hasam és nagyon lent érzem + társul hozzá időnként a szurkálódás.
Kihagynám ezt a kórházi létet, de már nagyon várjuk ezt a pici lányt.

Nektek is kislány lesz jól tudom? Megvan már a neve?

Kép
Kép
akella

Most megyek lepihenek egy kicsit, mert már az orromat is fújkálom :twisted: Jó, ha most leszek beteg.

Később jövök. Holnap tuti nem leszek, mert apa birtokolja majd a gépet. Hétfőn megyek megint nst-re meg uh-ra, de sajna ott már nem írják rá a méreteket.

Kép
Kép
akella

Ja, a karácsonyt én kimondottan nem szeretném itthon tölteni, illetve már hármasban lenne jó. Mert annyira nem készülök rá. Családnak is mondtam, hogy ne jöjjenek, természetesen mi sem megyünk sehova. Így azért kicsit fura hangulatban telne. Csak empatizálok a szülésznővel és a dokival, ha nekik kellene akkor jönniük :wink:

Név alakulóban továbbra is, de majd csak a végleges verzió lesz publikus. És igen, lánykánk van. Nem tudom, ki az, aki azt mondja, hogy a fiúk a lusták... Bár igazából még bőven időben vagyunk, nem is tudom, mi bajunk van :lol:

briell

Nagy gratula Pókicának is!!!

JÓ REGGELT!
Én még mindig egyben....már minden este úgy fekszek,hogy páromnak el kell mondani a másnapi teendőket,ha valami lenne velem...akkor tudja a gyerekeket intézni!
Vendég

Nagy Gratula Pókinak is!!

Gio által üzent Éva is, megszületett Zsófi, 3990gr, 59 cm.

Nekik is Gratulálunk!!!!!
Vendég

Sok boldogságot Évának és Zsófinak!!! :D :D :D
Ez a lány is váratott magára, de szép nagyra is nőtt közben ;)

briell

Sziasztok!

Nekünk is nyüglődős volt az este, 8-tól szopi, hasfájás, pocaksimi, tornáztatás, szopi (hát ha rottyant végre, meg a nyűglődésben 10-re újra megéhezett), sírás, espumisan cseppek volt éjfélig, de aztán 6-ig aludt a drága egyhuzamban. 8) Akkor szopi és fél 10-kor ébredés, szopi és azóta is alszik. :D Bár ilyenkor szokott kezdődni az aktívabb szakasz, hogy délután 4-ig akár óránként is cicin lenne. Majd meglátjuk...

Apa már itthon, úgyhogy megyek is apázni. :lol:

Évának nagy gratuláció!
csillag25

Csillag, babótok mennyit eszik naponta?
Vendég

Nagy gratula a 4 új lánykának és családjuknak!!!!Milyen szép nagy méretek!!!!

Anna,nektek sem semmi,5 kg....és 8 órát vajúdtál császár előtt????Ezek szerint ha sikerült volna,hagyják mnegszületni term.úton???? :shock: :shock: fura,nekem dokim ezt már nem merte volna bevállalni...Sajnálom az egy hetet a kórházban.
Szopi.Ha elfogadsz egy tanácsot.Ne adj neki semmit cicin kívül és hamar visszaáll rá.Bezavart a cumi a kórházban,ez érthető,de ezt csináld:egy kénylemes fotelba,vagy ágyba,attól függően,h hogy kényelmes nektek kuporodjatok be és addig ne is keljetek ki,amíg nem szopizik újra.ha 24 óra,ha48 óra,akkor annyi.Egy barátnőm így hozta vissza szopikedvet kis idő alatt.Tényleg,csak pisilni kelj fel mellőle.

Én is hagyom néha a kakit.De már nem sokáig tehetem,mert irgalmatlan sokat eszik=kakil+pisil és ma is átáztunk :?

Köldökcsonk-helyzet???Nálunk semmi jele,h le akarna esni,pedig úg yutálom,olyan nagy neki.Viszont így is szeret hason aludni.Eddig csak háton aludt,most 3 napja ő is hasonalvós lett,mint nálunk a családban mindenki.

Megcsináltam a szaloncukrot,olyan isteni lett!!!Ma délután lecsokizom(de hülye szó :lol: )és holnap lehet csomagolni!!!!

Ma van tesóm diplomaosztója.Én meg itthon nyomulok mackóalsóban
:cry: azért nem mondom,h nem hiányzik a kimozdulás.

Ti a jövő héten kiviszitek a gyerkőket ha nem lesz ilyen sarkvidéki idő????Úgy mennék egyet babakocsizni....mit mondott nektek a gyerekorvos???2 hetes gyerekkel azért ha nincs mínusz ki lehet menni,nem?????Jajj,nem volt még téli babám....

Kép Kép
meli1118

Judyka, fogalmam sincs, mivel nincs mérlegünk. :oops: Vagy van egyéb mód a megállapítására? Igény szerint szopizik, amikor kér akkor adok neki, napközben van hogy másfél-két óránként, átlagban inkább 3-4 óránként, éjszaka viszont sokat kibír gondolom a nappali több kajcsi miatt is. Most nagyon drága volt, egy órakor kelt, tisztába tettem, evett és vissza is aludt. 8) Semmi sírdogálás, hasfájás stb. Apa mondta, hogy próbáljuk ki, hogy nem iszok ma almalevet, hát ha az bántja a pocakját, mert az apja sem szereti, neki is fájni szokott tőle. Mondtam oké, bár ez az egyetlen ivólé amire azt mondják hogy nyugodtan iható, a rostosak mellőzendők. Meglátjuk milyen lesz a délután és az este. Persze mindent lehet, csak ki kell tapasztalni, de most még túl drága a tapasztalás, inkább semmi olyat nem eszek/iszok ami gondot okozhat. Igaz kicsit egyhangú így, de előbb ki akarom aludni magam és aztán bevállalni egy kaja miatti sírós éjszakát. :twisted:
Lehet, hogy elkiabáltam? Már hallom, hogy mocorog, nyekereg kicsit.
csillag25

Na, újra hami volt. Ez csak másfél óra. Most viszont már nem nagyon akar elaludni, ugyhogy megyek is.
csillag25

Csillag, mennyi ideig van cicin? Mindkét mellből eteted?

Meli, igazad van, erőltetni kell. Nekem is így sikerült végül, beletelt pár napba, de meglett.

Szerencsés vagy, hogy ilyen jól eszik, nekem Áron olyan keveset eszik. Ennek ellenére egyenlőre, ha nem is rohamosan, de hízott.
Vendég

Átlagban 20-30 perc és most már egyszerre csak egy cicin van. Úgy néz ki jól lakik vele, bár közben cirógatom, hogy ne aludjon el, de a végén elégedetten engedi el és aztán bealszik (vagy nem). :lol: De akkor nem kér többet hiába kínálom, viszont 1-1,5 óra mulva már van hogy nyitogatja a kis száját.
csillag25

Most hagytam a kiságyban egy kis nyüszögésre nem kapom ki és zenét kapcsoltam (Álomszép). Végül is nem alhat egész nap, kell valamennyi ébrenlét, nézelődés is.
csillag25

Szegénykém elkezdett csuklani... Ilyenkor úgy sajnálom. A kórházban azt mondták mellre kell tenni és hamarabb abbamarad. Nem tudom most kivegyem-e? :roll:
csillag25

Sziasztok Anyukák!

Mennyivel másabb gondjaik voltak hetekkel ezelőtt, és mennyivel másabb most az életünk :) de ez nagggyyyyon jó.

A szopizással most küzdök ismét, ugyanis csökkentettem a tea ivását, és sajna, kevesebb lett a tejem is :( így már tegnap ismét minden szopikor mindkét mellemet kiürítette. Most ismét több teát iszom, javul a helyzet, de úúúúgggyyy nem szeretem, hogy ilyenkor állandóan csöpögök :cry:

Évának nagy-nagy gratula, sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Olgáék holnap jöhetnek haza, jól vannak :)

Meli jövő héten már javul az idő, én a héten kezdtem még az ablaknál-ajtónál való levegőztetést. Nem mertem még kivinni, mert előtte meg a borongós, ködös idő volt, az sem a legegészségesebb :? Szeretnék már én is nagyon menni, felüdülés lesz kedden az orvos meglátogatása, bár tartok is tőle, mert délután kell menni, de mi olyankor szoktunk aludni.

Üdv. Gabi
Vendég

Csillag enyém gyerek mellre téve sem hagyja abba 10 percnél hamarabb :? így hagyni szoktam, főleg, van, hogy alvás közben csinálja, és fel sem ébred rá :shock: Bezzeg én, és engem idegesít is, pontosabban sajnálom, hgy nem tudok neki segíteni :)

Egyébként arra gondoltam, milyen buli lenne most elejéről kezdeni a fórumot olvasni, mennyire paráztunk sokszor dolgokon, és emlékszem, Te is mennyit kínlódtál az elején... Olyan mintha mindez évekkel ezelőtt lett volna.

Üdv. Gabi
Vendég

Felvettem, nem bírtam ki. :oops: Elég hamar abbamaradt így a csuklás és hamizott is, így most már tényleg aludhatna... Én is úgy aludnék, de inkább valami kaját kéne csinálni mert még csak reggeliztünk. :shock:

Sajnálom, hogy küzdesz a szopival. :( Én már 2 napja el is felejtettem teát inni, de így is van elég tej, még hagy is benne, ma ki is kellett fejnem az egyiket mert durván csomósnak éreztem és nem akarom hogy begyulladjon. Remélem szépen beáll nálatok is a kereslet-kínálat elve alapján tea nélkül is.

Igazad van, olyan távolinak tűnik mindez. Most nekem már a pocis létet is nehéz visszaidézni...
csillag25

Látható, Zalán alszik :)

Kicsit változtattam táblázaton, az eddig kiírás szerint időrend helyett a már megszületett babák súly szerinti sorrendje látható.

Üdv. Gabi

Kép
Vendég

DE hova lett a súly a táblázatból :evil:
Vendég

Na most megint olyan ijesztőnek érzem, amiket írtok :shock: Hogyan fogok én ezzel boldogulni??? Mondjátok, hogy szülés előtt Ti sem tudtátok, hogyan kell szoptatni, mikor kell pelenkázni egy gyereket!!! :lol:

Én pár napja nézegettem a fórum elejét. Már most is fényévekre lévőnek tűnik :)

briell

Briell ugyan úgy mint mi! Én sem csináltam sose előttem, max annyit láttam, hogy pelenkáz más, és hogy szoptat ülve más. Érre én fekve szoptatok, mert a kórházban nem igazán tudtam ülni. Hidd el, genetikailag erre vagyunk kódolva :)
Ne aggódj, élvezd az utolsó napokat!

Üdv. gabi
Vendég

A genetikában bízom én is :D 8)

Jajj, férjem most indul Pestről :? Remélem, rendben, gyorsan hazaér! Bár elég ijesztő, amit a közlekedésről meg a hóról írnak. Igazából az is nagy szívás lenne, ha most kellene mennem szülni...
De szerencsére ez a veszély nem fenyeget. :)

briell

Hello!!!
Nekem a kórházban megmutatták, hogy hogyan kell pelenkázni a gyereket. AZtán a második estén, kértem segítséget a csecsemősöktől, és rátettük cicire. Persze akkor még nem sok haszna volt, de utána be is indult a tejem. Aztán harmadnap is kértem még egyszer segítséget, mert nem ment a dolog. Aztán itthon már lehetett kísérletezni szoptatás-ügyben.
Hidd el Briell, erre tényleg ráérzel.
tedorka

Briell,a csecsemősök sokat segítenek és mivel non-stop együtt vagy a kórházban a babával,nagyon gyorsan ráérzel.Az jó,ha olyan szobába kerülsz,ahol van többediket szülő anyuka,ő is segíteni fog.Én először egy 4 ágyasban voltam két órát kb.aztán átvittek egy 2 ágyasba.Hát az valami isteni volt,egy szobatárs,tiszta mosdó :lol:
Én egyszer sem adtam le a csecsemősökhöz,így nagyon gyorsan be is lövellt a tejem.Ha természetes úton szülsz,akkor nagyon gyorsan kialakul.

Hóhelyzet.DURVAAAA,még jó,h én már nem szülök 8)

Kép Kép
meli1118

Ez a hó izé, tényleg durva, és szokatlan. Rég volt ilyen. És jövő hétre +8 fokot mondanak :?:

Áron reggel nagyon nagyot bukott, utána nem mertem etetni, csak teáztattam. Dél után adtam neki cicit, utána evett szépen, most alszik.
De nem kicsit ijedtem meg. Ügyeletet is akartam hívni, de Apa lebeszélt, s lám igaza volt. Paramami lettem.

Briell, tényleg rá fogsz, fogtok jönni mindenre. A szopi vagy magától jön majd kis titkos nevű csöppödnek, vagy kicsit küzdeni kell, mint nekünk, de végül sikerül. :lol:

Én azon is parázok, hogy jó-e a tejem?
Vendég

Jajj, ez az időjárás...
hányan vagyunk még pocisok? Én azt hittem, ma rohanásom lesz... de nem. Ment valaki szülni vajon? :)

Kicsit fura, hogy már mindenki babázik, és nekem ma meg jó kis nyavajogni-valóm lett... :) De én csak ezt tudom megosztani még ...
Egész nap alig volt mozgás, akkor lett aktív a Kiskirályfi, mikor apa hazaért, meghallotta a hangját, és még kis simit is kapott...
Azóta megint nem nagyon van... néha kicsit aggódom is, de gondolom a havazás miatt van... én is kétóránként fél órákra bóbiskoltam egész nap.
Viszont a lábát szépen kirakta, ezért előrehajolni sem tudok még 10 centit sem, a nagy pukli pont a jobb cicim alatt van... így pisilni menni is vicces... :) Nem tudom rávenni, hogy húzza vissza :)
olyan érzésem van amúgy, mintha gyorsabb ütemben nőne most, mint ahogy tágul a méhem, bőröm, az eddigi ütemhez képest... mint egy túlfeszített lufi, ami egy rossz mozdulattal bármikor kidurranhat... ehh... :)
Remélem, jobb lesz, ha alább marad a havazás!

Egyébként én mindig vagyok, és olvasok, csak mire elolvasom a leveleket is meg a fórumot is, befáradok, aztán legközelebb meg megint újra olvashatok... és ezért írok ritkán :) meg eddig nem volt túl nagy történés velem... De majd igyekszem többet írni...

Milla

Kép

Kép
millababa

Gio írt, jól vannak, lehet, Férje ír majd.:-))) Várjuk!!!

Milla, tényleg, milyen kevés a hsz-aid száma. Pedig még most írj, mert ha megérkezik a babád, még ennyit sem fogsz! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Milla: ugyanígy érzem én is :lol: A hasam már nem is nő, viszont bébimanó szinte az egészet kitölti lassan. Szerintem egy csomót nőtt az elmúlt napokban :shock: És a lábacskáját nekem is egész magasra dugja ki mindig. Vagy hátrafelé.

Meli, hogy kerültél két ágyasba? Az nekem is szimpibb lenne :)

Na jó éjt. Asszem a ma éjszakát is itthon töltöm. :)

Gio férjétől várjuk a korábban beharangozott kisregényt :wink:

briell

Kata írt, hogy ma jöhetnek haza :D Teje is beindult, csak a sebe fáj nagyon még.

Tök jó hírek!!! Nagyon szép karácsonyuk lesz :D

briell

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?