Új privát üzeneted érkezett!

http://www.bababoltcsepel.gportal.hu/gi ... g=29070839

Itt találtam autósülést, meg a TR etetőszék is aukciós

Adri

Kép

Kép
irdab

Vendég

Vendég

lányok, kijött a második fogacska :shock: :shock: :shock:
Vendég

Lányok, segítsetek!

Felhívtam a gyerekorvost, mert Marcinak nem akar javulni az ekcémája. Eddig csak az arca és a füle mögötti terület volt ekcémás, most már mindkét combja és karja is az. Kaptunk valami testápoló krémet, amivel naponta 4-5-ször kenem a problémás területeket. Sajnos javulást nem látok, ezért telefonáltam.
A tejmentes diétát tartom már kb két hónapja.
Kérdeztem a doktornőt, hogy nem lehetne-e elküldeni Marcit allergiavizsgálatra, azt mondta, hogy ez nem ilyen egyszerű, menjünk be holnap, megnézi és ír fel neki tejmentes tápszert, etessem azzal, a tejemet meg apasszam el :cry: :cry: :cry: :cry:

Szerintetek is ez a megoldás???? Szegénykém nem is tud cumisüvegből enni, és ha eszembe jut, hogy nem tudom szoptatni tovább a könnyek potyognak a szememből.

Nem ismertek valami jó allergológust vagy bőrgyőgyászt, vagy nem is tudom kihez kellene fordulni!!

Kép

Kép
dbea

Bea, a melegtől is lehet ekcémás a bőre. Nem lehet, hogy túl melege van?
Zorának is nagyon ekcémás volt a bőre, mi Linola fett fürdetővel fürdettük. És nem is fürdettük minden nap, hogy ne száradjon a bőre!

Kép
Kép
Kép
oui

Bea, a SOTE gyermekklinikán (más miatt jártunk oda, de erre is írt valamit a doktornő) mi szteroidos krémet kaptunk. Egy keveréket írt fel, hidrocortizon volt benne, és attól 1-2 elmúlt a nagyon csúnya ekcéma. Mi persze kevésszer kentük, féltem a szteriodtól, de még az a kevés kenés is rendbehozta. A szopit szerintem ne hagyd el.... csak legvégső megoldásként, ha mindenképp muszály. Nem hiszem hogy ez lenne az egyetlen megoldás!!!

Kép
Kép
Kép
oui

[quote="dbea"]K írta:dbeaérdeztem a doktornőt, hogy nem lehetne-e elküldeni Marcit allergiavizsgálatra, azt mondta, hogy ez nem ilyen egyszerű, menjünk be holnap, megnézi és ír fel neki tejmentes tápszert, etessem azzal, a tejemet meg apasszam el :cry: :cry: :cry: :cry:

Persze, hogy nem egyszerű, mert foglalkozni kéne vele! És ha kiderül, hogy nem is tejallergia? Akkor hiába áldoztad be a szoptatást????

Nem használsz öblítőt a ruháihoz? Esetleg a mosópor is okozhat allergiát a testén, ha nem kifejezetten sensitiv- v. gyerekmosópor.
Vendég

Szaisztok!

Bea: Ne apaszd el a tejed! Ez a doki teljesen zizi! Miért az anyatejcsit akarja feláldozni?! Nekem a Dóri lányom volt nagyon ekcémás! Halicar homeopátiás krémet használtunk, meg figyeltem, hogy mivel mosók! Kipróbáltam többfélét és az egyik öblítő volt a ludas! Ti használtok fürdető kenőcsöt? mert nekünk az is jó volt! A Dóri fehérbörű, kék szemű és szőke hajú! Ezek a legérzékenyebb bőrű gyerekek állítólag! De nem anyatej miatt volt az biztos! Tehát ne hagyd magad, szoptass! És allergiavizsgálatot meg igenis csináljon a dokitok!

kovisziszka

Bea!
El ne apaszd a tejed.Ez a doki egy nagy idióta barom!Már bocsi,de hogy lehet ilyet mondani ajánlani???
Nem a tejtől ekcémásak a gyerekek.Ez általában a védőoltás mellékhatása is lehet.Csak ezt elfelejtik mondani.
Majd javulni fog a dolog,nyugodj meg!!Télen amúgy is jobban ki jöhet sajni.
Mivel fürdeted Marcit?Meg igen az öblítő és mosószer is lehet ludas.

mimi12

Tegnap a Regi majd 2órát aludt kint a babakocsiban.Mi kaptunk kölcsön a húgomtól birkazsákot.Az nagyon meleg.Az arcát sosem takarom le a gyereknek,sőt sálat sem kötök a szája elé.Attól tüdőgyuszit lehet kapni...ugyanis a párát lélegezzük vissza,és az nem jó.Legalább is ezt hallottam egyszer egy idős dokitól.

Ja Bea!
Keressél gyerek bőrgyógyászt inkább.A köreti doki általános orvos.Vagyis nem érthet ő sem mindenhez.
De én most kiakadtam!!!Hogy mondhat ilyet???Normális lelkiismeretes doki ez??? :roll:

mimi12

Vendég

A gyógyszertári fürdetőt és popsikenőcsöt használjuk, öblítőt nem, mosáshoz meg a dm-ben vettem babamosószert, de születése óta nem változtattunk semmin sem.

A párommal megkonzultátuk a dolgot, holnap elvisszük az orvoshoz, megnézni, mond valamit, aztán meglátjuk. :?

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Majd még jövök, most csak arra szeretnék reagálni amit Dbea írt.
Engem mélységesen felháborított az a hanyagság amivel az orvos ezt az egészet kezelte. Ezer oka lehet annak, hogy valaki ekcémás. Elapasztatni az anyatejet valakivel meg szerintem ellenekezik mindenféle normális emberi felfogással. Én még ilyet soha nem hallottam... Hogy pont azt hagyd el a pici életéből ami annyira fontos lelkikapocs köztetek, meg ami a legeslegjobb táplálék számára, és sokan nagyon örülnének, ha egyáltalán szoptathatnának. Az anyatej étel, ital, orvosság, nyugtató, jutalom, egyszóval rengeteg minden egy kisbaba számára. Az idióta orvos örülhetne, hogy neked legalább sikerül szoptatni.
Mondjuk én már azon is fennakadtam, hogy sok a 200ml egy ekkora gyereknek. Tudtommal anyatejjel nem lehet túletetni egy babát és ha neki ennyire van néha szüksége akkor biztos az a legjobb ha ennyit kap. Megvonni tőle??? Én magam is felhúznám magam azon, ha valaki elvenné az ételt előlem mielőtt jóllaktam.
Nekem lehet, hogy ez a "tanács" egyenlő lenne az orvosváltással is...

Nahh... Jól kimérgelődtem magam. Bocsánat.

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok!

Hoztam pár képet Atiról.
Kép Kép Kép Kép Kép

Ma kóstolta Ati először az almát. Ahhoz képest hogy kapott először mást a tejen kivül eléág szépen evett bvelőle.

Bea: már sokan leirták,de a szoipit ne hagyd abba!!!
á
Vendég

Dbea,
tudod, Levi bőre is nagyon ekcémás. Azt mondták, hogy alkati dolog, legkésőbb serdülőkorára kinövi, ami nem azt jelenti, hogy végig olyan lesz a bőre, lehet évekig tünetmentes is. Igazából csinálni nem lehet vele sokmindent, azon kívül, hogy a megfelelő kencékkel kenegeted. Nekünk is van szteroidos is, meg síma gyógyszertári testápoló is. Mikor melyikre van szükség.
Ma Leviről is az derült ki, hogy lehet, hogy mégsem tejallergiás, legalábbis vérből nem tudták kimutatni, bár már korábban is tejmentesen evett, így lehet, csak ezért nem. De mivel ekcémás, és bukik, nem kapja vissza a tejet, vagyis én továbbra sem ehetek. És azt is mondta, ha véletlen valami belekerül a kajába ami tejes, azért nem nagy gáz.
Tejmentes tápszer jó ötlet, és abba ne hagyd a szoptatást!!!

Na ma voltunk kontrollon a Heim Pálban, Levi kapott gyógyszert, mert már a kis torkán látszódik a felmaródás, januárban megyünk helikobakter fújásra, mert úgy látszik, nem a klasszikus tejallergiája van, lehet, hogy baci okozza, ha igen, akkor a családnak is menni kell antibiotikum kúrára. Néznek még székletmintát is. Levi jól felborította a menetrendet, mert mindig kedden szerdán kakilt, most meg ma este, úgyhogy holnap reggel apa ugrik vele a kocsiba, most ott figyel a hűtőben.

Barátodildi,
nekünk még most sem ajánlották fel a magasabb családi pótlékot, pedig már gyógyszert is kapott Levi, na meg bemutatta a tudományát a doktornéninek. Én meg kérdezni nem akartam...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!
Itt úgy szakad a hó,hogy 50 méterre nem lehet ellátni :lol: :lol: MÁr voltunk kint, de még megyünk, ha felébred!!

Bea :lol: A többiek már írták, teljesen egyet értek velük: a szoptatást ne hagyd abba!! A mosásnál csak vizet használj!! Tényleg felháborító, hogy milyen hülye orvosok vannak!!!

Csilla :lol: Gratu az újabb fogacskához! Hol jönnek, alul v. fölül?? mi most vettünk Zsiginek olyan rágókát, amit hűtőbe kell tenni, mert a rágós része vízzel van tele. Remélem, bejön
Tényleg: borostyánláncot hol lehet venni??? Karácsonyra azt kapná Zsigi...
Ti vettetek Maxi cosi Tobit, ugye?? Miért van, hogy az itthon kaphatók (Brendon) színe olyan ocsmány, a gyártónál meg fél eu-ban van vagy ezerféle baromi guszta színösszeállításban??? Most akkor menjünk ki Bécsbe (Kikában lehet kapni),és ott vegyük meg? Ti mennyiért vettétek és hol??? A Pearl is baromi aranyos!!!!

Köszi az etetőszék ötleteket, ez a Top rider jól néz ki!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok lányok!

Bea, szerintem is döbbenet, hogy próba cseresznye alapon a gyerek számára legfontosabb dolgot, az anyatejet vonná meg tőle a doktornő! Ne hagyd magad, kérj beutalót szakrendelésre, igenis csinálják meg az allergiatesztet vagy lássa a gyereket legalább szakorvos is.

Tegnap voltunk a legnagyobb miskolci bababoltban, ott azt tanácsolta az eladó, hogy ezt az időszakot bekkeljük még ki a hordozóval és a 9-18kg-os ülésre váltsunk majd, a BeSafe-et mondta a legbiztonságosabbnak, ez árkategóriában a Maxi Cosi-val megegyezik, csak más a rögzítése, meg is mutatta, tényleg nagyon stabilnak tűnik. Szóval egyelőre kivárunk.

Itt is szállingózott ma a hó, de minimális mennyiség esett. Mi ma nem mentünk még ki.

Kép
angelita

Anna, a www.borostyanlanc.hu-n találsz láncot!

Kép
angelita

Itt szakad a hó.
Lina,mi az a helikobakter fújás?
No meg is lesem neten.
Levi jól néz ki lilán:-)

Sissi!Hatalmas lett Ati.Nem semmi,mi lett abból a kis apróságból :lol:

No majd jövök.

mimi12

Mimi,
megtaláltad? Ez valami baci, ami a bélben lehet, és az is okozhat tejallergiát. Hogy nem magára a tejfehérjére érzékeny a gyerek, hanem ezzel a bacival nem fér össze. Vinni kell almalevet, abba beletesznek valamit, amit meg kell innia, és utána sírni, hogy ahogy fújja ki a levegőt, azt egy ballonba összegyűjtik, és megnézik, hogy van-e benne ez a baci. Ha igen, akkor az egész család antibiotikumot kap 10 napig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: hogy érted, hogy utána sírni?

Kép

Kép
dbea

ezt én sem értem.. .Mi az,hogy "utána sírni"????

Atti tényleg hatalmas lett!!!!!

Angelita :lol: Na ez az! tök jó lenne várni a 9 kilóig.... Húú, Zsigi már elhagyta a 7-et. én is erre gondoltam! Megnézem ezt a Besafe-t...
Köszi a borostyánlánc-tippet... :wink:

Képzeljétek, sógórjelöltkémet Párizsban majdnem agyonverték!!! Teljesen kész van a tesókám!!! Eszméletét vesztette, mert három néger suhanc (tizenévesek!!!) agyonrugdosta a kártyájáért!!!... de szép is a karácsony... :shock: :roll: :cry:

madaran

Anna, igazából nem is a súly a fontos (mármint, hogy meglegyen a 9 kiló), hanem az, hogy már biztosan üljön a gyerek. Emmus is túl van a 7 kilón már :). A 0-18 kilós kategóriás ülést azért nem ajánlotta az eladó, mert abban sem tud olyan fektetett helyzetben lenni a gyerek, mint a 0-13kg-s hordozóban.

Elég félelmetes, amit a leendő sógoroddal kapcsolatban írsz! Most kórházban van vagy hazamehetett?

Kép
angelita

Anna, a mi ülésünk piros. Ilyen http://www.minimano.hu/termekeink/bizto ... talca.html
A borostyánláncot a teszveszen vettem, ott lehet olcsóbban is találni. Nekem ez tetszett: Kép Egyébként aki vesz láncot, figyeljen a méretére! Vannak akkorák is, hogy a gyerek köldökéig lelóg :roll:
Fogacskák alul középen vannak, ahogy kell :lol:

Angelita, tényleg, nekünk is ezt mondta anno az eladó! Most, hogy felmerült az autósülés kérdése, próbáltam visszaemlékezni mi miért is hagytuk ki a köztes kategóriát... de hordozóból a 9-18 -ba ült át Milu is.

Itt is zuhog a hó :lol: :lol: :lol:

És egy fotó a fiaimról: Kép
Vendég

Csilla :lol: Naggyon helyesek a kispasik!!!!! És köszi az infokat! Utánanézek...

én is teszek néhány friss fotót:

így játszom:
Kép

tejbetök 1.
Kép

és 2.
Kép

Kajla kutya vadászaton (egy hete...):
Kép

madaran

Angelita :lol: ez csütörtök éjjel történt, már otthon van. Néhány zúzódás, dobhártya-átszakadás, szemöldök-felszakadás, de nincs törés, csak némi sokkkk :shock: :shock: Azért karácsonyra haza tudnak jönni... :roll: :wink:

madaran

Csilla :lol: mi a különbség a Maxi cosi Tobi és Priori között??? nemtokjájönni...
ja, és ezek nem olyan színek, mint a M.C. saját honlapján!! Miért??

madaran

Csilla :lol:
itt tök más színek vannak:

http://www.maxicosi.com/maxicosi/produc ... uage=nl-nl

tudom, hogy nem a színe a lényeg, de nem értem, nálunk miért ilyen tré színek vannak!!!??? nem mintha az árával nem lenne bajom... :wink: , de ha már megveszem, akkor legyen a huzat is oké. Ja, és kiváncsi lennék, tőlünk nyugatra(mondjuk az osztrákoknál) nem olcsóbb-e??? :wink: :?: nem lennék meglepődve, mert a babacuccok általában olcsóbbak...

na jó, lassan lekattanok ám a témáról, majd ha kiválasztottam és megvettük, akkor újra felhozom....

madaran

Anna, Tobi vs. Priori XP :lol:
A Tobi kicsit magasabb, masszívabb darab, de ugyanolyan kényelmes és biztonságos mindkettő. Az alapvető különbség a bekötésből adódik, a Tobinál az öv egyik szárát mögötte, a másikat elötte kell elvezetni és így stabilan rögzíti az ülést. A Priorit sokkal egyszerűbb bekötni, két mozdulat az egész, csak az ülés mögött kell áthúzni a biztonsági övet, de egy külön övfeszítővel ugyanolyan stabilra állítható.
Szóval ha ki-kiveszitek, akkor inkább Priori.
Viszont a Tobiba meg sokkal kényelmesebb bekötni a gyereket, mert ha megnézed a képet, az övei tövében az a vastag szivacs eltartja az üléstől, szóval nem tud ráülni a kicsi, hogy aztán a feneke alatt kotorássz az övért :) Na ezt jól leírtam :)
Jah, és a Tobi még azt is tudja, hogy a fejtámláját és gyerekbekötő övét együtt lehet emelni.

Én egyébként nem próbáltam más tipust, egyből a Maxi Cosit vettük, de nagyon jó választás volt. Előtte azért kiolvastam az ADAC oldalát, ott vannak autósülés töréstesztek.

Gondolkodom hol is vettük a pirosat. A férjem hozta vidékről, de nem emlékszem melyik bababoltból. Megpróbálom megkeresni a számláját.
Vendég

Sziasztok!

Bea!
Menjetek a Heim Pálba, a mi unokatesónk is ekcémás lett tavaly, kapott kenőcsöt fürdéshez , meg amivel kenegetni kell és szépen rendbe jött és nem kellett elvenni a cicit tőle!!!!!! Kérj beutalót a háziorvostől és hívd fel a kórházat mond, hogy sürgős lenne. Így pár napon belül kapsz időpontot. Ja igen és azt is mond meg, hogy picibabáról van szó. Ők is így voltak másnap már mehettek is.
nikó

Csilla :lol: Köszönöm a részletes tájékoztatót!!! :lol: :lol: Akkor még egy kicsit utánaolvasok. Sztem januárban megvesszük...

Na, mára akkora hófúvás van, hogy csuda!!! :? és a férjecskémnek ma be kellene menni dolgozni.... :? :?

madaran

Milyen éjszakátok volt??? Nálunk Zsigi 3 órakor már felébredt kajcsizni :shock: , aztán 6.30-kor legközelebb. Ő most bealudt, én viszont már nem tudok... hosszú nap lesz.

Ebédre megyünk anyumékhoz, úgyhogy nem nagyon leszek! Mondjuk mostanában elég nagy itt a pangás, mire visszajövök, lehet, hogy újra magammal fogok találkozni :wink: :wink:
hát, igen, mindenki be van havazva..... :wink:

madaran

Ja, és ma vagyunk 4 hónaposak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

madaran

Sziasztok!
Anna Zora ugyan ezt csinálta éjjel :shock: , én is elég hulla vagyok.
Zora is most aludt el, és mivel nem alvásban világbajnok ezért örülök ha 20 percet alszik :roll: .
Tiedapa beért melóba?
Itt is bazisztikus nagy a hó, most is szakad, és nagyon fúj a szél.
Persze az utakat nem takarítják.

Tegnap este a szakadó hóesésében elmentünk sétálni, apa, én meg a gyerek. Olyan romantikus volt.
Zorát jól bebugyoláltuk, de ma ebben a viharos szélben tuti nem viszem ki, de ettől meg olyan nyügi.
Kicsit kehel, de nem tudjuk eldönteni, hogy akaratlagos vagy sem.

Dbea mi volt a dokinál? Ha meg nem látod a dokidnál a segítőkésszésget ne sz@rozz váltsál dokit. Én is váltottam, és nagyon örülök, hogy megtettem. Szopival és a teendőkkel kapcsolatban meg már a többiek megirták a tutit :wink:

Cscsi gratulálok a második fogacskához is. És a képen olyan nagyfiúsak a fiaid. Nagyon szép karpekok :lol:
És akkor nektek is van borostyán láncotok ugye?
És nagyon szurkolok nektek, hogy ne kerüljön műtétre sor!

Anna/Cscsi köszi az értekezést az autósűléssel kapcsolatban :D

Linácska nagyon sajnálom, hogy ennyi minden van Levivel, de ne keseredj el, Lilivel is írtad, hogy nem volt könnyű az eleje, és minden megoldódott.
És igenis legyél egy kicsit anyatigrises, és kérdezz rá a magasabb családi pótlékra, veszíteni valód úgy sincs vele nem?
Pl h olvastad? vagy tanultad? stb.... :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Anna ez a verés elég brutál :shock:
Zsigi nagyon cukibogár :P, és tiszta Te, azért ezt apájának ne mond de mintha Te néznél vissza a képekről.Mintha apájának nem sok köze lenne hozzá, mint egy kis klón.
Látom azért Te is beöltözteted rendesen, mi van otthon rajta?

Sissi, Ati nagyon nagy fiúcska, és semmi nem látszik rajta, hogy kora baba?
És micsoda kis tokája van lehet harabdálni, me puszilgatni gondolom.

Oui szerintem is tóld el az esti lefekvést 8-9 körülre.

Angelita tied apa orvos? Emmusnak meg gyönyörű kékek a szemei :lol:

Mimi tied apának sikerült munkát találnia? Sokat gondoltam rátok e miatt ebben a c@r helyzetben.

Csajok ki mit csinál szenteste kaját?
Van egy gesztenyés tejszinhabos sütim, amit nem kell sütni, ha valakit érdekel leírom.

Az én csajom asszem egy kéjelgő lesz :shock:
Tegnap puszilgattam a kis combját a lábujjai felé, és kinyújtotta a lábacskáját, mozgatta a kis lábújjait. Becsukta a kis szemét, a kezét is odatette h azt is, és közben elégedetten dünnyögöt :lol:
Hát azt hittem megzabálom :D
Ha pedig az arcocskáját puszilgatom, akkor is becsukja a szemét, és mozdulatlanul fekszik, és nyekereg közben :lol:

És jelentem enyém gyerek már 40 perce alszik.

Adri

Kép

Kép
irdab

és 40 perc után fel is kelt :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok lányok!

Éjszakánk dettó: Emmus fél 4-kor kelt, én a kaksira gyanakodtam, mert azt kellett neki. Utána nemigen akart enni, de végül bepuszilt 120-at és utána sikerült elringatnom. Ekkor már 3/4 5 volt és utána fél 7-kor megint felébredt. Ő 8-kor visszaaludt, én meg mentem ki havat söpörni és bent is takarítgattam. Férjem lent fűrészel, ma fával fűtünk be.
A hó továbbra is szakad, az éjszaka alatt kb. 15 centi esett. Azért remélem, eláll! A gyerekkel már napok óta nem voltam kint, hát ma is esélyes, hogy bent maradunk! Én levegőzöm, mert ki-kimegyek hol sepregetni, hol a postáért, stb...

Adri, a férjem kórházban dolgozik, de nem orvos. Ágota férje orvos (belgyógyász?), de ő már nagyon régen nem írt...
Remélem, hogy Emmus szeme kék marad -van rá esély, mert mindkettőnké zöld :).

Anna, Nektek Boldog Hónapfordulót :)! Nagyon be van öltöztetve babócád, hány fok van Nálatok bent?
Én Emmusra egy hosszúujjú bodyt adok, egy rugdalózót és egy pólót vagy kardigánt, nálunk 22 fok van.

Autósüléssel kapcsolatosan: a BeSafe rögzítése is olyan, mint a Maxi Cosi Tobié, az egyik övet elől kell elvezetni, ezért is rögzít nagyon fixen. És árban jóval olcsóbb, mint a Tobi!
A 100e környékiek már isofix talppal rendelkeznek, ez azt jelenti, hogy az ülést az autó karosszériájához rögzíted, így gyakorlatilag olyan fix, mint a gyári ülések. Jól kiokosítottak minket a boltban :). A BeSafe-nek is van ilyen isofix változata, de az 100e körül van...

Kép
angelita

A kocsink aksija besz@rt, és azt hiszem a nagyszobai tv is most ment tönkre.

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
igazából van a júliusiaknál egy kecskeméti lány, ő a MÁK-ban dolgozik, és ő mondta, hogy jár, és adott is papírt, hogy töltessem ki. Na meg itt Barátodildi Robija is kapott, nekik már az első alkalommal mondták, nekünk még a másodikon sem, pedig Levi még demonstrálta is, hogy mit tud, gyógyszert is kapott, és ugyanaz az orvos.

Nekem meg még gyorsan a 3 napban keríteni kell egy fogorvost, szerintem az egyik fogam gyökerénél lehetnek gondok. Kicsit dagad, néha lüktet, és ha a tövénél nyomogatom, akkor fáj. Így nem akarok az ünnepeknek meg az üdülésnek nekiindulni.

Cscsi,
a Tobiban fémmerevítés van a pántban, az tartja el a pántokat. És tényleg nagyon praktikus. Lili ma 4 éves, de még mindig abban ül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Adri!
Nem még nem sikerült munkát találni.Sőt annyira gáz a munka helyzet,hogy a munkanélküli hivatalban sem tudnak semmit ajánlani.

Isofix...Azért arrol tudjatok,az extra tartozéka a kocsiknak.Vagyis a zömében nincs.Amúgy meg szerintem semmivel sem jobb.Pl nekünk Conkord ülésünk van 0-18kilóig.Ezt a bizti övvel úgy be lehet kötni,hogy a párom pl ki sem tudja venni :lol:
Mellesleg kész pénzkidobás 100ezres ülést venni 3évre.
na majd jövök...

mimi12

Linacska, Lilinek nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Kép

Kép
hmbori

Lilinek boldog szülinapot!

mimi12

Lilinek nagyon sok boldog szülinapot kívánok.
Mit kap ajándékba? És milyen tortája lesz. Majd tegyél fel képet.

Fogfájás a legjobbkor jött :twisted:
Na ezek után pláne megemlíteném az orvosnak az emelt csp-ot, ez nem volt szép töle, igen is legyen figyelmesebb!

Mimi meló sajnálom, a francba :twisted:

Adri

Kép

Kép
irdab

Mimi,
nekünk Concord 9-18-as van, na azt úgy be lehet kötni, hogy még a gyerek is kimozdítja. Egyátalán nem tart semmit.

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!!!

Majd délután teszek képeket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztojk!

Lina:Lilinek Boldog szülinapot!!!

Köszöbnjuk a dicséreteket.Hála istennek semmi se látszik rajta és minden okés vele.
Iszonyú mázlikn van.

Hó tegnap itt is nagyon esett délután elmentem a fiúőkkal a mh-re mert a kedven kolleganőmet/bnőmet búcsuztattuk másik postára megy. Már az oda jutás is érdekes volt hát meg hazafelé-.
Ma szerettünk volna átmenni anyuékhoz de nagyon fújt a szél és inkábvb Ő k jöttek át.
Apa ma is dolgozik utána pedig karácsoyni buli lesz.
Vendég

Irdab:enge érdekel a süti recept.Elvileg gesztenye tortát csinálunk de hátha nem :wink:
Vendég

Linácska, én is csatlakozom a köszöntőkhöz, Isten éltesse sokáig Lilit :)!

Ma mégiscsak kimentem a gyerekkel, de kb. 25 percet lehettünk csak kint -persze bealudt-, aztán bejöttünk, féltem, nehogy megfázzon. Bent persze azonnal felébredt és azóta is itt 'kaszinózik' :)...

Kép
angelita

Azt még nem is írtam, hogy pénteken megvettük a járókát, ezt kapja Emmus karácsonyra az apai nagyszülőktől. Végül fémvázas műanyagot vettünk, mert számunkra az praktikusabb, pl. nyáron ki akarom majd tenni a teraszra.

Kép
angelita

Anna, lesz mit olvasnod, szerencsére egész szépen összegyűltünk itt ma :)!

Kép
angelita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?