Új privát üzeneted érkezett!

Téglaszínűre szavazok! (terrakotta)
emerenc

Sajo: az én szívem is vérzik Szimbáékért! Neked elárulom, hogy még imádkoztam is értük....Szimba lehet, hogy mondaná:
itt lett elrontva. :wink:
emerenc

Sziasztok.

Julcsika:én is az utóbbira szavazok! Szonjának az csajosabb.Viszont ha több generációs lesz akkor a felső ami szerintem jobb egy kisfiúnak is.Azért ti döntitek ezt el!

kislibus,chilike:egy ötlet:vegyetek a terítőre egy átlátszó sima viaszos féle anyagot.Míg vacsiztok fölé terítitek így nem lesz foltos,paprikásos.Nekem olyan van.És mivel átlátszó így szuper.Vacsi után le lehet venni róla.

moncsiga:gyagyás és lükés kollekció? :lol: Nahát,nagyon aranyosak! A pocakod meg egyre szebben gömbölyődik! Csinos vagy!

Chilike:a tied is gyönyörű! És ha nem haragszol meg érte:szép nagy!!!

Miciona:nagyon SZORITOK januárra!!! Látom mindenkinek feladja a leckét ez a "fazondivat". Én is mindig azon tanakodom hogy a dokik mit szólnak hozzá.De szerintem látnak azok nap mint nap annyi félét...

kislibus:azt hiszem te írtad hogy otthon szoktad gyantázni.Nem fáj? Nekem a bikinivonal volt gyantázva az kibírható.Na de az egész az már durva lehet.Pláne magadnak csinálod? Nem kékül be? Én egyszer csináltam itthon és bekékült,azóta nem próbálkozom gyantával itthon. :oops:

Kép
Kép
melánia

Na itt vagyok újra

kislibus
édi volt a hozzászólásod, hogy oda kell a 3 lány is, erre nem is gondoltam :lol: :lol:

melánia
köszike, dehogy haragszom, én is látom, hogy nem pici ahasam, de nem látom olyan nagynak se egyébként. Na jó, persze ez néző pont kérdése, a lapos kockahashoz képest tényleg óriási :lol: :lol:

julcsika
Ügyes vagy, hogy ennyi mindent elintéztél :wink:
Az biztos rányomja a bélyeget az ember hangulatára, hogyha napokig ki se mozdul, szerintem nekem is ez is a bajom, megpróbálok holnap kimozdulni, habár nem akartam a hétvégén a sok ember miatt(de ezt már mondtam) viszont már nagyon zizi vagyok az itthonlét miatt! A sok hülyeség meg csak tetézi ezt, délután már ott tartottam, hogy nem tudtam, hogy sirjak vegy nevessek. Egyenlőre még nevettem, de nincs még vége a napnak...

Már nem is akarok panaszkodni, de 1-2 mondatban azért leirom mi a pálya.
A kocsiba kicserélték azt az alkatrészt, nem kevés pénzért, rátették a computerre, ami kiirta, hogy nem fogadja el a kulcsot, kell hozzá valami kód, mert úgy érzékeli, hogy el akarják lopni és bekapcsol a lopás védelem.
Szóval most felvették a szalonnal a kapcsolatot akitől vettük, hátha ki tudják találni mi a gond. Hihetetlen, hogy ennyi pénzeket kifizet az ember és ezeknek az embereknek ez a szakmája és mégse megy minden úgy, mint a karikacsapás. Az én szakmámba nem tudnak tőlem olyat kérdezni , amire ne tudnám a választ, nem azért , mert olyan hűde okos vagyok, de nekem ez a természetes, hogyha csinálok valamit arról tudok mindent.
Komolyan mondom, jobb volt az az idő amikor Ladával, meg Wartburggal jártak az emberek, nekünk is Ladánk volt kiskoromba, az sose volt szerelőnél, semmi baja nem volt, ezek a mai autók olyanok, mint a repülőgépek vagy a robotok, minden autómata és , ha valami kis szar elromlik, ember legyen a talpán aki helyre hozza.
Most is már a 2. szerelőnél van és ma még "javasolták", hogy szállitassuk át a 3. szerelőhöz, mert az egyik ehez ért a másik meg ahoz.!!!!

Ezenkivűl a fürdőbe megcsinálták azt a falazást, már épp kész lett volna, közben kiderült, hogy mögötte futnak valami vezetékek, amire pont szükség lenne, ki kellett bontani újra, aztán hivni kellett a villanyszerelőt, de kiderült, hogy abba a vezetékbe nincs áram, nem is tudjuk honnan indul az az áramkör, viszont magára a vezetékre szükség van, a villanyszerelő holnap akart visszajönni, és akkor holnap kellett volna a többi munkásnak is ugye visszatenni a falat, stb. mondtam, hogy neeeeeeeemmm én tuti nem maradok már itthon, akkora rendetlenség van, hogy azt el se tudjátok képzelni!
Szerencsére rendes volt a villanyszerelő srác, elment elintézni a dolgát és már vissza is jött, úgyhogy most áll neki, aztán még falaznak. Meg vagyok áldva ezekkel!
Persze ilyenkor meg mindig eszembe jut, hogy más az utcán lakik vagy panelba, én meg örülhetek, hogy ezek a legnagyobb problémáim, de nagyon nyűgős tudok lenni mostanában.
Ja közben kellenek ám a terv rajzok meg hogy melyik vezeték, cső stb hol fut, háát a tököm se tudja meg kell hozzá keresni a papirokat, persze a párom soha semmit nem talál, pedig gyönyörű rend van az irataink között, pakolhatom le a dög nehéz fiókokat, átnézni. Az előbb a földön pakoltam ki a fiókból a rengeteg garancia papirt meg mindent, aztán tápászkodtam fel négykézláb, az egyik munkás megkérdezte segithet-e? Jó látvány lehettem :lol: :lol:
chilike1

halljátok ezt nem hiszizek el!!!!
Semmi baja nem volt a vezetéknek, hanem falon kivűl csak szét volt csúszva az érintkező!!!!
Nem is kellett volna falat bontani!!!!
Az előbb már sirni lett volna kedvem, de mostmár röhögök az egészen, ááá, ez hihetetlen!
Na mindegy, 1 gonddal kevesebb!
chilike1

ÓÓÓÓÓ Chilike! Ez már annyira bosszantó, hogy tényleg csak nevetni érdemes rajta!

Kész az autónk!!! Holnap tudunk menni a genesisbe! :lol: :lol: :lol: Nagyon-nagyon várom!

Julcsika, szerintem is terrakotta, vagy rozsda, vagy tégla. (kevésbé piszkolódik :oops: )

Sajó! A Szimbáékért az én szívem is meghasad. Ki kellene találnunk valamit, amivel egy kis örömet okozhatnánk nekik...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok,
csak egy gyors bekukk, betegek vagyunk, most már hasmenés is van....Dominka teganp éjjel 12-hajnal 3ig trottyolt és nagyon sírt, annyira szenvedett szegényke olyan fájdalmai voltak,nálam kezdődött de mára már a párom is rohangált...remélem holnap már jobb lesz és akkor jövök.

puszi

Kép
rencsi79

Chilike,
Basszus, de durva... tényleg csak nevess rajta, ezzel már úgysem tudtok mit csinálni...

Rencsikém!
Jobbulást kívánok mindhármatoknak! Tudtok rá szedni valamit? Domika jobban van? Ugye nem fogyott le nagyon?
Jaj de aggódom :(
Vigyázzatok magatokra nagyon!!!
vjulcsi

húú, de jó kiürült a lakás! HURRÁ!!!! :wink:

Jaj, de bunkó vagyok csak magamról irok, bocsi.

julcsika
Nekem pont a bézs tetszik , úgyhogy én tuti az választanám :lol: :wink: , csak hogy ne legyen egyszerű a döntés neked se :wink:
Mondjuk nekem eleve nem szinem, a piros, bordó, tégla, stb szinek.
A másik szin nekem nagyon tetszik, persze ez is olyan dolog, hogy a te/ti egyéniségedet kell, hogy tükrözzék a babaholmik. :wink:
Viszont igaza van moncsikának, hogy a téglaszin vagyis terrakottán nem annyira látszik a sár, stb.

rencsikém
Jaj szegénykéim, még ez is!
De sajnállak! Reméljük holnapra jobb lesz.
Nem lehet, hogy domika a tej miatt "kapta" el a hasmenést?

moncsika
Ja szerintem is, ezen már csak nevetni lehet.
Na mindegy, már kész, viszont pont ma mondtam a férjemnek, hogy minden elismerésem azoké akik belevágnak épitkezésbe. Én speciál megbolondulnék. Ma 3 db kb 1 méteres kocka formájú lukat kellett eltüntetni, tök egyszerű meló, csak egy kis szigetelés, gipszkarton, glett, tapéta és ennyi, na én már ettől is kiborultam idegileg :lol: Na jó, nem túl nagy a tűrőképességem, az igaz! :wink:
Örülök, hogy kész a kocsitok, biztos nagyon fogjátok holnap élvezni a genesist. :wink:
Majd gyere mesélj.

jaj, most megint nagyon savam van, nem tudom mit ettem?!
chilike1

Sziasztok Cukikák!

Julcsibbaba!
Álomszép a bézs, én arra szavazok.
(Nekünk a Jane barna-narancs, nagyon szép árnyalatú, de ebben szebb a bézs szeritem, konkrétan gyönyörű.)

Rencsike! Ti is? Mi is... Azt hittem, valamit beettünk... :cry:
Akkor ez vírus?

Most ennyire telik, bocsánat, pedig mindent becsülettel elolvastam és írnék is...

Moncsigum! Akkor holnap nem, ugye?

Puszik!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Chili! Mikor lesz vége ennek az őrületnek nálatok??? Nálunk is csináltak már érdekes dolgokat munkások anno a kislakésba... (Hála a Jóistennek, hogy mi most halasztottuk az épitkezést...)
Hová mész majd ma? Ajándék után néztek?

Meli! Én nem gyantázok, még a lébamon se mertem soha megpróbálni.. :lol: Én a bundabugyis ősasszony vagyok, tudod, ami oda lett teremtve hadd maradjon, lagalább melegit. :lol:
Teritőre mamámnak is ilyen van, csak természetesen páromnak ez se tetszik, mert ő utálja az ilyen műanyagokat, inkább elnézi, hogy mososk, illetve szerinte ne tegyünk karácsonyi teritéket.... :x

Rencsi! Mielőbbi jobbulást neked! A normafloret terhesség és szoptatás alatt is lehet szedni, meg aztán dupla mennyiségű folyadékot igyál, nehogy kiszáradj, Domit szopiztasd sűrűbben, meg ilyenkor nekik is lehet egy kis forralt-hűtött vizet adni!

Moncsiga! De jó, akkor holnap élménybeszámolót és Nimród képeket kérünk!!! :wink:
Ja, meg akartam irni, hogy aki bután néz, hogy a Nimród nevet adjátok a babának, annak mondjál még pár ősmagyar nevet, hadd forduljon le a székről!!! :lol: (javasolnám pl: Zoárd, Nátán, Dormán...)

Kép
kislibus

Ma tökfőzit csinálok fasirttal, meg mososgatok, mosok, meg gondoltam a portörlést megkezdem... Csak olyan jó itt ücsörögni köntösbe-pizsibe a fotelba meleg tejeskávét szürcsölgetve.... Nézve a havazást, meg a szép új fügönyöket... Á... nem vagok lusta dög... :lol:

Tegnap elpakoltam a számláinkat, (már négy hónapja egy fiókba gyüjtöttük ömlesztve). Hát mire én azt átnyálaztam, szortiroztam, számlához hozzá tűztem a befizető bizonylatot és elpakoltam mindent a maga dossziéjába... Szó szerint lement a nap.... :shock:

Kép
kislibus

Sajo! Én is sajnálom őket, mér annyira rég, és annyira sokmindent megélve próbálkoznak a babáért! Nem akarom elhinni, hogy nekik nem sikerült megint! És olyan jó lenne tudni, hoy folytatják-e, lesz-e még erejük belevágni. Mert tudod olvastam a Várva várt babák cimű könyvben olyan párról, akiknek a 11.!!!! lombik sikerült! A Sejtjeink cimű filmben pedig ott a pár, akik feladták és uténa spontán bebabásodtak és ez csk a film végén derül ki, mikor az ember már könnyek közt küzködik és akkor jön ez a happy end! Úgy szeretném, ha nekik is ilyen happy end lenne valahogyan :!: :!: :!:

Kép
kislibus

Jó reggelt!

Csak gyorsan bekukkantok, mert 10.30-ra megyek Apánkhoz, és hosszú az út, már zuhanyoznom kéne .)

Libuska,
Nálunk a számlák összerendezése Apa dolga (lenne). Ott vannak egy halomban szépen egymásra rakva, én nem tudom rávenni magam, hogy nekiálljak...Na majd később, bár nem hiszem.

Bodzikám,
Tényleg a béz tetszik? Nahát... már pont eldöntöttem tegnap este, hogy én a téglára szavazok (Petim is bézs felé húz), erre most megint jól elbizonytalanodtam. Az a bajom, hogy a tégla színű van a boltban, így azt láttam, a bézst csak katalógusból....:( Na majd holnap ott a helyszínen kiokoskodunk vmit.

Chilike,
Elhiszem, hogy tele a hócipőd... hááát, mi 2 éve szerkezetkészen vettük a kecót, csak beton volt az egész, azt kellett 2 hónap alatt pöpecül megcsinálni, munka mellett. Úgy, hogy nem volt fővállalkozónk... Reggel 6-kor a háznál voltunk, este 6-10-ig megint, és ez így ment minden nap. De nekem nagyon jó emlék maradt, imádtam, persze nekem a lakberendezőség miatt könnyebb volt :)
Na de kismamként nem csinálnám végig én sem :)
Most már akkor minden kész? Vagy még jönnek a mesterek?

Rencsikém, drága
Ugye jobban vagytok???? Nincs már fosika?

Moncsika,
jaj de jó lesz nektek ma, szuper helyre mentek, remélem jól fog feküdni Nimóci is, és szépen látszik minden!
A Nimród pedig nagyon szép név, annak ellenére, hogy nekem alapvetően nem az ilyen típusú nevek tetszenek, szerintem annyira olyan határozott, igazi férfi (a szó igazi, jó érelmében) kicsengése van!

Puszi mindenkinek! Dévisz után elmegyek bevásárolni a sütikhez (répatorta, mézeskalács, diós kosár), aztán majd du. jövök.
Addig is írjatok sokat, legyen mit visszaolvasni :)
vjulcsi

Julcsi! Nlunk a párom fizeti be, de én szortirozok-rendezgetek. :D
De csak hogy lehessen rám fogni, ha valami eltűnt. :twisted:
Majd id meg mi volt Dévisznél!
Babakocsi kérdésben a mi elvünk murphys. A nemének megfelelő szinű babakocsit (fiúnak kéket-bézst, lánynak narancs-pirosat) veszünk, igy tuti, hogy lesz második, és tuti, hogy más nemű lesz... :lol:

Murphy törvénye a baba nemének holtbiztos meghatározására:
- Ha ajándékba csupa rózsaszin baba ruhát kapsz, fiad születik
- Ha csupa kék babaruhát, akkor lányod
- Ha az ajándékba kapott babaruhák lila-levendula szinűek, valószinűleg homokos barátaid vannak.....

Tudok még ilyen fárasztásokat irni ám... :D

Kép
kislibus

Csáóka

Nálunk a számlák, úgy vannak, mint libuséknál, párom befizeti én meg szortirozom, igaz én rögtön meg szoktam csinálni(elég sok a fizetnivaló sajnos) igy én nem gyűjtögetem össze.Egyébként én beirom egy füzetbe is, hogy minden hónapban miket kell fizetni, igy ha keresek valamit akkor csak fellapozom és megézem, hogy ki lett-e fizetve és mikor. Ez főleg olyan csekkeknél jön jól amit nem minden hónapban kell fizetni és igy rögtön látszik, hogy mikor lett befizetve(például parkolási birság, kommunális adó meg ilyen felesleges pénzkidobások :lol: ).

kislibus
Tulajdonképpen ezek olyan apróságok amiket csináltatunk most, hogy az ember azt hinné 1-2 óra alatt kész van, csak mindig közbejön valami...
Múltkor kevesebb lett a tapéta, azért húzódott el , mostmeg utólag derült ki, hogy kell az a vezeték amit befalaztattunk,és bonthatták ki újra, úgyhogy ezért mindig tovább tart, mint amire az ember számit.Ez az egyetlen hátránya egyébként, ha az ember kész lakást vesz, foglamam sincs melyik vezeték hova fut, hol a vizcső, stb.
De legalább mostmár jó meleg van, mert az egésznek az volt a lényege, hogy ezeken a "lukakok" nagyon jött be a hideg mivel nem volt leszigetelve, igy hiába fűtőttünk, akkor sem lett igazán meleg például a fűrdőben.

bodzika
Na milyen egyforma az izlésünk! :wink: Én is egyértelműen a bézst javasoltam julcsikának :lol:
chilike1

moncsika
gyere majd mesélj :wink:

hanyatka
Hát te nagyon eltűntél... otthon van már férjecske, és inkább vele foglalkozol, mint velünk, mi?! :wink: :lol:

julcsika
Te is gyere majd , mesélj mi volt apánknál.
Szerintem már nálad se fog csinálni uh-t, ebben az időszakban nem szokott...Jaj, de ügyike vagy még mész vásárolni is, de jó !
Ezeket az épitkezéseket tényleg csak úgy lehet végigcsinálni, ha az ember nem lakik ott és mindig csak megbeszélni megy, meg gyönyörködni a már elkészült dolgokon! :wink:
Nálunk ezek kisebb felújitások csak, de most valahogy mindig közbejött valami, de már mindegy, végre egyenlőre kész vagyunk.

Én ma is itthon ragadtam... kocsi még incs kész, a másikkal meg nem lehet most közlekedni( tényleg julcsi te hogy mész? te vezetsz vagy a párod?).
Mondtam a páromnak, hogy már kezdek bekattani, mert szerintem ezen a héten sem voltam sehol és én nagyon nehezen birom a bezártságot, persze nyilván most nagyon kell vigyázni, nehogy elcsússzak vagy ilyesmi.Erre ő mondja, hogy nem baj legalább pihensz, Ja mondom igy aztán lehet pihenni, hogy egséz nap itt vannak/voltak a munkások, a pihenés nálam az lenne, ha egész nap pizsamában fetrenghetnék az ágyban és valaki kiszolgálna. :lol: :lol:
Mindenesetre ő ma elment teniszezni délután meg mennek focizni, de szerintem mára ki kell találnom valami elfoglaltságot magamnak, mert már lassan megkattanok és nem akarom, hogy akkor jöjjön ki rajtam ez a sok itthonlét amikor már jönnek a babák, azt hiszem pont rencsikének volt egy ilyen korszaka.
chilike1

Még azt akartam elmesélni milyen szarul aludtam...
Az egyik kisbaba ráfeküdhetett az epémre, mert teljesen olyan érzésem volt, mint amikor jól belakom töltött káposztával, és azt nem birja az oldalam. Rázott a hideg, hányingerem volt, hiába simogattam, felkeltem, ittam vizet nem akart arébb menni, nagyon szenvedtem... aztán felkelt a kistesója a másik oldalamon és ő felébresztette :lol: :lol: , igy már rendeződőtt a dolog.
Teljesen olyan érzésem volt, hogy most nőttek éjszaka és nem fértek el rendesen :lol: :lol: (tudom ez hülyeség nem egy éjszaka alatt nőnek), de úgy meg is volt kemnyedve a hasam, feszitett, abszolút olyan érzés volt, mintha nem férnének el, mindenhol nyomtak.

Na julcsikám mostmár lesz mit olvasnod :wink:
chilike1

ittvagyok,ittvagyok :)

Egyrészt Kislibus az oka annak,hogy nem jöttem már tegnap,mert annyira megkívántam a padlizsánkrémet,hogy délután lementünk a boltba,vettem padlizsánt és megsütöttem stb. :)
Bocsi Libuska :)
Aztán anyukámmal skypeoltam,megvettük ebay-en a párásítót,nagyon jó üzletet csináltunk.Egy szuper ultrahangos cuccot,ami otthon 40 ezer,siekrült megvenni 97 euróért :)úgy örültünk,mert már nehezen viselem,hogy minden reggel teljesen ki vagyok száradva,olyan száraz a levegő a fűtés miatt.
Majd Dr. Spock-ot olvastam.
Olvasta már valaki?

Chilike,örvendek,hogy véégre megoldódtak a problémák a házban,remélem már jó melegecskét tudtok varázsolni a fürdőbe.
Sajnálom,hogy ilyen rosszul sikerült ez is,akárcsak a tapétázás.

Julcsika,nekem is a bézs kocsi teccik jobban,amúgy nagyon szép és jó formája van.Biztos nagyon fogja élvezni Szonjus.
Mesélj majd mit mondott Apánk a vese problémára.

Rencsike,mielőbbi gyógyulást nektek.Remélem Domika ma már jobban lesz.

Kislibus,voltatok szánkózni?milyen volt?

Kép
hanyatka

Moncsika,várjuk a 4D fotókat Nimóciról is.
Dejóó,hogy sikerült megszerelni az autót.

Chilike,annyira jó,hogy a tesó felébresztette és elmászott :)
Ilyenkor úgy szeretnék belátni,hogy mit művelhetnek ők ketten,piszkálják-e egymást stb.

Kép
hanyatka

Julcsi,szuper,hogy jó lett a pisid,múltkor tényleg nagyon elrontottál valamit :)
Majd raksz fel képeket az új rucikról is?ügyi vagy,hogy így bevásároltál.
Itt nincs hó sajna csak hideg.
Nagyon nincs is kedvem kimászkálni.
Tegnap is megvártam a páromat,hogy együtt menjünk le a boltba,mert jobb ketten fázni :)

Kislibus, az eus kártya amúgy tényleg csak sürgős esetekre vonatkozik,de még a terhesgondozás és szülés is belefér szerencsére.
A babának majd kötnük kell valami biztosítást.

Ja Moncsi,teccett tegnap,hogy azt írtad csak pizsiben tucc elképzelni.Nekem annyira fel sem tünt,hogy a vonalzón is pizsiben "vagyok" :)
Annyira vékony az ágynemű,hogy márciusban nem lesz jó?de azért szép,igaz?

Holnap megyünk mi is kicsit vásárolgatni,szeretném megvenni a szopis melltartókat meg betéteket meg még pelust.
A melltartóval kicsit gondban vagyok,mert írta Rencsike,hogy milyen szép nagy mérete lett,háát nekem most is nagy mellem van,mi lesz ebből tejcivel? :)mekkorát vegyek?

Kép
hanyatka

Na, kiwi vok Julcsika! :D
Chilike! :D
Moncsikám! Jó volt hallani a hangod, várjuk a fotókat!!!!! :D
Libuska! Én is kérek finiket!
Rencsike! Jobban vagytok????

Kép
bodza2005

Hanyika! A Triumph, amit írtam, nagyon jó.
Szerintem még ne vegyél, majd akkor, ha látod, mekkora lett. :D
Az első napokban nagyobb, mint, ami végleg lesz, ne lepődj meg. ;-)
38.héten vegyél 1 számmal nagyobbat és utána a többit.

Kép
bodza2005

szia Bodzii,

gondoltam én is erre,de az az igazság,hogy a 38.hétre én már várom Patrikát:)meg az utolsó s-2 hétben nem hiszem,hogy áruházba mászkálok.Ez a Kölni 40 km-re van.
Itt a környéken csak Dm-ben láttam,ott viszont nem lehet próbálni.
Szal nem egyszerű :)

Kép
hanyatka

Ja triumph biztos van a központban a nagy árhuházban,erre nem is gondoltam.Megnézem azt is.
köszike

Kép
hanyatka

Kép 34 hetes és 4 napos Pocak :)

Kép
hanyatka

hanyatka
Óóó, nagyon helyes a pocid(meg a pizsid is) :lol:
Én most vettem egy melltartót, mert amit múltkor vettem, az már nem volt kényelmes, igaz az halcsontos volt ez meg szoptatós. Most 85 D- vettem, a D még kicsit nagy, d egondoltam annyit úgyis fog nőni még a cicim, viszont a 85 már kicsi nekem. Most még meg tudom oldani, mert van olyan toldó vagy mi amit hátra a kapcsos részhez lehet rakni és igy pont jó, de legközelebb már tuti 90-est veszek.
Szerintem csak a kosár méretet vedd figyelembe, mert a hátad, mellkörfogatod vagy hogy mondják már nem fog nőni. :wink:
Nálunk nagyon nagy a hó
chilike1

julcsika
Múltkor azt hiszem kérdezted hogy van 10%-os kártyám, és ma zuhanyzás közben eszembe jutott, hogy nem válaszoltam :lol: , szóval ez ikres kedvezmény amiatt.
chilike1

Chilike,köszike ééés ismét lebuktam,hogy pizsiben vagyok :)
Mit csináljak imádok pizsiben császkálni,ezért hetente 2-3 x lecserélem,mert vagy leöntöm,leeszem stb :)

Jaja,azzal a toldással meg tudod oldani.Én is 85ös voltam,de már kezd szűk lenni.
Kosárra még otthon az Anita-s csajszi nekem is D javasolt,hogy majd az fog jó lenni.Ránézésre mondta,nagyon profinak tünt :)

Kép
hanyatka

hanyatka
Na akkor úgy tűnik egyforma cicink van :lol:
Sajnos én utálok próbálni, főleg ilyenkor amikor ezer ruha van az emberen, úgyhogy néha én csak találomra veszek meg dolgokat és bizom benne , hogy jó lesz.
Azért ha te tudod próbáld fel majd a melltartót. :wink:
Én is úgy vagyok vele, hogy nem akarok az utolsó hetekre hagyni dolgokat amiket még meg kell venni.
Igaz most hanyaglom a vásárlás témát, szerintem majd csak januárban megyünk újra vásárolni, most pont eléggé le fog kötni a karácsony, főleg igy hogy a kocsink csak hétfőn lesz kész, nem is tudom, ogy lesz a hétvége pedig annyi mindent el lehetett volna intézni...,.
chilike1

Eszti alukal. Jottem kicsit.
Moncsim! Hazaertetek?
Chilike! Pont igy vagyok a probalassal. :lol:
Hanyika! Azt a 2tipust javaslom,amit irtam a listaban. Abbol a Mamabel Cotton nyulik,azt mar most megveheted. Jo kis vekony,finom anyag. A masik aMamabel PurN is nagyon jo, az kevesbe nyulik mar,abbol jobb pontosan venni. Ha feketet is vesztek, az nem biztos, h a mereten belul ugyanakkora!!!!! Anitassal jartam igy!!!
Julcsika! Na,melyik lett?
Libuska! Eszel? :lol:

Kép
bodza2005

Jaj, de szep pocika!
Mindenkinek olyan kis szep, formas a pocija Csajok! :D
teszek fel majd en is 4D Esztit es ha megtalalom a gepen pocit is.
Cupppp

Kép
bodza2005

bizony Chilike,egyformának tűnünk :)mármint mellesleg :)
Én mindenképp fel akarom próbálni,mert világ életemben nyüglődtem a melltartókkal,próba nélkül soha nem mertem venni,mert ha nem kényelmes kiborulok :)
Meg nem szeretm ami nagyon kúpos,amiben oldalról olyan a mellem,mint két tölcsér :)

Chili,januárban még bőven ráértek sztem.
Főleg,hogy megvan a listád,pikk pakk bedobálod őket.

Köszi Bodzim,de sajna itt Mamabelt nem láttam :( az milyen márka?német oldalon nem is találtam,pedig keresgéltem.

Kép
hanyatka

jaaa de sükebóka vagyok,beírtam így,hogy mamabel cotton és kidobta,hogy triumph.
na szupiii,akkor így keresem :)

Kép
hanyatka

jó kis fotókat találtam ,a Mamabel PureN nagyn teccik így kép alapján :)kösziiiii

Kép
hanyatka

Sziasztok lányok!

Na megjöttem Apánktól, várásolni már nem volt erőm, mert még be kellett ugranom a céghez leadni a táppénzes papírt, és kicsit ottragadtam dumcsizni. (Chilike nekem is ált. minden hónapban, 2 hét csúszással utal a TB...)

Hát nincsenek túl jó híreim. UH nem volt, de arra nem is számítottam (most voltunk 4d-n), de a következőn már lesz januárban.
A vesémre nem tudott mit mondani, elküldött urológushoz, hogy sürgősen nézessem meg, mert csak ő tudja eldönteni, hogy kell-e rá szedni valamit. Az a félő, hogy begyullad, az ugye magas lázzal, fájdalommal jár, szóval azért nagyon óvatosnak kell lenni.
A rosszabb hír, hogy megvizsgált, hogy puhulóban van a méhszájam :( Ez nagyon nem jó hír így 27 hetesen. Sokkal többet kell pihennem, nincsenek egy-másfél órás séták, csak mondjuk kétszer fél órásak, meg nincsenek ilyen egész napos pörgések sem. Nagyon örült, hogy karácsonykor nem főzök, pihennem kell :(
Most el vagyok keseredve, egyrészt, mert nagyon féltem az én kistündéremet, nehogy nagyon pici súllyak jöjjön. Másrészt pedig nagyon sajnálom magam, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy olyan sokat pihenjek, ha egyszer most is 3 napig itthon voltam, és már kezdtem becsavarodni. Olyan vagyok szerintem, mint Te Chilike, én is folyton jönnék-mennék, intézkednék... de a baba az első most, és muszáj lesz visszafognom magam. Csak ugyanakkor itt a nagy ház, azt takarítani kell, főzni is kéne, plusz még mindent most akarunk beszerezni...annyi minden van még...
Az ő mérlegelésük szerint egyébként 6 kilót híztam (valójában csak 5,5, csak a sok ruha miatt lett 6), erre egy szót sem mondott, de azt mondta, hogy napi 2-3 szelet húst kell ennem. Most ez nem annyira zavar, mert egy ideje kifejezetten kívánom a húst.

Na jó, elég belőlem...

Ügyesek vagytok amúgy, hogy ilyen sokat írtatok, jó volt végigolvasni :)

Hanyika,
Gyönyörű szép pocakod van, és szép nagy is! és tényleg csinos a pizsi :) Én nem csak pizsiben tudlak elképzelni, bennem az a kép él rólad, ahogy annak idején egyik hajnalban az intézet előtt fagyoskodtunk :) Akkor nekem még inszemem volt, emlékszel? :)

Chilike,
Szuper, hogy végre befejeződtek a munkák, és a kislányaid nem fognak fázni a fürdőben.
Figyusz Chilike, nem baj ha nem mész most nagyon sehova, vigyázz magadra. Látod, én sem éreztem semmit, és mégis puhul a méhszáj... nekem meg kétszer ennyi 'csomagod' van, nehogy baj legyen, jó?

Bodzuskám,
Még nem döntöttük el, holnap délután megyünk csak megrendelni :) Addig még alszom is rá egyet, de szerintem majd ott a helyszínen megérzi az anyai szívem, melyik lenne a legjobb az én picimnek :) legalábbis ebben reménykedem, de azért ezt félig tréfásan mondtam, nem tudom hogy lesz a végén...:)
vjulcsi

Julcsika,ne szomorkodj,ha megpróbálsz kicsit többet pihenni,nem lesz semmi baj.
Én ú.így jártam mielőtt jöttem volna ide,hogy 3 napon keresztül reggeltől estig pörögtem és estére annyira felpuhult a méhszájam,hogy Dévai majdnem lenyelt keresztbe :)És aggódott,hogy 2 nap múlva még repülök is,de szerencsére pihentem és nem lett baj.
Hétről hétre nehezebb Szonjus és tényleg a pihenés,odafigyelés a megoldás,hogy ne jöjjön korábban.

Remélem nem lesz komolyabb gond a veséddel.

Emléxem bizony arra a reggelre,akkor még annyira reménytelen volt az egész és látod már itt tartunk :)komolyan néha még most sem hiszem el,hogy végre nekünk is sikerült és tényleg pocakos vagyok.

Kép
hanyatka

azt nem lehet,hogy időnként barátnőket szerevezel be,hogy meglátogassanak,úgy talán könnyebben viseled az otthonlétet?!

Kép
hanyatka

Lányok! tud valaki valamit Katáról?olyan rég járt itt.

Kép
hanyatka

Sziasztok!

Jaj, annyira boldog vagyok! Szenzációs volt az UH!
Igaz, hogy a gyermekem egyáltalán nem akart együttműködni, fúrta az orrát a lepénybe, a másik oldalon a kis kezét nem volt hajlandó levenni az arca elől, és a köldökzsinór is épp az arca előtt volt. Hiába tornáztam, csokiztam, sétáltam ő csak könyökölt a térdén, és nem vette le a kezecskéjét. :)
Rakok képeket, mert arra vagytok igazán kíváncsiak, a többit majd írom utána.
Kép Kép Kép Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Egyébként jó kis husiban van, 1612g a becsült súlya. A bucikája kicsit nagyobb (1,5 héttel), mint a kora indokolná, a combija viszont 32!hetes nagyságnak felel meg. Gátfutó lesz a lelkem... Szép nagy kukija van, ez volt a 3. uh, amin megcsodálták (1,22 cm). :oops: Cserébe viszont kopper-csávó, alig van némi kis haja. :lol: Nagyon cukikat grimaszolt, tátogatott,a nyelvét nyújtogatta és integetett. Egy picivel kevesebb a magzatvizem, mint a normális, de a csajszi szerint emiatt nem kell aggódnom.
Egy nagy lendülettel talán ennyi.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Hát lehet, jobb kaja témáról nem irnom, ki tudja kinél mit inditok be vele!? :lol:
De azért azt meg kell irnom, hogy ma ettem végre finom mézes-mákos gubát! Már egy hónapja vágytam rá, ma végre megcsináltam! :lol:

Bodzi! Nagyon ráéreztél ám, éppen akkor ettem az ebédet! Nagyon fini volt!

Hanyatka! Remélem neked is izlett a padlizsánkrém! Nagyon csini a pocid! :D

Julcsi! Tereld el magad, csinálj szép karácsonyi diszeket, azokat pihizés közben is lehet! Nem szabad megijedni az otthon léttől! Fogd fel úgy, hog lustulós wellness hétvégén vagy! (lábmasszázs, meleg lábfürdő) Ezer éve kihagyott filmek-rajzfilmek is nagyon jó időtöltésnek bizonyulnak, egy jó könyv, pizsama, ágyikó... Nem hangzanak ezek olyan rosszul! :wink:
A dolgokat meg oszd be apránként.
Biztos nem lesz semmi baj Szonjus még sokáig bennt marad!

Mellesleg én is előhalásztam egy tavaj a mamámtól kapott melltartót, ami akkor még tehénen a gatya benyomást keltett. Most pont jó, igy van két melltartóm, amibe bele férek. A többi kicsi... (Azok 70 A vagy 75 A-sak... ) :lol:

Kép
kislibus

Moncsiga! Nagyon édes és láttszik rajta, hogy jó húsban van!!! :lol:
Nagyon édesek a kis lábai! Olyan jó nézni ezeket a képeket! :D

Kép
kislibus

Ercsikata! Én is ma gondoltam rád-rátok, hogy mi van veletek?

Kép
kislibus

Julcsikám, drága! Ne ijedezz, tudom, te egy pörgős fiatal csajszi vagy, de lassíts!!! Nem lesz semmi baj! Megígérem... :wink:

Libuska, én is el vagyok varázsolva. Nagyon érdekes különben a talpa most ugyanakkora, mint a combikája (6,3cm) és ez állítólag így normális.
Na jó, megmutatom a kukis képet is.
Kép

Puszik mindenkinek, amiért emlegettetek! Most annyira fel vagyok villanyozva, nem is emlékszem, miket írtatok!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikam! Gyonyoru a kis Nimrodbaba!!!!!
Edes kis arcocska, az a cuki labi, na es a kuki sem semmi... :lol:
Libuska! A mezet feloldod a tejben? Nem vagy semmi, kis evogep. :D
Ma reggel ugy ebredtem, h kisfiad lesz Libam! ;-)
Julcsika! Nagyon kìvancsi vagyok, eloben melyik tetszik majd. Nem lesz semmi baj, csak nyugisan!
Melke! Neked lehet, h lanyt erzek.
Micikenek is, Emerencnek kiscsavot.
Na, tessek, mi? :lol:
Katas,hova tuntel???
Andika? Ikky?
Rencsike! Hogy vagytok?
Mucim,Ti?
Hanyika! Patrika cuccaibol tegyel meg fel lszs!
Pussssz

Kép
bodza2005

Moncsim! Az utso kep annyira edes, a kis Rodin-szobor. :D
Nagyon pasis minden kepen. Szep kis arca van.

Kép
bodza2005

sziasztok,
meg vagyunk, a szén tabletta nálam megtette a hatását, bár még fáj a poci.
Domika is nagyon nyűgi, neki is fáj a poci, nem nagyon van ereje enni, így délután hívtam a dokinénit, most óránként kell szopiztatni, mert egyszerre nem tud sokat enni... :cry:
Bodzám, ez vírus, sőt mi azt is tudjuk, hogy honnan jött...a házban más babások is betegek és a védőnő vagy a doktornő viszi hozza lakásról lakásra.....csak ők voltak itt, ráadásul nem vesznek fel maszkot sem.... ti hogy vagytok?

Hanyatka, hű de szép nagy már a pocak!!! :D a bőröd nem reped? nekem ost a cickom viselte meg a növekedés, a pocakot kentem az megúszta.

Moncsikám, de édibébi!!!! :D ez a kukis kép, kész... :wink: eddig nem volt nagyobb mint a kora, nem? most húzott bele?? hány cm a feje?

Andikám, meggyógyultatok???

Melikém, köszi a képet, bevallom, hogy amíg a kórházban voltam, azt még mindig nem tudtam visszaolvasni :oops: szépen növekszik a pocak!!! :wink:

lelkileg kivagyok, nem bírom elviselni, amikor szegény baba szenved....

Kép
rencsi79

óó rencsikém, de sajnállak, biztos nehéz lehet, főleg, hogy nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, mármint azzal hogy fáj a baba pocija.
Hát a védőnő/dokinő azért erre figyelhetne!!!
REméljük holnapra már jobban lesztek! :wink:

moncsika
Gratula! Nagyon helyes kisfiatok van! :wink:
De furi, hogy már 1600 gramm, amikor mi 2 hete voltunk, akkor voltak 1 kilósak a babák és mondták, hogy hetente 2.-300 grammot is hizhatnak, szóval kb ez az ideális súly. Na jó, lehet, hogy a lányaim kicsit filigránabb alkatok lesznek és pár grammal kevesebbek, de kb ekörül vannak ők is. :lol: :lol:
Most olvastam, hogy az iker babák a 30.-32 hétig ugyanolyan ütemben fejlődnek, nőnek, mint az egykék , csak utánna már kevesebb súlyt vesznek fe. megmondom őszintén én tegnap óta ezt érzem is, nagyon sok a savam megint, nagyon nyomnak minden irányból, nehéz a hasam, és tegnap éjjel kifejezetten azt éreztem, hogy nőnek és ezért feszit ennyire a hasam.Reggel azt gondoltam, hogy ez hülyeség, nem egy éjszaka alatt nőnek, erre ma azt hallottam, hogy DE lehet, hogy vesznek fel hirtelen súlyt és ettől nehezebb lesz a pocak meg jobban feszit!
Egyébként én kenem a cicim is meg a hasam ezerrel! Meg kenem a csipőm hátul és a combom is, habár ezeken nem látom, hogy nőnének, de a biztonság kedvéért! :wink:
chilike1

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert vendégeink vannak. UH-n minden rendben. 11,6 mm a babó. Majd vasárnap jövök hosszan ígérem.

Puszi

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?