Megjöttünk a 4D-ről. Nos ha a gyermek ennyire lesz együttműködő a kibújása után is, össze fog akadni a bajszunk. Befordult, már fejjel lefelé van, úgyhogy a múltkor az volt az a nagy hajnali lakberendezés, és a hátamat nézi, ergo nem tudtak róla értelmes képet csinálni. A csaj nagy kínlódások árán két félarcosat bírt róla, de mindkét oldalamra "elfordított", lökdöste a pocit. Az én fiacskám -mert a lényeget megint szégyentelenül megmutatta- a legnagyobb lelkinyugalommal tartotta az arca elé a lábát és tojt ránk.
1 héttel nagyobb a koránál, BPD 78, HC 290, AC 60. A súlyát 1756 grammra saccolta a gép. Hát nem egy vékonyka gyerek, az arca is kis pufi. Meg is jegyezték. Mért neki combcsontot is, de a papírra nem írta rá, meg kell néznem a dvd-t hozzá.
Megnézettem a lepényt is, azt mondta a néni hogy szép állapotban van. azt hiszem most csuklik, mert odalent ritmikusan mozog.
Jaj, és mit láttam a mosdóban amikor elmentem pisilni? Azt amit már régen. A wc-vel szemben van egy tükör.
Eszter, voltál ma végül a védőnéninél?
Karácsonyi menü:
halászlé, rántott hal, krumplipüré, mákos guba - szigorúan szenteste
Első nap megyünk anyósékhoz kajálni, ott általában húsleves, rántott hús, kacsa, franciasaláta. Anyáméknál nem szoktunk kajálni mióta egy utcában lakunk, meg mindannyian inkább az itthonit szeretjük.
Második nap most szeretnék valami pulykakülönlegességet csinálni. Valami szilvás, almás, káposztás akármit.
Aztán szokott még lenni ünnepek alatt székelykáposzta, kocsonya (ezt általában anyu csinálja, de én is tudok, viszont fölösleges, mert nálunk csak én szeretem).
Süti:
mézeskalács, mézes-krémes, túrós pogácsa, képviselőfánk, bejgli.
Ja, vendégeket nem fogadunk.
Szilveszterre szoktam még hidegtálat csinálni, meg bólét, meg persze lencsefőzelék virslivel.
Most persze jó éhes lettem, de már nem ehetek a holnapi cukorterhelés miatt. Dokinéni azt mondta, este 6 után semmit.