Új privát üzeneted érkezett!

boruska: Ez az oldal tényleg nagyon jó. Én a kids-eset hallgatom, épp a mókusok énekeltek nemrég, most meg Csőrike. :)

kakti: Én is pont ilyen mintákat kerestem.

zuzmoo: Köszi én is a sablonos oldalt.

edit: Én is csak egy darabjánál figyeltem a csörtét. Szóval én sem vagyok képben, de majd ők ketten megoldják, bár én úgy értelmeztem, hogy már megtették.

Én kislányom is sokat csuklik, de ezt a remegést nem csinálta még, legalábbis nem emlékszem.
vicky79
Budapest III. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zarja 2009.12.17 14:42-kor.

zarja

Xien

Édes a kislánykád.

Én is ugy vagyok vele mint te - főleg most. Imádom a lánykám, de nagyon örülök mikor alszik. Akkor én is tudok egy kicsit pihizni. Sajnos neki is vannak nyügösebb napjai. Ilyenkor türelmesebbnek kéne lennem, de sajnos nem mindig jön össze.

Már kezd néha nekem is teher lenni ez az édes "teher".

K
bchris

Helló Eszter!
Jó, hogy látunk! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Xiu, nagyon édes akis Diána. Már most kész fotómodell....az a lábtartás a kis locsolóval :wink:

Edit, mire gondolsz? Ki mit nem mond? Vmiről lemaradtam?
Ha még a Nóri-Zarja a téma, akkor valóban azon a kijelentésen bukott ki Nóri. Én csak hallkan jegyzem meg én is kibuktam volna...senki nem rohan feleslegesen kórházba görcsökkel ha tudja mitől van , és hogy nem lesz gond a babával...

Tud valaki jó gesztenye töltelék receptet bejglibe?

Kép
csipike09

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vávávávávávááááááááááááááááááááááá

Edit

Kép
ézsóné

Edit!
Dobtam neked privit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti,köszike. csak két és fél nap 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Nem azt mondtad, hogy még hétfő+kedd is? Mert az sztem 3 és fél! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sikerült nekem is megcsinálni a vonalzóimat:) Irtó büszke vagyok ám magamra!
Vendég

Nehogy nekem belehaljon valaki a kíváncsiságba!

Igen, ahogy Csipi írta, nekem ez kicsit hideg zuhany volt. Mintha még én lennék lebaszva, hogy panaszkodom a kórházról. Hogy minek megyek oda, ha utána úgyis belátom, hogy felesleges.
Csak ha az ember nem magáért aggódik (pont leszartam volna, ha mondjuk a lábam fáj, vagy ilyenek) De nem vagyok orvos. És mivel a dokim délután aszonta, nem normális a keményedés, este meg azt mondta, hogy ha nem marad abba, menjek be.... Utólag könnyű okosnak lenni. Meg kívülről is. Utólag azt mondom, nem volt aggasztó, de amikor az amúgy puha hasad 5percenként bekeményedik, mindegy mitől, akkor talán engedélyezett egy kis pánik! :D
Ennyi! Eszter meg felhívott és asszem megegyeztünk egy pálinkában valami koncerten egyszer!

(egyébként én is remélem, hogy nem azért nem ír, nehogy valaki megsértődjön, mert a telefonban olyan volt a hangja, mint egy szomorú kölyökkutyának. Ha bárcáskurvának nevezne sem tudnék rá haragudni ilyen aranyos hanggal... :oops: )

Nap vicce: nagyon nehezen rászántam magam és elmentem a kórházhoz. Taxival, mert nem érzem topon magam a 3-4átszállásos BKV-hoz. Erre közlik, hogy "elszámolták magukat" és csak holnap adják ki a zárót! :evil: Holnap meg már nem megyek oda, az tuti!!!!
Vendég

:roll: :roll: :roll: :roll: jól van na....bocs hogy mertem kérdezni :!: :!: :!: :!: :!:

Kakti: kedden 12órától év végi záróebéd étteremben, csak fél napot kell dolgozni :!:

Edit

Kép
ézsóné

Csipi: gesztenye tölteléket én pozsonyiba tettem múltkor. Simán gesztenyemasszát összenyomkodtam némi rumaromával, esetleg tejjel. Tettem bele vaníliás cukrot is. Még a meggyet is el tudom képzelni hozzá. Vagy ha pikánsra akarod, akkor pici fahéj, esetleg narancs.
De nekem a sima rumos-gesztenyés íz a nyerő. Meggydarabokkal.
Vendég

Feltettem az fw-n a karácsonyi zenés könyvtárba azt a számot, ami nekem most a kedvencem. Biztos a kismamaság miatt van, de mindig könnyes lesz tőle a szemem. (sírós-picsogós smile) A t-home-os reklám hosszabb verziója.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit, nagyon szép a kislányod!

Edit, amúgy én sem tudtam többet a vitáról, mint amit te leirtál.
De a lényeg, hogy megoldódott!
lara

[quote="pammut"]H írta:pammutaha! Zarja és Nóri tök jól csinálja. Már az egész topik oldalát kifúrja a kíváncsiság, mert úgy fest csak ők ketten a beavatottak. Esetleg Lara? Mert én mindig végigolvasok mindent, de Zarja-Nóri csörteváltás sehogy sem rémlik. Az utolsó Zarja-Edit volt.

Edit, erre írtam a kíváncsiság általi halált! OK!?
Vendég

Jajj már, nehogy pont most vesszetek össze. Eddig olyan jól összetartottatok és segítettétek egymást, egy ilyen butaság miatt kár lenne veszni hagyni ezt!
Vendég

én mög csak vicceltem azzal, hogy mögsértődtem :!: :!: :!: :!: ok?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem olyan fábol faragtak :P

Edit

Kép
ézsóné

CSajooooooooook, hun is van az a könnyű+elronthatatlan+gyors mézeskalács recept??? :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Én pont ezért nem akartam boncolgatni a témát. Mert amilyen elefánt vagyok, tuti belegázolok 40ember lelkivilágába! Meg vagy 50szer megsértődöm közben!
Inkább megettem a másik felét a tegnapi pizzának, egy Kinder Buenot és bevagdostam egy csomó gesztenyét. Meggyújtottam illatgyertyákat és várom kriszmösz fíling meglátogasson!
Vendég

de paraszt löttem 8) 8) 8) nagyooooooooon szenvedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek már amelohelyen.
nélkületek lehet már meghülyültem volna. de komolyan. tök jó hogy vagytok nekem! köszönöm lányok! még zarja lebaszását is! azért helyre tett :roll: hallod banya????? :wink: :wink:

Edit

Kép
ézsóné

Na lanyok, relax, mi ez a paprikas hangulat? Tegnap pont irni akartam mikor epp csucsra hagott a feszko itt, igy inkabb csendben maradtam. A lenyeg, hogy mindenkinek jol van a babaja. Most ez a legfontosabb. Hormonok, faradtsag, kimerultseg, feszultseg, mind a multe lesznek hamarost!

Csuppancs, de jo hogy irtad a palacsitat! Nem tudtam mire vagyom, de most mindjart megyek es gyartok is parat.hmmm...

Kép

Kép
editmk

Edit, mar tenyleg csak par nap, raadasul holnap PENTEK...

Kép

Kép
editmk

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P

Edit

Kép
ézsóné

ja, és szombaton nem dolgozok attól hogy munkanap van....elsunnyogom :oops: :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Helló Jányok! :D

Nóri! Ne is emészd magad a záró miatt! Nekem tavaly nyáron a Jánosban csinálták a HSG vizsgálatot. Aztán persze papíron bent feküdtem egy éjszakát, gyakorlatilag délután kettőkor már otthon voltam. Másnap reggel kellett menni a záróért. Én 9-re mentem melózni (akkor dolgoztam a cégnél másfél hónapja), nem akartam késni. Persze közölték, hogy az igazolást kiadják, de a zárót nem tudják, mert a fődokinak sürgős műtétje lett, és neki kell aláírni. Mondom, nem baj, azért majd bejövök valamikor. Tudod, mikor mentem érte? Idén február elején, mikor a BMC-be mentem az első konzultációra. :lol: De a slusszpoén: az irodista csajszika - miután megmondtam, hogy mikori vizsgálatról van szó, közölte, hogy ő fel nem mászik azért a szekrény tetejére! Kinyomtatta a gépből a zárót újra, odafirkantott valamit, rányomta a főorvos pecsétjét és kész! Azért nem bírtam ki, és feltettem a költői kérdést: ezt júniusban miért nem lehetett megtenni?
Utólag csak röhögök rajta! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit Mézes receptek a receptes topikunkban!

Xien Ne izgulj! Már lecseng. Nóri és Zarja szépen lerendezték egymás között, csak még Zarja merjen linkajánlón kívül egyebet is írni :D .

Nóri A zárót nem küldik ki postán? Egyébiránt októberben én is ezen a folyamaton mentem át. Keményedő, húzódó pocak, bepánik, doki telefon, kórház. Ott volt egy másik kismama, akit a mentő hozott, úgy begörcsölt, hogy mozdulni se tudott. Erre másnap közli a nővérke:(kb. ezeréves)" á, nem kell ilyenkor izgulni. Bedobsz egy Pypolphent és ledőlsz 1 órára." :shock: Na, a mai ismeretekkel én se rohannék RÖGTÖN a kórházba, de úgy vagyok vele inkább 2 vaklárma, mint egy helytelen elbagatellizálás.

Egyébként köszi, hogy nem hagytál elpusztulni minket a kíváncsiságtól :lol: ! Szerintem többen is voltunk úgy, mint Edit, csak szégyelltük olyan kitartóan hangoztatni :lol: !
pammut

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
na, a lassan írhatna a másik leányzó is,nem csajok????
Zarjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Edit

Kép
ézsóné

Na, úgy látom tovább tombolnak a hormonok :lol:

Nekem ma nagyon jó napom van: Megjöttek a BonPrix-től rendelt "szülinapi" felsők. Most aztán el vagyok látva egy időre! :D
És a csaj is elhozta a Vaterás cuccokat. Be is kötöttem az egyik rácsvédőt a kiságyba. Olyan aranyos! (elérzékenyülős smiley)
És nagypapám is jobban van, már átadták az intenzívről osztályra, csak erősödnie kellene. :)

xien: azért ne bátortalanodj el, nem vagyunk ám mindig ilyen "harapósak" :lol:
zuzmooo

télleg azt a riasztós láncos cuccot mikor csináljuk meg?

Edit

Kép
ézsóné

uramatyám, most nézem, holnap 34 hét :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit De jó Neked :oops: ! Nekünk itt a sor végén az még 4 hét. Én egyszerűen fogtam a táblázatot a g-mail-ről és kinyomtattam, betettem a kismama papírjaim közé. Biztos mindenkinek van néhány olyan társa itt a topikban, akit valami miatt közelebb érez magához. Majd őt/őket értesíti. Én legalábbis így gondoltam magamban :D , mikor legutóbb elkapott a "jaj, vmi miatt biztos be kell mennem" féle pánikroham. Na, a sporttáskám azóta is üresen áll :oops: .
pammut

Ahhoz azért több kell, hogy én elbátortalanodjam.... :D
Vendég

Azt hiszem, én is ezt a táblázatos dolgot fogom csinálni. :) Nekem megvan egy pár lánynak a száma, de pl. Barbi meg én köztem papíron 1 nap van. :) Ha szerencsénk van, egyszerre megyünk, és legalább lesz valaki ismerős is. :)
Az a helyzet, hogy nekünk 3 fejvédőnk is van a kiságyba, de amíg legfelső állásban van a matrac, addig be sem tudom kötni! Ráadásul valahol (asszem a szülésfelkészítős anyagban) azt olvastam, hogy eleinte nem is kell, mert az egész ici babó nem mocorog annyit, hogy feltúrja magát a rácsig.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nálunk elég hidegek a falak, úgyhogy biztosan az elejétől beleteszem majd a rácsvédőt. Sőt szeretnék varratni egy patchwork falvédőt is.
zuzmooo

Boruska Tök jó ez a karácsonyi zenés rádió! Nekem csak 3 karácsonyi lemezem van és pont a kedvencemet szórta be a lányom a szekrény mögé. Ahonnan pocakosan nem fogom kivenni. Nagyon aranyos kis CD a Debreceni Gyermekkórus előadásában. Idén nem fogom őket hallani :( . De jövőre legalább az újdonság erejével fog hatni.
pammut

Nálunk Apa a lakberendező, még azt sem tudom, hova tesszük majd a kiságyat, ami egyenlőre kb. 150 km-re van egy padláson :D .
pammut

Lányok, ti akik olyan, de olyan sokat írtok ide egész nap, szóval nektek tiptopotok van, vagy asztali gépetek? Mert én is itthon vagyok már egy ideje, de meggebedek itt a gép előtt, és sokszor ezért nem írok. :oops: Nem bírok ennyit ülni a számítógép asztalnál... :?

Kép
zsizell

Én asztali gépen pötyögök, de félig fekvő helyzetben elnyúlva a széken :D
zuzmooo

Zsizell Sajna nekem is csak asztali van, így vannak napszakok amikor idenövök (ált 3-4x naponta), aztán amikor kiakad a hasam, derekam, akkor elmegyek pihizni.
pammut

Én is el akartam kérni majd az Áekes lányok számát :wink: bízva az egy szobában :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Én akkor ülök itt, ha kétévesem méltóztatik engedni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Akkor nem csak nekem van így...sajni nekünk olyan egy rusnya faszék van a gép előtt, hogy azon semmilyen pozíciót nem tudok felvenni a görnyedősön kívül. Van egy gumilabdám, de azon jobban fáj a fenékcsontom, mintha a széken ülnék- nem is értem :shock:

Kép
zsizell

Gyors beszámoló, később visszaolvasás.

Nekem ma katasztrofális napom volt. 11-re mentünk uh-ra, egy valaki bent volt, de senki más nem ült kint. Azt hittük, szerencsénk van, de nem. Az egyik uh-s a genetikain, a másik szabin. Nincs, aki ultrahangozzon. Zsííííííír! 3 hete megvan az előjegyzett időpontom.... Múlt kedden direkt rá is kérdeztem, hogy akkor oké-e még a mai nap. Dokim épp az ambulancián volt, azt mondta, menjünk fel a genetikára, ma innen uh nélkül el ne menjek. Genetikán tízezren, asszisztenst kérdezem, azt mondja, az uh-s doki nem hajlandó uh-zni a lentről jövőket. Kezdtem kétségbeesni. Próbáltam a dokim telefonon elérni, közben kijött hozzám az asszisztens, KEDVES volt (emlékszik rám, gyakran találkozunk), mondta, most uh-zon meg a saját dokim, mert ő nem tud innen elmenni. Dokit hívogatom. Nem érem el. Szülőszobához fel, keressük, ott sincs. Ambulancián nem tudják, hol lehet. Dél felé járt már az idő, férjem autóval elindult hazafelé, mert Boriért menni kell az oviba. Közben próbáltam egyezkedni az ügyeletes dokival (Szabó György), hogy most mi legyen. Mondta, próbáljam meg elérni Spánikot. Újabb próbálkozások sikertelenül. Fél 1 előtt Szabó doki behív, megnéz. Magzatvíz továbbra is árnyalatnyival kevesebb, de még bőven jó. Flow tökéletes. Lepény nem meszes, rendben. Méreteket nem mért. Jövő keddre kaptam újabb uh időpontot. Hogy a két ünnep között mi lesz, nem tudom, majd kedden megértekezzük a dokival. Ja, míg vártam újabb fél órát a lelet kiadására, dokim megkapta a közben írt kétségbeesett sms-em, s jött, hogy mi újság. Elmondtam, abban maradtunk, hogy kedden uh után keressem (megint). ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem is voltam kiakadva!!!!!!!!!! Jó, hogy nem most szülök, bolondokháza van a kórházban. Mondjuk nyáron sem jó, akkor is mindenki szabin van.
ktc

Nóri, köszi a receptet. A zárót meg majd átveszed a szülés zárójával :wink:

Zuzmoo, tök jó, h nagypapád így összeszedte az erejét...biztosan az unoka miatt.

Nekem még sajna nincs karácsoni hangulatom...pedig már feldíszítettem a lakást. Nagyon szeretnék sütni, de ha sokat állók v ülök keményedik a pocok :shock:

Kórházi csomag: mindent kimostam 90c-on amit vittem magammal :? Ha megszárad, vasalok és pakolok...de már 3 tatyóba

Kép
csipike09

én is asztalin nyomom, néha ideszaladok megnézni, mizu :)

itt a mézeskalácsom, meglepő formát választottam :)
kacsaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép

boruska

Boruska: szuperek a mézeskalács kacsák. Mandula a szárnya?
zuzmooo

jaj, lányok, ez sírvaröhögősen vicces:

http://www.youtube.com/watch?v=2Fe11OlMiz8&feature=fvst

na, szaladok a karácsony céges vacsira!

boruska

zuzmoo, igen, és szegfűszeg a szeme

boruska

Boruska, már csak sárga cukormáz és húsvétra is megvan a süti :D :D

Kép
csipike09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: