Új privát üzeneted érkezett!

Hellóóó, megint hírek?
Olgának gyorsat, könnyűt, reméljük, úgy lesz, ahogy szeretné!!

Pumi, jó, hogy jöttél, és hogy minden oké. Szép lehetett, ahogy megélted a szülést, és szépen is írtad le.

Lányok, jó éjt, holnap is kukkolok, van-e esemény!!
Vendég

Esemény!

Labkat:
Kb. 10 körül kivették az ikreket csaszival, Gergő kb. 2800 gr, Bálint kb. 2400 gr. Azért nem tudok pontos adatokat mert műtét közben 2x rosszul lettem. Amúgy jól vagyunk. A srácok nagyon szépek:-) Azt azért sajnálom hogy nem természetes szülés lett a vége, még pityeregtem is, de biztos így kellett lennie. Pusz. Kata
Vendég

Pumi: jó hogy írtál :)

Olgának drukkolok, a helyében én sem hagytam volna az oxit...
Bár most hajnal 2 van, lehet már gyönyörködik a nagylegényben.. :wink:

Katának pedig gratulálunk :)
Vendég

Nagy gratuláció Katának és az ikreknek!!! :D :D :D

Most nézem, pont 36 hetesek voltak tegnap. És milyen jó kis méretekkel születtek :wink: Remélem, mielőbb hazamehetnek mindhárman.

briell

Gombi: hogy vagy? Amikor láttam, mikor írtál, biztosra vettem, hogy a kórházba indulást írtad be...

Engem kidobott az ágy, de mivel férjem úgyis mindjárt kel, gondoltam, majd inkább visszafekszem aludni, ha elment. Addig eszegetem a zserbót :oops:

briell

Hírek Olgától

Huba László 12.16-án 23.40-kor megérkezett, 3900 gramm és 51 cm. Már most cici király! Viszont mint Zitánál; méhszáj, hüvely, gát minden szakadt, altatásban fejezték be a varrást.

Amit az este rosszul írtam, de épp pelenkázás/szoptatás elkövetése között írtam ide híreket és nagyon kapkodtam, hogy a burokrepesztést nem engedte Olga, de már így utólag ez részletkérdés, de én a téves infó továbbításért itt kérek elnézést :oops:

Katának nagy-nagy gratula, nagyon szép méretű babákat sikerült növesztenie. Várjuk őt is ide vissza minél hamarabb!

Üdv. Gabi
Vendég

Briell én kaptam ajándékba mérleget, hogy az milyen jó... nem szólaltam meg, hogy engem a csecsemősök ezzel paráztattak a kórházban, szopizás után közölték, hogy nem evett semmit a gyerekem :(
Itthon mikor megkaptuk, ünnepélyes keretek között mértünk. Ekkor azért már bőven volt tejem, nem kellett a tápszeres pótlás, és szopizás után 40 grammal kevesebb mutatott a mérleg.
Na, nekem ez volt az utolsó, hogy mérlegeltem a gyereket. Nem paráztatom saját magam, hogy mennyit eszik. Látszik, hogy gyarapodik, jól érzi magát, pelusok kellőképpen elhasználtak, így a többi nem is érdekel. Ja! És igény szerint szoptatok.

Üdv. Gabi
Vendég

Kata,
sok szeretettel gratulálok a fiúk érkezéséhez!
És sok erőt a gyors felépüléshez!!!

Kép
apkata

Olga,
nagyon szép baba lehet Hubus ilyen méretekkel!!! :lol: Gratula nektek, és gyors gyógyulást!!

Kép
apkata

Ja,
Réka este 8 és éjfél között ellilult fejjel ordított...
Szerintetek ez normális????
Már ott tartottam hogy hívom a dokit.
Minden este megy a műsor, de ez valahogy nagyon durva volt...

Kép
apkata

Olgának is nagyon gratulálok, sok boldogságot az egész családnak!!! És karácsonyra otthon is lehetnek :D :D :D

briell

Hírek Katáékról: tegnap este 10 körül végül csaszival születtek meg a fiúk. Gergő kb. 2800g, Bálint kb. 2400g. Sajnos Kata a műtét közben kétszer is rosszul lett (ó, de ismerős...). A srácok nagyon szépek! Ha tudok majd pontosabb dolgokat, még írok. Gratulálok a babókákhoz!!!!!!!!!!!!
ktc

1000 gratula Katának és Olgának!!! Egyik sem lehetett könnyű, igazán kemény csajok!

Apkata, a lila fejű üvöltős műsor nem tudom, hogy normális-e, de nálunk is van. Sőt, nálunk csak ilyen van, a Maki egy cseppet akaratos, sose sír, csak ordít, de azt rendesen. :lol: Csak egyszer láttam, milyen mikor rendesen sír, mikor a kórházban elvitték orvosi vizsgálatra meg oltani és utána visszahozták. :evil: Szegénykém olyan szánalmasan nézett ki, alig tudtam megnyugtatni, hogy azóta valahogy jobban szeretem a lilulós fejű változatot és nem is zavar annyira, mert látszik, hogy csak felhúzza magát valamin olyankor, de komoly baja nincs. (és ordítva is olyan aranyos, ahogy remeg a kis golyófeje :elfogult:) :lol:

/
lemonsong

Katának és Olgának nagy gratula a baákhoz! Sok boldogságot Nekik!

Pumi! Nagyon édes a kislányotok! És milyen csini kis ruhája van! :) Igazi kiscsajszi!

Judy! Jó hogy, nálatok beindult a szopi, sajna nálunk még mindig nem. Úgy fejem le neki a tejcsit (napi kb 320-at tudok lefejni) és ezt pótoljuk táppal. Ugyanis a kis Noel folyton éhes. Szinte kétóránként megeszik 80-at.

Apkata! Szegény kis Réka! Olyan rossz ez. Nálunk is sokat nyüszörög a Noel, de igazi nagy sírás nem volt még. Nálunk hasfájós a csöppöm. Mi két napja adjuk neki a Infacol cseppet, és úgy néz ki jobb neki.

Gio! Pókica! Most már hajrá nektek!!!!
Vendég

Nagy-nagy gratula Katáéknak, szép méretesek lettek a fiúkák!

Olgának is gratula, Huba sem kicsi!!
Mindenkinek gyors felépülést!!

Apkata, nekünk 11-től tartott 3-ig a buli, már én is orvoson gondolkodtam. Az összes puki-büfi trükköt bevetettem amit tudok, de nem használt. Már cumit is adtam :oops:

Aztán mire mindketten kibőgtük magunkat, Apának sikerült megnyugtatni mendkettőnket. Így 5 órát aludtunk, reggel Áron olyan éhes volt, mint állat :lol:

Fmelinda, szerintem, lehet, ha Noel is kicsit megerősödik, vagy nagyobb lesz, majd be tudja venni a cicit. Szerintem Áron sem csinálja túl jól, mert nagyon szokott fájni eleinte, meg sokáig szopizik, és feláztatja a mellbimbót.
Drukkolok azért nektek, de alényeg, hogy van tejed!!

Gio már szokott jelentkezni, nem? Csak nem ottfogták ctg után???
Vendég

Hát itthon vagyok. CTG tökéletes, egyenletes 65ös fájások 10 percenként - de ezek még mindig csak jóslók!
Az éjszakám cudar volt...és még férjjel is összevesztünk

Flowmetria tökéletes, belső méhszáj nyílik, jelenleg egy ujjnyira nyitva.
Dokker ismét azt mondta, bármikor bármi lehet. De nem piszkált meg, nekem hüvelyi ultrahanggal nézte a méhszájat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.17 09:20-kor.
Vendég

Sprite
nagyon gratulálok!!!!

SZörnyű lehet ez a repedés. Csillagnál is SPrite.nál is, annál is inkább mert mindetten csinálták a gátmasszázst. Csajok én úgy látom tehetünk bármit erre a szülés dologra nem lehet felkészülni úgy hogy azt mondhassam, bármi jöhet mindent tudok.
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Katának és Olgának!

Szép nagyok a babák, biztosan rendben lesz Velük minden!

Gio várom a híreket mi volt a dokinál!!!

Szerintem már biztos, hogy csak én maradok a végére :?

Nagyon rosszul aludtam a gyomorsavam miatt hajnal 1-kor kekszet ettem és nagyon nyomoroncul érzem magam, pedig ma is kellene csinálnom egy-két dolgot amit beterveztem.
Olyan szépen esik a hó, jó lenne kint lenni többet a levegőn. :roll:

Kép
Kép
akella

Gio akkor te leszel a következő Pókival :lol:
Lehet, hogy délután már üzensz, hogy bent vagytok :wink:

Kép
Kép
akella

Hát most nem érzem hogy visszamennénk szülni. Amolyan apátia lett úrrá rajtam...Azt hiszem sem magammal, sem a párommal épp nem vagyunk harmóniában és talán ez késlelteti azt hogy Dóri megérkezzen...NEm tudom. Fáradt vagyok, alig aludtam, bőgtem már egy csomót...Más ennyi rázkódástól simán megszül sztem, én nem. Úgy tűnik a gyerek imádja az adrenalint és az ideget...
Aztán lehet hogy családi vonás lesz nálunk a túlhordás tekintve hugomat pl. A dokim is azt szeretné amit én, hogy természetesen induljon meg és lehetőleg karácsony előtt 8)
Vendég

Akella
én a helyedben nem izgulnék hisz hivatalosan is van még 12 napod. Élvezd ki :wink:
Vendég

gio nemsokára kint lesz az a babóca!

Az utolsó mens-től számolva 12.26-lenne, de a 12. hetes uh-n a méretek alapján mondták a 12.29-et. Majd meglátjuk, de már én is nagyon vágyom apával erre a pici lányra és több okból kifolyólag jobba lenne előbb mint utóbb :lol:
Már kezdek türelmetlen lenni, de tudom mindennek eljön a maga ideje és mindennek mag van a maga oka.

A dokim mondta, hogy jövőhéten szabin lesz, de elérhető, remélem tényleg így lesz. A tesóm született 12.24-én. Szegény anyukám nem tudta a karácsonyi vacsit befejezni :lol:
Én pedig egy héttel hamarabb születtem burokban, de ennek az előnyeit addig még nem élveztem, pedig azt mondják, hogy szerencsét hoz :roll:

Kép
Kép
akella

Húúú, burokban születtél? Az hogy lehet? Akkor még nem repesztettek? Azta! én is hallottam hogy szerencsét hoz a népi hiedelem szerint. Mindenesetre jó ritka dolog
Vendég

gio nem voltam nagy súlyú és nagyon siettem kifelé :lol: :lol: :lol:így a doki vágta ki már a burkot rajtam.
A mentőben azt mondták anyukámnak, hogy tartsa vissza :lol:
Majd meglátjuk, valamiben lehetne szerencsém.

Kép
Kép
akella

Gio: nem csodálom, hogy nem érzed tökéletes harmóniában magad, és nem ez okozza a késlekedést, hanem a késlekedés okozza ezt.

Én is nagyon nyomin érzem most magam. Mintha egész éjjel nem aludtam volna. Remélem, egy zuhany felébreszt, aztán lehet, megint kimerészkedem kicsit a levegőre. Szívás, hogy jövő héten melegszik az idő. Már megint nem lesz fehér karácsony :?

briell

Hihetetlen, de még mindig itt vagyok. Az állapotomban semmi nem változott a tegnapihoz képest, minden ugyanúgy van, csak épp a fájások nem jönnek. :cry:
Briell, ma reggel én is összevesztem a férjemmel, ritka alkalmak egyike, de ahogy leírtad én is pont ugyanolyan idegállapotban vagyok mint te lehetsz.
Holnap elmegyek dokihoz, nézze meg mi újság van, egyáltalán normális-e, hogy már 3 napja így jön belőlem a cucc, fájás semmi, csak pocakhúzó érzés és erős derékfájás.
De már kezdek közönnyel nézni a világba. :)

Szegény Olga, jól megszenvedett megint! :cry: De nagyon gratulálok, nagyon sok erő lehet benne.
Katának is gratulálok a fiúkhoz, édes pici babák lehetnek! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés!

Gratulálok mindenkinek, aki utánnam szült. Katának az ikrekhez és Olgának is a kis Hubához, aki annyival született, mint a mi kisfiúnk.

Aki egyben van, nagyon pihenjen, gyűjtse az erőt a szüléshez, és a gyerekágyas lábadozáshoz, nekem még a cicikkel is meg kellett bírkózni, úgy begyulladt, h még 3 nap kórház lett a vége, de már most minden ok.

Judyka ezt mi is eljátszottuk, INFACOL a megoldás!!!
mustyi

Sziasztok!

Olgának és Katának nagy nagy gratuláció a csöppekhez!:)

Óóó Pókica,még mindig itt????Én meg már azhittem,ma csak a hírek várnak!
És Gio te hogy vagy?

Én már alig várom a kórházi napokat...tudom,ott egy kicsit jobban tudok pihenni mint itthon...mert azért főzni is kell a gyerekekre,meg mosni is...és hát anyósom sokat segít,de mégsem várhatom el tőle ,hogy mindent ő csináljon!
Én ma reggel arra ébredtem,hogy a bal oldalamon egy ponton(ahol már egy hónapja fáj)..begörcsölt...már minden megfordult a fejemben(sérv,vakbél,vese???),mi lehet...és nem múlt!Amikor ott tartottam,hogy már 5perce fáj,akkor már gondoltam,még kap ötöt és mentő,mert nagy baj lehet....de szerencsére elmúlt!
Valamit ott nagyon nyomhat babóca,mert már kész vagyok!
Most már igazán kijöhetne Bogyókisasszony!:roll:

Jaj Pumi,de jó hogy jöttél ,és sok boldogságot nektek is a picihez! :)
Vendég

Tulip, téged is jól megvárat Ajsád! :?
A kórházi napokat én is nagyon várom,olyan jó lesz, csak egy gyerekre figyelni, hozzák a kaját, nem kell pakolni egy nap 100x játékokat. Olyan jó lesz! Ha hazamegyünk a kicsivel, ott a másik két gyerek is, nem lehet napközben pihenni, nincs megállás, nem lehet őket eltolni. Neked van valami terved, ötleted, hogy fogsz pihenni, lábadozni? Ráadásul 22-e az utolsó tanítási nap, aztán a nagyobbikunk is itthon van.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki
én vesztem össze férjjel, Briell még nem 8)
És a helyzet azt hiszem csak fokozódik. Persze én nem fogom most belátni hogy az én érzékenységem miatt van az egész, egész egyszerűen nem és nem hiszem el hogy így túlhordásnál nem lehet azt megoldani hogy ittlegyen velem...

Mióta hazajöttünk egyfolytában fáj a hasam, még eludni sem tudok, csak húz mint az állat és igazából csak bőgök itt, ami persze mégjobban elveszi az erőmet. A férjem meg csak ül a szgép előtt és sztem alig várja hogy végre leléphessen a hivatalba...Szar érzés...Nem elég hogy egy lufi vagyok aki nem tud már lépni, max repülhetne ha héliummal lenne tele még ő is utál és leszarja hogy rettegek attól hogy egyedül maradjak itt úgy hogy mostmár totál mozgásképtelen leszek lassan.

Tulip nekem ez a nyomásérzés jobb oldalon van meg a mensi érzéssel együtt, már én is gondoltam vakbélre, sérvre...
Olyan nehéz elhinni hogy ezek mind még "csak"jóslófájások és nem indul el a gyerek...PEdig ez van nyilván.
Ha így folytatódik vagy fokozódik biztos én leszek az aki majd könyörög az EDáért...Csak időben is legyek hozzá mert 3 ujjnyinál már nem adnak.
Vendég

Gio: tudom, hogy nagyon nehéz, de muszáj lenne most megnyugodnod!!!

Én férjem hasonló lenne ilyen helyzetben azt hiszem. Mert most is mindig megkérdezem tőle, hogy hogyan oldjuk meg, hogy nekem be kell mennem a kórházba holnap. Erre néz nagy szemekkel, hogy hát bejössz velem. Erre mondom neki, hogy jó, és utána mit csináljak este hatig. Erre semmi válasz. Esetleg kicsit később kiböki, hogy holnap biztos nem tud előbb eljönni. :?
Egyelőre még bele tudok törődni, de egy hét múlva ilyenkor már tuti nem tudnék én sem. :(

No megyek ebédelni, meg olvasgatni. Közérzetem nem sokat javul, és iszonyat náthás vagyok már vagy két hete. Szívás lenne bedugult orral szülni...

briell

Érdekes, hogy a többgyerekesek mennyire máshogy élik meg a kórházat, én szenvedtem, mint a kutya, hogy bent kell lennem, de van benne valami, hogy pihenni aztán lehet ott.

Én már mindenkinek nagyon drukkolok, hogy induljon be, idegesítő lehet így a végefele, és nem is nagyon lehet a várakozás mellett semmibe belekezdeni, mert mi van, ha pont közben jön a szülés?

Akinek hasfájós a gyereke, ajánlom a folyékony espumizant, a kajába/vízbe/teába kell csepegtetni, szerintem sokkal hatékonyabb, mint az infacol. Nem szívódik fel, így nem ártalmas és nem lehet túladagolni sem. Nálunk főleg azért kell, mert sok zöldséget eszem, és a tegnapi retket meg káposztát pl. simán közömbösítette a tejben (persze lehet, hogy csak a gyerek eleve nem érzékeny rá, végül is odabenn is elég nagy dózist kapott már ezekből).

/
lemonsong

Gio dokker szerint ezek még a jóslófájások? Én ilyen fájásokkal már szülőszobán tágultam :shock:
Szerintem Neked már csak óráid vannak hátra... Kitartás, és fel a fejjel!

Üdv: Gabi
Vendég

Azt mondta ma a doki, hogyha a hasam alja fáj és nem szakaszosan hanem akár folyamatosan és olykor még abba is marad pár órára, akkor az még csak jósló. Ha feljebb is érzem hogy bekeményedik és cudarosodik a fájdalom akkor az már valami vajúdásféle. Hát ilyesmit éreztem egy nagyot reggel, aztán maradt a hasam alja.
Hát nem tudom. Ha óráim vannak hátra ismét megszívtam, mert férj mindjárt lelép.
Kértem hogy csináljon már vmi ebédet - ez egy melegítés lenne, mert vannak kész kajáink - de még mindig a gép előtt ül és ez így kismamahormonokkal telítődve zéró toleranciát vált ki belőlem, úgyhogy vagy nem lesz papás szülés mert mire elindul a kisnő megutálom vagy szülés után az anyámat itt tartom nem egy, hanem 2 hétig, hisz úgy látszik rá semmiben nem számíthatok. Azt meg tudom hogy az anyám másfél nap után kiveri nála a biztosítékot. Gonosz vagyok, tudom. De ez legalább jólesik most.
Na jó...leállok. Igyexem higgadni és csinálni az ebédet. És bocsánat ha sok(k) vagyok már itt a nyálverésemmel.
Vendég

Sziasztok!
Először is gratula a már megszületett babákhoz, nagyon jó egésszéget mamáknak-babáknak egyaránt. Nagyon irigykedem!
Másodszor pedig szeretném megnyugtatni a még nem szülteket, hogy a legutolsóként szülő anyuka szerepe feltehetően rám vár, mivel tervezett császárom dec.30.-ra várható :lol: (akkor leszek menzi szerint 8 napos túlhordásban, korai UH szerint 39.héten) Nagyon várjuk már, de így, hogy tudjuk mikor lesz, azrt könnyebb.
És annyira jó, hogy írjátok páran, hogy ti a kórházban fogtok pihenni, mert én is arra számítok, hogy ott (((((végre- és nagyon sok zárójeles végre, mert egyébként nagyon imádom elsőszülöttem))))) én is jobban ki tudom majd magam pihenni, nem kell egész nap a zenés-táncos szórakoztató Kft.-t alakítanom, hanem csak 1-2-3 óránként lesznek anyai feladataim. :roll:
Gio és Póki: nektek külön drukk, mert látom, ti nagyon szenvedtek már. Sok okosságot nem tudok írni, de drukkolni nagyon próbálok! :wink:
Ki visz be a kórházba: ha mégis elindulna a szülés magától, én tuti taxival megyek majd be. És közben szólok Apának, hogy jöjjön. Szerintem ti is készüljetek fel taxi telószámokkal, és ha itt az idő, tuti Apa is megijed, és szalad hozzátok a kórházba. És így tuti ott lesztek mindketten. Bár a taxihoz annyit hozzátennék, hogy úgy tudom, vajúdó nőt nem kötelesek szállítani, így érdemes előre jelezni a diszpécsernél, hogy miért is kell a taxi. :oops:
mindenkinek szép napot,
M.

macianyu

Sziasztok..
Olga: gratula! Mielőbbi felépülést!!

Gio: kitartás....
Szerintem "valamivan" a levegőben...
Tegnap este nem volt sok beleszólásom a dolgokba: T. felöltözött és egész egyszerűen kérdezés nélkül elment itthonról, hogy majd jön!!! :shock:
Aztán addig ergeltem magam itthon magányomban és fájdalmamban, hogy úgy de úgy összevesztünk!!!!!!!!!!!!!!!
És mi volt a reakció: miért nem mondtam, hogy maradjon itthon????? :shock:
Én meg úgy gondolom, hogy az az ALAP, hogy nem hagyom már egyedül az asszonyt!!!!
Na mindegy, jó kis hangulat volt most nálunk is, aztán fél órája lelépett dolgozni....
Úgyhogy Briell, nem mentem szülni!!
Sőt: nálam most nyugi van. Már-már gyanúsan nagy nyugi! Aludtam egyben 8órát!!!
Vendég

Macianyu: jól tudod!!!!! Már kérdeztem pár taxist, és bizony így igaz: ha megmondom, hogy szülni megyünk, akkor nem biztos, hogy bevállalják, mégpedig azért, mert állítólag AKÁRMI történik az autóban, az az ő felelőssége, és ezt nem vállalják!
Vendég

gio sajnálom, hogy így érzed magad, de úgy látom a mai nap sokunknak nem kedvez. Én is rosszul aludtam és nyomott vagyok egész nap, nincs semmihez sem kedvem. :?

tulipános ezek a lányok nagyon kéretik magukat nem akarnak kijönni :lol:

mustyi örülök, hogy jól vagytok! Sajnos a pihenéssel bajban vagyunk szerintem, mert előre nem lehet az energiát összegyűjteni és ha netán jobban vagy erősebbnek érzem magam, azonnal csinálok valamit :wink:

Kép
Kép
akella

Jó, hogy írtátok ezt a taxis dolgot, mert én nem tudtam. Apa ha lehet itthon van velem, de úgy voltunk ha meg is iszik valamit, akkor megyünk taxival. Hát akkor ez sem sokkal egyszerűbb :roll:

A barátnőmnek amikor meg elment a magzatvíz 3x hívták a mentőket és nem vették fel. Azért ez is elég jó :shock:

Kép
Kép
akella

Megyek lányok, mert nagyon nyomi vagyok és kedvetlen.
Remélem holnap arra jövök, hogy megszültetek! :lol:

Kép
Kép
akella

NAhát ezt a taxis dolgot én sem tudtam....Nagyszerű...Az egyetlen épkézláb 5letem pedig ez volt, mert ők legalább mehetnek a buszsávban is.
Hát ez van.

Gombi
a jóslók elmúltak? És a vérzés?
Vendég

Akella
jó pihit!! Én is úgy vagyok mint Te hogyha kicsit jobban vagyok - ma még ez a pillanat nem jött el - akkor rögtön csinálok vmit.
Vendég

Gio: minmális vérzés, és minimális fájás van csak, viszont menni alig tudok, úgy szétmásztak a csontjaim :shock:
Délután elmegyek egy kicsit sétálni, hátha segít....
Vendég

Gombi: hogy bírsz még sétálni? :shock:

Én annyira de annyira nem bírok mit kezdeni magammal. :( Már egész rég volt ilyen hangulatom. Ez most elég rémes. Alig várom az estét. Még a holnapi kórházas nap is jobb lesz ennél az itthon szenvedésnél...

briell

Briell: úgy bírom, hogy arra gondolok, hogy szülés után egy csomó ideig nem lesz lehetőség kimozdulni, ami ugye egy részről öröm persze, de most próbálok előre betankolni ebből az élményből :)

Ha éjjel nem szülünk, akkor holnap lehet hogy találkozunk!!!! Reggel 8ra megyek!!!
Vendég

Én igyekszem minél később beérni, de kilencnél később tuti nem megyek én sem. Addig meg nem hiszem, hogy te végeznél, hacsak nem mész be ügyesen elsőnek. Majd figyellek.

Kitaláltam, hogy folytatom a mézesek dekorálását. Egész jó buli, csak hamar megfájdul a kezem, de legalább valami kreatív és értelmes cuccot csinálok :D

briell

Sziasztok lányok!

Mi is hazakerültünk kedden a kórházból, csak azóta káosz a köbön minden. Gyerekorvos, védőnő látogatás, mosás stb. enni alig van időm. Sajnos apa nem tud itthon lenni -csak későbbre megy- olyan munkák jöttek közbe, így az első napokat félig egyedül kell töltenünk. Mit mondjak, nem így képzeltem. :( :cry: Olyan jó lenne együtt, de nem tud szétszakadni, így is nagy rajta a nyomás.
A kis csöppünk nagyon édes, éjszaka viszonylag nyugodt és hagy aludni, de napközben van hogy óránként is cicin van. :shock:
A legminimálisabb dolgokat is alig tudom megcsinálni itthon, úgy rohangálok az éppen nyugodt percekben, pedig jó lenne pihenni. :oops:
A szülésről, kórházi napokról később írok majd, a lényeg hogy már van tejcsi, így könnyebb az életünk, csak a sebeket kell begyógyítani (gátseb, kisebesedett bimbó).

Úgy szeretnék itt olvasgatni kivel mi történt, de erre egyelőre esélyt sem látok, így névtelenül gratulálok az újdonsült anyukáknak és kitartást kívánok a még pocakot cipelőknek.

Amint tudok jövök majd és képeket is hozok. Puszi nektek!

Ja igen, a szülés minden fájdalom ellenére csodás élmény, a pici fiunk tünemény, órákig el tudnám nézegetni, bele vagyok szerelmesedve. :D Már várom hogy hármasban apával együtt a nagyágyban csodáljuk a jövevényt.
csillag25

Briell: azt beszéltem meg a dokival, hogy 8kor hívom a portáról, és aztán ő "visz" vizsgálni..

Na megyek, megejtem ezt a kis sétát...

Nektek van étvágyatok??? Ma még semmit nem ettem és tegnap is úgy kellett magamba tuszkolni a kaját... semmit nem kívánok... persze a hasam korog, de tényleg semmit nem ennék...

A mézes díszítés jó ötlet :) legalább tényleg értelmes dologgal foglalod el magad...

Csillag: de jó hogy már Ti is othon vagytok!
Az egyedüllétet sajnálom :cry:
Lélekben én is készítem magam erre... mármint arra, hogy T nemlesz velünk sokat...
Ma eleve ő dolgozik.
Péntek esete karaoke: 2x 15fős foglalás
Szombat: 1x30 fő és 1x15 fő foglalás (mindkét társaság szülnapozik..)
Vasárnap pihenőnap.
Hétfőn T. dolgozik.
Kedden 30fős karácsonyi céges party, a .......TV munkatársai, ne kérdezzétek hogy jutottak hozzánk, de örülünk :)
Szerda: 20fős céges karácsonyi party, karaoke
Csütörtök zárva,
de péntek és szombat T. dolgozik és szombatra foglalás van megint...
Áhhh, nem is mérgelem magam...
Vendég

Gombi fejben dől el minden :) Ne tessék azon parázni, hogy apuka nem lesz otthon, nagyon jól meglesztek Ti kettesben is.
Nálunk is az-az eset, mint Csillagéknál, bár én előre tudtam, hogy nem tud itthon lenni :( ráadásnak ugyebár itt vannak a nagy gyerekek is, ők azért igénylik a foglalkozást, gondoskodást, bár sokkal egyszerűbb velük, mint ha kicsik lennének :)

Csillag hidd el nekem, apának sokkal rosszabb, hogy nem lehet veletek, tehát próbáld így kezelni a helyzetet, és könnyíteni a mostani napjait. Ez Rátok is vonatkozik GOMBI!
Nálunk legalábbis sokkal jobban szenved apuka attól, hogy keveset van itthon és nem lehet velünk, mint amennyire én szenvedek attól, hogy ő nincs itthon.

Nekem egyedül a levegő és a menés hiányzik, már 3. hete sehol nem voltam. Felüdülés lesz kedden az orvos, bár szeretnék már boltba, bankba menni, teljesen hétköznapi dolgokat is csinálni.

Üdv. Gabi
Vendég

Gombi
mint nálunk...Csak nálunk az egyházi programok vannak fullon. Már én sem mérgelem magam, bár nem sokat aludtam ma. És nálunk a férjem azért nem érzékenykedi ezt túl hogy jaj de rossz neki....

Csillag!
Dejó látni. Épp ma gondoltam rád hogy vajon otthon vagy-e. Örülök hogy szép élményként élted meg a szülést, majd írd meg milyen volt ha lesz időd, és a képeket is nagyon várjuk, utánad nem tudunk leskelődni az iwiwen :D
Milyen érdekes, a kiírás szerint még csak holnap "kéne" szülnöd.

Póki
végül felhívtad a dokit? Vagy már bent is vagy a kórházban? A véres trutyira azt mondják az a tágulási vérzés és jó jel! Kérdés meddig kell véreznie

Briell
Tök jó ez a mézeskedés! Én csak pakolgatok, törölgetek, lehet este mégis elmegyek kicsit én is sétálni férjjel, hátha történik valami. Bár én már tényleg nem tudom mit minek kell venni, egyetlen biztos kiindulópontom az amit a doki mond.
Milyen klassz ha tudtok talizni Gombival holnap!

Ma mondták hogy többágyas kórteremben nálunk sincs látogatás, de az egyágyasba behívhatok akit akarok, belátásom szerint. Hát én csak max. férjem akarnám - ha nem lenne tenger melója - de így mostmár legalább döntöttem hogy tényleg egyágyasba megyek. Remélem nem leszek nagyon elanyátlanodva, bár egy kis bőgés már meg sem fog kottyanni ahhoz képest amiket a napokban művelek ilyen téren.

És hát Sprite ugyan nem hiszem hogy fogod majd olvasni, de Isten éltessen, hisz ma van a szülinapod!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.17 15:56-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?