Új privát üzeneted érkezett!

Mary:MagneB6.3*2 max.napi adag!Ha nagyon gáz, akkor egy No-spa!Semmi bajod nem lesz, nyugi!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, teljesen a karácsonyi mizériában vagyok... takarítás, ajándékok - gasztro + egyéb kézi, meg ilyenek..
De jó, mert legalább nem agyalok a dolgokon.. csak azon, hogy mindennel végezzek...

Kitartást mindenkinek! Drukk a babákért!!! :)

Röpcsikém! Nagyon örülök a 14 petinek és a 10 párosultnak méginkább!! :)
Jófej a kedves anyósod... :S De ezt nagyon tetszett ahogy írtad, hogy "marslakó vagy űrlény" :)) Sz@rj le mindenkit, teljsen normális babszik lesznek így is!! :)

MIndnekinek kitartást!!

puszi
Vendég

Luna Neked is írtam! :)
Vendég

Mármint Privit! :D
Vendég

Köszi, Baba, aranyos vagy, tudom:)
Szedem is 7fő óta,igaz csak 2-őt naponta, de majd emelek rajta, ha kelleni fog.
Szedsz vmi vitamint?v. csak folsavat?
Kriszti, igazad van, tudom.Az előbb látogatott meg a bnőm-koll.nőm, és neki is elsírtam, h. mi volt.
Röpcsi előadásmódja tényleg szuper :D

mary80

Köszi, Csajok, próbálok amennyire csak lehet optimista és jó kedvű lenni! :D

Megvolt a lakásnézegetés, de előtte olyan rosszul lettem, fel voltam fújódva, éreztem, hogy sok a savam ki is mentem a wc-re próbáltam Kép ni is, de csak a sav jött föl! :( Tök xarul éreztem magamat. :cry: Lefeküdtem egy 2 percre, de már jött is az érdeklődő. :? Jó lett volna feküdni, mert egy picit szédültem is, de örültem, hogy valakihez szólhatok ha összeesek itt rosszul létembe. Míg a lenti kaputól feljött, elkezdtem csuklani és azon imádkoztam nehogy ajtó nyitáskor mégis csak kidobjam a taccsot! :oops: Szerencsére a fogadása jól sikerült, a lakást zacskóval a kezembe körbe mutattam, egyszer, kétszer elfogott a rosszullét, de szerencsére nem történt semmi. Zacsit csak a biztonság kedvéért tartottam a kezembe, hogy hogyha hánynom kell, akkor elfordulok és nem a szőnyegre, hanem a zacsiba dobom ki a taccsot. Tök jó ötlet nem? A wc mindig akkor van a legmesszebb, amikor az embernek nagyon kell. :oops:
Az érdeklődő azt mondta, hogy majd hív, remélem hívni is fog! :D

Kriszti
Miről, mivel kapcsolatban írtál Nekem privit?

Babaimado
Igen, az előbb kicsit belendültem, olyan régen írtam már így mindenkinek, gondoltam behozom a lemaradást! :D :lol:
Csak óvatosan a melóval, nagyon vigyázz magatokra! :D :wink:
Vendég

Sziasztok!Végeztem a munkával mára,érdekes ma nagyon kevés beteg volt.Ugyhogy ma nem volt hajtás :wink:
Képzeljétek munkaidőben ki kellett kéreckednem a fönökömtől a munkahelyemről,mert hivtak a suliból menjek a gyerekemért mert rosszul van.
Ugrás a kocsiba rohantam,fönököm egy angyal azt mondta menjek csak nyugodtan addig Ő tartja a frontot a család az első.
A fiam tényleg nem nézett ki túl jól,de azért a tanárnő picit eltúlozta a dolgokat a telefonba és szerintem csak a tesi óra fullasztotta ki...
Ja meg szerintem csak iskolaundor :lol:
Most ül a gép előtt és kegyetlenül nyomja az xboxot.Ennyit a nagy betegségről!
Ja és már azt is kikönyörögte holnap hadd ne menjen suliba,nagyon szivesen bekisér vérvételre hogy ne legyek egyedül.
De nem tudok nemet mondani folyton levesz a lábamról...
Na most más!
Röpcsike én általában egy időben adom,este lefekvésnél a legcélszerűbb akkor biztos hogy minden cseppje a méhszájnál marad és az a lényeg.
Az hogy a méhed picit begörcsöl azért lehet mert az applikátor végével megérintheted a méhet(Te azt nem érzed!) és mint a kis mimóza összehúzza magát,ez érezheted.A tanácsom ne tedd annyira nagyon mélyre,egy centivel kijjebb tedd csak és meglátod nem lesz ilyen gond.Holnap tali!!!
Amúgy amennyire féltem ettől a hüvelyzselétől annyira örülök mostmár neki.
puszi mindenkinek

KépKép KépKép
kamilla*

Mary:én Femibiont szedek.

babaimádó
Kép
babaimado

Kamilla
A baráti körünkbe is a gyerekek inkább már otthon akarnak, szeretnének ilyenkor lenni. :D Örülök, hogy nincs semmi baja a fiadnak!
Köszi a tanácsot, megfogadom! :D Te is mindig 8 órakor használtad?
Kamilla lenne még egy kérdésem, ami valahogy nem hagy nyugodni.
Tudom, hogy a babákat a méhbe, jó mélyre ültetik be, helyezik fel, de evvel a zselével töltött pálcával nem fogok ártani nekik, hogy közel hozzájuk használom?
Vendég

Röpcsi pont hogy azzal teszel jót hogy minél "közelebb" használod hiszen annál nagyobb dózisban kapják a progeszteront ami meg ugye a megtapadáshoz elengedhetetlen.De azért annyira mélyre ne mert ha begörcsölsz utánna akkor többet ártassz mint használsz.

KépKép KépKép
kamilla*

röpcsi
Nem olyan fontos a privi,de majd valamikor leírom mit
írtam.Ok?Itt mindenki zselét kap csak én kaptam
injekciót?Csak velem tolt ki a prof?
kamilla
Írjál holnap hogy mi a helyzet.Ok?Drukk neked!!!!!!

Kép
Kép
krisztike54

Röpcsi,
arra gondolj,a hüvely és a méh közt még ott van a méhnyakcsatorna...

Holnapra nagy druuk neked!
Kamilla,neked is!!!!!

Kriszti,Mary,
ne adjátok fel és ne képzelődjetek,számtalan történetet hallottam már én is,hogy volt tünet meg nem volt tünet...baba meg lett.Szóval csak a vérvételnek higgyetek!

Röpcsikém,
ne vedd a lelkedre amit az a kis kamaszlány írt,hisz nem úgy értette...látod,hogy vár titeket,ez a lényeg!
Zavarbaejtő ám ez a téma egy tini számára és nem is teljesen érti,ha nem jól magyarázzák el...
Tiniket is tanítok,ismerem őket...
Tegnap volt karácsonyi koncert a suliban a hegedűseinknek és nagyon örültem,mert magához képest mindenki nagyon jól szerepelt,egy valaki nem tudta megmutatni,amit tud,mert nagyon izgulós.Visszaadták hitemet a tanításban :wink:

Megint hívtak az izotóposok,hogy 30-ára lesz izotóp,menjek.Ez szuper,csak kicsit ütközik az időpont az UH-val,de majd kiügyeskedem.Az uh azért kell,mert a hasi szervekben is adhat áttétet a mellrák,úgy mint a tüdőben és a csontokban.Ezért kell a sok vizsgálat,hogy megállapítsák,sehol semmi :lol: Nem árt a sugár,azért most csináltatom,mert lombik alatt nem szabad.
Persze,együtt megyünk a szüleimhez karácsonyra,aztán a férjem visszajön dolgozni,én meg maradok vizsgálódni.

Mindenkinek hatalmas drukk és kitartás,ne csüggedjetek!
Vendég

mmzsó
Drukkolok én is neked.Hogy jó legyen minden ne találjanak semmit .És kezdheted a lombikot te is.Igen én is tudom,hogy lehet vannak
tünetek lehet nincsenek,de tudod aggódik az ember.

Kép
Kép
krisztike54

SZiasztok!
Hú, van hüvelyzselé is? Én csak utrót kaptam (hüvelygolyókat). Krisz, a szuri ám nagyon hatásos, azt még ismerem is. A zselét nem ismerem, de biztosan az is nagyon hatásos. Ez a zselé mindig is volt? (Máris el vagyok maradva, annak idején csak golyók és tabletta és injekció volt, az én időmben).

Mmzsó, gratula a koncert sikeréhez. Szoktatok egyéb fellépésekre járni? Csak hangszereseket tanítasz, vagy kórusod is van?
Na, 30-án izotóp vizsgálat, hát, eléggé szilveszteri hangulatban lesz:) Majd a dokik biztos fújják neked a trombitát!:))

Röpcsi, Kamilla, drukk nektek holnapra!

Luna, jó, hogy benéztél!:)) A karácsonyi készülődés tök jó lehet.)

Adrival mi van?
Vendég

Lányok levették a vért de senki nem adhat az eredményről információt,csak a prof. hétfőn a köv. vérvétel után.Ugyhogy semmivel sem tudtam meg többet.Mondták ne is telefonáljak.
Azért én ezt nem igy gondoltam azt hittem azért azt megtudhatod aznap hogy egyáltalán indult e el valami folyamat. :evil:

KépKép KépKép
kamilla*

kamilla
Hát ez tök gáz.ezt nem hiszem el.Akkor mi sem tudjuk meg?

Kép
Kép
krisztike54

kamilla
Vegyél tesztet.

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok!

Soxeretettel:

Csondor Kata : Add továb (T-mobile reklám karácsonyi dal)
http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

puszi
Vendég

luna
Jaj annyira szép ez a dal.Imádom.Rendesen sírtam ahogy
végighallgattam.Elérzékenyültem.

Kép
Kép
krisztike54

Csajok
Nem tudjátok ezek az erős mensis görcsök normálisak?
Mert néha megijedek úgy görcsölök.

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok.
Kamilla, Neked már válaszoltam,én mégsem kaptam Tőled választ!
Kriszti:)
Kínlódott a net, most megyek főzni, és utána írok. Gondoltam, h. ez így fog működni!
Én is görcsöltem tegnap egész nap, és ma is elkezdte, de MgneB6-tal jobban vagyok!
Röpcsinek ezer drukk!

mary80

mary
Írtam privit.én is írtam kamillának.Remélem válaszol. :D

Kép
Kép
krisztike54

Kamilla, de szívás ez, sajnálom:(
A Kaáliban is így volt, hogy csak a doktornő mondhatta meg. És úgy volt, hogy nem ért rá, amikor hívtam, tehát meg kellett várnom, míg ő visszahívott. Jó sokat vártam. Bár én addigra már teszteltem.)
Drukkolok neked!!

Röpcsike megkapta a babáit?

Krisz, a görcsök még nem jelentenek bajt. Ugyanolyan lehet a terhesség érzése is, mint a mensi.
Vendég

twist
Legyen igazad.Csak félek mert nekem sosem szokott
lenni mensis görcsöm.

Kép
Kép
krisztike54

Lányok!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ezektől a lombikos szuriktól, amiket adnak azoktól lehet hízni?

Én sajnos alapból hízékony fajta vagyok és az elmúlt 2 évben, amióta babát szeretnénk híztam, mert nem mertem tornázni, mondván mi van ha épp összejött a baba, és a torna miatt megy el.

Az Aviva torna oké, azt többé - kevésbé csinálom, de az elsődlegesen a belső részekre jó, nem a súlytöbbletre.
Vendég

luna
Ez változó.Van aki hízik van aki nem.Én még fogytam
is mert egy kicsit ki voltam készülve.
Nekem az idegrendszeremre hatott azt mondta az
ideggyógyász.Én valószínű ezért fogytam.
De van aki hízik.Szóval változó.
Te görcsöltél beültik után?Ez normális szerinted?

Kép
Kép
krisztike54

luna
Jaj bocsi összekevertelek babával.Neked nem volt
akkor még lombik ugye?Bocsika

Kép
Kép
krisztike54

LÁNYOK NINCS PRIVIM!!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla, pedig 2-t is küldtem.
Kriszti, mindjárt írok.

mary80

kamilla
Az hogy lehet?Bár amit röpcsinek írtam az sem ment el.
Minjárt megnézem.
mary
ok

Kép
Kép
krisztike54

kamilla
Pedig nekem itt van a kimenőbe.Na elküldöm mégegyszer

Kép
Kép
krisztike54

Siekrült végigolvasnom :)

Röpcsike! Nem kaptam pirivit, nem érkezett! Mára nagy drukk, bár már sztem túl vagy rajta! Majd jelentkezz, hogy hogy vagy!! :)

Mary, Krisztike hogy vagytok? Teszteli mikor fogtok?

Kamilla de jó, hogy nem volt baj a Fiaddal :) Kétoldali suliundor.. :) Drukk a véreredményért!! :)

Mmzsó reméljük minden oké lesz az izotóposon is. Mikor mennél lombikra?

Baba hogy vagy??
Azért milyen érdekes, hogy mennyi mindent csináltatok, inszem, lombik végül spontán baba lett... :)
Vendég

Luna, jól mondja Krisztike, mert egyénenként változó. Én 10 kg-ot híztam 3 hónap alatt a stimuktól. Így aztán elég nagy súllyal indultam a terhességnek is. Utána majd lesz mit leadni.

A férjem mondta a váróteremben, hogy nem igaz, hogy mindenki csak meghízik a szuriktól (ezzel próbáltam hitegetni:)), mert szép karcsú lányok is voltak ott.

Jaj, most látom:
BOLDOG 100. OLDALT A TOPIC LAKÓINAK!!!!!
Vendég

luna
Mostmár azt hiszem javulófélben vagyok.Nem merek
tesztelni ,mert nagyon félek a csalódottságtól.
Annyi egy csíkos tesztem volt már hogy jaj.Pedig már
nem nagyon birom ki hogy ne tudjam.
röpcsi
nagyon drukkolok neked én is.Jelentkezz ha tudsz.
Sok puszi

Kép
Kép
krisztike54

Twist!
Ettől félek én is, hogy stimukor felszedek jópár kilót, mert így is van rajtam felesleg. Férjem kérdezte is, hogy akkor még fogsz hízni? Mondom valószínű... :S

A Jézuska hozott nekünk egy szobabringát, meg lehet, hogy elkezdem a 90 napos diétát.

Azon agyalok, hogy lehet csak januárba jelentkezek be a kaáliba, ha már megvan Férjem eredménye és a dokim is látta. Hátha javul és akkor kérnék még egy clostys stimut...

4 havi fer14nek kell hogy legyen hatása... szerintem
Vendég

luna
majd írjál hogy mi lett a fer14-től ok?Ez engem is érdekelne.

Kép
Kép
krisztike54

Drága Luna:)
Amikor kérdezted a tesztet, írtam Krisztinek, most bemásolnám ide:Nem akarok tesztelni, még most is azt tartom,mert jobb lesz szerdán szembesülni!Azon idegeskednék, ha negatív lenne itthon, inkább közölje a prof.rezzenéstelen arccal, ha úgy kell lennie,de úgy is sikerülni fog!Muszáj!A férjem is mondta, h. be kell ülnöm a fa alá!Smile
Minden hónapban vártam, h. ne jöjjön + a lombik előtt, és volt, h. csúszott pár napot, és már teszteltem;na, köszönöm, én ezt most kihagynám;és ez a kudarctól való félsz miatt van, tudom;de szerdáig ott a remény!akkor is, ha hiába áltatom magam!Hisz nekem már van 2 elvesztett terhességem!!!

Drága Twist:)
Te jól vagy?

mary80

mary
Én is nagyon félek a kudarctól.Azért is nem merek
tesztelni.De ez sem jó hogy itt idegesítem magam.
Mert azt csinálom.Hiába próbálok nem agyalni rajta
nem megy.

Kép
Kép
krisztike54

Csajok, bocsi, ha vkinek már elege van belőlem, de a hormonok és a közeledő Karácsony miatt nagyon pocsék időszakot élek át:(

mary80

mary
Ezzel nem vagy egyedül.Én akkor fogok megnyugodni
ha a prof azt mondja:Ön terhes.Előbb nem.
Én is tiszta gáz vagyok.Sokat sírok mostmár én is mindenen.

Kép
Kép
krisztike54

Azt hiszem, ez így igaz.

mary80

mary
Nem lehet azért mert már a kész embriót ültetik be?

Kép
Kép
krisztike54

Valószínű.

mary80

szerintem csak ez lehet a magyarázat

Kép
Kép
krisztike54

röpcsivel mi lehet?

Kép
Kép
krisztike54

Nem tudom:(

mary80

Sziasztok!

Végre megjöttem, szar volt a gépem új kábelt kellet venni.... :cry:
meg ezer a melóm a munkahelyemen még karácsonykor is melózok.... :cry: :cry: :evil: :evil:
Mindenkinek mennek a drukkok a babához++++++++++++++++++simogassátok a pocitokat és mondjátok,hogy kapaszkodjon... :lol: :lol: :wink: küldöm a ragacsokat+++++++++++++
nekem most múlt el a mesim.... :wink: és a pém pont 27.-én a szülinapomon lesz a számításom szerint...... :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1

LÁNYOK KÖZLÖM MÉG MINDIG A PRIVITEKET VÁROM!!!
HIGYJÉTEK EL HOGY NEM JÖTT ÁT!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Elhiszem, de az enyém már nem fontos.:(

mary80

kamilla
Én ezt nem értem.Na mindeggy.Leírom itt.Azért nem
kaptál infót mert nem volt a prof vagy azért mert nekünk
sem fognak mondani semmit hétfőn mert nem lehet?

Kép
Kép
krisztike54

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?