Magyar tali szupi volt Maya atjott hozzam...3.talink volt fel ev alatt jo mi?allandoan hivom irok de ezek a nyujori magyarok olyan elfoglaltak,hogy 2hetente valaszolnak meg az sms-re is
na szoval,hogy ne menjen egyedul gondolom atjott...egyutt mentunk...en egyedul is mentem volna
elsokent erkeztunk...aztan gyultunk...hat volt 1-2olyan magyar magyar akiknek nem keresem majd a tarsasagat
de leult pont mellem egy lany,hogy varja a barinojet o is eloszor volt ezen a talin es vele beszelgettem egesz ido alatt aztan jott a barinoje vele is picit de ezzel a masik lannyal jo sokat...csereltunk teloszamot facebook-on bejeloltuk egymast
es mar sms-t is valtottunk
Beaval ma vgy holnap talizunk is mert o hetvegen megy haza Magyar orszagra
barinojevel meg lehet megyunk korizni kari elotti nap
orulok,hogy elmentem amugy minden honapban taliznak januar 10 lesz a kovetkezo tali es minden penteken is van magyar tali de az olyan sportnap szeru...ping pongoznak meg kosar ilyenek
majd lehet oda is lenezunk oda viszont 10$ a beugro
szal jo volt a buli a lannyal keszult fotom is majd felteszem a blogba ha utolerem magam idobenileg
fel 12re ertem haza
apacska bizti orult,hogy kimozdultam es nem futottam haza en voltam a csajokkal az uccso aki lelepett
azt meg mar csak ugy halkan jegyzem meg a lany akivel mentem meghivtam egy italra...erre mikor megjott a tesoja kimaszott mellolem es atult egy masik asztalhoz vele...aztan visszajon szol nekem,hogy a piat nem az en szamlamra irtak hanem kifizettetek vele,ugyhogy ha megakarom hivni kerjek mar ki neki egy mitomenmit
na mondom jovan akkor kerj egy italt meg a tesodnak is (pedig nem is ismertem a tesojat gondoltam majd most vegre ovele is megismerkedhetek) erre mar csak azon kaptam a fejem,hogy kabatban allnak,hogy mennek haza...meg koccintani sem jottek oda wazze
eees a hab a tortan valami 2000ft-s koktelt ittak
nem mintha szamitana...mert en hivtam meg
csak akkor legalabb koccintok a masikkal ha mar azer rendel valami dragat mert mas fizeti nem
Eddig se ertettem ezt a lanyt de ezutan se fogom...mindenesetre en ezzel az uj tarsasaggal tok jol elvoltam
Enis
Ezek szerint oregszunk mert anno nekem is ikk pakk ment most meg
lattal volna tegnap
mint egy gyorsitott felvetel....surogtem forogtam es a kepeslapokat meg nem sikerult megcimeznem
Ediiii vgy a blogom ma folytatom mert van sok irnivalom is es fotok is
ma hozzak vegre az etkezo asztalt es itthon KELL ulnom igy lesz idom
En azert meg bizom a 2.babadban...ahogy nekem is ugy neked is jonni fog
Hat nem a discovery-n van hanem masik adon meg mar befejezodott a show-juk de marha jooook roluk is akartam irni a naplomban meg a nyaron de aztan megsem
majd lehet potolom mert az ikres 8gyerekesrol...a john and kate azt megakarom venni iTunes-on az elejetol kezdve mert ha jol tudom van annak 8evada meg amikor terhes volt es szult az az eleje az egesznek
ngyon jo kis reszek szoktak lenni jokat nevetek alattuk de erdekel az elejetol fogva
Az apuka nem a legszebb de a gyerekek ngyon
Le a kalappal a no elott is...lattad egy napjat neki
huhh
Apacska 2pulcsit kapott egy vekonyabbat meg egy vastagabbat egyik babakek a masik szurke..hat majd kiderul tetszik-e neki ha nem amjd veszek a pizbol haloingeket mert visszavisszuk
Parom is ilyen lehet megtartja de nem veszi majd fel masnem
vettem 2masikat is a melohelyere azt odaadtam neki nem ajikent mert mondom ha nem jo mar most viszem vissza
nana hogy nem tetszik neki...ugyhogy en befejeztem a neki valo vasarlast
Parfumot hala az egnek parom nem vesz...van vgy 8mind japan en csak azokat szeretem marha finom kis illatuk van
O jo ajikat szokott venni...mar alig vaom,hogy bonthassak
Te nem mondod,hogy frankon kimentel havat merni
errol fotot kerek
Ez a youtubos klipp
Jah a kedvencek az nem is olyan jo funkcio...mar rajottem en is,,,es meg azt sem lehet latni jott e uj hsz vgy ki az uccso
En is eloszor meglepodtem amikor az 1.hsz jott fel
Kitty
Veled vgyunk es fogjuk a kezed...ha nem tudsz jonni ne aggodj neked most anyud mellett a helyed
Noci
Basszus nekem ezt olvasni is sok volt
sajnalom,hogy ennyi bajd is hozott egyben a varva vart kiscsodad
De remelem hamarosan csak a jo dolgok jonnek es a rossz a mult marad
Az izzadasom a tegnapi nappa lemult...majd cikus vegen jon megint
Ez mar nem mulik el...majd neked is lesz ha menopauzaba kerulsz ugy 40-45evesen
gyogyszerekkel lehet korrigalni csokkenteni a tuneteket csak az meg babasodasra nem a legjobb ezert nem szedhetem azokat
Konyha takaritast nem szeretem
sok szerencset hozza
Irjal neki biztos jol fog esni neki puszilom majd en is irok neki egy privit
Furti
nekem is tetszenek olyan vidam cumik
Merre jartal mostansag...
Kerdesedre nem tom a valaszt en ha berakok smajlit nekem a vegen van a kuzor