Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
hát nálunk most járt itt a védőnő... először volt lakáson. Sok vizet mondjuk nem zavart, még egy pohár vizet sem kért... pedig kínáltam.
Na mindegy, odaadta a kelengyelistát, meg dumáltunk egyet, aztán elment.

Mocorgás... hát igen, nálunk is csökkentek a nagy rúgások... inkább csak érzem, hogy fészkelődik odabent, de valóban nem baj, ha már nem rúgja ki a ház oldalát... bár néha ha "nyújtózkodik" gondolom én, akkor elég kellemetlen tud lenni, úgy feszít...

A keményedéseket én is érzem néhanapján, de mivel fogalmam sincs, hogy az milyen, így lehet, hogy az nem is az... :D

Ma el kéne menni vásárolgatni egy-két dolgot még karácsonyra, de sajna nincs hozzá lelkierőm, tenap 3 órán át sétálgattam, jöttem-mentem... jól elfáradtam, így ma döglök... majd holnap.

Ma disznótoros lesz nálunk az ebéd, illetve vacsi... sütök hurkát, meg kolbászt, csinálok hozzá krumplipürét... a pároltkáposzta ma elmarad, mert az nincs itthon...

De jó, hogy újra mindenki itt van... Bea, Geri örülök, hogy minden ok veletek is. Már hiányoztatok.

Amúgy attól, hogy nem reagálok mindenre, még olvaslak benneteket.

Barbi

KépKép
hbarbi80

A mi nem túl lelkes védőnőnk ma felhívott jöjjön-e ma vagy ünnepek után. Erre egy nem túl lelkes anyuka mit mond, csak ünnep után :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Bea, én mínusz kilónál járok, de ne irigyelj...
sokkal kezdtem és a hányás majd a diéta projekt nem olyan élvezetes :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

ildi :)

boruska

Ja, kilók - sztem vezetem a sort a kb. 9-10 kilóval, de tojok rá :)
Még mindig nem vagyok annyi, mint egy másfél évvel ezelőtt, nem terhesen. 8)

boruska

Bori!
Röppent a privi!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én is 9-10 kilónál járok, de még mindig csak 2-vel vagyok több, mint tavaly karácsonykor... így pont leszarom. Bár az orvosom mindig morog, hogy MAX 10kg, de ő a közel 30 kiló súlyfölöslegével csak ne dumáljon... :D

Barbi

KépKép
hbarbi80

Lányok!
Mit csinál egy pocaklakó olyankor, mikor az egész hasam elkezd belülről remegni, mint ha belecsavartak volna egy patron CO2-t (mint a szódába)??? Meg néha olyan is van, mint ha tikkelne. De nem lehet sztem csuklás, mert annál gyorsabb, kb. 2/mp. Mi van ilyenkor?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hizás: én nem tudom mennyi pontosan. Inkább nem állok rá a mérlegre. Amit nem tud az ember az nem fáj :D :D
lara

Sziasztok!

Geri: örülök én is, hogy végre otthon pihenhetsz!

Bea: üdv, újra itt.

ja, és az újdonsült kismaminknak is üdv - sajni elfelejtettem a nevét. :oops:

Én ma megint fogorvosnál jártam, le van zsibbadva a pofikám, még az orrom is - de legalább nem fázott hazafelé, vagy legalábbis nem érzetem. :lol:

A Nóri VS Zarja meccsről én is lemaradtam - remélem azért nem volt nagyon véres menet...

Engem aztán nem zavar, hogy ki mennyit nyavalyog. Anyukámnál panaszkodósabb, nyavalygósabb embert még nem láttam, szóval nagyon magas ezen a téren a tűréshatárom. Mivel elhatároztam, hogy én nem leszek olyan, mint anya, ezért sokszor átesek a ló másik oldalára, és túl későn szólok, hogy valami bajom van. De azért nekem is vannak kellemetlenségek, ahogy telnek a hetek. Viszont többetekhez hasonlóan én is nagy boldogságnak élem meg a terhességet.

Ja, és hogy hány kilónál járok? Fogalmam sincs. Itthon nincs mérleg, védőnőnél meg nem voltam decemberben, mert ő jött. Én úgy látom sokat híztam, mások úgy látják, csak babára hízok. Valahol a kettő között van az igazság. Majd lefogyok, és csini anyuka leszek. Azt hiszem, most akármilyen sovány is volnék, attól már nem lennék szexibb ezzel a pingvinjárással. :lol:

Kép
zsizell

Kilók: én egy hete 6.5kg-nál jártam. De az elején valószínűleg nálam is a feleslegemből fejlődött Babóca. :oops: Most meg megint itt van az orrom előtt egy tál mézes, aminek úgysem tudok ellenállni :oops:

Az ebéd: toroskáposzta lesz.

Délután a csaj elhozza amiket vettem a Vaterán. Tök rendes, hogy nem nekem kell bemennem a városba ilyen havazásban. :)

Megint itt jártak a távhő-szerelők. Most valamit a pincében igazítottak. Remélem most már megoldódik a dolog és fogok tudni melegebbet csinálni. :roll:
zuzmooo

Barbi, mindig a bálna orvosok a legszemetebbek, ez a a szálka-gerenda problematika - én is jártam egy 110 kilós nőgyógyásznőhöz még a terhességem előtt, aki közölte, hogy ilyen extrém túlsúllyal (65 kiló a 165 centihez) ne is reméljem, hogy természetes úton teherbe esek. Akkor voltam nála utoljára :evil: Egy hónapon belül meg már terhes voltam :)

boruska

Kakti, ilyet nekem is szokott csinálni...fogalmam sincs, mit csinálhat...furi
lara

Kakti: en ugy tudom, hogy ilyenkor tenyleg remegnek. Semmi gond, normalis. Sot, meg szuletes utan is fog egy darabig. Kristof is csinalta, eloszor megijedtem, de azt mondta a gyerekdoki, hogy nem tokeletes idegrendszerrel szuletnek, az mar kint fejlodik tovabb. A gyenge idegrendszer pedig produkalhat akaratlan es koordinalhatatlan remegest. Ezt csinaljak mar bent is pocakban.
Vendég

kakti: nekem mindennapos az ilyen mozgás...sztem álmában mozog

Edit

Kép
ézsóné

lara, kakti - ez a 'recegés' nálam is van :) mintha azt mondaná a lábával, hogy brrrr:) olyan jane fondásan

boruska

Nekem ilyen remegős érzés még nem volt, csak a csuklás. Remélem nem is lesz, mert én már a csuklásnál annyira sajnálom őt, és aggódok is. :shock: Ez minden babánál van?

Kép
zsizell

Karácsonyi hangulathoz:
találtam egy online radió-szerű vmit, amint több tucat stílusban hallgathatsz karácsonyi zenét. Csak a megfelelő képre kell kattintani. Ha nem tetszik az aktuális zene, lehet ugrani egy számot előre. Nekem nagyon bejön (intrumentális smooth jazz-xmast nyomok):

http://www.accuradio.com/holidays/

boruska

Eza remegés nálam is bejátszik... meg is lepődtem először mikor éreztem...
A kis boxoló gondoltam magamban... :) de ezek szerint nem boxoló, ha nem ideggyenge lesz... jézusom... tényleg tiszta apja... :D
amúgy néha én is rúgok, ugrok egyet-egyet még most is, mikor félálomban vagyok...
de az a tikkelés szerintem tuti csuklás... az enyémgyerek sokszor hosszú perceken keresztül csuklik... olyan édi, én élvezem, bár ő tuti nem... utálok csuklani.

Barbi

KépKép
hbarbi80

én csuklást még nem éreztem - vagy nem tudtam beazonosítani....

boruska

Nálunk csuklás nincs, de ezt a "remegés" szokta csinálni. Olyan kis vicces, mintha megpróbálna beülről megcsikizni. :lol:

Boruska: tök jó ez az oldal! Köszi! :D
zuzmooo

én erre a remegésre annyit szoktam volt mondani az uramnak, hogy Pocok megint rezgőre üzemmódra állította magát 8) 8) 8) 8) olyan jot röhög mindig rajta

Edit

Kép
ézsóné

milyen oldal?

Edit

Kép
ézsóné

Karácsonyi zenék, mindenféle stílusban. Boruska találta:
http://www.accuradio.com/holidays/
zuzmooo

Ez zsííír! :)
Nálam most R&B and Gospel Christmas szól (vagy soul???)! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti, zuzmoo, örülök, hogy bejön a zene! :)

boruska

Nálam ez a remegés még nem volt, de tuti beparáztam volna ha lett volna és ti még nem számoltatok volna be róla, úgyhogy köszi :lol: A drága virágszálam ma bepótolta a tegnapi mozgást és megnyugtatta anyukáját :lol: A bordáimon húzgálta a kis lábikóját én meg majd kiugrottam a bőrömből mert csikis. Itt vigyorogtam magamban :lol: Ha Péter nem lett volna bent még hangosan is röhögtem volna, de így vissza kellett folytani :lol:

bellerreni
Eger

Lányok!
Nincs valakinek olyan sablonja (esetleg letölthető formában), amit az ablakra tudok tenni, és műhóval lefújni? Mert spray az van, épp csak sablonom nincs hozzá (nem kaptam olyat, ami garnitúrában van).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ahhha, köffike
Zarja, ugye nem azért nem irsz, mert most te vagy megsértődve???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, ezen én is gondolkozom...
Lehetne a kettes számú szabály (amellett, hogy idén nem szülünk), hogy nem sértődünk meg semmin? Ezt magamnak is mondom, mert én is egy rossz félmondaton is képes vagyok megbántódni.
Szóval Eszter, mizu?

boruska

csajok, nemaaaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

de most én még mindig nem tudom, hogy Nóri min sértődött meg pl.

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Ne foglalkozz semmivel. Én sem tudom :lol: Már én is csak azt láttam, hogy törölt valami hsz-t. :lol:

bellerreni
Eger

Zsizell, én azt olvastam, hogy gyakorolják a "levegővételt" és közben mivel benn nincs levegő, igy vizet nyelnek, aztán csuklanak.

Edit, marad a részletes visszaolvasás..kezdd el mielőbb, a munkaidő végére végzel is! :D
lara

Kakti: itt találsz hóspray sablonokat:

http://moncsa1001.gportal.hu/

Regisztrálni kell a megtekintéshez. Ha azt nem szeretnél, én már regisztráltam, priviben szívesen elküldöm.
zuzmooo

Inkább attól tartok Zarja azért nem ír, mert fél, hogy jószándékkal írt hozzászólásából megbántás lesz. :?: Eszter!! Eddig is vállaltad magad, eztán is tedd! Én szeretlek. Olyannak amilyen vagy. :D

Nóri Amikor több magnéziumot szedtem nekem extrákat kezdett verni a szívem (nem rendes egyenletes ütemben, hanem néha sűrűbben, aztán lassabban). Amióta visszavettem a magnéziumot, elmúlt. Doki néni mondta is, hogy a túl sok (és a túl kevés is) okozhat ilyet.

Én 7 kg-nál járok.

Tegnapi vacsi. Kétszersült krumpli: 6 nagyobb jól megsikált krumplit beteszel a meleg sütőbe 40-50 percig (én 175 fokra tettem). Ezután kiveszed, hosszában kétfelé vágod, belét kikaparod (héjánál 0,5-1cm maradjon). Ezt összetöröd, keversz hozzá 1 pohár tejfölt, ha van 1 cs. snidlinget (én reszelt hagymát tettem bele), sót, borsot és kb. 10 percre visszateszed a sütőbe. Frissen, hidegen, melegítve, mindenhogy finom. Magában vagy köretnek is.

Edit Mosolyogtam a "ruhát csak akkor adj kölcsön, ha tutira letudva a szaporulat" fordulaton. Nos, a 3. után én is odaadtam mindent :D . Most nem győzök kéregetni :D . Olyan nincs, hogy tuti :lol: .

Zarja, Geri egy kis jelentkezést légyszi! És Szanáról sincs hírünk mióta!

Xien-Judit: üdv köztünk!
pammut

Haha! Zarja és Nóri tök jól csinálja. Már az egész topik oldalát kifúrja a kíváncsiság, mert úgy fest csak ők ketten a beavatottak. Esetleg Lara? Mert én mindig végigolvasok mindent, de Zarja-Nóri csörteváltás sehogy sem rémlik. Az utolsó Zarja-Edit volt.
pammut

Hú, pammut, ez a krumpli nagyon jól hangzik - én is csinálok ilyet egyik este!!!

boruska

Na néé. Én is 30-as vagyok. Bár én csalok :( . Védőnéni írta a febr. 24.-i dátumot, a doki 28.-át írta ki. De már úgy megszoktam, hogy nincs szívem a sor legvégére állni :oops: .
pammut

amit én olvastam vissza: Hogy Zarja aszonta Nórinak, hogy tudnia kellett volna, hogy felesleges kórházba mennie. Én ennyit találtam... Nórié ugye törölve. váááááááááááááá. pusztán télleg érdekel mi történt, ennyi. :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Boruska A krumpli mind a 3 sarjamnak is ízlett és tovább tartott bepötyögni a receptjét, mint elkészíteni :D .
pammut

Csuklás nálunk is van, de ilyen remegős mozgás nincs. Ahogy lara irta a magzatviz nyelésétől van a csuklás.

vacsi: brokkolis sajtszószos tészta

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Na, itt vagyok én is.
Kicsi lányom alszik, én meg frissen zuhanyozva végre leülök egy csöppet. Nem tudom ki hogy van vele, de én imádom a lányomat, de azt is mikor végre elalszik :)
Az én babám is rengeteget csuklik. Én is úgy olvastam, hogy ilyenkor már levegőt próbálnak venni, csakhát szegény vizet nyel helyette...
Kép
Ő az én tündérkém, Diána
Vendég

Én is képben vagyok, bi-bi-bíííííííí! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hm. Edit, ha Nóri ezen rágott be... Akkor tényleg nagyon kialvatlan volt. Én nem látok benne semmi bántót. Bár 48 órányi nem alvás, tömény kellemetlenség után az ember lánya mindenre harap :wink: . De örülnék neki ha helyreállna a topik lelki békéje :roll: ! Az elején már vesztettünk topiklakót egy összezördülés miatt és mind Zarja, mind Nóri nagyon fontos maghatározó hangadó személyiségei kis csapatunknak. Aztán vannak a közlegények, mint pl. én :D .
pammut

Csúúúúnya Kakti :D ! Akkor tessék segíteni kíváncsi, ámde újraolvasni baromi lusta társaidon :lol: !
pammut

én 11 kg-nál tartok. Multkor már rám is szólt a doki h kicsit kevesebbet egyek.
Mondom de még ennél is. Nem eszek sokat egy nap. Inkább sok gyümit és zöldséget.

Regivel 14 kg3-al mentem szülni

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Pammut, hiába olvasol vissza, nem találsz konkrétumot. Én is lemaradtam, éppen takarítottam.

Ma 5-kor 4D. Már alig várom. Most megyek és sütök némi palacsintát a "háromlábúimnak".

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hízás. A védőnő szerint 2 kg, az itthoni mérleg szerint 0 kg volt legutóbb. Holnap megyek újra, akkor lesznek friss infóim, itthon lusta voltam reggel ráállni a mérlegre. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

na jó. senki nem mond semmit, ez így nem jó. jelentem besértődtem. :!: :!: :!: :!: :!:

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?