Sziasztok!
Pocaklakó: dehogy vagyok rutinosabb, nincs pénzünk karácsony előtt plusz egy UHra, ha nem muszáj, ezért nem kértem még egyet a 10. hétre. A pocakod meg még bőven fog nőni emiatt ne aggódj
Róka komáknak hess.
Mokibuci: ez az előtej, van akinek van, van akinek nincs. Nekem nem volt legutóbb, egyelőre most sincs, de lehet majd később lesz. 12 órás út alatt álljatok meg minél gyakrabban ha tudtok, nekem csak ez vált be, de én se tudok kényelmesen autózni, amióta terhes vagyok. Helyes a pocid!
Edi: vizesedére a viszonylag só mentes evést szokták ajánlani.
Dzsordzsett: üdv itt. Oltást én nem adattam be, egyelőre nem is tervezem.
Libidó: enyém is világgá ment, remélem lassan visszajön, mert a fiammal nem tette, és az nagyon nem volt jó
Sajnáltam is szegény párom.
Sakura: helyes pocakod van
Mia: jobbulást, remélhetőleg lassan távoznak tőled a rókakomák.
Panny: örülök, hogy benéztél, talán jobb igy, hoyg van konkrét ok, remélem mielőbb kitakaritódnak a bacik, és jöhet a kistesó! Sok erőt kivánik Neked!
Csipetnyusza: nagyon helyes a kis 16mm-es!
Manorka: na akkor legalább nem csak én számolok vissza 22-éig.
Nekünk lány nevünk van, mert hogy az előző gyerkőc ugye fiú, igy maradt az előző lány név, de fiőt keresni kell. Amig lányból el tudnék nevezni akár ötöt is simán fiút már múltkor is keresni kellett.
Meme: nagyon jó a figura, kitartás 21-ig!
Heni: üdv közöttünk, drukk, hogy minden rendben legyen!
Bibar: én is a mocorgós időszakot várom, olyan megnyugtató tud lenni, ahogy eleinte bent motoszkál, aztán meg már erősebben hasba rúg
Luna: mi nyaralni voltunk még nagyon rég anyumékkal Malagán lakóautóval, az is 3 nap volt oda, amjd ugyanennyi vissza. Odafelé még jól birtuk vártuk a tengert, de visszafelé elég fárasztó volt.