Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért így karácsony előtt.
Eladnám kisfiam által használt ill. nem használt cipőinket.
Az első két képen található 3 pár cipő infók (ára 4000 Ft, amiben a postaköltség is benne van): Kép Kép
21-es méret: Deichmann-os szandálok és egy benti cipőcske. A nyitott szandál keveset használt, mászás időszakában hordott, rövid ideig. A csat a mászás miatt megkopott, a bőr viszont sérülésmentes. Nincs kitaposva, mert a kisfiam még nem járt akkoriban. A zárt szandál és a benti cipő szinte újak, lábrapróbált állapotúak, ajándékba kaptuk őket, mikorra már kicsik lettek.
Második két képen szereplő 2 cipő (ára 3500 Ft, amiben a postaköltség is benne van): Kép Kép
22-es méret: Deichmannos téli csizma két hétig hordott inkább babakocsizáshoz használt cipő, nincs kitaposva. Kinőttük a tél elejére. A csizma meleg, bundás béléses, tépőzárral és cippzárral záródik. A tetején a külön rávarrt fényvisszaverő csíkon apró, felkarcolásos sérülés van, de ez a funkciót nem zavarja, mert csak dísz, messziről nem is látszik. A benti cipő szintén új, nem hordott.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését írjon privit!
Kívánok Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Üdv: Vikkata
torolve_20130114141731
 
 


Rana: na igen, a patentok is kegyetlenek. :twisted: Az öveket nem néztem, nem szoktuk őket bekötni még, de ma meglesem. A tolókarra én is úgy emlékeztem, hogy állítható, de nem az. :twisted: :twisted: Már mi is megbeszéltük a sportkocsit, addíg meg kibírjuk valahogy.

Nyulasz: én mindíg tisztába teszem őket kaja előtt, ettől még ugyanúgy szopiznak. Alma :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Trix! Micsoda szemek, nagyon tetszenek!

Timi! Én sem csodálom és ez a haj!

Irigykedem már egy kicsit, én is babáznék, bár még van 6 hetem a megbeszélt január 25-ig. Szóval inkább maradjanak.

Kata infó:

Reggel leállították a szurit, így reméli, hogy a héten kibújnak! Bálint megint megfordult, így most császár lenne neki. A babák becslés szerint 2900 g körüliek.
Írtam neki, hogy nagyon szorítunk!

Kép
tigriske1978
 
 

 
 

Sziasztok,
még élünk vagyis én csak félig, Jázmin kikészít: nem eszik, sír, "hisztizik" és nom tom miért és az már fel sem tűnik, hogy flóra ébred 3szor éjszaka....

Egy gyors kérdésem lenne:

Na szóval. ezt ismeritek, vélemény?

http://bolthely.hu/babypoint/id/00082_B ... tetoszek_1

Nagyon jó áron van, minden tud, de nem tudom mennyire lehet masszív.

Most tudnék venni 1 éves PP etetőszékeket, ilyet:

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/17077

20000/db. Elvileg jó állapotban vannak és azt tudom, hogy ezek masszívak...

Vagy vegyem az újat, ami árban szinte ugyanennyi, de nem tudom, hogy milyen minőség??

Hozzátáplálás: én sem akarom elkezdeni 6 hó elött, elvileg nem is tanácsolják. Bár ha nem lenne tejem, akkor lehet 5 hó után finoman elkezdeném, de addig nem.

t-pk
 
 


Vanda! Van légzésfigyink, Respisense, de nem használjuk, mert lerugdossák magukról... :oops: Az újszülött osztályon (mi nem voltunk PIC-en) volt alattuk légzésfigyi, de nem jelzett légzéskimaradást, legalábbis nekem nem mondta senki, hogy jelzett volna. :roll:

Nyulasz, én ébredés után és evés előtt mindig tisztába teszem őket (van is ordítás néha :roll: ). Kivéve az éjszakai álometetést. :wink:
Alma, hihi. Nálunk Lettike fog benyakalni mindent sztem, már most is úgy nyeli a K-vitamint, mint kacsa a nokedlit! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Tigriske: köszi a Kata-infót, drukkolunk neki! Ti meg még maradjatok egyben amíg kell! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Katának hajrá!!!

T-pk!
Én Peg Perego fan vagyok! :D
vovanda
 
 


Tényleg, Katának nagy drukk!!!!!

Twinsmomma-ról nem tudtok vmit? Rég nem írt már... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Mi még maradunk egyben, de

KATÁNAK TEGNAP ESTE 10 KOR CSÁSZÁRRAL MEGSZÜLETTEK A FIÚK.
GERGŐ kb 2800 G
BÁLINT kb 2400 G


Pontos adatok még nincsenek, mert császár közben kétszer rosszul lett. Kicsit szomorú, hogy nem természetes úton jöttek a fiúk, de jól vannak és a srácok nagyon szépek! Én is csak ennyi infót tudok!

Kép
tigriske1978
 
 


Katának gratulálok!!!
Az én lányaim is ekkora súlyúak voltak...

t-pk
 
 


Kata: gratulálok a fiúkhoz, nagyon sok boldogságot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata,Isten hozta a Fiaidat,sok boldogságot,rengeteg tejcsit kívánok!!!

Én is evés elött tisztába szoktam őket rakni,de eddig a reggeli evés közben volt ez,ettek valamennyit,aztán peluscsere,aztán megint ettek.Ugyanis nálunk soha nem egy slukk az evés.De mostmár,hogy később kelnek,és nem is sírva,hogy éhen akarnak halni,így elöbb pelust cserélek.De talán nem is olyan éhesek még akkor,mert alig esznek.Az érdekel,hogy ilyenkor van valaki,aki nem etet rögtön,hanem csak fél óra múlva?

T-pk,részvétem a nemevés miatt :( Tudom miről beszélsz...
Etetőszék,szerintem a pp-vel jobban jársz,és eladni is könnyebb lesz majd.Mi valószínű ikeában kapható egyszerű etetőszéket veszünk,kis helyen elfér,olcsó,és már több helyről hallottam,hogy nagyon bejött nekik.Ha utaznak,kocsiba is elfér.Na,majd még meglátom.

Alma Balázsnak bejött,cuppogott rendesen,Noémi iszonyat fintorokat levágott,szétröhögtük magunkat,de megette.Igaz csak 3 kanálnyi volt,ma kicsit többet kapnak.
Vendég
 


Katának hatalmas gratula!!!!

Nyuszi!
Utazáshoz minek etetőszék? Csak plucs cipelnivaló, enyémek olyankor a babakocsiban kajálnak. Ülnek szépen egymás mellett, és zabálunk. :D

Majd dobok én is képeket, csak lusta disznó vagyok tömöríteni. :P
vovanda
 
 


Vanda,úgy értettem nyaraláshoz,vagy egy hétvége a nagyiéknál...tessék tömöríteni! :lol:
Vendég
 


Nyulasz!
Én is úgy értettem... :D Babakocsi. Teljesen tökéletes. :D:D:D:D:D
vovanda
 
 


Kata!
Nagy-nagy gratula ezekhez a nagylegényeklhez!!!!!
Igazán szép súllyal születtek és most már bizti bekerülhetnek a fa alá!!! :wink:

Nyuszi!
Utazáshoz etetőszék???? :shock: Ebben ne gondolkodj!!!Úgysem mész velük egyedül.Enyémek minden formában ettek,ha épp nem itthon voltunk. Babakocsi,kisszék vagy épp földön ülve.
Etetőszék nélkül is rengeteg cucc kell egy utazáshoz!
Ezt leszámítva is nagyon jók az ikeás etetőszékek,a célnak bőven megfelel.Nincs rajtuk semmi felesleges flanc. Annyi a hátrányuk csak,hogy csak a stabilan és tartósan ülni tudó gyerekkel lehet használni.Lesz majd egy átmeneti idő,amikor már ülve ennének,de már maszatolnak is.Így a bébihordozó (pihiszék) már nem jó,de még nem ülnek eléggé jól az etetőszékhez.Na akkor hasznos lehet ikreknél a dönthető háttámla.De ha ezt az időszakot át tudod hidalni,akkor utánna már teljesen jó az ikeás szék is.

Kép

Kép
edit73
 
 


Aha,értem...akkor székügyileg még rágódom :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Voltam a dokinál és a lányok feje növöget. Már nem látja, hogy ki kicsoda és még azt is mondta, hogy olyan mintha 4-en lennének. :-)

Holnap be kell mennem hozzá a kórházba vizsgálatokra és az alapján dönti el, hogy be kell e feküdnöm. Magas lett a vérnyomásom és nagyon fulladok, illetve a legkisebb babával kapcsolatban akar valamit ellenőrizni. A méhnyak 4 cm-ről 3,3 cm-re csökkent, de azt mondta, hogy 30 hetes hármasikreseknél ez még így is nagyon szép. Azért is gratulált mert túlhordtam az átlagon őket. Én meg mondtam neki, hogy úgyis csak januárban szülünk. Szorítsatok, hogy mindent rendben találjon Lilinél. Nem igazán értettem, hogy pontosan mit fog nézni, csak annyit, hogy nálam valami oxigenizációt. Lehet, hogy rosszul írtam. A babánál van ötletetek, hogy hogyan fogja megnézni és mit?

Kép
tigriske1978
 
 


sziasztok
Kata GRATULÁLOK és jó egészséget kívánok Nektek!!!

Móni
KépKép
reunion
 
 


Sziasztok

Kata miatt szoktam néha bekukkantani hozzátok, lánykoromban szomszédok voltunk. Örömmel olvasom, h megszülettek a fiúk :-)

Most viszont van amiben tudok segíteni, mégpedig T-pk-nak :-)

t-pk - nekünk ilyen Baby Point etetőszékünk van, 4 hónapja vettük és imádjuk, Marci is és Én is! Én is FP-t akartam, de az esőerdőset már nem gyártják, használtat meg nem akartam venni (egyébként én használtan sem találtam esőerdőset :() na mindegy, a lényeg, h mindent tud és hidd el nagyon masszív :-)
Szal ha szereted az újat és csak az a kérdés h jó-e az etetőszék, akkor nyugodtan vedd meg, mert nem fogsz csalódni.
Ha Marci szétken valamit, csak lekapom a felső tálcát és folytatjuk az evést az alsón. A döntési fokozatok nagyon jók, a magasság is bőven elég az a 3 ami van (mondjuk mi a legmagasabbon használjuk és szembe ülök Marcival egy széken). Ha eszünk és kinézi a kaját a szánkból, kap egy kifli csücsköt és odahúzzuk magunkhoz a székében, mert az asztalhoz pont jó a legmagasabb állás.
Már látom, h nem használnám ki a 7 állítható magasságot, a döntési fokozatot meg sosem használtuk, mert Marci viszonylag korán ült fel rendesen.

Kinek-kinek további kellemes pocakosodást ill babázást kívánunk

Hugic és Marci

KépKép
hugic
 
 


Kata!! Nagy gratula! Egészséget és sok tejcit kívánok! Az enyéim is hasonló súllyal születtek! :wink: :D

Tigriske, nem áramlást (BF, blood flow) fog nézni a dokid? Ilyenkor azt szoktak (meg nst-t meg UH-t természetesen). Biztos minden rendben lesz, tényleg ügyik vagytok, hogy eddig is bírjátok!!!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Csajok!
Még nem olvastam vissza (majd mindjárt), viszont ezt Porontyra dobta fel valaki, ha esetleg valakinek kell. A járgány paramétereit meg tudjátok nézni a Brendon honlapján.

"...eladó a McLaren iker ill. tesókocsi.
Ha vkit erdekel:annacska001kukacvipmail.hu"
vovanda
 
 


Tigris!
Valószínűleg azt fogja nézni, hogy jó -e a köldökzsiinór áramlás, tehát elég tápanyaghoz jut -e a baba.
Nekem ezt a 30. héttől hetente nézték és én is a kórházba jártam ekkortól a dokim magánrendelője helyett, mert ott jobb volt az UH.
vovanda
 
 


Tigris!
No para!Nagyon ügyik vagytok!!!!Már minden nap ajándék és csak a hízásra kellenek a napok. Szóval ha bármi gond is lenne (de nem lesz),inkább legyenek kint a babák,mert itt is meghíznak már simán.Ilyenkor már nálam is néztek flowmetriát (köldökzsinór áramlást) meg figyelték a méhlepényt is (előfordulhat,hogy elkezd öregedni és nem kap megfelelő mennyiségű tápot,oxigént valamelyik baba).
A vérnyomás emelkedése is benne van a pakliban.Ha tudod mérni,mérd naponta 3szor!Nekem mindig azt mondták,hogy akkor nagyobb gond,ha ingadozik. De ha gyógyszer kell, azért se izgulj!32hetesen már én is kaptam a vérnyomáscsökkentőket (aztán szülés után 220/120-at produkáltam!járt is érte egy bónusz-nap az intenzív őrzőben)
A fulladás nem lehet a vizesedéstől ugye? Azt nem vetted észre?
Én már a 20héttől fulladtam,mert Benike annyira fent feküdt és állandóan mocorgot.Benyomta a fejét a tödőcsúcsomba és meg sokszor fekve is úgy éreztem,nincs elég oxigén.Nagyon rossz érzés volt.Nekem ez volt a legkellemetlenebb a terhesség alatt.
Ja és áramlást uhu-val néznek.
Holnap mindenképp jelentkezz,hogy mi volt!

Kép

Kép
edit73
 
 


Kata, nagy-nagy gratula!!! És mekkorák a srácok :shock: :shock:

Tigris, annyira ügyes vagy, én csak ámulok és bámulok :D

Nyuszi, megint én szolgálhatok Neked megnyugtatással; az én Emmám ilyen. Van, hogy az éjszakai műsora alatt sem kér kaját, valamint ha reggel felkel sem azonnal nyüszög érte, csak később. És akkor sem eszik sokat. Ők ilyenek :? :)

Nincs időm visszaolvasni, de majd jövök. :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Tigriske,nagyon nagy drukk :D Hihetetlen ügyik vagytok!

Törpi,na,most megnyugodtam :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi az infókat, egy kicsit nyugodtabban mentem a vizsgálatra.
Szerencsém van még mindig, ugyanis nincs semmi gond. Megmérte őket a doktorbácsi és nézett áramlást is minden rendben, nagyjából 29 és 30 hét közé hozza őket az UH.
Becsült súlyok:
Zita: 1550 g
Lili: 1386 g
Kata: 1393 g
(+-200 gramm)
Az orvos azt mondta, hogy innentől kezdve hetente 200 gr-ot híznak, azaz 3-4 hétig ha bent tudom őket tartani elérhetik a 2 kg-ot.
Szóval jól vagyunk leszámítva az ingadozó vérnyomást (erre kaptam gyógyszert) és azt, hogy visszeres lett a nemi szervem és környéke (erre is kaptam gyógyszert). Egyenlőre a fulladás csak attól van, hogy magasan vannak a babák, vizesedés nincs. Ettől a visszér dologtól szenvedek a legjobban, mert eléggé fáj, de most már úgyis sokat kell piheni.
Szóval köszi mindenkinek még egyszer, nagyon boldog vagyok.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: csak így tovább! Nagyon ügyesek vagytok! Pihenj nagyon sokat!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske,szuper :D Hajrá 2 kiló :wink:
Vendég
 


Tigriske!
Hurrá!Mondom én mindig,hogy szuper ügyik vagytok!!!Akkor szótfogadni dokibácsinak és pihenj sokat!!És 4hét múlva majd itt fogunk értetek izgulni!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
edit73
 
 


Tigriske, borsóztam, ahogy olvastam a pozitív sorokat Tőled. Tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden úgy lesz, ahogy szeretnéd. Eddig is minden olyan jól sikerült. Viszeret sajnálom, de a csajok megszületése után minden rendeződni fog. És olyan könnyen el fogod felejteni ezeket a kellemetlenségeket. Huss :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Kata,remélem jól vagytok,és hamar hazamehettek.Várom,hogy jelentkezz,és a fiúkról is rakj képet.

Remélem mindenki jól van,elég nagy a csend :roll: Ikres mamik,nem értek rá? :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek! Igyekszem pihenni, szerencsére a férjem is itthon van szerdától, így lesz segítség. A család intézi a karácsonyt, így csak feküdni és enni kell, bár óvatosan, nehogy ráhízzak itt a végén.

Kép
tigriske1978
 
 


Nyuszi!
Balu itthon van két hétig, kitört a téli szünet. Talán szusszanni engednek néha. :D
vovanda
 
 


Vanda!
Nem jössz a másikba?Hiányolunk!

Tigris!
Hagyd is magad kényeztetni!Ha meglesznek a babák,nagyon sokáig nem lesz erre lehetőséged!Úgyhogy most élvezz ki minden pillanatot!Meg még olyan jó érezni néha,ahogy mocorognak (bár már nem sok helyük van rá)!
Katáékról nincs újabb hír?

Kép

Kép
edit73
 
 


Edit!
Még nem. Kicsit később. De majd megyek.
vovanda
 
 


Nyulasz: vagyok, csak olvasó üzemmódban. :oops: A lányok hagynának, csak mindíg van mit csinálni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Katáról nincs újabb infóm.

Kép
tigriske1978
 
 


Én is vagyok, szintén olvasóban. A lányok nekiálltak bunyózni, állandó felügyelet kell nekik. Emmáról már a borostyánnyakláncot is le kellett vennem, mert Míra tépkedte. Amúgy Míra a terrorizáló, Emma meg az elszenvedője. :?
Megint megy az üvöltés, tényleg mennem kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hihi,mindenki csak olvasó üzemmódban van :roll: na de mit olvastok? :lol:

Vanda,2 hét szünet?Ejha,nem irigyellek :lol:
Vendég
 


Törpi!
Nagyon szar ez, nálunk Dani a kis úthenger. De nem szabad beavatkozni, csak ha már nagyon durvulnak. Én is szívom a fogam, de most már Réka kezdi megvédeni magát, szóval hatásos volt a "terror".

Nyuszi!
Most nagyon élvezem, párom is elég sokat lesz itthon.
vovanda
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.18 20:25-kor.
vovanda
 
 


Vanda! Nagyon aranyosak! Szép szemek!

Kép
tigriske1978
 
 


sziasztok
Én is olvasóban, még mindig egyben, és nem is érzem hogy ezek a lányok kifelé kívánkoznának.
Már kezdek kételkedni hogy ez jó-e így nekik,és azon gondolkodom elmenjek-e egy magánrendelőbe UH-ra és megnézzék őket jó alaposan hogy tuti minden rendben van-.e velük (mármint amit írtatok hogy nézik a köldökzsinór áramlást) szerintem az én dokim nem nézi
a ctg-re azt mondta, az tökéletes
teljes tanácstalanság.....

szerintetek fölösleges pénzkidobás lenne a + UH, vagy ha ez megnyugtat akkor inkább menjek?

Móni
KépKép
reunion
 
 


ja és még egy kérdés: a császárnál nem néznek streptococcust?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Sziasztok!

Móni!
Nálunk nem néztek!De ez lehet kórházanként is változó.Miért kérdezed?
Inkább menj +UH-ra!Jobb ha megnyugodsz,mint itt idegesíted magad és a babákat. Áramlást nekem sem nézett a dokim,míg otthon voltam. A 32.héten feküdtem be, 33+3ra néztek áramlást,majd 35hétre születtek a fiúk. Ha uh alapján nincs gyanú arra nézve,hogy valami nem stimt (jellemzően hogy nem megfelelően fejlődik valamelyik baba),akkor nem szoktak áramlást nézni.

Kép

Kép
edit73
 
 


A legutóbbi UH annyi volt, hogy a doki megnézte a fejkörméretet, és ő abból megállapította hogy mindketten 35 hetesnek felelnek meg és hogy akkor minden jó de súlyt nem becsült pedig még mondtam is neki hogy nézzük meg mekkorák

és igazán az sem derült ki, hogy a koponya ciszta eltünt-e teljesen mert a 28. héten még volt egy kisebb (2 nagy helyett) és azóta nem nézték

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni! Ha megnyugtat, akkor kérd az + UH-t karácsonyra, én biztos megnézetném, bár én túlparázom a dolgokat. (Erre mondják, hogy majd 3 gyerek mellett leszokom róla :lol: )

Edit! Ha vizesedek, akkor mi a teendő? Gondolom a vérnyomáscsökkentőtől van, de lehet tenni ellene valamit? Anyukám szerint maradjak a seggemen és pihenjek. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


Móni!
Én is a plusz UH-t javaslom, és szerintem az Istenhegyire menj, Hajdú Krisztinához. Nekem megmondom őszintén, nem tetszik ez a "lazaság", amivel a dokid a terhességet kezeli. Nekem a 30. héttől hetente volt flowmetria.
vovanda
 
 


Tigris!
Sajna,ilyenkor már nyomhatják a babák a vesédet és ezért is előfordulhat a vizesedés.
Ami kicsit segíthet: semmi só (és persze cukor,de te erre eddig is figyeltél)!!!!Aztán nézd meg,hogy az ásványvíznek,amit iszol,mekkora a NA tartalma.Minél kevesebb,annál jobb!Ilyenkor nem szabad csökkenteni a folyadék fogyasztás,mert a szervezet erre úgy reagál,hogy még jobban visszatrtja a vizet.Tehát napi 2,5-3l ásványvíz!De semmilyen más folyadék ne (vagy csak nagyon kevés) legyen.Sok zöldség!!Vízhajtó hatású a torma,cékla,sárgarépa, paradicsom,uborka,saláta és petrezselyem.
Ha így is romlik a helyzet,akkor doki.Vérnyomásoddal mi van? Méred?

Kép

Kép
edit73
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?