Új privát üzeneted érkezett!

Most látom csak Móni írását! Kép
pilinke
 
 


Sziasztok lányok!
Az lehet,hogy mondjuk hamarabb van a peteérés mint 14.nap?Mert nekem a 12.napon kezdett el görcsölgetni a hasam ez tartot tegnapig.Igaz mindig csak délután jelentkezik.A méhnyákom is szép ,amilyennek lennie kéne és elég sok is.A ciklusom szabályos 28.napos.
Ma kezdődik a tanév,tanári értekezletek legalább így elterelem a figyelmem kicsit.
viki
Vendég
 


Stella!

Képzeld, végül tényleg 28 napra megjött, úgyhogy akármilyen rossz íze is van, tessék csak inni a cickafark...stb. teát, mert tényleg beállítja a ciklust!

Viki!
Szerintem lehet korábban a peteérés. Remélem, időzítettetek akciót ezekre a napokra!Kép

Dió
szabotimi
 
 

 
 

Viki
szerintem is simán lehet, hogy hamarabb van peteérés. A hőd is mutatta?

Dió
és az első ciklusban, hogy elkezdted inni a teát, beállította? Akkor ez tényleg egy csodatea. Egyébként ezt most már folyamatosan kell inni vagy csak néhány hónapig? És ha abbahagyod, akkor is 28 napos lesz?

Olgi
Polgi
 


Kedves Monik és Pilinke!

Köszönöm szépen a bíztató szavakat,és a segítséget.
Most várok még pár napot utána tesztelek megint.
Ha van valami jelentkezem!

Gratula a 16. héthez!

Mielőbbi babásodást mindenkinek!!!
nyanita
 
 


Anita
ha visszaolvasol láthatod, hogy én szinte 2-3 naponta teszteltem, de csak a 43. ciklusnapon lett egyértelműen pozitív, ekkor már 9 napja késett a mensim! Szóval van remény, én nagyon szorítok Kép
És elárulok egy titkot: Kép nekem ez volt az első hónap, hgy hőmérőztem, és végig hónaljban mértem, számomra így is értékelhető eredményt mutatott, bár sokak szerint ez nem megbízható. Ha most nem sikerült volna, azért köv. hónapban áttértem volna egy másik testrészre, de szerencsére nincs rá szükség Kép
MIndenképp számolj majd be, hogy mi van Veled! Kép

Olgi
Polgi
 


Olgi!

Igen, az első hónapban beállította. Nem tudom, folytatni kell-e, én folytatni fogom, aztán azt remélem, hogy egyszer csak már nem jön meg.Kép És akkor abba fogom hagyni.Kép

Dió
szabotimi
 
 


Szia Olgi!

Köszönöm szépen a bíztatást, nekem is ez az első hónap, ezért vagyok így megzizzenve.

Jelentkezem,ahogy kiderül mi van!
nyanita
 
 


Sziasztok lányok !
Babát szeretnék.Tudnátok ajánlani olyan orvos aki velem és a gyermekemmel is törődik? Az orvosom kész csőd.Sikitani tudnék néha tőle, mert úgy gondolja az 52 napos ciklus normális,a vizsgálatokat úgy kell ki könyörögnöm, stb... Igy nem merek bele vágni.
hritus
 
 


Hritus!

Nagyon nehezet kérdeztél, itt ahányan vagyunk, annyi orvost sorolnánk fel neked. Javaslom, nézz be a Szülészetek, kórházak cím alatti topicokba, ott rengeteg nevet említenek, sokszor elérhetőséggel együtt is. Számít, hogy hol laksz, hol szeretnél majd szülni, mennyi pénzt szánsz egy-egy vizsgálatra - mert van, aki elég sokat elkér -, magánrendelőbe akarsz-e járni stb. Szóval szerintem ott szemezgess.

Az orvosod tényleg elég gáz lehet...

Mindenesetre ha mégis konkrét információkat várnál tőlünk, e-mailban elküldöm, ha akarod.

Dió
szabotimi
 
 


Olgi és Dió!

A peteérésre csak a szokásos görcsölésből következtettem,mert a hőmérőzéssel felhagytam elegem lett belőle.Akció volt.Remélem igazatok van és akkor volt peteérés amikor gondoltam,éreztem.
Viki
Vendég
 


Viki

Holnap megy a férjed a vizsgálatra, ha jól emlékszem, ugye? És az nem baj, hogy most akcióztatok? Már csak azért, mert nekünk azt mondta a doki, hogy a matyivizsgálat előtt 5 napig ne legyen házasélet, mert csak így ad értékelhető eredményt. Ha idősebbek a kiskatonák, akkor már sok az elöregedett közöttük, ha viszont csak 1-2 naposak, akkor meg még sok az éretlen, fiatal közöttük.

Móni
Monik
 


Sziasztok!

Sajnos megint kérdéssel fordulok hozzátok.Mint már írtam 3 hete a dokim policisztás petefészkeket állapított meg nálam, és mivel már több, mint fél éve nem jött meg, ezért egy provera nevű gyógyszert írt fel, valamint elküldött hormonvizsgálatra. A kérdésem az lenne, hogy ismeri-e valaki ezt a gyógyszert, és egy ilyen hormonvizsgálatnak az eredménye valóban csak egy hónapmúlva lenne meg?
Már nagyon szeretnénk babát a férjemmel, de a doki szerint addig még vár rám egy műtét is. Volt valakinek esetleg hasonló problémája?

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni (névrokonomKép)

A Proveráról nem nagyon tudok én se. (nekem a kutyám kapta, fogamzásgátlókéntKép)

A hormonvizsgálat csak azért egy hónap, mert 3 különböző időben végzett vérvételből tevődik össze. Az elsőt a ciklus 4.napja körül, a másodikat a 14.nap körül, az utolsót pedig a 24.nap körül veszik le. Egyenként ugyan mindnek megvan az eredménye napokon belül, viszont csak akkor tudja a dokid értékelni, ha megvan mindhárom eredményed. Ebből tudja leszűrni, van-e egyáltalán peteérésed, nem magas-e a prolaktin, vagy tesztoszteronszinted, nem alacsony-e a progeszteronszinted, mert ezek mind befolyásolhatják a teherbeesést.

A műtétről se tudok sokat, próbáld meg a ma megint megjött-es topikban, ott nagyon tapasztalt lányok vannak!Kép

Móni
Monik
 


Sziasztok!
Most irok nektek elöször, ezért röviden bemutatkozom: a nevem Tündi, 30 éves vagyok,Pécsen lakom. A párommal több, mint 3 éve vagyunk együtt, július 10-én házasodtunk össze, és most mi is babát szeretnénk. Máris gratulálok Olginak és Edinának a bébihez! Irigykedem is Kép Irni sajnos nem sokat fogok tudni, mert melohelyen vagyok, de erdeklodve olvasom tovabb soraitokat, ahogy az idöm engedi. Eddig is sok hasznos informáciot tároltam el a fejemben, és ha kérdésem van, tudom, hogy hozzátok bizalommal fordulhatok KépPL. eddig nem höméröztem, de ezután fogok, és azt is tudom, hogy melyik tesztet érdemes megvenni, ha eljön az ideje Kép Hálás köszönet, jó fejek vagytok! Puszi: Tündi
Vendég
 


Tündi!

Szia! A július 10. jó dátum, a fiam akkor született. Mármint két évvel ezelőtt.Kép
Jó, okosodj ki belőlünk, remélem mihamarabb meglesz az eredménye!

Dió
szabotimi
 
 


Móni!
A férjemmel elhalasztottuk a vizsgálatot,mert pont középidőre esett a vizsgálat és nem akartam ezt a hónapot kihagyni.Okt.7-re kapott időpontot addig még egy ciklus belefér a dokim is 2ciklust javasolt még a nagyobb vizsgálatok előtt.
Vendég
 


Sziasztok!
Üdv itt az újaknak!

VikiKép
Ha így áll a dolog, akkor mindent bele.

AnitaKép
Szerintem is nagyon biztató a helyzet. Elég régóta késik és a hőd is magas, reméljük újabb sikersztori lesz belőleKép!

MóniKép
mi a helyzet a coccusokkal? Legyőrted öket?

TündiKép
neked külön örülök, hogy csatlakozol, mert én is pécsi vagyok, ezért neked extra drukk jár!

Persze mindenkinek nagyon sok ++++++++++++++++ erre a hónapra.
Az új babások pedig vigyázzanak magukra!
EdinaKép, OlgiKép
ugye minden rendben. Vigyázzatok magatokra és sok-sok pihi, nyugalom és boldogságKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Szia Stella!

Attól félek nem lesz itt sikersztori, most még nem. Bár még mindíg nem jött meg(41.nap), de a tszt megint negatív lett.Az utolsó éles próbálkozás óta 23 nap telt el, ennyi idő után már minden teszt kimutatná ha lenne baba. Most már nagyon idegesít hogy miért nem jön meg, eddig mindíg 32-33 napra jött.Ez az első próbálkozós hónap és pont most csinálja ezt velem!Utálom!!!! Az orvos meg azt mondja majd két hét múlva menjek hozzá ha még mindíg nem jöttmeg.Ennyit várni normális? Lehet olyan hogy kimarad egyszer? Ha normálisan megjött volna kb.1 hét múlva lenne megint Pém. ha nem jön meg addig, akkor figyelem a PG 53-al hogy mi van. Bocsi a nyafiért!!! Veled mi a helyzet?
nyanita
 
 


AnitaKép
hát igen. A természet elég vicces kedvében van. Én sem értékelem túlzottan ezt a fajta humortKép!
Sajnos van olyan, hogy nem jön meg. Erről Edina tudna mesélni. Ha jól tudom, neki is kimaradt az előző ciklusa, most pedig babát vár.
Semmiképp se idegesítesd magad azon, hogy nem jön meg.
NEm tudom mennyi a normális várakozás, ehhez a doki bizotasn ért. Olgának a 43. napon lett + tesztje. És van különbség a tesztek között is. Móni a Clearblue-ra esküszik és az jött be Olgának is! Talán próbáld ki te is pár nap múlva.
nálunk most kezdődnek az ackiósorozatok, remélem több eredménnyel mint eddig. Ez a hetedik hónapunk és ebből négyszer engem is megvicceltek.
Legutóbb még a hőm is fenn maradt 37 felett, egészen a 35. napig. Akkor leesett és sajna meg is jött. Ez van!
Türelem és sok -sok kitartás kell hozzá!
Ne add fel!

EdinaKép
voltál dokinál?

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!
Köszönöm szépen a köszöntéseket és a külön drukkot is! KépMindjárt bizalommal és kérdéssel fordulok hozzátok. Nekem sajnos elég erős a folyásom, és egy ideje azon gondolkozom, hogy ez befolyásolhatja-e a teherbe esést, a sperma minőségét. Itt a babaneten a Rendelőben azt írják a dokik, hogy nem befolyásolhatja, de mindenképpen ki kell kezelni ezt a dolgot. Én eddig irrgáltam, mert úgy tudtam, azt hittem hogy ez jó és használt is (korábbi gyógyszerkezelés után visszajött, mint sok 100 más nőnek is). Most meg azt olvasom, hogy nem jó az irrigálás. Kell kitenyésztés meg gyógyszer és kenőcsök kint és bent, és addig álljon a babaproject? Kép Ki vagyok akadva és el vagyok szomorodva Kép Nem akarok várni! Vélemény, jótanács? Előre is köszi!
Vendég
 


Stella
Köszike a kedves sorokat,és mindent bele!
Szorítok!
nyanita
 
 


TündiKép

Mivel irrigálsz? A tejsavas készítmény (pl. Lactacyd) csak arra jó,hogy a gyógyszerrel és kúppal legyengített és felborított hüvelyflórát visszaállítsa, a fennálló fertőzés nem fog tőle elmúlni. A kitenyésztés azért kellene, mert kiderülne, hogy mi okozza a fertőzést (gomba, baktérium). A túlzásba vitt irrigálás szerintem nem jó, heti 1, max 2 alkalom még belefér.
Igaz, hogy a babaprojekt előtt jó lenne kikezeltetni magad, de ha véletlenül teherbe esnél pl. gombás fertőzés alatt, vannak olyan kúpok, amelyeket nyugodtan lehet használni.

Henci
henci
 
 


Szia Henci!
Eltaláltad, Lactacydot használok, de sima vizzel is szoktam (hogy kitisztuljon a hüvely, mert nem egy gusztusos dolog, főleg aktus előtt).Tavasszal voltam dokinál (babaproject előtti dolgok, tudjátok Kép)és elmítettem ezt a problémát, de mivel teljesen jó lett a citóm, meg minden, ezért nem lett nagy hangsúly fektetve rá, mivel vannak nők, akiknél alapban erősebb ez a dolog. Remélhetőleg nálam is csak erről van szó, azért legközelebb nem fogom ennyiben hagyni a dolgot a doktornőnél, mert hátha más is van. Köszi!
Szerintetek az jelenthet valamit, hogy a gyógyszer abbahagyása (május közepe) után 2. mensi már rendesen 28 napra jött meg? És azóta is így van.
Olginak: tegnap olvastam azt a leveled, amiben elujságolod a + tesztet. Hát komolyan, sírtam a meghatottságtól, és azon goldolkodtam, én mikor tesztelhetek már? KépA párod már tudja? Hogy mondtad meg neki?
Stella: 7 hónap próbálkozás után még mennyi türelme és kitartása van egy párnak?
Tündi
Vendég
 


Sziasztok megérkeztünkKép
4 hetesek vagyunk. 5.6mm a petezsákKép
2 hét milva kell vissza menni, és mivel olyan a munkám javasolta a táppénzt is Kép
Vigyázzni kell magamra és kimélniKép
Ugyhogy mátol itthon vagyok!!
NAgyon örülünk és remélem semmi baj nem leszKép!!!

Kép

Kép
edinka
 
 


EdinkaKép!
Akkor most végre megvan a petezsák és ezzel együtt a nagy öröm is.
Nem mondom, hogy nem irigyellek, de nagyon örülök is.
Pihenj sokat és vigyázz mindkettőtökre(hármotokra?Kép!)
Hasonló jókat kívánok mihamarabb minden topikosnakKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


TündiKép
Én még azok közé tartozom, akik kezdők a próbálkozásban és a babára várakozásban! Vannak itt olyanok is akik több, mint egy éve próbálkoznakKép!
Van, hogy teljesen elkeseredek és feladom, de aztán mindig tovább kell menni, mert mindent el kell követni a cél érdekébenKép!
Amikor abbahagytam a foxit, nekem is beállt 28 napra, de ez csak három hónapig tartott. Aztán késett 3 napot, majd 2 napot, most meg három hónapja 35 napra jön megKép!
Viccel velünk a természet, mert szerintem a fentiek szemében nagyon muris lehet, hogy hónapról-hónapra reménykedünk, aztán koppanunk.
De, most komolyan, bármi van menni kell tovább, mert biztos vagyok abban, hogy megéri a várakozástKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Tündi!

Mit értesz azon, hogy sima vízzel irrigálsz? Csak megmosakszol, vagy kifejezetten a hüvelyedet "tisztogatod"? Én úgy tudom, hogy a hüvelyt külön tisztítani teljesen felesleges, mert van öntisztulása.
Egyébként nekem is erősebb a folyásom, régebben végig jártam egy csomó orvost, hogy kezeljenek ki, aztán felhagytam vele, mivel semmiféle bacit nem találtak, élettani dolog és kész. A párom még soha nem panaszkodott, hogy gusztustalan lenne...Kép És az első gyermekem az első próbálkozásra megfogant, úgyhogy ilyen szempontból biztos nem probléma.
Az csak jót jelenthet, ha a gyógyszer után rögtön ilyen szépen beállt a ciklusod. Szerencsés vagy.

Azt nem tudom, Stellának mennyi türelme van, de én úgy vagyok vele, hogy ahogy megjött, már alig várom, hogy újból próbálkozni lehessen, és várni a csodát.Kép Nekünk a 4. hónapunk kezdődik.

Edinka!
Szép és problémamentes terhességet, jó egészséget kívánok!Kép

Dió
szabotimi
 
 


Szia Móni!

Köszi a válaszodat. Már csak azt nem értem ezt a hormonvizsgálatot hogy fogják nálam elvégezni, ha április óta nem jött meg. Sajnos ez a legnagyobb gondom, és az orvosom se érti teljesen, hogy mi a gond, pedig ő a környék legjobb orvosa.

Olyan jó olvasni, hogy azokról akiknek már sikerült. Nagyon vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat.
Tündi, te még nagyon az elején vagy és hidd el nem szabad feladni, egyszer biztosan sikerül. Mi is már lassan egy éve szeretnénk babát, és sajnos elég sok probléma jött elő, de igyekszem kitartani és nem feladni.

Móni

Kép
móni23
 
 


TündiKép

Nekem semmit sem változott a ciklusom, fogigátló szedésekor és abbahagyása után is 28-29 naposak.
Viszont már egy éve próbálkozunk, mindeddig eredménytelenülKép

Henci
henci
 
 


EdinaKép
Gratula!!!KépKépKép

Móni

Nálam is hasonló volt. Kb. 2 havonta jött meg, decemberben megjött időre, aztán februárig megint semmi, ekkor besokalltam, elmentem dokihoz, ekkor volt egy UH és egy vérvétel (hormonok), amiből kiderült, hogy abszolút nincs peteérésem, azért nem jön meg. Ekkor kaptam egy Norcolut nevű gyógyszert, ettől mindenképpen megjön, miután megjött, elkezdtük a Clostylbegytet, ez peteérést csinál és beállítja a ciklust és ekkor voltak a vérvételek a fent említett 3 időpontban. A gyógyszer teljesen rendbehozott, olyannyira, hogy a 3.gyógyszeres hónapban megfogant a kisbabánkKép

Gondolom nálad a policisztás petefészek bonyolítja a dolgokat, de a hormonvizsgálat így is megejthető, és gondolom Norcoluttal nálad is meg lehetne hozni a mensidet(de ezt nem tudom biztosra, a dokid biztos tudja, hogy ilyenkor használható-e), a Clostylbegyt-et viszont aligha adnak neked a cisztáidra még. Hát nem tudom.

Stella
Köszi az érdeklődést.Kép Remélem legyőztük a coccusokat, beszedtük a gyógyszert, apuci is. A doki azt mondta, csak kb. 1 hónap múlva kell megisméteni a tenyésztést.
Kedden megyünk AFP-re, remélem az is jó lesz, közben pedig várjuk az első mocorgásokat. Már úúúúúgy szeretném érezni, hogy néha már beképzelem magamnak, este és éjszaka többször is éreztem olyan furi pukkanást az alhasamban. De a legérdekesebb az volt, hogy miután 4 hatalmasat tüsszentettem az éjjel, valami mintha kipukkant volna a pocimban alul. Lehet, hogy ez Ő volt. Felébresztettem és megijedt a nagy hapcirohamtól és tiltakozásképp rúgott egyet???Kép Vagy csak álmodozom.Kép De mindenhol azt írják és mesélik, hogy az első mozgások bélmozgásra hasonlítanak, pici buborékoló érzés, meg ilyesmi. De mióta felkeltem, nem érzek ilyeneket. Biztos csak beképzelemKép

Móni
Monik
 


Edinka! Fantasztikus dolog az, ami veled történik KépTök jó, hogy már otthon tudsz maradni táppénzen, és az is, hogy van otthon interneted, így remélem, továbbra is olashatjuk a történteket, nagyon érdekel Kép
Én csak ámulok itt a dolgok olvastán, eddig sosem foglalkoztam a babakérdésekkel. Régebben nem lehetett hallani, hogy ilyen sokáig kell esetenként várakozni a babára. Ahogy nagyanyáink mondanák: ha már ránézett a férjük, is teherbe tudtak esni. Vagy csak az orvostudomámy fejlődött ennyire, hogy el vagyunk látva tudnivalóval?!
Mindenestre további kitartást és erőt kívánok nektek a siker érdekében!
Stella: ha ez vicc, akkor a természetnek vannak morbid tréfái Kép (amúgy megkérdezhetem hogy merrefelé laktok itt Pécsen? Mi Kertvárosban vettünk lakást tavaly)
Dió: a sima víz alatt azt értem, hogy belülről vízzel öblítek. Persze, most hogy tudom, hogy ez nem túl jó dolog, majd ritkábban végzem. A párom nekem sem mondta, hogy gusztustalan, tudja persze, hogy ez lehet teljesen normális is, csak engem zavar egy kicsit. Na meg ha a fogamzásba sem zavar be, akkor igazán nem fogok ezen görcsölni, csak az elmúlt napok alatt olvasgattam ezt-azt, és mitagadás: kissé bepánikoltam Kép De őszintén szólva, most megnyugodtam, köszi nektek!
Ti hol vásároljátok a teszteket? Gyógyszertárakban? Illatszer szaküzletekben?
Tündi
Vendég
 


Sziasztok!

Először is EDINA!!!!
HURRÁÁÁ!!! Nagyon örülök, hogy a doki is "belátta" végül, hogy baba van a pocakodban Kép
Nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat és egyél finomakat Kép
Kép

Tündi
üdv itt Kép
nekem is vannak időszakjaim, mikor elég erős folyásom van, vagy 6 dokinál jártam már emiatt, mindig felírtak egy jó kis erős antibiotikumot, és nem változott semmi. Aztán megkérdeztem, hogy befolyásolja-e a teherbeesést, azt mondták, max annyiban, hogy kicsit később jön össze. Ehhez képest a kisfiam a legelső próbálkozásra összejött, most a Pici meg a 3. hónapban. Úgyhogy ha nem tenyésztettek ki soha semmit, szerintem nálad sem lehet nagy gond.
A párom persze, tudja Kép Minthogy reggel 5-kor a teszttel a kezemben azzal ébresztettem, hogy jó reggelt, Apuci Kép

Anita
nem tudom, miért bolodnul meg a nők ciklusa, ha babát szeretnének, ez tényleg nem fair... De Edina példája mutatja, hogy így is lehet baba. A PG53 nálad bevált? Én a múlt hónapban vettem csak, és kimutatta egész szépen a páfrányokat, és lám, tényleg itt a bébike Kép

Viki
jól tettétek, hgoy elhalasztottátok a férjed vizsgálatát, kár lett volna elpazarolni azokat a kiskatonákat pont középidőben Kép

Stella
akkor neked mostantól kell drukkolni, ugye? Kép akkor hajrá Kép

Rólunk: már alig várom, hogy lásson a doki, de kötöm az ebet a karóhoz, hogy csak 8 hetesen megyek. Próbálom kímélni magam, de ez a kisfiam mellett nem könnyű. Pl. teljesen kivagyok attól, hogy a metróaluljárókban nincs mozgólépcső, és fel kell cipelnem a 10 kilós gyereket a babakocsival, azért próbálom ritkítani ezeket a kiruccanásokat...

Vigyázzatok magatokra, mindenkinek drukkolok
Olgi
Polgi
 


MóniKép
Hihetetlen milyen jó olvasni az élményeidet! Kicsit vérzik ilyenkor aszívem, de azt is tudom, hogy egyszer majd talán én is ugyanígy várhatom az első mocorgásokat!

TündiKép
Szerintem csak azért lehet, ilyen sok várakozó esetről hallani, mert mi rajta vagyunk a témán és itt csak olyanok vannak, akik vagy várják a babót, vagy csak szeretnék várni.
Amíg nem akartunk babát, addig én is csak az extrém eseteket vettem észre, mint pl. csak úgy véletlenül becsúszik egy baba, vagy nagyon régóta (több év) nem jön össze valakinek.
Én is úgy indultam a dolognak, hogy 1-2 hónap alatt összejön, de azóta igyekszem türelmes lenni. Sokkal több dolognak kell egybeesnie ahhoz, hogy összejöjjön, mint azt eredetileg gondolná az ember!
Tesztet gyógyszertárban veszem, de eddig sajnos nem találtam meg azt a helyet, ahol a pozitív teszteket áruljákKép! Pedig ha megkérdik milyen fajtát kérek, mindig azt mondom, hogy "pozitívat, ha lehet".
Ja, és Uránvárosban lakunk.
Stella

Kép
stella9
 
 


Móni
feküdj hanyatt az ágyon és tedd a hasadra a kezed, én így éreztem az első magzatmozgásokat. Szerintem amit érzel, az az lehet Kép Nekem olyan volt, mintha rágóval pici lufikat fújogatna valaki a hasamban Kép

Tündi
én mindig drogériában veszem a tesztet, valahogy nem szeretek ilyesmit kérni a patikában. És arra is kezdek rájönni, hogy azok a dolgok, amik a drogikban is kaphatóak, jóval olcsóbbak, mint a patikában. Pl. Halls cukorka, tápszer, síkosító...

Olgi
Polgi
 


Olgi:9

Remélem tényleg az!Kép Most is itt ültem, írtam javában(persze kidobott a gép, és elveszett minden), és valami buggyant egyet, igen, mintha kipukkant volna egy pici lufi. De te mikor érezted ezeket? A 16.hét végefelé nem korai egy kicsit? És a legelején te is csak ritkán és ilyen bizonytalanul érezted?

Stella
tuti, hogy te is és mindenki más is babázni fog itt, előbb vagy utóbb. Én hiszek abban, hogy mindennek megvan a magyarázata, hogy mikor és miért történik illetve nem történik. A leendő kisbabádnak is biztos nyomós oka van rá, hogy nem most, hanem majd egy picivel később érkezik meg hozzátok. Majd kérdezz rá tőle, ha nagy lesz!Kép

Móni
Monik
 


Olgi
Nem :9, hanem Kép
Monik
 


Móni, én asszem a 19. héten éreztem először, és az elején csak ritkán, és csak este vagy reggel az ágyon fekve. Aztán rá 2 hétre már ki is dudorodott egy picit, amikor rúgott Kép
A 16. hét tényleg picit koránnak tűnik, de fene tudja, lehet, hogy tényleg az. Mondjuk a bélmozgással szerintem elég könnyen összetéveszthető, ezt onnan gondolom, hogy amikor már nem voltam terhes, és mozogtak a beleim (Kép), akkor tök olyan érzés volt, mint az első kis rúgások.
Olgi
Polgi
 


Polgi
Gratula a bébihez, a PG 53 nekem is mutatta a páfrányokat, nálunk a 14. 16. 18. napon volt az éles próbálkozás, a 16. napon jártam mikor vettem egy PG 53-at és tényleg aznap páfrányos volt meg másnap is,utána kristályos. Most megint nézegetem hátha csak úgy kimaradt egy vérzés, még kristályos.De nem szeretnék semmiről sem lemaradni. Ma már a 41. napon vagyok, még mindíg semmi.

Babás csajszik! Olyan jó olvasni az élményeiteket, mindenki vigyázzon nagyon magára és a pocaklakóra.

Mi többiek meg a türelem, babát terem!!!
nyanita
 
 


Olgi
akkor lehet, hogy mégsem azKép Háton fekve sem éreztem.

Amúgy nagyon szuper ez az idő.Kép Kinyíltak a szemeim, kidugult az orrom és hajnal óta nem tüsszentettem. Annyira jó!KépKépKépGondolom a sok eső egy kicsit kimosta a polleneket a levegőből. És ahogy elnézem az időt, hamarosan újra esni kezd, nagyon be van borulva, rendesen sötét van a lakásban.
De csak így tovább, imádom a rossz időt(mostantól), sőt jöjjön hó, meg fagy, és fagyjon le az összes parlagfű!
Ha így maradna októberig, még ki is bírnám. De persze hétvégétől ismét jön a meleg és kezdődik újra a szenvedésem.

Móni
Monik
 


Móni
ne búsulj, nemsokára már egyértelműen érezni fogod! Lehet, hogy már ez is az volt, de 1-2 hét és már biztos is lehetsz benne Kép
legalább valaki, akinek jót tesz ez az idő Kép Itt szakad megállás nélkül.
Olgi
Polgi
 


Olgi

Már itt isKép Csak állok az erkélyen és szippantom be a friss tiszta esőillatú levegőtKép (bár most éppen nem, vigasztalom a kiskutyámat, aki nagyon fél az égdörgéstől és itt fekszik az asztal alatt, a lábamnak dőlve és reszketKép)

Móni
Monik
 


Móni

Remélem nálam is megoldódnak a dolgok, és ha megműtenek a ciszták miatt utána minden rendben lesz. Már én is annyira vágyom egy picibabára. Most néztem az uh képeket a profilodban, nagyon szép a kis pöttöm, és olyan jó érzés lehet, hogy már érzed a mocorgást odabent.

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni

lehet, hogy mégsem Őt éreztemKép Azt viszont igaz, hogy nagyon szép. Sőt, gyönyörűKépKépKép

És nyugi, minden rendben lesz nálad is.Kép Egyébként miért várnak olyan sokáig a műtéttel?

Móni
Monik
 


Azt a ráérős kismama fajtámatKép, most nézem csak, csupán a mai nap 6-szor írtam már ide és akkor még nem számoltam a többi topikot, ahová írogattam.Kép

Móni
Monik
 


Móni!

A műtéttel azért várnak, mert a doki kíváncsi a hormon eredményre, és nem igazán tudja, hogy mi is legyen laporoszkópia, vagy hasi műtét. Lehet, hogy még nem írtam, de nem egészen 3 éve volt már egy ciszta műtétem, amit laporoszkópiaként kezdett el, de kénytelen volt felvágni mert csak így tudta befejezni. Szóval az előző műtétből eredő esetleges összenövések miatt lenne kockázatosabb a laporoszkópia.

Móni

Kép
móni23
 
 


Henci!
Nekem a fogi gátló hatása az volt,hogy 1 év és 4 hónapig nem volt peteérésem a bogyó abbahagyása után.Ezt clostival szépen elindították.Lehet figyelmetlen vagyok,de te szedsz valamit?
Vendég
 


SziasztokKép
Szerintetek szedhető együtt a magneB6 és az elevit?
Nem károsítja a babát mármint a túl sok vitamin?

Kép

Kép
edinka
 
 


Sziasztok!

Már régóta olvaslak titeket, én is nagyon szeretnék babát. Múlt hónapban voltam dokinál és azt mondta semmi akadálya, sőt próbálkozzunk, mert épp tüszőrepi előtt vagyok, de sajna nem jött össze. Ebben a hónapban vettem PG53-at és amint páfrányos lett próbálkoztunk.
A ciklusom 25. napján vagyok, ma teszteltem és negatív. Lehet, hogy korai voltam, de már 4. napja fájnak a melleim kétoldalt. Persze én egyből tünetnek vettem. Amúgy 35 napra szokott megjönni. Most kicsit magam alatt vagyok.
szilvi26
 
 


SzilviKép

Semmi sincs még veszne.Kép Ebből még bármi lehet. Nagyon korán teszteltél. Ha neked 35 naposak a ciklusaid, akkor kb. a 20.nap tájékán volt a peteérésed. Így aztán nem csoda, ha 5 nappal utána negatív lett a teszt. Az lett volna csoda, ha pozitív. Egy hetet még mindenképp várj, majd kb. a mensi várható idejében tesztelj újra!

Edina
Nem tudom. Inkább kérdezd meg a dokit!Kép

Móni
Monik
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?