Sziasztok!
Most tudtam jönni, mert olyan vagyok, mint egy álomszuszék. Non-stop aludhatnékom van. Csak ugye nem nagyon tudom megtenni lánykám mellett.
Anett: üdv köztünk! Gratula!
pocak: felcsigáztál ezzel a szívhang figyelővel, aztán Apa jól lebeszélt róla, pedig tetszene nekem és kicsit biztonságot nyújtana. Na, igen és itt jön kérdés. Te tudsz róla valamit, hogy mennyire jól használható, illetve van hozzá valami leírás, hogy ha csökken a szívhang, akkor mit kell tenni? Mi a normális és mi nem? Próbáltam rákeresni, hogy mi a vélemény róla, aztán elég sok negatívumot mondanak, nem feltétlen erről a típusról, hanem általában. De igazából nem lettem okosabb.
Köszi, hogy hiányoltál. Olvastalak ám minden nap benneteket, csak írni nem volt energiám, mint ahogy írtam is, ismét belépett az álomkór hozzám. És nagyon fáradt vagyok. A hányingerek és rosszullétek száma csökken, de még napi 3 biztosan van. Ami talán nem túl jó dolog, hogy a nutellára kattantam rá. Rá sem mertem azóta állni a mérlegre. De legalább valamit kívánok, nem csak tuszkolom, mert enni kell.
Edi: látom Neked is ilyen szívhang figyelőd van, mi a véleményed róla?
A védőnénid eléggé szórakozott volt. Az bizti, hogy legközelebb nézni fog, hogy mennyit szedtél fel.
Ari a pocód.
Valóban milyen kis fiús formájú
karácsonyi ajándék: nálunk is inkább a gyerkőc lesz kiemelve, mi csak egy-egy apróságot adunk egymásnak.
Meme: Téged megint felidegesítettek tegnap, jajj szegény! Próbálj ne figyelni az ilyen konfliktusokra. Nehéz, de most a Baba érdekében nem szabad idegesíteni magad!
Jót nevettem az egyetlen szexszuális élményeden, bírom a humorodat.
Niki: hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez ám a szép karácsony!
Fókamóka: én is a 22.-ét várom, én is aznap megyek UH-ra, így akkor már ketten biztosan itt leszünk 21.-én
És várjuk a jobbnál jobb híreket a többiektől.
Antekirt: Most olvasom, mi történt Veled. Nagyon sajnálom
(((((((( Kívánom, hogy mihamarabb minden rendben legyen és Lidi sok-sok örömöt nyújtson addig is. +++++++++++++++
Panni: Köszönjük, hogy jelentkeztél! Az jó, hogy tudják mi okozta, mert valóban orvosolható és akkor hamarosan ismét bele tudtok vágni! Kívánom, hogy ismét be tudj nekünk számolni a jó dolgokról +++++++++++++++
Poci: Írtad, hogy hiába a 12.hét, bármi megtörténhet. Sajnos ez így van, ezért is kell végig nagyon vigyáznunk magunkra. Senkit sem szeretnék megijeszteni, de nekem a 24.héten történt meg a baj. Szóval éppen ezért és az ilyen esetekből "tanulva" tényleg tessék mindenkinek komolyan venni ezt a 9 hónapot. A szervezet pontosan tudja, mennyit bír. Ha fáradékonyabbak vagytok pihizzetek, mert akkor szükségetek van rá. Ne emeljetek, ne cipekedjetek és ne végezzetek egy-egy napig tartó nagytakarítást, megerőltető dolgokat. És próbáljatok a nyugalomra törekedni. Nekem az volt a legfőbb gond anno, hogy sok volt a vita, a stressz, keményedések és ki is nyílt a méhszáj.
Üdv. Dzsordzsett köztünk!
Sakura: Neked is szép a pocód!
Mokibuci: ha előtejet észlelsz, nem szabad nyomogatni, csak óvatosan töröld meg, mert koraszülést okozhat.
Csipetnyusza: gratu a méretekhez!
Kitudja, Barbuss merre vagytok, Rólatok már rég hallottam.
Jó éjt!
Manorka