Új privát üzeneted érkezett!

CSajok,
köszi szépen, Aput megint elküldtem a gyógyzsertárba, hogy vásárolja fel a készleteket....


Moncsikám,
biztos az időtől van, nekem kellett vezetnem hogy mennyit mozog a baba, reggel délután és este 20ig kellett számolni, ha annál több volt akkor csak annyit kellett felvezetnem hogy 20+, volt olyan nap amikor 20+, 20+ 20+ volt, erre a következő nap meg 0, 0 ekkor már idegbeteg voltam, erre este 20+ lett megint, akkor kell megijedni, ha 10!!! alatt van a mozgása egy nap. Ja és ahogy nő egyre kevesebb a helye és egyre finomabbak lesznek a mozgásai.
Szerintem te is kezd el számolni nyugodtan. dévai azt mondta, ha 10 alatt van van 6-8 órán keresztül nem mozog, akkor irány a Jénos egyéb esetben no para....na jó nem ezekkel az szavakkal mondta de a lényeg ez volt!


Melikém,
te miért nem jösz mostanság???

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Julcsi!!! Nagyon csini vagy!!! A pocid is nagyon szép formás, te már tényleg nem tagadhatod le, hogy babát vársz! :lol:
(Engem ma ferde szemmel néztek a nénik az orvosnál, meg elém is tolakodtak, biztos nagyon sűrgős volt nekik.... :evil: )

Chili! Látod, már többen is megirtuk a tutit! Én úgy szoktam, hogy mindig, miután egyvalakinek végzek a válasszal, lenyomom a Ctrl+A-t ez kijelöli a szöveget. Eztán lenyomom a ctrl+C-t, ez elmenti a másolandóba. Ha ezután kidob a rendszer, csak annyi a feladat, hogy visszalápek, belekattintok ide a szövegiró részbe, és nyomok egy Ctrl+V. Ez beilleszti a szöveget, amit addig irtam.

Bodza! Nekem is fájt tegnap a fejem, de csak kicsit, vagy csak a kamaszkori migrénjeim után nem veszem fel annyira... Na, nekem akkor volt kb. 4 éven keresztül hetente-kéthetente olyan migrénem, hogy kivétel nélkül mindig hánytam is, igy gyogyit se tudtam rá szedni, mert a leghiperszuperebb sem szivódott fel...

Andi! Jobbulást párodnak, remélem ti nem kapjátok el! Gondolom azért azt érzi, hogy gondoskodsz róla, ha mást nem, neki készitett forró tea, meg leves formájában!

Micona! Jól bevásároltatok akkor! Örülök neki, hogy semmit nem találtak a mintában, huh... :D Apukádnak kitartás továbbra is, bár már bebizonyitotta, hogy nem kell őt félteni. :wink:
Majd ird meg mik a hirek Dévisznél!

Mindenkinek havas puszi, mert bizony itt Kertesen rendesen kirázza holle anyó a párnáját! :D Megigérte a párom, hogy ha délután lesz elég hó, elvisz minket szánkózni. :P

Kép
kislibus
 
 


Rencske, hihetetlen, micsoda csini csajszi lettél azonnal! Még Petimnek is megmutattalak. :lol: :lol:
Julcsika, neked meg szép nagy a pocid, szerintem nekem sem nagyobb...
Nagyon szépek a ruhácskák! Még jó, hogy a kispasiknak is gyártanak cukikákat, mert különben enne a sárga irigység!

Úgy néz ki, hogy pénteken nem tudunk menni a 4D-re, mert nem lesz készen addig az autó.Sajnos nem lehet felújítani, javítani a tönkrement alkatrészt, úgyhogy most próbálnak másikat szerezni helyette. Bérelt, idegen autóval meg ilyen kaka úton nem merek elindulni.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 

 
 

Moncsiga! Ha nagyon aggódsz, szaladj le a védőnőhőz, kell legyen neki szivhang hallgatója (16-18 hetes kortól használható), ha megmondod, hogy aggósz, biztos meghallgatjátok a baba szivverését, meg megszámoljátok és akkor megnyugodhatsz!!!

Kép
kislibus
 
 


Moncsika,ne idegeskedj,biztos minden rendben van!!!Csak ez az idő elnyomja Nimócit..nem is csodálom,ha a felnőttek kikészülnek ettől a fronttól,szegények hogy megérezhetik..

Kép
cs.andi
 
 


Andikám,
hogy vagytok? jobb egy kicsit a torkod?

Kép
rencsi79
 
 


Micikém,
ezt a laptetőt neked küldöm januárra!! Írjál mindenképpen mi volt Apánknál!

Kép
rencsi79
 
 


Köszi Rencsike! Annyit azért mocorgózik, de most csak akkor érzem, ha megfogom a kezemmel a hasam. Máskor meg majd kirúgja a ház oldalát. Meg csuklik...azt érzem.De ha jól tudom, azt nem szabad a mozgásokhoz számolni.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


a csuklást azt nem, viszont az nagyon jó, mert akkor el kezdett fejlődni a tüdeje, Domika csak 32 hét után kezdett el csuklani. Valószínű most alszik és csak az álmában lévő forgolódást érzed, máskor meg dolgozik ezerrel....
Domi is alszik ezerrel..... :wink:

Kép
rencsi79
 
 


Az a baj, hogy ez a light-os üzemmód már tegnap délutántól van. Este borultam ki, aztán kicsit megnyugodtam, mert volt egy mozgékonyabb időszak, de most reggel megint elölről kezdődött az egész. Lehet, hogy kicsit nem kellene odafigyelnem, mert már tiszta hülye vagyok. Folyton zenélek neki, meg eszem a csokikat, hogy hátha felébred és kapok egy acélos sorozatot. :oops: :oops:

Jaj, annyira édes ez a kiskrapek a vonalzódon! Nagyon mókás pofa! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Na, jó nincs itt baj! Adtam szegényemnek egy kis Deák Billt (a fülhallgatót odaraktam a hasamra), mindjárt felélénkült. De rossz anya vagyok.... :oops: :oops:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Libuska, az én védőnőmnek hétfőn van fogadónapja. Bár, lehet, hogy azért volna benn más...

Köszi,Andi! Az a baj, hogy én ettől a fronttól inkább felélénkülök, remekül érzem magam. (bocsi, fejfájóskáim!) Furcsa, hogy a babám, meg épp fordítva reagál.

Holnap megyek az oviba karácsonyozni. Még jó, hogy beoltattam magam...
Hátha ragad rám valami ünnepi hangulat! :roll:

Képzeljétek, úgy tűnik, a Magnerot bejött a MgB6 helyett. Sokkal kevesebbet keményedek, mint eddig, pedig kevesebb benne a hatóanyag... úgy látszik mégis jobban hasznosul. :shock:

Látom, mindenki elsétált... Úgy jártam, mint Chilike szokott. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Én itt vagyok moncsikám, ráadásul hasonló cipőben, mint ti.
Ma itthon van a párom, elterveztük, hogy elintézzünk pár dolgot, elvisszük a szabóhoz a nadrágjait, veszünk karira új asztal teritőt, meg elmegyünk karácsonyi ajándékokat venni, mert a hét többi napján más teendői lennének, igy a mai nap tűnt ideálisnak. Hétvégén meg nem akarnék menni a tömeg miatt.
Na erre nem lett kész a kocsink, még pár nap, igaz mi jobban járunk, ha felújitják az alkatrészt, mivel ez gyári és igy még van rajta garancia! A másik kocsinkon nincs téli gumi, reggel alig birt kiállni a párom a garázsból, csúszkált lefelé, úgyhogy azzal nem merünk neki vágni. Mármint őt nyilván nem zavarja, máskor engem se szokott, mindketten jól vezetünk, de azért most nem kockáztatnék. Próbáltuk felcserélni a holnapi dolgát ára, hátha igy holnap felszabadul, de nem tudtuk, úgyhogy ma itthon vagyunk étlenül, úgy hogy közben ezer féle intézni valónk lenne.
Szar ügy!

A baba mozgáson nem szabad ennyit idegeskedni, én például rendszerint csak egy oldalon érzem erősen a mozgásokat, szóltam apánknak múltkor, azt mondta, hogy eleve takarásba vannak , sose lehet tudni mikor melyik mozog, a 4d-n a nőci meg mondta, hogy egészen hátra tudnak menni a gerincig, úgyhogy ott meg nyilván nem érzed . Azért jó lenne, ha el tudnátok menni a 4d-re.
Én csuklást még sose éreztem, az milyen?
Engem ez a mozgás nem idegesit, igaz én azért érzem folyamatosan, hol itt nyom, hol ott, éjszaka meg rendszerint szét boxol, inkább én attól óvom magam, hogy kinyiljon a méhszáj, meg a koraszüléstől, meg a vizesedéstől, ilyenektől.
chilike1
 
 


miciona
Lehetek a barátnőd??? :lol:
Csak a Chanel miatt kérdezem... :lol:
Na de ügyik vagytok, hogy ennyi mindent elintéztetek.
Örülök, hogy jó az eredményed.
A Premierbe mi is ki akartunk menni, jó, hogy mondod, hogy car.

rencsikém
Remélem jobban leszel.
A térdem nekem is fáj, tegnap voltak vendégeink, köztük az egyik orvos, mondta, hogy majd el fog múllni, csak másképp van a súlypontom, ezért fájhat.
chilike1
 
 


kislibus
Na igy fogom csinálni, mert ez nagyon idegesitő, hogy nem tudom elküldeni.
Hogy vagy?
Nem mostanában kell(ene) mennetek a sziv uh-ra?
Nemsokára már neked is olyan pocid lesz, hogy nem látod majd a köldöködet :lol: :lol:

julcsika
Voltál reggel a vizelet vizsg.-on?
Nagyon szép a pocakod.
Nem azért mondom, de én nem látom, hogy az én pocim 2x akkora lenne, mint a tiéd :lol: :lol:
A tegnapi vendégek is megdicsértek, hogy milyen csini vagyok, na mondom az tök jó, akkor nem is látszik az a tizenvalahány kiló plussz, amitől apánkat kiboritom :lol:
Majd dobok fel én is képet :wink:

hanyatka
merre vagy?

Annyit álmodtam a kisbabáimmal, tök jó volt! Nem emlékszem konkrétan, hogy mit, csak olyan jó érzés volt, adtam rájuk a ruhácskákat amiket vettünk, olyan szépek voltak :wink: :lol:

Csajok, ti hogy oldjátok meg a karácsonyi vásárlást?
Én például fogalmam sincs, hogy fogok a páromnak ajándékot venni, amikor nem vezetek, ráadásul a kocsi is szar, meg kimélni is szeretném magam, hogy nem szaladgáljak annyit.
A karácsonyi menűből igy is kiiktattam pár dolgot, hogy minnél kevesebb legyen a munka, meg a töltött káposztát, kocsonyát megcsináljuk már előre(1-2 nappal), hogy ne kelljen vele bajlódni.
chilike1
 
 


sziasztok ,

A betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást kívánok.Na meg a fejfájósoknak is.
Szerencsére én elmondhatom,hogy nem is tudom milyen a fejfájás :roll:

Julcsikám, a poci gyönyörű,nem csodálom,hogy Apa mindig megcsodálja.Sokat nőtt a legutóbbi kép óta.

Moncsikám,ahogy a lányok is írták ne aggódj,mert a babák tényleg nagyon megérzik az időt meg hát ahogy szűkebb a hely nem virgonckodnak mindig olyan nagyokat.
Az én Patrikám is ezt csinálja velem.Van,hogy délelőtt alig mozgolódik,már mikor a párom kérdezi skypeon,hogy mit csinál a lányunk nem is merem mondani,hogy alig éreztem,mert akkor aggódik,de aztán estére úgy beindul,én meg mosolygok,hogy fölösleges volt egész nap figyelni meg számolgatni :)
Ő pl. esős időben mondhatni egész nap alszik,néha 1-2 fészkelődést megérzek,de annyi.

Chilikém szegény,nagyon nem sikerült tegnap írogatnod.

Miciona,tényleg sok szépet vettetek,ügyik vagytok.Ezek szerint a kariajik majdnem le is vannak rendezve?
De jó a barátnőidnek,Chanel cuccok :)

Mi eddig többnyire csak baby cuccokat vettünk,azokat ké nagy áruházban Köln szélén,azokat javasolták a kollegák a férjemnek.
A csajos rucikat meg a H&M-ből fogjuk venni,van itt Bonnban egy hatalmas 3 emeletes és olyan baba/gyerek cuccok vannak, alig bír a férjem kirángatni arról az emeletről,hogy majd jövünk később :)

Kép
hanyatka
 
 


itt vagyok,egyszerre írtunk :)

Moncsika,sajnálom az autót.És nem tudtok megkérni valakit,hogy vigyen el a 4D-re? :(

Kép
hanyatka
 
 


Most látom Chilike,hogy nektek is keresztbe tett az autó :(
Hátha sikerül valamelyik másik napon megoldani a mai teendőket.
Ma akkor pihenj sokat.

Én is azt teszem,mert ahogy lent van a fejecske olyan nehéz,minden lépés szinte fáj,mintha ki akarna szakadni mindenem alulról.Na meg egész nap azt érzem,hogy most fogok bepisilni :)

Kép
hanyatka
 
 


Hello lánykák,

Na én is itt. Már jó sűrű napom volt eddig: reggel 7-re mentem a szokásos SZTK-s körömre, ezúttal remélem jó a minta, holnapra lesz meg az eredmény, aztán pénteken majd Apánk kielemzi. Utána bevittem páromat dolgozni, mert este az új kocsivaé jön haza, majd hazajöttem- szuper volt a hóban!
Aztán nem bírtam ki, elvittem a majmokat ki a prérire a hóban sétálni, mindannyian jól elfáradtunk. Képzeljétek, itt nálunk a kis uctákban nincs takarítva a hó, és úgy, hogy 20-al mentem, nem tudtam bekanyarodni, nekimentem a járdaszegélynek, úgy megcsúszott a kocsi. Szerencsre, hogy semmi és senki nem volt ott...

Szóval jól teszitek, ha nem nagyon mentek sehova, nagyon sok baleset is volt reggel, nagyon csúsznak az utak, még téli gumival is életveszély!

Kislibus,
Neked is nagyon hamarosan ekkora pocakod lesz! Tegnap visszanéztem a korábbi pocakfotóimat, pl. ami 17 hetesen készült, akkor úgy éreztem hogy már jó nagy. Na ehhez képest most semmit nem látok rajta, annyira kis vékonyka vagyok rajta :) Igazából szerintem egy babánál a 20. hétttől látványos a növekedés, akkor viszont nagyon beindul.
Vigyázzatok a szánkózással :) De jó lesz nektek, én is imádok ebben az időben kint lenni, és utána olyan jó a meleg tea meg az alvás :)

Chilike,
Köszi a pocakdicséretet neked is! Te is tegyél fel léccilécci, kíváncsi vagyok, neked mekkora! Lehet, hogy nincs kétszer ekkora, de azért biztos más két babával...
na majd mi megszakértjük
Szegénykéim, hogy nem tudtok kimozdulni :(
Mi a vásárlás úgy intézzük el, hogy egymásnak idén nem veszünk ajándékot, hanem kivételesen magunknak veszünk közözen ajándékot. Szerintem majd hétvégén, vagy karácsony előtt egy nappal fogjuk megvenni, ahogy magunkat ismerem.
A többi ajándékot meg: összeírom a listát, és egy nap bemegyek az Árkádba és addig el nem jövök, amíg minden meg nincs... ez jövő hét hétfő-kedd lesz valszeg.
Én nem nagyon fogok főzni most karácsonykor, ezt már eldöntöttem. Sütni fogok vagy 4 félét, de főzni csak gesztenyés pulykát, a halászlevet meg hozatjuk valahonnan... De nálunk egyszerűbb a dolog, mert csak apósomék jönnek hozzánk, mindenki máshoz mi megyünk, és nem kell vinni kaját.

Micikém,
Na azért híztam is :) Mostanában kevésbé tudom visszafogni magam, úgy vagyok vele, Apánk szerintem már úgysem küld el, mi történik ha 1-2 kilóval túllépem a 10-et? Szerintem semmi. Mondjuk nem lesz olyan szép hasam mint Rencsikének, de hát ez van... tegnap este még 10-kor tettem be egy kis túrós sütit a sütőbe, annyira megkívántam :)
De jó hogy túl vagytok már a karácsonyi bevásároláson! És két ünnep között szabin lesztek?
Szuper, hogy jó lett a mintavétel eredménye!
Mi lesz ma Apánknál? Most döntitek el a januári kezdést?

Rencsike,
Sajnálom, hogy nem vagytok jól... remélem ez a szer használni fog! És Domika hogy van? Mesélj róla egy picit! Miket csinál, milyen fintorokat vág, meg úgy egyáltalán? Milyen egy ilyen pici baba? :)
Tehetnél majd még fel róla képeke, hadd gyönyörködjünk!

Kis Bodzim! :)
Örülök, hogy visszaállt a rend nálatok!
Mit kap Esztibaba karácsonyra? Ez lesz az első Esztis karácsony, biztos fantasztikus élmény lesz! :)

Moncsika,
A mozgással nekem is így van, de nekem ma még szinte egyáltalán nem mozgott, pedig kocsiban hallgattam rádiót, közben massziroztam a pocit, meg a felhúzhatóst is lejátszottam.
Én arra tippelek, hogy mivel én is elég kóma vagyok, rám ütött, és ez az idő belőle is medvét csinál, aki elvonul téli álmot aludni... Pedig 2 napja meg szinte folyamatosan mozgott, egész nap! De hát csak nincsen baj, ezzel nyugtatom magam, nem mozoghat minden nap ugyanúgy.
Sajnálom, hogy nem tudok menni 4d-re :( De igazából a 32. hétig még bármikor jó, megkérdeztük a múltkor.
Örülök hogy már nem keményedsz annyit, sokat pihensz is azért?
Akartam már kérdezni, hogy ugye ti nagyon jól kijöttök anyósoddal, ha ilyen szépen együtt éltek? Ez olyan jó lehet, én nagyon nehezen bírnám...
vjulcsi
 
 


Andi!Petike azért jól van ,igaz? Apa?

Kislibus,te csak karácsonykor fotózkodsz?Kivi vagyok a te pocidra is.
Igérem én is hozom majd,csak tegnap Apa korán hazajött,őt is környékezi valami nátha féle és egész este punnyadtunk,ebay-en nezelődtünk és megvettük a közös kari ajinkat,egy PlayStation 3-at és egy Singstar nevű Abba cd+ 2 mikrofont.
Nem tudom mennyire ismerős,karaokezni lehet,a végén kiértékeli,hogy mennyire volt jó vagy rossz a hang,ritmus :)Lehet csapatban is énekelni, a duetteknél pl. alul-felül megy a szöveg két színnel jelöli,szóval nagyon mókás.

Az én ajándékom a páromnak nem nagy dolog,már megvettem,félig kreatívkodós,de sajna nem tudom megírni,mert néha ő is olvasgat :)

Megbeszéltük,hogy idén nem lesz nagy ajándékozás,inkább Patrikára költünk.
Eldöntöttük,hogy veszünk egy párásító készüléket,mert a hálóban a fűtés miatt nagyon száraz a levegő,minden reggelre kivagyok száradva.
Van esetleg tapasztalat,vélemény,hogy milyent érdemes venni?

Kép
hanyatka
 
 


Szia Hanyattka,

Teszel fel pocakfotót? Neked már óriási lehet! :)
Szegénykém, jól teszed akkor, ha pihengetsz, lassan már majd gondolom feszíti szét bent a dolgokat, ahogy Rencsikének is csinálta....
vjulcsi
 
 


Andi!

Jobbulást a férjednek! De ugye ti jól vagytok Petikével?
vjulcsi
 
 


Teszek fel,ma vagy holnap.
Igazából úgy látom,hogy az elmúlt 2-3 hétben nem is nőtt :)

Tegnap este 2x is valamit úgy megrúgott,hogy a hátam közepéig éreztem egy szúró fájdalmat :)
Amúgy érdekes érezni,hogy a lábai a mellem alatt vannak és ott bökdös :)

Vigyázz nagyon az autóval.Ha teheted,ne kocsiházz már ma.

Kép
hanyatka
 
 


Kislibus! kérdezted a vízben szülést.

Azonkivül,hogy vízben talán jobban ellazulok és ritkábban van gátmetszés,elég sok negatív dolgot sorolt fel a doki.
Pl.,hogy a férjemnek sokkal rosszabb látni mindent ami kijön a vízbe.Attól függetlenül,hogy kérek beöntést,szerinte még mindig jön onnan is.
Ha meg valami komplikáció van,akkor vagy ki kell mászni,ami abban a helyzetben nem olyan egyszerű vagy meg kell várni amíg kiengedik a nagy kád vízet,ami nem kevés idő stb.
Ami a leginkább nem tetszett a felsoroltakból az az volt,hogy mikor a baba kibújik,lehet,hogy már ott rögtön levegőt vesz és benyeli azt a vízet tele mindennel :(

Kép
hanyatka
 
 


Sziasztok Csavargók!

Chilikém, nem nagyon merünk kölcsön kérni autót, elég szar az idő, nem szeretnénk összetörni egyik haverunkét sem. Másrészt,meg pénteken 11-körül általában dolgozik a nép, és kell az autó, nem is akarjuk kellemetlen helyzetbe hozni egyiküket sem azzal, hogy szabódniuk kelljen. Hátha még a jövő héten valameddig, vagy két ünnep között vannak a genesisben. Csak tudnám, mikorra kérjem át az időpontomat, mert amíg a szerelő nem tud semmit mondani,addig tervezni sem tudok.
A csuklást nekem is a múltkor a CTG-n mondta a naggggyon szimpi dokinéni, hogy "na, még csuklik is!" azóta tudom, hogy az. Olyan kis rándulásféleség... Egyébként, ha jó formában van, akkor már csomó féle mozgást tud. A legújabb olyan, mintha reszketne. :shock: A kedvencem a kaparászós, meg az,amikor a kis csontos valamijét elhúzza és olyan érzés, mintha egy ceruza végével rajzolnának a tenyerembe.

Folytatom, csak nekem meg ez a technikám, hogy elküldöm egy részét, aztán meg mindig hozzászerkesztem a következő darabkákat.

Hanyatka, én is már szét aggasztom a férjemet! Még szerencse, hogy van ereje vigasztalni. Azt hiszem én rém parázós anyuka leszek. Annyira aggódom most is, azonnal sírok, ha valami gyanúsat észlelek.

Mindjárt leképezem magam és fölrakom, ha rám jön még a kontroll pólóm, akkor abban. :lol: :lol:

Julcsikám, szívem, ne gondold, hogy nálunk idilli állapotok vannak anyós ügyben! Nagyon mások vagyunk, rém fárasztó is szegény, de sajnos nincs más választásom, mint kibírni.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.12.16 13:18-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok.

Vagyok,nincs semmi baj.Takarítottam,ajándékot csomagoltam,főztem,és alszom már megint délutánonként.

Rencsike:NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!! Nem semmi ahogy viselkedtek veletek a kórházban.De most már ez a legkevesebb,Boldogságban töltsd az összes napod a kis Domival!! És itt a karácsony a nyakunkon.De szeretem,ráadásul esik a hó is!!!

Az olvasással lemaradtam de igyekszem bepótolni.

Kép
Kép
melánia
 
 


visszatértem, meg volt a 12-es szopika, szegény Domika, azt hiheti hogy a maszkosok országába került, mindenki kb ugyanolyan, mert állandóan csak maszkban vagyunk..... :cry: eddig próbáltam sokat bezsélni hozzá, hogy legalább a hangomat megismeri, de most beszélni is fáj....

Nálunk úgy alakult a kari ajándék vásárlás, hogy kiadtam anyumnak meg a tesómnak hogy kinek mit vegyenek, mert nekem esélytelen volt mennem.
A tesómnak meg holnap megyünk vásárolni, jön anyum és ő fog vigyázni a törpire, mi meg kicsit csavargunk. Már múlt héten is voltunk egy nap és nagyon jó volt. Mindenki azt mondta, hogy nem fogom tudni majd itthon hagyni domit, de tudom, hogy a legjobb lezekben van, így már múlkor is úgy csináltunk hogy szopi után elmentünk egy kicsit mászkálni aztán a következőre pont visszaértünk.

Julcsikám rakok majd fel még képeket. Fantaszikus ez a kis bébike, nincsen rá szó....agyon csókolgatnám már, csak ez a hülye maszk :cry: tegnap annyira vicces volt, készültünk ezerrel a fürdéshez (még nem lehet kádban, mert már leesett a köldökcsonk, de még váladékozik és így azt mondta a doktornéni, hogy még csak a csap alatt fürcsizzünk) szóval állítom be a vizet, apa karjában csupasz Domcsi erre látom hogy valanmi ömlik le a földre.....hát igen hasba pisiltük Apát.....ott fetrengtem a röhögéstől, ugyanis előtte vagy 10 percig vártunk a pelenkázón, hátha pisilünk....de nem Apát céloztuk be :wink:

Képzeljétek csajok még mindig vannak ezek a nyilaló késelő fájdalmak, mondtam APának hogyha nem lenne ilyen lapos a pocak azt hinném van még egy baba odabent.... :wink: bár gondolom csak rendeződnek vissza a dolgaim....

Kép
rencsi79
 
 


Chilike:és mi lesz a karácsonyi menü??? Kiváncsi vagyok nagyon,hát ha kapok így ötletet!

Csajok nektek mikor mozdult meg először a pocilakótok??? Aggódnom kéne már? Ilyen kicsit fájdalmas nyílalást szoktam érezni de nem tudom,hogy ez jó jel-e? Tegnap este is mikor soroltam neki a neveket akkor csinálta ezt.Már ha ő volt.

Oltás:nekem ez még mindig akkora dilemma.Én is úgy voltam,hogy beoltatom magam,de mióta a dokim elmondta a mellékhatásokat azóta nem tudom hogy mitévő legyek.

Kép
Kép
melánia
 
 


MEliém, de jó hogy itt vagy!!!! :D hol van a lepény, mert ha elől akkor sokkal később fogod érezni. a nyilalás szerintem nem a baba hanem a méhed vagy egéyb szerveid ahogy rendeződnek át. Te nem raksz fel képet? Biztos neked is jól látszik már!!!! :wink:

Kép
rencsi79
 
 


Szia Melike! Pihenj csak, sokat dolgozol, megérdemled! Én pont a 18. hét első napján éreztem először egy határozott rúgást, addig csak tippelgettem.

Jaj, Rencsim, ez rémes lehet! Nekem még van mandulám, azt szoktam begyullasztani minden télen, így átérzem a helyzeted. A Tantum verde nekem is nagyon bejött (bár Apánk csak a forró teát engedélyezte),ha érzem, hogy kicsit is fáj, egy spricc a torokba (előtte sós vízzel gargalizálok) és reggelre semmi! Van még egy tuti szer! Dentomin nevű ásványi fogpor! 1 dl vízbe egy kávéskanállal és azzal gargalizálni, na, az garantáltan lecsiszol minden dzsuvát a mandula-torok felszínéről. Még látni is, mert összeáll kis moszadmányokká.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.12.16 13:28-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Hanyatka, a vízben szülést én sem vállaltam be, én ithhon vajúdtam elég sokáig majd 12 órát nekem a zuhanyzás bevállt, a forró víz enyhíti a fájásokat. A kórházban viszont semmi nem volt jó kipróbáltam fekve az ágyban, a labdán, de végül állva volt a legjobb, igaz így volt a legfárszatóbb, de amikor le kellett feküdni a méhszáj ellenőrzése miatt, akkor alig vártam hogy pattanhassak fel újból...

Kép
rencsi79
 
 


Moncsikám,
én is próbáltam a gargallizálást,+ lélegeztem kamilliát+ iszom ezerrel, de már napok óta csak romlik a helyzet. Szerintem az immunrendszerem zéró, így egy ilyen kis bacika is kifog rajtam. na de most domiapu elhozza az egész aptikát és újabb támadást mérünk a bacikra.

Kép
rencsi79
 
 


Jaj, ez a vízben vajúdás elég durva! Nem jött meg hozzá a kedvem.

Rencsikém, a magyar tanárnőm mesélte, aki nyelvrokonságot kutatott a lappföldön, hogy ott ácsolnak egy könyöklő-állványt a vajúdó asszonyoknak és ott úgy szülnek. Ésszel, hagyva, hogy a gravitáció elvégezze a dolgát.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Rencsikém:felraktam a múltkor a poci képemet de felrakhatom neked újra.
Íme: Kép

Kép
Kép
melánia
 
 


na megyek, mert fejnem kell+ kicsit már a lakást is rendbe kéne tennem.... :oops:
puszka

Kép
rencsi79
 
 


moncsiga:megnyugodtál már kcsit? Nimród mozgolódik már?

Julcsika:gyönyörű a pocakod!!

Kép
Kép
melánia
 
 


Puszika Rencsikém! Csak módjával!

Igen Melike, azóta már volt egy fél óra, amikor jól kiugrálta magát.Nekem elég is volt egyelőre, hogy megnyugodjak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.12.16 13:36-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Rencsi:ha jól emlékszem mellső falinak mondták.

Kép
Kép
melánia
 
 


Jól emlékszem,megnéztem.
moncsiga:akkor jó!! Petike csak néha pihenget kicsit!!! Nem lesz baj!!! NYUGI!!

Kép
Kép
melánia
 
 


Én is lépek.Párom nemsoká jön haza.Sütöm neki a rántott húsit.Még holnap dolgozik és aztán itthon lesz velünk szabin.De jó!! :lol:

Kép
Kép
melánia
 
 


Szia Neked is! Petim is hétfőn még megy, aztán itthon lesz velem. Már nagyon-nagyon várom!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Én párom egy hét múlva kezdi a szabit,én is nagyon várom már.Egészen jan.6-ig együtt leszünk :)

Örvendek,hogy megnyugotál Moncsika.

Rencsi,remélem az új szerekkel gyorsan legyőzöd a bacikat.
Ezek szerint neked sem volt szimpi a vízben szülés?
Az otthon vajúdással (az utolsó percekig) az a baj,hogy nálunk a férjem annyira tudja stresszelni magát,ha majd mondom neki,hogy elkezdődött ő abban a percben repíteni fog a korház felé,hiába van a korház 1 km-re fölöttünk a hegyen,ahol igazából nagy forgalom sincs :)
Már mikor próbáltam beadagolni,hogy én még utána szeretnék zuhanyozni,hajat mosni stb. teljesen kész volt,hogy mégis meddig akarok itthon szöszölni :)
szóval harcolni fogunk az biztos :)

Kép
hanyatka
 
 


Moncsika, a mandulagyuszira is jó a Tantum Verde?mert nekem is minden télen bedurran ,nagyon szoktam szenvedni :( ez spriccelős?

Kép
hanyatka
 
 


Moncsiga! No látom megoldódott a helyzet ! :) Megközelitleg sem mondta meg, hogy meddig tart a javitás??? De mondjuk a 32-ik hétig még van időd a 4D-re, csak nektek szép karácsonyi ajándék lett volna! De igy majd újévi ajándék lesz!

Chili! Tudod, én már bevásároltam mindenkinek! A legutolsó ajikat is megvettem múlt héten, ezt sose hagyom a végére, mert nagyon utálom a tumit, amikor egy boltba nem tudok nézelődni, mert több az ember mint az áru... De mindig vonattal mentem be a Westendbe (habár apánk megtiltotta..).
Remélem mostmár nem kell mérgelődnünk a hozzászólások miatt.
:D
Még nem sziv uhura megyünk, csak egy kontrollra 21-én. Sziv uhu majd 20 hetesen lesz.

Julcsi! Már alig várom, hogy tényleg nőjjön, mert akkor nő a baba is, és egyre közelebb vagyunk a szüléshez! A szénkózás jelen esetben azt fogja jelenteni, hogy mi ülünk a szánkón, párom meg húz. :lol:
Neked is jó lehetet sétálni egyet a kutyukkal, tudod, nálunk ez nem kivitelezhető, hogy én elvigyem...
Fú, nem kaptál frászt, ahogy megcsúsztál??? Én még ilyen lassan is frászt tudok kapni tőle, pláne babásan!

Hanyatka! Igen, kérdeztem, ezeket tudtam, emiatt nálam amúgy is csak a vajjúdás jöhetetne szóba a vizben.
Én biz majd csak Karácsonykor. De a te fotódra kiváncsi vagyok!

No megyek, lefekszem én is aludni, mert kisuvicoltam a fürdőt, nagyon elfáradtam. Kihajigáltam egy szatyornyi lejárt zsavatosságú kozmeikumot... (He, láttszik milyen sűrűn használom őket...)

Kép
kislibus
 
 


Hanyikám, van spriccelős fajta is (nem vigyorognak a kiéhezettek!) én jobban szerem, mint a szopogatósat (mondom, hogy nem vigyorog!), mert kevesebb jut a gyomorba belőle. Na, ez kész! A jóisten se mossa le rólam, hogy micsoda perverz vagyok...

http://www.tantumverde.hu/01-oldat.htm
most nézem, hogy terhesség alatt is alkalmazható. Tök jó, akkor nem csináltam nagy bajt!
Ja, és aftát eddig csak ezzel tudtam kiírtani.

Libuskám, az a kérdés, hogy mikorra tudnak alkatrészt keríteni hozzá. A beszerelés már gyors lesz, mert a legjobb barátunk öccse a különbejáratú szerelőnk.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsika,itt vinnyogok :) ez jóóó :)
azért köszi,hogy ilyen jól leírtad :)

Kép
hanyatka
 
 


El is mentettem az oldalt,mert én eddig csak a szopogatósat ismertem,de ez a spriccelős tényleg jobban hangzik. :lol:

Kép
hanyatka
 
 


recepteket böngészek,próbálom összerakni a karácsonyi-szilveszteri kajákat,igyekezve,hogy minnél kevesebb munkával lehessen megúszni.
Ha van gyors és finom kajátok jöhet bármi,mert a két ünnep között is főzöcskélünk kicsit,jó lenne valami újdonság.

Kép
hanyatka
 
 


Moncsika,

Szopogatós, spriccelés??? Ehem, ehem, csak nem az éhes disznó esete? :D:D

De jó neked hogy mocorgott Nimóci! Szonjus nem nagyon akart. Megettem két szelet jó kis csokis mézes sütit, ittam koffeinmentes kávét, lejátszottam a zenélőkéjét, felhangosítottam a Gyűrűk urát. Na akkor egy icipicit megmocorgott, csak hogy jelezze, hogy hagyjam már békén, aztán ennyi...
Azért nem csodálkozom rajta, mert én is napok óta alig élek, annyira fáradtka vagyok, legszívesebben csak fetrengenék.

Hanyika,
Én gesztenyés-aszaltszilvás pulykét szoktam csinálni, a Stahl féle recept, nem ismered esetleg? Egyszerű és fincsi és még karácsonyi is. Mindjárt megkeresem neked.

Melike,
Én a pukkanásokat a 17. héten elkezdem érezni, de konkrét rúgást csak a 20. héten! Nekem is elől van a méglepény, ezért éreztem egy picit később.

Moncsika,
Nagyon várom már a pocifotót! Előre nevetek milyen lesz a kontrollpolód a nagy pocakon :)

Libus,
Én is úgy mennék szánkózni, de nekünk nincs szánkónk... na majd egy év múlva :)
Hát megijedtem , de azért nem annyira szerencsére, nagyon lassan mentem, szóval sejtettem, hogy nagy baj nem lehet. Még a nagy kutya sem ébredt fel a hátsó ülésen, hprtyogott tovább :) A kisebb kutya meg a fejem mellett lihegett, hogy ez most mi? :)
vjulcsi
 
 


Hanyi,

Ez a gesztenyés pulyka recept:
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20051201/g ... es_pulyka/
vjulcsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?