Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, nézelődtem itt a babaneten, és eszembe jutott, hogy régen tettem fel képeket a fotóalbumba a kisfiamról. Ha esetleg valaki meg szeretné nézni, akkor a Bognár Barnus albumban van :P

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


ÉN is az Istvánban szültem és három ágyasban voltam, de semmi bajom nem volt vele. Sőtt jó volt, hogy jöttek, bár mondjuk nekem megrepedt a farcsontom így kissé nehéz volt felkelni az ágyból.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatok én is hozzátok?:)

Anett

Kép

Kép
nette89
 
 

 
 

Szaisztok!

Nette
Üdv köztünk, gratula a babyhez!!:)

Jajj! Apa el volt esve teljesen a faltól!:) Nagyon tetszett neki:) Úgy örültem! Már annyira nekiállnék festeni, de még nem vettünk festéket:( Apa egész nap melózik, ma is 11-re ment, és lehet hogy csak este 10-kor jön:(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Szia Anett!
Hat persze, hogy csatlakozhatsz, udv. a csapatban! :lol: :lol:

Meme: de most hol tartasz, mar megrajzoltad a mintat?
pocaklako
 
 


Poci, még egy figura van vissza, és akkor már csak festeni kell

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Csajok!
Megvettem kozos karacsonyi ajandekunkat Apanak es nekem. Remelem karacsonyra ide er!
Most mar lehet hallgatozni, es legalabb nem fogok parazni annyit, ha hallom, a kicsi szivet es azt hogy mocorog meg csuklik. Annyira orulok neki! Kép
pocaklako
 
 


Poci:
Ez nagyon klassz!! És neked már csak 2 nap...és elmondhatod, hogy túlvagy a legparásabb időszakon!!
Apácskáddal mizujs? Valami változás??

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme: orulok, hogy tetszik :lol: Ne is mondd alig varom, hogy betoltsuk a 12. hetet. Pont ma jott meg a 12. heti hirlevel, elso mondata: visszajonnek a fejfajasok..ird es mondd reggel ota faj a fejem, de szerintem mert front van, kutya hideg van nalunk is.
Apaval most minden okes, asszem elgondolkozott egy kicsit a dolgokon. Ami a babat illeti, azonban meg nem orul felhotlenul, igaza van, ovatos. Asszem onmagat vedi, ha valami oknal fogva rosszul sulne el a dolog. Magamat ismerve nagyon osszetornek, igy Apa inkabb marad a realizmus talajan.
De ha mar lesz ez a szerkentyu az tuti mindig a babat fogom hallgatni. Ja es fel is lehet vele venni a hangot.
Hogy mit ki nem talalnak mar..... :wink:

Ti mit vettetek karacsonyra a kedveskeiteknek?
Amugy nem terveztem ezt az ajandekot, csak aprosag, kozos csaladi ajandek lesz nalunk, egymasnak is ez lesz, meg anyosektol is ezt kapjuk, egy nagyon klassz haloszoba agyat. Az agyunk ugy szar, ahogy van, ahogy fordulok minden rugot erzek a hatamban, pedig 2 eve vettuk. :(
pocaklako
 
 


mi semmi sem veszünk egymásnak. az lesz a karácsonyi ajándék nálunk, hogy betöltöm a 12 hetet:) Azt mondta apa, neki ennél nagyobb ajándék nem kell idén karácsonyra.:)
Hihi..nekünk anyósom ígért még annó franciaágyat, sacc 4-5 éve. másfél év várakozás után anyuéktól megkaptuk. Igaz ígért még anno tv-t is...fél év várakozás után anyuéktól megkaptuk....szóval idén karácsonykor majd megint ígér valamit, aztán majd egyszer vagy megkapjuk anyuéktól, vagy megvesszük magunknak!:) Ja és utána eljön hozzánk, és felhánytorgatja hogy ezt is meg azt is tőle kaptuk:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


anett: üdv. köztünk!

poci: nagyon jó kis ajándék, nem is láttam még ilyet. Én színházjegyet vettem apának, de mókás lesz, mert vasárnap délelőtt 11-re megyünk, mert én olyan álomkórban szenvedek, hogy nem élvezném az éjszakai hazamenetelt. Meg így a kisfiamat is el tudjuk passzolni addig. Meg azon gondolkodtam, hogy a 12 UH-ról 2000 Ft-ért DVD-t lehet venni, és még azt is adnám neki.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


meme: kellemes anyósod lehet :lol: Nekem eddig mindegyikkel szerencsém volt :wink: Még jó hogy ezek szerint messze laknak tőletek!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Ti hogy vagytok ezekkel a rosszullétekkel?Én iszonyatosan érzem magam már 3 -4 hete.Lassan majd csak elmúlik...:)

Mi sem veszünk egymásnak semmit.Inkább a kisfiunk kap szép nagy ajándékot.Ő még tud örülni neki!

Nagyon jó dolog ez a magzati szívhangfigyelő , de már lehet a korai terhességben is hallani a babát?

Kép

Kép
nette89
 
 


Anett, üdv itt! :-)

Mi, anno sima sztetoszkóppal hallgattuk, ami játékféleség gyerekeknek. :-)

Judit, még a kérdésre, hogy mit érzek, hogy kislány vagy kisfiú arra most nem válaszolnék. Megérzésem van, de majd csak akkor ha igaz, vagy sem.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!!

Lekörözzük lassan a juniusiakat :D hehehe

Akkor a 12.heti uhon ha csináltatok 3D-t v 4D-t meg tudják mondani a nemét...??

üdv Anettnek!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Hellóóóó:D

Pocak
Éppen ilyen szívhangfigyelőnk van nekünk is, csak kék:D:D:D még nem lehet semmit hallani, de a 12. héttől már igen azt írja a papírja azt hiszem:D


Voltam védőnőnél, örült nekem nagyon, Ő volt a védőnéni az elsővel is:) Kaptam kiskönyvet, aztán vérnyomás, súly.... ráálltam a mázsálóra , és 72kg mért :shock: :shock: :shock: Mondtam neki, hogy az lehetetlen, reggel voltam otthon 65kg. Azt mondta rossz a mérleg.... pfff pedig nem érzem magam ducinak a fene :S

Viszont annyit beszélt, hogy a kiskönyvembe meg az övébe is 62kg írt. Na? szerintetek???? majd 2 hét múlva meg jól leszúrnak, hogy héééé mennyit hízott :D:D:D:D vagy sos koplalásba kezdek :lol: :lol: :lol: :lol:

Anett!
Üdv. itt :)
Vendég
 


Moki:)
Ha beszélsz vele, hogy mutizza meg magát szépen, és szót is fogad az Anyucijának, akkor megtudják mondani igen:D
Vendég
 


Edi:áááá de jóóóóóó!!!!
amúgy meg ritka jófej a védőnénid.... :D
én úgy döntötttem,hogy mivel ilyen kétlaki :) életet élünk,tuti nem megyek el otthon a védönénihez....remélem nem lesz belöle gond...mert szülni viszont otthon terveztem....de engem egy bunkó gyerek nélküli tehén ne oktasson ki..... :evil:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Sziasztok!

Pocaklakó: köszi a privit este jelölgetek. Karácsony: felnit kap az autóra, meg csinálok neki saját kapucsinó port :)

Illetve Sakura (neked is köszi a privit) ötlete is jó, este elküldöm majd a nevem a közös mail cimre.

Edi: nagyon rendes volt a babád, hogy végül kérésedre megfordult. :D

Mi csak a 16. héten megyünk 4Dre, leghamarabb ott fog kiderülni a baba neme.

Nette: üdv itt :) Nálam már múlóban a rókák, kitartás.

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


Termekeny delutanotok volt csajok, persze mi megont szunyaltunk Babokaval. Azaz igazsag, hogy iszonyu migrenem volt/van es nem akartam gyogyszert bevenni, alvassal hatha elmulik alalpon, de nem nagyon hasznalt asszem..

Meme: ossze kellene kotni az anyosainkat..a kulonbseg csak az, hogy nekunk megveszi, de fel is hanyja az elso adando alkalommal. (amugy minden evben karacsonyra pizsamat kapunk :lol: :lol: :lol: ). En orulok annak is meg elhordom, a ferjemnek vannak mar osszetornyosulva a vadi uj pizsamai. :roll:

Sakura: jot nevettem a delelott 11 orai eloadason, de remelem nem babszinhaz.. :lol: :lol: :lol: Kulonben en sem birom, az ejszakazast. Mi 26-an megyunk moziba, delutan 3 orai eloadasra :lol: :lol: :lol: , ugyhogy szerbusz!!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem nagyon jo otlet a dvd, azt a baba adja Apanak.

Anett: Elvileg ugy van, ahogy Edi is irta a 12.hettol hallani a kicsi szivet.

Edi: hat jo kis vedonenitek van...kulonben megfigyeltem, ha mashol allunk merlegre mindig tobbet mutat, mint az otthoni...sokkal tobbet. Meg veletlenul sem kevesebbet..nehogy oruljunk mar...

Fokamoka: milyen az a sajat cappuccino por??? Varom akkor az iwiwes jelolest.

:P
pocaklako
 
 


Fuuu judit, ez lehet valami latin hagyomany?? En is minden evben pizsamat kapok anyosomtol :DD Mondjuk vastag polart altalaban, ami a 8-9 fokos haloszobaban anno eletet mentett. Viszont igy elore ez biztosan tudom mi lesz iden is nekem a fa alatt :D

luna6
 
 


Sziasztok!

jaj csajok....annyira elegem van mindenből! Hol az egyik oldalról, hol a másikról kapjuk a pofont....most éppen apám. Komolyan szeretmék egy búrában élni, ahol csak mi vagyunk 3-an a férjemmel, meg a babyvel. Miért kell mindenkinek beleszólni az életünkbe, és felülbírálni a döntéseinket?? Komolyan úgy érzem hogy ennyire hülyének néznek, hogy nem vagyunk képesek meghozni egy döntést....ELEGEM VAN!! (bocs, hogy megint panasznap!)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Luna: iszonyu otletdusak ezek a latin anyosok...en nagyon szeretek pizsmat kapni, meg nyaron is abban alszok, szoval nalam elhasznalodik..ebben az evben nem kapunk. A baj, hogy mar szoritjak a derekam, melegitoalsoban kell, hogy aludjak. Hogy allsz a diotoressel? :lol: :lol: :lol:
Keszul a bejgli??? Reggel Apa lehozta a karacsonyi kellekeket a padlasrol, persze a fat nem csinaltam meg. :lol:

Meme: mi tortent?
pocaklako
 
 


Engem nem szoritanak ezek a pizsik, ugye 173 centimmel nem vagyok eppen az a sablon portugal meret, ezert mindig XXL-eset kapok nagyjabol, szerintem en ezeket nem tudommajd pocakban kihizni mire veget er a polarpizsi szezon :D
Megtortem az osszes diot es keves lett, ugyhogy elveimet feladva vettem meg egy csomag pucolt diot :) Most elviszem a csajt uszasra es utana nekikezdek a toltelekeknek :)
Szegyen beza nekem is, de nalunk a fa szinten dobozban meg :D Neki kene esnem a vasalashegynek, hogy legyenhova allitani a fat :D Elobb utobb csak meg lesz, mert gyanum szerint abbol lesz kisebb gyerekszobaja, szal ha elobb nem juniusra vegeznemkell :D

luna6
 
 


poci pü ment.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Megkaptam Meme, ment ra valasz is. :)
pocaklako
 
 


Poci: dettó

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Többiek??
Niki biztos még ünnepel:)

Nem volt ma senki UH-on? Mindenki a 21-én várja? Van aki előbb megy?? Vagy tényleg senki sem lesz itt hétfőn:)

Na de este majd jövünk a képáradattal:) Remélem értelmesebb gép lesz, mint a dokimnak. Tényleg! Sztetek hasi lesz már? vagy még mindig hüvelyi? Bár 4 hete le vagyunk tiltva a házaséletről, ugyhogy nekem a hüvelyi UH az egyetlen szekszuális élményem!:) Ja meg hogy mindenki baszogat..:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Ja! tudtátok, hogy a szekszulis szót ksz-szel kell írni??? :lol:

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sziasztok, én holnap este megyek dokihoz, próbálok hozni UH képet! Ma fordított napom volt, éjjel+reggel tuti, aztán egész nap szenvedés :) Nagyon huncut a gyerkőc!

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


sziasztok,

múlt 7en voltam előszőr védőnőnél, így a terhesgondozóban is. jövő 7en megyek újra dokihoz, ott 2 hete voltam. annyira fáradt vok folyamatosan...el sem hiszem.

m

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


Szia Mercy,
ezer eve nem tudunk rolatok semmit, gyere mar gyakrabban ha tudsz. Kitartas a faradsaghoz, lassan elmulik ez is.

Nyusza: megy a drukk holnapra, varjuk a fotot!

Manorka, Barbuss, Bibar??????
Merre jartok baranykak???

Meme: nem tudtam, hogy ksz-szel irjak :lol: :lol: :lol:
pocaklako
 
 


hát elmentem táppénzre...aminek nem örülnek annyira azt hiszem....de a dokim azt mondta ez legyen...
jönnék, csak semmi hírrel nincs mit szolgálnom...nem történik semmi. kíváncsi vok, mekkora lehet már, de az csak uh-gal derül ki. oda mikor megyek, nem tudom...

m

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


Halihóóó :)

Pocak:
De igen, ez így van... máshol mindig többek vagyunk, ez még anno nádszáll koromban is így volt.

Nekem jövő héten mennem kellene UH-ra , a 9 hetesre, de nem tudom menjek el. Félek a barnázástól megint:( Ti mennétek??? mert ez még hüvelyi lesz.
Vendég
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:20-kor.
Vendég
 


hogy kell képet, dvd-t kérni a kórházban az uh-on...én kérdeztem ott a nőt, de csak annyit mondott be kell fizetnem...de hol és mit...mert azt nem volt hajlandó elárulni:(

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


edwig, ez nem gyenge....annyira megnyugodtam, hogy nem csak én nem férek be a nacijaimba:)...bár az enyém az körbe nő, tehát a csípőm is akkora, hogy istibíz már elsírtam magam a látványtól.

a tiéd hasformára fiú.

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


Mercy:)

óóóó nyugodj csak meg, már én sem férek a nacikba bele, pedig 2 héttel kisebbek vagyunk mint Ti... :)
Igen, hegyesedik a pocakom én is úgy látom... fiút is érzek egyenlőre :D:D:D

Te mit érzel? fiút vagy kislányt?
Vendég
 


én kislányt..de a hasformám is azt mutatja. accem én is lefotóztatom magam:)

én olyan nagyon úszógumis kezdek lenni.

a védőnő azt mondta, hogy "hol van még ebből a pocakból a gyerek" - annyira érdekes, hogy mégis nő. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mercedes79 2009.12.15 20:37-kor.

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


na muti muti, majd jól megkuksizom :D:D:D:D:D
Vendég
 


megvárom, míg hazajön a párom...épp a lovak tápját hozták meg, és azt pakolja...szegénynek még ez is a nyakába szakadt, pedig a lovas én vok :D ....csak a doki letiltott pakolásról, lovaglásról stb.

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


jah, meg pocakra visszatérve...aktív sportoló voltam, és most semmi...a védőnő meg azt mondta mehetek akár aerobikozni is...mert nem lehet pillanatok alatt leállni....meg is látszik rajtam, mert plusz 10 kg-nál járok...bár az szigorúan a hasamon van, meg a fejemen :lol:

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


Na igen... a lovaglás az nem az igazi ilyenkor, majd baba után újra lehet gondolom :D

A nevét tudod már? vagy ezen még nem gondolkoztál?
Vendég
 


10kg plussz? aaaaz szép.... Én is híztam 4 kg, és nekem is a hasamon, és a fejemen van. Lassan bocifejű leszek:D:D:D:D:D
Majd szülés után lemegy:D
Vendég
 


persze baba után azonnal (8 lovam van, abba nem hagynám) :D
nem tudom a nevét, nem nagyon gondolkodtunk ilyenen, de látom ti felkészültek vagytok :lol:

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


Jo reggelt Mindenkinek!

Edi: Tyuuuuuuu, ez aztan a pocko! Csodaszep, es tenyleg kisfiu forma.

Mercy: ne aggodj a plusz kilokon, sportolo vagy, amint leallsz persze, hogy rad jobban ragad, mint arra aki nem sportol, most a babo a legfontosabb, biztos vagyok benne, hogy szules utan hipp-hopp megszabadulsz a feleslegtol.
Hogy birjak a lovacskaid, hogy nem lovagolod most oket?

Szep napot mindenkinek!
pocaklako
 
 


Sziasztok!
Antekirt bent van a kórházban.
Este begörcsölt, és vérzett, így bementek. Akkor megnézték, mindent rendben találak, a doki hazaküldte, mert ilyen kevés vér előfordul. Hazamentek, aztán már nagyon vérzett, így éjfélkor vissza.
Uh-n a babával minden ok, méhszáj zárt, lepény a helyén.
Most várja a saját orvosát, és nagyon fél..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Antekritnek nagyon drukkolok! ++++++++

Meme: nem tudom mi történt, de küldök Neked egy jó nagy virtuláis ölelést! Én a 22-ét várom :P A 12 hetes UH elvileg már hasi.

Pocaklakó: Cappucino por (neten találtam én is) 3 dkg neszkv, 1 dkg cukrozatlan kakaópor, 8 dkg kv.krémpor, 4 dkg porcukor, 1 kvk. őrölt fahéj. Mindent összekeversz és kész a por. Azt írja, hogy tenyérnyi celofándarabokra adagoljuk, négy sarkát összefogjuk, megtekerjük és díszítő zsinórral megkötjük. Minden csomaghoz papírfityegőt is kössünk, amire előzőleg írjuk rá az adagolást. 1 adag: 1 kvk por, 2 dl meleg tej, tejszínhab. Jelöltelek egyébként. :)

Csipetnyusza: drukk a dokihoz mára!

Edi: nekem egy darab UH volt 7+3nál, a következő a 12 hetes lesz. Fel se merült a dokiban, hogy a 9. hét után behivjon pluszban. Ez aztán pocak tényleg :D

Merci nyugi, a nadrágjaimba már én se férek bele, viszont a terhes gatyáim még nagyok, csak hogy egyszerű legyen az élet :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


Magnes!
Ertesits minket legyszives amint tudsz valamit, nagyon izgulunk Antekirtert es a kicsiert! Basszus egy idosek vagyunk, latjatok lanyok hiaba a 12. het barmi megtortenthet, de remeljuk a legjobbakat, hogy hamar rendbe jonnek mindketten!!!
Nagy nagy drukk es oleles, szoritunk nagyunk!!!! :wink: :wink: :wink:

Fokamoka: nagyon klassz otlet ez a cappucino por, meg nem is hallottam ilyenrol..remek ajandek..
Irigylem a nyugalmadat, hogy birod ki, hogy ennyi heten at nem latod a babacskadat. Valoszinu kulonben, hogy te csinalod jol, lehet mert mar rutinosabb vagy mint en.
pocaklako
 
 


Sziasztok!
Antekirtnek kitartást! Kűldök pozitív energiákat!!
Várunk a fejleményekkel!!

Fóka: Köszi az ölelést. Talán túl vagyunk a krízishelyzeten:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?