Új privát üzeneted érkezett!

Jajj Berni,dehogy tiltunk ki!!!Én spec. nagyon szeretem olvasni a Dorkós storykat! :D Ez a pelusos-pisilős is nagyon édi!Hihetetlen ,hogy (jóformán) szavak nélkül is 100%-osan ki tudják magukat fejezni!!!...nemhiába mondják,hogy születésünk pillanatától csak veszítjük az agysejteket...

Ha Mira be van kakilva,ő is hanyatt dobja magát a takarón,de pisivel ellene egy hétig is! :?

Ja,gratula a 20 foghoz!!!Szerencsésen túl vagytok mindenen,és ügyes a fiad a fogmosásban is! :wink:

Bár csak 2 napja vagyunk itthon,azóta Márkot este egyszerűen nem tudom ágyba dugni.Kb. 15 perce aludt el! :shock: Mira meg 2 napja nem alszik napközben! :evil: Tegnap este 10 körül dőlt ki,és ma 3/4 11-ig nyomta,de nappal semmi,és este sem aludt el csak fél 10-kor! Ki vannak szakítva a megszokott közegből,meg amióta itthon vagyunk a babakocsi elő sem lett véve,ami Mira nappali alvásának a helyszíne!

Mariann!
Sajnos ilyen napok néha összejönnek!Örülj,hogy túl vagytok rajta! Sajnálom Ámint,hogy így reagált az orvosi rendelőben,és még meg is kínozták a szurival,de szerintem nem félelmében pisilt be,hanem ingerből!Ő már csak pasi! :wink: A fogorvossal kapcsolatban irigyellek,é másfél éve "vagyok hivatalos" a gyökérkezelésem folytatására...februárig el kellene intéznem!!!! :roll: Jobban rettegek,mint a szüléstől! :oops:

Csilla!
valahogy telószámot kellene cserélnünk!Bár nekem még sim-kártyát is kellene vennem,mert a mostani számot inkább a férjem használja,a telóm meg pár hónap távollét után előkerült,így kellene bele valami! :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


hali!

Mariann, szegény Áminnak kijutott a jóból, de hátha ma már jobb lesz. Tegnap Bogi is látta a nővérét, hogy átmászik a kanapé karfáján, mire ő nekifutásból szaltózott át rajta, a hátára érkezet de csak megszeppent hála az égnek.

Ja a vitaminokról csak annyit, hogy én ősztől folyamatosan szedem a c vit-t napi 1200-2400 mg és semmit nem ér, betegeskedem már lassan hónapok óta kis megszakításokkal.

Pat, 20-940-5522. Mindenesetre mi val. szeg megyünk a Dobó térre.

megyek, mert Rombika hiányol.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Adri
Nehogy már ilyenek eszedbe jussanak, hogy nem vagy jó anya! Nálunk is ugyanez a helyzet a nagyszülőkkel. Úgy látszik ez van, ha egy fedél alatt él velük az ember. És valakinek muszáj korlátokat szabnia a gyereknek, és hát ezek nagy valószínűséggel nem a nagyszülők lesznek.
Máté is hozzájuk megy állandóan. Ha lenn vagyok én is vele, akkor is állandóan a mamával meg a papával van, de inkább a mamával, és a mama nem tud tőle semmit csinálni, mert hisztizik érte. Sőt, ha tolják valamilyen járgányon és átveszem, hogy majd én tolom, hátrafordul, ellöki a kezemet, hogy még csak hozzá se nyúljak. :-)
A nagyszülők nálunk sokkal több mindent megengednek, mint mi, biztos ezért is van ez.

Mariann
Szegény Ámin, sajnálom, hogy ennyire megviselte az oltás, mintha Mátéról olvastam volna. :-(

Rohanok, mert megsült a krumplim és a sajtos sütim.

Jó hétvégét nektek!!!
kittina30
 
 

 
 

Máté éjjelre belázasodott 38 körülire. Most az oltás csinálja, vagy a nyavalya? :shock: ÚÚÚúúúúúúúúútálatos egy helyzet... hívni fogom a gyerekdokit, mert így félek a hétvégétől....
Antibigyót eddig nem adtam be, mert este is fehér volt az orrszívó tartalma.

Gabi, mi kendőzünk. Máté sem engedi kézen fogva vezetni magát. Tömegben meg nem is jó úgy, inkább fejmagasságban legyen a buksija, akkor ő is kilát és nem is rúgják fel... Kendő nálatok nem játszik?

Áminnak sok puszi.

most ennyi telik tőlem, megyek kidőlni a picivel...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Visszatértem egy kicsit.

Réka
Sajnálom a lázat. Ez most a 15 hós oltás volt? Pöttyök nem jöttek rajta? Máté kicsit pöttyös lett a 15 hós oltástól.

Berni
Én is gartulálok a 20 foghoz! De jó, hogy túl vagytok rajta. Máténak is kibújt most jó sok egyszerre, de még csak a hegye van kinn soknak. Tegnap vettem észre, hogy lent is kibújt neki egy. Úgyhogy most 5 foga jött egyszerre, nem csoda, hogy nem eszik.

Mariann
Ugye, hogy nem kell félni a fogorvostól. Én már egész megkedveltem fogorvoshoz járni, pedig én is nagyon féltem tőle. Sokkal kellemesebb most, mint gyerekkorunkban, akkor tényleg szörnyű volt. Az iskolafogászat meg egyenesen katasztrofális.
Úgyhogy Patr, te se félj tőle annyira!


Tegnap Máté megitta a tejét reggel 6-kor, aztán délután 4-ig nem evett semmit, pedig kínáltam mindennel. Aztán sütöttem krumplit, és azt meg két kézzel tömte a szájába, szegény nagyon kiéhezett.
kittina30
 
 


Gabi, most nézem, hogy holnap lesz a névnapod: mivel nem tudom, leszek-e gépközelben, most kívánok nagyon boldogot! (ölelős szmájli)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Betegeknek mielőbbi jobbulást kívánunk!


Jó sokat írtatok!

Velünk minden oké! Roli kicsit köhögött, így tegnap és ma nem volt oviban, de hétfőn mehet.

Van egy bernáthegyink. Tegnap vettük észre, hogy kifordult, vagy kicsúszott a hüvelye. Az orvos nagyon nehezen visszarakta, bevarrta! Ha nem tud pisilni, elpusztul, ha igen, két hét múlva varratszedés és fogamzásgátlás egész életére. Tüzeléskor mindig előjönne ez neki, ezért kell a fogamzásgátló!


Bogi nagyon aranyos a képeken!

Patri! Majdcsak elfáradnak a gyerekek és alszanak rendesen. Gondolom bele kell szokniuk az egri klímába! Jázmin ki sem bírná alvás nélkül.



Szintus! Fruzsi nagyon ari, alig ismerem meg, kevés képet hozol magatokról! :roll:


Mariann! Sajnálom, hogy Ámin így fél az orvostól. Sajnos Jázmin is.....

Csoki: én szoktam adni Jázminnak is. Egyébként nincs oda nagyon érte, keveset eszik, lenyugszik és nem követeli tovább.

Kép
szly27
 
 


Kittina! Köszi a biztatást, jól esik, hogy más is jár hasonló cipőben...
Most csak ennyi, mert Ártemiszt úgy "szaglom", hogy pelusozni kell. :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Joli!!!!!!!!!!!!!!!!
Na mizu???????????????

Csilla!
Bár ezt már biztos nem olvasod,de jelen állás szerint itthon vagyok 2 gyerekkel. Mira alszik 1 órája,Márk meg most mondta el tv-zés közben ötödszörre,hogy nem akar aludni,de már nincs nyitva a szeme! :lol: Kártyát sem vettem még,így telóm sincs! :evil: A férjem a nagyobbik fiának a kézimeccsén van,a babakocsi a kocsiban!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ezen kívül meg van beszélve az anyóssal,hogy ma náluk EBÉDELÜNK! :? De azért ha úgy alakul,hogy 5-ig beérnénk a városba kereslek! :D

Adri!
Krisztinek teljesen igaza van!! A gyereknek mindig is TE leszel az első!!!Az,hogy szeret a nagyszülőkkel lenni,szerintem csak jó,mert legalább nyugodt szívvel rájuk tudod hagyni,ha kell!! Nálunk rintkán látják sajnos a nagyszülőket,így ha itthon vagyunk is,inkább rajtam lóg Mira,de 1-2 nap alatt is már sokat változott,egyre jobban elvan anyuékkal is. :D

Sly!
Szegény kutyus,remélem rendbejön!!Ilyet én még nem is hallottam!!!
Akkor Rolinak megint jobbulást!!!

Réka!
Nagyon kitartó vagy az anti-antibogyósággal!!! Remélhetőleg enélkül is jobban lesz Mtáé! bár ez csak egy vélemény,de én beadtam volna...

Kriszti!
Ne félj,nem hal éhen a gyerek!Meg fog éhezni előbb-utóbb,és abszolút nem vagyok híve a tömésnek! Bár Mira sokat eszik,ő mindig reggelizik is,már szinte hamma-hammázva ébred! :lol: 1 körbeszelet májkrémeskenyér,3 Füstli,1 péksütemény,1-2 szelet kalács kakóval,ezek simán becsúsznak neki reggelente! Persze felváltva! :lol:

Ja,már korábban kérdezni akartam,hogy ti részt vesztek-e a cipősdoboz akcióban!Ötelteket szeretnék,hogy mit lehetne bele tenni. Szeretnék egy fiúnak és egy lánynak valót!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csak gyorsan helyzetjelentek, mert várom Elemért! :lol:
Az állásinterjú jól sikerült, de csak karácsony hetén mondanak eredményt. Szerintem nem én leszek a befutó, gyenge az angolom.

KépKép
Kép
el..né
 
 


sziasztok!
joli!
csak pozitív gondolatokat kűldj!!!! :) szorítunk

gabi!
1:akartam még tegnap írni,h igenis gonosz anya vagy,h csak Nórinak adsz édességet!!!szegényLivi :lol: :lol:
2.Livi csúúúúúúúúúcs.vetexik Márk-szájjal :lol: mi lenne velük párban :?: 8) :lol:

adri!
dehogy lennél rossz anya,szerintem nálam szigorúbb anyuka nincs is :lol: ma épp olyan hisztis napja volt Dorkónak,mint még eddígi életében soha :!: :!: pl.a játszótéren a fűben,sárban feküdt,üvöltött és ha megpróbáltam felvenni,kifeszítette magát.be volt öltöztetve alaposan,így vagy 3-4 percig hagytam.ez van!ja és elneveztük a sógórnőmmel náginak,mert amikor vmi nem úgy van ahogy akarja és hisztizik,ezt üvölti:NÁÁÁÁÁGIIIIIIIIIIIIII!fogalmam sincs mit jelent,de amikor csak elkezdi már feláll a szőr a hátamon :oops: és amikor szigorú vok,nálunk is mindnenki jobb,mint én.ez van,én nem foglalkozom vele,ilyenek a gyerekek,amúgy meg imádnak minket :lol: :lol: úgyh ne is gondolj ilyen hülyeségeket!!!!amúgy nálunk abszolút befutó lett,h ha vmit kérek vagy el szeretnék érni,ő meg makacskoduóik,akkor mondodm neki,h ugye nem akarsz összeveszni anyával?vagy,h ugye nem akarod,h sírjak?és erre mindig odaszalad hozzám és átöleli a nyakam és nevet.szóval tuti imád :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Pat!
Én pontosan nem ismerem, miről van szó?

Szly!
Sajnálom a kutyust, ilyen hüvely-előreesés van egy ismerősömnek is (szülés után jött ki nála), nagyon szenved szegény tőle, pedig már műtötték is, csak nem sikerült! :(

Réka!
Remélem nem lesz betegebb Máté, szegénynek nagyon kijut mostanában... Talán most, hogy már szedi a vasat, hamarosan meglesz az eredménye, és kevesebbet betegeskedik...Sok gyógypuszi neki!

Mariann!
Nálunk Viola volt ilyen, ha már csak a rendelő felé közelítettünk, üvöltött! (Mondjuk, most sem változott e tekintetben) :roll:

Fogacska: 16 biztos van, a többit még igyekszem kideríteni! :oops:

Lassan feltehetem az aktuális körkérdést, vagy még korai? Ki mit főz az ünnepkben? Ötleteket várok, mert én nem tudom még... :roll:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


GAbuska! Boldog névnapot kívánok!


Jolinak kívántam ? Már nem tudom! Joli! Isten éltessen téged is!


Évi! Szegény ismerősöd! Nem irigylem. A kutyának megint jön kifele, pedig össze van öltve! Most várunk, mert nem lenne szerencsés megint elaltatni!

Főzés! Hát én nem viszem túlzásba! Sütök pulykát, meg valami köret mellé és azt hiszem ennyi! Sosem leszünk itthon. Szenteste anyóséknál vacsi, másnap anyuéknál ebéd, karácsony másnapján keresztanyáméknál ebéd. Szerintem 24-én megsütöm a pulykát és ennyi.


Ma megjavították kemény 5500 ftért az autót! Ilyen keveset sem fizettem még a javíttatásáért!

Kép
szly27
 
 


Réka! Jobban van már Máté?

Kép
szly27
 
 


Berni! Azért megnyugtattál, hogy nem csak nálunk van hiszti...Mostmár majdnem biztos, hogy a féltékenység is jó nagy szerepet játszik benne, mert ma amikor lefektettem a Nikit, és még sirdogált, Ártemisz szinte nem engedett be hozzá, elkezdett ő is hangosan sirni, majd amikor odamentem hozzá, akkor szorosan átölelt és el sem akart engedni...És azt is gondolom, hogy azért főleg velem ilyen, mert a Nikivel gyakorlatilag csak én foglalkozom, a többiek mind csak vele. Ezért büntet talán engem...
Jó ez a sok elmélet, de mi a megoldás????

Nálunk a karácsonyi menü: baconba göngyölt pulykamell, sonkával, füstölt sajttal és aszalt szilvával töltve. (minden évben ez egyébként).
Idén valószinűleg csak zserbót sütök, a két lány mellett még ez is nagy teljesitmény lesz
:)

Megyek előkészitem holnapra a vadast, azt akarok főzni, életemben először..

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!
Csak benézek,és:
Gabi:
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Nekem Karácsonykor sem kell főznöm,mert először kezdünk anyóséknál,majd folytatjuk anyuéknál,másnap egyik dédi,harmadnap másik! 8) Persze ha nem ilyen kétlaki életet élnénk,tehát lenne egy otthonunk Egerben,akkor biztos lenne egy 4-es családi ebéd!De nem tudom mit főzné(n)k!Szakács férjjel! 8)

Évi!
Egy cipősdobozba kell tenni ajándékot,és szépen becsomagolod.Rá kell írni,hogy milyen nemű és korú gyereknek szánod.A lényeg,hogy ne használt dolgok legyenek benne,lehet ruhanemű,könyv,játék,édesség. www.ciposdoboz.hu

Még mindkét gyerekem ébren!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csak helyzetjelentek (vissza kéne olvasnom): Tegnap kihívtam a mi dokinkat is (egy tündér, Máté nem is fél tőle és ismeri is a gyereket) hogy hallgassa meg, mert nekem gyanús a tüdeje, ki is jött. Megnézte rendesen, az én okos fiam meg szó nélkül tűrte, tartotta magát, nagyon kooperatív volt. Maszat este már megkapta a hörghurutjára az antibigyót. Tegnap egész nap lázas volt, nem is csillapítottam, csak éjszakára. Ma délben kapott még nurofent mert még volt egy kis hőemelkedése (elmentünk itthonról és nem akartam h elszálljon a láza)akkor lement, és azóta láztalan. Este betolt két virslit vacsira :) (tegnap két és felet ugyanebből, nesze reformkoszt... amit olyat adok, hogy egészséges, azok közül alig van kedvenc... na jó, a spenótos cuccokat imádja) Az orra sem annyira taknyos, és ugyan állati rondán köhög (hajnalban le is hányt miatta - ugye a hátracsúszó takony csodákr aképes) úgy tűnik, az is alakul...

Ma sikeresen pofára esett, gazdagodtunk ronda horzsolással az orrán és az ajkán, csúnyán vérzett is. Most olyan kis csataveteránnak néz ki...

Jó éjt, engem már várnak a pasik (Máté itt kavar mellettem)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


[quote="kindertojas"]C írta:kindertojassak helyzetjelentek (vissza kéne olvasnom): Tegnap kihívtam a mi dokinkat is (egy tündér, Máté nem is fél tőle és ismeri is a gyereket) hogy hallgassa meg, mert nekem gyanús a tüdeje, ki is jött. Megnézte rendesen, az én okos fiam meg szó nélkül tűrte, tartotta magát, nagyon kooperatív volt. Maszat este már megkapta a hörghurutjára az antibigyót. Tegnap egész nap lázas volt, nem is csillapítottam, csak éjszakára. Ma délben kapott még nurofent mert még volt egy kis hőemelkedése (elmentünk itthonról és nem akartam h elszálljon a láza)akkor lement, és azóta láztalan. Este betolt két virslit vacsira :) (tegnap két és felet ugyanebből, nesze reformkoszt... amit olyat adok, hogy egészséges, azok közül alig van kedvenc... na jó, a spenótos cuccokat imádja) Az orra sem annyira taknyos, és ugyan állati rondán köhög (hajnalban le is hányt miatta - ugye a hátracsúszó takony csodákr aképes) úgy tűnik, az is alakul...

Ma sikeresen pofára esett, gazdagodtunk ronda horzsolással az orrán és az ajkán, csúnyán vérzett is. Most olyan kis csataveteránnak néz ki...

Jó éjt, engem már várnak a pasik (Máté itt kavar mellettem)


Réka jobbulást Máténak!!!!!!
Gyógypuszi!!!!!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


[quote="patricia83"]
írta:
patricia83
Évi!
Egy cipősdobozba kell tenni ajándékot,és szépen becsomagolod.Rá kell írni,hogy milyen nemű és korú gyereknek szánod.A lényeg,hogy ne használt dolgok legyenek benne,lehet ruhanemű,könyv,játék,édesség. www.ciposdoboz.hu



Pat!Amikor kereszteltük Fruzsit,akkor mi is kaptunk ilyen csomagot
és abban bizony voltak használt cuccok.Egy barbie és egy rágóka
(M.o.-ról jött)
De régen,amikor még öcséjeim is kapták a sulin keresztül,azok vadiújak voltak!
Pusszancs,főzök,majd jövök :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!


Kicsit más lett az oldal! :?

Réka! Továbbra is jobbulást Máténak! Szegénykém jó sokat betegeskedik mostanában!

Kép
szly27
 
 


Kedves Szintus és Patrícia!

Kérlek benneteket, hogy a vonalzóitok közé tegyetek egy-egy space-t, úgy nem fog szétesni az oldal.

Drága Felhasználók!

Ha bármi problémát tapasztaltok az oldal működésével kapcsolatban, kérlek, jelezzétek a Szerkesztő topikban.

Köszönjük előre is:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Nem, az oldal akkor nem fog szétesni, ha újra olyan lesz, mint eddig volt... :evil:

Sziasztok! :lol:

Mindenkinek köszi a névnapikat, aranyosak vagytok! :)

Nálunk minden évben ugyanaz a menü (Zoli kérésére): baconba tekert majorannás csirkemáj, saláta, krumplipüré.
Anyuéknál pulyka, anyósnál töltöttkápi szokott lenni.

Én idén úgy jótékonykodok, hogy a bébijátékokat elajándékozom, de úgy, hogy a védőnőtől megkérdezem hol van itt a környéken szegény család, akiknek pici babájuk van vagy lesz mostanában, és személyesen viszem el. Valahogy nem bízom az ilyen begyűjtős dolgokban.

Máténak jobbulást!!! De eleged lehet már neked, is Réka! :(

Izgalmas a kézimeccs
Kép

Hopp, egy puszi
Kép

Nóri produkálja magát :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kedves Gabuska!

Az oldal, a rengeteg tartalom és az idő már igencsak túlhaladta a régi designt, ezért lett mostantól ez az arculat.

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Dia!

Tetszik a kedvenc topic funkció, csak jobb lenne, ha az aktuális oldalon jönne be a topic, nem a legelsőn!
Köszönjük a változtatásokat! Majd megszokjuk! :wink:

Kép
szly27
 
 


szly, holnap mondom majd a programozónknak.:)

Lesz még más rovatokban változás, érdemes lesz körbenézni.:)

Pl. nézzétek meg a főoldalt, a hétről-hétre rovatot, ezerszer, de ezerszer jobb, mint eddig volt. Átlátható, rendszerezett.

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!
Dia!
Nekem eddig is volt space a 2 aláírás között,de most már Enter is van,de én nem látok különbséget!
Biztos gyorsan megszokjuk ezt az új designt,csak a szemnek kicsit fura ennyi idő után! :D

Réka!
Remélem Máté mostmár végleg kilábal a betegségből!

Sly!
hogy van Roli? Elmúlt a köhögés? És hogy van a kutyus?

Gabi!
A lényeg,hogy jótékonykodsz,és ha neked még erre is van energiád,akkor le a kalappal!Abban igazad van,hogy ha már más kezén megy végig a dolog akkor benne van a pakliban egysmás,de mivel itt nem pénzről van szó,hanem kimondottan gyereknek szánt dolgokról,a mi esetünkben kisgyereknek szánt ajándékról,remélem jó helyre megy!
Látom,nagy drukker vagy még mindig! 8) Nekünk nincs digink, a férjem tiszta idegbeteg...volt,egészen addig,míg egy barátja fel nem világosította,hogy a neten élőben és ingyen tudja nézni egy regisztráció utána a digi honlapján!Örül már a feje nagyon!!! :D

Szintus!
Kivételek mindig vannak,de azok csak erősítik a szabályt!!! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia!

Köszi az Entert, én látom a különbséget - tegnap még egymás mellett volt a két vonalzód, és ettől kilógott az egész hozzászólásod, ma már rendben van.:)

Köszi még egyszer:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Hali!

Szerintem a Pat-é eddig is egymás alatt volt, csak Szintiáé volt egymás mellett, de ezen ne vesszünk össze :)

Reggel ollllllllyan hideg volt, de most süt a nap, bár gondolom sokkal nem lehet melegebb. Gyorsan el is megyünk sétálni.

Végre mi már meggyógyultunk (kopkopkop). Már senki sem köhög.

Nálunk is anyós szokott főzni Szent Este (így kell írni :oops: ?) . Utána megyünk nővéremékhez.

Na Bogica már indulna, pussz

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla, Opera böngészőben néztem, lehet, hogy ebből fakadt a különbség.

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Máté szépen gyógyul, egyáltalán nem úgy viselkedik, mint aki beteg... ma este még kap egy adag antibiotikumot, aztán majd meglátjuk... Holnap reggel hívom a dokit, mi a helyzet. Randán köhög még mindig, de alig taknyos és ezerrel kavar. Mindenre felmászik, le is potyog. Ma kb 30 centire tőlem sikeresen leesett a székről, amire fel se kellett volna másznia... fejére esett, képzelhetitek, mennyire kiakadtam... (Ő ugyanis egy kb 20 mp-es nyüszit követően nekiállt visszamászni.... szóval úgy tűnik semmi baja nem lett egy kis púp kivételével, de most nagyon szaranyának érzem magamat)

Mivel én is köhögök rendesen, és dokihoz nem jutottam el így tegnap este úgy döntöttem, marad a népi bölcsesség és a fokhagyma. Gondoltam, betolok egy allergiagyógyszert és néhány gerezd fokit. (allergiás vagyok rá rendesen) A bogyó kimaradt, befokhagymáztam. Most bűzlök és minden nyálkahártyám meg van dagadva... eddig a takonytól nem kaptam levegőt, most a fokhagymától. Kérem az ügyeletes szőke címkét! MIndegy, ma még egy adag fokis pirítóst betolok, ha már fulladok, legalább legyen értelme...

fk

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Patri! Roli teljesen jól van, ma már oviban is volt. A kutyának megint kintebb jött a belseje, de nem nagyon. Megnézte megint a doki, azt mondta figyelgessük, haggyuk most így, mert nem akarja elaltatni megint. Egyébként eleven, tud pisilni is, szóval szerintem nem lesz gond.

Réka4 Örülök, hogy jobban van Máté és hogy ilyen eleven!

Csilla! Lesz még ennél hidegebb is. Láttátok? Brrr!

Ma akciónk volt a suliban az autista kisfiúval. Sprinteltem a magassarkúmban! Kaptam egy két rúgást, de végül én nyertem! :wink:

Kép
szly27
 
 


Gabuska!

Nagyon sok Boldog Névnapot kívánok utólagosan!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szly!
Nagyon sajnálom a kutyust :cry: :cry: :cry:
Mit mond a doki vajon fájhat neki? Remélem valahogy helyre rakják neki.

Patr!
A fogorvossal én is így voltam, inkább műtétre megyek.
Nade kellemesen csalódtam, ma is voltam és 3 szurit kaptam még az orrom is lezsibbadt, de ez volt a legkellemetlenebb része. Egyáltalán nem fájt pedig kb 1 órát túrkált a számban és még folyt.köv jövő héten, de már nem félek.
Gyerekkoromban eleinte nem féltem a fogorvostól még 2 tejfogamat is kihúzattam (meg is dicsértek), nade történt egyszer, hogy éjszaka bevittek az ügyeletre, mert fájt a fülem. Erre a fül-orr gégész nő egy csipesszel kicibálta elölről 2 fogamat csak úgy natúr mondván ezeket már csak a szentlélek tartotta és ezért fáj a fülem. Ömlött a számból a vér és legközelebb 20 év múlva nyitottam ki a számat, hogy megnézzék a fogamat.
De most örülök, mert tényleg nem fájt és hajrá Patr!!!! :wink: :wink: :wink:

Egyébként jól vagyunk, képzeljétek egyik nap elaludtam Áminnal este 8-kor és és már ki sem jöttem tőle. Ilyen sem volt még, hogy ilyen korán elaludjak.
Másnap pedig 10-ig küzdöttem vele, nem tudom mi baja volt, de 1,5 órán keresztül a maciját szexelte.
Fiús anyukák! Nektek szoktak ilyet csinálni? Maga alá gyűri és mozog rajta. :oops:

Kép
havacska
 
 


Réka!
Máténak gyógypuszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mifelénk is nagyon hideg van, de azért lementünk sétálni minden nap egy kicsit.
Áminnak még nincs bundás csizmája :oops: :oops: :oops:
ideje lenne beszerezni.

Kép
havacska
 
 


hali!

Felvettem már én is a télikabátom, Bogira is ráakartam adni az anorákot, de a lábai között nem bírtam begombolni :? . Előkotortam a másikat, de annak meg hosszú a szára, de mindegy. Kissé idétlen, hogy felhajtom, de ez van.

Réka, Boginál is ez volt, csak egy este lázasodott be, különben meg rettenetesen köhögött, olyan hurutosan. Ti nem kaptatok köptetőt? Hány napja szedi az antibigyót? Legalább 5-6 napig kellene szerintem. Bogica 10 napig kapta.
Gyógyuljatok, és puszi a kobira.
Én is szedtem köptetőt, meg tonnányi c vitamint, de 2 hét volt, mire meggyógyultam.

Mariann, ügyes vagy a fogorvossal, én utoljára terhesen voltam. Pedig nekem is nagyon kellene mennem. Van két letört fogam, de már az ünnepekre nem akarok (betoji 8) ).
Boginál még nem vettem észre macizást :roll: .

Szly, akkor reméljük Roli már kihúzza betegség nélkül idén az ovit!

Pat, egy kinti séta, rákérdezek majd Ancsától is.

Tanulnom kéne, szombaton vizsga, pfúj!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Juj,nálunk tiszta hó minden a Fruzsi volt az apujával
szánkázni kint.Nagyon élvezte a kiscsaj!Tiszta piros volt az orra,amikor hazaértek!Gyönyörű idő,imádom!!!!!!

Csilla szombatra egy kalappal! :wink:
Én is ugy tudom,hogy az antibiotikumot min.7 napig kell szedni,mert akkor van hatása!(nekem ezt a korházba egy ápolócsaj mondta,amikor én is kaptam az inyjekciókat)

Mariann inkább műtét,mint fogorvos? :shock: :shock: 8)
Nos akkor én sokkal becaribb vagyok,mint te,mert én biza nagyon félek az operációtol! :roll: De majd csak lesz valahogy.... :?
Két fiú testvérem van(fiatalabbak)mindég ezt csinálták...(mármint a macis izét....)Nem tudom,hogy mikor kezdték,de fix,hogy csinálták! :wink:

Réka jobbulást!Te allergiás a fokhagymára és eszed? :oops:
Jól értettem? 8) Máté buksijára pedig simi! :wink:

A menű szenteste halászlé,töltöttpulykamell,oldalos,ja és az angyalkolbász kimaradhatatlan része a vacsinak,sülthal,salik,krumplipüré(ez mind anyuméknál)
25.-én pedig nálunk lesz az ebéd(karácsony+24-én szülinapom is)valamilyen sülthusik lesznek,húsleves,oroszsali,krumplisali...
Szóval csak zabálunk na....
:oops: :D

Nóri jók a képek! :D :wink:

Jó éjt mindenkinek!És mindenkinek ilyen szép hóesést kívánok,hadd élvezzék a gyerekek a havat! :wink: Kép

Kép
Kép
szintus
 
 


[quote="szly27"]S írta:szly27ziasztok!

Ma akciónk volt a suliban az autista kisfiúval. Sprinteltem a magassarkúmban! Kaptam egy két rúgást, de végül én nyertem! :wink:


Sajnálom,de ez elég rossz élmény lehet! :(

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintus, irgum-burgum, hogy nem hozol pocis fotót magadról! Most már ugyancsak szépen kerekedhetsz pedig!
(És mondd, mia z az angyalkolbász?)

Máté olyan antibiotikumot kapot, ami nagy dózisú és benne marad a szövetekben még napokig... szóval 3 napig kell adni és kb 7 napig hat. Szóval még benne van :)

Csilla, anorákilag hasonlóan jártunk mint ti: Máté egy hónapja kapott egy 86-ost. Ekkor volt kb 80 centi. Aztán kijöttünk kórházból, nekiállt enni és nyúlt egy nagyot. És a kb kétszer hordott anorák már nem ment rá. Most kapott egy újat (92-es). Cipő is kellett neki, mert azt is kinőtte, szóval most 24-est hord. Nagyon nagy.... (Mármint a gyerek, mert a cipője jó neki)

És én is szeretnék hóesést!!!!!!!!!

Szly, drukkolunk a kutymorgótoknak! Annyira kellemetlenek ezek a nőgyógyászati gondok, nehéz megoldani őket (nekünk is volt leány kutyánk)

Mariann, állítólag ennyi idősen rájönnek a babák, mivel vezessék le a feszültségüket. Szóval ne aggódj, inkább macizzon, mint verekedjen, nem? :wink: Mondjuk, ha rájössz, mitől feszült, akkor ez el tud múlni... ezt írják az okosok. De ugye rengeteg tapasztalatomban nem tudok értelmeset írni :)

Máté mára virradóra kissé megtréfálta az apját, és meglepett engem. A tréfa az volt, hogy 9 körül elaludt egy fél órára, majd felébredt és fél kettőig nem bírt elaludni. Apjuk így kb 5 órát alhatott. A meglepi viszont az volt, hogy mivel a fiúk szétdobták magukat én levonultam a kicsi szivacsára és kiterülve alhattam fél hatig, amikor megszopiztattam és köztük tanyáztam amíg Gyuri nem kelt, aztán a fél tízre állított ébresztőre keltem! (9 körül még kellettem pár korty erejéig) Szóval ez most annyira jól esett! Lassan úgy tűnik megérik a külön alvásra a kisember...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Szintus, képet-képet-képet!!!!
Én sem tudom, mi az az angyalkolbász :oops: . Hát éhezni nem fogtok mostanság :) .
Nálunk még nincs hó, csak irtó hideg, de talán már hétvégére lesz hó is.

Réka, akkor csak gyógyuljon a Manó? Toncsinak is 24-es a lába :lol: . És hová is készültök pihenni a két ünnep közt?

Bogi kedvenc játéka a rajzszög :oops: . Mindig elkéri és egy hungarocellbe szúrkálja. Én meg sasolok, hogy meg legyen minden darabja.

Ma voltunk Mazsola Muzsikán. Karácsonyi foglalkozás volt, festés gyurmázás stb. Tiszta ciki volt, mert míg minden gyerek ügyesen játszott, mondókázott, addig Bogi folyamatosan két pofára zabálta a kekszet, ropit, bulátát. No mindegy. Ebédre kenyérlángost ettünk, azt is nagyon jóízűen ette. Utána szunyált egyet a babakocsiban, míg én bent a melegben kávézgattam 8) .
Csak a kinti alvással az a baj, hogy kevesebbet alszik, estére meg már nyűgös lesz.
Most épp horgászik, egy lavórba tettem mágneseket és van egy horgászbot hozzá. Úgy örül, ha sikerült kihorgászni. Na megúnta.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Réka!

Köszi, a feszültségre nem is gondoltam majd figyelem. Egyébként nem most kezdődött már régóta csinálja néha-néha csak 1-2 percig nem 1,5 óráig.
Máténak nem semmi méretei vannak :roll: :roll: :roll:
Bár ma találtam Áminnak is egy 23-as téli cipőt itthon és jó volt rá, pedig 20-21-es a lába. Így egyenlőre nem kell bundás cipőt venni. Még jó, hogy eszembe jutott felpróbálni rá, mert ki is nőtte volna.

Szintus!
De jó, hogy nálatok esett a hó, már én is várom. Kíváncsi vagyok Áminnak fog-e tetszeni.

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!
Kicsit pang a topic!Annak ellenére,hogy én is itthon vagyok,itt vannak a nagyszülő mégsincs időm még ideülni sem!A gyerekek horror időben fexenek le,Márkot éjfél előtt Mirát fél 11-11 előtt nem tudom letenni.Mondjuk Mira napok óta fél 11 és 11 között ébred,így én is! :oops: 8) 8)
Nálunk minden rendben,az ajándék-beszerzéssel sehogysem állunk,bár családon belül megbeszéltük,hogy a tesómékkal sem és a sógornőmékkel sem veszünk egymásnak ajándékot,csak a gyerekeknek!Így kevesebb a beszereznivaló. Márk hordozható dvd-lejátszót fog kapni,amibe a nagyszülők mindkét részről adnak pénzt,de azért játékot is kap még.Mirának mi pórázas interaktív kutyust veszünk, a nagyszülőktől meg nem tudom mit kap.

Kreatív Csilla!
Örülök,hogy végre mindenki jól van! Hétvégére kösd fel a gatyádat,mert -20fok lesz! :evil: :x :evil: Bogi édes lehet,ahogy a rajzszögeket szurkálja! Ami meg a közösséget illeti,mi bárhová megyünk,az én gyerekeimet is CSAK a kaja érdekli,pedig egy ideje már direkt megetetem előtte! :lol: Nagyon ügyi vagy a játékokkal kapcsolatban! Én vettem Mirának egy doboz "gyönygfűzőt".Igazából faállatok vannak benne,amikben van egy nagyobb lyióuk,és azt kell egy zsinórra fúzni!Remélem bejön neki! :D

Réka!
Nem akarlak megcáfolni,de én még a Dr. Spock-könyvben olvastam,hogy már párhónapos koruktól fogva,egészen néhány éves korukig igenis azért "sexelik a macit" a gyerekek mert az jó nekik!!!! :wink: (van egy olyan fejezet benne.hogy gyerekkori maszturbáció)
Márk amúgy nem gyűrte a lepedőt az állatkákkal! :lol:

Sly!
Mi volt a vita tárgya az autista fiúval???

Hiányzók merre járnak? Joli????????? Berni????????? Adri??????Bea??????? Kriszti?????????

Képzeljétek éjjel Márk bekakált! :shock: Nem tudom mi történhetett,mert már több mint 1 éve szobatiszta éjjel! :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,Csilla!
El tudtad érni Ancsát? Valami tali akkor? Csak nekem mondjatok konkrét időpontot,hogy hol legyek,hátha akkor nem felejtem el,meg ha véletlenül nem lesz időm ide jönni,akkor tudom mire számítsak!Játszóház? Esetleg az a Dobó-téri kratív-játszó? A Törvényház utcai játszóban minden szerdán 10-től akciós a játék,2,5 óra 1.000Ft/ fő. Amúgy 1080FT/ fő/ óra. Bár ez már holnap reggelre szerintem nem hozható össze,de talán 23-án még belefér,ha már mindenki becsomagolt mindent!!! :lol:

Én ma bevittem a cipősdobozokat!A férjem velem tartott,és "halkan" megjegyezte,hogy fehér gyerekhez kerüljön,ha lehet! :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Elnézést a zavarásért így karácsony előtt.
Eladnám kisfiam által használt ill. nem használt cipőinket.
Az első két képen található 3 pár cipő infók (ára 4000 Ft, amiben a postaköltség is benne van): Kép Kép
21-es méret: Deichmann-os szandálok és egy benti cipőcske. A nyitott szandál keveset használt, mászás időszakában hordott, rövid ideig. A csat a mászás miatt megkopott, a bőr viszont sérülésmentes. Nincs kitaposva, mert a kisfiam még nem járt akkoriban. A zárt szandál és a benti cipő szinte újak, lábrapróbált állapotúak, ajándékba kaptuk őket, mikorra már kicsik lettek.
Második két képen szereplő 2 cipő (ára 3500 Ft, amiben a postaköltség is benne van): Kép Kép
22-es méret: Deichmannos téli csizma két hétig hordott inkább babakocsizáshoz használt cipő, nincs kitaposva. Kinőttük a tél elejére. A csizma meleg, bundás béléses, tépőzárral és cippzárral záródik. A tetején a külön rávarrt fényvisszaverő csíkon apró, felkarcolásos sérülés van, de ez a funkciót nem zavarja, mert csak dísz, messziről nem is látszik. A benti cipő szintén új, nem hordott.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését írjon privit!
Kívánok Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Üdv: Vikkata
torolve_20130114141731
 
 


[quote="havacska"]M írta:havacskaásnap pedig 10-ig küzdöttem vele, nem tudom mi baja volt, de 1,5 órán keresztül a maciját szexelte.
Fiús anyukák! Nektek szoktak ilyet csinálni? Maga alá gyűri és mozog rajta. :oops:


Nóri is szokott ilyet csinálni.

Nagyon szép és jó, hogy újítva lett az oldal, de nekem böki a csőröm, hogy nem lehet a reklámot oldalt lehúzni, mint eddig. Biztos az én hendikeppem, de zavar. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hótaposónk nekünk sincs sajnos. Mármint Nórinak. Nem kapni ilyen kicsi méretben. :( Most csizmája van, olyan velúros féle, de nem valami vastag. Amint kapok valami jobbat elteszem, addig meg kihúzzuk ezzel valahogy.

Ma én megyek Liviért, szánkóval. Lesz nagy öröm! :)

Tök jó ez a hó, csak fáj tőle a fejem. De nem baj, az a lényeg, hogy a gyerekek örülnek neki. És állítólag megmarad Kariig.

Én is hallottam róla, hogy már pár hónaposan felfedezik a kis büdöskék, hogy mi a jó nekik. :lol:
Nálunk Livinél még most sem látom, hogy érdekelné ilyesmi, Nóri viszont szokott lovacskázni a nagyobb plüssökön. :lol: Bár lehet, hogy pusztán csak játszik, és én látok bele olyat, amit nem kéne.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Azért nem jövök mostanában, mert nekem is van titkom. Ha már olyan nagy divat lett a topikon a titok :) na, de én el is árulom :lol: Még karácsony előtt más lakásba költözünk. Tehát nem fogok sűrűn előfordulni errefelé. Aztán ha sikerül hazautazunk Erdélybe. Az új lakásban nem tudom, mikor lesz internet. De ha olvasni nem is, pár sort írni magunkról be fogok ugrani valahonnan.
Jó karácsonyvárást kívánok mindekinek!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,
na, de jó, hogy megoldódott a lakás dolog!
Annak már kevésbé örülök, hogy ritkán fogsz jönni. :(

Nagyfiúk is mennek veletek Erdélybe? Sulival hogy lesz akkor?
Elemér nem utazik már ki többet?

Több kérdésem nincs. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Joli! Azért részleteket irhatnál!!! Hova költöztök? Nagyobba?

Szly, mi volt az autista fiúval?

Réka! Remélem Máté meggyógyult már teljesen! (csak nem sumamed a "csodagyógyszer" :) tényleg jó egyébként, én sokat használtam)
Ami a "szaranyaságot" illeti Ártemisz 2 napja 1 cm-re tőlem hasitotta fel a száját egy vasdarabon. (persze csak kicsit, ez most igy leirva elég horrornak tűnik)
megyek, mert Niki éhes!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Sajnos ma a kutyánkat el kellett altatni! Teljesen kijött a méhe, mindene. tőlünk 40 kmre esetleg meg tudták volna műteni, mindent kivettek volna, méhét, meg tudom is én még mit. kb 40 ezer ftért! ráadásul nem azonnal, szóval az is kérdéses volt, hogy addig kibírja-e. Így úgy döntöttünk, elaltattatjuk! :cry: Szerencsére nem szenvedett, mert mindennek ellenére nagyon eleven volt, evett, ugatott, szaladgált! Az orvos is csak nézett, hogy ő még nem látott ilyen rossz állapotban lévő kutyát aki látszólag ennyire jól érezte magát!


Autista kisfiú nem akart bejönni órára, ezért kint volt az udvaron a pedasszisztenssel. Folyton szaladt utána és leköpdöste, de olyan szinten, hogy a szemüvegéről csurgott a nyál. Aztán elmentünk ebédelni. Utána az udvaron játszottak a gyerekek. Elkezdte őket is köpködni, aztán pedig botokat szerzett és azzal akarta verni őket. Mindig elvettem tőle a botot, de kerített másikat. Aztán amikor már tollasütővel verte őket, el akarták venni tőle az ütőt. Lenyomták a földre és próbálták elvenni. Én is odamentem és én elvettem tőle, közben párszor hasba rúgott, mart, verekedett! Arrébb vittem, elég nehezen, aztán lefeküdt a földre. Nem tudtam felállítani, mert nagyon rúgdosott. Ott hagytam, felkelt magától és ment a többi után. Aztán jöttek érte! kb ennyi volt!

Kép
szly27
 
 


Szly,
sajnálom a kutyust! :cry:

A szembe-szomszédban van egy 7 éves autista kisfiú. Mikor kicsi volt, olyan 2-3 éves, állandóan sírt, szinte egész nap. De aztán elmúlt ez nála, szerencsére nincs már különösebb gond vele, csak kicsit nehezen érteni, amit mond. Akárhányszor találkozunk mindig mosolyog. Jár suliba is, mondjuk nem tudom milyenbe, normálba-e vagy valamilyen spec. suliba.

Ez a sumamed ismerős, sztem gyerekkoromban szedtük párszor. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska! Az autistákon nem látszik semmi! (legtöbbjükön) Sőt, sokszor sokkal udvariasabbak, mint egy átlag gyerek! Aztán egyszer csak bekattan valami, vagy nem az történik, amit ő akar és akkor jön a műsor. Meg bizonyos dolgok nagyon zavarják, amik mást abszolút nem! Egyébként nincs két egyforma autista sem!

Sumamed szuper szer! Roli már szedte párszor! Rendbetette mindig.

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?