Új privát üzeneted érkezett!

Bea! Várom a híreket! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Úgy látom vannak jó hírek is a topicban.
Beáról hír?
Velünk semmi különös nincs. Jövő héttől meg talán nyugisabb lesz az életem, így többet tudok majd jönni!

Pusz. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!
Kösz a drukkokat,de ahogy éreztem most is negatív lett! :( Sajnos a megjövős érzések és a rutin nem tévedett!Ugyhogy ujabb csalódás...Akikkel teszteltem most senkinek se sikerült.Egyik csajt olyan sírás kapta el...úgy sajnáltam pontosan tudtam mit érez.Nagyon igazságtalan az élet újból megállapítottam.

Lucuzs!
Jó,hogy hamar tudtál végezni és hétfőn már inszem! :) Remélem neked sikerülni fog!Ma megint annyian voltak!Nagyon sok leszívásos volt már fél 8-kor 2 felől állt a hosszú sor a portán! :evil: Majd bepisiltam már mire rákerültem.

Többieknek is drukk!
horváth beáta
 
 

 
 

Bea!
Sajnálom. :(
Marad még fagyibébitek?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bea,

nagyon sajnálom :(
Hamarosan új év kezdődik, új lehetőségek előtt álltok. Ne csüggedjetek, persze tudom mit érzel és tudom, hogy nagyon nehéz most. Fel a fejjel!

T
tapedli
 
 


Bea, annyira sajnálom. :( Nagyon bíztam benne, hogy sikerül Nektek!
benigna
 
 


Bea! Nem kell magyaráznom, mennyire sajnálom... :cry: :cry: :cry:

És most hogy tovább? Tudni már?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bea,
én is sajnálom nagyon!Most hogyan tovább?Kívánom,hogy hamar vigasztalódj meg és legyen erőd folytatni!

Melisch,
gratulálok!Nagyon örülök és köszi,hogy megosztottad velünk a jó hírt!fantsztikus,hogy néha történnek csodák!
Vigyázz magadra és szép terhességet!Vagyis áldott állapotot.

Lucuzs,
drukk hétfőre!!!

Vettem tesztet,hétfőn ellövöm.Meglátjuk.
Vendég
 


Sziasztok!

Melisch, köszönjük ezt a szép történetet, én elpityeredtem rajta, főleg a vonalzódon. Olyan megható. Nagyon boldog terhességet, vigyázz magatokra!

Bea, annyira de annyira sajnálom! Olyan nehéz lehet Neked. De erős lány vagy, folytatni kell az utat. Sajnos nektek nagyon nehéz az utatok, de a végére fogtok érni, higgy benne, még ha nehéz is.

Mi jövő hét hétfőn megyünk vissza a BMC-be, szeretnénk még egy spermavizsgálatot csináltatni, azt fogjuk megbeszélni. De ha a dokinő nem ajánlja, akkor belevágunk a lombikba. Szerintem január végén kezdhetünk.

Én részmunkaidőben fogok dolgozni, mivel nagyon húzós a meló, és nem olyan régen vagyok ott, ezt találtam a legjobb megoldásnak. Mellette tudok maszekolni, ami nem olyan fárasztó, és ki tudom egészíteni a fizum.

Zsó, drukkolok, gyere majd a hírrel.
vayacon
 
 


Beni, Luc, szorítok Nektek is!
vayacon
 
 


Lányok még egy hír, nemrég megjött és semmi fájdalmam nem volt, talán az arwen torna segített. Meg egy ideje szedek fagyöngy tinktúrát, diólevél illetve csalán teát, lehet hogy ez is közrejátszott. Ez a babásodásban is segíthet. Ezeket ajánlom, akinek esetleg vannak menstruációs fájdalmai.
vayacon
 
 


Vayacon, örülök, hogy megtaláltad a neked megfelelő természetes szereket! Nekem a barátcserje jött be. Bár ezt a prolaktin szint miatt szedtem homeo bogyo, meg tabletta formájában.
A fájdalomra nem nagyon használt :? , viszont a mellfeszülést azt úgy elmulasztotta, hogy néha már hiányzik :oops: , leírnád az hogy miből mennyit, és hogy te kevered-e a teákat vagy külön iszod!? Jöhet priviben is :)

Köszi előre is!!!
benigna
 
 


Szia Benigna!

A fagyöngy tinktúrából reggel-este egy kiskanálnyit kell, a teákat külön iszom minden reggel 2,5 decit felváltva. A férjem is issza a teákat, neki még fürjtojást kell ennie, meg lehet még zellert, barnasört - ezek a kiskatonákon segíthetnek. Egyébként ez Gyuri bácsi, a füvesember módszere, és a lényege, hogy méregteleníti a szervezetet.
vayacon
 
 


Zsó! Drukk holnapra a teszthez! :D
Inszem után jövök plusszos tesztet csodálni! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó, szorítok, hogy gyönyörű zebra teszted legyen!

Lucuzs ügyesek legyetek! :lol: Majd mesélj milyen volt!
Remélem nem kell sokáig várnotok, és nincs hóakadály! :D
benigna
 
 


Vayacon, köszönöm szépen!
benigna
 
 


Sziasztok,hát sajnos nincs zebra.
Lucuzs,
drukkolok nagyon!

Benigna,
mikorra tervezed a tesztelést?Nekem pont ma 2 hete volt az inszem.Remélem,neked több szerencséd lesz!
Vendég
 


Kösz csajok a vígasztalást, arik vagytok.

Zsó!
Sajnálom,hogy neked se sikerült! :( Jövő hónapban újra?

Ma már beteg is lettem.Nagyon csodálkoztam rajt, mert így 26.napra jött meg.Ilyen még sose volt.Most írtak fel fogamzásgátlót 1 havit,hogy a következő mensim időbe megjöjjön.Szerdán kezdem és dec.29-én kell mennem Tapolcára,akkor konzultálunk hogyan tovább.Most ha belevágunk akkor szerintem mindenképp a decapaptiles beültink lesz,mert eddig mindig a másik volt.De fogalmam sincs mi lesz még..... sajnos lejárt a táppénzem így már el fognak küldeni a munkahelyről is.... api se dolgozik.... sz@r az egész!! :(

Lucuzs!
Megvolt neked már az inszem vagy mikor lesz?
horváth beáta
 
 


Bea,
sajnálom a munkahelyi gondokat,nagyon!kívánom,hogy mielőbb legyen munka legalábba a férjednek!
Eddig rövid protokollod volt?Nekem ögtön hosszú lesz.
Mert most lombikkal folytatjuk,ilyen rossz eredményekkel nem látják értelmét az inszemnek.
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem! :lol:
Megvolt az inszem. A mnyh 12 mm, a tüszők megrepedtek és 7 millió jól mozgó katonát kaptam. Boldog vagyok, és nyugodt, bár csak voltam, mert most, hogy megjöttünk látom, hogy véres a betétem. :evil: Pár csepp, ez belefér? Én még ilyet nem hallottam. Nem akarok komplikációt!!! :(

2x1 utrót fogok nyomni, és 28-án teszt Tapolcán.

Hát ennyi.

Zsó! Sajnálom a negatív tesztet. :cry:
Új ciklusban új inszem?

Bea! Sajnálom a helyzeteteket, nem lehet könnyű. :(
a decapaptiles beülti- ez mi pontosan?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó! Látom már írtad, hogy most lombik jön. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó!
Örülök,hogy végre lombikra mész,azért ott nagyobb az esély.Mikor kezditek majd?
Nekem is hosszú lett volna csak az elsőnél ugye a hülye aszisztens irt fel kevesebb decat a másiknál meg a 3. mensi napon tudtam csak menni igy lekéstem akkor is a decarol azért lett akkor is a rövid. :( De most azt mondta a Török a másikat csináljuk bár nem ezen múlik hogy sikerül-e.

Lucuzs!
Örülök,hogy túlvagy az inszemen! :) Most már csak célba kell hogy érjenek!
Megint elkerüljük majd egymást! :( Te 28-án mész én + 29-én!
Van rövid és hosszú protokollos lombik.A hosszút csinálják általában,ott az első mensi 20.napján kell kezdeni a decapaptilt utána ha következő hnapban mikor megjön utána kapsz gonalokat is.A rövidnél 1 ciklusba lerendezik csak gonalokat kapsz a 3. mensinaptól és abba a hónapban meg is van a beülti.Röviden.De ha majd oda kerülnél ( reméljük nem kerül rá sor ),akkor adnak ilyen tájékoztató füzetet ( mint az inszemről is ) abba bent lesz minden.
horváth beáta
 
 


Lucuzs,
örülök,hogy ilyen népes sereg állt rendelkezésre,és remélem,célba ér az egyik!

Bea,
holnap vagy szerdán fog megjönni szerintem,így az új év első munkanapja jan 4.pont a 20.nap lesz.Akkorra kérek időpontot és remélem el is kezdjük a Decapeptylt!Izgi!
Vendég
 


Zsó, sajnálom, hogy nincs zebra. :( Viszont jó, hogy látjátok már , hogyan tovább!!! Biztos vagyok benne, hogy a kitartásotok meghozza várva várt gyümölcsét!

Lucuzs én úgy tudom, hogy a pár csepp vér az magától a beavatkozástól is lehet, illetve egy hét múlva a beágyazódáskor is jelentkezhet ilyen. Szerintem ne idegeskedj!!!

Bea, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek munkahelyileg. REmélem a párod mihamarabb talál állást, hogy Te nyugadtan készülhess a babásodásra!

Én már tesztelnék, vagyis teszteltem volna most reggel. De aztán ugy gondoltam hülyeség 12 dpo-n. Minek idegesítsem magam!? De a kisördög nem alszik, és lehet, hogy holnap már nem bírom ki! :lol: Viszont a melleim fájnak ezerrel, pedig pont irtam, hogy mostanában, amióta a barátcserjét szedtem, nincs ilyen. Ez mondjuk szerintem ettől a mindenféle hormontól is lehet simán. :roll:

Szép napot csajok!
benigna
 
 


Beni,
az én melleim is fájnak,ez a progeszteron miatt van,ami van ha van baba,ha nincs.Majd a teszt! :wink:
Ha kibírod,szerintem inkább tesztelj inszem után pont 2 héttel,abban már lehet bízni.
Nagyon szorítok!
Vendég
 


Zsó! Tök igazad van. Leállok a tünetek keresgélésével :lol: .
14. napon tesztelek. 15.-nmek vvre. :roll:
benigna
 
 


Zsó! Akartam kérdezni, hogy a 7 millió jól mozgó katona, az milyen eredmény? Jónak számít, vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Zsó, nagyon sajnálom. Jó, hogy kezditek a lombikot, azzal nagyobb esélyetek lesz.

Beus, téged is nagyon sajnállak a szar szitu miatt, remélem apid minél hamarabb talál valamit. Figyi nem akarok okoskodni, de mintha te írtad volna a pcos gyanút, utánajártál már ennek a dolognak? Mert az ilyen betegségben szenvedőknek szokott megjövős problémái lenni. Meg állítólag nekik érdemes az IR-t is megnézetni. Sőt akiknek többször nem jön össze a lombik, sokszor lapart is ajánlanak, hogy szétnézzenek odabent. Szóval nem akarlak piszkálni ezzel, de esetleg érdemes elgondolkozni ezeken a vizsgálatokon.

IR-t egyébként nekem is kéne nézetnem az endóm miatt, csak lehet hogy már nem fog beleférni az első lombik előtt. Pedig érdemes lenne, mert esetleg az is akadályozhatja. Bár úgy érzem, nálam nincs ilyen probléma, de azért meg kellene nézetni.

Képzeljétek, nekem mennyire nincs szerencsém a nőgyógyászokkal. Ma elmentem a péterfybe ahova régen jártam, hogy megcsináltassam a rákszűrést, és közölték hogy nem kerületi lakosok nem mehetnek megszorítások miatt. Ti hallottatok már ilyenről? Én úgy tudtam szabad orvosválasztás van. Azért eszméletlen ha az embernek nincs pénze magándokihoz járni, milyen szivatás van..

Beni én is úgy hallottam, hogy lehet mellfájás a gyógyszerektől. Persze azért remélem inkább a baba okozza. :) Már nincs sok hátra, türelem. Drukkolok nagyon.

Lucuzs, megy a drukk neked is. Szerintem pár csepp vér nem gond, csak ha rendesen folyik. Ne izgasd magad!

Többiek Bumi, Tapi?
vayacon
 
 


Lucuzs,
persze,a 7 millió az nagyon jó inszemhez!(nekünk csak 1.2millió volt).

Vayacon,
szegénykém.Hát sajnos azt már én is tapasztaltam,hogy az SZTK-ban elkérik a lakcímkártyát,szóval oda kell menni,ahova tartozol,kivéve azt hiszem az egyetemi intézményeket(klinika),illetve a szabad orvosválasztás az a magánpraxist jelenti,illetve,ha sz SZTK-ban több orvos van,eldöntheted,melyikhez mész.

Ez az IR téma nekem nagyon gyanús.Mostanában "divatos" betegség,és valahogy mindig magánintézmények foglalkoznak vele :roll: Ti el tudjátok képzelni,hogy a meddőségi intézmények,miközben vadul versengenek,hogy kié a jobb sikerráta,kihagynak a számításból egy ilyen dolgot,ha segíthetne?
Van pl.ez a Mensmentis nevű hely,ott valahogy mindenki IR-es,ez furcsa,nem?Nekem ez kicsit olyan,mint a candida,olyan balladai homály veszi körül...

Vayacon,
aranyos vagy,hogy aggódsz Beáért,de hidd el,a legjobb kezekben van.Török dr.nagyon felkészült,alapos ember.Az oviklub.hu-n lehet olvasni a válaszait kérdésekre,ezekből is látszik,hogy nagyon alapos,sokszor javasol lapart pl.,szóval meg vagyok győződve róla,hogy semmit nem hagy ki,amire Beának szüksége van.
Mikor kezditek a lombikot?Hajrá! :wink:
Vendég
 


Zsó, hát igen, Bea már rég itt van velünk, és nagyon szorítok neki, hogy sikerüljön, azért is írtam le ezeket. de örülök, hogy jó kezekben van. Igazából csak azért gondoltam, hogy leírom, mert az én bajomra sem jöttek rá az orvosok, nekem kellett rájönnöm hogy mi bajom. Pedig én is voltam jó nevű meddőségi klinikán, jó nevű orvosnál.

Igen, sokan divatbetegségnek tartják az IR-t, de én azt hallottam, hogy nyugaton már alapból adják a meddő nőknek azt a gyógyszert ami IR-re jó. Én mindenesetre hallottam olyanról, hogy valakinek azután jött össze a lombik, hogy helyrehozták az IR-t. Egyébként tudok olyan meddőségi klinikán dolgozó orvosról, aki támogatja, hogy nézessék meg ezt is akik hozzájárnak.

De egyébként mindenki maga tudja, érzi milyen vizsgálatokra van szüksége. Viszont az is igaz, hogy azért vagyunk, hogy egymásnak segítsünk ha tudunk. De ezt Beának kell eldöntenie. :wink:

Valószínűleg január végén tudjuk kezdeni a lombikot. Ti?
vayacon
 
 


Zsó!

Én pcos vagyok, és kezdődő IR-em is van. :? Szóval elég sok mindent tudok a dologról. A lényeg, hogy ez az IR, más néven 2. cukorbetegség, vagy időskori cukorbetegség sajnos bár nem vagyunk vele tisztában, mégis a népesség 60%-át érinti. :shock: Ez hatalmas szám, de mivel tünetmentes, rengetegen rá sem jönnek, hogy azok. Azonban pco-t okozva (az IR és a PCO is hormonzavar, így kapcsolódik össze) a nők 10%-át érinti. :shock: És mivel még nagyon új ez a betegség a dokik még nincsenek vele "tisztában".
Én lassan 10 hónapja szedem a gyógyszert, és hatalmas változások vannak a szervezetemben:
- 70-ről 35-re csökkent a ciklushosszom
- van pé-m
- fogytam majdnem 10 kg-ot
- egyre kevesebb a szőröm
- alig hullik már a hajam
- megszűntek a pattanásaim...

De nem akarlak ezzel untatni titeket, csak annyit akartam, hogy lásd nem azért divatos ez a betegség, mert jó pénz van benne, hanem mert a rossz életstílusunk miatt sajnos egyre több emberről derül ki, hogy ebben a betegségben szenved.

Bocs, hogy ilyen hosszú lettem! :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok lánykák!

Zsó, sajnálom, hogy nincs zebra :( De szuper jól nyomod, hogy így előre nézel! Hajrá lombik mielőbb! :wink:

Luci,
szuper jó a 7 milla!!! és a 12 mm-es nyálkahártya is! Ezerrel drukkolok Nektek! Amit az IR-ről írtál is nagyon jól hangzik, már az eredményekre gondolok amiket elértél a gyógyszerrel. Szerintem óriásit nőnek a teherbeesési esélyeid is!

Vayacon,
nagyon örülök, hogy arwenezel! Én is jártam egy évig, de lusta disznó vagyok :D Lehet, jövőre megint belevágok! Ezek a teák jól hangzanak. Honnan vetted a tippeket?

Bea,
nagyon sajnálom a munkahelyi bajokat! remélem az új év jól kezdődik és megoldódik hamar.

Beni,
türelem, türelem, türelem! Szívből kívánom, hogy zebrát teremjen! :wink: A mellfeszülés az Utro miatt van többnyire, de persze okozhatja a babóca is :D Összes kezem-lábam keresztben a tesztig!!+++++++++++++++++++++++++++++

Pár sorban én is tudok infót az IR-ről, mert az Arwen tornán Tünde, a tanfolyamvezető számtalanszor elmondta miért baj ha van. Ez a sejtek érzéketlenségét jelenti a bevitt cukrokra, azaz nem tudják felvenni a megfelelő mennyiséget. Emiatt termel a szervezet több hormont, inzulint. Egy bizonyos mennyiség után viszont átfordul a folyamat és itt a baj. A méhnyálkahártya, hogy nagyon jó táptalaja legyen születendő gyermekeinknek, sok vitamint, fehérjét és többek között cukrokat tartalmaz. Így ha valakinek túl sok az inzulinja, ezt a nyálkahártyát a sok hormon szépen lebontja, azaz kilökődik a baba. Akiknek volt már vetélése, vagy megtapadási gondja van, mindig meg kellene ezt a vizsgálatot csinálni. Tehát súlyos IR esetében nem a kiskatonák száma ésaz a döntő, hogy lombik vagy inszem, hiszen utána kezdődnek a bajok...
Az biztos, hogy komolyan kell venni. Én is a MensMentisben csináltattam meg és az én eredményem negatív lett. :D Egyébként ezzel azért nem lehet ám vicceskedni, mert ha valakinek azt mondják gyógyszer kell, amellett nem lehet enni a szénhdrátokat össze-vissza. Ellenkező esetben elképesztő rosszulétek jönnek rá. Szóval szerintem nem lehetnek fals eredmények, különben a felírt gyógyszerektől sorra lennének rosszul az ott vizsgált csajok :?

...még két nap hosszú munkanapot kell túlélnem idén (jó hajtós két napot) és pihi, pihi, pihi!! Jujj de várom már!
A karácsonyi előkészületekkel hogy álltok? Idén mi nem ajándékozunk, mert mindenkinek kevesebb a pénze a családban. Csak saját készítésű apróságokkal lepjük meg egymást...de én ezt cseppet sem bánom, mert szerintem az ilyen ajándék az igazi :D
Sajnos indulnom kell dolgozni, de két nap múlva már többet jövök!

T
tapedli
 
 


Én csak annyit szeretnék hozzászólni a fenti témához, hogy sajnos sokszor tényleg az embernek magának kell utánajárnia, hogy mi lehet a baj, megtalálni hozzá a megfelelő orvosokat, felkészültséget, eszközhátteret(!). Ahol hajlandóak foglalkozni egy adott problémával. Ezek saját/családi tapasztalataim is sajnos, teljesen más területekről, pl. ma már triviálisnak tűnő betegség, ami pár évtizede még nem volt annyira felkapott, és két megye csecsemőgyógyászai csak álltak a kiszáradó, egyre fogyó baba felett. De volt más is... :(
benigna
 
 


Csjok!
Kösz az aggódást,arik vagytok,hogy így törődtök velem.Most sajna nem megyek semmi vizsgálatra úgy döntöttem még " gyors" megcsináljuk ezt a lombikot ( munkahely miatt) utána ugyis leállunk 1 ideig mind a ketten munkahelyre fogunk koncentrálni.Ha most a másik protokoll lesz kipróbáljuk aztán meglátjuk... Ha nem sikerül utána majd mindenképp szeretnék utánajárni a kivizsgálásoknak.Most nem akarok bekavarni vele lombik alatt.
Azt szeretném még kérdezni,hogy mi van akkor ha az ember felmondási idő alatt lesz terhes?Akkor hogy van?Ha valaki tudja irj meg! kösz!
horváth beáta
 
 


Sziasztok,

Tapi reggel majdnem egyszerre írtunk! Olyannyira,hogy most vettem csak észre, hogy írtál! Köszönöm a drukkot, kicsit hitehagyott vagyok...
Most mi sem csinálunk nagy ügyet a karácsonyból. De azért mindenki kap valamit. Még a párom is, pedig megbeszéltük hogy nem kapunk egymástól, mert hogy spórolunk a köv. inszemre és/vagy a babaszobára ... Nálam a kreatív ajándékkészítés ki van zárva, mert én béna vagyok az ilyenekhez, örülök ha egy ronda, de finom sütit össze tudok hozni :lol: .

Bea én sajni nem tudok segíteni a munkajogi kérdéssel kapcs.
Remélem,hogy ez a "gyors" lombik sikerülni fog, és akkor más lesz a helyzet! :)

Ja és utálom a havat :twisted: .
benigna
 
 


Vayacon,
mi valószínűleg jan.4-én kezdünk,az ugyanis a 20.napom,a hosszú protokollt ( a Decapeptylest) akkor kell kezdeni.

Bea,
remélem is,hogy ezúttal sikerrel jártok!

Tapi,
nincs is jobb,mint a saját készítésű ajándék!

Beni,
holnap tesztelsz,ugye?Juj,nagyon izgulok!Ne inszemre kelljen spórolni,hanem babadolgokra!!!
Vendég
 


Zsó, nem mertem tesztelni, amikor felkeltem, félálomban ugy gondoltam,h inkább majd holnap szeretném csak megtudni az igazságot a dokinál. Lehet, hogy hülyeség volt, de most már nem első pisiből meg nem érdemes ...
Talán az egész a párom miatt van, nem akarok szomorúnak látszani, hogy ne legyen lelkiismeret furdalása... :roll: Néha olyan gyámoltalanok ezek a pasik.
benigna
 
 


Beni! Szóval nem teszteltél. :roll: Akkor majd holnap! Addig is drukk!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, nem, mert reggel volt egy ilyen rohamom. :)
benigna
 
 


Beni,
drukk tovább! De a doki után jelentkezz ám! Izgulunk :wink:

T
tapedli
 
 


Beni, nem baj,hogy nem teszteltél, a holnapi eredmény legalább már biztos lesz. Most én is arra gondolok, ha itt fogok tartani, kivárom, míg a dokihoz megyek. Aztán meglátjuk, mennyire leszek türelmes.

Ami az ajándékokat illeti, mivel nálunk nagy a család a mi oldalunkról, gyerekekkel együtt 11-en szoktunk összegyűlni, ezért a régi iskolás módszerhez folyamodtunk, és kihúztuk egymást. Az elmúlt karácsonyok alkalmával már úgyis magunk alá temetett a sok ajándék, úgyhogy sokkal jobb lesz ez így. Úgyis az a lényeg, hogy együtt legyünk.

A férjem családja kisebb létszámú, így ott megvesszük a szokásos ajándékokat, de mindenkinek csak apróságot, ez így volt az elmúlt években is. Legfeljebb a férjem lánya kap kicsit nagyobbat.

Amúgy már megvettem az ajándékokat, egy hagyományos vásárban, nagyjából egy délután alatt sikerült elintéznem, szóval idén ügyi voltam. :wink:

Zsó, akkor ti valószínűleg korábban kezdtek. Nekem megvolt a rákszűrés, találtam egy aranyos doki bácsit (végre!). Amúgy az IR vizsgálattal kicsit gondban vagyok, mert ugye még belefér lombik előtt, hogy megcsináltassam, de ha rossz lesz az eredmény, akkor nem fogok tudni már diétázni. MIndenesetre most úgy gondolom, hogy megcsináltatom, aztán kikérem majd a dokinő véleményét érdemes-e így lombikozni. (Bár most úgy gondolom, negatív lesz az eredmény. ;) )

Már nagyon várom a jövő januárt, most izgalommal várom, hogy történjen valami. Úgy érzem, ezután a rossz év után 2010 nagyon jó év lesz nekem és mindannyiunknak. :wink: Olyan szép kerek, harmonikus szám, valahogy hiszek benne. :lol:

Bea most ne is gondolj másra, minthogy ennek a lombiknak sikerülnie kell. Utána ráérsz foglalkozni a vizsgálatokkal. Sajnos a munkaügyi dologban nem tudok segíteni, szerintem el tudsz menni gyorsan táppénzre ha összejön, de valami szakit kellene megkérdezni.

Tapi, www.gyorgytea.hu - már sok mindenkitől hallottam az ötletet. Barátnőm is csinálta és első inszemből terhes lett (+ neki a masszázs, méhpempő segített).

Luc, tök jó, hogy így rendbe tudták hozni a betegségedet, így már tényleg sokkal nagyobb az esélyed a babásodásra! :wink:
vayacon
 
 


Vayacon!
Sajna táppénzre sehogy sem mehetek ha összejönne a bba akkor se,mivel már kimerítettem az 1 éves táppénzkeretet! :( most 2 dolog közül választhatok: vagy megkapom a felmondásom dec.29-től és felmondási időn leszek,vagy a lombikos védettséget választom,akkor nem küldhetnek el de nem kapok fizut.Egyik se jó,2 szVr közül kell választanom.De most arra hajlok,hogy inkábbb amig lehet a védettség aztán majd meglátjuk.
Szerintetek???

Beni!
Drukk!!!!! :)
horváth beáta
 
 


Bea, értem már a problémát. És ha megkapod a felmondásod, az nem lenne jobb olyan szempontból, hogy kérhetnél a munkaügyitől támogatást? Az elején 3 hónapig egész jó összegeket adnak a helyzethez képest.. Persze ez attól is függ mennyi volt az átlagkereseted az elmúlt 4 évben, illetve mennyit dolgoztál.

Mondjuk olyan szempontból jobb a másik lehetőség, hogy ha összejön a lombik, akkor jogosult vagy gyed-re.

De igazából én sem tudok jót ajánlani, ezt neked kell döntened, mérlegelni a lehetőségeket.

Reméljük sikerül a következő lombik és megoldódik ez a probléma. Drukkolok Neked!
vayacon
 
 


Cshajok, csináltam egy tesztet most d.u. Negatív lett... :(

Ugyhogy Lucuzs, már csak Te tartod bennünk a lelket, ami a decembert illeti :!:
Most egy hónapot kihagyunk, az már tuti... Valamikor a jövő év legelején lenne a köv. inszem, és ahhoz meg szilveszterkor kellene peteérést figyelni. Ez nyilván nem fog menni, mert azért az orvos is ember. :) Meg ugye a karácsonyi őrület után nem nagyon menne a gyógyszer és egyéb ktgek finanszírozása. Örülök, ha jan. második felére menni fog.
Ezt a várakozást utálom már előre.
benigna
 
 


Beni, még ne add fel, a délutáni teszt nem biztos, hogy kimutatja ilyen korán. Még bízz benne plíz mert ha ott van a baba, akkor ez fontos.
vayacon
 
 


Beni! Vayaconnak igaza van! Adjál esélyt a holnap reggeli tesztnek, vagy dokinak! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kép

Köszi csajok, nagyon kedves tőletek! Igazatok van... Majd jövök d.u a végleges hírrel.
benigna
 
 


Sziasztok Csajok!

Az IR-t én is divatbetegségnek tartom, mert én már tavaly bedőltem neki. Enyhe IR-t találtam magamon., Azért mondom, hogy magamon, mert egy barátnőm az I. Belen dolgozik, ő intézte el a vizsgálatokat, miután minden fórumon, mindeki mindent az IR-re fogott. Persze akkor inszemezgettünk, amikor is köztudott, hogy astimu ront az eredményen. Lényeg a lényeg a topicokon olvasott infók alapján, a enyhe IR-em volt. Az I. Belen az endokrinológus látta az eredményem, szerinte teljesen jó volt, de én a nőgyógyászomnak is megmutattam, és ő megkérdezte, hogy akarok e Metet szedni. Hát persze, hogy akartam, mert mindneki más is akart. Szedtem is jó fél évig, semmi eredményem nem javult. És végül a józan eszem kerekedett felül, és elhatároztam, hogy nem akarok gyógyszert szedni a nagy semmire egész életemben. Abbahagytam a Metet, elkezdtem tornázgatni járni, csak heti 1-szer. Kb 3 hónap múlva, már jók voltak az eredményeim.
Ennek ellenére érdemes megcsináltatni a vizsgálatot, mert lehetnek súlyos esetek, és akkor viszont szükséges a Met szedése.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Beni!
A 12. dpon is mutathat már a teszt valamit, én általában 10. dpotól kezdve folyamatosan tesztelek. De én tesztmániás vagyok. Remélem a mai teszted már pozi lesz!

Zsó!
Sajnálom, hogy nem sikerült, d emjad a lombik!


Lucuzs!
Megy a drukk nektek!

Tapi!
Veletek mizujs?

Vaya!
Írtam privit. :)

Bea!
Drukk kövi lombik!


Mi megcsináltuk tea, fagyöngy kúrát, sajnos eredménytelenül. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
mire csináltatok kúrát?A cisztádra vagy a párod eredményére?
Sajnálom,hogy nem javult a helyzet. :(
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: