Sziasztok!
Pasitéma: az enyém ugye már másodszorra lesz apuka, de mégis néha értetlenül áll a hormonjaim tombolása előtt. Plusz szerintem pl a terhességi hányingert elképzelni se tujda az, aki nem élte át. Egyébként én az első trimeszterben voltam a leginkább sárkány a fimanál is, és most is elég hamar ugrom. Bár már múlóban van ez is a rókákkal együtt
Edi: jobbulást! Szerintem is simán lehet a köhögéstől a barna, ilyenkor eleve vérzékenyebb az ember. Én az első babával meg akartam várni a 12. hetet, de a 7.-en elkezdtem vérezni, igy akkor szóltam, főleg mivel ugye bizonytalan időre táppénzre mentem. Aztán végülis a 14. hét után vissza tudtam menni még néhány hónapra dolgozni.
Antekrit: jobbulást Lidinek!
Poci elhiszem, hogy megijedtél a földrengéstől. Szülésznő no comment. Vérzés simán lehet egy durva vizsgálattól/kenetvételtől. Még egy nem durvától is, úh nyugi
Első szülés: én 10 órát vajúdtam, majd 2 óra volt a kitolás, mert a köldökzsinórt a derekára tekerte a Manó, és amikor épp nem nyomtam valamennyit mindig visszacsúszott. Remélem tesó ilyet nem csinál
Viszont a fájdalomra tényleg nem emlékszem már, csak az agyam tudja, hogy fájt.
Eva: esés
Vigyázz Magadra!
Meme: nyugiii. Én már 4 hete nem láttam a babámat, és még 8 nap
Sakura ez a hűtőcipleéses megjegyzés nem semmi.
Iwiwes privit nekem is lehet küldeni, és akkor jelölök, anno akkor voltam nagyon róka közelben, amikor a wiwes jelölgetés volt.
Niki: gratula az államvizsgához, és a diplomához!
Drukk a holnapi UHra.
Kórház: én az Istvánban szültem, szerettem, nekem a gyerekággyal sem volt bajom. Szerencsére normális szoibatársaim is voltak, de az a helyzet, hogy én biza simán aludtam/szoptattam a látogatók mellett (mondjuk fal melletti ágyam volt)