Új privát üzeneted érkezett!

Kaptam egy óra pihenést a kisasszonytól, férjem is elindítottam ennek örömére,hogy nem lesz itt semmi. ahogy kilépett ismét újraindult az oldalhasi fájdalom és a hányinger.
Annyira fent kapálózik a gyerek, nem is értem...Furcsa, de annyira leszívott az elmúlt 2 éjszaka hogy egyszerűen nincs bennem meghittség. A hóesés mondjuk megmozdított bennem valamit, de nem értem miért nem történik valami szakaszos egyértelmű.
Most ki kell bírjuk kb. f12ig amíg apa hazaér. Nem lenne jó taxizni, vagy szomszédozni. Milla irigylem a pótapátÍ:-) De gondolom nem is fogok csak úgy hipp-hopp megszülni. Irigylem a magzatvizes indulásokat lányok 8)

Úgy látom ma ilyen irigykedős reggelem van :D :shock: Pedig hát erre vágytam, KISBABAAAA.(mondogatom magamnak)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.13 09:20-kor.
Vendég

Azért vannak itt ám események! :wink: Lányok írjatok mihamarabb, hogy végül bementetek-e a kórházba vagy sikerült-e elérni dokit, szülésznőt.

Najda, de jó, hogy írtál! :D Olyan jó már nektek!

Meli, a te szülésed is nagyon gyors volt. A gyors szülésnél a tágulás fájdalmasabb és intenzívebb, hiszen rövid idő alatt ugyanazt a munkát el kell végeznie a méhszájnak, mint másnál hosszabb vajúdás során. Nagyon ügyi voltál, jók az adottságaid is, hogy ilyen pici sérülést szereztél csak. :D
Még vagyunk páran egyben... :cry:

A hó még mindig esik és már kezd befehéredni a táj! A gyerekek be vannak zsongva... :lol:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Gio, a szülésznőm azt mondta, hogy a magzatvíz elfolyással kezdődő szülések fájdalmasabb vajúdásúak, mivel megváltozik a nyomás a pociban. Vagy valami ilyesmi és intenzívebbek a fájások. Nekem nincs összehasonlítási alapom, így nem tudom tapasztalatból. Én mindenesetre remélem, hogy fájásokkal indul megint és a véres-nyákos cucc majd megint egyértelművé teszik.
Éjjel úgy féltem, hogy megszülök. Még a ma éjjelt kell túlélni, utána indulhat a szülés. 8)

Tulip, hol vagy?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki
nem 15e után akarsz mostmár szülni? :)Mintha tegnap azt írtad volna.
Végül nem mentem be kórházba - dokival tegnap beszéltem már, akkor is ugyanez volt, mondta hogy tipikus jóslófájások, de bemehetek, ha úgy érzem megnézetni vagy ha bármi változást észlelek.
Inkább akkor most változtatok az agyamon és próbálok örülni ezeknek a fájásoknak. Köszi hogy leírtad!
Amíg nincs rendszeresség, csak folyamatos fájdalom, addig szülés sincs.

Meli
de ügyes vagy bébi!!! Kíváncsian várjuk a képeket a kicsikéről.
Vendég

Sziasztok!
Nekem még reggel van, éjszaka kettőig nem akart aludni a fiatalúr, azóta meg horpaszt, így mi is. Csak elszámoltam az etetést, és felkeltem egy fél órával korábban. De most már mindjárt eszik, és alszik megint.
Újabb ajándék a panellakóknak: megint nincs víz a házban. Ennek én annnnyira tudok örülni :twisted: :twisted: :twisted: Ezt kaptuk ajándékba aznap is, mikor hazahoztuk Ivánt.

Remélem mindenki jól van!
Puszi
tedorka

Hajrá Gio! :wink: Próbálj meg teljesen ellazulni, lehet, hogy akkor meg is indul a dolog :) Van még egy órád, és fél12-kor indulhattok is :D Szerintem ez is egy szép nap lenne szülésre :wink:

briell

A mai nap egyébként tökéletes lenne szülésre! Mert du. férjem itthon van. Holnap meg megint munka ugye...
13-a van, esik a hó, nyugodt minden , és úgy tűnik mindenki mert Dóri is elaludt az egész éjjeli parádé után 8) A kis huncut...
Vendég

Tedorka
hú de gáz hogy nincs víz. És mi az oka?
Vendég

Áhh, most mondja a férjem, hogy a templomban nagyon sokan panaszkodtak, hogy nem aludtak éjjel semmit - nem kismamik...Szval ez az éjszaka egyszerűen csak a frontoké volt úgy tűnik és nem szülünk.

Vagy Gombi??? Merre vagy? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mi is megszülettünk:)

2009.12.04-én a kiírt időponton 02:30kor 3,5 ó alatt meglett a picúr 3600g és 53cm és volt gátmetszés is.

Jól vagyunk én még depis vagyok, nem túl jó a közérzetem, étvágyam sem a régi:(

Ahogy tudok jövök még..

Gratulálok az új babásoknak!

Pussz!:)

- J'adore -
Kép
j'adore

Gio, holnap, 14-én ünnepeljük a szülinapot, az előző estén szoktuk mindig, így ha az lezajlott, utána már nem bánom. Csak legyek itt a tortafújásnál és az ajándékozásnál. :wink:

J'adore, gratula nektek, gyere amint a picuri engedi, hátha tudjuk oldani a depis hangulatodat. Jó gyors szülésed volt neked is! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Helloo
8 után visszafeküdtem az ágyba, T-t sem ébresztettem, egyszerűen annyira rendszertelenül fájtam hogy úgy gondoltam hátha "kialszom"..
2kor keltünk, elkezdtem melegíteni az ebédet, erre megint beindult... de most sem rendszeres időközönként...
és (ap)Kata jutott eszembe, ő mondta nekem, hogy mennyire érzékenyek voltak a mellei szülés előtt pár nappal és most hozzám sem lehet érni!! Ha vki megpróbálja, esküszöm odacsapok 8)
Próbálok elvonatkoztatni az egésztől, hogy már lehet csak beképzelem magamnak..
Most miért lettem hirtelen ilyen bizonytalan???

Meli: szia :)

Alapban azt beszéltem meg magunkkal, hogy dec 10ig nem szülünk, ne legyen koraszülött... T. 13-án született egyébként :D
Ma és holnap szabadnapos. És tegnap este teljesen bepakoltam mindent az utazótáskába.. pedig akkor még nem volt semmi..
Vendég

Gombi
akkor Te is érzed a véged:-)No meg nem beszélve arról hogyha T. ma és holnap szabadnapos akkor ideális is lenni, hisz be tud vinni, nem kell a logisztikán aggódnod mint egyéb napokon. Főleg pesti viszonylatban gáz ez komolyan...

Én is tegnap véglegesítettem a táskákat, már lent vannak a kocsiban. Holnap meg amúgy is megyünk ctg-re, meglátjuk milyen összehúzódásokat mutat.
Bár ma a férjem mondta hogy nem szeretné ha holnap bent tartanának, mert ő úgy akar menni a kórházba hogy előre tudja hogy szülni megyünk. Kiderült miért:-) A budapesti forgalmat tekintve múltkor már poénkodtunk hogy majd kiakasztunk vmi táblát hogy szülünk és megyünk a buszsávokban. Erre tényleg csinált vmi nagy műanyag feliratot, hogy "viszem a feleségem szülni. Nyomd a dudát!" :-)) Nos, ha vki érti és tényleg dudál, akkor mint egy esküvőn dudaszóval érünk be a kórházba. :lol:
Nooormális?? :shock: Nemcsak mi hülyülünk hanem a kispapák is :lol:

Jadore
gratula! Jó Neked hogy már túlvagy rajta és ott a csöppöd. És örvendj, igazán gyors szülés lehetett! Majd ha van kedved írd le a történetét.
Vendég

Fúúú, Gio... nagyon érzem!
Napok óta csak röhögök mindenen, mint aki nemnormális.. a legidiótább vicceken is képes vagyok órákig vinnyogni..
Vmelyik nap találtam a neten egy képet, amin úgy hirdeti vki a sörözjét, hogy "Gyere be hozzánk, különben Te szomjan halsz én meg éhen" Mondtam T-nek tegyük mán ki a honlapra :D

A buszsávokat mi is szeressük :oops:
pár hete óriási baleset+dugó volt az árpád hídon... és nekünk időre haza kellett érni (vmi meccs kezdődött, értitek..) és megfordultunk, hogy akkor a Lánchídat "használjuk"... mondta T, hogy ha megállít egy rendőr, borítsam magamra a kezemben levő ásványvizet és bizony mi szülünk :shock:
A kis kreatívak :shock:
Vendég

http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

Egy kis hangulatfokozónak... a reklámot is bírom, és tegnap este megtaláltam EZT!!!
Vendég

ha már logisztikánál tartunk...
Sote-s sorstársaim :)
ha szülni megyünk és egészen véletlenül még mázlink is lesz és T. visz be kocsival és nem taxi és nem mentő, akkor a parkolás hol/hogy van, amíg apuka bent izgul velem?
Úgy értem szülés közbe is húsz kört kell tegyünk mire találunk egyáltalán parkolóhelyet a környező utcákban és fizetni kell azt a nem kevés pénzt a parkolásért és én meg ha folyik a magzatvíz húzom magam után a csíkot az utcán, mint egy csiga?? :shock:
Vaaagy: be lehet menni esetleg az udvarra????
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukk,mert megállás nélkül pörgök ma...na nem jó kedvemben!Kitakarítottunk,főztem,sütöttem buktát,csináltam kandírozott narancshéjat(először-de egész jó lett).
Most festettem be a hajam hennával...hogy mégse nagyanyó várja már csöppünket!
Már dög vagyok...persze semmi hatással nincs a túlterheltség a babára!Szuperul úszkál odabenn!
Szóval szülési előjel semmi.......már pedig nagyon szeretném a kezembe tartani kiscsillagunkat!

Látom még mindenki egyben!
Na megyek mosok,mosogatok...és takarítok még a konyhában...,majd talán holnap reggel jövök....vagy estefelé!

Sok puszi és kitartás nektek!
Vendég

Gombi: nekem azt a jó tanácsot adták, hogy apuka kidob a kórház előtt, és amíg téged vizsgálnak (ami alatt úgysem jöhet be) keres parkolóhelyet. A 32-esek tere után már nem is fizetős, így nem kell szülés közben kirohangálni aprót dobni a parkolóautomatába :P
Mondjuk épp most néztem, még a vajúdós pakkomat sem bírom egyedül bevinni. :? Amúgy múltkor láttam apukákat a hazahozós cuccal az udvar felől bejönni :shock: De én nem tudok róla, hogy be lehetne menni....

Férjem most szereli a kiságyat :D Majd csinálok képeket, bár nagyon puritán a berendezés, dekoráció meg semmi :?

briell

őszintén megvallva nem tudom a parkolás dolgot, mert nekem (SE dolgozóként) mágneskártyám és parkolóhelyem van bent.... :oops: :oops:
de holnap megkérdezem a lányokat (a titkárnőket) hogy derítsék ki mi a szitu.

Kép
apkata

Nna ki van talpon az éjszakában? :-)

Nálunk ugyanaz a játék megy mint tegnap éjjel...Remélem a kiccsaj könnyebben kezelhető lesz idekint:-))

Most figyelemelterelek, f7re meg megyünk ctg.re. Jajj de szeretném ha ott okosabb lennék!
Vendég

Nnnnna vajon ki van még ébren?? :D :D
10től f1ig aludtam egy jót és most megint fájdogálunk.
F7ig nincs is olyan sok idő Gio :lol:
Nekünk csak szerdán lesz ctg...
Vendég

Látom nem csak nekem nem megy/ment az alvás.Én 3/4 3óta ébren vagyok.Meglessz ennek a böjtje napközben.Még szerencse,hogy ma nem kell főznöm.
Este fél éjfél körül felkeltem és úgy beidegeltem magam 3 mp alatt.Csak belegondoltam,hogy van kemény 8 napja Hubának,hogy megszülessen,ha KArácsonykor itthon akarunk lenni.Márpedig itthon akarunk...
Mondtam a férjemnek,hogy semmi bajom nem lenne,ha legalább jelét adná a fiatal úr,hogy nemsokára.Mondjuk egy "elhagyott" nyákdugónak örülnék.De semmi.Valami azt súgja 0 tágulás,rövidülés.Túlhordást,indítást,császárt pedig SEMMIKÉPPEN nem szeretnék.Na de 5kg-os babót sem.
Jó hülye napom lesz megint,már érzem....

MELI!
Jó,hogy jöttél!De jó,hogy ilyen gyors szülésed volt,az meg csaka ráadás,hogy ilyen ügyes a kisfiatok! :D

GIO!
Látom elmúltak a görcsök,rosszullét.Akkor végülis a dokival sem beszéltél?
Vendég

Szép reggelt!

Hú, Gio, Gombi, Ti nagyon együtt haladtok :wink: Csak haladnátok már rendesen, igaz? :? Nem lehet egyszerű ez sem, bár tök jó érzés lehet az is, hogy készülődik a test. Nekem ilyen mensis fájdalmaim vannak főleg hajnalban, és inkább a derekamban érzem, és kicsit a hasam alján. Amúgy az alvással még mindig nagyon jól állok. Ma fél hatkor kellett csak kimennem wc-re. 8)

Most pedig rápihenek a holnapi kórházasdira. Pénteken nem jutottam el a belgyógyászhoz, így holnap kettőre mehetek hozzá, előtte meg ctg. Férjem megígérte, hogy később megy dolgozni, és előbb végez, így talán csak pár órát kell várnom rá.

Sprite: Nehéz lehet, ha ennyire kényszerítőnek érzed az időpontot :( De abszolút megértelek, hogy karácsonykor nem akarod, hogy a családoddal ne együtt ünnepeljetek...

Beindultak nálunk is a hópelyhek :D

briell

Gio: nem értetek még haza?! Csak nem maradtál a kórházban?

Meli: nagyon helyes a kép rólatok iwiwen :wink: :D

Gabi: Zalán nagyon jóképű kiskrapek 8) Irtó édes feje van azzal a szép fekete hajjal!

briell

Még én is vagyok. :D Ma megszülinapozunk, aztán már felőlem szülhetünk is. Jaj, éjjel nagyon parás voltam, hogy nehogy beinduljon! Nekem holnap lesz ctg ha addig nem szülünk. Jól kivárja az idejét a kis tündérke. :)

Gio, kíváncsi vagyok mit mutatott a ctg, gyere a hírekkel!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Hát majdnem bentmaradtam. A ctg mutatott 20 percen belül 2 szabályos kontrakciót. Hívom dokit, mondja később jön, de leküld hozzám vkit, hogy nézze meg. Lejött egy doki, mondta mégis várjam meg a saját dokimat mert a görbém igencsak ígéretesnek tűnik. döntsön ő..Félóra pánik. Valahogy nem voltam lelkileg még felkészülve a befekvésre:-)
Megjött dokim, mondta hogy ezek még mindig jóslók...Még nem szülünk. Totál el vagyok kenődve hogy egyáltalán nem tudom mit kéne figyelnem. A ctg-n éreztem a 2 húzást, hisz felment 95ig mind a kétszer, de annyira nem fájt. Itt panaszkodtam hogy nem tudom milyen a jóslófájás, most megkaptam és egyáltalán nem tudok mit kezdeni vele. Éjjel folyamatosan fáj a pocim és a derekam. Napközben csak olykor-olykor...
Á mindegy. Nem értem én ezt. Úgy döntöttem hogyha majd baromira fáj és kaparom a falat indulunk el a kórházba. Még a végén kiderül hogy mégsem alacsony a fájdalomküszöböm.(haha)
Nekünk a férjem munkáját illetően a hétvége nagyon király lett volna szülésre, ezek után meg már mindegy...Ígyis úgyis ki kell majd rángatnom vmi karácsonyi programból, ha itt az idő.
Csak elég nagy igényem lenne a jelenlétére, akár a nap 24 órájába, de ilyenkor eszembejut Nóna esete, akinek milyen messze dolgozik a férje,és hogy ahhoz képest milyen jó dolgom van..

Gombi
nagy összhangban vagyunk látom az éjszakázást illetően. Én végül 3-f6ig aludtam és ez a tegnaphoz képest kiváló 8)

Gabi
Zalán egyszerűen gyönyörű- Mennyi-mennyi haja van!!! Olyan jó már Nektek!! :)
Vendég

Hú lányok, tényleg nagyon együtt haladtok!

A hét tuti nem marad eseménytelen!!!
Vendég

fmelinda, mi újság szopi ügyben?
Vendég

sziasztok!!!

Látom az éjszaka nem ment sokunknak. Kettőtől négyig én sem aludtam, de jó volt csak úgy feküdni... Továbbra sincs semmi előjel... Holnap CTG, csütörtökön doki. Méhszája mindenkinek nyitva más? Nekem 2111-es.... (volt múlt csütörtökön) De semmi készülődést nem érzek....

Kép
kicsi80

Hány éjszakát töltöttem a várandósság alatt ébren, mert nem bírtam aludni? Rengeteget... most sem alszom, pedig most nagyon tudnék, de legkisebbünk nyilván emlékszik a sok-sok ébren töltött éjszakára :?

Szorítok mindenkinek, aki még előtte áll, és várok mindenkit, aki a napokban érkezik haza a kórházból!

Üdv. Gabi
Vendég

Nálunk is elkezdődtek a pocifájdalmak. Zéti aludt éjjel, mi alig, mert minden nyöszörre, egyből néztük, megsimogattuk, mert attól vissza ellazult. Szegény egész éjjel nyöszörgött, feszítette magát, felsírt álmában... Nagyon sajnáltam. Most megint. :cry:

Gio, Gombi, Sprite drukkolok, hogy beinduljanak a dolgok. Gio, Gombi nektek csak nem kell már sokat várni, nagyon kedvezőek ezek a jelek. Bár nekem jó sok jóslóm volt, és a szülés napján egy ici-pici keményedés sem volt. Gio, egyébként a jóslók miatt én is így voltam: drukkoltam, hogy magzatvíz folyással kezdődjön a szülésem, hogy tudjam egyértelműen, most már indulhatunk. És bejött. Ami jól is jött, mert a kocsiban 5 percesekkel kezdődtek a fájások, a körházba beérve máris 3 percesek voltak. Szóval a közepén kezdtük a dolgot.

Akik már otthon vannak a babákkal: kezdtek napirendet kialakítani, vagy a babára bízzátok? Gondolok itt pl a 3 óránkénti etetésre.
Vendég

Én bízom benne, hogy a sok nyugodtan, alvással töltött éjszakára is emlékeznek a babók idekint :lol:

Nekem múlt héten még teljesen zárt volt a méhszájam. :? Én számokat még sosem kaptam, így nem tudom, hogy van-e valami kis változás azért. De most azt hiszem, nem is akarom tudni. Tegnap gátmasszázs után mondtam férjemnek, hogy érzem, hogy már milyen jól tágulok, erre mondta, hogy igen, már sokkal jobb, és megmutatta, hogy mekkora. Hát, nagy csalódás volt :( Azon Picúr egy keze kiférne talán, de nem a feje :? Így megbeszéltük, hogy ezentúl csak annyit mond, hogy már tök jól haladok :lol:

Gio: téged sem vizsgálgatnak, ugye? Te sem tudod hogy állsz a nyílással?

briell

O'hara nálunk a legkisebb diktál :) tehát egyelőre semmiféle napirend nincs, próbálgatjuk egymást :) Igény szerint szoptatok, tehát van mikor 1 óra van két szopi között, van mikor 5.
Délutánonként nem alszunk, próbálok kb. azonos időben fürdetni, és utána már alváshoz készülődni, így kb. este 8 és 9 között alszik el.

Üdv. Gabi
Vendég

KICSI!
Dehogyis!ez az én nagy bánatom,hogy eddig nem volt semmi egy kis puhulás,de semmi nyílás.Ez volt 1,5hete.Majd most szerdán megyek legközelebb vizsgálatra,de TUTI nincs semmi :cry:

JUDYKA!
Igen szerintem is lesz akció a héten,ha más nem Gio és Gombi :D

Ha jól sejtem nekem jövő hét hétfőn be kell feküdnöm :cry: Hacsak addig nem....
Vendég

Gabi, nálunk is hasonló a helyzet még. Csak azért gondoltam a napirendre, mert tegnap 2 óra alatt 4-szer szopizott. És úgy tudom a hasfájásnak nem tesz jót a gyakori szopi. már parázni is kezdtem, hogy nincs elég tejem, és nem lakik jól egyszerre, de este újra úgy feszültem, és csöpögött a tej, hogy talán nincs ilyen gond. Legalábbis remélem. De a napirend mellett sem bírná ki szopi nélkül, ha olyanja van, szóval nem tudom hogy lehetne napirendet kialakítani. A fürdetés nálunk is hasonló időben van, már várja is. Utána a lefekvés változó, mert ott kezdődnek az alvási gondok.
Vendég

Sprite: egyből befektetnek, ha letelik a 40 hét? :(

Katáról és a fiúkról nincs valakinek híre?

briell

BRIELL!
Információim szerint 2 nappal a kiírt időpont előtt.Bár nem hiszem,hogy nagyon ragaszkodna hozzá a doki.MAjd szerdán megbeszélem vele.De ha befektetne és nem szülnék meg,akkor szentestére tuti haza kéretem magam legalább pár órára.
Vendég

Sziasztok
A mai éjszaka nagyon rossz volt, szinte nem aludtam semmit az éjjel, így próbálok majd napközben aludni amikor a 2 fiú is alszik.
Szinte óránként volt fönn a Joakim, már az sem volt jó neki, hogy mellettem aludt, lehet, hogy a pocija neki is. :? :(

manocskak

Sziasztok!
Ááá, reggel 6ig csak kamilláztam... nagyon rossz, hogy már a tv-ben sincs semmi, csak a "műsorszünet", és már netezni sem volt kedvem...
6körül elaludtam és fél órája keltem. Most teljes a nyugi odabent, mindjárt elővezsem a szívhang hallgatót, annyira, csak a hasam alja "húz"...
HJa és hogy legyen min idegeskedni ugye.... van olyan foglalásunk (most szombatra), ahol a vendég kérése az volt, hogy T. legyen ott egész este :shock: :shock:
Tehát vagy ma szülünk, vagy pénteken, vagy vasárnap. Remek. Akkor már inkább ma....
Elég fárasztó ez a sok jóslófájás, attól félek nem lesz erőm majd az igaziaknál... amilyen "szerencsés" vagyok, így leszek még két hétig.. :?

Gio: nekünk csak hordozó van, abban hozzuk haza a babót!
Briell: nagyon ari lesz a szoba! A zöld színre emlékeztem :)
Kaptuk mi is a mailt, hogy elkészült a falimatrica, és majdnem lehidaltam: ha utávéttel akarunk fizetni, akkor 3e a postaköltség :shock:
A matricák kerülnek alig többe... szóval így inkább előre utalunk, amit én utálok..
(Bár jobban belegondolva le kellett volna hidalnom és akkor már szülénk :lol: )
Vendég

Briell
nem, nem vizsgálódik a doki. AZt hittem ma megteszi, de állandóan rohan. Közölte nem szülünk ill. megkérdezte miket érzek.

Nyugodtan konstatálta hogy ezek jóslók.
Komolyan,lányok, a jóslók is kutyamód tudnak fájni? Nekem totál olyan mint mikor mensiztem - első nap nagyhalál volt mindig, van amikor meg sem tudtam mozdulni.
Szval most is ilyesmi van és megvallom kezdem unni, mert baromira lefáraszt és nem szeretnék a szülésre fáradt lenni, mégha ez nem is kívánságműsor.
Most vhogy egyre szarabbul érzem magam, ráz a hideg is. Gyorsan bekapok vmit hogy legalább kaja legyen bennem. ELnézést hogy csak nyöszögök. Valszleg nagyon közeleg az idő, nem hiszem hogy ennyi fájdogálással sokáig akarná bent húzni a kicsilány. Biztos neki sem túl komfortos már.

Legközelebb elvileg csütörtökön megyek ctg-re, akkor már egy napos túlhordásban, gondolom akkor már csak ránéz a méhszájamra a doki. Nem mintha hiányozna, de elég kíváncsi vagyok hogy áll. A ctg-s nő azt mondja hogyha sűrűn szurkál odalent szerinte rejtetten tágul...De ő nem doki.

Sprite
neked vannak ott lent még fájdalmaid?

O'hara
akkor még magzatvízelfolyással is indulhatok. Egy barátnőm mondta hogyha jósolgatok akkor egyszercsak majd beindulnak vízfolyás nélkül a fájások, ez a tendencia. Hát ezek szerint ez sem szentírás, hisz Te jósolgattál mégis elfolyt.
Vendég

:-) Gombi egyre jár az agyunk és a hasunk úgy látom
Vendég

Igen, bár én itt irulok-pirulok a nyafff miatt, hiszen Ti már sok nappal előttem vagytok... :oops:
Vendég

Báááár, ha egész nap csak arra gondolnék, hogy még karácsonykor is egyben leszünk, akkor biztosan nem lenne gond a vérnyomásommal :lol: :lol:
(most is szédülök :? )
Vendég

El is számolhatták...SImán.
Többen vannak akik novemberben szültek december helyett.
Néztem hogy Pumi is tegnapra volt kiírva és lám már otthon babázik.
Olyan jó olvasgatni hogy akiknek már kint a picur hogy s mint vannak a szoptatással. Mégha sokszor küzdelem az is és bizonytalan az ember lánya mindenben.
Nekem már tök érzékeny a cicim is és csak nő-nő:-) Úgyhogy örülök is hogy egyelőre egy szoptatósmelltartót vettem, mert ki tudja hol áll meg mikor bedurran.
Vendég

Pumi írt már a levlistára beszámolót??

na megyek zuhanyozni, aztán meg kísérem azuram mindenhova :)
majd még jövök! :)
Vendég

Itten vagyok picit:)

Jelentem,jobban érzem már magam.. a kórház eléggé megviselt sajnos..az étvágyam is kezd rendbe jönni azt hiszem.

Szüléstörténetem:

3-án csütörtökön mentem NST-re 11órára és szóltam, hogy nézze meg mutat-e fájásokat a gép,csak kiváncsiságból persze én semmit nem éreztem.. mire mondta a nőci hogy itt már kevesebb mint 10 perceseket mutat így benn is fogtak.. betegfelvétel(2,5órát vártam tök egyedül a rendelőbe a dokira) mire kész ettünk megkaptam a csini hálóingem és go be a szobába.. este 11 körül elkezdett járni a hasam, vagy 5ször voltam wc-n,mire felfigyeltem,a magzatvíz szívárog na ez volt 23órakor. Átmentem a szülőszobába bejelentettem.. befektettek a kis cumómmal a vajúdóba na innentől 23órától kislányom megszületéséig azaz 02:30ig bikaerős fájások jelentkeztek,hozzáteszem a szülésznők nem hittek nekem mire bőgve mentem be és mutattam hogy basszus nézd már meg a betétem csuron vér és ömlik a víz is és nyomást érzek de itt már mozdulni nem bírtam persze mondják fküdjek föl a marha magas ágyra,minek segítég ugye na mindegy.. iszonyat fájdalmakat éltem át a 3,5ó alatt bármit megtettem volna valami fájdalomcsillapítóért de itt veszprémben nem adnak.. mert ugye ha szülsz,szülj fájdalommal hisz erre tetted a fejed mondják az okosok.. :D fasza mondom.. kaptam rengeteg oxigént mert az eszméletemet is kezdtem elveszíteni,végül a 3 jelenlévőből hirtelen 7 lett körülöttem ugyanis a kislányom szívhangja csökkent így vákumoztak.. aztán gátmetszés és varrás.. de olyan jó érzés volt ahogyan kibuggyant a kis csöpp teste:) minden fájdalom azonnal elmúlt.. behozták hozzám a vajúdóba és egyből rákapott a cicire:)
Szobatársak tündériek voltak és segítőkészek na de a csecsemősök és a szülésznők borzalmasak tiszelet a kivételnek!! És köszönet Orosz Tamásnak!!! Rendkívűl figyelmes,kedves orvos!

3 nap után azaz hétfőn haza is jöhettünk,képzeljétek volt egy h1n1-es kismama a nőgyógyászaton és le is zárták minenki maszkban rohangált! Dúrva volt, hamar dobálták haza az embereket..

Bocsi ha sok voltam:) Mennem kell manó felébredt:)

Amúgy nálunk is a 2. éjszaka hogy óránként szopizik és sír de hasa nem hinném hogy fájna.. és tegnap este jól telibe kakilt amíg szépen kiszedtem a pelust :lol: :lol: kis zsiványom :D

Szép napot nektek!

- J'adore -
Kép
j'adore

UI:hogy kerülhetek be a levlistára??? Köszike :)

- J'adore -
Kép
j'adore

Az "jópofa" lehet mikor kívűlállók meg akarják mondani a frankót hogy mennyire fáj ami fáj...Nem papás szülés volt Jadore?
Mindenesetre azt hiszem szüléstörténeteket legközelebb mégiscsak szülés után fogok olvasgatni....
De gratulálok, mert sztem rövid és gyors szülésed volt és igazi hős vagy!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?