Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,

Csak egy tipp zárt helyes talira. Az Indexen a lányok az Ikeába szoktak menni, ott az étteremnél van valami játszórész asszem. De én még soha nem voltam, viszont ők elég sűrűn mennek oda, tehát nem lehet rossz.

Én még mindig ramatyul és Marcusnak is folyik az orra. És a popsija is olyan, amiről a Panu írt Lizinél, kedvem meg, mint Edité. De csak túlleszünk ezen is!

Ann,
Haminak gratula! Kép

Klarissza,
Én is a fiatal lányra szavaznék, de először maradj velünk, de nem mellettük, nézd meg, hogyan bánik Lacával. Az idős néni is jó lehet, ha van még türelme ilyen picihez. Én anyuból indulok ki, és neki már nincs mindig.

Bocsi, hogy csak ennyi, megyek én is aludni Marcussal, kúrálom magam.

Jó talizást!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Csak egy pár szó erejéig mert megyek Bencikét altatni.

Az állatkerti játszóház 1 év alatti gyerekeknek ingyenes, a szülőknek nem kell fizetni. 1 év felett 360 ill. 720 Ft/óra attól függően hogy van-e állatkerti belépő vagy nincs. Ugyanis a játszóházba úgyis be lehet menni ha az állatkertbe nem akar valaki. Így viszont asszem mindenkinek (mármint az 1 év alatti gyerekeknek is) 720 Ft/óra.
Én így tudom. A játszóházban van pelenkázó és szoptató helyiség is.

Ha mégis úgy döntötök hogy holnap délelőtt itt lesz a tali akkor mi is elmegyünk egy órácskára, feltéve ha Benci épp nem lesz nyűgi. Nekünk kb. a 10-11 óra lenne jó. Majd még este benézek, írjatok!

Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!
Mi szivesen elmennénk az állatkerti játszóházba, ugyis van dolgunk Pesten. BÁrmilyen idöpont jó, pl a 11 tökéletes, csak beszéljük meg, mert szerintem csak 1-1,5 órát maradunk. Bár persze ki tudja, de mégsem olyan mint egy piknik.
No, ki mit szól?
Az örs vezér téri Ikeáról én is azt hallottam hogy jó ilyenre, a budaörsi játzóháza elég kicsi, de szerintem azt majd máskor inkább. Maradjon valami télre is Kép
Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Az állatkerti játszó nekem húzós lenne eléggé. Jövő héten is oda mennénk, és hát kétszer ennyit nem tudok kifizetni.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Kép

Asszem, mi holnap bizonytalanra nem indulunk el, apánknak úgyis hosszas dolga lenne, utána a rossz időben nem tudnánk magunkkal mit kezdeni (ha jó idő lenne, akkor lehetne pl. Állatkert), úgyhogy ha mégis tali, akkor érezzétek jól magatokat Kép
Azt gondolom, h amíg jó idő van, még lehetne szigeti randit is összehozni, utána a nagy őszben-télben próbáljuk ki a játszóházat + IKEÁt is Kép

Jóéjt! Kép
Ann
annann

SZiasztok!

állatkert is oké.

Haminak gratula! Ann, ne reménykedj, innen nincs megállás, 1-2 hét is menni fog Kép

Hanzika! először is jobbulást. másodszor: doki legújabb ajánlata piros popsira a neogranormon és a canesten felváltva (már ha gombás is, márpedig könnyen azzá válik), mindkettőt vastagabban kend, én még ezek mellé néha bevetem a hintőport. a dokink egyébként a zink-oxidra esküszik.

Gabi! front jön tényleg, hideg front, biztosan érzékeny vagy rá. remélem, jobban leszel holnapra.

a játszókról nem tudok semmit, mert egyikben sem jártunk, és nincs favorizált, mert mindegyik messze van tőlünk Kép

ja, és Lizi ma már jobban, ami a hasmenést illeti (már tegnap este jobb lett), székletvizsgálatot írt elő a doki, abból kiderülhet, hogy miért húzódik két hete ez az egész. a fog még nem tört át, de a doki szerint az is befolyásolta (mármint a fognövesztés Kép, mert már nagyon duzadt az ínye, 3 hete Kép) ma már nem ordította végig a fürdést sem, így végre 4-5 nap után alaposabban meg lehetett mosdatni. nyűgi viszont ezerrel, pedig nem jellemző rá.

Klarissza! én szívesen hagyom anyámra az unokáját, mert jól megvannak, és az ő szeme fénye, de nincs elkényeztetve. ugyanakkor, ha bébisintérről van szó, akkor nem biztos, hogy az pótnagymamára szavaznék. ja, és egyetértek veled, hogy igenis kell neked is magánélet, gyermekmentesen, bár megjegyzem, folyamatosan rá fogsz gondolni, főleg az első alkalmakkor Kép. miért nem beszéled meg a pároddal, hogy kérsz minden héten egy félnapot, amikor ő van a gyermekkel? én elhiszem, hogy sokat dolgozik, meg hogy értetek teszi, de ha adna neked minden héten pár órát, azt még inkább értetek tenné, főleg kettőtökért, és ez is nagyon fontos. nekem sem volt ezt könnyű átvinni apán, mert ő is "bele volt bolondulva" abba, hogy neki most bizonyítania kell, meg feljebb lépni, és micsoda felelősség van a vállán..., én viszont azt hajtogattam, hogy ha nem akar egy állandóan otthonülő, unalmas anyát, hanem néha azt szertné látni, akit megismert, akkor el kell engednie néha, és vállalni kell azt a felelősséget is, ami a gyermek gondozásával jár. persze ezek most nagy szavak, meg szirup, muszáj néha túlozni Kép én első körben ezt próbálnám meg, aztán keresgélnék bébisintért, vagy pótnagyit.

mi a reggeli egészségi állapottól tesszük függővé a látogatást, valószínűbb, hogy megyünk. csak ebéd legyen az itthon maradt férfinépnek (15 éves unokaöcs is nálunk)

panu
panu

Sziasztok!

Akkor mi 11-re próbálunk odaérni az állatkerti játszóházhoz Kép

Ann, sajnálom nagyon, hogy nem tudtok jönni, de teljesen megértem!

Én most húzok aludni, mert Zsoltika fél 8-kor beájult. Ma rengeteget gyalogolt, a babakocsit tolta az utcán is, meg a játszótéren oda-vissza, oda-vissza... Hát én nem tudom, mennyit sétált, de nagyon sokat. Ettől jól ki is fáradt, viszont reggel (vagyis hajnalban) tutira ébredni fog Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Az Állatkerti szerintem is elég drága, ha hosszabb időre mennénk; egy-másfél óra kedvéért viszont nem szívesen utaznék oda-vissza egy-egy órát Gabival, pláne esős időben. Késő lenne péntekre áttenni a talit? Akkor állítólag már nem lesz eső.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Közben ezren írtatok (Gabi felébredt, így a kétsoros válaszomat évek alatt írtam).Kép Szóval ha nem esik az eső, akkor esetleg mi is nekiindulunk, de nem ígérek semmit.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Halihó!

Még itt vagyok Kép Nekünk a péntek nem jó, utazunk Szentesre... Viszont itt most úgy szakad, mintha dézsából öntenék. Persze ettől még reggel lehet jó idő Kép

Viszont ha nagyon lóg az eső lába, mi sem indulunk el.

Gabi

pgaboka

Látom, így este felé beindult az élet, én is csak bekukkantok, aztán megyek tovább.

Köszönöm az eddigi bébisintéres hozzászólásokat Kép

Panu:
Holnap megkérdezem a férjem, mit szólna egy Lacás fél naphoz. A választ majd megírom. (Ha leszaladok a boltba, akkor is már tiszta stressz, hogy mikor jövök vissza.)

Be kell vallanom, hogy most már én is elbizonytalanodtam a holnapi talival kapcsolatban. Esőben tuti nem indulunk el, mert nekünk gyalog kellene odáig menni Kép
klarissza

Ja, jut eszembe mi rendszeresen járunk az Ikeába, de az ottani játszóterek elég kicsik, főleg, ha sokan vannak az áruházban Kép Ha mi kivonulunk, akkor másnak már tuti, hogy nem marad hely Kép

Jó ez a Spielberg-Kodály film Kép Kép na mosmár megyek alaudni, bárhol is kószáljon ez a Barry gyerek Kép
klarissza

Klarissza! kicsit többet kéne ráhagyni Lacát akkor is, amikor ott vagy, muszáj megtanulnia neki is mindent. nálunk a konyhai faliújságon részletezve van a napi étkezési menetrend, hogyan kell tejpépet készíteni, illetve instant teát. egy polcon vannak a gyermek-edények, és mindig van itthon olyan bébikonzerv, amit szeret a leényzó és sikerélmény apának az etetés. nem mondom, hogy mindig sikerült minden tökéletesen, de egyre jobb, és ma pl. töknyugodtan dolgoztam 10-ig, aztán pedig kis kollégiális duma után indultam haza (off: mert igen-igen izgalmas dolgok történtek olimpián, politikában Kép), és tényleg minden rendben volt, na jó, kajamaradék az asztalon, kicsit zilált volt apa a nyűgitől, és követelte, hogy hadd maradjon egy kicsit magában, legalább 5 percet, amíg eszik vmit, de legközelebb is megteszi.

panu
panu

Lányok!

Akkor én reggel ha felébredek, úgy 9 körülKép bekapcsolom a gépet és meglátom ki hogy döntöttKép
És persze kinézek hogy milyen idő van!
Hozzánk tényleg annyira közel van az állatkert hogy ha úgy alakul 20 perc alatt összekapjuk magunkat!
A péntek nekünk sem jó, mert fél 10-re jön a gyógytornász.

Ann!
Kár hogy nem tudunk találkozni, már olllyan kíváncsi vagyok Hamira! Nagyon ügyi a kiscsaj, nem semmi hogy ilyen pici létére már miket csinálKép Gratulálok!!!!!
Ja és amúgy bármikor hosszas dolga van apátoknakKép, nálunk elidőzhetnétek igazán!Kép

Hanzika!
Jobbulást mindkettőtöknek és legyen jó kedvedKépKépKép

Most én is húzok aludni, jó éjt!Kép
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!
Nálunk olyan bonyodalmak történtek, hogy Niki 4 napig nem volt hajlandó szopizni. Én teljesen kész voltam tőle, nem gondoltam volna egy percig sem, hogy ennyire rosszul fog esni. Egyik percröl a másikra hagyta abba, mert elkezdte harapni, pedig már 5 foga van én meg nem engedtem. Na ezen megsértődött (érzékeny a kis szentem) és nem volt hajlandó elfogadni. Pedig este ezen alszik el. Próbáltam fejni és nagyon rosszul éreztem magam. De a 4. nap próbálkoztam újra és mintha mi sem történt volna minden visszaállt a régi kerékvágásba. Nem gondoltam volna, hogy ilyen történhet, úgyhogy most nagyon óvatos vagyok.

Gyönyörűek a képek, jó talizást, remélem jó időtök lesz.
Dorki
dorki

Sziasztok!

Az idő javulgat Kép Mi sajnos mégsem indulunk el Kép Zsoltika 6-kor ébredt, azóta pörög, de már kezd fáradni. Úgy látom, hogy 11-re tutira elalszik.

Hát nagyon sajnálom, mert alapvetően nem ez a napirendünk, inkább ebéd után, 1 körül szokott bealudni Zsoltika, na de általában 8-ig alszunk Kép Szóval ez most egy kivételes nap.

Megyek is, nincs el nélkülem. Jó talizást!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Mi sem megyünk, egyéb más jellegű problémáim adódtak...Kép

Amúgy szerintem hideg is van, most voltam kint az erkélyen. Tegnap kimostam 4 gyapjúszőnyeget amiből kettőt a korlátra tettem száradni. Na azok totál el is áztak az éjjel. Elfelejtettük behozni, hajnalban meg már mindegy volt, pedig akkor már eszembe jutott.

Ráadásul mivel nekem 7kor szörnyű ébresztőm volt, (kb. úgy ömlött belőlem a vér mint amikor Bencike születésénél levált a méhlepényKép) kirohantam a fürdőszobába, a férjem utánam, így Benci is felriadtKép Úgyhogy már most alvódik is vissza a kiságyban, mert nagyon rosszul ébredt szegénykémKép

Ha megy valaki az állatkertbe, akkor azért nekik jó talizást és szép időt!Kép

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Szisztok!
Na én is jól eltüntem. Bocsi. de most jelentem, megvagyunkKép Még kihasználtam a nyár utolsó napjait és nyaraltam egy kicsit a Velencei tónál.
visszaolvasni nem tudtam, és nem is igérem meg, hogy megteszem, mert nagyon fáradt vagyok. Bömbike kiveszi minden erőmet. Rengeteget fejlődöt, mindenhova felmászik. de le még nem igazán sikerül és van, hogy leesik, pedig próbálok mellette lenni. Viszont az éjszakáink javultakKép Mióta nem szopizik alszik este 8tól hajnal 4-ig. akkor kap egy üveg tápszert, és alszik tovább 7-ig. Igy legalább éjszaka tudok pihenni, nappal viszont pörög 1000rel. 2* alszik 1órát nappal. Járni még mindig nem akar, csak ha fogom az egyik kezét. De akkor rengeteget képes gyalogolni. Röviden ennyi.
Úgy érzem pocibaba is mocorog márKép Hétfőn megyek UH-ra. Remélm minden rendben lesz.
Látom talit szerveztek. Mi sajnos most nem tudunk menni, meg az állatkerti játszó nekünk most túl drágaKép Még Danit is be kell iskolázni. De szabadtérire ami nem kerül pénzbe szivesen elmennénk.
Most rohanok mert picikém nem bírja nélkülem. Jó talizást!

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Hát akkor mi nem indulunk el. Nekünk az állatkert nagyon messze van és nagyon drága.

cory

cory
Budapest

Hahó!

Hát, mi sem megyünk. A negatívumokhoz hozzájött még az, hogy ma jött meg, és az első napon nem nagyon kellemes ha cipelek.

Viszont esetleg a jövő hétre vagy az utána következőre szervezhetnénk egy margitszigeti talit.

Zsizsa

Szisz Borójának boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Ugy látom senki nem akar ma talizni Kép Kép Ill nem tud. Kép Pedig már fel is öltöztünk Kép No nem baj, majd legközelebb, nekem is szimpibb a szabad tér, csak nem ilyen esö után Kép
Jó napot mindenkinek!
Vera, azért remélem nincs baj, rosszul hangzott ez a reggeli ébredés.
Egyébként Cory, ezerrel várta itt mindenki az ötleteket, de töled sem jöttek nagy számban, hogy hova menjünk ha rossz az idö....könnyü mondani, hogy messze van és drága, ezt mindenki érzi, csak mi lenne olcsóbb és közelebb, ami rossz idöben is használható?
Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Dorki,
örülök, hogy megoldódott a szopiproblémaKép, én is nagyon elkeserednék, ha egyszer csak Gabi nem akarna szopizni.

Brigi,
jó, hogy írtál, már éppen kezdtem aggódni, hogy mi van veletek, de akkor minden oké.Kép Hű, belegondoltam, hogy majd Gabi is megy iskolába, nagyon furi.Kép Mocorgó pocibaba.Kép

Na, megyek, mert Gabi megunta a számítógépezést, és ezt kifejezetten hangos sírással tudatja.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Edit!
Nem tudom mi lehet, de attól félek hogy nincs minden rendben...Kép És nem tudom mit csináljak. Már beszéltem az orvosommal, szerinte ez lehetséges az új fog.gátlótól, de egyre jobban aggódom. Nagyon erős és fáj is. Lehet felhívom megint, bár épp szabin van, szegényt jókor zavarom, de nagyon rendes volt. Mondta hogy hívjam nyugodtan.
Vagy bemegyek, itt lakunk a MÁV kórháztól 5 percre. Csak Bencével nehéz (főleg hogy most alszik) és ilyenkor talán jobb ha nem is mozgok sokat.
Kész vagyok, miért kell ilyeneknek történnie?!Kép

KépKép Kép
76vera

Vera,

Én szvsz bemennék inkább megnézetni magam. Jobb féni, mint megijedni. Jobbulást és tudasd, hogy mi van veled!

Egyébként én is akartam javasolni az egy héttel való eltolást, főleg, hogy ilyen vacak az idő..

H.

Kép
hanzika

Most ájult be Laca, éjszaka félóránként felnyüszögött az éjszakai vihar miatt, aztán persze cicizéssel aludt vissza. Ha így haladunk lassan kap egy cumit Kép
Olyan randa idő van, mi sem megyünk talizni Kép

Panu:
Előadtam a férjemnek reggel a kérésem, hétvégén félnap szabadidő. Erre Ő: Jó Kép Kép Köszi, eddig valahogy nem mertem megkérdezni sem Kép
(Mondjuk ennek ellenére még mindig kellene bébisintér tartalékba, hétköznapi ügyintézés céljából.)

Vera:
hol laktok, hogy ilyen közel az Állatkert hozzátok? Mintha a 13. kerre emlékeznék. Hozzánk is közel van, mondjuk ez nálam azt jelenti, hogy kb: 25-30 perc séta
klarissza

Vera:
Ja, most olvasom mi történt Kép remélem renden van minden Kép
klarissza

Edit: én mondhatom, hogy gyertek el a camponába, vagy pl a mellettünk lévő bölcsiben egy délelőtt 316ft a játszóházban, de a kutya nem jönne ki a 22. kerületbe.
De ha csak nekem esni jó, akkor ne számoljatok velem taliügyben, erre nincs szükségem.

Vera: jobbulást!!

cory

cory
Budapest

Sziasztok Kép

Vera!!!! Remélem jobban vagy és nem lesz semmi baj, tényleg csak az új fog.gátlótól van. Hogy tényleg mindig miért ilyenkor történik! Kép Majd írj, hogy mizu, jó?
Minitali jó 5let, majd 1eztetünk Kép

Cory, mi a Camponába is szívesen megyünk, mert apánk mindig Budára megy dolgozni ugyebár, sajna hosszú lesz a tél, lesz rá bőőőőőven alkalom, majd lebeszéljük, ok? Kép

Zsizsa, én is a szabad téri tali mellett vagyok, amíg lehet, s ha az időjárás megszán minket egyszer!

Panu, ti hogy vagytok?

Jajj, mennem kell...
Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Most aludt el Zsoltika Kép Így aztán tényleg nem lett volna jó elindulnunk, no meg az idő is elég vacak.

Vera,
szerintem mindenképp menj be a kórházba! Én is voltam bent, az ügyeletes orvosnál a szülőszobán, amikor mellgyulladásom volt. Nagyon rendesek voltak, biztos tudnak segíteni! Hívtad újra Piroskát? Mit mondott? Remélem mielőbb jobban leszel!

Brigi,
jó hogy írtál Kép Majd írd meg, mi a helyzet a pocaklakóddal!

A szabadtéri tali ötlet nekünk is szimpi Kép Jövő hét Margitsziget?

Gabi

pgaboka

Vera,
szerintem is a kórház legyen a cél! Írd meg, hogy mi van veled!

Egyébként Gabi fél 11-kor beájult, és most ébredt fel. Szerintem a hülye idő miatt van, csak ilyenkor szokott ennyit aludni. Én meg görcsölgetek rendesen, szóval jobb itthon, bár most éppen süt a nap, az az áruló.

Cory,
igenis kéretik velünk talizni, én szívesen megismernélek titeket. Szerintem lesz még jó pár alkalom szabadtéren találkozni, közben meg majd elgondolkodunk azon, hogy rossz időben hol lehetne. A Camponában játszóház van, vagy van olyan hely, ahol ingyen lehet lenni? (Egyébként nekünk tényleg nagyon messze van.)

Jövő heti tali okés, de még ne jelöljünk ki napot, várjunk, hogy mit mondanak az időjósok, vagy az úgy már nem igazán jó, mert túl későn derül ki?

Na, megyünk ebédelni.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Csak szeretném megjegyezni, hogy Cory a legkevésbé "vádolható" ötletszegénységgel, mert eddig még mind a két tali ott volt (Kalandpark melleti játszótér), amit tőle tudunk, hogy van.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Zsizsa: a Camponában a játszóház nem ingyenes, olyan helyet nem tudok sajnos. 500ft/óra, viszont nincs hozzá előtte belépő. Nekem ez a játszóház azért lenne sok most, mert jövő héten szintén oda megyünk egy talira, és ilyen sűrűn sok.
Ingyenest csak olyat tudnék elképzelni, hogy vagy valamelyik ikea játszórésze (az szerintem elég szűkös), vagy a Millenárisban vannak a hangárok, de én ott még sosem voltam, esetleg valakinek a lakásán, ami elég szűkös.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az aggódást, annyira aranyosak vagytok!
Már jobban vagyok, kicsit jobb a helyzet és már nem görcsölök úgy mint reggel csak kicsit fájdogál, ami még belefér.
Csináltam egy tesztet is, hátha valami ilyen jellegű "probléma" állna a háttérbenKép, de nem. Szerencsére. Mert nem tervezzük.

Vettem Rutascorbint meg C-vitamint, most ezeket nyomatom, elméletileg gyorsan hatnia kéne. De valószínűleg mégis az új gyogyi okozza, de 2 hónapot adok még (mert két levél van még) és ha nem rendeződik közben sem a helyzet, akkor váltok vagy spirál. Még soha semmilyen fog.gátlóval nem volt ilyen gondom és nem is szeretném a továbbiakban, mert ha ez a normális, akkor köszönöm szépen de nem kérek belőleKép

Egyébként én javasoltam volna hogy nálunk is lehet találkozni ingyen és bérmentve, de már a múltkor is felvetettem egyszer és nem lett belőle semmi. Most ugyan csak pár nm-rel nagyobb a lakás (60) de amennyi helyen letelepedtünk a Margitszigeten annyi nálunk is vanKép De ezt tegyük talonba rossz idő esetéreKép És persze csak akkor vállalom ha 8-10 babánál és anyukánál nem leszünk többen, mert úgy már nagggyon szűkös lenne.

Klarissza!
Igen, XIII.kerület, Szabolcs utca. Kimegyünk a Dózsa György útra, átmegyünk a vasúti felüljáró alatt és már fordulunk is balra, az már az állatkerthez vezető út. Kaputól kapuig 11 perc volt a múltkorKép

Mennem kell, Bence nem tud egyedül elaludni és szörnyű nyűgös maKép

Vera

KépKép Kép
76vera

LÁnyok!

Látom megy a pörölés, ezért mint kicsit renitens sürün nem író, annál gyakrabban olvasó, van 1-2 öteletem.

Jó idöben lehet menni a Szent István parkba is szép is nagy, nem kell "mindig" a Margitszigetre menni.
Ahogy Cory is írta az IKEA-ban is van játszórész, de elég kicsi, bár kétségkívül ingyenes.
A CAMPONA-ban 2 játszóház is van az egyik a SÁrkányvár, a másik nevét nem tudom, de ez elég nagy és sokféle progi van, piciknek és nagyoknak egyaránt. Arról nem beszélve ha jól tudom, egybe lehet kötni a Tropicarium megnézésvel is, de ebben nem vagyok biztos.
(itt a link: http://www.mikkamakka.hu/sarkanyvar/programok.html)

Aztán nem túl eredeti de sok helyen van és nincs belépö, 1-2-3-4 vagyis jópár MCdonaldsban is van játszóház, én egyet tudok Budaörsön, persze ez hasonló közel van sokaknak mint a CAMPONA.Kép
(én sem rajongok érte, de néha belefér és nem áztok el)

Na nagy hirtelen ez jutott eszembe.
Ha még van tippem bedobom.
Egyébként a jövö7-en páran a friss babásoktól, megyünk a Camponába, ha van érdeklödö, szóljatok!

Pussz
Tündér
tündér

Sziasztok

Tudom, hogy nem kell megvédeni Coryt, de szeretném megjegyezni, hogy a 11 év alatt, mióta ismerem, nem úgy tűnt nekem, hogy ne lett volna ötlete bármire is. Itt a topikban is sűrűn fordul mindenki hozzá a problémájával és még senki mellett sem ment el szó nélkül, főleg segítség nélkül. Másnak sem volt ötlete az állatkerten és valami játszóházon kívűl. Személy szerint én is drágállom ezt az állatkerti játszóházat és irigylem azt aki megengedheti magának, hogy sűrűbben ellátogat oda gyerek, háztartás, kölcsön mellett. Ügyesen csinálja. Én fel tudom ajánlani, ha Ati kimegy és hűvösebb lesz, akkor nálunk páran összejöhetünk, majd a nappaliból kiviszem az asztalt és úgy elég nagy lesz a hely. Addig meg ha tartósan jó időt mondanak, ki lehet mozdulni, ha csalóka, akkor meg nem kell beleélnünk magunkat és "csalódni".
Mi holnap elutazunk, kb két hétre, remélem nem hullik szét a topik ilyen hülyeség miatt.
Vera, neked jobbulást!
Felállósoknak, sétálgatóknak, szülinapos és névnapos egyedeknek gratula előre is!!
Mindenkinek további szép napokat!
zit
zit

Ja, még annyit, hogy ajánlani nem tudok helyet, mert rohadtul nem ismerem a nagy büdös Pestiát, és pont ezért nem indulok el sokszor a talikra sem, mert nem tudom hogy jutok el, plusz hol parkoljak, vagy miben vigyem a gyereket, mert ahhoz mégis nehéz ez a kocsi és most nem tudok egy újat venni sajna (igen, itt meg lehet jegyezni, hogy fényképezőre tellett, de pl nem kaptunk visza egy csomó pénzt a biztosításból amit várunk, meg kölcsön is adtunk), stb....

na, most már dugulok
zit
zit

Az elöbb kivágott a Babanet biztos azért, hogy fogjam már beKép

Amit írni akartam, hogy Zitnek igaza van, sem Cory-t sem mást nem ér támadni, itt mindenki szabad akaratából és szabad idejében van jelen, vagy távol, ír vagy csak olvas. Már ez is nagy szó ennyien hosszú hónapok óta összejártok/unk, a találkozás meg külön ajándék.
Tudomásul kell venni, sok közös van bennünk, de az sajna nem, hogy nem egy helyen lakunk, mindenkinek mások a körülményei, és mindennap mindnekinek más a kedve, az idöjárást már nem is említemKép

Tehát házi talira már nem vállalkozom (idén már volt nálunk egy 40 fös fórumos tali és a páromnak megígértem, hogy idén többet nemKép

De jövőre lányaim a kertünk nyitva áll, van minden ami kell, na de jóidö elengedhetetlen.Kép

Na búcsúzoúl még 1 link, aztán befogom végreKép

http://gyerek.lap.hu/index.html

Mindenkinek szebb napot, mert itt éppen lóg az esö lábaKép

Tündér
tündér

Tündér,
itt már esik. De gondolj bele, az is kell a földnek, nem igaz?Kép

Cory,
megértem, hogy sok lenne így, főleg két gyerekkel. Millenárisban hangárok? Na majd utánakeresek.Kép

Lányok,
a frontra fogom, hogy mindenki ilyen hevesen reagál, kéretik picit lenyugodni.Kép

Gabi is nyűgirekordot döntöget, ráadásul én sem vagyok a topon a mensi miatt, régen görcsöltem ennyire, mikor is? Ja, 2002 december elején.Kép Úgy látszik kezdek teljesen visszaállni. Ezért kell gyorsan kistesó.Kép

Tényleg, nem tudja valaki, hol lehet megnézetni, hogy védett vagyok-e barihimlő és rubeola szempontjából, és hogy mi a megnézetés menete? (A barátnőm munkatársnője terhesen kapta el a barit másodszor, és elvetélt.Kép)

Jobb kedvet mindenkinek!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Ja, apa hoz nekem kínai kaját, teljesen magától.KépKépKép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Hú Csajok, mi van itt?Kép
Kicsit jobb kedvet ha lehetKépKép

Most hogy már én is sokkal jobban vagyok, hajam beszárítva, vacsi fő, nem utolsósorban hosszas nyűglődés után Bencike is elaludt Kép, Apa mindjárt jön és utána a vendégek, tiszta heppi vagyokKép De legfőképp amiatt hogy már javulgat a helyzetKép
Csak sajna az idő sz@rKép

De küldök mindenkinek sok Kép hátha jobb kedvetek lesz!

Vera

KépKép Kép
76vera

Zsizsa, Vera!!!

Nekem jó a kedvem, söt szolidálok Zsizsával, bár én még csak a pre idöszak elönyeit élvezemKép

Söt még "brain stromingoltam" is, nem látjátok fenntebb?Kép

Na lépek lassan mert az elöbb is áramszünet volt, és elszállt a gép, Apa letöltéseivel együtt, úgyhogy, már alíg merek a géphez nyúlniKép

Egyébként, meg én aki nagy kertes vagyok örülök ám az esönek, csak valahogy ez a nyár, nem is volt nyár és már ösz van.... hadd sajnáltassam már magam egy kicsitKép
Vera!
Akkor a te Bencéd, meg az én Ilangom egy rugóra jár, mert most szunnyadt be..Kép

Na mentem vasalniKép

Tündér
tündér

Bocsi!

stroming=stormingKép
tündér

Az előbb írtam, és küldés helyett lekapcsoltam az oldalt, amikor végigolvastam.Kép

Akkor újra tőmondatokban.

Vera,
örülök, hogy jobban vagy!Kép Vendégek.Kép

Tündér,
szegény, szegény Tündérke, mindjárt itt az ősz! (Jó sajnálkozás?Kép) Brain storming jó kifejezés, utánanéztem.Kép

Gabi ma ezret evett (őszibarack, szőlő, rakott karfiol, kenyér)KépKépKép, és háromszor!!!!!!! kakilt.

Viszont most már nyűgöske, ez a másodszori beírás már túl sok neki, megyek is.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

sziasztok!
sorry, hogy nem jelentkeztem, aztán meg láttam, hogy a tali is elmarad. sajnos, most én lettem beteg, fáj a torkom, jön a nátha. Lizi már jobban van, köszönjük az érdeklődést. gyógyul a popsija, egyelőre nincs hasmenése sem, és a nátha is lefutóban, az orrszívás ellen már nem kapálózik kézzel-lábbal, csak kézzel Kép

írtam a millenáris kht-nak emilt, hogy van-e helyük, én csak egyszer voltam belülről, és a parkjában jártam. hely van, szerintem, de kérdés, hogy lehet-e ilyen "szervezetten" csak úgy megjelenni.

Vera! örülök, hogy jobban vagy, remélem, látott orvos!

Ann! ha jöttök Budára, mi is itt lakunk, útban Coryékhoz Kép

Cory, egyszer találkozhatnánk, mi itt lakunk Kelenföldön, és néha megyünk Budafok-Tétény felé

Klarissza! örülök. majd egy hónap múlva kérd azt, hogy hétköznap du. 5-től kimenőt szeretnél, a hétvégi helyett, vagy mellett?? Kép, ugyanis addigra apátok megszerzi a szükséges magabiztosságot a "gyermekemmel egyedül" kategóriában, és bátrabb lesz.

megyek kúrálni magam, jó éjt mindenkinek, panu
panu

Sziasztok, én is elég nyavajás vagyok, úgy látszik most ilyen idöszak van mindenütt.De apa is beteges, ö már vagy két hete nem 100%, Ádámmal is van valami,öröm az élet. Nekem a torkom fáj, a fejfájásom is csak nehezen múlt el, az orrom dugulós. És pont egy ilyen idöszakban jött rá ÁDámra is,hogy nem szeret aludni az ágyában...Közénk vettem párszor, ott alszik nyugisan, csak mi nem, és mosthogy mi is ilyen lerobbantak vagyunk, ez duplán rossz. Rádaásul a párom éjszakás, ilyenkor vele fekszem, de ÁDámmal kelek, szóval remek a helyzet.
Tegnap volt a csúcs, álmos volt a kislegény, dörzsölte a szemét, adtam neki inni, abba bele is aludt, de amikor az ágya felé közelitettem ordiztani kezdett. (már nem lehet sirásnak hivni ilyen szirénázást.)Na, gondoltam én itt kiszállok, és elegem van, nem tudok rajta mit segiteni, ez délutáni alvás lett volna, hát hagytam találja ki magának mi a baja...Na, másfél óra múlva még ugyanott tartott, csak nyöszörgött a kiságyban, se nadrág, se zokni rajta, szóval el molyolt ott nyöszörgés közbenKép Ja, és persze egy könnycsepp sem volt, nem igazi sirás volt, csak nem tetszett a rendszer.
Kivettem, és mint akinek semmi baja, nevetgélt, sikongatott, játszottunk mindenfélét, abszolút eszébe sem jutott tovább hisztizni...PEdig az elözö napokon akármit csináltam vele, semmi nem tetszett, csak hisztizett. Szerintem az idöjárás is közrejátszik,mert múlt szombat óta folyamatosan esett az esö, ha nem az esö esett, akkor a köd szitált,szóval be voltunk zárva napok óta. Bezzeg a kutyuska ment ki pisilni, na ilyenkor óriási sirás, hogy ö miért nem mehet ki a kutya után..
Ezek után hajnal 3-kor kelt ma, hiába próbáltam bármit, nem aludt vissza, megint csak sirt. Ezt megismételte 7-kor is (ja, aztán valahogy csak elaludt 3-kor is, de azt már nem vártam meg, szédültem vissza az ágyba, hiszen éjjel 1-kor feküdtem le).Reggel 10-ig aludt ez a kis megkergült manó, valami nagyon elállitódott benne...Remélem visszaállitódik,mert apával kivagyunk készülve teljsen.
Ma hál istennek már jó idö volt, nem esett az esö, és még a nap is kisütött, azonnal kimentünk a játszótérre bepótolni az elmúlt egy hetet.
De én is komolyan elgondolkoztam valami téli zárt játszóházon, a poén, hogy itt még nem is láttam, pedig jó hideg ország, biztosan valaki már kitalálta elöttem is. Majd utána kell néznem,mert igy nagyon-nagyon hosszú lesz a tél (a maga 8 hónapjával igyis-úgyis azKép)

Ja, és ma tökre megörültem, találtam olyan joghurthabot,mint régen otthon volt epres-citromos és meggyes fajtában, ez utoóbbi nagyon izlett Ádámnak,na meg nekem is...
Egyébként az étvágyával nincs baj, majdnem már a mi kajánkat eszi, ma irtó nagyon hamizott frankfruti levesböl, rántott csirke-és pulykamell krumplipürével...Birta a hasa a kaját...

Na megyek,mielött kinyomja Stangby-módra a gépet Ádám, ez a legújabb szórakozása.Nem kapcsolja ki, csak majdnem...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

<font color="0000ff">Csak rövidet írok, mert ma délután indulunk Szentesre, és el kell kezdenem a pakolást, meg ebédet is szeretnék főzni Kép Esküvőre megyünk szombaton Szegedre, azt sem tudom, hogy öltözzek Kép De kigondoltam: viszek legalább 2 garnitúra ruhát, és majd meglátjuk, hogy milyen lesz az idő, attól függően veszem fel vagy az egyiket, vagy a másikat Kép

Zsoltika ma reggel is 6-kor ébredt. Remélem, nem áll be erre... Jobb volt tovább aludni Kép Viszont aggasztott, hogy tegnap is alig aludt: egy órát szunyált 11-től délig, aztán este 8-ig képtelenség volt elaltatni, pedig szegénykém már dülöngélt az etetőszékben. Tegnap délután vendégeink is voltak, a barátnőm a szülinapos kisfiával meglátogatott minket Kép Az ilyesmi mindig kifárasztja Zsoltikát, de most még a vendégség után sem ájult el. Persze lehet, hogy az idő miatt, bár eddig úgy tapasztaltam, hogy az ilyen szürke, esős időben épphogy többet alszanak a babák (és én is többet aludnék). De hát ez van.

No és akkor pár mondat:</font>

Panu, Barbi,
jobbulást nektek, gyógyuljatok meg mielőbb!

Zsizsa,
Gabócának előre is nagyon boldog szülinapot kívánunk Kép Kép Kép

Vera, Zit,
nagyon szépen köszönjük, hogy felajánlottátok a lakásotokat a tali színhelyéül Kép Szerintem majd a télen biztosan igénybe vesszük Kép

<font color="0000ff">Kellemes szép hétvégét mindenkinek:
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok!

Egy hamarosan megalakuló szervezet, aminek valószínűleg KOVÁSZ lesz a neve (Közösen egy Otthonosabb Világért - Anyák Szövetsége, de ez még változhat), demonstrációt szervez az akadálymentesítésért. Azért, hogy lépcsőmászás helyett, ami nem csupán fárasztó, de bizony veszélyes is lehet, rámpák legyenek minél több helyen. Megkönnyítve így a kisbabások és a kerekesszékesek életét is.

A demonstráció 2004. szeptember 20-án, hétfőn 15.30-kor kezdődik, és egy órásra terveztük.

Helyszín:
Blaha Lujza téri aluljáró.

Néhány rövid beszéddel indítunk, utána, ha engedélyt kapunk rá a rendőrségtől, kézműves asztaloknál (vagy pokrócokon) játszhatnak a gyerekek, ha sikerül, lesz arcfestés is, és körtánc is várható.

Mindennemű segítséget örömmel fogadunk. Észrevételek és ötletek jöhetnek ide, de ha valaki aktívan szeretne segíteni, akkor szeretettel várjuk a levelező listánkon, ahová a fogjunkossze-feliratkozas@primlista.hu -n tudtok feliratkozni.

Érdemes tudni, hogy a KOVÁSZ - nevéből is láthatóan - nem csupán az akadálymentesítés mellett kötelezte el magát, hanem országunk otthonosabbá tétele mellett átfogóan. Ez az első megmozdulásunk lesz.

A demón nem csak mi, hanem várhatóan a MEOSZ is képviselteti magát, bízunk benne, hogy nagy számmal.

Köszönjük előre is! Gyertek minél többen!
Nézzetek be ide is: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/103992.html?1093550707

A szervezők nevében: cory

cory
Budapest

Cory! megpróbálok egy icipici publicitást szerezni nektek, de nem ígérem meg, csak próbálom.

panu
panu

Panu: köszi Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Ugy látszik sikerült a személyemben bünbakot találni, aki szegény-szegény Coryt a földbe döngölte...pedig ha valaki elolvasta a hozzászólásomat és az elözöeket, akkor minden betüje igaz volt.
Egyébként nekem a Campona vagy a 22.kerület bármely része kb. 3/4 órával közelebb van, mint az állatkert, ami természetesen baromi drága, mint irtam is...ugyhogy jó, hogy más dönti el, hogy nekem (és másoknak, akik szintén irták, hogy jó lenne nekik) mi felel meg. Meg remekül meg tudja itélni mindenki a pénztárcámat is. Király!
Persze az is lehet, hogy Cory és a többiek velem nem is akarnak találkozni, ezért nem érdekes számukra amit irok...ez persze sok mindent megmagyaráz. De sebaj.
Ugy egyébként én is ajánlottam Etyeket már egy párszor, még azt is, hogy biztositok fuvart is annak, akinek nincs kocsija...bár megértem, hogy ez tényleg messze van.
Jó hétvégét mindenkinek.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?