Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt Csajok!
Hogy vagytok ma reggel?
Remelhetoleg mindenkinek nyugodt migren -es hanyasmentes ejszakaja volt. Tovabbi szep napot Nektek!
:) :) :) :) :) :)
pocaklako
 
 


Szép jó reggelt, vagy inkább már napot? :)

Remélem jobb éjszakátok és reggeletek volt, mint nekem :shock: dehát most ennek van itt az ideje.

Panny: :cry: :cry: :cry: nagyon sok erőt, minél hamarabb gyere rendbe!!! Bízom benne, hogy a lurkóid is segítenek feldolgozni, hiszen őbennük minden nap gyönyörködhetsz. Lesz még nekik kistesó!

kitykaty: üdv!!! én is csak tegnap jöttem :)
A profilba illeszd be a vonalzó linkjét, és itt, amikor hozzászólsz, pipáld be, hogy Aláírás hozzáadása. Nekem mindig auto hozzáteszi.

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Szép napot!

Panny: Együtt érzek veled! Nagyon sajnálom, és kívánok sok sok erőt a továbbiakhoz! Várunk vissza! Pussz!!

Poci:
A nyugodt éjszaka elmaradt. Sehogy nem volt jó feküdni. Mindenhogy nyomott. AMikor meg al tudtam aludni, akkkora baromságokat álmodtam, hogy mindig felébredtem rá.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 

 
 

Na akkor senkinek nem volt jo ejszakaja?
Csajok mar ket napig olyan jol ereztem magam, ma delben megint ramtort a rosszullet. Hanyinger, emelyges. Visszatertem a ropihoz es a teahoz. :cry: :cry: :cry: :cry:
De asszem jo, ha van jel, legalabb remelem, hogy Babokam rendben van. Ugy szeretnem mar erezni a hasamban, hogy ott van. Ti nem tapogatjatok a hasatokat folyamatosan valami icipici kis jelre varva odabentrol? Vagy csak en vagyok ilyen megrogzott babakukkolo?
:roll: :roll: :roll: :roll:
pocaklako
 
 


Judit! Nem tul jo hirem az emelygesedre: tegnap voltam a nogyogyimnal, es felirt ujbol nekem olyan bogyot, kerdezte, hogy segitett e (hevesen bologattam, igy mindenki boldog, de nem vallottam be, hogy en nem szedem) es felirt ujabb adagot, azt mondta ugyanis, hogy szep meg jo, hogy jobban vagyok, de 16.-hetog nagyjabol szedjem, mert ez addig rendszerint mindig visszakoszon meg. Tudom ez nem nagy vigasz, es szerintem sokaknak mar elobb elmulik... bar olyat is hallottam, akinek szinte vegig kitartott.
Jovo heten lesz genetika UH nekem, meg az amnio idejenek fixalasa, amit nagy szerencsevel nyertem :)

luna6
 
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:13-kor.
Vendég
 


Edi: jobbulást és mihamarabbi gyógyulást neked!
Poci: én is tapizom a hasam, de még csak azt érzem, hogy befelé növekszik. Szerintem lesz még időnk simizni, már alig várom :P

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


sziasztok,
jó látni az első Babások izgalmait..emlékszem én is pontosan így voltam :)
a hányinger nálam is mindennap porondon, hálistennek már azért jobb, de én is eszméletlen fáradt vagyok..bár ma kitakarítottam az egész lakást és egy egésznapos vásárolgatást is túléltem.. :)

dec. 28-án megyek UH+kombinált tesztre (elmúltam 35)
erről csak annyi, h az istenhegyi útra irányítottak, ott potom 28e ft egy ilyen vizsgálat :shock: :shock: jó-jó. az ember mindent megtesz a csemetéért, de most ez karácsony előtt..utánanézve szerencsére találtam mást, ahol 12e-ért csinálják meg uezt..azé nem mindegy..

a hormonokról meg csak annyi, h szegény apa..ilyenkor annyira sajnálom, mert én is hip-hop a plafonon vagyok..
nálunk az elsőnél 1000%-osan teljesített, végig feküdnöm kellett, gondolhatjátok..mielőtt elment dolgozni, odatette nekem a reggelit :) és mindent megcsinált a lakásban..
aztán azzal tetézte hősiességét, h végigcsinálta velem a szülést :) pedig tudni kell, h egy injekciótól elájul :lol: :lol: ott azonban nagyon lelkes volt és segített, cserébe mi, a fiammal megkíméltük, 1.20 perc alatt világrajöttünk (mert igen, én is, mint anyuka :) )

jó pihit Nektek,
¤mia¤
Vendég
 


Jó reggelt csajok! Bár még hajnal van:)

Poci: Sajnálom, hogy visszajöttek a rókák! De igazad van, legalább van jel! Nálam már vagy másfél hete nincs rosszullét, szinte semmi tünetem, csak az hogy feszül a pocakom.
Apa is mindig simizi, meg én is, hátha valami...Néha úgy érzem,mintha megmozdult volna, de nme hinném, hogy tényleg az. Sztem csak az izmaim szórakoznak velem.:( Pedig már nagyon jó lenne érezni, hogy odabent van! Sokkal nyugodtabb lennék!

Mia:
Hogy hogy 28 ezer?? Nekem az első ingyen van! Legalábbis azt mondták. Remélem nem hazudtak, mert akkor szarban vagyunk...

Ed!
jobbulást és mielőbbi gyógyulást! Én múlt héten estem át egy jó kis torokgyulladáson...hát, nem mondom hogy kellemes volt! Kaptam Septofort-ot aztán osszam be. Szenvedés volt, de elmúlott szerencsére!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sziasztok Lanyok!

Meme: nagyon koran keltel ma reggel. Mentek valahova? Az epp elegge tokeletes jel, ha feszul a pocid, nekem is csinalta, ugy a 10. het korul, majd szetrobbant belulrol. Most ket napja a pocim nyugton van, de deltol esteig jonnek ezek a rosszulletek, amit nagyon nehezen kezelek.
Tok jo, hogy nem csak en tapizom a hasam maniakusan! :lol: :lol: :lol: .
Mia: nagyon gyorsan meglett a babod, ez igen, mi a titkotok? :wink:
Edi: jobbulast, pihenj es kurald magad!

Luna: Te mar elorebb jarsz mint mi, meg te sem erzel semmifele mocorgast odabentrol?

Csajok, basszus tegnap nagyon beparaztam este. Epp tusi utan voltam, furdokopenyben, ultem az agy szelen, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy mozog az agy alattam, este 8 elott par perccel foldrenges volt nalunk. Nagyon beparaztam, mert Apa nem volt itthon. Gyorsan feloltoztem, hatha menekulni kell. Kulonben nem hiszitek el, a tavasszal amikor az a nagy foldrenges volt nalunk ( az ugy 150 km-re volt tolunk) ugy aludtunk, hogy ha ugrani kell rogton tudjunk, a kutyuson mindig rajta volt a hamja, ha menni kell tudjuk ot is azonnal vinni. Aztan a tegnapi utan (3,5-os volt nem volt nagy, de az epicentrum tolunk 8 km-re volt) mar nem volt semmi, de megnyugodtam amikor Apa hazaert.
Szoval ennyi volt, puszi mindenkinek!
Ugy hallottam jo hidegek jonnek otton es lehet havatok is lesz karacsonyra, hat nalunk ez kizart. Csak az eso szakad, de az ezerrel.
pocaklako
 
 


Sziasztok!

Panny, nagyon sajnálom ami történt! :-(

Újjaknak üdv!

Judit, ugyan ezek a gondolatok vannak nekem is, hogy biztos minden oké, nem érzek semmit, nem húzódik a hasam semmi. Szóval én egy hetet végig stresszelek majd.

Lidi, beteg lett csüt délutánra, pénteken meg 39,5 fokos láza lett és iszonyú torokfájása.
A férjemnek és nekem is fáj a torkunk és kicsit náthásak vagyunk.

Mia, az én férjem is nagyon sokat segít, de mi is megkímáltük anno Lidivel, fél óra alatt megszületett a kiscsaj.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Poci: Tegnap este jöttünk anyósékhoz, itt aludtunk, de valahogy itt sosem tudok olyan jót aludni, mint otthon. Ugyhogy ezért volt a korai kelés. Már 3/4-ed 6-kor felébredtem, de kicsit még küzdöttem a visszaalvással...hát nem sikerült. Apa oylan édesen húzta még a lóbőrt...nem volt szívem olyan korán felkelteni. Csak megkérdeztem, hogy ébren van e. Nem felelt, ugyhogy hagytam. De 7kor azért már nagyon unatkoztam, ugyhogy csak szóltam neki. Elküldött a boltba, aztán ő is felkelt.
Nagyon durva hogy ennyi földrengés van nálatok. Igazából ha jól belegondolunk, lehet hogy elég szarul élünk itthon, de nem kell tartani földrengéstől (legalábbis ilyen nagyoktól), meg szökőártól, meg hurrikántól. Itt igazából szinte csak az áradás jelent veszélyt. Az is sztem azért mert sok helyen, meg a vízelvezető árkokat is be kellett szántani, hogy a parasztnak 2 kg-val több búzája legyen. Utánna meg sírnak, hogy elönti a víz a területet...tisztelet a kivételnek. Én mondjuk dombon lakok, így ilyen problémánk sincs. De mikor jövünk anyósékhoz, vagy barátokhoz Bajára...elég durván szokott kinézni áradáskor...

Fél órás szülés?? Én is olyat szeretnék!! Vagy rövidebbet!! És a vajúdás meddig tartott?? Én csak az epitől félek, meg a beöntéstől. De nagyon ontolgatom, hogy nem kérek epit. Ja de ezt egyszer már bszéltük, azt hiszem.Bocsi:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:14-kor.
Vendég
 


Panny
nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Pocak
mi balatonon mulatjuk az időt hétvégén,a gyomrom igen szar még mindig,és iitt ESIK A HÓ :lol: :lol: földrengés???atyaég....

Edi
jobbulást :oops: :oops: annyira nehéz elkerülni a bacikat most :cry:

Meme
az én családom Bajai,sokat járunk oda :wink: :wink: én sem aludtam ma túl jól itt :oops: :oops:

Antekirt
jaj jobbulást nektek :oops: :oops:

Mia
én 35 vagyok,de méhlepénybiopsziára megyek majd januárban majd

hú bocsi de mennem kell

bibar
 
 


Ed:
Én is csak rosszat hallottam az epiről. Sógornőmnek a próbát rossz helyre adták, ugyhogy lebénult deréktól lefelé. A gyereknek meg kezdett összeesni a keringése. Ugyhogy 10 perc alatt kibontották belőle a gyerkőcöt. (bocsi, nincs jobb szó rá, mint a kibontották) Az volt a szerencséje, hogy csak a próbát cseszték el, és nem a teljes adagot, mert akkor örökre béna marad. Így "csak" 1 napig nem tudott moccanni. Én inkább 3x jobban szenvedek, mint hogy lebénuljak, és ne tudjam ellátni a gyerekem. Vagy a babynek lesz baja, azt meg nem élem túl. Ugyhogy inkább nem!!!

Bibar:
De jó! Esik a hó?? Tegnap Pécsett is szállingózott, de persze semmi sem maradt meg belőle. Pedig klassz lenne végre egy fehér karácsony. Már vagy 3-4 éve nem volt! Legalábbis nálunk nem.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Antekirt: Jobbulast Nektek is! Majdnem egy idosek vagyuk, most en sem erzek hasfeszitest, akkor ez igy normalis? :oops: Mindig parazok...ez mar hallatlan... :oops: :oops:

Edi: gyogyulgassatok.. ti is :wink: (eebol a szempontbol orulok, hogy ki sem dugom orrom itthonrol, legalabb elkerulnek a bacik :) Legalabbis eddig)

Bibar: aszta...de jo nektek....es meg a ho is esik...irigy-irigy en is en is.. :oops: :oops: :oops:

Meme: mennyire gyakori ez a benulasos dolog, azaz a maradando? Csak mert eleg sok emberketol hallottam mar errol az idoszakos benulasrol.
pocaklako
 
 


Sziasztok!

Nálunk esik a hó!
Egy völgyben lakunk, és itt mindig megreked a hideg. Talán itt esik először hó az országba. Na jó, ez lehet hogy túlzás...

Én ma megyek dokihoz. Először.

Jobbulást a betegeknek!
Fura, de amióta babát várok én is betegeskedek. Na nem nagyon, de már jó pár hete fáj egy kicsit a torkom. Pedig a Ákinál végig makk egészséges voltam.


Én 17 órát vajúdtam, cserébe a kitolás csak negyed óra volt.
De szép szülés volt. Félhomály, gátvédelem, csend. A kicsi sem sírt, csak egyet kiáltott.
Jó lenne megint ilyen, csak negyed ennyi vajúdással.
Vendég
 


Katy: uuuuuuggggyyyyyyyy irigyellek titeket!!! Kuldjetek mar egy kis havat nekem is!!!
Hogy-hogy ma kell menned dokihoz?
17 ora egyre biztatobb..jaj csajok csak mar ott tartanank, elvajudnek en 24 orat is csak tudjam, hogy minden rendben lesz.
Jobbulast, ne menj ki hogolyozni :lol:
pocaklako
 
 


[quote="pocaklako"]
írta:
pocaklakoLuna: Te mar elorebb jarsz mint mi, meg te sem erzel semmifele mocorgast odabentrol?


12.-heten? aaaaa, az nagyon korai lenne :) Meg ha a 16-17 korul megerzem igy vekonyan 3. terhessegben az mar ugy is viszonylag koran lesz. De nem igazan mocorgast erez az ember, hanem olyan bugyborekolas felet eleinte, vagy mintha belulrol valaki vegighuzna az ujjat a meh falan, szoval ilyen furcsa es nem egyertelmu jelzesek. Esetleg nemi remeges, mintha szarnyakat verdesne benn valaki :) Legalabbis emlekeim szerint nekem ilyen volt mindket esetben az elso jel :)

luna6
 
 


Én anno 15. héten éreztem mocorgást, bugyborékolást belül és kb a körül néha már egy- egy kis kidudorodást. Dehát mondjuk LIdi kint is eléggé aktíy, szóval ott bent sem kímélt.

Judit, énk b most úgy érzem magam, hogy bukfencezni tudnék, szóval nem kemény a hasam, nem érzek de már régóta méhfeszülést, húzódást semmit. Ültem itthon a lépcsőn és simán feltudtam húzni a lábam és nem éreztem még csak a méhemet sem.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok Lányok!

Egész tűrhető éjjelem volt, végre. Azért még tartok tőle, hogy tuti nem egyeztünk ki a kis lurkóval :) Küzdünk :D

Délelőtt itt is esett a hóó!!! Jupp!

Tök jó, hogy többeknek vannak itt bajai kapcsolatai. Én bajai vagyok, Pécsre jártam egyetemre, és most Budapesten tengetem a jómunkásember-életet (nem önszántamból sajnos). Remélem ha minden jól megy, tavasszal kiköltözhetünk a büdiből..

Szép napot mindenkinek! Pihiii!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2009.12.13 13:37-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Antekirt, nekem sem kemeny a hasam, mar mar olyan mintha kisebb is lenne egy picivel, nem erzek szinte semmit, csak mintha lenne vagy 10 kg plussz a hasamon.
Csajok, nalatok nincs olyan, hogy alig birjatok tartani a pipit? Azt vettem eszre, hogy neha ha tusszentek akkor majd bepisilek, sot amikor hanytam sajna par csepp be is ment az erolkodestol. Amugy ez is egy ujdonsag nalam..ugy erzem magam mint az oreg mamik, akik nem tudjak tartani. :oops: :oops: :oops: Annyira ciki...

Olyan furcsa lanyok, mindig azt hittem, hogy a terhesek CSAK reggel lehetnek rosszul, holott tobben es tobbszor irtatok, hogy inkabb az este a razosabb, na ezt osztom...

Luna: majd menek hozzad gyakrabban tanacsert, Te mar tapasztaltabb vagy mi. Tobben mondtak ezt a lepkeszarny erzest, csak van aki mar a 3. honap vegen erzi. De amugy a nogyogyim is azt mondta, hogy korai meg. Meg akinek elso baba az nehezebben is erzi meg elsore.

Na sziasztok Csajok, majd meg este fele benezek!
pocaklako
 
 


Poci, mi az a lepkeszárny érzés?
Én igyekszem úgy rókakomázni, hogy közben wc-n ülök, mert nekem is nagyon nyomja a méh a hólyagot.

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Ez a terhessegi inkontinencia is 'normalis' dolog, nekem most nincs de elozoleg volt es tudom milyen kellemetlen. Erre valo az intim torna pl, a lenti izomzat megerositesere. Na meg szules utanra, akkor is jelentkezhet ugyanez a tunet. Szoval nem vagy ufo :)

Hat mivel en sosem tapasztaltam ilyen korai magzatmozgast, sem dokitol nem halootam, hogy ez realis, nem nagyon tudok hozzaszolni mit erez az, aki 3 honaposan babamozgast erez :) Egy tuti, a meh most nagyjabol egy csecsemofejnyi meretu (mint egy nagy grapefruit) en eddig egy fel dekat sem hiztam, nem is latszik meg semmi, mondhatni vekony vagyok (173 cm es 58 kilo) es en nem erzek semmit meg :) Na de aztan majd lehet a vegen en is meglepodom :)

luna6
 
 


[quote="csipetnyusza"]P írta:csipetnyuszaoci, mi az a lepkeszárny érzés?


nagyon finom kis rezgos simogatos erzes a mehedben, ilyet lehet erezni a babamozgasok kezdeten.

luna6
 
 


Sziasztok

Poci: Azért most megyek, mert csütörtökön "szült" és most pótolja a rendelést.

Egyébként nekem is van inkontinenciám, de csak ha babát várok.:)
Az elsőnél utána, mint ha elvágták volna.
Szóval ne aggódj.
De az intim torna segíthet...
Vendég
 


Csajok, de jo, hogy minden "normalis" ami velem tortenik?!
Luna: hogy kell intim tornazni? :oops: :oops: :oops:
pocaklako
 
 


sziasztok,
én a fiamat olyan 14hetesen éreztem először, és tényleg lepkeszárnyakat éreztem :) bezzeg később volt lórúgás is, arra keltem általában úgy hajnali 5-kor :lol: :lol:

vele sokat feszült a hasam, szenvedtem vele eleget..nem volt vmi jó érzés..nekem a doki szó szerint megtiltotta a pocim simogatását, mert az méhösszehúzódásokat produkál..persze azé nem tudtam mindig ellenállni ;)

sztem a lényeg, h nem kell félni a szüléstől, én nem jártam előkészítőre sem, próbáltam magam arra hangolni, h nem tehetek semmit, a testem diktál és a dokim, és ez bejött :)
nekem nem volt beöntés, ahogyan epidurális sem, szerettem volna, ha "tudatomnál" vagyok..
nagyon szép szülés volt :)
meg sztem a fájdalmat úgyis elfelejti az ember, amint a kis maszatos csemete a karjaiban fekszik..annál nagyobb érzés nincs is :)

szép napot,
¤mia¤
Vendég
 


Sziasztok!
Csak beköszönni jöttem, és kérni titeket, hogy küldjetek holnapra nagyon-nagyon-nagyon sok pozitív energiát!!!!!!! :D
Remélem mindenki jól van, és szépen nőnek a babók!!!!!Puszi!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


[quote="pocaklako"]C írta:pocaklakosajok, de jo, hogy minden "normalis" ami velem tortenik?!
Luna: hogy kell intim tornazni? :oops: :oops: :oops:


Hat ha csak ugy onszorgalombol csinalod, akkor pl ugy, hogy akar ulve vagy allva is osszeszoritod ott lenn az izmaidat (mintha nagyon kene pisilni es vissza akarnad tartani) majd elengeded. Ezt soxor egymas utan. Ezzel lehet tornaztatni, edzeni a lenti izmokat. Ez a hazi verzio, de Kriston Andrea?! asszem igy hivjak, ezt tokelyre vitte es vannak erre tanfolyamok, konyvek, leirasok, videok, mert boztos tobbfele gyakorlat letezik erre. Szerintem ha rakeresel, hogy intimtorna, talalsz rola tuti sok anyagot a neten :)

luna6
 
 


..én azt csinálom/tam, h pisilés közben, megpróbálom visszatartani és kiengedni, többször egymás után..ez általában reggel jó, amikor majd szétdurran az ember :lol: :lol:
nem könnyű, de végére egész jól beleszoktam jönni..
Vendég
 


...és kutyafüle..megy a csííííí..+++++++++++++++
Vendég
 


Mia : ez nagyon jo otlet, ki fogom probalni, talan csak nem feng-shui-os vagy??? :wink:

Luna: koszi a gyakrolatot, ra fogok keresni a neten, aztan tornazunk Baboval.

Nini: juuuujjjjj holnap lesz a nagy nap!!!! Nagyon nagyon szoritunk, de ma mar ne tanulj....
pocaklako
 
 


Kezdenek jonni a delutani rokakomak... :cry:
pocaklako
 
 


hellóóóó lányok...

Gyógyulgatunk, bár már olyan gyomornál lévő izomlázam van a sok köhögéstől... Ugye nem lesz semmi baja a babának a gyógyszerektől??? meg a köhögéstől???? :S most ezen kezdtem el parázni...

Pocak... ciki, nem ciki nekem is bíz gondom van a visszatartással :oops:

Meme...
Nekem azért akartak EDA-t adni, mert nehezen tágultam, 8 óra alatt 1 ujjnyit csak, és nem ment tovább. Majd a doki felnyúlt és kisimította a méhszájat, azt hittem ott halok meg, annyira fájt. De kb. a 4. nyomsára kinn volt az én édesem.
Vendég
 


Lányok, már 2 napja érzem, hogy meg vagyok duzzadva odalent, ez nem jelenthet nyitott méhszájat? Ma jött egy kicsi narancssárgás pecsételés, kezdek aggódni.

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Sziasztok!

Én jártam intim tornára, Lukács Borihoz( http://www.intimbori.hu/)
Nagyon rendi és tök jó.
Bár én lusta vagyok csinálni, de elméletben még mindig toppon vagyok.

Szóval szerinte (Kriston A-val ellentétben) csak fekvő helyzetben lehet, mert megterheli a gátizmot, uh többet árt, mint használ.
A pisi visszatartásával ue a helyzet. Már nem tudom miért, de az nagyon egészségtelen. Azt még Kriston Andrea sem javasolja. Csak kipróbálás szinten, hogy tudd melyik izmot kell mozgatni.

Egyébként most voltam a dokinál!

Csak egy baby van benn (ennek nagyon örülök) és 12 mm.
Vendég
 


Edi: nem tudsz mit csinalni, szeded a gyogyszert, majd csak segit. Asszem te irtad a bioparox spray-t, az nagyon jo, lokalis antibiotikum, torokra es legutakra. Ha szaraz a kohoges nalam nagyon jol mukodik gyerekkorom ota a kamillagoz, vagy a landzsas utifu-szirup.

Nyusza: nem most lenne aktualis a 2. havid kimaradasa? Sok mindentol lehet, ha visszaolvastal minket rengetegszer paraztunk ezen mi is. Szedsz / hasznalsz utrot?

Katy: gratula a babokahoz! :lol: :lol: :lol:
pocaklako
 
 


Poci, de-de most lenne a 2. kimaradasa. Nem szedek utrot :roll: Igazabol csak Gravidat, azt is 2naponta. Remelem nincs gond. Legkesobb csutortokon megyek dokihoz.
Katy, gratuuu!!!

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Nyusza: akkor lehet azert volt a kis szinezgetes. Ha azonban erosodne vagy nem mulik, mondd a dokinak, biztos kapsz Te is hormonokat, mint mi. Mintha mar nem lenne igy is eleg nekunk belole. :roll: :roll: :roll:

Ne aggodj, nem lesz gond, csak figyelj magadra! :wink:
pocaklako
 
 


Köszi Poci! Mindenképpen. Legszívesebben most azonnal elszaladnék egy dokihoz...
Na, kezdődik a rókabuli :shock: ez remélem jót jelent...

Szép és nyugodt estét Nektek!

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Csajok, nem birtam az elobb, be kellett vennem egy Rennie-t annyira hanyingerem volt mar egesz delutan, de sajna csak kinlodtam. Most egy kicsit megkonnyebbultem, asszem elmult. Lehet, hogy sok a savam, es azert van hanyingerem????

Na mentem, most jott Apa haza, melegitem neki a vacsit. Holnap reggel megyek kenetvetelre, remelem nem egy hentes kezebe kerulok. Szoritsatok. Jo ejt mindenkinek!
pocaklako
 
 


Sziasztok csajok,

kicsit suru volt a hétvége, nem jelentkeztem, nem is tudtam mindent visszaolvasni... :(
Edi : Gyógyulgass és ne aggódj a gyógyszerek miatt, azért szeded, mert muszály, a babának sem jó ha beteg maradsz, gyogyszer nélkul meg nem megy sajna :( pihi 1000-rel!
Csipetnyusza : Nekem is volt barnázás a 2. mensim kimaradásának idején... az normális, nyugi
Kutyafule: Megy a drukk, várunk a hírekkel :)

Jaj csajok, ma reggel munkáby menet akkorát estem a jégen... megcsúsztam, nem vettem észre hogy van egy kis befagyott jégdarabocska a házunk mogott... a hátsómra estem, de megijedtem, mindjárt a babó jutott eszembe :( remélem nem tortént baja. A hátsóm sajog :( de túlélem.

VIGYÁZZATOK MAGATOKRA MEG A PICIKRE !!!

Szép napot!
eva28
 
 


Eva
én annó Olivérrel 8 hós terhes voltam mikor ugyanigy elestem,én is nagyon megijedtem,szaladtam uh ra de nem lett baja :wink: :wink:

Pocak
én is gondolkozok hogy ma veszek renit,mert nagyon rossz mindig a gyomrorm :oops: :oops:

már hazajöttünk,és itt most szakad a hó,gyönyörű és tisszta fehér minden!!!! :lol: :lol: azt mondják folyamatosan fog most esni és minuszok lesznek és fehér karácsony :lol: :lol: :lol: :lol: jaj annyira jó lenne!!

Nyusza
rókák vannak,baj nem lehet,Nyugi!!! :wink: :wink:

Kity
gratula a kisbabohoz :wink: :wink:

Edi
az orvos biztos olyan gyógyszert irt fel neked ami nem árt a babának!!!!ugyhogy nyugi,nem lesz semmi baj :wink:

Niki
drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!

én Olivért 16 hetesen éreztem elöször és szintén lepkeszárny volt :wink: :wink: még el sem hittem hogy ez a baba,csak olyan fura volt,aztán mikor minden nap ismétlődött akko kezdtem felfogni :wink:

bibar
 
 


Jó regget :)
Lányok, Ti ebben már profik vagytok... így elsőnek titeket kérdeztek. Éjszakára szoktam vékony tisztasági betétet berakni, és most vettem észre, hogy világosbarna csík van rajta. Gondolom éjszaka került rá. Most néztem, azt hiszem már nincs, de majd figyelem.
Ez lehet attól, hogy erőssen köhögtem és megpattant egy ér?
Vagy attól, hogy tegnap kellett volna megjönni a másodiknak, ha nem lenne baba.?

Menjek el gyorsan orvoshoz? vagy nem kell még ilyenkor???

Kösziiii :oops: :roll:
Vendég
 


Edi: nyugi, nekem ugyan ez volt a múlt héten, a barna nem baj, csak ha pirosas lenne meg sok akkor gáz...ez norm. foleg ha most lenne a mensid :wink: nyugi, komolyan :wink:
eva28
 
 


Eva, uhhh oké, akkor nem aggódom hülyére magam. Igen, most lenne a 2. , de nem lesz :D:D:D
Vendég
 


Sziasztok!

Niki! Mennek a hatalmas drukkok!!Biztos ügyes leszel!! Várunk a hírekkel!!

Edi: Én is azt hittem, hogy a köhögéstől volt a piri-barni, de megkérdeztem, azt mondta a dokim, hogy attól nem lehet. Amitől viszont lehet, hogy kimaradt mens most jönne, vagy elpattant egy erecske, ahogy tágul a méhed. Szóval ha aggódsz, inkább menj dokihoz, hogy megnyugodj! Egyikőtöknek sem jó, ha idegeskedsz.

Én már több mint egy hete nem láttam a babókámat:( És már annyira szeretném újra megkukkantani! De az még egy hét!!!:( A cicim fáj, meg jobb és bal oldalt a pocim, sztem nyúlnak a szallagjaim. olyan izom fájdalom szerű.
Ma éjjel olyan jót aludtam. Végre a saját ágyikónkban, nyugiban. Anyóséknál a szokásos bolondokháza volt. Vita, kiabálás, egyik hülyeség a másik után...és persze szokás szerint velünk ba..tak ki!....Ugyhogy épp ideje volt, hogy tegnap hazaérjünk este. Délután már elindultunk 4körül, bementünk Bajára, megnéztük a karácsonyi vásárt, sétáltunk, ettünk sült gesztenyét, aztán elmentünk pizzázni. (nesze neked diéta...) De olyan jó volt kicsit kikapcsolódni. Ennyi dilis között, mi is azok lettünk. Kicsit muszály volt kiszellőztetni az agyunkat. De nagyon élveztem. Néztük ahogy korcsolyáznak az emberek..annyira jó volt.Este 9-ra értünk haza. Olyan fáradt voltam mint a dög.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


TEgnap láttam a tökmagot. 4,71cm volt és ahogy a vonalzóm mutatja napra pontosan annyit állapított meg az uh. :-) Kinyújtotta a lábát úgy rugdosott.

Sajnos náthás lettem folyton folyik az orrom.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Rossz éjszakám volt, még rosszabb reggelem, remélem ez jót jelent.
Edi: én is beparáztam, de a csajok megnyugtattak! Nekem is most lenne a 2. miki, tudod, mi egyszerre :)
Nekem is hiányom van, látni szeretném a babát, hogy minden rendben van-e! Bízom benne. Talán holnap, vagy csütörtökön.
Most megyek be elintézni a melóügyeket, de tökfáradt vagyok. Valamint prezentálnom kell valahogy a tényállást már most, mert így munka szempontjából messze nem vagyok teljesértékű, és mint tudjuk, csak az számít...drukkoljatok, hogy megértőek legyenek.
Mindenki vigyázzon magára!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2009.12.14 09:21-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?