Nem tudom fennt vagytok-e még, de mindegy is!
Megnéztem az Alkonyatot(az első résznél kezdtem, mert még nem láttam, eddig nem is nagyon érdekelt, mert olyan bugyutának tűnt, hogy vámpirok meg ilyesmi), de tökre tetszett. Úgy szeretek ilyen kellemesen csalódni
Egyébként is most úgy ki vagyok éhezve a szeretetre, pedig nem panaszkodhatom, mert a párom nagyon figyelmes velem, de olyan, mintha sose lenne elég a tőrödésből.Most olyan érzelmes pillanataim vannak, annyira szeretem a párom, már ezért az érzésért is megérte megszületni, az meg hogy gyermekeink lesznek a bónusz, úgyhogy tényleg egy szavam nem lehet. Köszönöm Istenem!
Na jó, már nagyon átmentem szentimentálisba...
julcsika
Nagyon cukik a babahomik. Édik a kis farmerek is, igaz ebben egyenlőre én nem gondolkozom, majd csak ha nagyobbak lesznek, mostmég kifejezetten bébi dolgokat veszek, rugdalozót meg ilyesmit. Tegnap nagyon tetszett egy mályva szinű plüss ruhácska, ez egy rugdalozó volt meg egy kis kardigán, de a párom lebeszélt róla, azt mondta inkább vegyünk hosszú újjú rugdalozót, hogy minnél könnyebb legyen öltöztetni. Olyan jó, hogy ilyen figyelmes, tényleg hasznát veszem, hogy már felnevelt egy gyermeket, még olyanokat is észrevett a ruhákon, hogy például az egyiknek belül a cipzára sértheti a baba bőrét... tök fura volt nekem ez eszembe se jutott volna!
Megértelek a kutyák miatt, nekem is nagy kutyáim vannak és mindig figyelek, hogy nehogy rám ugorjanak, közben meg úgy sajnálom őket, hogy most nem birkozom velük...
Én éjszaka az ajtószárfának mentem neki csukott szemmel, mondanom se kell azonnal felébredtem, de nem éreztem, hogy megütöttem volna magam, mégis órákig szidtam magam, hogy lehetek ekkora hülye!
Ne izgulj a baba biztonságos helyen van a pocidban, nem érheti baj, néha nekem is vannak ilyen kitöréseim szegény párom felé, úgy látszik ez tipikus kismami tünet!
kislibus
Nem én nem ilyen bonyolultan gondoltam a fürdetést.
Én úgy gondoltam, hogy a szobába (ott lesz a rendes pelenkázó) szóval ott levetköztetetm a babát, belerakom a fincsi meleg vizbe, ott a jobb kezemnél van a törölköző tartó, onnan leveszem és bebugyolálom vele a babát fürdés után, aztán egy mozdulattal, akár könyékkel is lecsapom a tetejét a kádnak és rá tudom tenni a babát amig hintőporozunk vagy ilyesmi, utánna felöltöztetve hálózsákba berakom a kiságyba. A napközbeni pelenkázáshoz, öltöztetéshez, vennénk külön pelenkázót, ezt csak fürdésnél használnánk.
csomee
gyere csak nyugodtan amikor csak akarsz
kitty
megy a drukk holnapra
bodzika
Szép ez a pelenkázó, tudom milyen anyaga van ezt nagyon szeretem. Ezt a feltétet lehet külön kapni, nem? Úgy értem, hogy a hagyományos pelenkázó asztalra vehetsz ilyet nem?
moncsika
pisilés előtt nekem is szokott nyomni alul, de nem fáj.
Szerintem is hanyagold egy kicsit a ház projektet, én ma jöttem rá, hogy mennyire nem hiányzik az efféle stressz.
Nekem pont az a dillemám(na jó nem bugyiról beszélek), hogy anyum már vagy 3x szólt, hogy kéne vennem valami kabátot ami összeér a hasamon, na erre beindult a párom és azóta ezzel üldöz, hogy vegyünk neked kabátot, mert anyád mindig szól ...
tegnap jól fel is idegesitett ezen a rohadt kabát témán, mert nem érti meg, hogy ugyanakkorra maradtam csak a hasam nőtt meg, ő meg hozza oda a ZARA-ba az xl-es kabátokat, ami lóg rajtam, mint tehénen a gatya, az újja hosszú a hasamon viszont félig se ér össze, mindezt több tizezerért. Erre megjelent egy kismama, rövid drapp bördzsekiben, alatta hosszú garbóval, legalább tudtam érvelni, hogy más kismama is igy jár, hogy nem húzza össze elől a kabátot. Na akkor leszállt a témáról. Egyébként se megyek sehova, ha meg mégis csak kocsival járok, de mindegy, tudom,hogy jót akar...
Ti milyen kabátba jártok?
Na lassan lépek, megyek iszom egy kis tejet, mert megint ég a gyomrom, délután benyomtam pár kocka milkát, hogy jobb kedvem legyen, mostmeg iszom a levét!